I 2013, som du ville ha sett nesten alle jenter og kvinner velger korte frisyrer. Korte frisyrer er i trend, og alle søker etter noen fantastiske frisyrer som de kan ha. Her er få trendy korte frisyrer som du kan prøve:

Kvinner og jenter med bølget hår bør gå for denne frisyren. Den er kort og trendy, og viktigst av alt er å gi deg et funky utseende.

Trendy korte frisyrer for bølget hår

Kilde

Profesjonelle kvinner kan prøve denne korte trendy frisyren i 2013. De vil se elegante og greie ut i dette nye utseendet.

Korte frisyrer for 2013 for kvinner

Kilde

Jenter og kvinner, som ønsker å se et søtt utseende, kan prøve lang bob -hårklipp sammen med korte smell foran. De vil ikke bare se søte ut i denne frisyren, men vil også se trendy ut.

Trendy søte korte frisyrer

Kilde

Helena Christensen, en kjent kjendis, har også en kort og trendy frisyre nylig. Hun ser fantastisk ut i sitt nye utseende.

Trendy kjendis korte frisyrer

Kilde

Kvinner og jenter med krøllete hår må prøve lagdelt frisyre. Det vil se bra ut på dem og krøllene deres vil gi et ekstra vanlig utseende til disse lagdelte hårene som du kan se på bildet.

Trendy korte krøllete frisyrer 2013

Kilde

Fans av Kristine Cavallari må prøve dette hårklippet. Nylig fikk hun bob hårklipp med sidebånd. Hun ser søt og fantastisk ut i denne nye frisyren. Denne frisyren har blitt den trendy i 2013.

Korte trendy blonde hårklipp

Kilde

2013 beste frisyre for jenter og kvinner som ønsker å velge det klassiske utseendet. Det er en søt trendy frisyre som du kan prøve i år.

Trendy korte frisyrer for kvinner 2013

Kilde

De asiatiske kvinnene som er lei av sitt utseende kan prøve denne korte, trendy frisyren. Det er unikt og vil definitivt få deg til å se kul ut.

Trendy korte asiatiske frisyrer for kvinner

Kilde

Hvis du allerede har en kort trendy hårklipp men vil fortsatt gjøre noe med det. Du kan prøve hårfargen på dem. Det vil gi deg et unikt utseende og vil definere frisyren din på en bedre måte.

Trender for kort hårfarge 2013

Svært korte nisse -frisyrer er også på trend nå for tiden. De vil få deg til å se kul ut og gi deg et trendy funky utseende.

Trendy veldig korte frisyrer for kvinner