60 -luvun kampaukset tekevät paluun! Myönnän ensimmäisenä, että olen jäljessä kilometrejä vaunun takana, mutta aloin hiljattain katsoa Mad Menia ja olen virallisesti koukussa. Kuten koukussa, jossa tunsin tarpeelliseksi mennä kotiin juhlista aikaisin ja katsoa viisi (okei, ehkä se oli seitsemän) peräkkäistä jaksoa ennen nukkumaanmenoa klo 02.47 (mutta vain siksi, että tabletin akku tyhjeni ja minä ei voinut kerätä voimaa saada laturia). Ahem.

Joka tapauksessa, kuten muutkin, jotka ovat imeytyneet tähän 60 -luvun draama -tv -ohjelmaan, minulla on nopeasti kehittynyt pakkomielle meikkiä, pukuja ja luonnollisesti loistavia hiuksia kohtaan. Erityisesti 60 -luvun kampaukset, kuten mehiläispesä, kiharat, Brigitte Bardot ja paljon muuta.

Joten, kun vierailin Hair Dresser on Fire -blogissa muutama päivä sitten ja näin ensimmäisenä ”60 -luvun hiuspannan” opetusohjelman (löytyy alta), sain heti inspiraation tehdä yhteenveto 60 -luvun kampauksista.

Ennen seuraavaa hiustapaamista tutustu näihin 60 -luvun kampauskuviin.

Vauvan mehiläispesä 60 -luvun puolikkaat kampaus

Vauvan mehiläispesä 60 -luvun puolikkaat kampausInstagram @by_valerix

Jäljittele tätä 60-luvun vintage-tyyliä modernilla otteella, jotta saat erittäin tyylikkään jokapäiväisen ilmeen-suloinen puoliksi ylöspäin suunnattu kampaus, jota edustaa siisti sivutörmäys.

60-luvun inspiroimat afrohiukset naisille

60-luvun inspiroimat afrohiukset naisilleInstagram @curlytwirlygirl_

60-luvun inspiroimat Afro-hiukset naisille eivät koskaan mene pois muodista ja ovat kaunis vaihtoehto raikkaille tekstuureille. Kerro hiukset ympäri muodostaaksesi täydellisen muodon. Suojaa kiharat Hairstoryn kaltaisella puhdistusaineella ja niiden balsamilla kosteuden ja määritelmän lisäämiseksi.

60 -luvun top pulla kampaus

60 -luvun ylimmäinen pullakampausInstagram @catweeks84

Valitse 60-luvun pullakampaus, jos sinulla on pitkät hiukset ja saat muotoilustasi hallittavamman. Pitkien hiusten nostaminen voi tuntua siltä, ​​että hiusmassat ovat pään päällä. Pullien jakaminen pienempiin osiin ja kääriminen hiuksiin tekee söpöistä pullakuvioista voi kuitenkin yksinkertaistaa hiustasi ja tehdä siitä vakaamman.

Tyylikäs Pixie Cut 1960 -luvulla

Tyylikäs leikkaus 1960 -luvullaInstagram @madeleineschoen

1960 -luvun tyylikäs pixie -leikkaus koskee geometriaa ja sitä voidaan mukauttaa toimimaan useimpien hiusten tiheyden kanssa. Paksummat hiukset valitsisivat enemmän aliarvostusta painon poistamiseksi. Ohuemmilla hiuksilla olisi hieman enemmän rakennetta sivujen ympärillä painon rakentamiseksi. Pyydä stylistiasi luomaan otsat, jotka sopivat parhaiten kasvosi muotoon ja hiusrajaan.

Jackie Kennedyn Vintage Bouffant Bob

Vintage bouffant bobInstagram @kate_erkiert

Ikoninen Jackie Kennedyn vintage bouffant bob luo leveyttä ohuemmille hiuksille ja pidemmille kasvoille. Vaikka tyyli ei ole liian suuri, pehmeät kiharat istuvat tyylikkäästi pituuden alareunassa. Kiharat luovat sitten käännetyn vaikutelman.

Vintage -volyymi pitkille hiuksille

Vintage -volyymi pitkille hiuksilleInstagram @abram0vamasha

Vintage -volyymi pitkille hiuksille on lumoava tapa lisätä välittömiä pomppia ja täyteläisyyttä lukkoihisi. Harjatut kiharat istuvat päällekkäin, mikä antaa pitkille hiuksillesi mahtavan määrän volyymia ja elämää. Saavuta tyyli käyttämällä muutamia tarranauhoja pään yläosassa. Kun ne ovat asettuneet, vedä ulos, suihkuta hiuksiin lakkia ja käännä jakautuminen sivulle saadaksesi täyden korkeuden.

Brigitte Bardot poninhäntä 60 -luvulta

Brigitte Bardot poninhäntä 60 -luvultaInstagram @kaunottaarinen

Poiketa tyylistäsi tavallisista sidotuista hiuksista ja valitse tämä erittäin tilava häntä, jotta mustat hiuksesi näyttävät tiheiltä ja mielenkiintoisilta, kuten Brigitte Bardot.

Klassiset pin -kiharat vintage -tytöille

Klassiset pin -kiharat vintage -tytöilleInstagram @beautybymissruby

Nämä mehevät aallot ja kiharat ovat olleet tyyliltään 1700 -luvulta lähtien ja ovat ikuisesti klassinen eleganssin ja armon symboli! Käytä parasta hiuslakkaa pysyvään hyvyyteen ja viimeistele kukkakappaleella naisellinen kosketus.

Way Out Bouffant 60 -luvun hiukset

Way Out Bouffant 60 -luvun hiuksetInstagram @karlosferraz_

Tuo kultaiset päivät takaisin, kun ulospääsy bouffant ja half-up tyylit ovat kuumin asia! Hanki idea tästä puolivälissä olevasta 60-luvun trendistä, joka kerskuu keskipitkillä, tummilla hiuksillasi ainutlaatuisuudella. Sen muotoilu tekstuurilla, aalloilla ja kasvojen kehystyskappaleilla on upea viimeistely.

Hippie Chic 1960 -luvun kampaus

Hippie Chic 1960 -luvun kampausInstagram @annawrecksit

Jos etsit 60-luvun kampauksia, tämä keskiosa suorat kerrostetut hiukset, joissa on käpristyneet päät, on ehdottomasti kokeiltava! Sillä on myös venyttävä vaikutus, joka on täydellinen lyhyille ja pyöreille kasvoille.

Pitkät shag -hiukset 60 -luvun ajalta

Pitkät hiukset 60 -luvun ajaltaInstagram @edoswhitefox

Koe rakkauden vuosikymmen uudelleen tällä pitkäkerroksisella shakilla puoliksi tyylikkäästi. Käytä suosikki merisuolasuihketta tekstuurin lisäämiseen, mikä on välttämätöntä kaikille 60 -luvun pitkille hiuksille.

Bob 60 -luvun hiuspanta

Bob 60 -luvun hiuspantaInstagram @i.paint.hair

Tämä 60 -luvun hiuspannalla varustettu bob sanoo luokkaa, mutta se on myös hauska ja näppärä! Sen on luonut kampaaja Chantel Cody, Parksville, BC. “Se on kaikki 60 -luvun tunnelmaa ja modernia vivahteita, jotka voidaan helposti vetää pois päivittäin. Parasta siinä? Se on faux bob, joten melkein mikä tahansa pituus voi saavuttaa sen ”, Cody selittää.

Jos harkitsit keinotekoisen bobin kokeilua, hän sanoo, että tarvitset muutamia asioita: 1 tuuman curling -rautaa, Bobby -nastat, söpöjä lisävarusteita (pääpanta, huivi, vintage- tai inspiroidut leikkeet, kiehtova jne.) Ja hiuslakkaa..

“Jos hiuksesi ovat mielettömän paksut, on vaikeaa saada ne pysymään paikallaan. Yritä sen sijaan punoa hiukset alla ja piilottaa ne pois, käpristää yläosa ja kiinnittää punokseen käyttämällä sitä ankkurina. Hienot hiukset naiset? Se on hieman helpompaa, koska voit päästä karvojen kihartamisesta ja kiinnittämisestä paikoilleen. Pieni selkänoja alla ei myöskään haittaa ”, hän selittää.

Pro -vinkki! Sen sijaan, että kiharat hiukset alas, käännä rauta ympäri ja käpristä hiuksesi! Kaikki siis kääntyy ja käyristyy ylöspäin.

Retro faux bob on hieno kuusikymmentäluvun tyyli illanviettoon tyttöystäviesi kanssa, kuuma päivämäärä, hauska tyyli häät tai jopa ruokakauppaan. Pukeudu ylös tai alas, päätät!

Kulholeikkaus lyhyille 60 -luvun hiuksille

Kulholeikkaus lyhyille 60 -luvun hiuksilleInstagram @tanssilaakso

Nämä 1960 -luvun hiukset ovat toinen ote Vidal Sassoonin 60 -luvun Grace Coddingtonin kuuluisasta leikkauksesta. Lyhyissä hiuksissa on vahvat linjat ja pehmeä rakenne, ja ne on luonut stylisti Gerrard Reilly Isosta -Britanniasta.

“Jos haluat tällaisen vahvan 60 -luvun kampauksen, sitä kannattaa käyttää paksummilla, tasaisemmilla hiuksilla, koska se istuu paremmin tähän hiustyyppiin”, Reilly sanoo. “Vaikka naisella on kiharat hiukset tai jopa hienommat hiukset, se voisi myös toimia. Muista kuitenkin, että muotoilua tarvitaan enemmän. ”

Groovy Middle Part 60 -luvun naisille

Groovy Middle Part 60 -luvun naisilleInstagram @sammakko

Tämä 60 -luvun aliarvostus antaa viileän moditytön tunnelman ja huolettoman tyylin. Sen on luonut tyylin oppipoika Stacy Oviedo New Yorkista, NY. “Keskiosa on erittäin tyylikäs ja rento, ja se on otettu Brigitte Bardotin ja Jane Birkinin pehmeämpien, vaivattomien pitkien hiusten avulla”, Oviedo sanoo..

60-luvun kampausten luomiseksi Oviedo sanoo aloittavansa tasoittavalla tuotteella ja aloita hiusten föönaus kuivaamalla sormillasi, ohjaamalla hiuksesi kulmaa ylöspäin jonkin verran (etenkin pään kruunualueella!). Tämä voi olla sotkuista, koska olet menossa hajanaiseen tyyliin.

”Kun se on kuiva, aja aalto -sauva tai paksumpi piippuinen kihara rauta hiusten läpi ja keskity etupuolelle. Aja sormet kiharoiden läpi ennen kuin ne ovat täysin jäähtyneet, jotta ne löystyvät kauniiksi aalloiksi ”, hän selittää.

Jos haluat lisää 60 -luvun tunnelmaa, leikkaa hiukset pois kruunustasi ja kiusaa pehmeästi kauimpana kasvoistasi, jotta saat lisää äänenvoimakkuutta, ja levitä yläosa täyteläisen päälle.

Käännettävä Bob pyyhkäisemällä otsatukka 1960 -luvun hiuksilla

Käännettävä Bob pyyhkäisemällä otsatukka 1960 -luvun hiuksillaInstagram @bombshellbarbi

Tämä on ikoninen 60 -luvun inspiroima kääntyvä bob, jonka loi kampaaja ja omistaja Barbi Barrett Costanza Chandlerista, AZ. ”Näitä isoja hiuksia voi käyttää rennosta muodolliseen vain vaihtamalla tarvikkeet. 60 -luvulla huivit olivat erittäin suosittuja, hän sanoo.

Barrett Costanza sanoo, että tämän olkapään pituisen 60 -luvun aliarvostuksen saavuttamiseen tarvittava aika riippuu hiustyypistä. “On erittäin tärkeää saada hyvä leikkaus. Jos sinulla on erittäin ohuet ja ohuet hiukset, käytä juurihoitotuotetta ennen kuivaamista pyöreällä harjalla maksimaalisen noston saavuttamiseksi. Käytä sitten kuivaa shampoota ennen kruunun kampaamista ja viimeistele tämä Hollywoodin käännettävä bob-tyyli kiinteällä pidolla, ”hän lisää.

60-luvun innoittama mod-sivuosa

60-luvun innoittama mod-sivuosaInstagram @theresa_padin

Rakastamme hippi -kampauksia ja konservatiivista ulkonäköä yhdistettynä. Tämä 60-luvun inspiroima 60-luvun “mod” -muotoiltu “mod” muodostaa aina jännityksen siitä, miltä tuntuu tuntea uudelleen historia katsomatta liikaa. Sen on luonut hius- ja meikkitaiteilija Theresa Padin Filippiineiltä.

”Kun on kyse 60 -luvun kampauksista, kampaus ja asu ovat kolikon kaksi puolta. Joten kun haluat tämän 60 -luvun hiustyylin, harkitse aina käyttämiäsi vaatteita. Älä koskaan mene liian pitkälle siitä, miten 60 -luvun ihmiset urheilivat vuosikymmentä ”, Padin sanoo.

Tällaisille sivuosille ja pitkille 1960 -luvun kampauksille Padin uskoo, että kiusaaminen on aina hyödyllistä. ”Hyvä asia on se, että innovaatiot ovat helpottaneet nykyään helposti saatavilla olevia” hottirottoja ”tai clip-in-volumisaattoreita. Mutta pääpannoilla pääsee tietysti pitkälle! ”

Käännettiin pitkät Bob -hiukset 1960 -luvun Flip -kampauksesta

Kääntyi pitkät Bob -hiukset 1960 -luvun Flip -kampauksestaInstagram @looks_by_nicolemarie

Tämä on laaja, 60 -luvun hiustyyli on käsityönä räjäytystangon asiantuntijan Nicole Marie of Metuchen, NJ.

“Paras osa tätä 1960 -luvun kampausta on korkeus, koska mitä isommat hiukset, sitä parempi”, hän sanoo. “Tällaiset keskikokoiset 60 -luvun kampaukset ovat naisille, joilla on hienot tai keskipitkät hiukset.”

Pyöreän harjan käyttäminen hiusten puhaltamiseen auttaa nostamaan juuria ja tasoittaa hiukset latvoihin päissä. ”Pienellä tekstuurisuihkun avulla voit kiusata yläosaa saadaksesi hieman ylimääräistä korkeutta lyhyisiin hiuksiisi ja viimeistellä sen hiuksilla. Yhdistä tämä 60 -luvun flip -tyyli vaaleisiin hiusväreihin lopullisen vintage -tuloksen saamiseksi ”, hän lisää.

60 -luvun mehiläispesä vintage -naisille

60 -luvun mehiläispesä vintage -naisilleInstagram @tanssit

“Jos etsit 60 -luvun hiustyylejä, mehiläispesä on täydellinen”, sanoo kampaaja Chloe Duncan Isosta -Britanniasta. “Tässä mehiläispesän hiustyylissä on tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta, mutta se on myös varsin hauskaa 60 -luvun updo -kampauksensa kanssa.”

Duncan sanoo odottavansa paljon takapakkaa ja hiuslakkaa, kun luodaan 60 -luvun kampauksia pitkille hiuksille. “Paljon hiuslakkaa! Klassinen mehiläispesä sopii erinomaisesti kaikille hiustyypeille ja -pituuksille, ja se on hyvä siirtyminen kuusikymmentäluvun kampaukseen, jos haluat jotain vaivatonta, joka näyttää silti tehdyltä ”, hän lisää.

1960-luvun inspiroima tylppä leukapituinen Bob

1960-luvun inspiroima tylppä leukapituinen BobInstagram @erin_thecolourbar

Jos rakastat yksinkertaista pin-up-tyyliä ja 60-luvun tyylejä, tämä on loistava yhdistelmä näistä kahdesta. Tämän erityisen tyylin ja leikkauksen loi stylisti Erin Backman Sacramentosta, Kalifornia. “Siinä oli klassinen lähestymistapa, joka palaa Vidal Sassoon -tekniikoihin saavuttaakseen käännetyt tyylit ajattomalla bobilla.”

Tämän tylsän bobin kaltaiset 60-luvun inspiroimat kampaukset ovat ihanteellisia naiselle, joka on sitoutunut muotoilemaan hiuksensa säännöllisesti..

Muotoilua varten Backman sanoo käyttävänsä joko pyöreää harjaa tai litteää harjaa kannustaakseen tyyliä kaatumaan ja oikein. “Käytä föönauskuivaa tuotetta, jolla on pito (kuten mousse tai geeli)”, hän lisää.

Kiillotettu verho otsatukka Shag 60 -luvun aliarvostus

Kiillotettu verho otsatukka Shag 60 -luvun aliarvostusInstagram @hairbyashleynicoleg

Tämän modernin 60-luvun inspiroiman kampauksen loi vanhempi stylisti Ashley Nicole Brooklynista, NY. “Siinä on jaetut otsatukka ja kasvoja kehysttävät kerrokset. Tällaiset leikkaukset ovat hämmästyttäviä naisille, jotka haluavat vähän huoltoa päivittäin, mutta voivat myös muotoilla ja kiillottaa niitä tarvittaessa. ”

Tämä hiustenleikkaus, joka on kuin moderni versio Raquel Welchin ja Jane Fondan käyttämistä klassisista 60 -luvun pitkistä hiuksista, näyttää hämmästyttävältä luonnollisella hiusten rakenteella ja minimaalisella muotoilulla. Jos et kuitenkaan ole valmis kerroksiin ja liikkeisiin, älä harkitse tätä 60 -luvun kampausta.

”Verhotangot sopivat erinomaisesti naisille, jotka haluavat uuden tyylin ilman, että heidän täytyy sitoutua täysin reunaan. Ne ovat erittäin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää sivuttain tai keskellä. Ne on myös erittäin helppo kasvaa, jos et rakasta heitä ”, hän toteaa.

60 -luvun innoittamien kampausten muotoiluun Ashley sanoo käyttävän pyöreää harjaa, joka puhaltaa R+Co: n Dallas -sakeuttamissuihkulla tekstuurin lisäämiseksi. “Pysy kaukana tuotteista, jotka voivat painaa hiukset alas, koska haluat maksimaalisen volyymin ja paljon liikettä.”

Räjäytyksen jälkeen hän sanoo, että käytä R+Co: n BadLands -kuivaa shampoota juuressa, jotta saat rakeisemman tekstuurin ja tilavuuden. “Kiusaa sitten pään kruunua, jotta se saa hieman 60 -luvun kolahtaa. Kuivashampoo auttaa hiuksia rypistymään koko päivän. Viimeistele R+Co: n joustava Outer Space -hiuslakka ”, hän lisää.

Glam Chignon 1960 -luvun inspiroima kampaus

Glam Chignon 1960 -luvun inspiroima kampausInstagram @hairbycharmainex

Tämä on 60 -luvun aikakausi. Sen on luonut freelance -kampaaja Charmaine Shanahan Englannista.

“Siinä on suuri tilavuus, muoto ja sileys. Yläosan korkeus ja chignon -pulla ovat tällä hetkellä hyvin “sisään”, mutta niissä on myös retro -tunnelma. Kaikki tulee takaisin hiustyylillä, ja se on myös erittäin lumoavaa! Tällaiset 1960 -luvun kampaukset tarjoavat ripauksen vintagea ”, Shanahan selittää.

Jos aiot kokeilla 1960 -kampauksia paksulle hiukselle, Shanahan sanoo, että tarvitset hiuksia hartioiden ohitse, mieluiten yhden pituisia ja paksuja. “Hiukset on tasoitettava ensin ennen laittamista, ja hiusten pehmusteita tarvitaan 60 -luvun kampausten saavuttamiseksi”, hän lisää.

Tyylikäs 60 -luvun updo

Tyylikäs 60 -luvun updoInstagram @evavykopalova

Tämä on tyylikäs 60 -luvun updo ja rakastamme sitä tänään! Se on käsintehty kampaaja ja stylisti Eva Vykopalova Slusovice, CZ. ”Tämän kaltaiset vintage -updo -kampaukset huutavat hallitsevaa asemaa. Se seisoo, mutta näyttää silti tyylikkäältä. Sivun reunat tekevät koko hiuksista pehmeämmät ”, Vykopalova sanoo.

On parasta pestä hiukset edellisenä päivänä paremman tekstuurin ja helpomman käsittelyn vuoksi.

”Käytä LOréal Professionnelin Tecni Art Crepage de Chignonia ennen kruunualueen jälkikombinaatiota. Kiinnitä sitten hiuspehmuste kruunuun ja peitä se takamuotoisilla hiuksilla. Käytä LOréal Professionnelin hiuslakkaa Infinium. Niskaosa rullattiin ja kiinnitettiin bobby -nastoilla ja kiinnitettiin jälleen hiuslakalla ”, hän selittää.

Retro 1960 -luvun ranskalainen kierre

Retro 1960 -luvun ranskalainen kierreInstagram @aurinkotalo

Q&A tyylin luoja, Ashley Smith

Stylisti & Meikkitaiteilija @ Ashley Smith Beauty paikassa Denver, CO

Miten kuvailisit tätä?

Tämä kampaus on saanut inspiraationsa Mad Men -televisiosta ja 1960 -luvun keinumisesta. “Se on moderni ote klassiseen ranskalaiseen käänteeseen, joka voi olla yksi upeista kampauksista yli 60 -vuotiaille naisille, joilla on hienot hiukset”, sanoo stylisti Ashley Smith Denveristä, CO.

Smith suosittelee ranskalaista nauhoitusta tai takaisinkiertoa molemmilta puolilta ennen ranskalaisen kierroksen rullaamista. “Käytä L’oreal Professionnelin Infinium 3 Tecniart -hiuslakkaa joustavan pidon rakentamiseen ja Extreme Laquer viimeistelemään tyyli.”

“Tämäntyyppinen ranskalainen kierre toimii parhaiten keskipitkillä ja pitkillä hiuksilla millä tahansa hiusten rakenteella. 60 -luvun kampaukset, kuten tämä ranskalainen kierre, toimivat hyvin kaikkien kasvojen kanssa, riippuen siitä, miten muotoilet edestä. Ranskalainen kierre on loistava vaihtoehto upstyle -tyyliin, koska se voidaan räätälöidä sinulle. Se voi olla pukeutunut, klassinen tai jopa ärtyisä ”, hän lisää.

60 -luvun hiuspanta

Aloitan edellä mainitusta Reaganin hiuspannasta. Se on osa hänen ”In a Hairry” -sarjaa ja vaatii vain viisi minuuttia ajastasi, kiusauskampaa ja muutaman bobby -nastan. Jaa hiuksesi haluamallasi tavalla, puno kaksi hiusosaa kummallekin puolelle, ylitä pään yläosa ja kiinnitä. Kiusaa kruunua saavuttaaksesi klassisen 60 -luvun kolauksen ja kävele ulos ovesta katsomalla kaikki kivi -ketun osat.

Kampaaja tulessa – karvaisessa – päivämäärä alkaen Joe Varca päällä Vimeo.

Vauvan mehiläispesän päähuivi 60 -luvun tyyliin

Vauvan mehiläispesän päähuivi 60 -luvun tyyliin

Marge Simpsonia muistuttavan kohoavan mehiläispesän käyttäminen ansaitsee varmasti vääränlaista huomiota, mutta hienovaraisemmat versiot urheilullisista huiveista sopivat ehdottomasti jokapäiväisille jalkakäytäville. Flare.comin kauneusguru Hannah Johnson näyttää kuinka luoda uudelleen “baby mehiläispesä” -kampaus, joka nähtiin Louis Vuittonin kevään 2013 kiitotiellä. Yhdistettynä pehmeään ja tonaaliseen meikkiin tämä naisellinen tyyli sopii erinomaisesti treffi -iltaan, illanviettoon tai iltaan tyttöjen kanssa. Katso opetusvideo alta.

Klassiset 60 -luvun kiharat vintage -tytöille

Klassiset 60 -luvun kiharat vintage -tytöille

A Ruby Redin Melissa kulkee aitoa reittiä seuraamalla pin -curl -kuviota suoraan retro -lehden opetusohjelmasta. Pin -kiharat – jotka olivat edelleen raivoa 60 -luvun alussa ja puolivälissä – luodaan käärimällä kosteat hiukset silmukoihin ja kiinnittämällä tiukasti päänahkaa vasten. Kun hiukset ovat kuivuneet (monet naiset odottivat yön yli, mutta voit nopeuttaa prosessia puhalluskuivaamalla), poista nastat ja harjaa ne pois. Seuraa YouTube -käyttäjän PinupDollAshleyMarien opetusohjelma tai kokeile tässä kuviota.

pin curl -kuvio

Kuinka luoda 60 -luvun Bardot -poninhäntä

Kuinka luoda 60 -luvun Bardot -poninhäntä

Hyvä kiusaus teki tai rikkoi minkä tahansa 1960 -luvun kampauksen, ja tämä Brigitte Bardotin innoittama retro -poninhäntä ei tee poikkeusta. Hiusten asiantuntija Chris Lospalluto opettaa sinulle, kuinka luoda ihanteellinen kiusaus Caroline Knappille ( Suloinen Caroline Citissäy). Kiusaamisen jälkeen hän kerää matalan poninhäntä, joka korostaa kruunun luomaa suurta volyymia. Kaikki mitä tarvitset tähän tekemiseen, on hiuslakka, kiusauskampa ja kuminauha.