Jos sinulla on pyöreä muoto, nämä trendikkäät kampaukset ovat sinua varten! Pyöreillä kasvoilla on hieman leveämmät poskipäät, mutta niillä on myös suuri symmetria. Pyöreiden kasvojen muotoilu rikkoo symmetrian. Pyöreiden kasvojen kampaus sisältää myös pituudet ja kulmat, jotka auttavat saamaan kasvot näyttämään ohuilta ja vetämään silmät pois kaksoisleuasta. Katso seuraava kokoelma ja opi omaksumaan syntymäsi muoto ja hyödyntämään sitä parhaalla mahdollisella tavalla!

Joten ennen seuraavaa hiustapaamista tutustu näihin valokuviin ja löydä täydellinen kampaus pyöreille kasvoille.

Pehmeä ja hieman valmistunut Bob

Pehmeä ja hieman valmistunut BobInstagram @arsentovmasyan

Pehmeä ja hieman asteikkoinen bob on loistava leikkaus pyöreille kasvoille. Pitkänomainen muoto luo pystysuoran viivan, joka pehmentää kasvojen muotoa.

Jordin Sparksin rohkeat ja luonnolliset kiharat

Jordin Sparksin rohkeat ja luonnolliset kiharatInstagram @nubiarezo

Jordin Sparkin rohkeat ja luonnolliset kiharat ovat naisille, jotka haluavat omaksua luontaiset kiharat. On monia eri tapoja, mutta kihara leikkaus on suunniteltu leikkaamaan hiukset kuiviksi ja luonnollisessa, kiharassa tilassa. Tämä antaa stylistille mahdollisuuden leikata hiukset parhaiten kasvosi mukaan. Pyöreille kasvoille pyydä stylisti leikkausta ja tyyliä, joka auttaa luomaan illuusion pidemmistä kasvomuodoista.

Pitkä ja kerroksinen hiustenleikkaus pyöreille kasvoille

Pitkä ja kerroksellinen hiustenleikkaus pyöreille kasvoilleInstagram @relooking_by_renzi

Harkitse pitkää kerroksellista leikkausta pyöreiden kasvojen täydentämiseksi. Pehmeät hameet kasvojen ympärillä saavat sen näyttämään muodollisemmalta. Lisää söpöjä verhoja, jotta se todella lähtee liikkeelle. Lisäbonuksena pitkä kerroksinen aliarvostus kasvaa helposti eikä vaadi paljon huoltoa.

Söpö Pixie -leikkaus pyöreille kasvoille

Söpö Pixie -leikkaus pyöreille kasvoilleInstagram @beeblondor

Lisää silmiinpistävää kontrastia pehmeään pyöreään kasvojesi muotoon rohkealla lyhyellä pixie-leikkauksella aivan kuten A-lister Ginnifer Goodwin. Tällaiset lyhyet leikkaukset ovat hauskoja ja helppoja jazzata, ja ne voivat tehdä upeita kampauksia naisille, joilla on pyöreät kasvot.

Lyhyet kiharat hiukset

Lyhyet kiharat hiuksetInstagram @miamihairmel

Vähennä kiharoiden ylläpitämisen vaivaa, kun käytät röyhkeää kiharaa pixie -leikkausta, joka sopii täydellisesti pyöreille kasvomuodoille.

Saat hieman pituutta pään päälle luonnollisella hiusrakenteellasi, mikä lisää kasvosi pituutta.

Pitkä platina -blondi otsatukkaineen

Pitkä platina -blondi otsatukkaineenInstagram @rachelwstylist

Tämä on boho -tyylikäs hiustenleikkaus naisille, joilla on pyöreät kasvot ja paksut hiukset. Sen on luonut kampaaja Rachel Williams, Fayetteville, AR.

”Platinan vaalea väri saa aikaan tämän ilmeen. Nämä aaltoilevat hiukset ovat silmiinpistäviä, mutta silti pehmeitä samaan aikaan, ja ne sopivat kauniisti ihon sävyyn ”, Williams selittää.

“Pitkät kerrokset ja otsatukka ovat upeita hänen pyöreille kasvoilleen”, hän lisää. “Otsatukka todella ponnahtaa ja kehystää hänen silmänsä, ja pitkät kerrokset kasvojen ympärillä pidentävät kasvoja.”

Tyyliä varten Williams käytti yhden tuuman sauvaa vuorotteleviin suuntiin ja jätti päät pois luodakseen aallot ja korkeuden kruunualueelle. Sitten hän muotoili sen Oriben tekstuurisuihkulla tekstuurin ja äänenvoimakkuuden vuoksi.

Upeat keskipitkät aallot

Upeat keskipitkät aallotInstagram @karla.salonkiin

Upeat keskipitkät aallot tasapainottavat pyöreämpiä kasvoja. Yksipituinen tyyli voi istua solisluun alapuolella ja laiduntaa poskia tasapainottaakseen pyöreät kasvot. Aaltojen lisääminen tähän tyyliin lisää kuitenkin hiuksia. Volyymi pidentää kasvoja ja lisää myös lumoavaa tekstuuria näihin keskipitkiin hiuksiin. Inspiroidu julkkis Chrissy Teigenistä ja kopioi tyyli nyt!

Kaulapantapituinen keskiosan kampaus naisille, joilla on pyöreät kasvot

Kaulapantapituinen keskiosan kampaus naisille, joilla on pyöreät kasvotInstagram @romeufelipe

Kauluspituisella keskiosalla on laihduttava vaikutus, jota pyöreät kasvot naiset rakastavat! Nämä kaksi tyyliä kulkevat käsi kädessä. Keskiosan ansiosta hiukset voivat kaventaa kasvoja. Solisluun pituus pitää hiukset laiduntamassa poskien sivuja. Älä pelkää, että sotkuinen keskiosa lisää myös hissiä juurille. Näin luodaan yksi houkuttelevimmista kampauksista naisille, joilla on pyöreät kasvot.

Kaulan pituus Choppy Bob

Kaulan pituus Choppy BobInstagram @hirohair

Kokeile niskan pituista katkeruutta, jos haluat hoitaa kasvojen muotoa, joka on leveämpi poskiluissa. Katkeavan pituuden kevyempi tuntuma auttaa välttämään, että rumpu muuttuu liian tylsäksi ja ankaraksi, mikä näyttää upealta kuluneelta kuvioidulta ja peruuttamattomalta. Jokainen nainen, jolla on pyöreät kasvot, voisi vetää tämän pois pitämällä pituuden leuan alapuolella ja pitämällä etuosan pituuden laidoittaa kasvojen sivuja.

Sekoitetut kasvojen kehystyskerrokset

Sekoitetut kasvojen kehystyskerroksetInstagram @sophie_shaghair

Yhdistetyt kasvojen kehystyskerrokset tuovat muodon virtauksen, joka voi visuaalisesti ohentaa kasvosi. Pyöreän muodon kasvojen kehystäminen on tehokasta venyttävien vaikutustensa ansiosta. Leuan alla alkavat kerrokset mahdollistavat pituuden kuorivan kasvojen sivut. Virtaava liike kaartuu sitten leuan ympärille lisäämään leveyttä kasvojen alapuolelle tasapainottamiseksi.

Keskipitkät ranta -aallot keskiosan kanssa

Keskipitkät ranta -aallot keskiosan kanssaInstagram @tegs_shaghair

Harkitse keskipitkän ranta-aaltoja, joissa on keskiosa, virtaviivaistamaan kasvojesi muotoa. Yritä jakaa hiuksesi keskelle kohtellaksesi ja pidentääksesi pyöreitä kasvoja. Hiukset istuvat symmetrisesti kummallakin puolella, mikä kaventaa poskia. Kun muotoilet ranta -aaltoja, pyri kiharat istumaan posken alle ja talttaamaan poskipäät.

Pitkät kerrokset lasilla ja pyöreät kasvot

Pitkät kerrokset lasilla ja pyöreät kasvotInstagram @haleythehairfairy

Valitse pitkät kerrokset, joissa on lasit ja pyöreät kasvot, niin saat leikkauksen muodosta ääriviivat. Pidemmät kerrokset istuvat alempana kuin kasvosi levein osa, mikä auttaa tasapainottamaan kasvosi rakennetta. Kokeile pituutta, joka kulkee leuan alla, laihdutusleikkaukselle naisille, joilla on pyöreät kasvot.

Lyhyet hiukset ja tylppä haara

Lyhyet hiukset ja tylppä haaraInstagram @circlesofhair

Lyhyet hiukset, joissa on tylppä hapsu, ovat loistava tapa pyöreämmille kasvomuodoille lisätä hieman vartaloa luonnollisesti suoriin hiuksiinsa. Tylsissä rinteissä ei ole kerroksia, ja niitä voidaan käyttää myös ohuissa hiuksissa.

Valmistui Pitkä Bob

Valmistui Pitkä BobInstagram @tiagosn7

Mittakaavainen pitkä keula täydentää pyöreämpiä kasvoja täydellisesti. Pidä pituus kaulusluun lähellä pidemmät palat kasvojen ympärillä. Tämä auttaa pidentämään kasvojen piirteitä. Jos sinulla on pyöreät kasvot, myös joidenkin liian ohjattujen kerrosten saaminen auttaa muotoilemaan kasvot kauniisti.

Pirteät pitkät hiukset volyymilla

Pirteät pitkät hiukset volyymillaInstagram @abbeywolfloveshair

Saavuta kimmoisat pitkät hiukset, jos harkitset yhtä ratkaisevaa tekijää – koskemattomuutta. Hiusten on oltava terveitä ja kiiltäviä, jotta he saavat jännittävän kampauksen ja leikkauksen. Pitkät hiustenleikkaukset pyöreille kasvoille saavat koko viimeistelyn näyttämään luonnolliselta ja hienostuneelta. Tämä pitkä kampaus on ihanteellinen tytöille, joilla on pyöreä kasvomuoto ja keskikokoinen harja. Vivahteet vaaleista säikeistä luovat paremman tyylin, koska ne sopivat hyvin aaltojen kanssa.

Suora Bob

Suora BobInstagram @iambrunosantanna

Suora bob naisille, joilla on pyöreämpi muoto, kaventaa kasvojasi. Suoran bobin tyylikkyys muotoilee kasvojen sivuja pidentääksesi kasvosi rakennetta. Pidä pituutta hieman pidempänä edestä virtaviivaistaaksesi tätä ulkoasua.

Layered Lob Shag

Layered Lob ShagInstagram @salsalhair

Mikä loistava lohko! Luo tällainen hiusten trendi yhdistämällä pitkä kerroksinen bob pehmeisiin ranta -aaltoihin. Se näyttää hauskalta käyttää, lähinnä silmien laiduntavien otsojen takia. Tämä hiustenleikkaus on täydellinen kaikille pyöreille naisille, jotka haluavat muutosta, mutta eivät halua mennä liian lyhyiksi.

Teksturoidut kerrokset pulleille kasvoille

Teksturoidut kerrokset pulleille kasvoilleInstagram @hairshaftmigurl

Pitkät kuvioidut kerrokset pulleille kasvoille ovat erittäin imartelevia! Ne lisäävät mausteita koko tyyliin ja antavat pulleille pyöreille kasvoille täydellisen tasapainon. Kun otsat peittävät otsatukka, tästä tulee yksi ihanteellisista ja imartelevista leikkauksista pyöreille kasvoille. Pitkä vihertävä hapsut antavat myös illuusion voimakkaammista poskiluista.

Olkapään pituus lohko sivutangolla

Olkapään pituus lohko sivutangollaInstagram @stylist_shannonbingham

Virkistä lohko sivutangolla, joka voi korostaa poskipäät. Tällaisen reunan ansiosta se tekee kaikista hartioihin ulottuvista leikkauksista tai lohkoista suosittuja pyöreille kasvoille. Se näyttää imartelevalta ja on helppo muotoilla.

Tämä lohko sivutangolla on keskipituinen kuvioitu muoto. Sen loi salongin omistaja ja stylisti Shannon Bingham Omahasta, NE. “Sisäinen rakenne luotiin leikkaamalla viipaleita lisäämättä kerroksia. Pidemmät hapsut kasvojen etuosassa lisäävät lohkoa ja parantavat pyöreää kasvojen muotoa ”, hän selittää.

Hän lisää: “Tämä sivulle pyyhkäistyn lohkon leikkaus on universaali leikkaus, joka näyttää upealta pyöreillä kasvoilla. Hiukset kuivattiin luonnollisella tekstuurilla. Se oli muotoiltu myös Tigi Texturing Salt Spray- ja Tigi Multitasking Styling Cream -voiteilla. ”

Kuvioitu lohko otsilla ja löysillä aalloilla pyöreälle kasvomuodolle

Kuvioitu lohko otsilla ja löysillä aalloilla pyöreälle kasvomuodolleInstagram @timm.morrison

Valitse kuvioitu lohko, jossa on otsatukka, ja pyöreä kasvomuoto hyötyy varmasti siitä. Tämä löysien aaltojen leikkaus sopii parhaiten pyöreille kasvoille, koska se luo täydellisen tasapainon. Jos et voi päättää, haluatko mennä erittäin lyhyeksi vai pitkäksi, valitse pituus, joka ravitsee hartioita tai solisluuta. Se ei ole liian pitkä pitämään se täyteen, mutta ei liian lyhyt monipuolisuuteen.

Pitkät kerrokset ja sivuttaiset otsatukka

Pitkät kerrokset ja sivuttaiset otsatukkaInstagram @hirohair

Pitkät kerrokset ja sivuttain pyyhkäiset otsat täydentävät toisiaan! Tämäntyyppinen hapsu lisää hiusten liikettä ja lisää vartaloa. Kerrokset lisäävät myös hienostuneisuutta. Tämän hiusten idean rakenne, jossa on pitkät aallot ja näyttää upealta pyöreillä kasvoilla.

Käänteinen Bob ohuille hiuksille ja pyöreille kasvoille

Käänteinen Bob ohuille hiuksille ja pyöreille kasvoilleInstagram @jamillefreiitas

Paras käänteinen bob ohuille hiuksille tekee siitä paksumman ja täyteläisemmän. Tällainen hiustenleikkaus sopii myös pyöreälle kasvomuodolle. Kasvojen ympärillä olevat asteittaiset kerrokset auttavat luomaan illuusion pehmeydestä ja pituudesta. Jos harja on luonnostaan ​​suora, se tekee imartelevasta go-tyylistä pyöreille kasvoille.

Partaveitsi leikattu Bob

Partaveitsi leikattu BobInstagram @freche.frisuren

Tämä partaveitsi leikattu lyhyt bob on täydellinen pyöreämmille kasvoille. Hyvin hienovarainen pala-y-tyyli tekee siitä ihanteellisen kampauksen pyöreille kasvoille. Valitse tällainen partaveitsi, jotta päädyt saavat hieman tekstuuria.

Kuvioitu Bob sivuosalla

Kuvioitu Bob sivuosallaInstagram @riisinkukko

Tämä upea kuvioitu bob, jossa on sivuosa, on helppo jäljitellä. Se näyttää pehmeältä ja hienostuneelta, sopii jokapäiväiseen tyyliin. Tämä palainen bob sopii tytölle, jolla on hieman pyöreät kasvot tai naisille, joilla on täyteläisemmät kasvot. Muokkaa aaltojen liikettä korostamaan kasvojen piirteitä. Lisää volyymia ja tekstuuria kiillotetulla viimeistelyllä levittämällä kuivashampoota.

“Tätä kuvioitua bobia kutsutaan lohkoksi tai pidemmäksi”, sanoo kampaaja Risa Reyes, Baltimore, MD. “Se osuu leuan alle, vapauttaa olkapään, ja siinä on hiukan kerrosmaisuutta ja pieni kulma kehällä.”

Reyes suosittelee tuomaan inspiraatiokuvia mukanasi stylistillesi, jos harkitset kuvioituja hiuksia. “Tämä on hieno leikkaus naisille, jotka haluavat vähän huoltoa vaativaa tyyliä. Käytä Davines -tuotteita, se on kuivaa tekstuuria. Se auttaa myös laajentamaan aaltoja ja määrittämään kerrostumista ”, hän lisää.