Enten du er inspirert av Boardwalk Empires evig vakre rollebesetning av kvinner fra forbudstiden, filmer som Fitzgeralds Great Gatsby eller ikoner av vintage klassikere som Dorothy Parker, Gilda Gray eller Clara Bow, er et faktum fortsatt sant: kvinner med frisyrer fra 1920-årene var verdige av beundring.

Ikke bare på et mote- og skjønnhetsnivå, men også på politisk og sosialt nivå. 1920 -tallet representerte en økning i “girl power” – det var da kvinner fikk stemmerett, ikke var redde for å klippe håret, leke med sminke eller til og med (gispe) drikke og danse.

De mest populære frisyrene på 1920 -tallet inkluderer forskjellige versjoner av en bob, pin curls og Hollywood -bølger. I dag hyller vi kvinner på 1920 -tallet.

Før din neste håravtale, sjekk ut disse bildene av frisyrer fra 1920 -tallet.

Nydelig Flapper -hår

Nydelig Flapper -hårInstagram @beautylaunchpad

Gå helt ut med en avantgarde platina blond nisse som passer for den ikoniske missy girl-holdningen. Den flapper hårstilen gjør et slående resultat. Kvinner med en naturlig glam -personlighet passer sikkert en slik avling og vinket frisyre.

Slanke Marcel Waves fra 1920 -tallets hårhistorie

Slanke Marcel Waves fra 1920 -tallets hårhistorieInstagram @rubylane_thevintagestylist

Prøv slanke marcelbølger på 1920 -tallet. For å legge til volum, bruk krøller rett ved roten og la det sette seg. Når du styler, sett krøllene forsiktig på toppen ved å sprite Vicious av R+Co.

Fluffy Curly Hair for Women with Tight Curls

Fluffy Curly Hair for Women with Tight CurlsInstagram @romeufelipe

Fluffy krøllete hår er en perfekt ekstrautstyr og lite vedlikeholdsstil for kvinner med trange krøller. Bruk av krembaserte krølldefinerende produkter som Aveda Be-Curly Curl Enhancer og en lett volumiserende mousse holder krøllene på plass, reduserer krus og gir glans.

1920-tallets sidepartede krøllete Bob

1920-tallet-side-parted-curled-bob.jpgInstagram @radicalbeyouty

1920-tallets sidedelte krøllete bob er et ikonisk glamourlook som gjør et comeback. Style med fingervift og et 1 ”tommers krølltang vekslende krøller og fest håret for å sette dem. Avslutt med Glass Hair fra L’ange glansserum.

Afro-stil på naturlig hår for afroamerikanske damer

Afro-stil på naturlig hår for afroamerikanske damerInstagram @petite.jhen

Vurder en afro-stil på naturlig hår for afroamerikanske damer. Be om en utdannet frisør som kan hjelpe deg med riktig klipp og produkter for å oppnå slike vakre krøller. For å gi krøller definisjon, prøv Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl Enhancing Smoothie til fuktige krøller og lufttørker. For volum, plukk håret forsiktig fra roten og pust opp og ut.

Sofistikert Updo med Kiss Curls

Sofistikert Updo med Kiss CurlsInstagram @cristinaserafymakeup

Bruk en sofistikert updo med kyssekrøller hvis du alltid sliter med babyhår. Babyhår har et annet vekstmønster sammenlignet med resten av håret. De kan føle seg myke når de bærer håret i en stilig updo. Så prøv å legge til kyssekrøller for å glatte håret ned med litt gel og flate dem ned til en “J” -form. Dette holder det myke håret i sjakk og fungerer vakkert med slanke oppdateringer.

Glam Pin Curls

Glam Pin CurlsInstagram @alya.buti

“Jeg har en sterk kjærlighet til europeiske gamle frisyrer,” forteller frisør Alya Buti fra Bahrain. “Denne krøllete stilen er en spesiell og klassisk stil. Den har en ånd av romantiske sansninger og den passer med alle generasjoner (fornyet og kontinuerlig stil). Det minner meg om gamle filmer (Hollywood -filmer). ”

“Ikke bare kan ansiktstrekkene dine fortelle deg en ting eller to om deg selv, men frisyren din kan også avsløre ting om deg,” legger hun til. “Dette utseendet gir en skarp, dristig og fancy stil, samtidig som det gir mykhet for kvinnen. Bølger kan endres basert på ansikt og kroppsform. “

Gatsby Inspired ‘Do

Gatsby Inspired 'DoInstagram @_neenz

Dette utseendet er en Gatsby eller 20 -talls inspirert chignon. Det ble skapt av stylist Janina fra Plymouth, MI. “Jeg elsker mykheten i en børstet 20-talls pin curl eller fingerbølge. Måten krøllen åpner ansiktet på øyet, kinnbenet og kjevelinjen er så romantisk! ”

For styling anbefaler Janina deg å bruke gel eller en mousse på det våte håret ditt og la krøllene sette seg tid etter at du har brukt varme ruller eller et krøllejern før du børster dem ut. ” Kald tid er viktig når du bruker et varmt verktøy. Dette utseendet er perfekt for en Gatsby-fest, men visse aspekter av det kan også brukes i en kveld ute! Jeg elsker å innlemme modernisert vintage -look i hverdagsstil, legger hun til.

Vintage Long Faux Bob

Vintage Long Faux BobInstagram @jeniworsfold_bridalhairstylist

Dette utseendet er en vintage faux lob (long bob). Det ble skapt av brudefrisøren Jeni Worsfold i England.

“For å skape utseendet, som var visjonen om en kortere stil, festet jeg opp den nedre delen av ryggen og stylet de øverste delene av håret til en 20 -tallsbølge med en moderne vri,” forklarer Worsfold.

“Det vakreste med denne stilen er hvordan det gir en illusjon om at håret er kort, når det faktisk er festet til denne stilen,” legger hun til. “Det betyr at klienten kan ha kortere hår for natten uten å måtte si farvel til sine lange lokker for godt! I tillegg er krøllene på siden av ansiktet absolutt iøynefallende! ”

Denne stilen er super allsidig for mange forskjellige hårtyper. Enten håret ditt er fint, tykt eller super langt, kan du oppnå dette utseendet.

For å style sier Worsfold at du må krølle håret med en middels tang og deretter bruke et produkt for å definere krøllene før du fester og deretter avslutter med hårspray.

Glamorøs Hollywood Deep Wave

Glamorøs Hollywood Deep WaveInstagram @brianna.w.hår

“Jeg vil beskrive dette utseendet som en glamorøs Hollywood -dypbølge eller en vintage Great Gatsby -frisyre,” sier frisør og salongseier Brianna Bacon fra San Marcos, CA.

Hvis du vurderer denne frisyren, er Bacons råd for å oppnå en dyp bølge som dette å ta grunnlaget for styling av hår fra fortiden og legge til en moderne vri. “På 20- til 40 -tallet var hårsetting med pinnekrøller og krøller/ruller på vått hår nøkkelen til å skape vakre bølger.”

I dag kan vi imidlertid bruke varmen fra tryllestaven eller krøllejernene på tørt hår. “Jeg anbefaler å bruke Kevin Murphys Anti.Gravity som et produkt for å hjelpe denne stilen til å vare hele kvelden,” legger hun til.

Moderne 20 -talls utseende

Moderne 20 -talls utseendeInstagram @pin_up_curl

Dette 20-tallsinspirerte utseendet med en mer moderne, mykere følelse ble skapt av vintage frisør Sarah Bloor fra Storbritannia.

“En stor, skarp bølge strømmer ned i en krøllete Gibson-rulle på baksiden,” beskriver Bloor. “Ekte autentiske frisyrer fra den perioden kan være ganske flate mot hodet, noen ganger litt harde, så å gjøre denne frisyren litt fyldigere holder den mer oppdatert og smigrende.”

Bloor sier at hun elsker krøllens kontrast mot den skarpe bølgen. “Krøllene og rullen kan sitte langs baksiden av hodet, eller til den ene siden. Krøllene kan være større, mindre, mindre strukturerte, og flere bølger kan inkluderes. ”

1920 -talls frisyrer som denne fungerer perfekt på middels til tykkere hår, så vel som på finere hår, forutsatt at det er lengre enn skulderbladene. Husk at jo mer hår du har, desto mer volum og krøller får du!

For styling sier Bloor at du trenger en liten fatkrølletang, og det kan være flere hårgrep og pinner involvert, så det handler om å skape et godt grunnlag for krøllene som skal plasseres på. “Jeg pleier å bruke en bollering som er kuttet i to for å rulle håret rundt og for at grepene skal gripes inn.”

Elegant 20 -talls Updo

Elegant 20 -talls Updo -frisyreInstagram @hairby_amandanelson

Dette utseendet er enkelt og elegansen får frem 20 -tallets inspirasjon. “Det er perfekt for alle hårlengder,” sier stylist Amanda Nelson fra Edmonds, WA.

“Min favoritt ting med dette utseendet er at det vil vare hele natten. Håret er viklet rundt pannebåndet, slik at hun får frihet til å danse hele natten, sier hun.

Platinum Textured Bob

Platinum Textured Bob frisyreInstagram @jreneehairnyc

“Jeg tok en klassisk, men tidløs bob, og strukturerte den hele. Jeg toppet den med en klippemaskin som klippet smell, forklarer frisør Jessica Knight fra Brooklyn, NY.

Når du vurderer å gå til en lysere blondine, spør deg selv:

1. Har jeg allerede eksisterende farge?

2. Hvordan er tilstanden til håret mitt?

3. Hva er jeg villig til å bruke?

4. Er jeg villig til å følge med denne fargen hver sjette uke?

Når du vurderer å gå kort eller ha smell, spør deg selv:

1. Er jeg villig til å miste lengde?

2. Er jeg villig til å holde tritt med bang trim?

En bob kan lett overgå til en annen vakker hårklipp og ser bra ut i alle aldre. Ved å legge til tekstur gir det et mer morsomt og allsidig utseende.

“Denne gutteaktige bobben er best egnet for kvinner som ikke har noe imot å sette tid i håret og ønsker å komme med en dristig uttalelse,” sier Knight.

Tidløs Faux Bob

Tidløs Faux Bob -frisyreInstagram @lanielaneee

Denne brølende 20-tallsinspirerte faux bob-stilen ble laget av stylist og salongsjef Melanie Lane Durham fra California. “Det beste med denne stilen er hvor tidløs den er. Dette vil garantert fungere best for damer med slank, rett hårtype. ”

Durhams råd til kvinner som vurderer dette utseendet, er ikke å være redd for bobby pins eller hårspray! “Du kan umulig ha nok av enten å holde faux bob rullet på plass.”

Mid-Length Hollywood Glamour

Mid-Length Hollywood Glamour frisyreInstagram @dollylockssalon

Denne mellomlange Hollywood-glamourstilen ble håndlaget av stylisten Chelle Pillucere fra St. Petersburg, FL.

“Når du skal på en spesiell begivenhet, dominerer frisyren utseendet,” forklarer hun. “Jeg sørget for at gjesten min kom med rent hår uten noe produkt i, så skapte jeg fundamentet med Balmain Volumizing Texture Spray.”

Pillucere krøllet håret i horisontale seksjoner og satte krøllene med pinner. “Jeg lot krøllene avkjøles i solide 20 minutter, deretter børstet jeg håret inn i bølgene og festet ryggen opp. Jeg avsluttet dette krøllete håret med Balmain Strong Hold Hairspray, ”legger hun til.

Dramatisk fingerbølge

Dramatisk fingerbølgeInstagram @jennababani

Denne brølende 20-tallsinspirerte fingerbølgen ble skapt av den uavhengige frisøren Jenna Babani fra Rancho Cucamonga, CA. “Det er definitivt mer et dramatisk spill av en tradisjonell fingerbølge. Vi bestemte oss for å feste den opp og skape en mer stil med den, forklarer Babani.

Babanis favoritt med dette vinkede håret er den feminine kvaliteten det har generelt. “Jeg elsker spesielt bølgene som rammer ansiktet,” legger hun til.

Denne stilen etterspørres ofte, men den er ikke ment for alles hår. Hårtekstur, lengde og kutt går spesielt langt i å lage et design som vil holde det beste for hver enkelt kvinne.

Elegant & Luksus Bobbet hår

Elegant & amp; Luksus Bobbet hårInstagram @sofyramos

“Når jeg tenker på denne frisyren fra 20 -årene, tenker jeg på eleganse og luksus,” sier frisør Sofia Ramos de Vides i Guatemala..

“Du kan justere lengden på dette håret med hår, legge til mer volum eller ta vinnerrullene for et mindre dramatisk utseende. Det kan tilpasses helt, forklarer hun.

Det er viktig å føntørke håret først for å gi det litt volum og glatte det ut. Det er også viktig å bruke et hårprodukt som hjelper til med å forme håret og gi det holdbarhet. Hvis håret er for tynt, bruk Full Volume -linjen fra Living Proof.

Når han styler, bemerker Ramos de Vides, “jo mindre curler, jo bedre kommer bølgene ut! Jeg ruller og fester hver krøll og lar dem feste til håret er kjølig. Når det var kjølig, la jeg ned håret og gre det. “

Glamorøse fingerbølger på kort hår

Glamorøse fingerbølger på kort hårInstagram @publichairhouse

Fingerbølger er et glamorøst og tidløst skulpturelt utseende som fungerer godt med en slicked stil. “Dette er en skånsom måte å style et avlingskutt på, som krever lav varme og litt tålmodighet for en tørr finish,” sier uavhengig frisør Mel Mattison fra San Diego, CA.

“Jeg elsker kunsten som denne Eton -avlingen blir når den tørker, og setter pris på den glatte glansen som skjer når den er både våt og tørr,” legger hun til. “Våt hår og en lett gel ble brukt til modellen i denne beskårne frisyren. Bruk den fine tandsiden av en kam for best resultat. ”

Mattison minner oss om at du som gjest må hjelpe deg med å oppnå denne stilen. “Det presser håret mot hodebunnen. Kort hår er lettere å manøvrere, men viktigst av alt er at det å holde seg flytende gjennom skulpturen er det som gjør at dette kommer best sammen. ”

Soft Finger Wave Styles

Soft Finger Wave StylesInstagram @jenmchair

Denne myke, men strukturerte fingerbølgestilen ble håndlaget av frisør Jen Kohlenberger fra Tustin, CA.

“Når jeg vil kunne gre gjennom krøller for å manipulere dem og holde dem myke uten å miste integriteten, bruker jeg Kenra Thermal Styling Spray 19,” forklarer hun. “For å sikre at bølgene holder seg konsistente og dannes sammen for det ferdige utseendet, ta små horisontale seksjoner, spray Kenra Thermal Styling Spray fra røtter til ender på hver seksjon, gre gjennom, pakk inn strykejernet og klipp til avkjøling. Når du fjerner klippet, gre gjennom igjen og reformer med fingrene. Det er en kjedelig prosess, men sluttresultatet er verdt det! ”

Klassisk Retro Updo

Klassisk Retro UpdoInstagram @danielleraeireland

Dette er en klassisk retrooppdatering med seierruller for å få den til å skille seg litt mer ut. Det ble opprettet av frisør Danielle Ireland i Robinson, IL.

“Min favoritt ting om denne stilen må være bølgene. Jeg har alltid vært en sug etter en vintage -bølge, sier Irland.

Det er egentlig bare noen få tips Irland synes er viktigst for denne stilen.

“Først og fremst krøller jeg alltid alle krøllene i samme retning og fester for virkelig å sette krøllen slik at den er lettere å manipulere senere. Et godt produkt å hjelpe med dette er en myk hårspray som AG Aerodynamics, forklarer hun.

“Spray mens krøller setter seg, og de vil beholde krøllminnet når du børster dem ut uten å være klissete. Til slutt, rygg på undersiden av krøllene for å bringe dem sammen og bli der du vil ha dem mens du lager bølgene dine! ”

Langhårede damer har ingen frykt, denne modellen hadde hår halvveis nedover ryggen! Bare rull opp undersiden, fest den på plass, så blir den den perfekte puten for å sikre bølgene dine!

Fingerbølger på tørt hår

YouTube -bruker MakeupBrukbar lærer en annen metode for å gjenskape de klassiske fingerbølgene fra 1920 -tallet. Denne krever fortsatt litt tid og tålmodighet, men definitivt ikke så mye som den tradisjonelle fingerbølgemetoden. I tillegg vil du sitte igjen med mykt og berørbart hår i stedet for hjelmhodet (en vanlig bivirkning av glam fra 1920 -tallet). Denne metoden fungerer best for middels til langt hår.

Gibson Girls Tuck frisyre

Gibson Girls Tuck frisyreInstagram @elleaanorr

Hvem sa at rotete er kaotisk? Denne guddommelige rotete oppdateringen er det lange håret fra 1920 -tallet i en bolle som lett får frem det flotte utseendet du leter etter! Forsterke håret ditt fra 1920 -tallet, og det vil være ideelt for bryllup, romantiske datoer eller dager hvor du bare vil se ekstra ut.

Glam, moderne pin-krøller

Mote og skjønnhet bloggeren Chriselle ble spurt hva hennes tre favorittfrisyrer noensinne var. Den første som du tenkte på? “Glam Curls,” sier hun, fordi de “perfekt polerte krøllene ikke bare er tidløse, men også en moderne oppfatning av 1920 -tallets vingefinger.” For å lage denne oppdaterte versjonen av jenta fra 1920 -tallet, brukte Chriselle et lite triks som inkluderer å pakke varmt hår rundt fingrene for å danne en pin curl.

Glam, moderne pin-krøller