Bohemsk betyr ukonvensjonelt med et åndelig eller kunstnerisk preg og frisyrer i denne kategorien vil vise fletter, vri, frittflytende lokker og så mye mer. Den ble opprinnelig laget for sigøynere og har blitt mer modernisert etter hvert som tiden flyter, og er en kombinasjon av hippy og renessanse, så forvent å se noen 70 -tallsstiler så vel som romantiske frisyrer. Boho, den forkortede termen, har blitt populær i visse perioder, og antallet frisyrer har nettopp økt.

Boho frisyrer er så enkle å gjøre, men ser så vakre og stilige ut. Det jeg liker mest med det er at du kan spille opp din naturlige tekstur eller midlertidig endre den til en annen, men fortsatt beholde den naturlig og uanstrengt. Enten du skal på en festival, feire den 4. juli eller gå til et boho-chic bryllup, finner du et utseende for deg. Her er noen populære bohemske frisyrer som du kan blande og matche for å lage ditt eget utseende!

Boho frisyre for kort hår

Boho frisyre for kort hårInstagram @jennesahair_

Sp&En med stilskaperen, Jennesa Makarenko

Mobile Hairstylist @ Hair av Jennesa i Schomberg, ON

Hvordan vil du beskrive dette?

Boho frisyrer for kort hår? Ja takk! Dette er en strukturert chignon, perfekt for en “stilig bohemisk hårjente”. Det er enkelt, men har fortsatt noen intrikate detaljer i stilen, noe som gir det interesse og skjønnhet.

Hva er ditt beste råd?

Du kan kle den eller kle den ned. Som du kan se, har modellen på bildet et uformelt antrekk for et daglig forretningsutseende. Ved å legge til et hårstykke, slør eller en brudekjole – har du en vakker bryllupshåroppdatering.

Siden denne stilen er festet, er det kanskje ikke det beste alternativet for en kvinne som vanligvis sliter håret. Det kan føles for stramt til hodet og ikke behagelig for dem. For å gjøre den løsere eller sprøere, kunne små biter trekkes ut rundt ansiktet for å gi den en mer organisk følelse.

Bohemian Flettet Updo

Flettet UpdoInstagram @beautybyjenmarie

Sp&En med stilskaperen, Jen Ambrecht

Future Professional / Cosmetology Student @ Elite School Of Beauty i Vancouver, WA

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne bohemske frisyren er uanstrengt, romantisk og litt rotete. Bohemske oppdateringer med fletter er enkle, men legger så mye til den generelle boho -stilen.

Hva er ditt beste råd?

Denne bohemske frisyren passer best for kvinner med middels til langt hår og uten korte lag fordi de vil stikke ut av flettet. Bruk teksturspray for å legge til en dimensjon i bollen og hjelpe til med å holde flettene når de trekkes litt fra hverandre.

Boho -frisyrer for langt hår kan også være kledd med hårtilbehør eller et slør. Eller legg til blomster for en enda mer boho -romantisk følelse. Denne updo er ideell for kvinner som ønsker en boho eller romantisk stil for et bryllup eller arrangement.

Nydelig Boho med små fletter

Nydelig boho med små fletterInstagram @Bruidsbynina_

Sp&En med stilskaperen, Nina Herrera

Bryllup / arrangement frisør @ Braids av Nina i Broward Country, FL

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en elegant boho -stil med en dobbel flette som er flott for bryllup eller arrangementer.

Hva er ditt beste råd?

Få en flott hårspray for å holde den bohemske stilen! Prøv ikke din mors hårpleieprodukter. Hvis du har hårforlengelser, vil det gi stilen et mye fyldigere utseende.

Dimensjonal Boho kjedeflate

Dimensjonal Boho kjedeflateInstagram @crystalmarie_redken

Sp&En med stilskaperen, Crystal Cannon-Karakas

Frisør @ Halo Salon and Day Spa i Roseville, CA

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne bohemske stilen gir fra seg en morsom, men likevel edgy boho -stemning. Den har det tidløse utseendet til en tradisjonell flette, men ved å bytte den og gjøre den til en kjedefletning, blir den edgy og annerledes.

Den er polert, samtidig som den gir følelsen av en innbygd boho-stil. Dette snittet har også kontrasterende teksturer.

Hva er ditt beste råd?

Hvis du vil ha denne boho-frisyren, må du sørge for at du er ok med litt tekstur og en mer levd finish. Selv om det er volum i denne frisyren, er fronten nærmere hodebunnen. hvis det gjør deg ukomfortabel, velger du å justere hvor flettet begynner.

Med boho -frisyrer for tynt hår, legg til tekstur og volum med mye glans. Prøv Redkens Full Frame Mousse med en dråpe Redkens Glow Dry. Det er den perfekte kombinasjonen for volum og glans uten å tynne det fine håret ditt.

For tykkere hår, bruk Redken Velvet Gelatine og noen Redken Guts for å lage et glatt og kontrollert, men vellystig lerret. Med hvilken som helst hårtekstur, bruk Redkens Windblown for å fullføre og skape en stilig stil med glans og tekstur.

Bohemian Beachy Side Braid

Bohemian Beachy Side BraidInstagram @hair_by_lofrost

Sp&En med stilskaper, Lauren Frost

Frisør @ The Beauty Bungalow i Poway, CA

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne bohemske frisøren er “strandaktig” med en sideflett. Det ser veldig naturlig ut som om solkysset håret selv.

Det er naturlig dybde ved roten, og det smelter inn i de vakre blondene rundt ansiktet og på endene.

Hva er ditt beste råd?

Dette utseendet er super lavt vedlikehold. Når den er gjort riktig, kan denne stilen vare i seks måneder. Denne stilen er for kvinner som elsker en naturlig, sunket stemning. Det ser ugjort og rotete ut.

Føn Kevin Murphy Body.Builder og Body.Masse i håret. Etter at håret er tørt, tilsett Young. Igjen serum og soverom. Hårspray. Bruk et 1 1/4-tommers Halocouture krøllejern, og pakk små deler rundt det, bruk krøllejernet som en tryllestav. Avslutt med å pusse håret ut med en padlebørste og fingre tilbake gjennom det. Denne stilen varer i flere dager!

Lav vridd Boho hestehale

Lav vridd hestehaleInstagram @emmysleemanhairstylist

Sp&En med stilskaperen, Em Sleeman

Hair Up Specialist i Melbourne, VIC

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne boho -ponnien er en hestehale med en vri. Det er et moderne inntrykk av den klassiske lave hestehalen.

Når du tenker på bohemisk hår, tenker du på løse bølger, tekstur og store, rotete fiskehale fletter. Dette utseendet omfatter alt det ovennevnte, men er uanstrengt, lett å oppnå og den perfekte stilen for enhver jente som må delta på en formell begivenhet, men ikke er så formell selv!

Hva er ditt beste råd?

Havsalt, havsalt, havsalt! Denne typen hår handler om tekstur, så påføring av en god sjøsaltspray i fuktig hår før tørking (og også før styling av tørt hår) er en fin måte å tilføre kropp og bevegelse til finere, silkeaktigere hårtyper. Du kan heller aldri få nok av teksturspray. Bruk den på røttene for å gi ekstra volum og direkte på ponnien for å gi mer form og følelse etter styling. Redken Wax Blast er fantastisk for å skape tekstur i håret!

Mykt flettet Boho Updo

Mykt flettet Boho UpdoInstagram @hairismything

Sp&En med stilskaperen, Julie Krothe

Lisensiert organisk frisør @ Shear Miracle Organics i Columbia, PA

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en mykt flettet boho updo. Elsker du ikke frisyrer med enkelheten i den jordnære, men elegante stemningen i de flettede flettene og bekymringsløse myke krøller?

Hva er ditt beste råd?

Dette er en flott stil for kvinner med skulderlangt hår eller lengre, som er ute etter en rask og enkel stil som er myk, men likevel leken, og som ikke kommer i veien for dem.

For rett hår, start med rent, tørt hår og bruk enten tørr sjampo eller pulverrotforsterker. Bruk deretter en lett hårspray for å legge til litt tekstur og holde. Bruk disse produktene før du pakker en-tommers seksjoner rundt et 1 1/4-tommers fatkrøllejern eller stav.

For hår som har naturlig tekstur, kan du hoppe rett inn i fletting! Trekk flettene mykt fra hverandre og stift opp ryggen. For å fullføre, trekk ut et par myke hårstykker for å ramme ansiktet og halsen.

Rotete bohemske halvfletter

Rotete bohemske halvfletterInstagram @jkandcompanyhair

Sp&En med stilskaperen, Jenny Kay Collins

Eier @ JK & Co Frisørsalong i Wrens, GA

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er rotete bohemske halvfletter. Det er i utgangspunktet to omvendte franske fletter med ekstra volum som avsluttes med en fin hårvridning for å skjule elastikken. Håret styles først med bare en liten bølge og litt havsaltspray. Dette boho -håret er helt enkelt, men så elegant!

Hva er ditt beste råd?

Boho -flettene er definitivt de beste når de er utstyrt med en havsaltspray, i tillegg til en tørr sjampo og/eller en spray med volumtekstur. Disse produktene gir god mengde volum, tekstur og “stykke-y-ness” som gjør denne boho-frisyren yndig. Nøkkelen til alt godt hår: Ikke tenk på det for mye!

Half Up Do Braid Boho Style

Half Up Do BraidInstagram @yadgiahair

Sp&En med stilskaperen, Yadge

Frilansende frisør i Bondi Beach, Sydney

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en halv opp halv ned Bohemian frisyre. Flettet er bearbeidet i stilen. Det gir stilen en fin detalj og skaper den boho -følelsen. Frisyrer som er halvt opp og ned kan brukes til ethvert arrangement.

Hva er ditt beste råd?

Håret må kunne holde en krøll eller vinke godt. Hele ideen med det “bohemske” utseendet er at det skal ha naturlige, løst utseende bølger. Stilen vil ikke oppnås hvis håret faller rett.

Noen flotte stylingprodukter som gir håret bølge og tekstur er sjøsaltspray og teksturspray som Doo.Over texture spray av Kevin Murphy. Denne stilen er flott å ha på en fest, en festival eller til og med et bryllup med boho -tema.

Boho Braid med høyt volum

Boho flette med høyt volumInstagram @dreamdawnatelier

Sp&En med stilskaperen, Donna Kang

Senior Stylist @ Mane Society Salon in Maple, ON / Master Artist and Educator @ BaByliss Pro and Dannyco Professional

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er bohemsk og naturlig, men likevel trendy og elegant. Det er en balanse mellom den vakre og feminine øvre halvdelen av stilen kontra den sexy, sammenfiltrede teksturen nederst.

Hva er ditt beste råd?

Hvis du vil uttrykke din morsomme, bekymringsløse og stilige side, kan du bruke denne bohemske frisyren til et bryllup, en musikkfestival eller en kveld ute i byen. Denne boho -stilen kan gjøres på alle hårtyper. Det krever tekstur i håret, så få en teksturiserende spray eller volumiserende pulver for å legge til grus. Dette gjør håret lettere å manipulere, spesielt hvis du har tynt, rett hår.

Volum er et viktig element i denne boho flettede frisyren. Erte kronen og det gjenværende håret ned, samt plumping ut flettene ved forsiktig å trekke ut sidene, vil heve stilen. Hvis du vil ha en mer subtil stil, må du holde ertingen til et minimum. Avslutt med ferdig spray for å sikre lang holdbarhet.

3 Strand hestehale flette bohemsk stil

3 Strand hestehale flette bohemsk stilInstagram @lostylehairandmakeup

Sp&En med stilskaperen, Lauren Edwards

Hår- og sminkeartist / eier @ Style Hair and Makeup in Tampa / St Petersburg, FL

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne boheme -stilen med to tråder i hestehale er enkel, men samtidig kantete.

Hva er ditt beste råd?

For å style, bruk en hvilken som helst teksturspray eller tørrsjampo, et 1-tommers krøllejern, en hestehaleholder, noen få bobby pins og Kenra 13 hårspray.

Soft Boho Fishtail Braid

Soft Boho Fishtail BraidInstagram @hairbylaceygc

Sp&En med stilskaperen, Lacey Perren

Mobile frisør @ Hair By Lacey i Gold Coast, QLD

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne bohemske frisøren er for den vakre bruden. Mykheten i en fishtail flette og innarbeiding av en fransk flette på toppen bidro til å skape litt mer tekstur og volum.

Noen råd til noen som vurderer det?

For å lage denne boho -stilen, gå gjennom og spray Delorenzo Elements Sandstorm i håret ditt for å gi volum og tekstur til rotområdet. Bruk deretter Cloud 9 til å krølle håret, og fest deretter den øverste delen. Mens den øverste delen avkjøles, kan du bruke ShowPony clip-in-utvidelser rundt siden for å skape ekstra lengde og fylde. Arbeid tilbake gjennom toppen og bruk Delorenzo Quicksand for å gi mellomlengdene litt mer hold.

Flett toppen og bruk et klart hårbånd for å feste flettet. Bruk en havsaltspray for å hjelpe stylingen av fiskehalen. For å holde alt på plass, avslutt med Affinage Black Ice hårspray.

Loho Braids Boho Style

Loho Braids Boho StyleInstagram @kayla.hairstylist

Sp&En med stilskaperen, Kayla Faulkner

Frisør @ Salon Ray i Kennesaw, GA

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne stilen er trendy boho. Det er ikke din hverdag, hippy-ish, free spirit boho-stil. Det er litt mer polert, med bare litt avslappet følelse.

Forfra ser håret ditt enkelt krøllet og klart ut. Så får du en liten overraskelse når du ser flettet i ryggen!

Hva er ditt beste råd?

Denne stilen er allsidig nok for enhver jente. Alt du trenger for å oppnå denne stilen er et godt krøllejern (et 1 1/2-tommers jern), noen grunnleggende fletteferdigheter og teksturpulver (prøv Expandadust by Unite).

Når du har laget flettet, pust litt Expandadust på flettet. Det gir håret det kornet du trenger for å utvide flettet og gjøre det mer fullt. Det gir det også et ekstremt grep, så det går ingen steder før du vasker det ut!

Uanstrengt romantisk Boho -frisyre

Uanstrengt romantisk Boho frisyreInstagram @sarahspillerhair

Sp&En med stilskaper og frilansende frisør, Sarah Spiller

Hvordan vil du beskrive dette?

Disse bohemske flettene er hovedfunksjonen og smelter inn i hestehalen. I tillegg har den et snev av uformelle og romantiske bohemske stiler.

Hva er ditt beste råd?

Det beste produktet for å gjenskape denne stilen ville være Design Me Puff Me -pulveret på grunn av teksturen det gir håret ditt.

Denne stilen ville passe de fleste hårtyper, men fungerer best på langt tykt hår. Det er et veldig uformelt utseende, så det fungerer kanskje ikke for dere med en hektisk eller forretningsmessig livsstil. Bohemske frisyrer ser best ut på damer med en rund eller oval ansiktsform.

Boho flettet krone frisyre

Boho flettet krone frisyreInstagram @_hairbynicoleray_

Sp&En med stilskaperen, Nicole Ray

Frisør / stylist @ Bombshell Hair and Makeup Lounge i Placerville, CA

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en edgy bohemsk updo med et romantisk preg.

Hva er ditt beste råd?

Bruk en tørr sjampo for å gi håret en god mengde tekstur, i tillegg til en sterk hårspray.

Løst flettet Boho frisyre

Løst flettet Boho frisyreInstagram @majestichairfl

Sp&En med stilskaperen, Paige Virginia

Eier / stylist @ Majestic Hair Salon and Bridal i Delray Beach, FL

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en sikker, men løst flettet bohemsk stil. Når du legger til babyens pust og/eller juveler, blir denne stilen elegant på så mange måter. Tro det eller ei, håret på bildet er en pinneløs stil.

Hva er ditt beste råd?

Når du velger boho -stiler av noe slag, husk at mange av modellene har utvidelser. Også hele boho -stilen endres når du legger til håret ditt. Kom godt forberedt med hårtilsetningene dine for å gi stylisten en sjanse til å gjenskape noe du har i tankene.

Jeg har også funnet ut at jo mer rotete, jo bedre! Ikke fuzzier skjønt, fordi ingen liker frizz. Jeg bruker Redken Spray Wax og/eller Kenra alkoholfritt hårspray for å sikre boho-skjønnhetene mine uten problemer. Rotete frisyrer kan fortsatt se varme ut hvis de gjøres riktig.

Modernisert Boho fransk flette

Modernisert Boho fransk fletteInstagram @theupdogirl

Sp&En med stilskaperen, Ellie Ferrari

Bryllup & Anledning Hårspesialist @ Updo -jenta i Exeter, Devon

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en moderne vri på din klassiske franske flette. Infinity fletter er overalt for øyeblikket og er relativt enkle å oppnå. Du får massevis av forskjellige teksturer fra kombinasjonen av fletter.

Hva er ditt beste råd?

Hvis du ikke er velsignet med lokker, bruk et tekstureringsjern ved røttene for ekstra volum for den nederlandske fiskehale. Sørg for at du holder den nederlandske fiskehale fin og stram, og drar i den mens du går etter den “pannekakede” stilen.

Prøv Design.Me Puff.Me hår volumiserende pulver. Det er populært for å lage mange typer fletter, og det er flott for babyhår også! Når du lager uendelig, jo mindre hårstykker du tar, desto mer effektivt blir resultatet.

Denne stilen er virkelig egnet for alle kvinner. Den kan tilpasses kvinner med smell og tas over til siden for et mykere utseende, noe som er flott for kvinner med litt rundere ansiktsformer. Denne stilen ville virkelig bli værende i flere dager hvis du trengte det.

Bohemian Crown Braid Updo

Bohemian Crown Braid UpdoInstagram @looksbyleah_imagica

Sp&En med stilskaperen, Leah Milley

Senior Stylist @ Imagica Hair Studio i Victoria, AU

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne oppdateringen er avslappet, strukturert, myk og elegant. Denne oppdateringen i boho -stil kan kle seg eller kle seg til enhver anledning.

Hva er ditt beste råd?

Forberedelsen til denne stilen er nøkkelen. Du trenger en god spray. Når flettet var ferdig og satt, ble resten av håret krøllet og satt med pin curl clips. Det er viktig å la håret avkjøles helt før du prøver å lage strukturen. Bruk også en havsaltspray og et volumiserende pulver for å lage den rotete, matte teksturen.

Denne stilen er flott for kvinner med mye hår. Det er viktig å ha nok lengde til at den kan være løs, og skape “boho” -utseendet.

Bohemian Festival Vibe

Bohemian Festival VibeInstagram @hairbyjennh

Sp&En med stilskaperen, Jennifer Hofmann

Freelance Hairstylist @ Hair av Jenn H i San Diego, CA

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er et halvt opp halvt ned Bohemian hår med myke bølger. Det gir en festivalstemning til en klassisk stil. Flettet legger masse til fint hår og spiller opp alle høyder og nedturer i den blonde hårfargen.

Hva er ditt beste råd?

Bruk en 1-tommers Babyliss Wand for å oppnå dette ujevne og myke krøllemønsteret. Legg til Sexy Hair Powder Play Light til kronen for å skape tekstur og volum i hodebunnen. Spray Redken Diamond Oil lett gjennom midtakselen og ender for å skape glans. Avslutt med en lett hårspray som holder håret mykt å ta på og beveger seg.

Lette boho -frisyrer som dette fungerer best på fint til grovt hår. Flettet som trekkes fra hverandre får det til å se større ut og er en enkel måte å hjelpe finere hår til å virke tykt og fullt. Denne stilen ville være perfekt for en kveld ute eller en spesiell begivenhet, eller til og med noe i mellom! Boho frisyrer er perfekte for konserter og festivaler.