La oss innse det, det er så mange forskjellige typer hårklipp å velge mellom i disse dager. Leter du etter en drastisk endring eller ønsker du bare å oppdatere din nåværende stil? Vi har avrundet det “lange og korte” av det hele for å gi deg en omfattende titt på de forskjellige frisyralternativene der ute. Fra shags til bobs til stumpe kutt til ombre farger, vi har dekket deg med alle typer forskjellige hårklipp.

Før din neste håravtale, sjekk ut våre populære bilder av forskjellige typer hårklipp.

Chin-Length Chic Haircut

Chin-Length Chic HaircutInstagram @maribousalon

Alt som trengs er skyggerot og teksturert bob for å gjøre utseendet ditt ingefærere. Her er et hakelangt, elegant hårklipp som løfter formen og dimensjonen til din blonde man.

Kort vinklet hårklipp med bølget stablet lag

Kort vinklet hårklipp med bølgete stablet lagInstagram @styled_by_carolynn

Korte vinklede hårklipp med bølgete, stablet lag og stil tar et enkelt kutt opp et nivå. Å skape dimensjon med høydepunkter og lavlys bidrar også til å skape tykkelse i håret som kan trenge litt hjelp til å se fyldigere ut. En stylingkrem etter curling hjelper til med å glatte og definere krøllene for å skape den perfekte frisyren.

Kam over Bob Cut

Gre over bob -hårklippInstagram @kenpavessalon

En kam-over bob-kutt er en fin måte å legge høyde til på forsiden av håret ditt. En lav del kan virkelig bidra til å gi deg det løftet. Hvis den ene siden ikke fungerer, kan du prøve å skille på motsatt side. Noen ganger gir den ene siden mer løft enn den andre. Uansett er denne bobben en keeper.

Edgy French Crop Haircut for kvinner

Edgy fransk hårklipp for kvinnerInstagram @jlitt.hair

Spark den korte stilen din et hakk og prøv en fransk frisyrklipp for kvinner. Denne typen hårklipp er barbert med klippere rundt ryggen og sidene. En sterk vektlinje utfolder seg rundt hodet. Stil med pomade- og kampstøvler.

Luftig voluminøs Bob for tykt hår

Luftig voluminøs bob for tykt hårInstagram @vitosatalino_official

For å oppnå en luftig voluminøs bob for tykt hår bør det være litt lagdeling, men ikke for kort. Å forlate lagene lenger skaper den perfekte formen, som er flathet i kronen og fylde alle andre steder. Kvinner med veldig tykt hår kan også dra nytte av litt tynnere skjær. Blowdry denne stilen med en 1 1/2 tommers rund metallbørste og litt mousse for sprettbølger.

Kort nisse med pigget hår på toppen

Kort nisse med pigget hår på toppenInstagram @katherineh2o2

En kort nisse med pigget hår på toppen er det perfekte valget for kvinner som leter etter en problemfri frisyre. Stilig og allsidig, den kan brukes flatt eller pigg. En nisse fungerer bra på fint hår. Hvis du har tykt hår, må du be stylisten om tekstur for å skape et stykke.

Shaggy Lob Cut

Shaggy lob hårklippInstagram @novaartssalon

En shaggy lob cut er en morsom, lite vedlikeholdsstil. Middels lagdeling gir dette utseendet sitt rotete. Hvis du har litt bevegelse i håret ditt, er styling en lek. Påfør litt gel og la den tørke. Hvis du har hår som er flatt rett, må du krølle det med et strykejern for å skape et rotete utseende.

Den klassiske franske Bob

Den klassiske franske bobenInstagram @inthetresses

En klassisk fransk bob er et elegant utseende. Dette snittet treffer kjeven og forlenger virkelig nakken. For et tidløst utseende som kan bæres krøllete eller rette, av kvinner i alle aldre. Ganske lite vedlikehold, forvent å få en trim omtrent hver 5-6 uke.

Uanstrengt lagdelt Bob Cut

Uanstrengt lagdelt Bob CutInstagram @byashleyrenee

Slipp dine grunnleggende lange lokker og få en ny kotelett som sitter over skuldrene dine. Denne uanstrengt lagde boben med lange sidelegg er flott for transformasjonen din. Den lagdelte hårklippet er asymmetrisk som fungerer godt med subtile bølger på din blonde balayage.

Enkle lag på lengre hår

Enkle lag på lengre hårInstagram @alicia_kreitler

Disse enkle lagene danner et naturlig utseende volum som virker så mykt med strandbølger. Bortsett fra ekstra stil, tar de ut litt vekt fra de tykke, brune låsene for ikke å få det til å se tungt ut. Å dele langt hår i midten vil ramme ansiktstrekkene dine for en dramatisk effekt.

Super slank A-linje

Super slank A-linjeInstagram @galleri_for_hår

Dette er en klassisk, moderne a-line bob. Det tidløse snittet ble laget av stylisten Pedro fra Chicago, IL.

“Kutt som dette passer nesten alle kvinner med hvilken som helst hårtype med litt tilpasning,” sier Pedro. “Jeg vil anbefale lengdevalget å være avhengig av hvor ofte klienten bruker håret og livsstilen.”

Pedro sier styling er ganske universell ettersom dette utseendet fungerer lufttørket, føntørket, flatstryket, diffust, krøllet osv. “Jeg vil anbefale en sprayglans for å oppnå det slanke utseendet på bildet, en pomade for et bølget utseende, en root-booster for mer fylde, og et lett serum for de skarpe endene. ”

Kult mellomlangt hår i strukturert bølget lob-stil

Kult mellomlangt hår i strukturert bølget lob-stilInstagram @sarahsimonstyles

Dette tøffe bølgete håret ser elegant og uanstrengt ut på samme tid. Det ble skapt av frisør og stylist Sarah Simon fra Littleton, CO.

“Denne rotete lobben er utrolig allsidig og fungerer både som et påkledd utseende eller stylet for et kveldsarrangement,” sier Simon.

Hvis du ikke vil bruke tid på å tørke til stil, sier Simon at du kan oppnå et lignende utseende ved å la håret lufttørke og deretter krølle det med et krøllejern. “Stilen ville ikke se så polert ut, men ville fortsatt være dimensjonal og smigrende,” legger hun til. “Bruk alltid en slags teksturspray eller voks for å gjøre denne stilen bedre. Det fine med å bruke en teksturspray er at du kan pynte håret ditt dagen etter og ikke føle deg forpliktet til å vaske det fordi denne stilen ikke skal være perfekt. ”

Lang, saftig lag

Lang, saftig lagInstagram @matthewingraldi

Disse lange, frodige lagene ble laget av hårartist og salongseier Matthew Ingraldi fra Ontario.

“Den moderne shag er det vi kaller et” vask og bruk “-utseende,” sier Ingraldi. “Formen, de shaggy lagene og lengre hårlengden gjør at lokkene faller naturlig. Lagene skaper en mengde naturlig tekstur, volum, kropp og fylde i hele håret når hvert lag faller på det neste laget. ”

“Hvis en kvinne satt i stolen min og spurte meg om dette hårklippet, ville jeg forklare dem allsidigheten i utseendet. Hvordan den kan utfylle en lang ansiktsform ved å løfte den med lag, til en rund ansiktsform ved å forlenge den med lengde, forklarer han.

Morsomt hårklipp med en liten kant

Morsomt hårklipp med en liten kantInstagram @hair_by_raychel

“Den sandete, men gyldne tonaliteten til høydepunktene på toppen av den gyllenbrune basen utfyller hverandre samtidig som den gir dimensjon til dette tradisjonelle lagdelte snittet,” forklarer frisør Raychel Ryckman-Martino fra New York.

Det hun liker mest med denne stilen er brukervennligheten og allsidigheten som følger med. “Den dristige utkantene vi har lagt til får håret til å se helt stylet ut selv om det er i en enkel hestehale. Denne kuttet er flott for nye mødre og kvinner på farten som fortsatt vil se sexy ut, sier Ryckman-Martino.

Denne myke, flytende, fyldige frisyren med riktig dimensjonsfarge ville være flott for nesten alle typer hår, i alle aldre. For arbeid eller lek, opp eller ned, er dette en enkel, men uforglemmelig stil som vil utfylle nesten enhver kvinne.

Sømløs & Trendy hår

Sømløs & amp; Trendy hårInstagram @hairby_dmitry

Dette sømløse, trendy og stilige utseendet ble skapt av frisør Dmitry fra San Francisco, CA.

“Fordelen er at du kan ha denne frisyren en stund uten å bekymre deg for månedlige avtaler for touch-ups,” sier Dmitry.

“Denne frisyren ser bra ut med lange smell,” legger han til. “Du kan også lage beachy bølger, og det vil se like perfekt ut som rett hår. Jeg anbefaler å bruke en fuktighetskrem, litt tørr olje i endene og flatt jern for å understreke døende teknikk. ”

Moderne tekstur med en sidedel

Moderne tekstur med en sidedelInstagram @denisstarosotnikov

“Dette er en veldig moderne frisyre med myke bølger og tekstur. Frynsen er lang og gir en sexy finish på utseendet, forklarer frisør Denis fra Russland.

“Dette teksturerte hårklippet fungerer bra for fine til middels og lange hårtyper og fungerer godt på alle ansiktsformer,” legger hun til. “Håret ble klippet til en lengde med litt frontal gradering og intensiv teksturering.”

For å style sier Denis å bruke termisk beskyttelse på hårets lengder og ender og et volumiserende produkt ved røttene. “Vipp hodet ned og tørk håret raskt fra røtter til ender. Lag myke bølger med styleren du ønsker, og rot deretter håret litt med fingrene for å fullføre utseendet. ”

Kort, Sassy & Sexy hår

Kort, Sassy & amp; Sexy hårInstagram @shorthairbyshawni

Dette korte håret er slank, sassy og sexy alt sammen rullet sammen! Det ble laget av frisør Shawni Fronk fra Odgen, UT.

“Dette er det perfekte utseendet for en kvinne som ikke er redd for å være litt modig,” sier Fronk. “Det fungerer bra for alle som har kort tid når de gjør seg klare. Alt du trenger er Jackpot fra R+Co, eller en annen stylingkrem som har struktur. Tørk håret i den formen du vil ha, spray deretter litt teksturspray og du er i gang! “

Korte hårklipp som dette er perfekte for rett hår. Fint eller tett hår fungerer bra, du trenger bare riktig mengde tekstur. Dette snittet er ikke ideelt for altfor krøllete låser.

Dimensjonal & Trendy frisyre

Dimensjonal & amp; Trendy frisyre for middels hårlengdeInstagram @hairbyatleegray

Dette utseendet er dimensjonalt og trendy. Den har forskjellige toner, en ugjort følelse og ble skapt av frisørmester Atlee Gray fra Ohio.

“Dimensjonen gir et lite vedlikeholdsutseende, mens tilsetning av lange lag gir tekstur og bevegelse,” sier Gray.

For å style brukte Gray et 1-tommers krøllejern for å krølle overalt, og deretter stryket enden flat for å gi det strålende utseendet. “Jeg avsluttet med en teksturspray for å bryte opp krøllene,” legger hun til.

Chic Modern Bob

Chic Modern BobInstagram @jadestyleshair

Denne elegante moderne boben ble skapt av frisør Jade Segal fra Santa Monica, CA. “Det største med det er hvor lett det er å style. Du får stor allsidighet ut av det fordi det har det gøy med et kort hårklipp, men det har akkurat nok lengde til å ha det på i forskjellige stiler, sier Segal.

Dette utseendet er flatterende med flere ansiktsformer, avhengig av lengde, men er spesielt flatterende til runde ansiktsformer når fronten holdes lenge nok til å treffe kragebeinet. Det er lett å style på grunn av lengden og kan brukes både rett og krøllete.

Hvis du ønsker å endre stilen din og ikke vil ha en hårklipp som er vanskelig å håndtere, sier Segal “ta steget og kutt det kort. Også, dette er en flott hårklipp i mellom hvis du har langt hår og du tenker på å bli nisselengde. “

Avslappet, men polert mellomlangt hår

Avslappet, men polert mellomlangt hårInstagram @curlsncopper

Dette er avslappet, men likevel polert mellomlangt hår. Det ble opprettet av Sarah Styles, en assosiert stylist i Hudson, MA.

“Vi bestemte oss for å beholde lagene på middels til lang side,” forklarer Styles. “Jeg beholdt også vinkelen rundt ansiktet hennes litt lenger, etter haken. Deretter brukte vi løse krøller for å skape en mer ansiktsrammende effekt. ”

Styles mener at dette hårklippet er ganske allsidig og oversetter godt med de fleste ansiktsformer.

A-linje med frynser

A-linje med frynserInstagram @sonia_hairstory

“Det er en a-line lagdelt bob med frynser,” sier frisør og salongseier Sonia Yarkhani fra Ontario.

For å style det inn i det rette, slanke utseendet, brukte Yarkhani Kevin Murphy Smooth. Igjen.

Kutt som dette er ideelt for kvinner med hår med middels tetthet, et lite ansikt og en lang hals. Den ideelle hårtekstur kan være litt bølget eller rett. Denne typen hårklipp kan brukes på kvinner med krøllete hår, men det trenger flere lag.

Spiky Pixie Cut

Nå er det tid for fornyelse. La bekymringene ligge igjen og gå super kort med et nydelig nisseklipp. En kotelett som denne kan se edgy ut når den er pigg.

Spiky Pixie Cut

Slik styler du en pixie cut:

 1. Forbered fuktig hår med en lett teksturizer.
 2. Føner håret med en Denman-børste for en frisyre med lav volum.
 3. Sveip alt håret fremover og over til den ene siden. Skill lett med fingertuppene.
 4. Sett denne stilen med en lett hårspray.

Prøv Kevin Murphy UNDRESSED for å skape et løst, ugjort, naturlig utseende. Denne piggete nissen er egnet for de fleste ansiktsformer. Denne stilen fungerer best på middels til fint hår.

Asymmetrisk undersnitt

Trekk oppmerksomheten til et langstrakt utkant og kronesjikt med en pop med lyse farger for å vise frem den underskårne siden.

Asymmetrisk undersnittInstagram @eightnineonehairstudio

Slik styler du en asymmetrisk undersnitt:

 1. Forbered tørt hår med en lett oljebehandling.
 2. Glatt hår ved hjelp av et rettetang. Sveip håret mykt over til den ene siden.
 3. Glatt kronlagene pent tilbake.
 4. Sett denne stilen med en lett hårspray.

For denne asymmetriske hårklippingen, bruk en pomade eller voks for å lage detaljer i utkantene og sidene. Prøv Kevin Murphy YOUNG.AGAIN behandlingsolje for glatt, skinnende hår. Slike kortere hårklipp er egnet for runde, ovale eller hjerteformede ansikter. Denne stilen fungerer best på tykt hår.

Flared Bob med Fringe

En blusset kant og orkidéstreker gir et snev av kontrast til denne slanke og skinnende bob -kuttet.

Flared Bob med Fringe

Slik styler du en bob med frynser:

 1. Forbered fuktig hår med en utjevende lotion.
 2. Blowdry hår ved hjelp av en padlebørste for en jevn, lav volum frisyre.
 3. Glatt med glattejern for en super slank tekstur.
 4. Bruk glattejernet til å blusse ut kantendene.
 5. Avslutt med en lett hårspray.

Prøv Kevin Murphy BODY.GUARD leave-in creme for å glatte ut og beskytte håret med ekstra glans. Denne feiende bob -kuttet er egnet for runde, ovale eller firkantede ansikter. Denne stilen fungerer best på middels til tykt hår. Prøv flytende hårkritt for å leke med forskjellige fargetoner. Den lilla hårstrimmelen vil ikke skade stilen.

Layered A-Line Bob

Denne A-line bob-kutt hjelper til med å kontrollere tykt hår for håndterbarhet og styling.

Layered A-Line BobInstagram @shmoakin_hair

Slik styler du et a-line snitt:

 1. Forbered fuktig hår med en utjevende lotion.
 2. Blowdry hår ved hjelp av en padlebørste for en jevn, lav volum frisyre.
 3. Bruk fingertuppene for å skape skånsom separasjon.
 4. Avslutt med en lett hårspray.

Rygg bunnen for mer volum med et langvarig hold. Prøv DermOrganic Leave-In behandling for å glatte ut med kraften fra Argan olje. Dette utseendet passer for de fleste ansiktsformer. Denne stilen fungerer best på fint, tykt hår.

Skulderbeite Lob

Oppnå den rette balansen med denne gyldenfargede boben som beiter skulderen mykt.

Golden Toned Long Bob Haircut

Slik styler du en lapp:

 1. Forbered fuktig hår med en lett, tykkende lotion.
 2. Føner håret med en padlebørste eller Denman-børste for et lite volum.
 3. Lag en avskjæring utenfor midten og sveip frynsene over til den ene siden.
 4. Bruk glattejern til å glatte håret etter ønske.
 5. Sett denne stilen med en lett hårspray.

Prøv Kevin Murphy FULL.AGAIN thickening lotion for fylde og kropp med naturlig bevegelse. Dette utseendet er egnet for ovale, firkantede eller hjerteformede ansikter. Denne stilen fungerer best på fint til middels hår.

Beveled Bob Cut for tykt hår

Prøv en skrå lang bobform som krøller seg under for å definere fint, tykt hår.

Beveled Long Bob Haircut for tykt hår tilbake

Slik styler du en lang bob:

 1. Forbered fuktig hår med en lett utjevningskrem.
 2. Blowdry hår ved hjelp av en padlebørste for en jevn, lav volum frisyre.
 3. Bruk et glattejern for å vippe ut kantene.
 4. Avslutt med en lett hårspray.

Prøv Kevin Murphy UNDRESSED for å skape et løst, ugjort, naturlig utseende. For ekstra volum, rygg bunnen og innsiden av håret, slik at overflaten blir glatt.

To-tonet lapp med krøller

Lag dybde og dimensjon med denne to-tonede lange bob-looken med et mørkere interiør og ultrafine lavlys.

To tonet lang Bob med dybde

Slik styler du en krøllet lapp:

 1. Forbered fuktig hår med en lett volumizer.
 2. Fønet hår med en rund børste for lett volum.
 3. Lag en dyp sideskille og krøll hår ved å ta små og store deler og pakke håret vertikalt rundt et middels fatkrøllejern eller stav.
 4. Skill håret lett med fingertuppene.
 5. Sett denne stilen med en lett hårspray.

Dette utseendet er egnet for runde, hjerte eller ovale ansikter. Denne stilen fungerer best på fint til middels hår. Legg til et boho-chic hodebånd og stikk endene inn i og under det for en søt vårstil.

Stilig Bob

Hold utseendet ditt søtt og stilig med dette lange bob -settet i en rik brunettfarge.

Stilig Bob

Slik styler du en stilig bob:

 1. Forbered fuktig hår med en utjevende lotion.
 2. Blowdry hår ved hjelp av en padlebørste for en jevn, lav volum frisyre.
 3. Bruk fingertuppene for å skape skånsom separasjon.
 4. Avslutt med en lett hårspray.

Prøv DermOrganic Fast Drying Shaping Spray for godt hold med berørbar tekstur. Dette utseendet er egnet for ovale, firkantede eller runde ansiktsformer. Denne stilen fungerer best på middels til tykt hår.

Lagdelt hårklipp

Lag bevegelse og forsterk den dimensjonale fargen med myke lag for et super allsidig utseende.

Lagdelt hårklipp

Slik styler du lagdelt hår:

 1. Forbered fuktig hår med en lett volumizer.
 2. Blowdry hår ved hjelp av en padlebørste for en lav volum finish.
 3. Sveip frynsene over til den ene siden og separer lengre lag for en myk, stykkeaktig finish.
 4. Sett denne stilen med en lett hårspray.

Dette utseendet er egnet for runde, ovale eller hjerteformede ansikter. Denne stilen fungerer best på fint til tykt hår. Flett ender og vri opp til en lav dekonstruert bolle.

Long Beachy Bob

Denne lange boben har en blanding av høydepunkter og lavlys med lag som spiller opp det uformelle beachy -utseendet.

Long Beachy Bob

Slik styler du en lang beachy bob:

 1. Forbered tørt hår med en lett teksturiserende spray.
 2. Lag bølgede teksturerte bølger ved å vikle håret løst rundt et krølltang på middels fat.
 3. Kjør fingrene gjennom håret for lett separasjon.
 4. Avslutt med en lett hårspray.

Prøv Oribe APRES BEACH bølge- og glansspray for glamorøs, berørbar tekstur. Dette utseendet er egnet for ovale, firkantede eller runde ansiktsformer. Denne stilen fungerer best på middels til tykt hår.

Nytt og friskt Soft Shag Cut

Legg til noen myke bølger for en ultra-femme ta på shag-utseendet.

Nytt og friskt Soft Shag Cut

Slik styler du en shag cut:

 1. Forbered fuktig hår med en volumiserende spray.
 2. Føner håret med en rund pensel for å øke volumet.
 3. Ta store deler og krøll håret med et stort fatkrøllejern.
 4. Børst stil ut med en padlebørste.
 5. Lag en dyp sidedel og skille håret lett ved å rive fingrene gjennom håret.
 6. Sett denne stilen med en lett hårspray.

Prøv Kevin Murphy BODY.MASS for å øke fin, tynn hårtekstur. Denne stilen fungerer best på fint hår.

Lang sløv Bob

Frisk opp endene og boost fint hår med en sløv omkrets for å definere din lange bobform.

Lang sløv BobInstagram @hair.by.aleksa

Slik styler du en stump lob:

 1. Forbered fuktig hår med en lett utjevningskrem.
 2. Blowdry hår ved hjelp av en padlebørste for en jevn, lav volum frisyre.
 3. Bruk et glattejern for en slank finish.
 4. Avslutt med en lett hårspray.

Prøv Kevin Murphy FULL.AGAIN thickening lotion for fylde og kropp med naturlig bevegelse. Lag en stykke omkrets med en lett voks. Dette utseendet er egnet for ovale, firkantede eller runde ansiktsformer og fungerer best på fint hår.

Crimson Layers

Boost fint hår med fjærlag for å holde utseendet fullt med bevegelse og håndterbarhet.

Hårklipp for fint hår med lag

Slik styler du lagene dine:

 1. Forbered fuktig hår med en volumiserende spray.
 2. Føne håret med en rund børste for å øke volumet.
 3. Lag en midtskille og glatt frynser nedover med lite volum.
 4. Sett denne stilen med en lett hårspray.

Prøv Kevin Murphy STAYING ALIVE Leave-In Conditioner for ekstra beskyttelse og fleksibilitet. Saml sidene og lag seierruller for et vintage -preg.

Middels sløv kutt

Fremme fylde og en sterk silhuett med dette mellomlange, stumpe snittet med myke, ansiktsrammende lag.

Middels sløv kutt

Hvordan style et mellomlangt sløvt snitt:

 1. Forbered fuktig hår med en lett utjevningskrem eller oljebehandling.
 2. Blowdry hår med en Denman børste eller padlebørste for en myk, slank finish med lett fasede ender.
 3. Glatt med rettetang for en ekstra slank finish.
 4. Sett denne stilen med en lett hårspray.

Prøv Kevin Murphy FULL.AGAIN thickening lotion for fylde og kropp med naturlig bevegelse. Glatt hår tilbake til en hestehale for noe annet. Dette mellomlange snittet er perfekt for tykt hår.

Lilla Ombre -hårklipp

Gjør det naturlige ombre -utseendet til en fasjonabel, levende trend med denne pulserende lilla tonen.

Lilla Ombre Haircut Side

Hvordan style en ombre hårklipp:

 1. Forbered fuktig hår med en lett, tykkende lotion.
 2. Føne håret med en rund børste for maksimalt volum.
 3. Rygg bunnen i kroneområdet og skap en lett separasjon ved å rive fingrene gjennom håret.
 4. Fei håret tilbake og vekk fra ansiktet.
 5. Krøllender løst med et stort fatkrøllejern.
 6. Sett denne stilen med en lett hårspray.

Prøv Kevin Murphy HAIR.RESORT.SPRAY for en strukturert finish. Samle ender og pin under for å lage en faux bob frisyre, hvis ønskelig.

Silky Blonde frisyre

En silkeaktig blond finish er den perfekte måten å vise frem den lange bobformen.

Silky Blonde frisyreInstagram @salongnyans

Slik styler du silkeaktig hår:

 1. Forbered fuktig hår med en lett utjevningskrem.
 2. Blowdry hår ved hjelp av en padlebørste for en jevn, lav volum frisyre.
 3. Bruk et glattejern for en slank finish.
 4. Avslutt med en lett hårspray.

Prøv Kevin Murphy ANTI-GRAVITY volumizer og texturizer for kontroll med oljefri glans. Bruk et rettetang til å lage ujevne, teksturerte bølger. Dette utseendet er egnet for ovale, firkantede eller runde ansiktsformer og fungerer best på fint til middels hår

Rike røde bølger for tykt hår

Forsterke fint, tykt hår med mild lagdeling for å fremme bevegelse og øke volumet.

Rike røde bølger for tykt hår

Slik styler du bølger for tykt hår:

 1. Forbered fuktig hår med en lett volumiserende lotion.
 2. Fønet hår med en rund børste for volum.
 3. Lag krusende krøller med et stort fatkrøllejern. Ta horisontale snitt og krøll hår fra endene oppover til like over øret. Slipp krøllen og la håret avkjøles helt.
 4. Børst håret for myke bølger eller skap lysseparasjon med fingertuppene. Ryggfeste for ekstra volum.
 5. Lag en sideskille og fei frynsene til den ene siden.
 6. Sett denne stilen med en lett hårspray.

Prøv Kevin Murphy BODY.BUILDER Volumizing Mousse for fleksibel fylde og hold. Glatt hår med glattejern for en elegant finish.

Langlags hår med sjokoladekaramellfarge

Nydelige krøller viser frem den flerdimensjonale fargen på denne stilen med lange lag.

Langlags hår med sjokoladekaramellfarge

Slik styler du langt, lagdelt hår:

 1. Forbered fuktig hår med en lett volumiserende lotion.
 2. Føne håret med en rund børste for volum.
 3. Lag krusende krøller med et lite og middels fatkrøllejern. Ta vertikale snitt og krøll hår for en spiralfinish.
 4. Lag lysseparasjon med fingertuppene. Ryggfeste for ekstra volum.
 5. Lag en sideskille og fei frynsene til den ene siden.
 6. Sett denne stilen med en lett hårspray.

Prøv Kevin Murphy BODY.GUARD leave-in creme for å glatte ut og beskytte håret med ekstra glans. Lag massiv, uklar tekstur ved å krympe endene og ryggdekke for et dekonstruert utseende.

Løse bølger

Nydelig aprikosfarging skinner i dette løst utformede bølgemønsteret.

Loose Waves frisyre

Slik styler du løse bølger:

 1. Forbered fuktig hår med en lett volumiserende lotion.
 2. Føne håret med en rund børste for volum.
 3. Lag kaskadekrøller med et stort fatkrøllejern. Ta vertikale snitt og krøll håret fra enden opp for en spiralfin finish.
 4. Lag lysseparasjon med fingertuppene. Ryggbunn av krøller for ekstra volum.
 5. Lag en sideskille og fei frynsene til den ene siden.
 6. Ta en liten del fra tempelområdet på venstre side og fei tilbake, fest for å sikre.
 7. Sett denne stilen med en lett hårspray.

Prøv Kevin Murphy UNDRESSED for å skape et løst, ugjort, naturlig utseende. Fremhev deretter denne stilen med en liten hårbue eller fancy barrette.

Cherry Dip Dye på langt hår

Bli dristig med en sterk fargeendring som går fra en dyp brunette til en brennende kirsebærskygge for et trendy dip-farget utseende.

Cherry Dip Dye på langt hår

Slik styler du langt hår:

 1. Forbered fuktig hår med en lett utjevningskrem.
 2. Føne håret med en rund børste for volum.
 3. Lag krusende krøller med et stort fatkrøllejern. Ta vertikale snitt og krøll hår for en spiralfinish.
 4. Pensel krøller seg ut i myke bølger og skap lysseparasjon med bare fingertuppene.
 5. Lag en sideskille og fei frynsene til den ene siden.
 6. Sett denne stilen med en lett hårspray.

Prøv Kevin Murphy SESSION.SPRAY for fleksibelt hold med fuktighetsbeskyttelse. Fremhev ditt lange hår med en glitrende vintage brosje.

Ta håret ditt til neste nivå denne sesongen med noen av disse friske og populære hårklippene. Finn et snitt som matcher din stil, og eksperimenter med teksturen din. Hold deg til klassikerne eller vær dristig med uttalende hår!