Et barberhår er et hårklipp for kvinner som er laget med et barberblad med rett kant, som vanligvis resulterer i sprø hår. Fordi trådene er tynnet til spissene, er mer tekstur og struktur det du får umiddelbart!

Etter å ha kommet tilbake fra 70 -tallet og satt trenden i flere måneder nå, gir barberknivsteknikken en lang liste med ekstremt stilige utseende med definerte finisher. Noen av de beste barberknivene er påført av A-listers Morena Baccarin, Emilia Clarke, Rihanna, Vanessa Hudgens, både inn og ut av settet!

Ultimate for tette og tykkhårede jenter, avsmalnende hår fungerer for å skape solide, men myke tips som kan få frem bølger og krøller mer. Insta-berømt shag-ekspert Chrissy Collins gjør barberkniv på middels til lange maner, og skaper upåklagelig volum og bølger for sine klienter!

En kul fordel med å ha hårete hår er at du vil ha så mye volum uten all vekt, noe som gjør manken lettere og mindre problematisk å style om morgenen. Derfor sier folkemengdene ja til denne myke frisyren med lite vedlikehold!

Sjekk ut dette oppdaterte galleriet med moderne versjoner av barberhår!

Razor Cut for middels langt hår

Razor Cut for middels langt hårInstagram @ataminnaa

Et barberkniv for mellomlangt hår har lag med ansiktsramme og en luftig tekstur. Stylist Alexis Taminna Allen fra Georgia laget denne barberhøvelklippingen som passer for damer med alle hårtyper.

Allen sier: “Fint hår vil se tykkere ut og føles feminint mens lagene tilfører kropp og volum. For tykt hår vil lag fjerne vekt og teksturering skape bevegelse. ”

Allen bemerker også at å legge til indre lag vil gi en frisk og moderne form til hoppende krøller.

Layered Razor Cut

Layered Razor CutInstagram @hair_by_mollypiller

En annen tilnærming til det vanlige lagdelte snittet, høydepunktene får en barberkniv til å skille seg mer ut. En fin strategi til et shaggy cut, denne er elegant til kjernen, men fortsatt for den profesjonelle damen.

Razor Cut Bob

razor cut bob cut for en eldre kvinneInstagram @rachelsrad

Flott for tykt hår, med et mer fjæret barberhøvelklipp minimerer uregelmessigheten og gjør alt velholdt. Bølgene legger til tekstur og form som gjør denne barberhøvelskåret boben til en av sitt slag.

Barberhøvel for krøllete hår

Barberhøvel for krøllete hårInstagram @luminemariah

Her er et barberkniv for krøllete hår hvis du vil tynne håret mot endene. For en flott måte å temme krøllene til akkurat deres rette knekk.

Razor Cuts for langt, rett hår

lang, rak barberet frisyre med smellInstagram @tiffmccoll

Å få alt det fjærete utseendet til de lange, silkeaktige låsene dine er en fin måte å legge til holdning og tekstur til din barberknivfrisyre. Lag og smell bidrar også til å gi en dynamisk versjon av din barberkniv med langt, rett hår.

En barberkniv er perfekt for elskere av langt hår som er klare til å gå bort fra grunnleggende lange lag. Det er en så luftig flyt gjennom hele håret som føles organisk og levd inn med denne barberkniven. Vekten fjernes fra innsiden av lagene for å oppmuntre til mer bevegelse. Når den er gjort riktig, er barberhøvelen et godt alternativ for enhver hårtype.

For dette barberhøvlede lange håret gir frynsene en stemning som minner om shaggen. Å bruke frynser/smell er en morsom måte å endre stil på uten å gå på kompromiss med lengden. For å oppnå disse smellene i Bridgette Bardot -stil, unngå en vanskelig del.

Hvis du har en sterk del, er det nyttig å legge til en skvett gel eller et produkt med et tak på skillelinjen før du tørker håret. Rett håret ned og frem til det er helt tørket. Klem basen på den naturlige dellinjen for å unngå at kjøleskapet faller flatt og splittes. Avslutt hårklippingen med hårspray.

En glatt, polert finish krever glans, fuktighet og frizz -kontroll. For alt det og mer, prøv Euforas Beautifying Serum. Den er perfekt for alle typer barberhårklipp.

Hvis en avslappet, barberhåret frisyre er noe for deg, er en havsaltspray et godt alternativ for å forbedre tekstur og bygge volum. Påfør i vått eller tørt hår.

Lob med Bangs Cut med en barberhøvel

Lob med Bangs Cut med en barberhøvelInstagram @haylesloganhair

Sp&En med stilskaperen, Hayley Logan Hair

Hair Stylist @ Daybreak Salon and Spa i Wyandotte, MI

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en uanstrengt, forvirret shag. Denne shaggy lob er lett å style, da barberhøvelen fungerer med et naturlig, minimalt bølgemønster.

Hva er ditt beste råd?

Hvis du leter etter en forandring, men ikke vil forplikte deg til å gå mye kortere, bør du vurdere barberingsfrisyrer for å lette stilen din. Barberhøvler kan skape fantastisk bevegelse i håret.

En shag kan tilpasses hver kvinnes hårtype og tekstur – det er ikke en “one size fits all” barberhøvel. Et godt hårprodukt å kombinere med en shag -stil er Aveda’s Texture Tonic – havsalt og sukkerspray som skaper strandaktig, morsom tekstur uten å tynne håret ditt.

Razor Cut Pixie

Razor Cut PixieInstagram @hairby_teresa

Overrask alle med en nisseunderskæring som har koniske ender. Maksimer lagene og bruk dette rotete utseendet med stolthet!

Sp&En med stilskaperen, Teresa Watt

Hair Stylist @ Hair Mosaics i Fredericksburg, VA

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en edgy punk nisse. Å forlate de lengre sideburns på en underbarbering føltes risikabelt, men det føltes så tilfredsstillende å bryte den vanlige formen for barberkniv!

Hva er ditt beste råd?

Hvis du ønsker en stor forandring, husk at det er et inspirasjonsfoto, ikke noe du skal kopiere til et “T.” Alles hårstruktur er forskjellig, så det må tilpasses hver gang.

For dette snittet ble stort sett all barberkniv og teksturering brukt for å bli kvitt vekten slik at hun ikke skulle se ut som en sopp.

Bruk Brazilian Blowout Straightening Balm mens du tørker for å minimere lo. Avslutt med Redken Water Wax for å skille og skape en stramhet, for å gi litt tekstur til kroneområdet, og også å legge ned fronten med en skinnende finish.

Razor Cutting on Long Hair

Razor cut for langt blondt hår med smellInstagram @rachelwstylist

For å holde det lange håret pent, legg til koniske ender til hårets tunge lengde. Bølger og litt lys balayage gir tekstur og dimensjon, noe som gjør ditt normale lange hår ekstravagant!

Barberkniv på langt hår gir mykhet til tekstur og lag.

Dette er ideelt for kvinner som leter etter stil med lite vedlikehold. De lange teksturerte lagene gir snittet til å være veldig allsidig når det gjelder styling. Når de bæres naturlig krøllete, forhindrer lagene den fryktede “pyramiden eller trekanten” -formen. Når de er slitt rett, lå lagene myke og blandet for å unngå å ligne trinn eller hyller med lag.

Avhengig av ansiktsformen din, spør stylisten din om å designe ansiktsrammen eller frynsene (smell) for å balansere ansiktsforholdene dine.

Nøkkelen til en stil med lite vedlikehold er produktet. Gode ​​hårprodukter vil gjøre mye av arbeidet for deg. Hvis du har finere hår, vil en god fortykningsspray og volumizer gi denne kuttet den perfekte mengden løft og bevegelse, slik at du ikke føler deg flat og livløs.

Flotte produkter for fint eller tynt hår er Thickening Spray og Fiber Mousse fra REF Stockholm, Sverige. REF er en vegansk serie som er sulfatfri og forsterket med vegansk protein for å styrke håret. Hår som er naturlig krøllete eller middels til tykk tetthet, kan også ha denne barberkniven, men bare ved bruk av REFs Stay Smooth og Fiber Mousse får du en jevn, myk og skinnende utblåsning.

Når du vurderer barberhårklipp, er det viktig å snakke med stylisten din om hvordan det nye hårklippet ditt vil fungere med din livsstil. Husk å nevne om det er viktig for deg at alle lagene dine passer tilbake i en hestehale eller din vilje til å bruke eller ikke bruke et stylingprodukt.

Et ord om knivskjæring – Når du ser stylisten din trekke ut barberhøvelen, må du ikke gispe og si, “Å nei, ikke bruk det på meg. Barberhøvler fungerer ikke på håret mitt. Jeg hadde en dårlig opplevelse med et barberkniv. »

Jeg er her for å fortelle deg at barberhøvelen ikke er den dårlige fyren, og at den ikke gjorde deg noe dårlig. Det var stylisten som brukte den. Det er en riktig og feil måte å bruke en barberhøvel på, og det er en hårtekstur som er mer passende for barberkniv. Ikke frykt barberhøvelen, og bare sørg for at stylisten din er komfortabel med verktøyet og teknikkene for barberhårklipp.

Teksturert med en barberhøvel for fint hår

strukturert med en barberhøvel for fint hårInstagram @jomcintyrehair

Denne retroinspirerte barberkniven er en leken stil som krever minimal innsats. Det som er fantastisk med dette allsidige snittet er at det oversetter godt for så mange forskjellige smaker (romantisk, edgy, bohemisk, etc.) og kan enkelt tilpasses når du bruker en barberhøvel til å klippe hår.

Barberhårklipp kan endres for de fleste hårtyper! Stylisten din kan hjelpe deg med å finne ut hvor tung eller lett barberhøvelen din skal være basert på tetthet og tekstur. Selv finhårede kvinner kan bruke området med frynser og ansiktsramme for å gi en illusjon av flere lag.

Gode ​​produktalternativer for denne barberkniven vil være en tørr teksturspray/sprayvoks (avhengig av hårtype), saltspray eller rotløftepulver. Less is more med denne rette barberhårklippingen!

Shaggy Razor Cut for tynt hår

Shaggy Razor Cut for tynt hårInstagram @malloryz

Tilpass endene for å skape en fjæreffekt for mer volum og form. Den barberte smellen gir en søt stil til det allerede sære snittet.

Sp&En med stilskaperen, Mallory Zenner

Grunnlegger / frisør @ Craft House Salon i Atlantic Highlands, NJ

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er hva en moderne shag handler om-smell, biter og myke, innbygde lag for å bygge kroppen inn i håret der det trengs. Å klippe hår med en barberhøvel fjerner massen og lar de naturlige teksturene komme ut. Det er for kvinner som ønsker det beste med langt og kort hår.

Hva er ditt beste råd?

Lytt til stylisten din. Hvis de foreslår å gå kortere, forlate lengden eller justere formen, vær oppmerksom på forslagene deres. En shag er designet for den enkelte-det er ikke en cookie-cutter cut.

Når du skjærer med den rette barberhøvelen, kan du også få måneder med en kjørebane med denne formen. Visst, smellen vil vokse litt ut, og du kan miste litt volum, men det generelle utseendet forblir. I tillegg er styling en lek! Prøv Cult & King Hair Balm. Eller finn en hårbalsam eller krem ​​som passer til hårtekstur for hjemmepleie, og tørk deretter bare.

Søt kort hårshag kuttet med en barberhøvel

Søt kort hårshag kuttet med en barberhøvelInstagram @kwinkhair

Sp&En med stilskaperen, Kristyn Wink

Hårstylist/makeupartist @ Laboratorie- Baltimore Salon i Baltimore, MD

Hvordan vil du beskrive dette?

Det beste med denne korte shag -frisyren er hvor moderne teksturen føles. Den myke gardinfrynsen fremhever ansiktstrekk, pluss denne typen barberkniv er veldig lett for deg å style hjemme. Dette ligner på en shaggy bob med en litt underskåret nakke.

Hva er ditt beste råd?

Kvinner som leter etter et shaggy, strukturert snitt, bør begynne med å finne en stylist som er komfortabel og erfaren med ubevoktet, rett barberhår. De burde vite hvordan de skal klippe barberhår.

Denne barberkniven kommer til å fungere best for kvinner med bølget hår og et lengre eller smalere ansikt, ettersom vekten plasseres på siden mellom kinnbenet og kjeven.

Barberhårfrisyrer bør styles ved lufttørking eller desinfeksjon med en kombinasjon av hårbalsam og avkledd, begge fra Hairstory, på fuktig hår.

Skulderlengde Razor Cut

Skulderlengde Razor CutInstagram @akashajameshair

Sp&En med stilskaper, Akasha James

Stylist @ Shampoo Avenue B i New York, NY

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er rock’n’rollen fra 70 -tallet som skal ha en lengde på barberhøvel, men den er litt mer polert.

Hva er ditt beste råd?

Avhengig av din naturlige hårtekstur, kan barberhøvelstiler være lite vedlikehold eller mye vedlikehold. Det handler for det meste om å finne de riktige produktene for å fremheve middels barberhøvel. Enten det er en teksturspray eller pomade for rettere til bølget hår, eller en mousse eller krøllkrem for krøllere hår. Når det gjelder ansiktsform, kan de fleste kvinner bruke dette, men du kan trenge lengde, lag og farge justert for å dra mest nytte av funksjonene dine.