A természetes egyenes haj könnyedén gyönyörű. Önmagában gyönyörű, és nem igényel nagy felhajtást, hogy jól nézzen ki. Sima jellege előrelépést jelent a különböző stílusokba való faragásban. Az egyenes frizuráknak nagy természetes fényük van, mert sík felületet adnak a fénynek.

Természetesen egészséges, mivel a fejbőrünkből származó olajok könnyen lejutnak a hajszálon. Fantasztikus az egyenes hajad, és mit gondolsz? Itt az ideje, hogy újra belevágj gyönyörű természetes textúrádba!

Mielőtt a következő frizurát kinevezi, nézze meg ezeket a fotókat a legnépszerűbb egyenes frizurákról:

80 -as évek tollszőke szőke egyenes hajhoz

80 -as évek tollszőke szőke egyenes hajhozInstagram @javítószalon115

Ez a 80 -as évek tollas frizurája még jobban néz ki világos szőke árnyalattal. Mutasd meg a tollas rétegeket úgy, hogy egy kis textúrával formázod a tincseidet.

Ez egy olyan elegáns lehetőség, amely mozgást kínál a finom egyenes sörényhez, és eltávolítja a súlyt a haj egyenes felületéről.

A mousse nagyszerűen működik, ha előkészíti ezt a tollvágást olyan hosszú hajra, mint a tiéd!

Edgy Pompadour stílus nőknek

Élénk pompadour stílus nőknekInstagram @allthingslynn_

Az élénk pompadour stílus nőknek hűvös hangulat, amely növeli a rövidebb haj magasságát. Függetlenül attól, hogy milyen rövidre szeretné venni a haja oldalát, felülről felfelé és hátra lehúzott hosszúságú, leválasztott hosszúsággal növeli a hangerőt, és minden haját leveszi az arcáról az emelt érzés érdekében.

Holland fonat stílus egyenes hajra

holland-zsinór-stílusú-egyenes hajra.jpgInstagram @mikyhairstyle1991

Próbáljon ki egy holland fonott stílust az egyenes hajon, hogy ne csak hihetetlenül hullámos legyen a haja, amint kiveszi, hanem remek módja annak, hogy mélységet és dimenziót adjon az egyenes hajnak, ahelyett, hogy felkötné a haját..

Egyenes rövid szaggatott hajvágás

Egyenes, rövid hullámos hajvágásInstagram @ayhanonluel

Az egyenes, rövid hullámos hajvágás jól működik vékony és közepes hajra, de mindkettő különböző módon. Finom haj esetén a hossza tompa, és a hullámos rétegek kis mozgást biztosítanak anélkül, hogy túl nagy súlyt távolítanának el. Közepes haj esetén az elváltozás állítható, hogy eltávolítson némi nehézséget a hosszúságból, és textúrát adjon hozzá, hogy erősebb körvonala legyen.

Egyenes tompa hosszú haj

Egyenes tompa hosszú hajInstagram @elyssabethshairlounge

Az egyenes, tompa hosszú haj tökéletes a finomabb hajtípusokhoz, mivel a maximális telítettséget megőrzi a hosszúságban. A rétegek hajlamosak eltávolítani a súlyt a hajról, így az erős tompa vonal megtartása a körvonalhoz mindig a lehető legteljesebb hatást biztosítja.

Elegáns felső rendetlen zsemle

Elegáns felső rendetlen zsemleInstagram @popnation.me

A karcsú felső rendetlen zsemle minden nő számára a frizura. Gyors, egyszerű és kevés karbantartást igényel, és valójában nincs rossz módszer. Egyszerűen hagyja ki a szálakat a céltudatos befejezés érdekében, és adjon hozzá színes fejpántot a stílusos, nem túl lusta eredmény érdekében.

Lófarok frizura hosszú egyenes zárakhoz

Lófarok frizura hosszú egyenes tincsekhezInstagram @sara_hairstylista

A lófarok frizurája a hosszú egyenes tincsekhez nagyszerű stílus azoknak a nőknek, akik futurisztikus hangulatot szeretnének egy buborék pónival. Profi tipp: Használjon a hajszínéhez illeszkedő gumiszalagot a zökkenőmentes felvarrás érdekében.

Egyenes aszimmetrikus hajvágás oldalsó résszel

Egyenes aszimmetrikus hajvágás oldalsó résszelInstagram @zammitneville

Növelje stílusát egyenes aszimmetrikus hajvágással. Az egyenes frizurák furcsának tűnhetnek, az egyik oldal kissé hosszabb, mint a másik. Ha a hajrészek természetesen az oldalán vannak, akkor a vágás hosszabb lesz a részének nehezebb oldalán. A hosszúságok kiegyensúlyozása helyett kérje meg stylistját, hogy az állkapocs-karcsúsítót hosszabb ideig tartsa ezen az oldalon, hogy elérje ezt az elegáns aszimmetrikus bobot.

Egyenes és elegáns középső rész Bob

Egyenes és elegáns középső rész BobInstagram @lynzstyles

Ez az elegáns középső rész bob élénk fantázia színű olvadékot tartalmaz. “Ez az egyenes frizura klasszikus forma, időtállóvá teszi” – mondja Lynz Russell hajművész, Encinitas, CA.

Russell szerint ennek a selymes, egyenes hajnak a fenntartása szuper egyszerű! „Minden fantázia tónusú lányom egyedi keverésű kondicionálóval távozik, hogy a szín minimális legyen. A nem hagyható balzsam kulcsfontosságú ahhoz, hogy a haj egészséges és puha maradjon, a kedvencem pedig az Oribe Supershine Light, mert annyira súlytalan ”-teszi hozzá.

A haj textúrájától függően bármilyen simító termék segít a haj simaságának megőrzésében fújás közben légkondenzátor tartozékkal és egy nagy vaddisznó sörtéjű kefével, amely elősegíti a termék és az olajok eloszlását a hajban, hogy sima maradjon..

Végül, ha síkvasalásra van szükség a simítási folyamat elősegítéséhez, Russell úgy véli, hogy jó hővédőt kell használni a haj védelmére a hő okozta károsodásoktól. Az Oribe puha lakkja a legjobban védi az egyenes szőrtüszőket.

Egyenes Ombre az A-Line Lobon

Egyenes Ombre az A-Line LobonInstagram @hwhairdesign

Az A-vonalú lebenyen lévő egyenes ombre nagyon puha és modern haj típus. Ezt a kivágást a szalontulajdonos, Hannah Woodgates készítette a Bude -ból, Cornwallból.

“Ez az egyenes stílus jól működhet, miközben sima és karcsú, így egy szép szérum és fényes spray is segítene” – magyarázza Woodgates.

„Alacsony a karbantartási igénye, és még mindig könnyen összerakható egy kontyba, ami sok egyenes hajú hölgyet vonz”-teszi hozzá. „Nagyszerű azoknak a nőknek is, akik szeretik saját hajukat formázni. A copf, a fürtök, a csavarások és a lófarok sokoldalú stílus ezzel a szabással. ”

Rövid és egyenes vonalú Bob vágás

Rövid és egyenes vonalú Bob vágásInstagram @abfabblackwood

A legjobb hajvágás egyenes hajra ez a rövid és egyenes vonalú bob, éles, drámai szöggel. Ezt a különleges vágást az Egyesült Királyság vezető stylistja és szalontulajdonosa készítette.

„Az ilyen egyenes frizuráknak egészségesnek, fényűzőnek kell lenniük” – mondja Andrea. “Használjon Joico színterápiás olajat, hogy nedvességet, erőt, ragyogást és puhaságot adjon.”

A bob minden egyenes rövid frizurával rendelkező nő számára használható. Az A-vonalú bobok igazíthatók minden egyenes hajhoz, arcformához és életmódhoz.

Egyszerű félfésű hosszú egyenes hajhoz

Egyszerű félfésű hosszú egyenes hajhozInstagram @tfosterhair

Egy egyszerű félfelvarráshoz húzzon egy -egy szőrszálat mindkét oldalról, és vigye őket egy laza csomóba.

Helyezzen el egy csinos hajköveket a díszítés és a nagyobb biztonság érdekében. Most így hozhatja létre ezt az egyszerű, gyors félig felfrissített frizurát egyenes hajra! És nem unalmasabb vágás, ha a tincseinek szép pezsgőszőke árnyalatot ad.

Tompa vágás egyenes vékony hajhoz

Tompa vágás egyenes vékony hajhozInstagram @chrisjones_hair

Ez a tompa vágás vékony hajra nagyszerű feladat az arc bekeretezésében és az állkapocs lágyításában. Az ilyen egyenes hajvágások bármilyen színnel párosíthatók, például aranyszőke árnyalattal.

Hosszú egyenes haj frufru

Hosszú egyenes haj frufruKöszönetnyilvánítás: Ford modellek

A hosszú, egyenes, frufru hajat a következő szintre emelik, enyhe rétegződéssel és teljes peremmel. A hosszú egyenes haj frizurái soha nem mennek ki a divatból.

Rövid és közepes hosszúságú réteges vágás egyenes hajhoz

Rövid és közepes hosszúságú réteges vágás egyenes hajhozInstagram @hollyatserenitysalon

Ez a rövid és közepes hosszúságú réteges vágás rengeteg textúrával és mozgással rendelkezik. “Ez egy réteges hajvágás közepesen egyenes hajra”-mondja Holly Knight Sanders, a szalon tulajdonosa és stylistja.

“Ez az egyenes hajvágás minden nő számára nagyszerű” – mondja. “Használjon formázó krémet vagy fúvókrémet az egyenes haj kisimításához, vagy segítsen a göndörödésben.”

Modern Long Shag az egyenesebb hajhoz

Modern Long Shag az egyenesebb hajhozInstagram @jaxhairatx

Ez a modern hosszú bozót egy hosszú réteges hajvágás függönyperemmel (más néven Bardot frufru). Jackie Stroud, Austin, TX fodrász készítette.

„Az arc és a függöny pereme körüli bozontos keret jó ötlet az egyenes hajú nők számára” – jegyzi meg Stroud. „Egyenes hajra van szüksége egy csavarral? Viselje rendetlenül, dühösen és divatosan. ”

Mivel ez a frufru stílus az egyenes hajra annyira egyedi a hosszúság tekintetében, Stroud szerint bármilyen arcforma lehúzhatja ezt. „Ha a hosszú rétegű hajat helyesen vágják le, azt is nagyon könnyű formázni. Szárítsa meg teljesen előre, és hajlítsa vissza a végeit, hogy szárnyas 70 -es megjelenést kapjon ” – teszi hozzá.

További egyenes frizurákat láthat függönyökkel.

Egyenes nyakig érő Bob

Egyenes nyakig érő BobInstagram @alice.gandolfi.parrucchieri

Ez az egyenes nyakig érő bob annyira könnyű. Ez az egyenes frizura fúvós szárítási módszert használhat a hangerő növelésére.

Elegáns és egyenes hosszú hajhoz

Elegáns és egyenes hosszú hajhozInstagram @karenkincade

Ez az elegáns és egyenes, hosszú hajvágás gyöngyházas platina -divatos balayage -ot tartalmaz. A fodrász mester és balayage szakember, a kanadai Karen Kincade hozta létre.

“Ez a hosszú egyenes haj elegáns és csiszolt, az egyenes stílus pedig egy középső részt tartalmaz” – mondja Kincade. “A sima, egyenes haj nagyon kevés karbantartást igényel.”

Ezt a stílust könnyű újra létrehozni, de a termék és a technika kulcsfontosságú. Finom és közepes textúrákhoz a Kincade azt javasolja, hogy használja a Kerastase Elixir Ultime sampont és balzsamját. “A durva hajnak több táplálékra van szüksége, ezért használjon Discipline sampont és maszkot” – teszi hozzá.

Tompa vágás egyenes, finom hajhoz

Tompa vágás egyenes, finom hajhozInstagram @kara.d.estetikus

A klasszikus tompa vágás az egyenes, finom hajhoz maximalizálja a teljességet. A hossza tompán és azonos hosszúságú vágásával biztosítható, hogy minden hangerő az alapvonalban legyen. A tompa bob frizurákat finom, egyenes hajra adja a legvastagabb megjelenésnek.

A Pixie-Bob rövid, egyenes hajhoz

A Pixie Bob rövid, egyenes hajhozInstagram @mila_kryshchykhina

A pixie-bob a rövid, egyenes hajhoz olyan terjedelmes stílust kölcsönöz, amely illeszkedik természetes ragyogásához. Lenyűgözőnek tűnik minden szögből!

Zamatos, sötét árnyalattal még hízelgőbbnek tűnik. Ha ovális, négyzet alakú, gyémánt vagy szív alakú arca és rövid haja van, kérje meg stylistjától ezt a rövid oldalra vágott vágást.

Egyenes Lob frufru

Egyenes Lob frufruInstagram @scottywilliamson

„Ezt az egyenes, karcot, frufruot hosszú bobnak is nevezik” – mondja Scotty Williamson szalontulajdonos és stylist, Scottsdale, AZ.

„A lob lehetővé teszi, hogy ne kelljen elköteleznie magát a klasszikus bob és frufru rövidsége mellett, de ugyanaz a stílusa legyen” – mondja Williamson. “A bobok és a karikák erőteljes megjelenést kölcsönöznek a bizalomnak.”

Williamson úgy véli, hogy ez a vágás jól néz ki a legtöbb egyenes hajú nőnél. „A közepes és finom, egyenes textúrájú haj tökéletes erre a vágásra. Ha kerek arcformája van, próbálja meg egy kicsit hosszabb hosszát elöl tartani, és/vagy adjon hozzá némi aszimmetriát. Ha göndör hajú lány vagy, hagyj több hosszat, és adj hozzá rétegeket ”-teszi hozzá.

Egyszerű vágás hosszú egyenes hajhoz

Egyszerű vágás hosszú egyenes hajhozInstagram @_dius_

Ez az egyszerű, hosszú, egyenes hajvágás elegáns megjelenést kölcsönöz. „Hangerő hozzáadása hátul pl. fejpánttal több egyenességet eredményez ” – mondja a német Arzu Dylus fodrász.

A haj kiegyenesítéséhez hővédővel, Dylus azt mondja, hogy használja a L’Oréal Professionnel hajtermékeit.

„Ez a stílus tökéletes azoknak a nőknek, akik szeretik az elegáns vágásokat és a tiszta formákat” – teszi hozzá Dylus. „Hűvös stílus az egyenes hajú, sok réteg nélküli hajra. Jól működik finom hajjal, és elképesztő megjelenést kölcsönöz kevesebb erőfeszítéssel, de nagy hatással. ”

Aranyos fonatok a hosszabb egyenes hajért

Aranyos fonatok a hosszabb egyenes hajértInstagram @tzofiakapach

Az aranyos zsinórok imádnivaló frizurák az egyenes hajhoz. Az aranyos fonatok a korona körül fonott fejpántot hoznak létre, amelyet minden nap viselhet. Vigyen fel olajat az egyenes szálakra, hogy fényes legyen.

A zsinórral készült egyenes frizurák ötletei közé tartozik a francia zsinór és a halfark. Még egy vízesésfonat is jól mutatna minden nőnek, aki zsinórt szeretne az egyenes hajra.

Közepes hosszúságú haj egyenes bozótban

Közepes hosszúságú haj egyenes bozótbanInstagram @gayhairday

Ez a közepes hosszúságú egyenes bozót függönyrobbanással kivételes hangulattal rendelkezik. A hátsó rész tökéletesre tördelése sokat számít.

A világos eper szőke hang lágyabb befejezést ad ehhez az egyenes frizurához. Ez lehet a legjobb hajvágás egyenes, közepes hosszúságú hajra, amelyet legalább egyszer ki kell próbálnia!

Vállig érő egyenes bozót idősebb nőknek

Vállig érő egyenes bozót idősebb nőknekInstagram @paradigmpassion

Ringasd a vállig érő egyenes bozótot az idősebb nők számára, ha több életet kell adnod a tincseidnek. A shag stílusok nagyszerűek az egyenes hajú nők számára. Mozgást és formát nyer az arc körül görbülő áramló rétegekből. A rétegek lágyítják az állkapocsvonalat is. Ez az egyik legnépszerűbb egyenes frizura az idősebb hölgyek számára.

Egyenes haj hosszú frufruval 30 év feletti nők számára

Egyenes haj hosszú frufruval 30 év feletti nők számáraInstagram @victorkeyrouz

Válassza az egyenes hajat hosszú frufruval a 30 év feletti nők számára, ha szereti a kifinomult stílust. A hosszabb frufru finom kacér érzést kölcsönöz az egyenes hajú frizuráknak. A haj egy hosszúságban tartása az érdeklődést szemmagasságban is tartja.

Egyenes tompa Bob tompa frufruval

Egyenes tompa Bob tompa frufruvalInstagram @charlotterokk

Egy lenyűgöző, tompa bob tompa frufruval korántsem egyszerű stílus. Az éles hosszúság minden hajat egy hosszúnak tart, hogy kiemelje a szélek súlyát. Ha tompa rojtot ad hozzá egy ilyen frizurához az egyenes hajú nők számára, az alak segít az arc keretének kialakításában.

Rétegek 40 év feletti nőknek, egyenes hajjal

Rétegek 40 év feletti nőknek, egyenes hajjalInstagram @szépség9

A 40 év feletti, hosszú egyenes hajú nők rétegei sima megjelenésűek, ha textúrát adnak hozzá. Ezt a különleges vágást Maggie mester stylist készítette, San Antonio, TX.

“A hosszú rétegek tökéletesek azoknak a nőknek, akik hosszú, de konzervatív hajukat szeretnék” – mondja Maggie. „Annak érdekében, hogy ez a stílus sima maradjon, használja az Aveda Smooth Infusion Style Prep -t. Ezáltal göndörödni fog az egyenes haj felett. ”

A rétegek sok iskoláskorú és felnőtt nő számára használhatók, akik élvezik a hosszú hajviseletet. Professzionális, és nem túl elfoglalt a viselése vagy a figyelemelterelés érdekében.

“Ez egy nagyszerű réteges vágás a finom hajú nők számára” – teszi hozzá. “A hosszú puha rétegek megakadályozzák, hogy a haj vékony legyen a végein.”

Rövid Bob egyenes, vastag hajhoz

Rövid Bob egyenes, vastag hajhozInstagram @salondisorelle

Egy rövid bob egyenes, vastag hajhoz nagyszerű lehetőség azoknak a nőknek, akik kreatív fellángolást szeretnének. Ez a bob hosszabb, ahogy megközelíti az elejét, lekerekített háttal a testnek.

Hosszú és elegáns bozót

Hosszú és elegáns bozótInstagram @cellardoorsalon

Ez a hosszú és elegáns bozótvágás nagyszerűen működik egyenes, hosszú hajra. Valójában lélegzetelállító hosszú és elegáns bozontos frizurát készít. A megjelenés peremével kiemeli a szemét és a rétegeit, hogy kiemelje a mozgást. Menjen extra, és fesse le a tincseit napraforgó szőke árnyalattal is!