A Steampunk az egyik legtöbb a science fiction híres alműfajai a mai napig. A modern technológiai fejlődés a futurisztikus 90 -es évek esztétikájának perspektívájába helyezve, a Steampunk korszak olyan, amely tele van kreatív tehetségekkel a különböző médiumok különböző művészeitől; például a Steampunk tetoválás.

Játékok, filmek és képregények megjelenésekor kétségtelen, hogy a Steampunk ihlette művészet végül tetováláshoz vezet. Mivel a Steampunk tetoválások csak a művész és a tetoválást kérő személy fantáziájára korlátozódnak, szinte korlátlan stílusú és típusú tetoválásokat lehet kapni.

Tehát, ha a Steampunk korszak ihlette, de nem tudja eldönteni, hogy melyik tetoválást készítse el, akkor itt van 10+ remek Steampunk tetoválási ötlet az induláshoz.

Steampunk Wings

Steampunk Wings

A Pókember gazember, a Keselyű szárnyaira nagyon hasonlító Steampunk szárnyak az egyik legjobb Steampunk tetoválás. Ez a tetoválás monokróm színű palettával rendelkezik, de a részletekre való hihetetlen odafigyelésnek köszönhetően több mint kárpótol.

A tetoválás képes megfelelően megmutatni azt a kissé futurisztikus technológiát, amelyből hiányzik egy bizonyos fokú fényezés. A Steampunk művészet, bár fejlett technológiát tartalmaz, mindig a fényezés hiányában teszi ezt, és sokkal megalapozottabb; ez azt mutatja, hogy ez a technológia még mindig hiányzik. A Steampunk szárnyak gyakran kiállhatnak a szabadság és a szabadság mellett, de teljesen esztétikai alapúak is lehetnek.

Steampunk óra és fogaskerekek

Steampunk óra és fogaskerekek

Ez a Steampunk óra és fogaskerekek tetoválása egy hétköznapi órát mutat, amelyet fogaskerekek sokasága vesz körül, monokróm esztétikában. A tetoválás hihetetlen részletességgel rendelkezik, és az egyik legsokoldalúbb tetoválás ebben a listában.

A tetoválás jellege lehetővé teszi, hogy bárhol a testén helyezze el, még akkor is, ha ez a tetoválás közvetlenül a csukló felett van. A fogaskerekek a Steampunk korszak alapanyagai, mivel nagyon realisztikus oldalát mutatják ennek a kissé futurisztikus technológiának. Ez a tetoválás jelentése inkább származtatott, és inkább a viselő értelmezésére támaszkodik.

A macska a szemüvegben

A macska a szemüvegben

A szemüveg tetováló macska egy imádnivaló macskát lát, aki hihetetlenül fejlett Steampunk felszerelést és szemüveget visel. A szemüveg mellett a macska olyan színt is visel, amely összetett mechanizmust tart a nyakörv és a szemüveg között.

A portré rendkívül realisztikus esztétikával és hihetetlen odafigyeléssel a részletekre. A portré nem sok színt tartalmaz, és egyenletes színt mutat az egész portréban. Azon kívül, hogy egyszerűen szép ránézni, a tetoválás is hihetetlenül változatos az elhelyezésében, és bárhol elhelyezkedhet a testen.

Steampunk bagoly

Steampunk bagoly

A Steampunk bagoly egy tetoválás, amely ötvözi a neo-hagyományos művészeti stílust és egy nagyon rajzfilmszerű művészeti stílust. A tetováláson Steampunk bagoly látható fogaskerekekből és különféle egyéb mechanizmusokból, míg egy cilinderes egér irányítja a gépesített bagolyt.

A bagoly neo-hagyományos művészeti stílust hordoz, míg az egér maga is karikaturikusabb esztétikát hordoz. A tetoválás általában monokróm tónusú, és még a pontszerű munka nyomai is részletesebbek a tetoválás során.

Az elhelyezés szempontjából a tetoválás is nagyon változatos, mivel jól fog kinézni a test bármely részén.

A puzzle darab

A puzzle darab

Az elmúlt évtized óta megugrott a tetoválások népszerűsége, mint pl Kirakós darab, amelyek a gépezet valamilyen formáját mutatják a bőr alatt. A Puzzle Piece tetoválás azt mutatja, hogy egy kis puzzle -darabot eltávolítanak, hogy az arany fogaskerekek és fogaskerekek láthatóvá váljanak a testben. A tetoválás nagyon kevés színt tartalmaz, de lenyűgöző részletességgel rendelkezik, hogy mind a puzzle darab, mind a kitett belső tér hihetetlenül valósághű legyen.

A tetoválás inkább optikai csalódás, mint egy szokásos tetoválás. Maga a tetoválás is hihetetlenül kicsi, így nagyszerű azok számára, akik először tetoválnak.

Steampunk pillangó

Steampunk pillangó

A Steampunk tetoválások egyik legnépszerűbb típusa azok, amelyek gépesített állatokat és rovarokat tartalmaznak, különösen azok, amelyek félig természetet és félig gépet mutatnak. Ez a Steampunk pillangó sem kivétel, mivel bemutatja a fogaskerekekből és csavarokból készült, bonyolult kialakítású pillangót.

Ez a tetoválás nem sok színű, de hihetetlenül odafigyel a részletekre. A tetoválás nagyon reális művészeti stílusú, és méretének köszönhetően nagyszerű azok számára, akik először tetoválnak.

Steampunk Bird

Steampunk Bird tetoválás

A Steampunk madár hihetetlenül színes mechanikus madarat tartalmaz, hasán látható fogaskerekekkel és fogaskerekekkel. A madárnak hihetetlenül nagy szemei ​​is vannak, és egy lyuk a mellkasában, amely megmutatja a madár belső működését. Ez a tetoválás hihetetlenül színes természetével képes megtörni a monokróm és egyszínű tetoválások trendjét.

Maga a tetoválás hihetetlenül rajzfilmszerű hangulatot hordoz, amit a tetoválás világos, mégis merész színválasztása támogat. Bár ez a tetoválás az alkaron található, a borjaknál és akár a vállakon is jól néz ki.

A pestis orvos

A pestis orvos

A Fekete Halál járvány idején az embereknél diagnosztizálták a bubonikus pestist, amely az 1300 -as évek során sok halálesetet okozott. A pestisorvosok olyan orvosok voltak, akiket európai városok béreltek fel a járvány áldozatainak kezelésére, és álarcaik a Steampunk szépirodalmi korszak alapanyagaivá váltak.

Ez a Plague Doctor tetoválás egy pestisdoktort mutat be, hátborzongató és kísérteties dicsőségében. A tetoválás azt mutatja, hogy az orvos tűt tart, és az üveg lebeg rajtuk. Maga a tetoválás, bár hihetetlenül színes jellegű, nagyon merész és sötét színekkel rendelkezik, amelyek hozzáadják a tetoválás általános kísérteties hangulatát. Ez a tetoválás mutatja a vállon való elhelyezkedését, amely talán a legjobb hely, mivel sokkal jobban látható, és sokkal több hely van a tetováláshoz.

Steampunk kamera

Steampunk kamera

A kamerák társadalmunk alapvető elemei lettek, és valószínűleg minden idők egyik legjobb találmánya. Ez a Steampunk fényképezőgép tetoválás megmutatja, hogyan nézne ki egy fejlett kamera a 19. században.

Maga a tetoválás kissé sötét, mégis változatos színeket tartalmaz, amelyekben sok apró részlet látható. A tetoválás megmutatja a fényképezőgép sok apró mechanizmusát is, például a vakut és sok kisebb lencsét. Ha történetesen nagy rajongója vagy a fotózásnak, vagy nagyra értékeli a művészeti formát, akkor ez lehet a tetoválás az Ön számára.

Steampunk divat

Steampunk divat

Ez a tetoválás meglehetősen különbözik a listában szereplő más típusú tetoválásoktól. A Steampunk divattetováláson 19. századi divatáru viselő nő látható, bizonyos Steampunk elemekkel keverve.

A tetoválás rendkívül reális stílusú, és nagyon sötét színekkel és merész színekkel büszkélkedhet, amelyek növelik a tetoválás általános esztétikáját. A tetoválás jelen van a bordákon, mivel sok helyük van a hihetetlenül nagy tetoválás elhelyezéséhez.

Steampunk szív

Steampunk szív

A Steampunk szívtetoválás részben gépies szívverést lát. A tetoválás fogaskerekek és fogaskerekek sokaságát mutatja a szív belsejében, kisebb csövekkel a szív felett és alatt. A tetoválás nem használ sok színt, és monokrómabb megközelítést alkalmaz. Ami a tetoválás elhelyezését illeti, teljesen nyilvánvaló, hogy a tetoválás a legjobban fog kinézni a mellkason.

A tetoválás nemcsak tematikusan megfelelőnek tűnik a mellkason, hanem egyszerűen sokkal jobban is néz ki. Bár elhelyezheti a karján és a lábán, nem fog olyan jól nézni, mint a mellkasra helyezve.

A halottak napja találkozik a Steampunkkal

A holtak napja az Egyesült Államok egyik legnagyobb ünnepe, és az emberek gyakran saját halottak napjának tetoválásával ünneplik. Ez a tetoválás ötvözi az Egyesült Államok egyik leghíresebb fesztiváljának és a leghíresebb tudományos funkciók műfajait, hogy abszolút remekmű legyen..

A tetoválás gépesített koponyáját a halottak napjának számos ünnepi színe festette. A koponya nagy szemüvegeket is tartalmaz, amelyek a Steampunk lore szinonimái. Bár maga a koponya nem sok színt tartalmaz, hihetetlenül élénk és ünnepi színek borítják a fesztiválon.

Steampung_Tetoválások

Következtetés

A tetoválás a testmódosítás egyik leghíresebb, ha nem a leghíresebb formája. Általában művészeti formának tekintik őket most és jó okkal. Azonban még akkor is, ha készen áll a tetoválásra, meg kell értenie, hogy a tetoválás hatalmas elkötelezettség.

Nem csak megszerzése, de a tetoválásról is gondoskodnia kell, nehogy fertőzést kapjon vagy túl gyorsan elhalványuljon. Ha egyszer tetoválást készítesz, azt ritkán lehet módosítani; eltávolítása pedig egy újabb gond. Tehát mindig jó ötlet, hogy szánjon rá időt, mielőtt belevágna a kívánt tetoválásba, mivel ezek a tetoválások örökre megmaradnak.