Ha heves body art -on szeretne gondolkodni, ne gondolkozzon tovább, mivel ezek az ádáz oroszláncicik a tökéletes módja annak, hogy kihozzák a személyiség ádázságát. Az oroszlán tetoválások jelentősen nőttek az elmúlt években, mivel az emberek többet megtudtak az oroszlán tetoválások különböző típusairól és azok jelentőségéről.

Egy olyan világban, ahol sok a bizonytalanság és a káosz, néha a body art segít átvészelni, és az egyik legjobb tetoválás, amely megfelel ennek a helyzetnek, az oroszlán tetoválás. Az oroszlán tetoválások ösztönözni fognak, hogy erősebbé válj, és mindig emlékeztetni fognak benned lévő heves oldalra, amelyet néha fel kell ébresztened.

Az alábbiakban felsorolunk néhány oroszlán tetoválást, amelyek nagyban megkönnyítik a tetoválással kapcsolatos döntését, és megtanulják az egyes tetoválások mögött rejlő különböző jelentéseket. Tehát készülj fel arra, hogy a generációd királyaként érezd magad ezekkel az oroszlán tetoválásokkal.

Az oroszlán tetoválás jelentése

Az oroszlán tetoválások jelentése

Az oroszlánok a Cat családba tartoznak, a dzsungel legvadabb és legvadabb állatai. Az oroszlán tetoválások a legerősebb jellemzők közé tartoznak, mivel a hatalmat, a királyságot, az életerőt, a bátorságot, a férfiasságot és az erőt képviselik. Néha nekünk, embereknek emlékeztetnünk kell az ilyen tulajdonságokra, mivel hajlamosak vagyunk eltemetni valahol a személyiségünkön belül.

Egy olyan személy számára, aki ilyen jellemzőket keres, az oroszlán tetoválás tökéletes számukra. Az oroszlán tetoválások emellett magasabb rendűnek és méltónak érzik magukat, különösen akkor, ha úgy érzi, hogy senki sem értékeli annyira, mint kellene.

Azok számára, akik úgy tűnik, elveszítik az irányítást az életükben, az oroszlán tetoválások segítenek visszanyerni ezt az irányítást, és tiszteletreméltó személyként ábrázolni magukat, és hogy joga van ahhoz, hogy tiszteletet kapjon minden embertől ezen a világon. Az az ókori kínaiak azt hiszik hogy az Oroszlán fontos láncszem a természet és az élet között, és hogy segítenek kiegyensúlyozni az egyensúlyt.

Különböző dolgok, például virágok és emberek arca jelennek meg az oroszlán tetoválásában. Ezek eltérő jelentéssel bírhatnak, attól függően, hogy milyen okból tettek egy oroszlán tetoválást. Függetlenül attól, hogy melyik oroszlántetováláson dolgozik, ez mindig heves és erős karakterként fog ábrázolni. Az alábbiakban említett oroszlán tetoválás ötletek segítenek a tetoválás kiválasztásában, amely kapcsolódhat a történetéhez és jellemzőihez, ezért ne hagyja ki a menő oroszlán tetoválás ötleteket.

Elhelyezés oroszlán tetoválásokhoz

Az oroszlán tetoválások különböző méretűek és kivitelűek. Ha oroszlán tetoválásra törekszik, amely sok részletet és árnyékolást tartalmaz, akkor a legjobb hely a hátán, a mellkasán, a vállán vagy a karján lesz. Ezek az elhelyezések lehetővé teszik a művész számára, hogy teljes irányítást vegyen, és csodákat tegyen a tetováló tűvel. A legtöbb oroszlán tetoválás nagy; azonban mehet egy kisebb tetoválás, ha valami finomra és minimalistara vágyik.

A kis oroszlán tetoválások jól illeszkednek a karhoz, a lábhoz, a csípőhöz, a kézhez vagy a kulcscsonthoz. Függetlenül attól, hogy hol választja oroszlán tetoválását tetováláshoz, győződjön meg arról, hogy olyan mintát választ, amely tiszteletteljesen tükrözi az oroszlán tetoválás tényleges végét, és vonatkozik az Ön személyére és a háttérre, ahonnan származik..

Oroszlán Tetoválások Nőknek

Az oroszlán tetoválás típusai

Az alábbiakban megemlítjük az oroszlán tetoválás különböző típusait vagy kategóriáit, amelyek meglehetősen népszerűek:

  • Vallásos oroszlán tetoválások
  • Oroszlán Rózsa Tetoválás
  • Női oroszlán oroszlán tetoválás
  • Oroszlán szeme
  • Oroszlán Ujj Tetoválás
  • Oroszlán mellkasi tetoválás
  • Oroszlán Mandala Tetoválás
  • Geometriai oroszlán tetoválás
  • Akvarell oroszlán tetoválás

Ez csak néhány a kiemelkedő oroszlán tetoválások közül; lejjebb görgetve sokakkal találkozni fog. Mindegyik oroszlán tetoválás erős jelentéssel és csodálatos tervekkel rendelkezik, amelyeket nem szeretne kihagyni.

125+ oroszlán tetováló ötlet

Ha elakad a megfelelő design kiválasztásában az oroszlán tetováláshoz, ne aggódjon, mivel ezek a mesés oroszlán tetoválási ötletek megőrjítenek, és sokkal kényelmesebbé teszik a kiválasztási folyamatot. Csak győződjön meg arról, hogy olyan dizájnt választ, amely jobban szól Önhöz a jelentéssel, ahelyett, hogy teljes mértékben a dizájnra összpontosítana, bár a tervek néha számítanak.

Ordít!

oroszlán üvöltés tetoválás

Ez az ádáz oroszlán száj tetoválás az egyik legragyogóbb oroszlán tetoválás, amellyel valaha találkoztál. Ez a tetoválás valósághű tetováló oroszlán száját tartalmazza, barna, fekete, fehér és szürke tintával. A nyitott száj funkció rendkívül valóságosnak tűnik, különösen, ha a tetoválóművész rózsaszín tintával egészíti ki a nyelvet. Ez a tetoválás tökéletes a combhoz vagy a teljes karhoz.

Ha a tetoválóművész le tudja húzni a realitást ebben a tetoválásban, akkor képes lesz elérni azt az ádáz és hatalmas személyiséget, amelyet az oroszlán ad ki. Szerezd meg ezt a tetoválást, emlékeztetve magadra, hogyan kell felállni, és harcolni az utat egy káoszban és bűnnel teli világban.

Az Oroszlánkirály

oroszlánkirály tetoválás

Ha azt szeretné, hogy némi jogdíjat érjenek el oroszlán tetoválásukban, akkor próbálja ki ezt az oroszlánkirály tetoválást. Ez a tetoválás tartalmaz egy fekete és szürke tintával teli oroszlán arcát, heves pillantással, és királyi koronát a fején. Ez a tetoválás a személyiséged minden jogdíját szimbolizálja, és hűséges és intenzív embernek érzi magát. Ez azt is jelenti, hogy szeretné, ha mások bánnának veletek a társadalomban, mivel ez az oroszlán tetoválás királyi megjelenést mutat. Vedd fel ezt az egyedi tetoválást a karodra vagy a hátadra, és érj el néhány királyi és heves testképet.

A Tigris szeme

tigris szem tetoválás

Ha minimalista, mégis merész tetoválásra törekszik, akkor a tigris tetoválásnak ez a szeme tökéletes oroszlán tetoválás a testéhez. Ez a tetoválás fekete-fehér festett oroszlánszemeket tartalmaz, amelyek csíkszerű alakban jelennek meg. A szemek árnyékolása és kontúrozása kiemeli a tetoválás valódi realizmusát. Ez a tetoválás a belső személyiségedet képviseli. Sok kultúra úgy véli, hogy az oroszlán látása annak a jele, hogy valaki vigyáz rád, és az özvegy lelkének is tekinti. Ez az egyik legjelentősebb tetoválás, amelyet biztosan nem szeretne kihagyni.

oroszlán-tetoválások

Oroszlánszárnyak

oroszlánszárny tetoválás

Ez az egyedülálló oroszlánszárny tetoválás nagyon fantasztikus, és egyedi body artot hagy maga után. A híres NBA -játékos, LeBron James mellkasán van ez a gyönyörű tetoválás. Ez a tetoválás fekete -fehér, oroszlán arcú, két szárnyú. Ennek a tetoválásnak van egy mitikus vonása. Ezenkívül a kereszténységgel asszociál Márk evangéliumának tanításaiból, mivel Szent Márk egy szárnyas oroszlánt szimbolizál, és erőt és identitást ábrázol benne.

Ha úgy érzi, hogy erőteljes hangulatot szeretne kiadni magáról, a tetoválás megszerzése segít ebben. Ezt a tetoválást a mellkasodon vagy a hátadon készítheted.

A geometriai oroszlán

geometrikus oroszlán tetoválás

A geometriai minták meglehetősen divatosak a tetoválóiparban, és segítenek egyedi és élénk tapintást adni tetoválásainak. Kipróbálhatja ezt a geometrikus oroszlán tetoválást, és kiváló testképeket érhet el. Ez a tetoválás fekete tinta körvonalú geometriai oroszlán arcot tartalmaz, három különböző háromszögből. Egy extra funkció érdekében a tetoválóművész néhány gubancban fekete tintával árnyékol, hogy teljes mélységhatást hozzon létre. Ez a tetoválás tökéletesen fog kinézni a mellkasán vagy a karján.

Az oroszlán őrség

oroszlánőr tetoválás

Ez az oroszlánőr tetoválás meglehetősen kiterjedt, mivel jelentős jelentéssel és néhány gyönyörű részlettel rendelkezik. Ez a tetoválás sárgásbarna oroszlán arcból áll, alatta ül az oroszlán és két kölyök. A művész zöld tintát használ a fűgyűjtéshez, és zsonglőrszerű környezetben mutatja be. Az oroszlánok arcának részletezése és kontúrozása kiemeli a benne rejlő valóságot. Ez a tetoválás védelmet jelent az apa és gyermekei között.

Erős és meghatározható karakterekként ábrázolja az apákat. Azt is bemutatja, hogyan hajlandó bármilyen áron megvédeni családját, és mennyire szereti és törődik velük. Ezért, ha családja törődését és szeretetét szeretné ábrázolni, ez a tetoválás tökéletes az Ön számára.

A bátor oroszlán

bátor oroszlán tetoválás

Ha olyan oroszlán tetoválást keres, amely tökéletesen fog kinézni a mellkasán, ne keressen tovább, mivel ez a bátor oroszlán tetoválás az ideális mellkasi tetoválás, és hagyjon néhány látványos testképet. Ez a tetoválás fekete és barna tintával teli oroszlán arcát tartalmazza, rózsával az oldalán. A mellkas területe szabadságot ad a tetováló művészeknek, hogy kiterjedt részletezést végezzenek.

Ez a tetoválás a bátorságot szimbolizálja, főleg úgy, hogy a bal oldali mellkasi tetoválás a bátorságot szimbolizálja a szíved felett. A rózsa általában a szépséget képviseli, de ezzel a tetoválással azt jelenti, hogy érintetlen, és bármennyire is szép és erőteljesnek tűnik, nem szabad hozzá nyúlni.

oroszlán-tetoválások

Villámcsapás Oroszlán

Ez az egyedülálló villámcsapós oroszlán tetoválás az egyik legjobb oroszlán tetoválásnak kell lennie. Ha valami minimalista, mégis erőteljesre vágyik, akkor ez a tetoválás a tökéletes választás az Ön számára. Ez a tetoválás fekete és szürke tintás villámot tartalmaz, benne pedig egy oroszlán arca. A csavar felső része az oroszlán szőrére fakul.

A tetoválás árnyékolása tökéletes átmenetet biztosít a világosról a sötétre, kezdve világosabb felsővel és sötétebb alul. Ez a tetoválás diadalát és erejét képviseli; ez azonban rossz szerencsét is mutathat, mivel a villámok sötétséget hoznak létre, és zivatarral járnak.

Oroszlán törzsi tetoválás

törzsi oroszlán tetoválás

Sok törzsi kultúra azonosítja az oroszlánokat létfontosságú állatként és szimbólumként, különösen az afrikai törzsekben. Ez a törzsi oroszlán tetoválás fekete, festett oroszlán arcokat tartalmaz, különböző geometriai alakzatokban. Ez a fajta kialakítás gyakori volt az afrikai törzsekben, míg más törzsek általában ívelt vonalakat használtak a törzsi oroszlán tetoválás illusztrálására. Ezek a dizájnok szemet gyönyörködtetőek és fantasztikus testképeket hagynak.

Ha óriási öröksége van egy afrikai törzsből vagy bármely más törzsből, akkor ez lenne a tökéletes tetoválás az Ön számára, ily módon megmutathatja, mennyire büszke művészi örökségére. Sokan csak a fantasztikus dizájn miatt készítik ezeket a tetoválásokat, és tökéletesen néz ki a mellkason, a karon és a háton.

Az oroszlán

A legtöbb oroszlán tetoválás nagyon férfias tapintású; azonban ez az oroszlán tetoválás a tökéletes női oroszlán tetoválás. Ez a tetoválás fekete és szürke tintás oroszlánt tartalmaz, drámai háttérrel, fekete tintával. Az ideális hely a tetoválás bemutatására a karodon vagy a lábadon lenne. Ez a tetoválás azt ábrázolja, hogy egy oroszlánnő hogyan vadászik ételre gyermekei számára, és az oroszlán anyai aspektusára összpontosít.

Ha szeretetét és tiszteletét szeretné bemutatni egy olyan nőnek az életében, aki harcolt és oroszlánnal rendelkezik, ez a tetoválás tökéletes az Ön számára. Bemutatja benned az erős női személyiséget is.

Oroszlán Mandala Tetoválás

oroszlán mandala tetoválás

A mandala tetoválás meglehetősen népszerű tetoválási trend, és lenyűgözően néz ki egy oroszlán tetoválásban. Érdemes kipróbálni ezt az oroszlán mandala tetoválást, ha valami kreatívra és értelmesre vágysz. Ez a tetoválás tartalmaz egy fekete és szürke tintával teli oroszlán arcát, amely csak az egyik oldalt mutatja be, mandala mintákkal. A művész fehér tintával emeli ki a tetoválás különböző vonásait. Az oroszlán arckifejezése merész és erősítő hangulatot áraszt. Ez a tetoválás büszkeséget és védelmet jelent. Ezért, ha büszkeséget szeretne kelteni, ez a tetoválás ideális az Ön számára.

Minimalista oroszlánujj -tetoválás

oroszlánujj tetoválás

Ha kicsi és egyedi oroszlán tetoválást keres, ez az oroszlánujj tetoválás az Ön számára megfelelő. Ez a tetoválás fekete és szürke tintás oroszlán arcot tartalmaz az ujján. Bármelyik ujjadon megfestheted. Az ujjterület kivételesen jól dicséri az oroszlánokat, és úgy néz ki, mintha gyűrűt viselne. Ez a tetoválás az oroszlán által képviselt összes pozitív tulajdonságot ábrázolja, például erőt, erőt, bátorságot és még sok mást. Ha emlékeztetni szeretné magát arra, hogy olyan, mint egy oroszlán, ez a tetoválás kiválóan emlékeztet és motivál arra, hogy erős emberré váljon.

Júda oroszlánja

Júda oroszlánja meglehetősen népszerű oroszlán tetoválás, és jelentős történelmet fűz hozzá. Ez a tetoválás üvöltő oroszlánt tartalmaz sárgás tintával, fején koronával és királyi joccsal. A művész egzotikusan foglalkozik ezzel a tetoválással, az árnyékolással együtt, ami kiemeli a tetoválás realizmusát.

Ennek a tetoválásnak vallási kapcsolata van, mivel sok keresztény úgy véli, hogy Júda oroszlánja Jézus Krisztust szimbolizálja. Ez a tetoválás az etióp örökségből is előkerül, mivel ebben a tetoválásban láthatja az etióp zászlót. Ez az ion jelentős volt az etióp kultúra szempontjából, ezért ha gyökerei az etióp törzsre vezethetők vissza, feltétlenül vegye fel ezt az erős tetoválást.

GYIK

Mennyire fájdalmas egy oroszlán tetoválás a mellkasomon?

Az oroszlán tetoválások csodálatosak a mellkason; azonban sok fájdalommal jár, mint minden más tetoválás. A mellkasi tetoválás meglehetősen fájdalmas, mivel csontos területet tartalmaz, amely a szegycsontból és a bordákból áll. A mellkas bőrterülete viszonylag vékony; ennélfogva nincs sok szigorítás annak megakadályozására, hogy a tű csípje a csontjait. Bármilyen csontos terület, amelyen tetoválást készít, fájni fog. Ha tudja, hogy nem tudja elviselni a sok fájdalmat, kerülje a mellkas tetoválását; a végeredmény azonban teljesen megéri.

Mennyibe kerül nekem egy oroszlán tetoválás?

Az oroszlán tetoválás készítése üres pénztárcát eredményezhet, mivel meglehetősen drágák a többi tetováláshoz képest. A tetoválás ára nagymértékben függ a tervezéstől, a mérettől és a tetoválás helyétől. A kifejezett részleteket és a mellkason vagy a háton megjelenő tetoválások drágábbak, mint az ujj vagy a kar oroszlán tetoválása.

Az oroszlán tetoválás átlagos költsége 150-400 dollár. Néhány tetoválóművész óránként fizet, tehát ha 100 dollárt kérnek óránként egy kiterjedt oroszlán tetoválásért, az rengeteg pénzbe kerül. Nem számít, milyen drága lehet ez a tetoválás, ha megkapja, valóban úgy fogja érezni, hogy megéri.

Következtetés

Az alábbiakban említett szemet gyönyörködtető és látványos oroszlán tetoválás ötletek segítségével most könnyedén kiválaszthatja a legjobbakat a következő vagy új oroszlántetováláshoz. Feltétlenül olvassa el az egyes tetoválások leírását, hogy világos elképzelése legyen arról, mire számíthat, és így jobban elmagyarázhatja tetoválóművészének is.

Tehát ne vesztegessen több időt arra, hogy vitatkozzon arról, hogy érdemes -e oroszlán tetoválást végezni, vagy sem, mivel az idő szűkül! Ezenkívül biztosan nem szeretné megbánni. Szóval siess, foglalj időpontot tetoválásra, és érj el fantasztikus body art -ot.