Az óceáni tetoválások a legkülönlegesebbek az összes tetoválás típus közül, amelyet az emberek kapnak. A különböző mémek, cápák, koponyák, skorpiók és film idézetek között, amelyeket az emberek tetoválásként kapnak, az emberek gyakran figyelmen kívül hagyják az óceáni tetoválásokat, ami nagyon igazságtalan, tekintve, hogy ezek a tetoválások hatalmas lehetőségeket rejtenek magukban.

Sőt, ha valaki olyan, aki figyelmen kívül hagyta az óceáni tetoválásokat más népszerű tetoválás javára, itt van egy lista az óceáni tetoválás ötletekről, amelyek biztosan meggondolják magukat.

óceáni tetoválások

Óceán Tetoválás Ötletek

Az óceáni tetoválások nagyon komor festékek, amelyek magukban hordozzák az óceán nyugalmát. Ezenkívül, ellentétben a legtöbb tetoválással, amelyek szimbolikus jelentéssel bírnak, vagy valamilyen érzelmi kötődéssel rendelkeznek az emberhez, az óceáni tetoválások további előnye, hogy nagyon terápiásak. Ezért, ha érdekli magát, itt van néhány óceáni tetoválási ötlet, amelyek biztosan félelmet keltenek.

 1. Minimalista óceáni tetoválás

Ki mondja, hogy az óceáni tetoválásoknak hatalmasnak kell lenniük méretben és részletességben? A minimalista tetoválások minden egyszerű vonallal és részletességgel ugyanolyan terápiás értékkel bírnak, mint bármely más óceáni tetoválás. Az emberek, akik minimalista óceáni tetoválásokat készítenek, gyakran hullámokat vagy emelkedő dagályokat kapnak a testükre.

A hullámok és dagály tetoválások hihetetlenül nyugtatóak, és nagyon aranyosnak tűnhetnek megfelelő méretben és kialakításban. Ezek a minimalista tetoválások mindig olyan sötét színt hordoznak, mint a fekete vagy a kék, amely egyszerűen lélegzetelállítónak tűnik. Ami a minimalista tetoválás elhelyezését illeti, biztosan jól fog kinézni az alkarján, a csuklóján, a vállán vagy a nyakán.

 1. Óceáni tetoválás ujjak

Míg a minimalista tetoválás valóban kis formatervezéssel ragadja meg az óceán kinézetét, az elkötelezettebbek számára, a minimalista tetoválás nem tart gyertyát az óceán tetoválás ujjához. Ezek az ujjak az egész karját vagy lábát használják, hogy gyönyörű portrét alkossanak a tengerről.

Az ilyen ujjak gyakran túl kicsik ahhoz, hogy portrékat készítsenek olyan dolgokról, mint a hajók és mi más, de elég nagyok ahhoz, hogy megmutassák az óceán alját és a benne úszó különböző állatokat. Nagyon élénk és színes lehet a hüvely, és akár reális, akár rajzfilmszerűbb stílust használhat az állatok számára.

 1. Vonalmunka hullám

A vonalvezetés egy nagyon ritka tetoválási stílus, amelyet nagyon kevés művész tud sikeresen lehúzni. A vonalhullámok azt mutatják, hogy több hullám csapódik egymásba egy nagyon kielégítő tetoválásban. Bár a tetoválás csak vonalvezetést használ, ez több mint elegendő a hullámok részletezéséhez.

Mivel önmagában kissé minimalista tetoválás, csak egyetlen színt használ. Használhat olyan színeket, mint a fekete és a sötétkék, hogy valóban megkülönböztesse ezt a tetoválást a legtöbb tetoválástól.

 1. Hajó a vízen

A hajók kétségkívül a legmenőbb tetoválások egyike, amelyet a bőrére kaphat. Bár a hajótetoválások mindenképpen megérdemlik a tetoválási listát, ez különösen a saját ligájában van. A tetoválás a tengeren cirkáló hajót ábrázol, ami nagyon megnyugtató és komor megjelenést kölcsönöz a tetoválásnak.

A tetoválás színei élénkek és élénkek lehetnek, de előfordulhat, hogy nem olyan megnyugtató látványt nyújtanak, mint egy monokróm tetoválás színe..

 1. Dotwork Waves

Ha azt gondolta, hogy a vonalvezetéses tetoválás ritka, akkor a pontozásos tetoválás sokkal ritkább és sokkal homályosabb. Azonban ne hagyja, hogy ez a tetoválási stílus elhomályosítsa, mert valóban nagyszerű tetoválásokat készíthet, mint ez a pontmunka. A tetoválás gyönyörű hullámokat mutat, minden bonyolultan rajzolt apró tintapontokkal, amelyek valóban egyedi megjelenést kölcsönöznek a tetoválásnak és nyugtató esztétikájával.

A pontozás, hasonlóan a vonalvezetéshez, egyetlen színt használ a tetoválás során, és a legtöbb esetben ez a szín fekete. Ha úgy érzi, hogy a szín nem megfelelően képviseli Önt, akkor bármely más sötét szín mellett dönthet, mivel a világos színek általában nem élénkek a bőrön.

 1. Világítóház Vásárolja meg az óceánt

A világítótornyok egy egyedi tetoválási ötlet, amelyet nem gyakran látnak, és mégis tetoválás, amely sok szimbolikus értéket hordoz. A világítótorony tetoválása útmutatást, reményt és biztonságot jelent, így valószínűleg az egyik legjobb óceáni tetoválás. Bár a világítótorony az óceánnal együtt nem jelent semmit, az óceántól távol lévő világítótorony hihetetlenül megnyugtatóvá teszi a tetoválást.

Ami a tetoválás színeit illeti, monokróm színsémát hordoz, ami sokkal hangulatosabbá teszi a tetoválást.

 1. Pálmafák A Strandon

Semmi sem olyan pihentető, mint egy szép, csendes nap a tengerparton. Sőt, ha valaha is volt szerencséje egy szép és csendes napot eltölteni a tengerparton, pontosan tudja, milyen megnyugtató lehet az élmény. Emlékeztesd magad erre az érzésre minden pillanatban ezzel a csodálatos tengerparti tetoválással, tele pálmafákkal, az óceánnal és a szép homokos stranddal.

Ez a tetoválás sokkal több színt tartalmaz, mint az előző tetoválások, és ez a színnövekedés valójában sokkal megnyugtatóbb és megnyugtatóbb, mint ha a tetoválásnak egyáltalán nem lenne színe.

 1. Korallzátony tervezés

Unod már a szokásos hullámokat és árapályokat, amelyeket az emberek óceánterveikhez használnak? Nos, akkor ez a korallzátony -dizájn lehet az új ütemváltás, amit kereshetett. Egy korallzátony az óceán alatt csodálatos választás tetováláshoz egyszerűen a színek miatt, amelyek a legtöbb korallzátonyban vannak, és milyen jól fordítanak tetoválásra.

Sok helyre lesz szüksége ehhez a tetováláshoz, ezért a legjobb hely a borjak, a hát és a mellkas, elsősorban a részletekre való odafigyelés miatt.

 1. Ocean Life Tattoo

Egy másik nagyszerű ötlet a tetováláshoz az óceáni élet tetoválása, amely egy hatalmas portré a halakról a tenger alatt. A tetoválás hihetetlenül gazdag színű, és sok bonyolult részletet tartalmaz. A tetoválás hatalmas mérete miatt azonban a legjobb hely a hát, és ez csak a legelkötelezettebb és legtürelmesebb személy számára.

 1. Cápa az óceánban

Tisztelje az egyik valaha készült legnagyobb thrillerek (állkapocs), ezzel a csodálatos cápa tetoválással. A cápa tetoválás is nagy, de nem olyan nagy, mint a hatalmas víz alatti portré. Ez a tetoválás remek ujjat képezhet a karján vagy a lábán, vagy jól illeszkedhet a borjúhoz, a mellkashoz és a háthoz. A tetoválás hihetetlenül színes és egyszerűen gyönyörű.

 1. Sellő tetoválás

A sellők régen nagyon gyakoriak voltak a tengerészek körében, de ahogy az idő változott, ez a tetoválás sokkal gyakoribbá vált a nők körében a hihetetlen dizájnnak és gyönyörű művésziségnek köszönhetően. A sellők a tenger leányai, és szépségük itt teljes mértékben megmutatkozik a reális művészeti stílusnak köszönhetően. A tetoválás színei rajtad múlik, és fekete vagy fehér, vagy élénk színekben is jól fog kinézni.

Jelentések

Az óceáni tetoválások nagyon különböznek a legtöbb tetoválástól, nemcsak a különböző esztétikai vagy művészeti stílusok miatt, hanem a mögöttes jelentésük miatt is. Az óceáni tetoválások, különösen azok, amelyek hullámokkal és dagályokkal rendelkeznek, nagyon nyugtatóak és nagyon nyugtatóak. Az emberek gyakran terápiás okokból készítik ezeket a tetoválásokat, más nyilvánvaló tény, hogy jól néznek ki, és hogy mögöttes jelentésük van. Ezért mielőtt kiválasztaná a tetoválását, először meg kell értenie a tetoválás mögöttes jelentését, majd döntést kell hoznia.

Tetoválás elhelyezése

A tetoválás elhelyezése szintén nagyon fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni a tetoválás kiválasztásakor. Az évek során a tetoválások olyan elismert művészeti formává váltak, hogy ahol tetoválást készítesz, az is sokat elmondhat rólad, mint emberről. Jó példa erre az, amikor tetoválásokat készítesz a tested látható részein, például az alkaron, a kezeden, a nyakadon, az arcodon, és olyan ember vagy, aki nagyon bízik a döntésekben, és szeret saját életét élni. Míg a tetoválások a test általában rejtegetett részein nagyon intimek, és azt mutatják, hogy olyan ember vagy, aki szabványos karriert szeretne követni, de nem fél megmutatni kreativitását.

GYIK

Nagyon fájnak a tetoválások a hátamon?

A hát sokkal érzékenyebb testrész, és még azután is, hogy az érzéstelenítő csípni fog a tetoválás során.

Mi az a tetováló etikett?

A tetováló etikett olyan szabályok összessége, amelyeket a tetováló művészek hoztak létre annak érdekében, hogy az ügyfelek ne kérdezzenek; valami kézikönyv. A tetoválási etikett magában foglalja, hogy mit kell viselni, hogyan kell ülni, hogyan kell beszélni a művésszel és az általános szabályokat.

Tippeljek a tetoválóművészemnek?

Sokan kötelezőnek tartják a tetoválóművész borravalását, de dönthet úgy, hogy nem teszi meg, ha a művész nem váltotta be az elvárásait. Ha azonban jó munkát végeznek, udvariatlanság lehet borravaló nélkül távozni.

Következtetés

Az óceáni tetoválások önmagukban a terápia egyik formája, ami önmagában teszi az egyik legnagyobb tetoválást. Ezenkívül számos méretváltozat áll rendelkezésére, amikor óceáni tetoválásról van szó, így attól függően, hogy mit keres, biztosan megtalálhatja.