Rahatatuoinnit ovat niin silmiinpistäviä ja niillä on paljon painoa, ja niissä on niin paljon erilaisia ​​tatuointeja ympäri maailmaa. Saatat ihmetellä, miksi joku saisi rahatatuoinnin; hyvin, erilaiset raha -tatuointimallit järkyttävät sinua. Raha -tatuointeja on laaja valikoima dollarin seteleistä dollarin kyltteihin ja monopolimiehiin. Rahatatuoinnilla on eri merkitykset; joillekin ihmisille, joilla on rahatatuointi, antaa heille valtaa, kuten rahalla, voit ostaa mitä tahansa maailmasta. Toisille se voi tarkoittaa keskittymistä ja työtä kohti parempaa tulevaisuutta ansaitakseen täydellisen palkkion, joka on rahaa. Voit tulkita mitä tahansa rahatatuoinnin merkitystä niin kauan kuin se on sinulle järkevää. Alla mainitaan muutamia hienoja rahaa tatuointiideoita, jotka saattavat kannustaa sinua hankkimaan sellaisen.rahatatuoinnit ruusu uros

Money Rose -tatuointi

Raharuusun tatuointi on melko suosittu tatuointi, joka on ollut osa tatuointiteollisuus jo jonkin aikaa. Tämä tatuointi sisältää ruusun terälehdillä. Nämä terälehdet koostuvat rahaseteleistä ja virtaavat ruusun aukon ympärillä. Tällä tatuoinnilla on melko syvä merkitys. Tämä tatuointi tunnetaan taloudellisena ruusuna, mutta monet ihmiset pitävät sitä naisellisena piirteenä. Monet ihmiset uskovat, että miehet käyttävät tätä tatuointia osoittaakseen, että heidän rikkautensa kiertää naisten onnellisuutta, ja sekä raha että naiset ovat heille palkkio. Tällä tatuoinnilla ei ole vain syvää merkitystä, vaan sillä on myös ainutlaatuinen ja henkeäsalpaava ulkonäkö. Paras paikka saada tämä tatuointi olisi kädessäsi, koska näin se näkyy sinulle paremmin ja saa kätesi näyttämään hyvältä.

Monopolin miesrahatatuointi

Saatat muistaa kuuluisan Monopoly -miehen lautapelimonopolista, jota monet meistä ovat pelanneet lapsuudessamme tai pelaavat sitä edelleen. Monet ihmiset pitävät monopolimiestä rikkaana vanhana miehenä, joka on onnellinen. Ihmiset, jotka haluavat tuntea tämän, yleensä päätyvät saamaan tämän tatuoinnin. Tämän tatuoinnin pääteema on rikkaus ja miten se pyörii ihmisen elämän ympärillä. Monopoly -miehen tatuointeja on erilaisia. Jotkut tatuoinnit osoittavat monopolimiehen, jolla on kiltti virne ja jolla on rahasäkki, ja toiset osoittavat hänet onnelliseksi. Nämä tatuoinnit koostuvat yleensä mustasta musteesta, ja näihin näppäriin tatuointeihin liittyy paljon yksityiskohtia. Täydellinen paikka tälle tatuoinnille olisi kädessäsi, jalassasi tai selässäsi. Saat lisäkosketusta lisäämällä vihreää mustetta dollarin laskuihin.

Kielletty hedelmä

Tällä tatuoinnilla on paljon merkitystä ja se kuvaa vaurauden ja rahan kielteisiä vaikutuksia. Tämä tatuointi sisältää “Eevan” käden, joka pitää “kiellettyä omenaa” ja käärmeen käden ympärillä. On myös erilaisia ​​dollarin seteleitä sijoitetun käden viereen, joka ilmestyy kasa seteleitä varten. Sinun on oltava tietoinen Aadamin tarinasta & Eeva ”, josta syntiset teot ovat peräisin kielletyn omenan syömisen jälkeen, vaikka Jumala olisi kehottanut heitä olemaan syömättä sitä. Tämä tatuointi osoittaa rikkauden pimeän puolen ja sen, kuinka paljon tuhoa ja pahuutta se johtaa, koska kaikki raha ei ole hyvää rahaa, varsinkin kun sitä ei ole ansaittu ja käytetty oikein. Täydellinen sijoitus tälle tatuoinnille olisi kädessäsi tai jalassasi.

Dollarin setelit

Dollarin setelin tatuointi sisältää paksuja 50 dollarin tai 100 dollarin seteleitä. Tässä tatuoinnissa on mustaa mustetta ja paljon yksityiskohtia, jotta muistiinpanot näyttävät todellisilta. Tämä tatuointi voi näyttää hyvin yksinkertaiselta, mutta sillä on vahva merkitys. Ihmiset saavat tämän tatuoinnin esittääkseen itsensä ahkerana ja voimakkaana ihmisenä ja tapa kertoa muille kuinka tärkeä olet. Joskus nämä tatuoinnit saavat sinut tuntemaan olosi rikkaaksi ja voimakkaaksi, varsinkin kun on olemassa dollarin seteleitä. Täydellinen sijoitus tälle tatuoinnille olisi kädessäsi tai jalassasi. Joten hanki tämä mielenkiintoinen tatuointi ja tunne itsesi tärkeäksi ihmiseksi.

Dollarin merkkidollarin tatuointi

Jos etsit tatuointia, joka on yksinkertainen, mutta sisältää paljon syvyyttä ja näyttää ainutlaatuiselta, älä katso enää, koska tämä dollarimerkki -tatuointi on täydellinen rahatatuointi sinulle. Tämä tatuointi sisältää ainutlaatuisen dollarin merkin, jolla on hyvin erilainen muotoilu. Suunnittelu sisältää pyörteitä päissä, ja varjostusta on paljon. Jos haluat kuvata rahatatuointisi hienolla tavalla, tämä on paras tapa tehdä se. Täydellinen paikka tatuoinnille olisi jalkasi tai käsivartesi.

Kolikotrahatatuointi

Kolikot ovat trendikäs ja suosittu rahatatuointi, jota ihmiset ympäri maailmaa ovat saaneet kansan keskuudessa. Tämä tatuointi sisältää yhden tai kaksi minkä tahansa aikakauden kolikkoa ja sisältää paljon mustaa varjostusta. Voit kirjoittaa kolikkoon jotain merkityksellistä tai nimesi tai tavoitteesi. Ihmiset saavat nämä tatuoinnit vaaliakseen ja muistuttamaan itseään tärkeimmistä historiallisista liikkeistä. Kolikot olivat ensiluokkaisia, joten tämä tatuointi esittelee myös sinun rikkaampaa puolta ja muistuttaa sinua pysymään aina onnellisena periäksesi paljon vaurautta. Täydellinen sijoitus tälle tatuoinnille olisi kädessäsi tai kaulusluun lähellä. Voit säätää kolikon kokoa mieltymystesi mukaan. Isot kolikot näyttävät kuitenkin aina hyviltä tatuoinneissa.

Rahaa liekkeihinlaskun tatuointi

Jos etsit rahatatuointia, joka kuvaa sen todellista ja pimeää puolta, älä katso enää, koska tämä raha liekissä tatuointi on juuri sitä mitä etsit. Tämä tatuointi sisältää 100 dollarin setelin, joka on liekeissä, ja koko setelin päällä on 3D -oranssia liekkiä; näyttää siltä, ​​että seteli on todella tulessa. Tällä tatuoinnilla on paljon merkitystä, mutta se on enemmän kuin se yrittää todistaa asian. Ja raha ei aina tuo onnea; sillä on tapana polttaa kaikki, mukaan lukien perhe, liike ja kaikki läheisesi. Tämä tatuointi sisältää paljon yksityiskohtia, ja se on melko laaja. Joten täydellinen sijoitus tälle tatuoinnille olisi selässäsi tai rinnassasi.

rahatatuoinnit

Aika on rahaaaika on rahaa

Jos etsit rahatatuointia, jolla on selkeä merkitys ja joka sisältää paljon yksityiskohtia, tämä ‘aika on rahaa’ -tatuointi on täydellinen tatuointi sinulle. Tämä tatuointi sisältää tiimalasin, joka on valmistettu mustasta musteesta ja jonka alapuolella on lause “Aika on rahaa.” Tatuoinnin ympärillä on muutamia malleja, jotka antavat sille syvyyttä. Tämä tatuointi on varsin merkityksellinen ja tarkoittaa, että aika on merkittävä asia tässä maailmassa; aika on rahaa. Se muistuttaa sinua hyödyntämään aikaasi ja tekemään jotain tuottavaa sen kanssa. Joten jos joku häiritsee sinua tekemästä jotain hyvää, voit aina käyttää tätä tatuointia muistutuksena pysyä oikealla tiellä ja käyttää aikaa ja rahaa viisaasti. Täydellinen sijoitus tälle tatuoinnille olisi käsivartesi. Jos et halua sisällyttää sanamuotoja, voit valita sen sijaan kellon.

Rahat kädessärahaa kädessä

Tämän rahat kädessä tatuoinnin on oltava yksi mielenkiintoisimmista ja imartelevimmista rahatatuoinneista siellä. Tämä tatuointi sisältää käden, joka pitää tiukasti kiinni muutamista muistiinpanoista. Tämä tatuointi sisältää mustaa mustetta, hienovaraista mustetta yksityiskohtiin. Se on varsin realistinen tatuointi, eikä se voisi näyttää todellisemmalta. Tällä tatuoinnilla on paljon merkitystä, ja se merkitsee valtaa ja vaurautta. Jos haluat kuvata ihmisille, että olet työskennellyt tarpeeksi ahkerasti ansaitaksesi kaiken vallan ja vaurauden maailmassa, tämä on ehdottomasti oikea tatuointi sinulle. Täydellinen paikka tälle tatuoinnille olisi rintaasi, käsivarttasi tai selkääsi.

Benjaminin kasvottatuointi rahaa miehille

Tämä tatuointi sisältää Benjaminin kasvot, jotka löydät kaikista Yhdysvaltain dollarin seteleistä, jotka auttavat sinua ansaitsemaan ja ostamaan jotain. Tämä tatuointi sisältää Benjaminin koko kasvot, jossa on muutamia kolikoita ja dollarin merkkejä, ja sisältää mustan ja harmaan musteen, jossa on raskaita yksityiskohtia. Tämä tatuointi merkitsee muutamia asioita, kuten se edustaa valtaa ja realismia. Nämä ovat kaksi tärkeintä elementtiä, joihin henkilö katsoo, ja jos haluat tuntea näiden kahden asian soittavan, sinun pitäisi ehdottomasti saada tämä tatuointi. Monet ihmiset saavat tämän tatuoinnin inspiraationsa kuuluisasta elokuvasta The Town, joka kertoo pankkiryöstöstä. Täydellinen paikka saada tämä tatuointi olisi käsivartesi.

Sininen dollarin merkki

Jos etsit tatuointia, joka näyttää pelottavalta ja jolla on tumma merkitys, sinun kannattaa ehdottomasti valita tämä synkkä dollarimerkki -tatuointi. Tämä tatuointi sisältää kallon kasvot, joissa on suuri dollarin merkki kallon päällä. Dollarimerkki sisältää joitain dollarin seteleitä. Tässä tatuoinnissa on paljon varjostusta, jotta se näyttää rohkealta ja antaa sille jonkin verran syvyyttä. Jollekin, joka näkee tämän tatuoinnin, he varmasti ihastuvat suunnittelun yksityiskohtiin. No, jos tarkastelet syvällisesti merkitystä, tämä tatuointi esittelee rahan pimeän puolen, mikä on hyvä muistutus siitä, että raha ei tuo onnea, ja se johtaa sinut myös osallistumaan pahoihin tekoihin ja tilanteisiin. Se on myös tärkeä muistutus siitä, miten rahaa ei saa käyttää väärin. Tällä tatuoinnilla on sekä positiivinen että negatiivinen näkemys, ja se riippuu sinusta siitä, miten haluat nähdä sen. Täydellinen sijoitus tälle tatuoinnille olisi kädessäsi tai jalassasi.

rahatatuoinnit

FAQ: t

Sisältääkö suuren tatuoinnin hankkiminen suunnittelua??

Jos aiot ottaa ison tatuoinnin, sinun tulee aina suunnitella sen mukaisesti ja miettiä kahdesti ennen tatuoinnin ottamista. Ensinnäkin sinun on ryhdyttävä säästämään rahaa, koska suuret tatuoinnit ovat kalliita. Järjestä istunto tatuointitaiteilijoiden kanssa ja kysy häneltä, pitäisikö sinun ottaa iso raha -tatuointi ja mikä olisi sopiva paikka kehon tunnisteen saamiseksi. Tällä tavalla voit myös valita suunnittelusi ja oppia kustannuksista.

Kuinka vanha minun pitäisi olla saadakseni tatuoinnin?

Sinun on oltava yli 16 -vuotias saadaksesi tatuoinnin, ja sinun on otettava mukaasi oikea henkilökortti/ tiedot aina, kun menet tatuointiin. Jotkut paikat maailmassa ovat erittäin tiukat tatuoinnin saamisen iästä. Varmista siis, että hankit sellaisen vain, jos olet täysi -ikäinen, jotta vältyt ongelmilta, joita saatat katua myöhemmin.

Jos haluan saada 2 tuuman tatuoinnin, kuinka kauan se kestää?

2 tuuman tatuoinnin valmistumiselle ei ole tarkkaa aikaa. Tatuoinnit voivat kestää tunnin tai enemmän, mutta tämä riippuu suurelta osin tatuoinnin suunnittelusta. Keskimääräinen aika sen pitäisi kestää noin neljästä viiteen tuntia. Tarvittava aika riippuu myös tatuoijan taidoista. Jos hän on aloittelija, he vievät todennäköisesti enemmän aikaa kuin taiteilija, joka on tatuoinut vuosia.

Lopulliset ajatukset

Näiden rahatatuointien on oltava yksi merkityksellisimmistä ja kuvaavimmista tatuoinneista, joihin olet törmännyt. Näillä tatuoinneilla ei ole vain paljon merkitystä, mutta ne auttavat antamaan sinulle viileän ja tyylikkään ilmeen. Joten älä tuhlaa paljon aikaa miettimiseen, jos pidät laajamittaisista tatuoinneista, sinun pitäisi ehdottomasti hankkia yksi edellä mainituista rahatatuoinneista.