Ihmiset ovat vuosisatojen ajan harjoittaneet perinnettä tai tapaa merkitä ruumiinsa. Vanhin tatuoidun ihon löytö on vuodelta 3100 eKr Ötzi jäämies; Euroopan vanhin muumio, jonka ruumis oli luonnollisesti muumioitunut. Samoin lukuisia muita tatuoituja nahkoja on löydetty useista paikoista, kuten Kiinasta, Sudanista ja Egyptistä jne..

Tatuoinnilla on aina ollut merkitystä eri kulttuureissa ja perinteissä. Esimerkiksi Kiinassa rikollisilla ja tuomituilla oli melko yleinen tatuointi kasvoillaan, joka symboloi sitä, että he menivät vankilaan tai tuomittiin rikoksesta. Se oli tapa varoittaa muita olemaan luottamatta näihin yksilöihin.

Tatuointeihin ei kuitenkaan ole aina liitetty pahamaineista symbolia; Borneon naisilla oli tapana tatuoida erityistaitojaan kyynärvarrelleen. Joten jos naisella olisi kudojan symboli, se parantaisi hänen asemaansa materiaalijohtajana. Samaan aikaan Egyptissä tatuointeja on käytetty menetelmänä terveysongelmien parantamiseen, vaikka huomattavat todisteet viittaavat siihen, että ne kaiverrettiin vain naisvartaloihin.

Itse asiassa tatuoinnit ovat olleet historiassa selkeästi miehille ja naisille. Vaikka on vähän todisteita siitä, miksi ja milloin miehet alkoivat ottaa tatuointeja, niitä löydettiin useimmiten merimiesten ja sirkusartistien ruumiista. Siitä huolimatta naiset merkittiin monista muista syistä, kuten silloin, kun ikäiset tytöt merkitään julistamaan paikkansa yhteiskunnassa, sekä naiset, jotka menivät naimisiin.

Tatuointeja on erilaisia ​​ja erilaisia. Jotkut yleisimmistä tatuointityyleistä historian aikana ovat seuraavat:

timantti tatuointi

Heimojen tatuoinnit

Nämä tyylit ovat peräisin ajasta, jolloin ihmiset olivat juuri alkaneet merkitä kehoaan. On olemassa useita malleja, jotka kuuluvat “heimojen” tyylien luokkaan. Ne ovat yleensä kehittyneitä rohkeita malleja, jotka on syövytetty mihin tahansa kehon osaan.

Heimojen tyylit vaihtelevat kulttuurista toiseen. Nämä mallit perustuvat erilaisiin syntyperiin ja perintöön. Nykyään yleisimpiä kulttuureja, joita kunnioitetaan, ovat maori-, indonesialaiset ja havaijilaiset perinteet.

3D

Kehittyneillä tatuointivälineillä ja -tekniikoilla 3D -tyyliset tatuoinnit ovat saaneet suosiota viime aikoina. Nämä modernit musteen tyylit tuovat perinteisiin tyyleihin uuden ulottuvuuden. Ihmiset yleensä mieluummin ottavat kasvot mustalla vartalollaan ja pitävät sitä 3D -tyylillä, jotta muotoilu ponnahtaa esiin.

Geometrinen

Geometrisen tyylin tatuointeja on monenlaisia, perinteisistä muodoista, kuten monikulmioista ja timanteista abstrakteihin kuviin ja mandaaleihin. Koska muotoja on lukuisia, ne tarkoittavat yksilöille jotain erilaista.

Timanttitatuoinnin merkitys

Timantin muodon muodostavat monet muut symbolit ja aiheet. Suunnittelu edustaa monia kulttuureja, uskontoja ja lahkoja. Sen merkitys juontaa juurensa antiikin aikoihin, jolloin se löydettiin ensimmäisen kerran Intiassa. Silloin ihmiset huomauttivat kiven poikkeuksellisesta laadusta, jopa leikkaamattomassa muodossa.

Uskottiin, että kuka tahansa kiven hallussa oleva olisi vahva, virheetön ja aito. Tästä syystä erityisesti miehet saisivat jalokivimallin kaiverretuksi kehoonsa, varsinkin ennen taisteluun lähtöä.

Lisäksi persialaiset ja turkkilaiset pitivät timantteja mielialan kohottavina kivinä. He uskoivat, että jos joku katsoo kiveä riittävän pitkään, se vapauttaisi heidät kaikista negatiivisista tunteista ja korvaa ne positiivisilla.

Kiviä arvostettiin niin paljon, että keskiajalla niitä käytettiin suojaavana helmenä myrkytystä vastaan. Samoin Buddhan valtaistuinta koristivat timantit, koska he uskoivat, että kivellä on taipumus parantua.

On olemassa lukuisia muita syitä, miksi timanttitatuoinnin katsotaan olevan niin suuri arvo ihmisten sydämissä. On monia legendoja, jotka ilmaisevat kiven hyväntahtoisia ominaisuuksia; siksi se on niin arvokas, että se on merkitty sekä miesten että naisten kehoihin.

Muotoja ja merkitystä timantin innoittamana

Timanttien rakenne on hienostunut, eivätkä kaikki tatuointitaiteilijat, etenkään kotoisin olevista maista tulevat, pysty jäljittelemään sitä. Tästä syystä ne on suunniteltu eri tavoin eri puolilla maailmaa.

timanttitatuoinnit

Yllä oleva symboli edustaa “moraalittomuutta”, ja sitä esiintyy yleisesti Pohjois -Amerikan, Kanadan ja Meksikon alkuperäiskansojen keskuudessa. Se merkitsee myös perhosta, joka liittyy iankaikkiseen elämään. Syynä on, että “perhoset” osoittavat uudestisyntymisen, elvyttämisen ja muodonmuutoksen vaiheita. Ihmisillä on taipumus yhdistää nämä vaiheet omaan elämänmatkaansa.

Symboli esittää sellaisen ihmisen matkan, joka on syntynyt ja kehittyy maailmassa viimeiseen hengenvetoon asti. Myöhemmin hän palaa maailmalliseen olemassaoloonsa päätöstensä vuoksi. Selityksenä mies jättää perintönsä taakse ja se on kuolemattomuuden todellinen ydin. Ihmisillä on taipumus kunnioittaa perintöä tämän symbolin avulla, erityisesti eri maiden alkuperäiskansoilla.

Tämä timanttisymbolin muoto edustaa “maata” ja se esitetään joskus ympyrän kanssa. Se kuvaa tapaa, jolla luonto toimii neljästä vuodenajasta neljään suuntaan. Luontoäitiä palvottiin vuosisatojen ajan eri muodoissa.

Neljän elementin ideologiasta-ilma, vesi, maa ja tuli-energialähteisiinsä symboli esittää leikkauspistettä, keskusta, joka edustaa harmoniaa ja hyvinvointia. Aluksi mystikot uskoivat, että maapallon energia voidaan saada jokaisesta elementistä. Siksi symbolia käytettiin seremonioissa, jotka vaativat manipulointia ja selvennystä.

Tämä timanttisymboli on kotoisin Pohjois -Euroopasta, joka edustaa Futharkin riimujärjestelmää. Tämä rune on Dagaz, Auringonnousun symboli. Tämä rune edustaa valaistumista ja tyydytystä sekä käsitystä lopullisesta totuudesta, jonka etsijät pitävät arvokkaimpana.

Lisäksi rune symboloi kumppanuutta päivän ja yön välillä, ja keskipiste on aamunkoitto. Keskipiste kuvaa uudenlaista ymmärrystä kaikista uusista asioista.

Tämä timanttisymboli on myös peräisin Pohjois -Euroopasta, ja sitä nähdään eri kulttuureissa kautta historian. Tämäkin on Futharkin symboli, ja se tunnetaan nimellä Ingwuz rune; se on geometrisesti suunniteltu. Tämä symboli liittyi elämän käsitykseen, koska se muistutti syntymäkanavaa.

Tämä timanttisymboli merkitsee myös maan neljää ominaisuutta – maa, vesi, ilma ja tuli. Tämä johtuu siitä, että ne liittyvät neljään lähteeseen, jotka ovat elämän luomisen ja vaalimisen perusta.

Timanttitatuoinnin merkitys

Muinaisista ajoista lähtien timanttitatuoinnin merkitys on kehittynyt. Edellä kuvatun vertauskuvan lisäksi nykyajan ihmiset saavat timanttitatuoinnin monista muista syistä, kuten:

Kauneus

Timantit ovat täydellinen esimerkki kehittyvästä kauneudesta. Tämä johtuu siitä, että kun ne louhitaan ensimmäisen kerran, ne eivät eroa mistään muusta läpikuultavasta kivestä, mutta niiden todellinen kauneus loistaa vasta veistettyinä ja kiillotettuina.

Samoin ihmisillä on taipumus liittyä timantin kehitykseen. Joillekin se ei ole vain symboli ulkoisen kauneuden osoittamiseksi, vaan myös sisäinen kauneus ja vahvuus. Samaan aikaan muille helmi kuvaa loistoa kuin mikään muu.

Sen lisäksi, että julkkikset ja ihmiset yleensä haluavat käyttää sitä muiden mallien päällä, julkkikset ja ihmiset yleensä päättävät saada symbolin itselleen, jotta he kunnioittavat ikuisesti kestävää kauneutta.

Virta

Timantit tunnetaan upeasta laadustaan; siksi ne liittyvät valtaan. Käsitys vallasta vaihtelee henkilöstä toiseen. Joillekin timanttitatuointi edustaa heidän fyysistä voimaansa. Se oli heidän tapa ilmaista tuhoutumaton olemuksensa.

Toisaalta symboli edustaa heidän yhteiskunnallista etuoikeuttaan. Joillekin ihmisille timanttitatuoinnin saaminen on keino ilmaista kiistatta runsas rikkautensa ja omaisuutensa. Tästä syystä muinaisina aikoina oli lukuisia kuninkaita ja valtakuntia, joiden henkilöllisyyttä edusti timantti.

Syntymäkivet

Huhtikuussa syntyneet haluavat juhlia syntymäkuukauttaan timanttitatuoinnilla. Joillekin tämä on tapa osoittaa kunnioitusta olemassaololleen maailmassa, johon he ovat syntyneet, sekä maailmalle, johon he siirtyvät seuraavaksi.

Toisille timanttitatuointi edustaa heidän syntymäkuukauttaan ja perintöä, jonka he jättävät jälkeensä. Joka tapauksessa on havaittu laajalti, että huhtikuussa syntyneet ihmiset haluavat saada timantti-aiheisen tatuoinnin.

Ikuiset sanat

Jotkut ihmiset haluavat arvostaa tiettyä persoonallisuutta ja heidän sanojaan ottamalla tatuoinnin suosikkilainauksestaan. Samoin lainaukset tai henkilökohtaiset sanat, jotka on kirjoitettu timanttiin, ovat yleinen malli, jonka tatuointiharrastajat valitsevat. Tällä tavalla he kaivertavat sanoja, joita arvostavat eivätkä koskaan halua unohtaa.

Toinen asia, jota ihmiset yleensä tekevät, on saada ikimuistoisia kokemuksia. Tämä on ylimääräinen tapa muistaa aikaa, jonka he viettivät rakkaidensa kanssa ja saada timantti-aiheinen tatuointi, joka on ilmaus vaalia sitä ikuisesti.

Ikuinen rakkaus

Aivan kuten sanat, timantit ovat loistava tatuointiidea vaalia tunteita erityisestä ihmisestä. Olipa kyseessä kihlasormukset, kaulakorut tai tatuoinnit, timantit kuvataan samanaikaisesti rakkauden ruumiillistumana.

Tästä syystä jotkut ihmiset symboloivat rakkauttaan toiselle saamalla timanttitatuoinnin, useimmiten lähellä sydäntä.

Toisaalta toisille timanttitatuointi on keino ilmaista ikuinen rakkautensa kaikkia eläviä olentoja tai äitiä luontoa kohtaan. Ihmiset, joita pidetään “hippeinä”, pyrkivät saamaan tämän tatuoinnin juhlimaan rakkauttaan kaikkia ja kaikkea ympärillään.

Edellä mainittujen syiden lisäksi erityisesti miehet tatuoisivat tämän muodon itselleen, koska sitä pidetään voiman ja rohkeuden edustajana.

Timanttitatuoinnit miehille

Miehet, jotka kokivat olevansa rikkaita ja haluavat rikastua, samoin kuin ne, joilla oli hyvin vähän mutta etsivät suuria rikkauksia, uskoivat usein, että timanttitatuoinnin saaminen täyttää heidän toiveensa. Timanttitatuoinnit ovat vuosisatojen ajan olleet rahan, korkean aseman ja ylivoimaisen voiman symboli.

Eri timantti-aiheisilla tatuoinneilla on erilainen merkitys miehille. Pieni musta timantti on kuva rikkaudesta ja miehet, jotka haluavat kerätä vaurautta, valitsevat yleensä tämän mallin. Tämä painetaan yleensä mustalla kehon osalla, koska uskotaan, että piilotettu musta timantti tuo suuria rikkauksia henkilölle, joka sitä pitää.

Toisaalta sulattu timantti on suhteellisen uusi muotoilumuoto, joka edustaa jonkun haalistuvaa voimaa, joka kerran käsitteli itsensä läpäisemättömäksi. Tästä syystä monet julkkikset vetävät tätä muotoilua, koska se on jotain, johon he voivat henkilökohtaisesti liittyä.

Itse asiassa timanttitatuoinnit miehille ja naisille ovat kehittyneet ajan myötä. Sen lisäksi, että miehet eivät valitse niitä yksinomaan, niitä sekoitetaan muihin muotoihin ja malleihin ilmaistakseen useita merkityksiä. Esimerkiksi äskettäin siivillä suunniteltu timantti kuvaa hengellistä eikä rahallista vaurautta.

Timanttitatuointien mahdollinen riski

Riippumatta laajalti sanotusta “ei kipua, ei hyötyä”, ihmisten tulisi yleensä ottaa huomioon tatuoinnin saamiseen liittyvät riskit.

Kaikki nahatyypit eivät sovellu kaikenlaisille musteille. Jos esimerkiksi perinteinen tatuointimuste upottuu tasaisesti jonkun ihoon, se ei tarkoita, että myös värillinen muste. Joten yksilöitä suositellaan lämpimästi tarkistamaan tatuoinnissa käytettävät kemikaalit. Tämä minimoi allergisen reaktion riskit.

Lisäksi jotkut allergiset reaktiot voivat laukaista vuosia tatuoinnin ottamisen jälkeen, joten muista aina kiirehtiä sairaalaan, jos huomaat jotain epätavallista.

Lisäksi yksilöillä on suuri riski saada infektioita tehottomista tatuointilaitteista tai hygieniavarotoimista. Välttääksesi kaikenlaisia ​​infektioita tai sairauksia, varmista, että pistosneulat eivät ole tartunnan saaneet ja että tatuoija käyttää steriloituja laitteita.

On lukuisia tapauksia, joissa ihmiset ovat aliarvioineet steriloitujen laitteiden merkityksen ja ovat siten saaneet vakavia sairauksia, kuten hepatiitti B: tä ja C: tä. Näitä sairauksia kutsutaan verisairauksiksi ja ne leviävät saastuneiden musteneulojen vuoksi. Siksi on aina suositeltavaa mennä luotettavalle tatuoijalle, jolle voit luottaa, että sinulla on turvalliset ja steriloidut laitteet.