De historie om mennesker og tatoveringer dateres tilbake århundrer siden. Tatoveringer har utviklet seg fra de gamle røttene til den moderne tiden, hvor folk bruker dem som en form for kroppskunst. Gamle tatoveringer involverte symboler som er for vanskelige å tyde, spesielt egyptiske symboler. Gjennom årene har tatoveringsdesigner formidlet tydeligere betydninger. Designene har byttet fra mystiske til stilige og elegante.

Animal tatoveringer og statement tatoveringer er de mest populære designene du muligens kan få i dag. Disse designene kan noen ganger se barnslige ut i andre menneskers øyne, men det snakker absolutt mye om det naturlige forholdet mellom dyr og mennesker. Miljøforkjempere, kjæledyrelskere og naturelskere bruker ofte også slike tatoveringer.

Dragonfly tatoveringer er ekstremt økende popularitet de siste årene. En øyenstikker er en av de vakreste levende organismer på denne planeten. En øyenstikker -tatovering kan ha så mange forskjellige betydninger, avhengig av perspektivet til personen som bærer tatoveringen. Noen mennesker kan få dette designet bare for rene moteformål, men andre mennesker kan ha spesielle minner om øyenstikkere. Uansett årsak, kan du få disse tatoveringene til å se mye kulere ut enn du allerede er.

Dragonfly-Tattoos-

Typer av Dragonfly -tatoveringer

Dragonfly tatoveringer er søte. Bortsett fra det, øyenstikkere virker magiske fordi de utstråler en annen aura sammenlignet med andre insekter. Faktisk har øyenstikkere forskjellige symbolske betydninger over hele verden. Mange kulturer tenker positivt om øyenstikkere av mange grunner. Grunnen til dette er at øyenstikkere er blant få typer insekter som ikke biter og stikker mennesker.

Her er noen vakre Dragonfly -tatoveringer som du kan få i dag:

  1. Akvarell Dragonfly tatoveringer

Dette er en av de mest iøynefallende tatoveringsdesignene som involverer øyenstikkere. Denne designen innebærer bruk av lyse blekk for å gjenspeile de sanne fargene på en øyenstikker. Ved et øyekast ser denne tatoveringen ut som om den var rett fra en museumsvegg på grunn av det pittoreske utseendet. Det flerfargede blekket som brukes i dette designet, gir tatoveringen en munter og optimistisk følelse. Denne tatoveringsdesignen ville passe perfekt til kvinner med sprudlende og munter natur.

  1. Tribal Dragonfly Tattoos

Denne typen øyenstikkertatoveringer er en av de mest populære designene blant unge i dag. Stammetatoveringer er flotte design som smelter godt sammen med øyenstikkere, og skaper et attraktivt konsept. Det resulterende bildet av denne kombinasjonen er enestående. Vanligvis vil tatoveringsartister vise stammens berøring ved å bruke tykke svarte linjer for å tegne vingene på øyenstikkeren. Det er også kunstnere som tegner øyenstikkeren som den er og bare legger til stammedesign ved siden av eller under øyenstikkeren. Denne typen tatoveringsdesign gir både etniske og moderne vibber.

  1. 3D Dragonfly tatoveringer

Dette er en annen type tatoveringsdesign som gir tatoveringer et mer realistisk utseende. 3D -tatoveringer er så forskjellige i forhold til vanlige tatoveringer fordi det vektlegger mer dybden og skyggene i designet. Kunstneren bruker tegneteknikker for å få designet til å se ut som en tredimensjonal figur. Når du ser på tatoveringen fra en bestemt vinkel, vil du tro at en øyenstikker virkelig landet på kroppsdelen din. Denne tatoveringen vil sikkert fange oppmerksomheten til alle menneskene som ser den.

Dragonfly-Tattoos

Se også:

  • 95 populære due tatoveringer (med mening)
  • 45 Fantastiske tatoveringer fra Ruby Rose !
  • 250 egyptiske tatoveringer fra 2017 (med betydninger)
  • 125 Fantastisk utformede tatoveringer i ryggen
  • 150+ søte semikolon tatoveringsdesigner 2017
  • 150 kuleste mage tatoveringer for menn & Kvinner

Betydning av Dragonfly Tattoos

Ulike kulturer har forskjellige betydninger og forklaringer angående Dragonfly -tatoveringer. Den japanske kulturen forbinder øyenstikkere sterkt med styrke og lykke. Dette betyr at japanere tenker positivt om øyenstikkere. Hver gang japanske mennesker ser øyenstikkere, føler de seg uanstrengt lykkelige og deres disposisjon skifter raskt til en gledelig modus.

I den moderne kulturen er øyenstikker -tatoveringer symboler på smidighet og fart. Har du noen gang lagt merke til hvor fort øyenstikkene flyr? Dette er en av de mest fremragende egenskapene til en øyenstikker. Atletiske personer er de som stadig trenger å bruke smidighet og fart. De fleste idrettene som spilles i dag, om ikke alle, krever at idrettsutøvere er raske og raske når de reagerer på motstandere og gjenstander. Dette er sannsynligvis en av grunnene til at mange idrettsutøvere får denne typen tatoveringer.

Dragonfly-tatoveringer symboliserer også selvrealisering, transformasjon og modenhet. Mange kulturer tror at å se en øyenstikker betyr transformasjon eller pågående større transformasjon. En annen tro er at øyenstikker er et tegn på at noen aspekter av livet ditt må endres. Grunnen til at øyenstikkere er forbundet med endring og modenhet er fordi øyenstikker utvikler seg gjennom livet.

Øyenstikkere blir født i vann og de blir der til de lærer å fly. Fra det øyeblikket disse øyenstikkene lærer å fly, vil de ikke lenger betrakte vannet som sitt hjem. Himmelen vil nå bli deres fristed når de fortsetter å reise gjennom voksenlivet – transformasjonsprosess som kan sammenlignes med et menneskeliv. Når du vokser, oppdager du nye ting om deg selv. Du vil tilegne deg mer kunnskap, og du vil utvikle deg naturlig som person. Alle disse endringene vil lede deg til den såkalte “modenhetsfasen”. I denne fasen vil du se på livet fra et annet perspektiv. Du vil ta livet på alvor og oppdage dens dypere mening.

Ideell plassering av Dragonfly -tatoveringer

Dragonfly tatoveringer kan være store eller små. Det avhenger bare av preferansen din. Imidlertid må du huske at størrelsen på tatoveringens design vil påvirke plasseringen av tatoveringen. Hvis du velger et lite design, kan tatoveringen plasseres hvor som helst på kroppen. På den annen side, hvis du velger et stort design, kan du bare plassere det på kroppsdeler som er ideelle for størrelsen.

For små øyenstikkertatoveringer vil det se bra ut på håndleddet eller på siden av nakken. Disse plasseringene er flotte hvis du vil avgi en sexy stemning. Disse to kroppsdelene er lett merkbare siden de er synlige for publikum, noe som gjør dem ideelle for tatoveringsplassering.

For større tatoveringer kan du plassere den på baksiden eller på brystet. Disse to kroppsdelene er perfekte for de menneskene som har humør når det gjelder å skryte av tatoveringer. Den er perfekt for folk som ønsker å skjule tatoveringen noen ganger og flaunt den andre ganger.

Dragonfly Tattoos Forberedelsestips

Det er flere ting du må gjøre før du tatoverer. Selvfølgelig er det første du aldri bør glemme å forberede deg fysisk. Du bør drikke mye vann minst 24 timer før den planlagte prosedyren. Tatoveringen din vil se best ut på næringsrik hud, og vann vil sikkert hjelpe deg med å få en bedre hudtilstand.

Bortsett fra å forberede deg fysisk, må du også være mentalt egnet for prosedyren. Ikke la stressende tanker fylle tankene dine. Hvis du fortsetter å tenke på dine bekymringer og bekymringer, vil du ikke ha styrke til å gjennomgå prosedyren og kan til og med besvime på grunn av psykisk stress under prosedyren. Selv om dette skjer fra sak til sak, er det fortsatt bedre å være trygg enn å beklage.

øyenstikker-tatoveringer

Gjennomsnittlig servicekostnad og standardpriser for Dragonfly Tattoos

Det er flere faktorer som påvirker prisene på tatoveringer. En viktig faktor som påvirker tatoveringsprisene er ekspertisen til tatovøren som er ansatt. Det er klart at lokale tatovører krever billigere avgifter sammenlignet med populære. Hvis du går til lokale tatoveringsbutikker, trenger du kanskje bare å bruke minst $ 50 for en enkel øyenstikkertatovering. Å gå til populære tatoveringsbutikker kan imidlertid koste deg litt over $ 150 for en enkel design.

En annen ting som påvirker prisene på tatoveringer er størrelsen på tatoveringen din. Selvfølgelig, hvis tatoveringen din var liten, ville prisen være billigere enn å få store. Så før du går til tatoveringsartisten, må du kontrollere at designet passer til budsjettet du forberedte.

Vedlikeholdstips etter å ha fått Dragonfly -tatoveringer

Det er naturlig å føle seg begeistret og svimmel etter å ha fått din egen øyenstikker -tatovering. Du må imidlertid lytte nøye til tipsene fra tatovøren etter prosedyren. Siden tatoveringsprosedyrer resulterer i grunne sår på huden, må du være ekstra forsiktig så du ikke får den til å blø. Du må rengjøre tatoveringen din minst to ganger om dagen for å gjøre helbredelsesprosessen raskere. Når du rengjør tatoveringen, bør du bare bruke vann og såpe uten duft. Du bør også huske å ikke gni tatoveringsområdet hardt for å forhindre blødning og misfarging.

Når du er ferdig med å vaske tatoveringen, tørk den med et rent håndkle. Du må også gjøre dette forsiktig for å unngå for tidlig peeling av skorper. Etter at du har tørket det, bør du bruke fuktighetskrem eller solkrem på tatoveringen din. Du bør bare legge til en god mengde fordi å legge for mye bare vil forsinke helingsprosessen. Solkrem er veldig viktig siden nyanskaffede tatoveringer kan være følsomme for for mye sol.