Hvorfor hengir noen seg til kroppskunst? Hvorfor velger de så mange forskjellige typer tatoveringer? Som en kunstner som har erfaring med å visualisere selvtenker via kroppskunst, vet du nøyaktig hvorfor de gjør dette. Du kan føle medfølelse og ydmykhet ved bruk av en ny type kroppstatovering. Men hvorfor velger folk kroppskunst i form av tatoveringer?

Hvorfor tatoveringer?

Selv om tatoveringer bare blekket dypt inne i huden din, kan betydningen bak meningen være mye dypere. Eksperter varierer i ulikhet og krangle om hva kroppskunst betyr for forskjellige mennesker. Det kan være et medium for selvuttrykk, tanker, ideer, prestasjoner eller til og med en form for selvlemlestelse.

Uansett hvilken konklusjon ekspertene trekker, er en ting sikkert. Og hva er det? En tatovering kan særlig peke mot dine personlige egenskaper og egenskaper i flamboyante, så vel som mørke motiver. Du kan til og med gjette livshendelser og en persons natur ved å bare se på tatene deres.

For eksempel kan tatoveringer med flere piggtråd representere at brukeren hadde en periode i fengsel. Videre er en rosetatovering et symbol på kjærlighet eller romantikk. Tvert imot er det alltid forskjellige sider ved forskjellige tatoveringer som endres fra person til person. Men la oss snakke om en av de mest populære designene, dvs. gladiator -tatoveringer.Gladiator tatoveringer

Kort bakgrunn for “Gladiator”

“Gladiator” kommer fra det latinske ordet “gladius”, som betyr “sverdet”. Du skjønner ideen, ikke sant? Du vet kanskje spesielt om gladiatorer hvis du har sett gamle actionfilmer. Gladiator var navnet på slaver, kriminelle og fangede fiendtlige krigere i antikken. Etter å ha lært grunnleggende kampferdigheter, inkludert hvordan man bruker et blad, ville de kjempe til døden på offentlige arenaer.

Av de primære årsakene til underholdning fikk de gamle romerne gladiatorene til å slåss på arenaer. Denne tradisjonen forble i over 700 år. I utgangspunktet var disse offerkampene til gladiatorer imidlertid en form for offer for lokalbefolkningenes «enheter» på store religiøse høytider.

Betydningen av Gladiator Tattoos

For menn

For menn har en gladiator -tatovering omfattende betydninger og varierer med følelsene deres. For eksempel følelsen av frihet via de romerske slavertatoveringer. Og sverdskjoldet tatovering representerer mot og tapperhet i fryktelige situasjoner.

Ettersom gladiatortatoveringene er rent maskuline, er det trekk uavhengig av din fysikk som ligner på de romerske gladiatorene. Noen av betydningene som en gladiator -tatovering viser:

  • Tapperhet
  • Ønsker om frihet
  • Aggresjoner
  • Mot
  • Fryktløshet
  • Lojalitet
  • Besluttsomhet

For kvinner

Som kvinne betyr tatoveringen av en romersk slave på armen ditt uttrykk for frihet og kjærligheten til den. Til tross for det kan du vise tegn på å føle ensomhet og håpløshet. Dessuten er at gladiatortatoveringene på kvinner også gir et bilde av lojalitet og tillit.

Ideelle plasseringer av Gladiator -tatoveringer

Gladiator -tatoveringer illustrerer en form for sport, friidrett og fysisk styrke. Derfor er det bare fremtredende at du plasserer den på kraftige og forsterkede muskler. De utrolig populære stedene for gladiator -tatoveringer inkluderer overarmer, underarmer, mage, bryst, hele ryggen og kalver.

Avhengig av hvordan gladiator -tatoveringen ser ut, vil artisten bestemme den ideelle plasseringen for den. For eksempel har kunstnere vanligvis tatoveringer av hjelm -gladiatorer på brukerens armer.

Topp 95 Gladiator -tatoveringer

Sverd og skjold tatovering

Hva tenker du på når du forestiller deg en gladiator? Det er definitivt dem som kjemper med de to vanligste våpentypene som menneskeheten noensinne har sett; et sverd og skjold. Denne gladiator -tatoveringen viser de grunnleggende våpnene som gladiatorer ville bruke under kampene sine. Disse kampene ville finne sted på massive arenaer med livet på spill, noen ganger mot vennene deres.

Imidlertid symboliserer denne tat betydningen av utstyr for kamp. Derfor er det gyldig å anta at et vanlig personlighetstrekk blant brukerne inkluderer proaktivt kamp mot. Følgelig kan det være en tatovering for å skildre forsvaret ditt mot vanskeligheter i livet. De kan til og med symbolisere beslutninger og ofre som du tok for en rettferdig sak.

Tatoveringen har mange farger eller en solid palett med relativt lave variasjoner i nyanser. Tat kan inneholde enkle våpen, men oftere er det en gladiator som holder dem. Totalt sett er mot, tapperhet og raseri de vanlige beskrivelsene som kommer fra sverd og skjold gladiator tatovering.

Gladiatorer kjemper mot katter

I gamle dager da gladiatorene kom inn på kamparenaene, ville motstanderne bytte kategori. Noen ganger ville løver eller tigre frigjøre sin styrke og grusomhet mot lokale/ utenlandske slaver, fiendtlige krigere eller kriminelle. Kontakten til gladiatorer med disse store kattene er noe vårt sinn kan forestille seg, men øynene våre kan aldri oppfatte det.

På den annen side skildrer denne gladiator -tatoveringen en gladiator som vender mot stor og sterk løve. Dette antyder at brukeren illustrerer sin styrke til å holde seg flytende i drukningssituasjoner. Å kunne hoppe tilbake, tenke nytt, anerkjenne på nytt og jobbe med det de har, er egenskapene til brukerens personlighet.

Denne gladiator -tatoveringsideen inneholder også farger, inkludert levende rød, dyster grønn, blå, grå og svart. Normalt viser denne tatoveringen kontakten mellom gladiatoren og den store katten. Det skildrer i hovedsak den store styrken til en mann mot et sulten, pitted dyr.

Gladiator Hjelm Tatovering

Symbolet for mot og styrke, gladiatorhjelm -tatoveringen har forskjellige betydninger knyttet til brukeren. En hjelm, som de som spartanere hadde på seg i kamper og under trening, er det virkelige bildet av denne gladiator -tat. Dessuten har denne gladiator -tatoveringsdesignet intrikate tether -detaljer som den keltiske kunsten var populær for gjennom hjelmen – for eksempel hjelmen til en Murmillo.

Illustrasjonen av makt og vold fra kampen om den store katten mot mannen var åpenbar. Likevel, da det var et dyrs seier mot en gladiator, var det hjelmen igjen i midten av den kamparenaen. Dermed er det en klar demonstrasjon av å tape mens de prøver sitt beste.

Derfor, uansett om du er mann eller kvinne, kan du representere styrke, besluttsomhet, lidenskap og ideen om stahet gjennom denne gladiator -tatoveringen. I tillegg er det flere varianter av denne gladiator tat. Den ene er for eksempel av den 2000 år gamle hjelmen (for tiden på et museum i Melbourne).

Så, hva venter du på? Vil du ikke fortsette å kjempe, ikke gi deg og bli den bedre versjonen av deg selv?

Roman Coliseum Gladiator Tattoo

Gjenopplev det eksemplariske og klassiske gamle romerske Colosseum ved hjelp av en utmerket tatovering. Hvis artisten din er en stor fan av gladiatorer, vil de sikkert ha det gøy å gjenskape dette mesterverket.

For slike mennesker er denne ideen om en gladiator -tatovering ekstremt realistisk. Det er forskjellige farger for å skildre forskjellige uttrykk som et hjem, ly og makt til å forsvare. Enda viktigere er at farger kan representere styrken til å møte frykt.

Den berømte romerske colosseum hadde mer enn noen få bruksområder gjennom sin tid. Disse inkluderer spottkamper, omfattende sjøøvelser og dyrejakt i tillegg til gladiatorkamp. Derfor representerer denne gladiator -tatoveringsideen også dine prestasjoner, prestasjoner, vanskeligheter og hvert vesentlig øyeblikk av endring i livet ditt.

Du kan gå for en fargerik eller strengt monokrom og ekstremt kompleks blekk av denne gladiator -tatoveringen. Du kan få den på armen, brystet eller hele ryggen.

Hva synes du om de veldig populære gladiator -tatoveringene ovenfor? Hvis du synes de er fantastiske, vil du sikkert elske de som følger nedenfor.

Armor Gladiator Tattoo

Hvem ville ikke elske å bruke blekk på kroppen for å vise den gamle kroppsrustningen til gladiatorer? Disse krigerne har kjempet så tappert mot flere fiender som står overfor døden i hver sving. Tross alt er rustningen det som gjorde dem så minneverdige i publikums øyne. På den annen side satte deres kampteknikker sitt preg på historien!

Følgelig kan du prøve å få en eller begge kister blekket med det gamle rustningsdesignet. Husk at du trenger en ekstremt dyktig og behendig tatovør. Etterpå kan du ta en titt på noen av de typene berømte kroppspanser -artefakter som finnes på museer. Disse museene gir mye innsikt i gamle historier (spesielt i Melbourne).

Ideene for rustning gladiator tatoveringer spenner fra skulderstropper til brystplater. De inkluderer til og med den generelle rygg-til-front-rustningen som beveger seg over skulderbladene. Dessuten er det helt opp til deg om du går etter levende og livlige farger eller ikke. Selv om du vil likne gladiatorene mer hvis du går for et bilde av rustningen dekket av bloddråper.

Arena Gladiator Tattoo

En arena -gladiator -tatovering er en tegning som representerer kampens kunst. Dessuten, hvis du var på utkikk etter noe som pumper adrenalin ved første blikk, er dette det! Denne gladiator-tatoveringen er det du trenger for å ligne de virkelige situasjonene som krever at du ikke går ned. Fortsett heller å kjempe!

Vanligvis viser en arena -gladiator -tatovering et tomt kolosseum. Likevel er det skildringer av massekamper som viser dusinvis av gladiatorer (miniatyrtegninger) som deltar i dødelige kamper. Gå for en armlengde arena gladiator tatovering, mage eller til og med ryggkroppsillustrasjon. Disse skaper inntrykk av makt og raseri som du vil at andre skal se i din personlighet.

Armour Gladiator Tattoo

En gladiator -tatovering på en erme -rustning er utrolig populær blant fansen av slike tema -tatoveringer. Hvorfor skulle de ikke være det? Det er ikke som alle symboler, bilder og visuelle beskrivelser er knyttet til antikken. I tillegg til listen over gladiator -tatoveringsideer ovenfor, kan en gladiator -tatovering på ermet være mer enn rustning. Det kan være en arena, gladiatorfigurer som står overfor hverandre, eller en stor katt som sluker en gladiator -slave. Det kan også være en hjelm eller til og med kjedene og ruinene til den offentlige arenaen (dvs. colosseum).

Ideen bak denne gladiator-tatoveringen er å demonstrere tankene dine og omfanget av selvuttrykk via kroppskunst. Hvis du for eksempel bærer gladiator -tema -blekk på hele armen, refererer det til en robust personlighet og en fryktinngytende tankegang.

Med hele utvalget av gladiator -tatoveringer kan du velge tatoveringer med full erme. Du kan også like tatoveringer som går fra nakke til skulder til bryst og ned til magen. Eller du kan ganske enkelt gå for en minimal, men kraftig visualisering som går fra albuen til håndleddet. Så vidt du vet, gjør disse gigantiske tatoveringene som dekker store deler av kroppen ikke så vondt. Glatiator-tatoveringen på ermet er et stort blikkfang blant de andre tatoveringene.

Gladiator_Tattoos

Vanlige spørsmål

Hva er ordet betyr bak gladiator tatoveringer?

Det enkle svaret på betydningen bak gladiator -tatoveringene er mot. Dessuten symboliserer de styrken til å stå og møte motgang, både uventede og de vi forbereder oss på.

Var alle gladiatorer slaver?

I et aspekt er det sant, mens det i et annet er relativt usant. For det første var gladiatorene utsatt for liv-eller-død-kamper uten noe valg. Derfor var de slaver for de romerske myndighetene. I kontrast var ikke alle gladiatorer ekte slaver. Noen var krigsfanger, og andre var skamløse kriminelle.

Konklusjon

Uansett hvilken gladiator -tatovering du går for, vil du sikkert få litt oppmerksomhet. I disse tider med global pandemi og politisk usikkerhet er det ingenting å si om hva som kan skje. Faktisk inspirerer du andre via kroppskunsten din.