Hvis du hopper mot dagens tid, har sukkerhodeskaller alltid blitt ansett som en integrert del av Day of the Dead-feiringen i Mexico. I likhet med bruk av faktiske hodeskaller for å representere både fødsel og død i eldgamle skikker i denne måneds lange feiringen, betyr sukkerhodeskaller også de samme to tingene, og har blitt et viktig symbol på disse seremoniene.

I følge tradisjonen er sukkerskallen skal være sjelen til en avdød kjæreste en. Folk skal etse navnet på deres dyktige avganger på hodeskallen i pannen og plassere dem inne i hjemmene sine. Andre mennesker la disse hodeskallene på gravsteinene, slik at de kunne minnes at denne elskede ånden kom tilbake til jorden. Kunst som følger med sukkerhodeskaller gjenspeiles i tradisjonell meksikansk kultur – Disse hodeskallene er dekorert med store smil, gnister, glitter og fargerike pyntegjenstander, noe som faktisk reduserer deres skremmefaktor.

Ideen om en sukkerskalle -tatovering er svært populær for både menn og kvinner. Men mange mennesker vet ikke engang at disse hodeskallene bærer et dypere budskap, og ikke bare er et pent design som brukes til å feire en bestemt anledning. Så mange mennesker som elsker sukkerskalle -tatoveringsdesigner bruker dette som en måte å minnes sine avdøde venner og familie.

sukker-skalle-tatoveringer  

Typer av Sugar Skull Tattoo Designs

Super fargerik Sugar Skull Tattoo

En av hovedfaktorene som gjør en sukkerskalle -tatovering veldig behagelig for øyet, er fargen. Dette er trolig grunnen til at tatovører kom på ideen om den fargerike tatoveringen av sukkerskallen. Den fargerike skallen -tatoveringen plasserer tonnevis med livlige farger, og mange av dem kommer i strålende fargetoner. Men når du bestemmer deg for å få denne typen tatoveringer, må du velge riktig fargekombinasjon nøye, siden visse farger kan se vanskelig ut sammen.

Roser og sukkerskalle -tatovering

Nok en vanlig type sukkerskalle -design. Folk liker kombinasjonen rose og sukkerhodeskalle siden de ser flotte ut sammen, og for ikke å snakke om at de er enkle å tegne. Plasseringen av hodeskaller og roser har vokst i popularitet etter at folk først begynte å anskaffe dem for mange tiår siden. Selv om denne typen tatoveringskombinasjon nytes mer av kvinner, kan menn få en nedtonet versjon av denne tatoveringen, med dempede farger.

Sugar Skull Tattoo med blandede bilder

Dette er en tatovering som plasserer forskjellige slags blandede bilder sammen med sukkerskallen. Dette gir skallen et bedre utseende som sikkert vil appellere til mange mennesker. I dette tilfellet blir tatoveringer av sukkerskalle ofte satt sammen med en ugletatovering. Det er mange måter å sette sammen disse to bildene, så dette er en utfordring for både klienten og tatoveringsartisten å vise frem sine kreative ferdigheter.

sukker-skalle-tatoveringer

Tradisjonell Sugar Skull Tattoo

Disse typer tatoveringer med sukkerskalle -design nytes av menn, siden de har mange betydninger, og gir et lite snev av maskulinitet til det generelle utseendet og følelsen. Menn som får den tradisjonelle sukkerskallen -tatoveringen bruker monokrome eller mørkere farger, så de er det motsatte av den livlige kvinnelige sukkerskallen -tatoveringen. I likhet med kvinner parer menn dem også sammen med andre ikoner som diamanter, våpen og roser.

Se også:

  • Tattoo Pain Chart: Hvor mye vil det skade?
  • 20+ beste steder å tatovere og deres betydning
  • Nesepiercing 101: Alt du trenger å vite
  • Daith Piercing: Alt du burde vite! (Inkludert bilder)
  • 125 mest populære fottatoveringer for kvinner

sukker-skalle-tatoveringer

Betydning av en Sugar Skull Tattoo

Hvis du har lyst til å minnes en avdød kjæreste i livet ditt, kan du kanskje gjøre det ved å få en tatovering av sukkerskalle. Hvis skallen er ment å representere noen, bør navnet etses på tatoveringens panne. Resten av skallen skal dekoreres helt.

Sugar skull tattoo designs er en måte å feire en avdødes liv på. Hodeskaller som vises under selve Day of the Dead-feiringen er ikke sykelige eller skremmende. De inneholder også opptil fire farger per hodeskalle.

Sugar Skull Tattoos regnes også som et tegn på revolusjon, så de er likt av de som ønsker å skille seg ut fra resten av mengden.

sukker-skalle-tatoveringer

Ideell plassering av en Sugar Skull Tattoo

De to viktige aspektene når det gjelder å få en permanent tatovering på kroppen din er dens design, så vel som den ideelle plasseringen av selve tatoveringen. Disse to faktorene er ofte avhengige av hverandre for at selv den enkleste tatoveringen skal se bra ut. Når det gjelder tatoveringssteder, er det tre vanligste stedene hvor folk plasserer dem: Skulderen, øvre rygg og korsrygg.

Områder i kroppen som ligger nærmere beinet er mye mer smertefullt sammenlignet med de som har mer muskler eller er kjøttfulle. Enkelt sagt, jo mer bein det er i området, jo smertefullt vil det være når du får en tatovering.

Siden sukkerskaller kan representere et familiemedlem eller en venn som har gått videre, får mange mennesker sukkerskallen tatoveringer nær hjertet.

Hvis du fortsatt vil ha en sukkerskalle -tatovering, om enn en liten, er håndleddet et godt alternativ. Den lille størrelsen på en persons håndledd hjelper også tatoveringen til å skille seg mer ut, til tross for den lille størrelsen.

sukker-skalle-tatoveringer

Tips til forberedelse av Sugar Skull Tattoo

Rett før du besøker tatoveringsbutikken din og ber din lokale tatovør om å gi deg en, må du sørge for at du allerede vet hva du kan forvente, slik at du ikke føler deg for engstelig for tatoveringen. Velg favorittdesignet ditt, sørg for at artisten er en profesjonell, og følg de riktige tipsene for etterbehandling for å forhindre at den friske tatoveringen blir smittet. Ved å følge de riktige trinnene og få mange råd fra tatovøren din, kan det første blekket ditt være et flott.

Uansett om det er et vakkert mosaikkmønster, favorittdyret ditt eller teksten til favorittsangen din, bør du være sikker på at det å tatovere er det du vil gjøre. Du kan lete etter designinspirasjoner fra bilder, populære nettsteder som Tumblr eller Instagram, eller til og med finne dem i din egen fantasi.

Bortsett fra å kjenne din foretrukne design, må du også ha en ide om hvor du vil plassere sukkerskallen din, samt størrelsen på tatoveringen.

Kanskje det viktigste valget du må gjøre når du skal føle deg fornøyd med tatoveringen din, er å velge den riktige artisten for å gjøre det. Velg en tatovør hvis tegnestil gleder deg, men sørg for å gi dem en slags kreativ lisens også. Gjør grundige undersøkelser før du kan møte denne artisten. Dere to kan bla gjennom flere bilder samlet fra nettsteder, bøker eller sosiale medier. Dette kan hjelpe dere til å bli enige om et felles tema sammen.

sukker-hodeskalle-tatoveringer-

Gjennomsnittlig servicekostnad & Standardpris for å få en Sugar Skull Tattoo

Bortsett fra å velge en skikkelig sukkerskalle -tatoveringsdesign på grunn av dens dypere betydning, er prisen når det gjelder å skaffe en et annet aspekt du bør tenke grundig over..

To typer metoder som brukes av de fleste profesjonelle tatoveringsartister for å kunne betale for sine kunstverk, inkluderer antall timer det tar å fullføre bare en oppgave, samt standardprisen for å motta en tatovering. Hvis din sukkerskalle -tatovering er enorm, vil det ta mer enn en time å fullføre hele tatoveringsøkten, i motsetning til en liten skallen -tatovering. Så hvis du for øyeblikket har et budsjett, anbefales det at du tar en mindre tatovering i stedet for å motta en dårlig tegnet av en kunstner uten ferdigheter.

sukker-skalle-tatoveringer

Vedlikeholdstips etter å ha fått en Sugar Skull Tattoo

Ta godt vare på dine sukkerskalletatoveringer ved å følge tipsene som tatovøren din har gitt deg. Sørg for å følge alle instruksjonene for tatovering etterbehandling, slik at den kan gro ordentlig og se fantastisk ut senere. Hvis du begynner å føle smerte, rødhet, hevelse eller noen form for infeksjon på din nye tatovering, ring legen din med en gang eller be tatovøren din om råd.

sukker-skalle-tatoveringer

Men hvis huden din allerede har blitt fuktet og glatt før du tatoverer deg, kan den faktisk se dobbelt så levende ut rett etter økten. Etter at det er helbredet, må du holde det tatoverte området rent og desinfisert, og sørge for at porene i huden din ikke er tette av støv.

Når den er helt helbredet, kan disse tatoveringene påvirkes av direkte sollys. Så mye som mulig, ikke plasser den i direkte sollys. Hvis du besøker stranden om sommeren eller har en jobb som krever at du går ut, bruk solkrem med SPF 30. Sett solkrem på tatoveringen før du går ut. Dette vil ikke bare beskytte huden din mot UV -stråler, men det kan også forhindre at tatoveringsblekket blekner for fort.

En type fuktighetskrem som er spesielt designet for folk som eier tatoveringer som tatoveringer av sukkerskalle, er en annen måte å hindre deg i å bli solbrent. Under helbredelsesprosessen, hold deg borte fra boblebad, svømmebassenger, badekar eller alt som innebærer å senke din friske tatovering fra en vannmasse.