155 Ekstremt søte kattetatoveringer du bør få i år

Når det gjelder kattedesign for en tatovering, vil du ikke være uenig i det faktum at disse ikke bare er søte, men er mye verdsatt for deres symbolske betydninger. Vanligvis er kattetatoveringer forbundet med feminin kraft og representerer sterk eleganse, velstand, beskyttelse og lykke til. På grunn av sin fantastiske betydning er kattetatoveringer alltid et populært designvalg blant mange tatoveringsentusiaster.katt tatoveringer

Kattesymbolikk

Kattens tatoveringsdesign har forskjellige konnotasjoner i hver kultur. Imidlertid er katten selv bærer betydninger som kretser rundt balansen mellom motsetninger som gode og dårlige, lyse og mørke, indre og ytre. Å være et nattdyr, er katter assosiert med den symbolske betydningen av det som bor på ukjente eller skjulte steder. Disse gale critters er populært kjent for sin nysgjerrige natur; katter elsker å velte tingene og klemme seg på trange steder. Katten personifiserer imidlertid tålmodighet, helbredelse, ro og mot.

Katter i antikken

Kattesymbolikk har spredd seg gjennom mange gamle og moderne kulturer over hele verden. Egypterne daterte tilbake til 2000 f.Kr., og pleide å tilbe katten. For dem var kattene assosiert med gudinnen Isis og gudinnen Ba’at og kalte kattene “Mau”. De hadde en fast tro på at kattene gir dem lykke, fruktbarhet, kraft og skjønnhet. Senere skapte de kattstatuer som var pyntet med gull for å tilbe. Etter noen år med det begynte den egyptiske kulturen å transformere seg, og kattene ble deretter illustrert i egyptisk kunst.

Hva katter representerer i moderne tid?

I det gamle Hellas ble kattene assosiert med begjær, renslighet, en utspekulert natur og dumhet. For tiden er de knyttet til uavhengighet og opprør. Du kan ha en ide om viktigheten av protesten i Sør -Korea. Da den koreanske regjeringen vedtok loven om at bare medisinske eksperter kan lage tatoveringer, begynte flere tatoveringsentusiaster å protestere, med en spesifikk design av kattetatovering som symbol på protest. Et symbol som kan bringe kraft og lykke til, tror de, med slike ville de vunnet saken.katt tatoveringer

Kattetatoveringer

Det er ikke rart at katter er søte, men slemme dyr. For en kattetatovering kan du ha et stort antall design å ha på. Bare husk at hver tatovering sammen med de flotte designene har dype betydninger i den. For tiden er de mest populære designene av kattetatoveringer blant kvinner minimalistisk stil. De foretrekker stort sett små design fordi de ser ganske vakre ut. I tillegg til hvilket design du velger tatoveringen din, har du to valg, realistisk og stammeformet.

Personlighet Refleksjon

Generelt antas det at tatovering gjenspeiler din personlighet. For eksempel, hvis du bruker en tatovering av en smilende katt kombinert med en blomsterhage, viser din snille natur. På samme måte avslører en tatovering med en kattunge som fanger en flagrende sommerfugl at en bruker er myk i hjertet. For neste gang, når du velger et design, bør du vurdere betydningen og velge den som gjenspeiler din natur på best mulig måte.

Tatoveringsplasseringer

Enten du skal ta din første tatovering eller den femtende, vil du ikke nekte for at det alltid er vanskelig å bestemme riktig sted for det. Selv når du velger en, er du fortsatt usikker på om det ser bra ut eller ikke? Mer enn det, du bekymrer deg for om huden din vil skade under en prosess eller ikke. Så før du får en kattetatovering på huden din, må du vurdere et par ting. For det må du utvikle en klar forståelse av hvor kattedesignet ditt vil se best ut og hvor det vil gjøre mindre vondt.

La oss gjøre det klart med et eksempel. De store og detaljerte kattetatoveringene, for eksempel en heks som sitter med en svart katt, ser sannsynligvis greie ut på store deler av kroppen din. I motsetning til det vil en enkel og liten tatovering se mer søt ut på håndleddet, på baksiden av øret og til og med på fingeren.

Synligheten til tatoveringen din

Siden tatoveringene er permanente, kan du ikke fjerne dem når de er skrevet ut. Derfor, hvis du vil skjule designet ditt, kan du få det gjort på korsryggen eller på øvre lår. Hvis du vil vise frem din fortryllende kattetatovering, er kanskje armene, øvre bryst, nakke, ansikt, hender eller håndleddet et godt alternativ. En annen ting du må vurdere er at du ikke må bruke godt synlige tatoveringer hvis du er ansatt, da de fremdeles anses som upassende på mange arbeidsplasser.

Vedtar

Det er ingen tvil om at en prosess du må gå gjennom for å markere en tatovering på huden din, er veldig smertefull. Dette er grunnen til at du må velge et slikt design som vil skade mindre enn et design med mindre detaljer fordi en tatovering som er forseggjort kan forårsake stort ubehag. Husk også at noen komplekse design er vanskelige for kunstnere å gjengi feilfritt. For det må du velge noe som artisten din kan lage uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Dessuten, hvis du har en sensitiv hud, må du tåle mer smerte.

katt tatoveringer

Velge riktig størrelse

For ikke å nevne, tatoveringsstørrelsen avhenger av designet ditt; en tatovering med detaljer ville kreve en stor størrelse for å se klar og fin ut. I tilfelle du velger en liten størrelse for din detaljerte tatovering, husk at det ville se mer ut som et sammenfiltret rot enn et subtilt design.

Det betyr at en utarbeidet design skal være stor nok til å skildre detaljene, og omrissene må være klare og klare. Imidlertid kan en mindre detaljert designtatovering gjøres i en liten størrelse. Vel, du trenger ikke å bekymre deg for størrelsen, ettersom artisten din vil foreslå deg den godkjente.

Som vi sa, må du vurdere betydningen før du får en tatovering på huden din; Vi har listet opp noen populære kattetatoveringer med deres betydning for deg.

1. Minimalistisk kattetatovering

Noen av dere vil gjerne ha store og utførlige tatoveringer, mens andre vil like minimalistiske stiler mer. Minimalistiske design er sjelden knyttet til realisme; de henger sammen med abstrakter. Derfor, hvis du vil ha en minimalistisk kattetatovering, er det ikke sikkert at designet er fylt med detaljer, men det vil være enkelt og kunstnerisk.

Plasseringsidé

Minimalistiske tatoveringer er enkle og mindre detaljerte, men krever finhet for å se fabelaktig ut. Siden disse designene ofte er små, kan du plassere det på nakken. Videre kan du bruke den på håndleddet, bak øret eller på ankelen. Bare husk, enten det er armen eller det øvre brystet, en minimalistisk tatovering gir deg tiltalende utseende.

2. Ying Yang Cat Tattoo

En Ying Yang kattetatovering kan utformes på forskjellige måter. Det kan inkorporeres med andre ting som blader, stjerner og blomster. Hvis du lurer på hvordan en ying-yang kattetatovering ser ut, la oss forklare det for deg. En ying-yang er en ball, som har to symmetrier; en svart virvel er Yin og den hvite heter Yang. Imidlertid, i en ying-yang-tatovering, plasseres katten i en virvel av en Ying Yang-ball. Annet enn det, kan det utformes slik at to katter blir koset med hverandre. Slik design ville se ekstremt søt ut.

Ying Yangs hvite virvel er knyttet til lysstyrke og vekst, mens den svarte delen representerer skygger. Som vi fortalte deg at katter er kjent for å opprettholde en balanse mellom motsetninger, viser en katt i en Ying Yang et balansert liv.

Plasseringsidé

Siden Ying Yang Cat -tatoveringen er rund i formen, vil den se best ut på midten av skulderen eller armen og på hver side av livet. I tillegg vil en Ying Yang kattetatovering på bunnen av nakken din se utrolig vakker og fengende ut.

3. Sleeping Cat Tattoo

Hvis du noen gang har hatt en katt, vet du sannsynligvis at den elsker to ting- lek og søvn! De sover mye! Du kan også ha sett deg selv eller hørt fra vennene dine hvordan dette vanvittige søte kjæledyret liker å sove. Katter liker å krølle seg sammen på super morsomme steder; Det kan være garderoben, vasken eller til og med under sofaen. I tillegg til det, ikke bli overrasket hvis du finner en katt som sover på en datamaskin, katter liker å sove på høye steder.

Hvis vi snakker om en sovende katt -tatoverings symbolikk, er en person som har en slik tatovering ofte rolig. Det representerer ro. I tillegg til det representerer en tatovering av en sovende katt kombinert med et hjerte at en bruker er en hjemmekropp; han liker å bli hjemme for å tilbringe mest tid med familien.

Plasseringsidé

Vel, plasseringen av en sovende kattetatovering avhenger helt av hvilket design du velger. Du vil ha mange designalternativer å velge mellom.

En sovende kattetatovering er vanligvis liten i størrelse. Derfor trenger du virkelig ikke være masete. Bare husk at du må velge en synlig del av kroppen din for å vise frem katten din. Annet enn håndleddet, kan du plassere det på baksiden av skulderen, på den øvre delen av navlen eller på din indre arm. Men det vil se mer attraktivt ut på ditt indre håndledd.

4. Black Kitten Tattoo

Helt tilbake i middelalderen ble svarte katter knyttet til den negative betydningen som folk tilskrev dem. Svarte katter ble ansett som en dårlig tegn; de var assosiert med hekser og demoner. Men i dag tror mange samfunn at svarte katter faktisk gir velstand og lykke til. Så det er rimelig å tro at en svart kattetatovering personifiserer en intelligent, uortodoks, klok, hemmelighetsfull, flink, overnaturlig, leken og uavhengig personlighet.

Bortsett fra dette, tror folk også at svart katt -tatovering representerer feminismens ideologi. I tillegg til det skildrer slike tatoveringer en beundring for Wiccan eller hedensk åndelig tro.

Plasseringsidé

Ifølge troen du nettopp har lært, har en person som søker lykke eller velstand en slik tatovering på huden. Men i virkeligheten er saken at en svart katt -tatovering ser ekstremt fascinerende ut når den er på en fremtredende del av kroppen din.

Hvis du vil vise frem tatoveringen din, plasser den der den er synlig. En liten tatovering av en svart kattunge kan lages på håndleddet, skulderen, bak ankelleddet eller til og med på nakken. Men hvis du går for en detaljert tatovering, kan lår, mage eller biceps være et bra sted. Hvis du vil ha en skjult tatovering, kan du ha den på ryggen, overlåret eller på brystet.

5. Halv-kolon kattetatovering

Denne typen tatoveringer er illustrert som en svart semikolon som inneholder et katteansikt i stedet for en prikk. Det antas at en semikolon -tatovering gir styrke til å leve for de som sliter med stoffmisbruk, depresjon eller selvmordsforsøk. Hvis du også har å gjøre med en slik situasjon, husk at en semikolon -tatovering vil minne deg om å aldri gi opp livet ditt.

Selve merket symboliserer en ny begynnelse. Du ville være nysgjerrig på å vite årsaken bak kattens ansikt i tatovering av semikolon. Ettersom katten er kjent for å holde balansen mellom motsetninger, balanserer en halvtarmskattetatovering dine negative tanker eller forhindrer deg i å skade deg selv mens du gir deg positivitet.

Plasseringsidé

Med slike positive betydninger må en tatovering med halvtarmskatt plasseres der den er synlig for deg ved hvert blikk. For det bruker folk det vanligvis på det indre håndleddet. Det er ikke slik at bare menneskene som sliter med livet kan bære det mens andre ikke kan. Hvem som helst kan velge den og bruke den på tragus, bak øret eller på ankelleddet.

Men de som virkelig trenger litt motivasjon for å leve og være enige i semikolonsymbolikk, kan du plassere en semikolon kattetatovering på håndleddet. Hver gang du tenker på å gi opp livet, minner det deg om løftet. Et løfte du ga deg selv om at det er greit å ta kontakt med hjelp, heller surme av pessimisme.

6. Katt med månetatovering

Både månen og en katt har alltid vært utsatt for overtro. I mange kulturer antas det at katter er knyttet til natten. De er allment kjent for å ha en sterk forbindelse med månenergiene. Hvis du eier en katt, kan du forholde deg til den; du har sannsynligvis lagt merke til betydelige endringer i kjæledyrets oppførsel hver gang fullmåne oppstår.

Videre betyr en kattetatovering inkorporert med en måne at du er en nattperson; du liker for det meste å være våken om natten til daggry. Så hvis du ivrig vil velge den til din neste tatovering, husk at den uttrykker en sterk forbindelse sammen med så dype betydninger.

Plasseringsidé

Små tatoveringer er lettere å plassere i forhold til detaljerte. Noen design ser likevel fabelaktig ut når de gjengis med subtile detaljer. Så hvis du vil ha en katt med månetatovering, må du velge et design som har detaljer, det vil se finere ut. For en stor design kan du ha den på skulderen nær nakken, eller du kan ha den på biceps. Hvis du vil ha en skjult tatovering, vil den se best ut på ryggen eller i livet.

Tips for å komme deg gjennom en tatovering

Før du går til tatovør, må du sørge for at den profesjonelle har lisens for tatovering. Etter det, når du endelig er der, må du sørge for at utstyret han/hun bruker er godt vedlikeholdt og overholder helsestandarder. Brukt utstyr kan forårsake krysskontaminering som kan føre til alvorlig sykdom. Utstyret kan inneholde nål, hansker, bandasjer, barberhøvler eller vattpinner.

Hvordan takle en smerte

En tatoveringsprosess kan forårsake stor nød. Du vil føle intens smerte i de mest følsomme delene av kroppen din, for eksempel på baksiden av knehettene eller der huden din er tynn. Disse delene er nakke, ryggrad, ribbe, panne, ankler og fingre eller hender.

Hvis du begynner å føle smerte under prosessen, kan du be artisten din om å stoppe prosessen med en gang. I mellomtiden, ta noen dype åndedrag, da det vil bidra til å redusere smerten din. Tatovering er en lang og slitsom prosess, spesielt når du snakker om detaljerte design, og noen ganger tar flere avtaler for å bli fullført.

Ta vare på tatoveringen din

Når kunstneren er ferdig med tatoveringen, vil han rengjøre og desinfisere området og pakke et bandasje over det. Du blir sannsynligvis bedt om å beholde dressingen i en dag. Ikke glem at en ny tatovering er akkurat som et åpent sår, så du må passe godt på såret og forhindre at det blir smittet.

Når du fjerner bandasjen, vask hendene og rengjør deretter tatoveringen med en anbefalt antibakteriell rensemiddel eller såpe. Det er viktig å lytte til hva tatovøren din anbefaler. Unngå å bruke duftende rengjøringsmidler, da det kan forårsake irritasjon. Når du er ferdig med å vaske tatoveringen, klapper du forsiktig området med et rent håndkle.

Hvis huden din klør og tørker, påfør en salve eller en lotion i henhold til artistens anbefaling. Tatoveringen din begynner å skrelle, og dette er normalt, det indikerer at såret ditt helbreder. Men ikke ta ut hudflakene selv, ellers ødelegger du blekket. La alt skje naturlig.

Konklusjon

Selv om tatoveringsprosessen er smertefull og tar tid å helbrede, men når den er ferdig, vil du elske å se din favoritt tatovering. Blant myriader av vakre tatoveringsdesigner er kattetatoveringer de mest søte. Hvert design har sin egen betydning, og nå får du en ide om hva design representerer hva og hvilket design som ville være mer egnet for deg.