Med økning i populariteten til tatoveringer, folk utvikler nye stiler, typer og metoder for tatovering. En av de siste tatoveringstypene er Geisha -tatoveringen. Geisha er kvinnelige japanske underholdere og er, hva mange anser, symbol på femininitet og eleganse.

Ofte et valg for kvinner, kunstnere har laget utallige geishatatoveringer, noen inspirert av original japansk folklore og noen gitt en mer moderne retro -vri. Hvis du er ny på tatoveringer eller vil ta del i den stadig voksende trenden, er det noen fantastiske Geisha-tatoveringsideer.

geisha-tatoveringer

1. Sci-Fi Geisha-tatoveringer

En perfekt blanding av popkultur og japansk lore, kunstneren henter inspirasjon fra de berømte terminatorfilmene. Består av bare Geishas hode, håret, bundet i en tradisjonell bolle, er mørkt med lyse hvite nyanser.

Tatoveringen kan skryte av imponerende linjer på monokromatisk måte, mens halvparten av ansiktet løfter seg for å avsløre de elektroniske innmaten til Geisha. Øynene til det animatroniske hodet stirrer sjeleløst utad mens seeren ser det kreative, men forferdelige synet av Geishaen. Tatoveringen, laget på armen til kunden, symboliserer bedrag og vantro i det som ligger på overflaten.

2. The Gazing Geisha

Den stirrende geishaen er en fantastisk tatovering, det er enkelt, men detaljert og utspekulert, men likevel elegant. Tatoveringen strekker seg fra skulderen til albuen og viser en geisha som holder en tradisjonell japansk paraply og vifte som stirrer fascinerende i det fjerne.

Kunstneren gir tatoveringen en penselaktig følelse ved hjelp av akvarell for å blåse liv i den livlige scenen. Seeren kan se halvportrettet av kvinnen mens hun går gjennom en hage med liljer og skyer som gjør at hun kan passere. Mens kunstneren har overlatt betydningen til tolkning, er tatoveringen fantastisk nydelig å se på.geisha-tatovering

3. Den vakre leiemorderen

Inspirert av den siste motstanderen til hovedpersonen i filmen Kill Bill Volume 1, skaper artisten en scene av en geisha utstyrt med et sverd.

Med den tradisjonelle kimonokjolen sammen med en historisk nøyaktig katana, har kvinnen også tatoveringer som går mellom begge hennes utsatte skuldre til nakken. Artisten viser kvinnen med mindre kutt i ansiktet og blod som drypper fra katana mens den er satt i en monokrom finish.

Tatoveringen er et halvkroppsportrett, og det er et symbol på kvinnelig empowerment.geisha-tatovering

4. Anime Art

Den visuelle formen for japansk kunst, anime, er ganske kjent over hele verden takket være sin unike kunststil. Tatoveringen har en anime geisha med ekstremt detaljert hår gjennom linjer som inneholder mange blomster og tilbehør.

Et annet halvkroppsportrett, geishaen sporter den tradisjonelle kimonokjolen sammen med tradisjonell frisyre. Artisten gir scenen en dyster følelse med sine kjedelige mørke farger. Selv om scenen ikke har noen eksakt symbolikk, er det opp til betrakterens tolkning.

5. Flyktig Geisha Tattoo

Den flyktige geishaen er en helkroppstatovering og er en unik tatovering med et kraftig budskap. Tatoveringen viser en velkledd geisha i tradisjonell antrekk som flykter gjennom en mørk og dyster scene.

Når geishaen løper, kan seerne i bakgrunnen se de tykke skyene som sakte avslører månen, mens de gir lite eller intet lys til den tykke skogen som omgir henne. Scenen symboliserer flukt fra normen og middelmådighet.

Kunstneren viser dette gjennom den kjedelige monokrome svartarbeidsbakgrunnen som omgir geishaens sportslige, farger fylt med vannfarget tatoveringsmetode. Den flyktige geishaen har et kraftig budskap om å reise seg fra middelmådighetens grenser.

6. Gløden i mørket

Et bemerkelsesverdig kunstverk, tatoveringen viser en vakker scene av en geisha som står i mørket. Et ansiktsportrett, stilen og designet, men likevel veldig enkelt, inneholder store detaljer, mens en ildflue delvis lyser den vakre kvinnens ansikt for å utfolde den tradisjonelle japanske sminken og store skinnende øyne.

Farget i blått, et av øynene skinner fra lyset fra ildfluen, mens det andre øyet har et glimt av mørk og kjedelig blå farge. Artisten fremhever hele scenen under en limegrønn nyanse, noe som gjør tatoveringen veldig iøynefallende.

7. Ett med naturen

Selv om denne tatoveringen er et annet ansiktsportrett, er den ganske annerledes i fremstillingen og symbolikken. Artisten viser en geisha med signaturen frisyre og antrekk som topper seg like under nakken. Tatoveringen viser en geisha med et ansikt laget av vinstokker og hår laget av grener mens blomster og blader blomstrer ut av grenene.

Med lyse grønne og dype brune farger viser kunstneren enorm naturlig skjønnhet. Kunstneren viser også geishas ansikt som sakte dør mens plantene og blomstene sakte visner bort. Scenen har stor symbolsk betydning for å bevare det naturlige miljøet og beskytte det.geisha-tatoveringer  

8. Taus

En tatovering med et kraftig budskap, kunstneren lager et halvkroppsportrett av en nydelig geisha med uvanlige trekk. Mens antrekk og tilbehør er lyse og fargerike og hun bruker den tradisjonelle sminken, renner tårene fra øynene hennes når kvinnen syr munnen.

Gjennom det svake røde blodet som strømmer fra sårene hennes, gir hun et innbydende smil til seerne sine. Tatoveringen symboliserer undertrykkelse og ulikhet i kjønn da hun ikke har lov til å snakke, hun er en statue som er igjen å be og for folk å rose.

9. Enkelhet er nøkkelen

Selv om det er mange artister som har produsert fantastiske scener, er det noen ganger den enkleste av stilene som er de mest fantastiske. Tatoveringen viser en ung geisha kledd i tradisjonell japansk antrekk sammen med tradisjonell sminke og frisyre.

Ansiktet hennes er blekt med mørke hasselnøttøye og rød leppestift. Fargene kommer til liv gjennom den imponerende kombinasjonen av linjearbeid og prikkarbeid, sammen med litt akvarell. Kvinnen rødmer når lyse rosa kronblad og blomster faller på den lyse grønne kjolen mens hun holder en japansk oransje vifte som har en kopi av Hokusai -bølgen trukket på den.

10. Skadet Geisha Tattoo

En av de mer pittoreske utsikten over tatoveringen viser en geisha som rengjør sårene langs en elv. Gjennom kunstnerens detaljerte balkkverk kan du se hvordan geisha renser blodet fra sårene mens hun sitter ved elven over templet.

Katana hennes ligger ved siden av henne når de mange blomstene faller fra trærne over henne, alt i en monokrom setting. Når kvinnen renser sårene på siden av påfuglen, følger hun med og gir skygge med fjærene.

Selv om den ikke har farge, er scenen i stand til å fortelle tid og sesong gjennom de små detaljene i scenen.

11. Fjæret Geisha -tatovering

Artisten viser en ung kvinne som holder en paraply mens hun går foran mens hun peker tilbake. Hun skryter av den tradisjonelle sminken og klærne mens paraplyen beskytter henne mot snøen. Den vakre kjolen hennes etterlater seg et spor av fjær fra ermene, forkledd som vinger, mens hennes lange hår berører obi (sash) på kjolen.

Bildet, mens det er ganske svart og hvitt, har noen skygger av forskjellige farger på linjene i kjolen så vel som paraplyen.

geisha-tatoveringer

12. Likegyldige Geisha -tatoveringer

Et helkroppsportrett som er ment å være på baksiden av en person, den likegyldige er en tatovering som har stor metaforisk betydning. Tatoveringen viser en ung, lys geisha mens hun står i en grå by uten en sjel å se.

Hun har på seg en overdimensjonert kjole, ledsaget av hår og sminke. Artisten viser henne holde en paraply under en klar himmel uten skyer og en lysende sol. Tatoveringen symboliserer hvordan samfunnet skaper normer og mennesker som avviker fra disse normene er utstøtte.

Kunstneren viser dette budskapet gjennom den vakre og rike fargeklassifiseringen av den svarte monokrome byen, og det eneste lyse og fargerike er det lille barnet som står under paraplyen, mens hennes overdimensjonerte kjole utenfor paraplyen også deler samme farge som byen.

13. Solen

Siden mange anser tatoveringer som kunst, uttrykker kunstnere og kunder seg gjennom betydningen tatoveringen holder. Denne tatoveringen viser en vakker geisha mens hun holder et barn i hånden og beskytter det mot den mørke og svakt opplyste skogen.

Solen skinner over kvinnen og babyen som avslører riper og blåmerker over hele kvinnen, men babyen er helt fin. Gjennom intens svartarbeid forteller kunstneren en historie om kjærlighet uten sidestykke av noen andre forhold gjennom svake røde og oransje farger, og mens solen skinner på kvinnen og barnet hennes, er de innhyllet i fullstendig mørke.

geisha-tatovering  

14. Beautiful Yet Deadly

Inspirert av fiktiv karakter Kitana fra Mortal Kombat -spillet får artisten en ny setting og antrekk for karakteren. Mens hun holder sine signaturvifteblad vertikalt mens de dekker ansiktet, har hun også på seg tradisjonell geishakjole mens hun står under et sakura -tre mens hennes smaragdgrønne øyne stirrer på betrakteren.

Artisten tar en mer anime tilnærming til karakteren, og legger til forskjellige livlige farger mens hun står elegant under treet med en kjole med et lignende fargevalg som den originale kjolen. Tatoveringen symboliserer skjønnhet, men ikke på bekostning av dødelighet, og viser frem kvinners empowerment.

15. Geisha og hennes fan

En veldig enkel design og stil, kunstneren er rett på sak i denne tatoveringen med minimalisme og eleganse. Et ansiktsportrett ved armen til kunden viser en kvinne kledd i geishas originale antrekk og sminke ledsaget av tilbehør.

Hun ser bort i det fjerne med sitt bleke ansikt og store øyne mens viften dekker nakken til haken. Viften har navnet på kunden på japansk sammen med skyer i en knallblå himmel. Kunstneren legger store detaljer i linjearbeidet, så vel som vannfarging av tatoveringen som gir et ytterligere lag med detaljer til det ferdige produktet.

Mer:

  • 225+ fantastiske søstertatoveringer: hedre din kjære søster (med betydninger)
  • 255+ beste brysttatoveringer du kan velge: #110 Blow Your Mind
  • Topp 155+ kravebenstatoveringer du kan velge
  • Angelina Jolie tatoveringer: 25 tatoveringer med betydninger
  • 125+ kreative hoftetatoveringer du må få (2018)

16. bedrag

Denne geishatatoveringen er laget i tradisjonell japansk tatoveringsstil og er rett og slett fantastisk å se på. Hennes signaturkjole ledsaget av hennes tradisjonelle frisyre og sminke kan gi en imøtekommende tilstedeværelse. Imidlertid forteller rubinøyene hennes, sammen med katanaen som hun holder, en annen historie.

Hennes truende blikk, men likevel ydmyk innbydende holdning er ganske bedragerisk, og til hennes ydmyke natur er de lysrøde og blomstrende grå liljer på kappen hennes med en vifte som dekker ansiktet hennes til øynene hennes knapt titter fra det.

geisha-tatovering design

17. Naturlig skjønnhet

På grunn av det presserende problemet med global oppvarming og avskoging, viser denne tatoveringen både den naturlige skjønnheten og skjønnheten til en ung geisha uten sminke..

Tatoveringen viser en kvinne som stirrer ut i det fjerne da tilbehøret sakte faller av. Flere blomster og grener omgir kvinnen som står i hagen. Artisten bruker intrikate linjer og kan skryte av imponerende realisme, men likevel en tradisjonell følelse av den generelle tatoveringen, noen farget med akvareller og noen med vanlig blekk. 

18. Geisha og hennes lange hår

Selv om det er et ganske forenklet konsept, har geishaen som greer håret mye større metaforisk betydning. Den unge kvinnens hår er egentlig ikke hår, det er en matte med øyne på.

Dette er den mest metaforisk dype tatoveringen av alle. Den matte som holder øynene symboliserer forventningene folk har til henne mens hun bruker tradisjonell kjole uten sminke.

Selv om dette er noen av de mest kjente stilene og ideene som kunstnere har vist gjennom årene, er det mange flere der ute. Videre bør du alltid velge en tatovering basert på forskjellige ting som mening, stil og viktigst trender.

Du kan finne mange design i tatovørens studio. Til slutt, selv om dette er berømte tatoveringer, må du velge dine geishatatoveringer nøye.