Å se noen som har forskjellige estetisk tiltalende design på kroppen er ganske overveldende, og det blir mer intenst når du hører om den symbolske verdien av denne kunsten. Påfugl -tatoveringskomposisjoner er en meningsfull tatoveringsdesign som fanger oppmerksomheten din nesten umiddelbart.

Selv om den ikke er så populær, gir den deg sikkert et unikt utseende. Fargerik visning av påfuglens fjær og å vise en av de vakreste skapningene i dette universet på deler av kroppen din er ingenting annet enn en perfekt beslutning. Påfugler er stolthet fra forskjellige kulturer og regioner. La oss diskutere hva påfugl -tatoveringer symboliserer.

påfugl-tatoveringer

Essensen av påfuglens blanke uttrykk

En majestetisk fugl med en krone på toppen av hodet stammer fra et kulturrikt land som India. Fargerike fjær og verdig holdning er hovedårsakene til skjønnheten. Disse usedvanlig delikate, men grasiøse skapningene er påfugler.

De har en meget prestisjefylt status i mange kulturer og religioner rundt om i verden. Indianere har gitt den status som å være deres nasjonale fugl fordi Indias historiske hendelser inkluderer både symbolsk og fysisk eksistens av påfugler. For eksempel hadde en av de indiske herskerne, keiser Shah Jahan fra Mughal Empire en preferanse for at en påfugletron skulle sitte, og på grunn av dette; i dag er påfugletatoveringer laget for kongelige og adel.

I India har påfugler en spesiell status som å være kjøretøyet til gudinnen Lakshmi som blir tilbedt for rikdom og velstand. Dermed ønsker mennesker med påfugletatoveringer også rikdom og prestasjoner. Den praktfulle hinduistiske guden Krishna brukte også en påfuglfjær på pannen.

Andre religioner der en topp har en høy status, er henholdsvis kristendom og buddhisme. Buddhister ser på påfugl som et symbol på ærlighet og integritet. Kristne finner den symbolske refleksjonen av Jesus Kristus og kirken i en hvit påfugl.

Årsaken bak den symbolske refleksjonen av skjønnhet og forfengelighet til en påfugl er dens tilknytning til en gresk gudinne Hera, som pleide å bli sjalu på mennesker som var mer attraktive enn henne. Noen få kulturer fester titlene Wise og kunnskapsrike med en påfugl. I Kina gir påfugler lykke til en gravid kvinne i henhold til mystisk tro. Personer med tro på oppstandelse og fornyelse av sjel og kropp synonymt knytter en påfugl med denne ideen.

Påfugler er immun mot toksiner og gift på grunn av deres indre helbredende kraft; og dermed; det er også knyttet til helbredelsen. Videre er påfugler også symbolsk knyttet til prakt, evighet, lidenskap og renhet.

Påfugl er et synonym for hvert adjektiv som brukes ovenfor. Selv fjærene til en påfugl har forskjellige symbolske bevis knyttet til den. Når en påfugl viser sin fargerike dans, er det ikke bare underholdende mennesker.

I stedet gir det et signal til hunnfuglen for parringsformål. Derfor viser kjærlighet og lidenskap. Tolkningen av et øye i fjæren er Guds øye i kristendommen og et ondt øye i orientalsk kultur. Det er en rekke symbolske adjektiv knyttet til den. Det avhenger imidlertid av bæreren av påfugl -tatoveringen hvordan man ser det og hva som er verdien og betydningen av komposisjonen.

Estetiske komposisjoner for et totem av skjønnhet

Påfuglblekk på forskjellige deler av kroppen er et tegn på blendende motiver og uttrykk for meningsfulle følelser. Som sagt er du det du har på deg, og kombinasjon av påfugl-tatoveringsdesigner med andre motiver eller bruk av en enkel påfugl-tatovering er ditt valg.

Vær kreativ med designene og gjør god forskning før du fullfører komposisjonen. For å hjelpe deg og lette veien, her er noen få hyggelige komposisjoner som ville være flotte for deg. Bare husk, lytt til alle, men gjør det du synes er riktig.

påfugl-tatovering

Etnisk påfugletatovering på huden din

Det gir kongelig og grasiøsitet når du får en påfugl på deg i et stammemotiv. Det er forskjellige design av tribal påfugl tatovering som du kan få. De svarte omrissene og fyllene gir sjarmen til tatoveringen din. Hvis du vil at denne tatoveringen skal bli gjort mindre smertefullt, ville et motiv på området der det er mer fett være flott. Som mage, lår, biceps osv.

Men hvis du har det på kragebeinet, underarmen, i nærheten av ribbeina eller på siden da, herregud, vær forberedt på smerten. Selv om det ville være smertefullt, men sluttresultatet ville få deg til å glemme all smerten på et sekund.

Kombinasjon av blomster og en påfugl -tatovering

Påfugler er den vakreste skapningen, og de ser mer pittoreske ut når de beveger seg eller danser i blomstene. Det får det til å se større og åndelig ut. Når du kombinerer begge de sterke motivene, blir det en dødelig kombinasjon.

Å få et stort motiv inkludert en påfugl og blomster på låret eller armen ville se veldig attraktivt ut, men mindre motiver på underarmen eller bak nakken er ikke mindre. Designet til dette kunstverket skal være ditt, det være seg fargerikt, abstrakt eller noe annet, men husk at det må uttrykke noe du vil huske i evigheten.

En fjær for å tiltrekke deg den andre halvdelen

Påfugl danser ved å åpne alle sine to hundre fargerike fjær for å tiltrekke seg hunfuglen. Å få en påfuglfjær gjort er et signal om at du er veldig lidenskapelig om din andre halvdel og har et veldig dypt og åndelig bånd til den ene.

Det er forskjellige størrelser, og det er ditt valg om du vil legge til farger på det eller vil beholde det i svart blekk. Mitt ærlige forslag ville være å fylle fargene i den. Du kan ha en liten fjær på fingeren, kragebeinet eller bak nakken. Imidlertid, hvis du ønsker å ha et større motiv, ville en lang fjær som starter fra kragebenet og slutter på siden av magen din se bra ut. Du kan ha det hvor som helst; på forsiden eller bak. Dette lange motivet ville også se på et lår og kalver.

Bare en oversikt for lykke til

I følge den kinesiske tradisjonen, a påfugl gir lykke og lykke. I en verden full av konkurranse og hat trenger alle en heldig sjarm. Å få omrisset av en påfugl på kroppen med svart blekk ville være din lykkesjarm for resten av livet.

Fortidens mennesker hadde også troen på at påfugl ville lede deg til paradiset, så alle disse synderne får en oversikt over en påfugl for en gratis inngang til paradiset. Siden det bare er en oversikt, så vil jeg foreslå at du holder den liten. Dekorer en skissert blekkpåfugl på håndleddet eller ankelen. Også underarmen eller siden nær magen eller navlen ville være flott for en tatovering som denne.

påfugl-tatoveringer

Se også:

  • 128+ fantastiske vingetatoveringer for å pryde huden din
  • 125+ Carpe Diem Tattoo Ideas for å hjelpe deg med å gripe dagen

Blanding av svart og farger

Det er vill design der ute, men en blanding av svart og farger for en påfugl -tatovering er bare fantastisk. En svart silhuett av kroppen med fargerike dansefjær ville gi en veldig dyp og åndelig mening.

Det ville være en symbolisering av mørket i personen eller tristheten i deg selv, men å fylle farger i andres liv og holde dem lykkelige er det du gjør. Selv om den har en mørkere side, er dette imidlertid også en bitter sannhet om at vi må gjøre andre lykkelige selv om vi ikke er i den tilstanden. Denne tatoveringen kan uttrykkes på forskjellige deler av kroppen din, inkludert området rundt hjertet, låret, brystet, kragebenet, etc..

påfugl-tatoveringer

Henna designet påfugl fanget for evigheten

Henna er alltid assosiert med en kvinne. Selv i de siste århundrene brukte alle damene henna til å skjære midlertidige design til store anledninger. Denne tradisjonen pågår fortsatt i mange land som India og Pakistan osv.

De kongelige designene til indiske dronninger og prinsesser var en blanding av blomster med påfugl. Så en påfugl -tatovering inspirert av henna -design avslører brukerens ynde, royalty, verdighet, ære og skjønnhet. Disse påfugl -tatoveringene i henna -design kan rocke på håndledd, rygg, kalver, sider nær magen og igjen bak nakken rett etter hårfestet.

Konklusjon

I denne artikkelen diskuterte jeg det unike og betydningen av forskjellige påfugl -tatoveringer. Jeg håper nå du har en idé til for å få en tatovering. Jeg føler at det er mange vanlige design som folk har på seg som anker, skip, kompass, etc. men svært få mennesker har noe unikt som denne tatoveringen.

Selv om påfugler på kroppen ikke er så mye i disse dager, får deres individualitet dem til å skille seg ut fra andre populære tatoveringer. Jeg håper du fikk litt inspirasjon etter å ha lest denne artikkelen. Hvis du skal tatovere og ønsker noe som heller ikke er veldig vanlig, er påfugler det beste valget. Påfugler er estetisk vakre og er også veldig meningsfulle for å gjøre den om til en tatovering. Det var en glede å skrive om dette emnet for alle dere, nyt tatovering.