Mansjett -tatoveringer eller armbåndstatoveringer har oppveid populariteten til andre blekkkunster. Tusenårsgenerasjonen på 2000 -tallet har gjort denne formen for tatoveringer til en het trend igjen etter 10 til 15 år. Hovedårsaken til at det har blitt så trendy og fasjonabelt er at det er et godt valg for alle typer mennesker, enten de er diskrete eller litt pretensiøse.

Et Inky armbånd for moteelskere

Alle de som planlegger å tatovere seg for et kult og trendy utseende, bandtatoveringer er gode å gå med, uten tvil. Å få et blekkaktig design på håndleddet eller en av biceps kan gjøre noe meningsløst til en gjennomtenkt og diskret komposisjon.

Du kan vise allsidigheten din mens du velger mønstre og design også. Hoved formålet med en tatovering er å fortelle en historie; så husk at bare tatoveringens design ikke kan fortelle en historie alene. Men den delen av kroppen der du får blekk, spiller også en stor rolle i denne historiefortellingen.

armbånd-tatoveringer

Historisk bakgrunn av dine favorittband

Som nevnt ovenfor har disse bandetatoveringene rystet moteindustrien gjennom vekkelsen etter mange år. De vanligste designene i disse dager er maori, keltisk, polynesisk og mange andre (som vi diskuterer senere).

Det eneste formålet med å bli blekket er ikke bare nytelse. Men det er også et symbolsk minne om en veldig personlig og viktig begivenhet. Det kan være ens bryllup, fødsel av et første barn, død av en elsket eller en annen uforglemmelig anledning.

Tidligere har folk rapportert om å ha prøvd et svart armbånd på ermet på en skjorte eller på huden for å vise det som et symbol på sorg etter en kjæres død. På grunn av dette får mange folk disse bandetatoveringene gravert som et symbolsk minne om en kjær som hviler i fred.

Betydningen av disse tatoveringene varierer også etter kultur og land. For eksempel har kineser kirsebærblomstersammensetning som et symbol på kjærlighet, mot og femininitet. Mens Japan betrakter dette symbolet som et tegn på forbigående liv. Hawaiianere ser nasjonal og kulturell stolthet i vannbaserte og tema armbåndstatoveringer.

Det kan være forskjellige representasjoner og assosiasjoner til en armbåndstatovering. Du kan se en ørn som et symbol på kamp og åndens oppgang; et emblem for å praktisere moralsk og fysisk frihet; æresridderen; likestilling og kultur; hjertet for å snakke om reservert kjærlighet eller en indikasjon på skjult ferdighet.

Det er mange flere tatoveringsmotiver som kan bli en flott kombinasjon av et meningsfylt og stilig historiefortelling på kroppen din. Tatovøren din kan ha flotte design å vise deg, men valgte noe meningsfylt for deg selv. Få noe som er personlig.

Betydningen av tatoveringssymboler er vanligvis ikke kjent for publikum, og de kan ofte komme med egne tolkninger som kan være feil. Så undersøk selv, i stedet for å stole på andre mennesker.

Som vi allerede har fortalt deg om noen populære design, er noen av dem diskutert med deres symbolske betydninger.

Polynesiere

Denne tatoveringen er et symbol som har mye tradisjonell betydning. Det forener medlemmene i en stammegruppe og skiller dem fra andre. Noen andre bandtatoveringer kan være symbolske bevis eller assosiasjoner til at en person tilhører et samfunn eller en gruppe mennesker med lignende interesser.

Tribal armbånd

I århundrer har mennesker fra forskjellige kulturelle grupper og områder klassifisert sitt eget folk ved stammemerking. Samlingen av grupper gjennom et enkelt symbol gravert på kroppen forklarer viktigheten av stammetatoveringer. Denne følelsen av å tilhøre en kulturell gruppe gjennom en tatovering gir den en etnisk sjarm. Bland sammen forskjellige meningsfulle, men kule komposisjoner for ditt stammeband.

Piggtrådarmbånd

Piggtrådarmbånd kan vise seg å være et symbol på smerter i ens hjerte. Denne typen farget design kan ha flere betydninger, men forholdet til smertefull avbildning er langt sterkere.

For eksempel ble en piggtrådstatovering brukt til å klassifisere krigsfanger før andre verdenskrig. Kristne derimot, observerer dette som en tilknytning til Jesus Kristus og smerten han utholdt for sitt folk på korset.

Blomsterknopper

Blomstersammensetninger for en bandtatovering utstråler et feminint utseende ettersom blomster alltid er forbundet med femininitet. Disse er også blant de mest populære tatoveringsdesignene i disse dager. Disse ser ikke bare søte og vakre ut, men representerer flere viktige forklaringer.

Men når du velger en blomsterdesign for deg selv, gjør du et klokt valg fordi forskjellige blomster har forskjellige betydninger.

Indianer

Denne typen tatovering er populær i form av et bundet tau rundt armen eller håndleddet. Perler og hengende fjær er vanlige i denne typen blekkdesign. Noen liker også å inkludere en drømmefanger og en oksehodeskalle. Det kan også inneholde andre emblemer, avhengig av ditt valg.

Det største med disse tatoveringene er at de ikke har en bestemt betydning. Det valgte designet gir det en mening. Uansett hva betydningen måtte være, er forbindelsen til indianerkulturen betydelig.

Kryss armbånd

Dette bandet fremkaller religiøse følelser og følelser. Denne tatoveringen er ikke forskjellig fra andre håndledd eller arm tatoveringer. Imidlertid endres hele betydningen når du tegner et kryss i midten av tatoveringen.

Du kan koble de to endene av en stammetatovering med et kryss for å forbedre utseendet eller for å fullføre sirkelen.

armbånd-tatoveringer

Aztec armbånd

Aztekernes stammer, også kjent som grunnleggerne av kunsten å tatovere, var berømte for kroppsmerking og tatovering. Det sies at aztekiske komposisjoner lager flott og meningsfull blekkart. Vanligvis er disse tatoveringene forbundet med originalitet, vær og fruktbarhet.

Virvler og stjerner

Vi kan inkludere stjerner i mansjett -tatoveringer. For å ha en stjerne som armbånd eller armbånd, må du legge til andre små tatoveringer for å få det til å se ut som ett bilde. Et sett med ferdigheter er nødvendig for å forstå den skjulte betydningen av denne tatoveringen.

Hvis du får dette gjort fra noen som er veldig profesjonelle og har øye for detaljer, så er dette det beste alternativet å gå med.

Line armbånd

Enkelheten og elegansen til linjearmbånd oppmuntrer mange tatoveringselskere. En kul ting med dette er at du kan skjule tatoveringen når det trengs. Enkelheten i designet treffer mange med en tanke om at det ville være et stykke kake å tegne det. Dette er imidlertid en myte. Mange tatovører nekter å tegne denne typen tatoveringer fordi det å tegne en snurrlinje perfekt på håndleddet, eller en ankel krever mye erfaring og fingerferdighet.

Kjedearmbånd

Folk ser på kjeden som et symbol på slaveri. Det går tilbake til den tiden da folk bandt slaver og fanger med lenker. Et kjedearmbånd kan være en representasjon eller forening for å bli forent. Forent til det totemet representerer. Det kan være hjerterhodeskaller, et symbolsk tegn som minnet om en du er glad i eller et annet element.

Abstrakt armbånd

Abstrakte tatoveringer er en unik type tatoveringer. Dette er superoriginale komposisjoner å ha på huden din hvis du vil at tatoveringen din skal være annerledes og eksepsjonell. Grunnen til denne originaliteten er at tatovøren må komme med designet fra sinnet. Det sikrer at tatoveringen din vil være unik, og ingen andre vil ha det.

Landskapsarmbånd

Landskapsprofiler blir populære i tatoveringsverdenen. Det kan være en panoramadesign av nabolaget der du tilbrakte barndommen, skogen eller en park du ofte bruker eller et annet sted som minner deg om en minneverdig hendelse. Å få en tatovering av et sted fra fortiden din er et godt alternativ.

armbånd-tatoveringer

Musikk noter

Hvis du er en musikkelsker, så trykk de melodiøse tonene permanent på lemmene dine. La disse notene vikle rundt armen din for evig tid.

Personlig mener vi at du ikke bør gå med en eneste type musikknote; bland i stedet flere av dem for å få det til å se mer musikalsk og attraktivt ut.

Armbåndstatoveringer gjenspeiler din individualitet, din egenart og dine skjulte hemmeligheter i det lange løp. Det er mange mennesker der ute som får tatoveringer bare for moro skyld eller fordi de elsker det estetiske bildet på kroppen.

For noen individer er det imidlertid en historie om deres skjulte tanker, og de graverer det på kroppsdelene på symbolske måter. Armbåndstatoveringer er mest holdbare, estetisk tiltalende og fulle av betydninger.

Bandtatoveringer ser stort sett bra ut på håndleddet, armen og underarmen eller ankelen din. Du kan gravere alle designene som er diskutert ovenfor på noen av disse kroppsdelene. Størrelsen vil imidlertid ha betydning. Sørg for å være nøye med designen og størrelsen på tatoveringen du vil velge.