Tatoveringer har vært fascinerende ikke bare i antikken, men også i moderne tid. Røttene deres går helt tilbake til neolitisk tid. Imidlertid har kunsten å tatovere gått gjennom flere transformasjoner. På grunn av mangfoldet og andre funksjoner, tatoveringer øker i popularitet over hele Amerika. Du vil bli overrasket over å vite det 48% av den amerikanske befolkningen har en eller flere tatoveringer på kroppen. Vel, det er ikke rart at du er i en periode med tatoveringsrenessansen.

Folk fra forskjellige kulturer bruker tatoveringer av forskjellige årsaker. Enten det er for å demonstrere din personlighet eller for å minnes anledninger i livet ditt, er tatovering en av de beste måtene å uttrykke deg selv på.

Merk huden din uttrykksfull med dato -tatoveringer

Du er enig i at tall utgjør en stor del av våre liv. Uten tall ville vi selvfølgelig ikke ha merkedager, bursdager, helligdager eller en mengde andre anledninger der numeriske tall spiller inn.

Ikke bare dette, det er dager da livet ditt tar viktige svinger. Det kan for eksempel være å møte noen spesielle, oppnå det du lenge har ventet på, eller å ta din nyfødte baby i armene dine for første gang.

Det er ingen tvil om at det er mange minner du vil ta vare på for livet. Så, hva kan være bedre enn å ha på seg en tatovering som får deg til å feire de dagene? Det kan være bryllupsdatoen din eller fødselsdatoen for ditt første barn.

Det kan være dagen da du gikk inn i yrkeslivet ditt. Eller kanskje datoen da et elsket familiemedlem eller en venn dro. Når det gjelder date tatoveringer, ville en mengde ideer dukke opp. For å hjelpe deg med å velge den beste for deg, deler vi noen fantastiske date -tatoveringsideer.

Romerske talltatoveringer

I løpet av kort tid har ideen om å inkorporere romertall i tatoveringer blitt ganske populær. Du vil finne forskjellige kjendiser i media som omfavner disse tatoveringsdesignene. Hvis du lurer på hvordan talltatoveringer oppsto, vær oppmerksom på at historien er ganske overraskende.

På grunn av utbredelsen kan du ha antatt at romertallstatoveringer startet som et prestisjefylt tegn som de er i nåtiden. Imidlertid ble denne typen tatoveringer brukt i Romerriket som en form for straff. Da pleide romerne å merke sine slaver med slike tatoveringer. I tillegg pleide de også å merke kriminelle for sine ugjerninger.

Det er ingen tvil om at slike tatoveringer i dag ikke bare fascinerer mennesker rundt deg, men også hjelper deg med å huske spesielle anledninger i livet ditt. Så om du kombinerer den med en roseblomst eller en fugl, ser romertallstatoveringer ekstremt kule ut!

Cat-Date Tattoo

Du kan elske denne tatoveringen av to grunner; i minnet til den avdøde katten din eller for å forbedre betydningen av date -tatoveringen din. Kattedato-tatoveringen vil overraske alle rundt deg med sin vakre og intrikate estetikk.

Tegnet under de romerske tallene viser en katt den spesielle historien om livet ditt. For plasseringsideen kan du ha denne typen tatoveringer på brystet eller ryggen. På denne måten vil artisten din ha nok plass til å enkelt inkorporere alle detaljene.

Bryllupsdato tatovering

Det er ikke rart at et bryllup er en av de viktigste og munterste anledningene i livet ditt. Uttrykk dine dyrebare følelser for partneren din ved å merke huden din med datoen for bindingen din. For ikke å snakke om at slike tatoveringer har blitt mye brukt av folk som også skal gifte seg.

Det være seg håndleddet eller nakken din, en tatovering som inneholder bryllupet ditt betyr den evige kjærligheten dere begge har til hverandre. Kombiner datoen med kjærlighetsfugler, hjerte eller en rød rose, valget er ditt. Følelsen av uttrykk vil imidlertid forbli den samme; det vil vise din uendelige kjærlighet til partneren din.

Første babyfødte date

Du er enig i at det første ropet til barnet ditt og følelsen av å ta det i armene dine er ute av denne verden! Etter ekteskapsløftene dine er fødselen til ditt første barn det du alltid vil ha nær ditt hjerte. Hvorfor ikke uttrykke intensiteten til din kjærlighet ved å tatovere barnets fødselsdato?

Siden det ofte brukes som en påminnelse om tid, kan du få denne fantastiske tatoveringen på håndleddet. Du kan også gi den noen farger eller legge til andre gjenstander, for eksempel et hjerte, en blomst eller en engel for å gi mer detaljert estetikk.

Videre kan du gi partneren din en overraskelse ved å bruke en slik tatovering enten på babyens første bursdag eller på ditt andre bryllupsdag.

Dato med klokke

Når det gjelder datatatoveringer, har du kanskje støtt på myriader av ideer som inkluderer romertall. Når det er sagt, vil du også finne noen av de mest populære date -tatoveringene som inneholder en klokke. Hvis du vil minnes en spesiell anledning i livet ditt sammen med tiden, er dette sannsynligvis den beste ideen!

Siden et flertall av klokkene vanligvis er merket med romertall, vil det gi et antikt, men likevel elegant utseende. Dato og klokke tatoveringer kan se enkle ut, men vil være veldig grasiøse, spesielt når artisten din vil legge til en rose i midten.

Et hjerteslag med dato

For hver tatoveringsentusiast som leter etter en tatoveringside uten boks, gjør deg klar! Et hjerteslag med datoen er alt du vil! Enten det er din første eller femte tatovering, vil et hjerteslag med en date sikkert få deg til å skille deg ut. Det betyr ikke bare dybden og intensiteten i forholdet ditt til noen, men det bestemmer også din kreative, men forlokkende stil.

På grunn av sin allsidighet kan du lage identiske tvillinger; en på håndleddet og en annen på håndleddet til partneren din. For ikke å si, en hjerteslagstatovering er en av de heteste trendene når det gjelder kroppskunst. I tillegg til designet kan du legge til en forslagsdato for å gjøre dette enda mer spesielt.

Date med en drømmefanger

Selv om det er så mange ideer som kommer med tatoveringen din, kan du velge en som passer perfekt til din personlighet. Siden det er mylder av emblemer å legge til med datoer, kan du inkludere en dato i en intrikat illustrasjon av en drømmefanger.

Dette vil minne deg om dagen da du oppnådde den største drømmen i livet ditt. Hvis du tenker på plassering, ville biceps eller arm være det beste stedet å plassere en så utsøkt tatovering.

Plante med dato

Hvis favorittplanten din dør og du ikke kan komme over smerten, kan du helbrede ved å legge denne tatoveringen på huden din. Videre kan du bære plante med datatatoveringer for å forbli oppmuntret og motivert; planten er en av de vakreste aspektene ved naturen og den gjenspeiler “liv”. Med andre ord vil en slik tatovering bringe deg nærmere livet.

Dato med navnetekst

Enten du husker ditt kjære familiemedlem eller en kjær venn, kan du merke huden din med navnet kombinert med datoen. Her kan datoen markere tidspunktet du møter dem for første gang eller en annen minneverdig anledning som du vil ha nær ditt hjerte for alltid.

Det flotte med slike tatoveringer er at de er ganske allsidige. Du kan leke med skrifttype og tekst, legge til farger etter eget valg og inkorporere ethvert objekt du liker.

Dato med setninger

For noen mennesker er det setninger, sitater eller ord som har motivert dem i visse stadier av livet. Så hvis du er en av dem, er det ingen bedre idé enn å bruke den setningen som en tatovering. For ikke å nevne, det vil alltid hjelpe deg med å huske de gylne ordene og oppmuntre deg til ikke å gi opp. Når det gjelder plassering, må du merke det et sted det er lett å lese.

Til minne om en avgått

Noen ganger bringer livet oss på et tidspunkt da vi må gå fra våre nærmeste. I så fall må du ikke begrense kjærligheten til minnene dine; uttrykk det heller ved å bruke en tatovering. Legg til en dato for tatoveringen din da de gikk fra deg.

For å bringe flere detaljer, kan du legge til et objekt som følger med tatoveringen. Dessuten kan du legge til farger hvis du vil.

Date_Tattoos

Bunnlinjen

Nå som du har kommet over mange fantastiske, men stilige tatoveringsideer, må du merke den som er best egnet for din personlighet. Videre, ikke glem å huske på at hver tatovering har betydninger og bør bæres deretter.