Jumbo-boksfletter er en større og tykkere variant av den berømte afrikansk-rotte beskyttende frisyren som deler naturlig hår i boksform, og de overgår andre flettede beskyttelsesstiler av en rekke bemerkelsesverdige årsaker.

De har totalt lite vedlikehold fordi det produseres færre stykker når du lager større og tykkere fletter, og de kan vare opptil tre måneder, og til slutt sparer du tid og penger. Disse flettene er veldig stilige og er bokstavelig talt oppsiktsvekkende når de er kombinert med antrekk eller stylet med en hvilken som helst motefarge og glitrende hårtilbehør.

I tillegg kan disse sexy allsidige flettene trekkes opp i hvilken som helst frisyre du ønsker! Bare aldri glem å ha en daglig fuktighetsgivende rutine for sunnere og mer fantastiske resultater.

Gå som en diva med disse slående brikkene som renner nedover ryggen din! Her er fantastiske jumbo boks fletter frisyrer å gjenskape for din neste beskyttende stil.

Double Twisted Jumbo Box Braids

Double Twisted Jumbo BraidsInstagram @shurba_by_samri

Få dine fantastiske jumbo-vendinger i XL-størrelse for en mer fantastisk oppgradering. Jo færre brikker du har, desto lettere vedlikehold og styling blir det!

Friske, svarte, store esker

Ferske Black Box fletterInstagram @ebonisgiftedhands_

Måten disse utsøkte brikkene ligger på, får oss til å bli mer forelsket i denne beskyttende jumbo -boksflettestilen! Ta to til tre tråder foran og knyt bak for et lett feminint utseende.

Langt hår med tette fletter og mansjetter

Langt hår med tette fletter og mansjetterInstagram @hairbydtx

Disse blonde jumbo -boksflettene består av tre tykke stykker flettet til perfeksjon med dobbel veving i mellom for suveren kontrast. Legg merke til hvordan de glitrende gylne trådene dekorert med metallringer får hele dette til å se helt unikt ut!

Perfekt toppknute

Perfekt toppknuteInstagram @locsbylexx

Et fantastisk eksempel på hvordan fletter og oppdateringer alltid henger sammen. Her er de knallrøde flettene viklet inn i en høy bolle og dekorert med søte gylne mansjetter.

Høy hestehale med lange fletter

Høy hestehale med lange fletterInstagram @jos_hair

Fremhev et utsøkt design med kontrasterende tykkelse og bruk brikkene dine til en pen og iøynefallende jumbo-boksflette ‘do!

Nydelig High Bun Updo

Nydelig High Bun UpdoInstagram @stylesbydaniij

Denne er en dope top knute ved hjelp av jumbo boks fletter. Den er ideell for deg som ønsker å vise frem det vakre ansiktet og tilbehøret og føle deg frisk hele dagen!

Kule trekantsdeler

Kule trekantsdelerInstagram @hairby.liyah_

Ta jumbo -boksflettene dine et høyere nivå med disse helt søte trekantede eskeflettene som ville fange alles oppmerksomhet!

Asymmetriske Lob Box Braids

Asymmetriske Lob -fletterInstagram @jessbeautydesigner

Denne tykke, ujevne lange boben med dekorerte stykker er absolutt bomben! Denne jumbo -boksflettet frisyre er perfekt for arbeids- og forretningsdamer.

Long Bob Braids

Long Bob BraidsInstagram @elyssetl

Slipp løs din groovy side med denne virkelig søte flette jumbo boksen flettet lob cut som går definitivt på punkt med ovale ansikter!

Big Box Braids

Big Box BraidsInstagram @thembraidedgals

Gå stort og firkantet! Dette jumbo -flettede verket viser hvor ryddig og lett denne funky beskyttende stilen kan være.

Unik Updo Bun

Unik Updo BunInstagram @taylordddd._

Få det beste fra begge verdener når du går halvveis med en toppknute! Dette utseendet er et fantastisk eksempel på de mange måtene du kan style og tilpasse dine jumbo boxy fletter. Fletting har blitt en kunstform.

Vakre tykke eskefletter

Vakre tykke fletterInstagram @mshollywood919

Et annerledes og søtt utseende perfekt for det nye året-disse jumbo lagdelte feed-in box flettene vil garantert få deg til å føle deg fantastisk hele dagen!

Oppmerksomhet-gripende Jumbo Box fletter

Jumbo-fletter med oppmerksomhetInstagram @braidsbybre1

Høydepunkter er en kreativ metode for å sette interesse og bevegelse i de superlange boksflettene. Med denne lange lengden har du sikkert mange alternativer for styling av hårklippet med jumbo -boksen din og komplimenter mottatt.

Beskyttende Big Box Braids

Beskyttende Big Box BraidsInstagram @hairbykneetay

Rock denne jumbo beskyttende frisyren med eskefletter ved å gå klassisk. En enkel sidedel fremhever et ovalt ansikt og etterlater deg med en søt og lettvint stemning.

Klassisk flettet hestehale

Klassisk flettet hestehaleInstagram @bunnybraids

Hvis du ikke har tid til å vedlikeholde det naturlige håret ditt, er disse fantastiske jumbo-feedene noe for deg! Du kan legge til boksfletter mellom for kontrast og noen virkelig søte metallmansjetter for et unikt preg.

Morsom flettet toppbolle

Morsom flettet toppbolleInstagram @home.braids

Sp&En med stilskaperen, Tulie Francois

Braidstylist i Québec, Canada

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er en jumbo boks krone flette! Det er vakkert og forhøyet med et stilig preg. Du må definitivt bære den med stolthet og nåde. Jeg elsker allsidigheten. Du kan bruke den med forskjellige størrelser på fletter, designe den som du vil, og legge til et lite preg på den med hårsmykker eller fargede fletter uten å skade håret. Det tar ikke for lang tid å gjøre, og det lar håret hvile.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette utseendet kan passe til alle hårtyper. Det viser ansiktet ditt veldig godt, derfor må du være trygg på å bruke det. Det er også en veldig moden og profesjonell frisyre. Perfekt for en travel livsstil, fordi når du er ferdig, trenger du ikke bekymre deg for det eller legge til noe i det.

Half Up Bun

Half Up BunInstagram @boxbraidsbytiffany

Sp&En med stilskaperen, Tiffany Shuler

Braider @ Box Braids Av Tiffany i Columbus, OH

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne stilen regnes som jumbo boks fletter. Det er en trendy variant av boksfletter, en populær frisyre i den afroamerikanske kulturen. Det jeg liker med denne stilen er allsidigheten. Det kan kles opp eller ned, alt handler om fletting.

Noen råd til noen som vurderer det?

Jumbo -boksfletter av enhver stil regnes som beskyttende stiler. De er ikke bare for mote, men er ment for å stikke håret vekk og hjelpe til med vekst og oppbevaring. Det sparer også tid med å gjøre deg klar om morgenen, siden du ikke trenger å gjøre ditt eget hår. Denne stilen kan føles tung i løpet av den første uken du bruker den. Det kan være litt spenning når du får denne stilen, men det er viktig å kommunisere med stylisten din for å unngå å være ubehagelig eller ha smerter. Det tok omtrent 8 pakker med forhåndsstrakt hår (merke: Lock’N Hold) for å oppnå denne stilen.

Halv Updo

Halv UpdoInstagram @bethdefinesbeauty

Sp&En med stilskaperen, Imebet Thompson

Manager / Natural Hairstylist / Professional Braider @ Beth Defines Beauty Salon i Atlanta, GA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg kalte dette halv opp/halv ned flette stil eller jumbo boks fletter i ryggen/cornrows foran. Disse kan gjøres mye mindre, hvis klienten ønsker det, eller lenger. Det er alltid opp til dem å bestemme seg for flettingen. De er vakre jumbo box fletter laget på halvparten av hodet med feed-in cornrows foran. De store og små flettene gir frisyren en søt kontrast og design. Det jeg liker med denne stilen er at den er veldig allsidig i tillegg til å ha cornrows.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne stilen passer for enhver anledning, for arbeiderklassen og for fest. Kvinner med hvilken som helst hårtype eller tekstur kan rokke dette utseendet. Det er veldig enkelt å vedlikeholde, bare sov i en silkehette eller skjerf, og det varer opptil 4-6 uker. Hodebunnen kan også fuktes daglig for ekstra beskyttelse og forhindre tørrhet.

Den kan brukes som på bildet eller helt ned. Den kan også flettes til en flette og få tilgang til. Vi kan også lage en full hestehale med endene hengende for treningsøyeblikk eller til en bolle for et mer profesjonelt, profesjonelt utseende.