Mielőtt a következő haj találkozót megnézi, nézze meg ezeket a fényképeket a tengerparti hullámokról rövid hajra. Feltétlenül mentsen el egy vagy több képet, hogy megmutassa stylistjának, és kérdezze meg őket, hogyan kell otthon barkácsolni a tengerparti hullámokat.

A tengerparti hullámok a rövid hajhoz egy frizura, laza, texturált hullámokkal, amelyek a haj közepén kezdődnek. Egyre több csaj ássa ezt a rendetlen, felébredt-szerű megjelenést, és a tengerparti hullámok sem nézhetnek ki jobban, mint a vágott haj!

Számos módja van ennek a szörfös csajos stílusnak a könnyű megszerzésére, még rövid hajra is. Ennek a stílusnak a leggyakoribb módszerei a hőszerszámok, például egyenesítő, laposvas, hajsütővas vagy egyszerűen a szálak mini zsemlékre bontása. Természetesen a formázó termékek, például a krémek és a só spray -k elengedhetetlenek ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki belőlük!

A Hollywoodban valaha látott legmelegebb tengerparti hullámok rövid hajban Jennifer Lawrence, Lucy Hale, Nicole Richie és Dianna Agron hullámai bizonyítják, hogy egy hihetetlenül texturált strandhullámú frizura mindig megfelelő.

Ha egy könnyed stílusra vágyik, amelynek elkészítése csak minimális időt igényel, akkor ezt a bozontos, lecsavart hajat Önnek kell átölelnie! Nézze meg ezeket a népszerű rövidhullámú tengerparti stílusokat az alábbiakban:

Óceán hullámai rövid hajra

Óceán hullámai rövid hajraInstagram @beauty.by.lojo

Ha rövid hajra óceáni hullámokat szeretne elérni, használjon tengeri só spray -t, majd csiszolja, majd engedje el. Ez a három egyszerű lépés ennek a megnyugtató chill-out stílusnak a megszerzéséhez, különösen a finom, fekete hajú nők számára!

Strandhullámok rövid hajra éjszakára

tengerparti hullámok rövid hajra egyik napról a másikraInstagram @justindillaha_hair

A rövid hajú tengerparti hullámok egy éjszakán át tarthatnak. Mint a legtöbb hullámos frizura, ne felejtse el szem előtt tartani, hogy a tengerparti hullámokat nem szabad lekötni, amikor lefekszik, hanem ehelyett használjon selyempakolást, mint a Sikelondon, lefekvés előtt. A selyemtakaró megvédi a hajat az ágyneműbe dörzsöléstől, csökkenti a törést és a göndörödést.

Laza hullámok rövid és közepes hosszúságú hajra

laza hullámok rövid és közepes hosszúságú hajonInstagram @yukistylist

A laza hullámok a rövid és közepes hosszúságú hajon tökéletes megoldás, ha nem akar túl sokat elveszíteni, miközben új hajviseletre vágyik. Minden strandhullámú frizura a sós víz és a nap által keltett laza és rendetlen hullámokhoz hasonlít. Attól függően, hogy milyen gyorsan hullik a haj, a hullámokat kicsit feszesebbé vagy lazábbá tehetjük. A hullámok jobb tartása érdekében használjon Kerastase – L’Incroyable Blowdry Lotion szivattyút, amely hosszú, rugalmas tartást biztosít.

Rövid tengerparti hullámok

rövid tengerparti hullámok nőknekInstagram @hairbykasia_

A rövid tengerparti hullámok ideálisak a haj mozgásában és szerkezetében. A haj szétválasztása és szakaszonként göndörítése adja a legnagyobb térfogatot, különösen akkor, ha a haj legfelső rétegét göndöríti, hogy strandhullámú frizurát hozzon létre.

Rendetlen állhosszúságú karaj hullámokkal

rendetlen állhosszúságú hasáb hullámokkalInstagram @styled_by_carolynn

A rendetlen, állig érő, hullámokkal vágott szelet tökéletes pár a bőséges mennyiségű textúrához, mérethez és térfogathoz. Számos módja van hullámos frizura létrehozására, nagyobb és kisebb szakaszok készítésével, valamint a haj hajlításával ellentétes irányba, különböző göndör mintákat és különböző mozgásokat kínálva.

Rövid haj laza tengerparti hullámokkal

rövid haj laza tengerparti hullámokkalInstagram @styled_by_carolynn

A rövid haj laza tengerparti hullámokkal divatos csavar a klasszikus rövid bob fodrászhoz. A tengerparti hullámokkal rendelkező frizurákat könnyen kivitelezheti, ha egy hüvelykes hajsütővasat és kis részeket hajlít, és ügyeljen arra, hogy a végeit kint hagyja, hogy egyenesebbek és sérültek legyenek. Fejezze be a stílust textúra -spray hozzáadásával, majd fésülje át vagy ecsetelje át a fürtöket, hogy lazák maradjanak.

Élénk Bob tengerparti hullámokkal

Élénk Bob tengerparti hullámokkalInstagram @shmoakin_hair

Az élénk bob tengerparti hullámokkal tökéletes átmenet a hosszú hajról a rövidebb hajra. A tengerparti hullámok hajba formázása extra stílusérzetet kölcsönöz. Csak egy laposvas vagy egy hüvelykes hajsütővas és egy texturáló spray szükséges!

Kócos strandfürtök

Kócos strandfürtökInstagram @madi.jcsalon

Függetlenül a vágástól és a stílustól, a lágy hullámok bármilyen haj típushoz illeszkednek. Nem csak a nyári megjelenés miatt a rendetlen tengerparti fürtök minden évszakon túlmutatnak!

Rövid Bob strandhullámokkal

Rövid Bob strandhullámokkalInstagram @beverlyeze

Feltűnő és lendületes, egy rövid bob finom hullámokkal úgy néz ki, mint egy baba. Göndörítse a haját, és kefével enyhítse a hullámokat.

Strandhullámok rövid hajhoz, lapos vasaló használatával otthon

Strandhullámok rövid hajraInstagram @hairdidbysas

Ha teltebb hajjal áldott meg, akkor inkább élvezze a rövid hajat! A tengerparti hullámok frizurájával sokat kell játszani. A tengerparti hullámok a rövid hajhoz hozzájárulnak a haj teljes testéhez. Ezenkívül egy laposvas nagyszerű ezeknek a kis hullámoknak a létrehozásához.

Ombre Beach hullámok és rövid haj

ombre beach hullámok és rövid hajInstagram @tiffanycolorshair

Ezeknek az ombre tengerparti hullámoknak és rövid hajnak minden szöge és tulajdonsága valóban elragadja a hajszínt, a fürtöket, a szemüveget és a vágást!

Boho ihlette Beachy Curls

Boho ihlette Beachy CurlsInstagram @hairbykayti

Emelje ki boho ihlette tengerparti fürtjeit és sötét gyökereit azáltal, hogy apró virágtűket helyez a hippi zsinórjába vagy a feje köré, hogy fesztiválos tengerparti hullámot kapjon.

Könnyed tengerparti haj göndör hajjal

Könnyű tengerparti hajInstagram @hairbytriina

A kulcsszó itt egyszerű: menj át a hajadon valamilyen habbal, vagy kösd össze egy órán keresztül, és könnyű, tengerparti hullámos frizurád lesz!

Strandhullámok nagyon rövid hajra

Strandhullámok nagyon rövid hajraInstagram @peachiehair

Tegyen utat a tengerparti hullámoknak nagyon rövid frizurákon, mint a bobok és a pixie vágások! Tengeri só permetezze az utat a gyönyörű hullámokhoz sötétbarna tincsein.

Texturált tengerparti hullám rövidebb hajra

Texturált tengerparti hullám rövidebb hajraInstagram @nohairpicss

A legegyszerűbb módja annak, hogy rövidebb hajra texturált tengerparti hullámot kapjon, ha fröccsen rá tengeri sós hajlakkot, és utána csiszolja le a végét. Azonnali nyaralási hangulat!

Heatless Beach Waves Natural ’Do

Hőtlen tengerparti hullámokInstagram @jacquie.hair

A hőtlen tengerparti hullámok egyik módja, ha a haját rögtön csomóba csavarja, közvetlenül a zuhanyzóból való kilépés után. Tartsa körülbelül egy órán keresztül, majd engedje el!

Könnyű, rövid rétegű haj tengerparti hullámokkal

Rövid rétegű haj tengerparti hullámokkalInstagram @rachel.lott.hair

A tengerparti hullámokkal rendelkező, rövid rétegű hajnak erős textúrájúnak kell lennie, mint ez a kissé rövid fordított bob. Ezeknek az egyszerű tengerparti hullámoknak van egy szórakoztató titka; a haj kb.

A stylist és a Queensbury -i Camellia Hair and Beauty tulajdonosa szerint Rachel Lott elmagyarázza: „a képen látható lánynak vastag, göndör haja van, ezért ez a technika összeomolja a vágás formáját, megakadályozva, hogy a hát nagy, vagy háromszög alakú legyen. Ez egy szórakoztató hullámos frizura is, amikor felviszi vastag haját! ”

Ami a formázást illeti, Lott azt mondja: „A stílus befejezéséhez használjon krémet a nedvesség és a ragyogás érdekében a természetes tengerparti fürtökön, majd lazán tekerje körbe az 1 hüvelykes vasalót, váltakozó irányokat a kócos tengerparti hullámok számára.”

Rendetlen tengerpart Rövid haj

Rendetlen tengerpart Rövid hajInstagram @sonoranyettyhair

Ez egy összetört lob, mivel sok textúrája van a tengerparti áramló hangulathoz! Strandhullámok esetén görbüljön az ellenkező irányba. Amikor a haj felső részét göndöríti, egyenesen felfelé göndörödjön a tövénél, hogy minden mennyiség a helyén maradjon.

Yvette Sandoval, az Ombre és a balayage szakembere, az ariloni gilberti Salon Amore -ból azt mondja: „használjon Bumble és Bumble sűrítő sort minden térfogathoz, és marokkói olaj textúrát, hogy sok textúrát és rendetlen tengerparti hullámot kapjon.”

Sandoval hozzáteszi: „az összetört lebeny nagyon sokoldalú vágás, és jól néz ki bármilyen típusú hajjal rendelkező nőknél. A hajformázás több erőfeszítést igényel bizonyos típusú hajakkal és textúrákkal, de a megfelelő tengerparti hajápolási termékekkel és a stylist megfelelő oktatásával érhető el. ”

Finom hullámok közepes és rövid hajra

Finom hullámok közepes és rövid hajraInstagram @kathrynldigioia

Finom hullámok közepes és rövid hajon? Igen, kérem! Ezt a vágást tisztességes hosszúságban tartották, hosszú rétegekkel, majd sok textúrával a strand hangulatához. Ami a rövid haj hajlítását illeti, használjon 1 hüvelykes hajsütővasat, majd ujjaival fésülje meg a fürtöket, hogy laza hullámokat hozzon létre.

Kathryn Di Gioia, a Di Gioia szépségstúdiójának tulajdonosa, Hermosa Beach, Kalifornia, azt mondja: „ha a hullámos haj frizuráiról van szó, a kevesebb több! Gondoljon könnyedén, egyszerűen, kevés karbantartással. A nők azt hiszik, hogy több a jobb, ha valójában nem. Ezeknek a tengerparti megjelenésű hullámoknak a kívánt termékei lehetnek bármilyen száraz textúrázó spray, krémek, texturált paszta és sópermet. ”

Hozzáteszi: „Hajtípus esetén minél egyenesebb a haj és kevésbé göndör, annál jobb! Ha texturáltabb stílusú haja van vagy göndörödik, akkor természetesen plusz munkát kell elvégeznie a haj simításáért és tökéletesé tételéért, ahogy szeretné. ”

Beach Wave Hair bemutató hajsütővassal

Beach Wave Hair bemutatóInstagram @chels_theofficialhairstylist

Ez a világos szőke textúrájú bob hajvágás nagyon népszerű most, különösen a tengerparti hullámok. Ezzel a bob hajvágással egyenesen és elegánsan viselheti, vagy szuper szórakoztató, tengerparti hullámokkal kóborolva.

Hozzon létre tengerparti hullámokat a rövid hajhoz Chi 1 hüvelykes göndörítő pálcával és Joico texturáló spray-vel. Menjen strandhullámú fodrászhoz, ha ovális arcformája van. Az arcformák nagy szerepet játszanak a megfelelő hajvágás kiválasztásában, hogy kiemeljék bizonyos funkciókat. Ha olyan hajvágást választ, amely nem illik az arcformájához, akkor kiemeli azokat a vonásokat, amelyekre nem szeretné, ha a szem vonzza.

Chelsea Brevik fodrász, Jamie’s Hair Designs, Thousand Oaks, CA, azt mondja: „Legyen tisztában a magasabb karbantartással. Ha olyan nő vagy, aki nem szeretné havonta meglátogatni a szalonot színezés és hajvágás céljából, akkor maradjon távol ettől a vágástól. ”

A Chelsea egy gyors, tengerparti hullámokat bemutató oktatóanyagot is közöl velünk, amelyben kijelenti: „Ha aranyos tengerparti hullámokat szeretne, minden nap göndörítenie kell a haját, hogy létrehozza ezt a stílust. Csak ne tegye naponta, mert a túl sok hő valóban károsíthatja a haját. Például fonja be a haját éjszaka, hajtsa le a fonatokat reggel és pofa! Éjszakai tengerparti hullámai és száraz haja lesz hő nélkül. Ami a termékeket illeti a formázáshoz, szüksége van egy lehagyható balzsamra, hővédőre, ha a maradékban nincs száraz sampon és texturáló spray. ”