A rövid, pimasz hajvágásokat a modern technikák segítségével formálják és vágják, hogy merész és eltérő megjelenést hozzanak létre. Az új trükkök garantálják, hogy a balayage-től és a babylight-tól kezdve a borotvával vágott rétegeken és az aszimmetrikus vonalakon játékos nyomatot kölcsönöznek minden állkapcsnak a nyak legeltetéséhez.!

Fodrász, Jessika Campbell A Temecula -i Paramount Szalon/Gyógyfürdő munkatársa szerint a CA szerint először az életmódját kell mérlegelnie. Mindig visszahúzod a tincseidet lófarok frizurában? Ön inkább a karbantartást nem igénylő megjelenést részesíti előnyben, mint a „gyors szárítás és menjen” típus?

A bobokra és karikákra szakosodott művészként Campbell két legjobb kérdést tesz fel ügyfeleinek. Megkérdezi a neked tetsző dolgokat az inspiráló fotóról, amelyet megmutatni fogsz neki. Az is fontos, hogy tudja, mennyi időt szeretne eltölteni a formázás során.

A hosszú póló darabolása a merülést jelenti, így Campbell hajlamos 1 ″ -kal kevesebbet vágni, mint amennyit kér. “A legjobb, ha több hosszúságot levághatsz, mint túl rövidre vágni.”

Rövidebb sörényre gondolsz, de félsz, hogy túl rövid lesz? „Arra biztatlak, hogy menj legalább 1” -rel a vállak fölé, hogy a hajad ne kezdje el „kihajtani” – mondja Campbell.

A terjedelmes, rövid hajhoz Campbell szeret szálhabot felvinni a nedves tincsekre. A száraz textúrájú spray és a térfogatnövelő por az utolsó simításhoz szintén a kedvence. Eközben, ha tompa vágást szeretnénk formázni, a nedves haj nyugtató balzsamja nagyszerű lesz a letisztult felület kialakításához is. Ismételje meg a szokásos vágott vágott egy voguish, szemet gyönyörködtető haj stílus!

Mielőtt a következő hajvágáson találkozik, nézze meg ezeket a képeket a nők legdivatosabb rövid pofátlan hajvágásáról!

A tökéletes Sassy Pixie hajvágás

A tökéletes Sassy Pixie hajvágásInstagram @zunigaelyssa

Ez a rövid, pimasz haj Eixsa Marshall, Houston, TX fodrász vágása.

„A vágás klasszikus, puha, mégis élénk megjelenést kölcsönöz” – mondja Marshall. „Az ilyen típusú hajszerkezettel ez a vágás rövid és egyszerű stílust eredményez. Ez a pimasz rövid pixie vágás puha és nőies megjelenésű. ”

Ha rövidebb vágáson gondolkodik, húzza ki ezt az aranyos rövid stílust. A magabiztosság és a viselkedés módja bármilyen frizurát készíthet vagy megtörhet.

Rövid pofás vágás tollas rétegekkel

Rövid pofás vágás tollas rétegekkelInstagram @uskova.tatiana.official

A tollas rétegekkel rendelkező rövid pofás vágás gyönyörűen néz ki, ha hangerővel és hegyes végekkel ecseteli. A terjedelmes hatás elérése érdekében tartsa a hajhabot legjobb szövetségesének.

Sassy Shag hajvágás közepes barna hajra

Fura frizura közepes barna hajraInstagram @alyssah_doeshair

A pimasz bozontos hajvágás közepes barna hajra az a vágás, amellyel fel kell emelnie a bobját. A rövidebb rétegek textúrát és mozgást hoznak létre, és létrehozzák a bozótot. Egy pimasz shag is könnyebben formázható, mint egy hagyományos bob. Nincs szükség kerek fogkefére, csak szárítsa meg vagy levegőn szárítsa meg texturáló termékkel.

Sassy Pixie Undercut -al

Hülye kisfiú alulvágássalInstagram @oksanagromysheva

A pofás pixie alulvágással géllel vagy pomádéval formázható. Ennek célja az oldalak alacsonyan tartása és a hosszúságok közötti kontraszt megőrzése, ami kulcsfontosságú a vágás kifinomultságában.

Fura aszimmetrikus frizura

Fura aszimmetrikus frizuraInstagram @oksanagromysheva

A pimasz aszimmetrikus frizura olyan hajvágás, amely kissé hosszabb a tetején, hogy segítsen meghosszabbítani az arcot. Hosszú peremből áll. Ez keretbe foglalja a szemet, ami tovább segít romantikus megjelenést kölcsönözni mindennek.

Sassy halmozott Bob Ombre Hair

Sassy halmozott bob ombre hajInstagram @styled_by_carolynn

Próbáljon ki egy pimasz halmozott bobot ombré haján az új stílushoz. A halmozott bob és a sötétebb gyökerek előnyösek, mert jól kinőnek. A szalonba való kirándulások 8-10 hetente, nem pedig minden 4 alkalommal.

Pofás hajvágás szőke balayage -el

Pofás hajvágás szőke balayage -elInstagram @shmoakin_hair

Egy pimasz szögű hajvágás szőke balayage -el a divat. A rövidebb hátsó rész és a hosszabb eleje gyönyörű profilt ad neki. Rendetlen hullámok jönnek létre, ha a vasaló göndörödik, és a végei kint maradnak, így élhető érzést kölcsönöznek. A szőke balayage szépen dicséri a szögletes vágást, és természetes színt kölcsönöz neki.

Choppy and Sassy 70 év feletti nőknek

Fodros és pimasz hajvágás 70 év feletti nőknekInstagram @alexfantasyhair

Ropogós és pimasz a 70 év feletti nők számára, ez szórakoztató és kócos megjelenés. Kérje meg stylistjától a végzett tarkót és néhány rendetlen réteget. Díszítse kerek ecsettel és szükség esetén lapos vasalóval.

Hízelgő rövidítés kerek arcra

Hízelgő rövidítés kerek arcraInstagram @bormannjr

A kerek arc hízelgő rövid vágása jól működik a koronán áthaladó rétegekkel, hogy felhívja a figyelmet. A pimasz rövid hajvágás biztosan pimaszabb lesz, ha a hajvégeket vasaló és néhány viasz textúrájú spray vagy hajlakk segítségével kicsapja. Adjon hozzá oldalra söpört frufruokat, hogy tompítsa a kerek funkciókat.

Sassy texturált frufru hosszú arcokhoz

Sassy texturált frufru hosszú arcokhozInstagram @belximenes

Ezek a texturált frufru hosszú arcok számára elegáns, rövid pimasz frizurákat hozhat létre, ráadásul vizuálisan csökkentik a homlokát. Ez a szegély némi szélességet is ad a keskeny arcformákhoz.

Az ilyen típusú frufru lágyítja az arcot a textúrázó vágás miatt, amely jól illeszkedik a rövid pimasz hajvágásokhoz. Ez összességében világosabb modern stílust teremt.

Texturált frufru hosszú arcokhoz

Texturált frufru hosszú arcokhozInstagram @_lyssacolors

Ez a legjobb rövid pimasz hajvágás ősz hajra! Jazz fel egy oldalsó résszel és hosszú frufru. A vékony hajú hölgyek olyan elegánsnak tűnnek ezzel a stílussal.

Ez a rövid, pimasz, hosszú frufru haj nagyon finom és hűvös hangzással rendelkezik, amely nyugodt hangulatot kölcsönöz, tökéletes a világos bőrű nőknek.

Tökéletes Sassy Cut 60 év feletti nők számára

Tökéletes Sassy Cut 60 év feletti nők számáraInstagram @hairbytaylorking

„Ezüst és pimasz” – így nevezi Taylor King, a Swank Salon frizurája a Springfield Missouri államban ezt a rövid és pimasz pixie vágást. Ez a legjobb az idősebb, 60 év feletti, rövid hajú nők számára.

Sassy és rövid időseknek

Sassy és rövid időseknekInstagram @teresathehairstylist

Az idősebb nők számára a pimasz és rövid hajvágás éppen az, amire szüksége van. Kérjen texturált pixie -t, amely hosszabb a tetején. A karbantartás körülbelül 4-6 hetente lesz ilyen stílusban. Stílus Kevin Murphy „hálószobai hajjal” a textúra kiemeléséhez.

Aranyos és pimasz vágás frufru

Aranyos és pimasz vágás frufruInstagram @belximenes

A stílusos és pimasz, frufru kivágás gyönyörűen működik azokon a nőkön, akik valamilyen textúrát szeretnének befogadni a hajukba. A rövid és pimasz hajvágás fokozhatja a természetes hullámokat.

Természetes réteget hoznak létre a rétegek nagyszerű elhelyezéséből. Próbáljon néhány könnyű textúrájú frufruot hozzáadni a rövidítéshez, hogy lágyítsa a stílust.

Rövid, tüskés, fésült hajvágás fekete tincsekhez

Rövid tüskés pimasz hajvágás fekete tincsekhezInstagram @shmoakin_hair

Ringasd meg egy rövid, tüskés, feketés hajvágást, fekete árnyalattal, hogy a finomabb hajat maximális teljességre vigye. Ha rövidre vágja a hajat, biztosítani fogja, hogy a haja vastagabb legyen.

Annak érdekében, hogy pimasz maradjon, tartson némi texturált hosszúságot a strukturált oldalak tetején. Fokozd egy kis pasztával, és legyél kreatív a formázással, hogy azonnal tömegesen feldúsítsd a hajad.

Rövid & Sassy az afro-amerikai nőknek

Rövid & amp; Sassy az afro-amerikai nőknekInstagram @stylesbykeeys

Ez a rövid frizura az afro-amerikaiak számára túl jól néz ki ahhoz, hogy igaz legyen. Az oldalra söpört frufru és a textúrahatás pimasz és rövid stílust hoz létre, amelyet sok afro-amerikai nő vonzónak talál.

Rövid göndör pimasz hajvágás

Rövid göndör pimasz hajvágásInstagram @josemithebarber

Ez a rövid, göndör, pimasz hajvágás afro fakulással rendelkezik, nagyszerűen felkarolja és büszkélkedhet a természetes hajszerkezettel. A texturált fürtök ebben a pimasz stílusban tagadhatatlanul gyönyörűek!

Stílusos texturált sass rövid hullámos hajra

Stílusos texturált sass rövid hullámos hajraInstagram @beautybymacib

A hullámos haj texturált sass mindig elképesztő stílust biztosít. A texturált hullámok és a fokozatos vágás növelik a haj mennyiségét és testét. Határozottan pimasz hangulatok itt!

Állkapocs hosszúságú, rövid pofás hajvágás

Állkapocs hosszúságú, rövid pofás hajvágásInstagram @danae_edwardsandco

Az állkapocsig érő rövid pimasz hajvágás a végső élénk frizura. Tökéletes a vastagabb hajú hölgyeknek, akik pimaszabb, rövid hajvágást szeretnének.

Rövid Sassy Pixie hajvágás

Rövid Sassy Pixie hajvágásInstagram @romeufelipe

Fontolja meg a rövid pimasz pixie hajvágást, ha olyan nő vagy, akinek szőke a finomabb oldala, mert rövidről hosszúra keveredik a korona körül. Stílusos, rövid pofátlan vágások az Evo Box-O-Bollox-jával a finomított és finom textúra érdekében.

Egy pimasz rövid bob vékony hajra

Egy pimasz rövid bob vékony hajraInstagram @hairby_jumcakes

A pimasz rövid bob a legjobb fodrász vékony hajra, ha meglehetősen alacsony karbantartási stílust keres. A kivágott frizurák ugyanolyan előnyösek, ha extra testet adnak a vékony hajhoz.

Rövid fehér alulvágott Bob frizura

Rövid fehér alulvágott Bob frizuraInstagram @kaileedoeshair

Ez a fehér, alulvágott bob hajvágás divatos stílusokat eredményez, amelyek tökéletesek az idősebb, pimasz nőknek és azoknak a nőknek, akik nem igényelnek karbantartást. Ha hosszabb rétegeket ad hozzá az elejéhez, az arcát dicséri.

Mást keresel, mint egy egyenes bobot? „Kérjen alávágást, és adjon hozzá textúrát a fehér szőke hajhoz. Ez a pimasz rövid haj könnyen és gyorsan formázható ” – mondja Kailee Foidart fodrász és színész, Kenora, ON.

„Az ilyen élénk vágások sokoldalúak minden típusú hajra. Göndör vagy kerek ecsettel viselheti, hogy nagyobb volumenű legyen. A gyökéremelők segítenek nagyobb térfogatot adni a koronában. Felhúzhatja azt is, hogy más stílust adjon neki ” – teszi hozzá.

Hízelgő sötétbarna rövidítés a kerek archoz

Hízelgő sötétbarna rövidítés a kerek archozInstagram @raenikole

A sötét szín ezen a pimasz rövidítésen gazdag csokoládébarna, amelyet azért választottak, hogy mélységet és melegséget kölcsönözzön arcbőrének. Rae Steele mester stylist, Covina, CA készítette.

„Használjon organikus hajszínt, amely olyan összetevőket tartalmaz, amelyek nem olyan agresszívak a testre” – mondja Steele. „Kérje meg stylistját, hogy vágja le az arcát keretező rétegeket, és ossza szét a haját, hogy a vágás kecsesen kinőhessen. A pimasz rövid hajvágásnak körülbelül négy hónapig kell tartania. ”

Ez a vágás nem igényel sokat, de ha a haja egyenes, akkor egy kicsit többre van szüksége a végén. Az arckeretező bitek univerzálisak, mert teljesen az Ön személyére szabottak. Dolgozzon együtt fodrászával, hogy megtudja, hol kezdődik az arckeret, és hogyan kapcsolódjon a végeihez.

Steele azt javasolja, hogy próbálja ki a HairStory Studio hajbalzsamát és Rahua só spray -jét. „Először a maradék krémet vigye fel, majd a só spray-t”-magyarázza. „A sópermetet leginkább a gyökerénél használja, és enyhén ködösítse el. Ha a haja egy kicsit az egyenesebb oldalon van, válassza a textúrát tartalmazó port, amelyet száraz haj esetén kell felvinni. A finom haj erősítéséhez próbálja ki a Hairstory Studio porát. Lehetővé teszi a szálak szétválasztását, ami csodálatosnak tűnik. ”

Rövid Sassy Layered Bob hajvágás

Rövid Sassy Layered Bob hajvágásInstagram @szarvas

„A pimasz rétegű bob texturált, rövidebb rétegekkel és középhosszúsággal rendelkezik, amelyek sokoldalúak. Ez a rövid, pimasz textúrájú bob nagyszerű, mert egyenesen vagy rendetlenül és kócosan is viselheti ” – mondja Sylvia York, stylist, Senoia, GA.

Ha szeretne valamit, ami könnyen kinő, próbáljon meg néhány balayage darabot az arc és a felső fele körül, hogy világosabbá tegye a dolgokat, de maradjon nagyon természetes.

Ezt a hajvágást minden típusú hajra tervezték. Minden hosszúság változhat, ezért olyan nagyszerű. A közepes hosszúságúak akkor működnek, ha nem akarunk túl rövidre menni. Ha vastag hajú nő vagy, az összes súly eltávolítása elősegítheti a haj mozgását és testet adhat. Ha ennek az ellenkezője van, akkor valószínűleg további segítségre van szüksége a stílusosztályon.

A stílushoz York azt mondja: „a Bumble és a Bumble sűrítő spray hozzáadása segít, valamint a sópermet vagy a mousse hozzáadása. A Bumble és a Bumble olyan spray -vel rendelkezik, amely mindkettőt tartalmazza. Surf Foam Spraynek hívják. Ha hozzáadja a sűrítő spray -t és a szörfhabot, akkor kész. Ha úgy tetszik, fújd ki és göndörödj, és fejezd be a BB Dry Spun -jával, és el fogsz ragadtatni attól, hogy milyen jól néz ki. ”

Rövid szőke pimasz hajvágás

Rövid szőke pimasz hajvágásInstagram @szépség.er

Ez egy női rövid vágás, más néven pimasz vágás. Erinn Salewski, a Frisco, TX fodrász készítette.

„A rövid hajú pofás hajvágásokat legtöbbször meg kell formázni” – mondja Salewski. „Nem lehet csak úgy felébredni és menni. Használjon textúrát, ha a haj nedves, majd néha használjon könnyű pasztát, hogy a haját a kívánt módon tartsa a helyén. ”

A legjobb Sassy Bob vágás finom hajra

A legjobb Sassy Bob vágás finom hajraInstagram @shmoakin_hair

A legjobb pimasz bobvágás finom hajra a textúráról szól, új életet adva tincseinek.

A texturált rétegek nagyszerűen működnek a finomabb hajon. Különösen akkor, ha a túlzottan rétegzett hajnak meg kell tartani a súlyát. Légy merész és vedd a hajszál hosszát a végső rövid és pimasz bob hajvágáshoz.

Rövid, természetes pimasz hajvágás

Rövid, természetes pimasz hajvágásInstagram @daveydidmyhair

„Ehhez a rövid, pimasz női hajvágáshoz a magasság szükséges a koronánál, hogy kiegészítse az erős arcszerkezetet. Ez olyan formát ölt, amelyet négyszögletesnek lehet felfogni, és kicsit kerekíti ” – mondja David Matthew borbély és stylist, Petersburg, FL.

Ez egy rövid bozontos pixie. „Borotvavágó vagyok természetem szerint-mondja Matthew-, és ez a hajszerkezet az ideális vászon ahhoz, hogy a lehető legjobban használhassa ezt az eszközt.”

Elmagyarázza: „a borotva lágy elvékonyodást kelt a hajvégeken, nem pedig tompa végét, amit egy olló hozna létre. Durva, sűrű hajjal teret ad a hajnak, hogy éljen és lélegezzen. Ezen kívül lehetővé teszi, hogy a hajvágás különböző formákba virágozzon, ahogy kinő. ”

Rövid haj esetén elengedhetetlen a sópermet. Próbálja ki az R+CO Rockaway -jét, mert izmokat nyújt merevség nélkül. A könnyű formázó krémre vagy pomádára rétegezve egy kis elválasztást biztosít a megélt minőség eléréséhez.

Sassy Bob a vastag hajért

Sassy Bob a vastag hajértInstagram @shmoakin_hair

Ringasd meg a rövid pofátlan bobot a vastag hajhoz a szuper alacsony karbantartási stílusért. A vastagabb haj egy rövidebb bobvágáson sokat moshat és formázhat. Tehát, ha a hosszúságot valami karbantarthatóbbra emeli, percekkel leállítja a reggeli rutinját.

Tegyen fel néhány réteget a súly enyhítésére. A rétegek egy kis textúrát is ösztönöznek. Fejezze be ezt a rövid és pofátlan bobot sópermet permetezésével, súrolásával és hagyja levegőn megszáradni.

Ideges vágás 50 év feletti nők számára

Ideges vágás 50 év feletti nők számáraInstagram @hairgallerycairns

„Az ilyen rövid pofátlan vágáshoz kérjen élesebb, mégis nőies befejezést” – mondja Kirsty Seden, ausztrál szalontulajdonos és stylist mester..

„Ez a régi iskola tálvágásának modern adaptációja. Minimális erőfeszítést igényel a stílus kialakításakor. Ráadásul tökéletesen bekeretezi a nőies arcot, magas arccsontot és az apró állcsontot. Az érettségi lágyítása érdekében kérjen erős súlyvonalat a szélek körül ” – magyarázza.

A stílushoz Seden azt javasolja, hogy használjon kis mennyiségű Schwarzkopf Miracle 15-öt, „amely elegendő penészképességet, textúrát és csiszoltságot hoz létre a hajban”.

Hozzáteszi: „A hajvasalókat csak a végein futtathatja, nem alaposan, csak annyira, hogy élesítse, és végezzen egy kis Schwartzkopf porfelhővel. Párás éghajlaton ez megakadályozza a páratartalmat, amely befolyásolja a stílusát egész nap, és átdolgozható hogy megfeleljen.”

Ez a stílus egy vékonyabb arcformát egészítene ki, az arccsonttól szűkülő állkapoccsal, szép lekerekített fejformával a hátsó részén. Ha több vagy erős koronája van, akkor óvatosnak kell lennie, hogy elegendő hosszúságot hagyjon a korona körül.