A kerek arcú, 50 év feletti nők rövid frizurái arról szólnak, hogy egyedi vágásokat végezzen az arc formájának hízelgésére. A fültől az állkapcsig terjednek. Renee Zellwegerhez, Viola Davishez és Taraji P. Hensonhoz hasonlóan te is ringathatod ezeket a drágaköveket!

A teltebb arcformájú idősebb hölgyeknek a legjobb, ha rövid hajuk van, amely még sokoldalúságot kínál. A hullámok és a rétegek nagyszerű lehetőség az arc kerekségének megtörésére.

Amikor egy adott vágástípust választ, vegye figyelembe a Cincinnati fodrász tanácsát, Taylor Hanrahan. “Mindig inkább egy olyan hajvágás felé haladok, amelynek a gyökere és a korona térfogata van, és mozgása és textúrája van.” Taylor azt mondja: „Elegáns és megnyújtó hatást kelt.”

A „túl nehéz” aprítás nem tanácsos. „Ha egy hajvágást rétegek, textúra vagy mozgás nélkül készít, akkor lapos sisakhatást hozhat létre” – mondja Taylor.

Mielőtt ropogtatnánk, elengedhetetlen, hogy megtesszük a baba lépéseit és felfedezzünk más stílusokat. Lépjen a lebenyből egy rövidebb állhosszú vágásba, a kívánt rövidebbre.

A stylistok kérdései a következők: „Mennyire könnyű ezt fenntartani?” és „Hogyan fogja ez megváltoztatni a reggeli rutinomat?” Néhány rövid hajvágást könnyen le lehet húzni, míg másoknak hajszárítóra és más forró szerszámokra is szükségük van.

A stílusról beszélve Taylor szereti a száraz sampon pasztát, mint amilyen Tizenegy Ausztrália.

A teltebb arcokhoz illő #szőrzetet keresi? Itt vannak képek a legjobb rövid frizurákról 50 év feletti, kerek arcú nők számára.

Arckeretezés Rövid fordított Bob

arckeretezés fordított bob kerek arcú 50 év feletti nőknekInstagram @cindy_hairstylist007

A legjobb rövid frizurákat keresi 50 év feletti, kerek arcú nők számára? Ez az arckeretezett fordított bob segíthet a kerekebb arcok karcsúbb megjelenésében. Ez egy nyakig érő vágás, amely kifogástalanul néz ki, és jól működik a kerek formájú arccal.

Afro -amerikai Pixie Bob

pixie bob 50 évesnél idősebb, kerek arcú afro -amerikai nőnekInstagram @indinstrands

Ez az afroamerikai pixie bob hajvágás oldalirányú peremmel rendelkezik, hogy laposabbá tegye a kerek arcformát. Stílusozza a rétegeket lágy hullámokkal, hogy mozdulatot adjon a zárainak. A Pixie bob az egyik legjobb rövid frizura kerek arcra. Ennek az az oka, hogy a pixies gyakran szögletes frufru, ami szűkülő hatással lehet az arcodra.

Hosszú Pixie a ritkuló hajhoz

Hosszú Pixie a ritkuló hajhozInstagram @volt_salon_sheffield

Ez a tökéletes termés a ritkuló hajhoz. Frufru, hangerő és sötét gyökerű hamvas szőke stílus jellemzi a teljesség és a mélység illúzióját. A hosszabb termésű textúra ideális kerek arcú és vékony hajú nőknek.

Texturált rövid vágás göndör hajra

Texturált rövid vágás göndör hajra 50+ éves, kerek arcú nőknekInstagram @harstylez_by_ania

Mutasd meg nekik, hogy egy nő 50 éves korában virágzik, mint a virág! Ez a göndör hajvágás szórakoztatónak és elegánsnak tűnik a szőke tincseken. Tökéletes a kerek arcformához, ez a megjelenés bárhol és bármikor lehúzható.

Lob a szürke hajért

Szürke lebeny 50 év feletti, kerek arcú nőnekInstagram @mirrorandmantel

Hagyja, hogy ősz haja nőjön, és válasszon egy gömbölyű fazont és formát, amely megfelel a kerek arcának. Íme egy kiváló lepedő az ősz hajhoz, amely most trendi.

Arckeretezés Diplomás Bob

arckeretezés végzett bob 50 év feletti nőknek kerek arccalInstagram @doiow

Az 50 év feletti nők számára az arckeretező, rövid, bokros, középen elválasztott rojttal kiegészített bob kiegészítheti az arc kerek formáját.

Rövid és bozontos Bob oldalra söpört frufruval

bozontos bob oldalra söpört frufruval 50 éves nőknek kerek arccalInstagram @laurenamandahair

Keltsen életet vékony tincseinek, ha olyan nyakig érő hajvágást választ, amelyet könnyű textúrával formázni. Azok az 50 év feletti nők, akik azt hiszik, hogy kövér arcuk van, bozontos vágással jobban felhívhatják a figyelmüket a hajukra.

Kapcsolódó: Divatos bozontos vágott ötletek idősebb nők számára

Réteges szőke Bob finom hajjal

réteges szőke bob több mint 50 nőnek, kerek arccalInstagram @rchambersacademy

Ha egy kedves, 50 év körüli nő vagy, kerek arccal és finom hajjal, ez a hajvágás az Ön számára készült! Ez az ideális szőke réteges bob a finom hajhoz. Extra textúrát és hangerőt kölcsönöz az állítólag sima záraknak. Tartsa a hosszúságot még az állkapcsa mellett is, hogy szellős legyen a viselése közben.

Só és bors texturált Pixie

texturált pikkelysömör 50 éves, kerek arcú nőknekInstagram @koriritter

Egy 50 év körüli nő, sós és borsos hajjal, texturált pixivel igazán megmutathatja természetes színét. Az oldalsó rojt hozzáadása olyan édes, hogy illeszkedjen a kerek arcához.

Rövid Bob aszimmetrikus frufru

rövid bob aszimmetrikus frufru 50 év felett kerek arccalInstagram @ashleybeeckaveda

Az arccsontot kiemelve ez az aszimmetrikus frufru bob teljesen gyönyörű. Az 50 év feletti nők kerek arcúak, egy rövid bob ilyen frufruval biztosan fiatalabbnak tűnnek.

👉 További rövid bob fodrászok az idősebb nők számára.

Ropogós ezüst Bob, frufru

szaggatott ezüst bob 50 év feletti hölgyeknek kerek arccalInstagram @thehairdo_bytegwen

Töltse ki fiatalos hangulatát ezzel a szaggatott ezüstbobdal, kiegészítve kerek arcát. A hozzáadott rojt drámai befejezést jelent ezzel a rövid hajvágással az 50 év feletti nők számára.

Nyakig érő tollas Bob vékony hajra

tollas bob 50 év körüli nőnek kerek arccalInstagram @pxhairdesign

A rövid, finom nadrág élettelennek tűnhet, különösen az 50 év körüli, kerek arcú nők esetében, és ezt senki sem akarja. Még jó, hogy ez a vékony hajú tollas bob kihozza a stílusához szükséges hangerőt. Ez egy állig érő hajvágás, frufru, amely élénken néz ki szőke árnyalatban.

Állkapocs hosszúságú oldalt szétválasztott Bob

oldalt szétvárt szögletes bob kerek arcú 50 éves nőnekInstagram @curlsbycandace

Nincs más frizura, amelyet jobb viselni, mint ez az oldalt szétválasztott szögletes bob, ha hullámokkal párosítják. Ennek az állkapocsig érő szeletnek a formája jól kiegészíti a kerek arcformát. Eközben minél gazdagabb a sötét szőke árnyalat, annál feltűnőbbnek bizonyul.

Közepesen rövid, réteges haj

közepes rövid rétegű frizura 50 év körüli nőknek kerek arccalInstagram @mandy_at_movica

Ha egy kedves 50 év feletti nő vagy, lehúzhatod ezt a hajvágást! Ez a rövid rétegű hajvágás nagyszerűen mutatna méretbeli színnel. Válasszon egy hosszúságot, amely a vállán ül, hogy laposabbá tegye a kerek arcát és a dupla állát.

Q&A stílus alkotója, Mandy McLaughlin

Kozmetikus mester @ Hair by Mandy, Appleton, WI

Hogyan jellemezné ezt?

Ennek a réteges hajnak van mozgása és teste! A kerek arcú nők rövid frizurái leggyakrabban olyan textúrával rendelkeznek, amely segít az 50 év felettieknek a vékony hajjal.

Mi a legjobb tanácsod?

Próbálja ki a Jack Winn BAM nedvességálló spray -t, hogy simítsa és puhítsa a haját. Ezután próbálja ki a Jack Winn Prime Shine -t, hogy zsírosodás nélkül ragyogjon, a Jack Winn Kick Up pedig hangerőt és testet adjon. A Jack Winn Vitamin Silk használata súlytalan nedvességet biztosít. Ezekkel a termékekkel ecsettel egyszerűen szárítsa meg a fúvót. A vasalást alacsony hőfokon is vasalhatja, hogy ragyogóbb legyen!

Szép vágás azoknak a nőknek is, akik természetes göndörüket szeretnék stílusra csavarni, vagy vasalóval göndöríteni! Számos lehetőséget kínál, és könnyen karbantartható. 50 év feletti, finom hajú nők, és nagyon sok, nagyon tetszeni fog ez a texturált megjelenés! Ha kevesebb haja van, akkor nem tűnik olyan vaskosnak és teltnek, de mégis textúrát ad.

Állig érő Bob

állhosszú bob az ötvenes nők körében kerek arcInstagram @oliviaberttall

Q&A stílus alkotója, Olivia Berttall

Fodrász @ Sin 7 Salon in White Rock, BC

Hogyan jellemezné ezt?

Ez az állig érő bob aszimmetrikus textúrájú bob. Kérjen stylistjától sok rövid rétegzést, miközben beleolvad az alapvonalba, hogy élénk megjelenést kapjon, amelyet még mindig könnyű formázni.

Mi a legjobb tanácsod?

Rövid frizurák 50 év feletti, kerek arcú nők számára, leggyakrabban textúrával, hogy segítsenek az 50 év felettieknek, akiknek vékony a hajuk. Hangsúlyozza az arca állkapcsát vagy kontúrját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a rétegek a megfelelő hosszúságot érik el az arcán.

Egy ilyen, rövidebb rétegű vágás reggel eltart egy ideig, amíg megszelídül, ezért készüljön fel néhány további percre. Ennek a megjelenésnek az eléréséhez használjon Aveda textúra tonikot a gyökérben, a Davines Love simító krémet a közepétől a végéig, hogy lezárja a kutikulát és szárítsa meg egy nagy kerek ecsettel. A kerek arcú és 50 év feletti finom hajú nők rövid frizuráinak befejezéséhez használja a Davines This is a Dry Texturizer -t, hogy kiemelje rétegeiben a definíciót. Egyszerűen ez a legjobb hajtermék!