Amikor van tényleg vastag haj ami általában göndör, rendkívül nehéz úgy formázni, ahogy szeretnéd. Sőt, ha erős szép vonásaid vannak, meg kell találnod azt a stílust, amely segít hangsúlyozni őket, hogy természetes szépséged jobban észrevehető legyen. Ha változtatni szeretne azon, hogy túl sok időt fordít a haja kiegyenesítésére, és fantasztikus megjelenést kölcsönöz, a helyes lépés azt jelenti, hogy olyan hajvágást választ, amely valóban megfelel Önnek. Mindenféle hajvágás létezik. Vannak azonban olyan nők, akik tudják, hogyan kell viselni őket, és olyan nők, akik nem a megfelelőt választották. Ez azt jelenti, hogy mielőtt döntést hozna, és a stylist átvágná Önt gyönyörű haj, legjobb lenne megnézni, hogy milyen lehetőségei vannak. Így, amikor valóban megteszi a lépést, biztosan tudja, hogy az eredmény több mint elképesztő lesz!

Rövid sötét haj

Ha olyan megjelenést szeretne, amely sokkal fiatalabbnak tűnik, mint amilyen valójában, akkor a rövid hajvágás amely lehetővé teszi a gyönyörű frufru kombinálását a rövid és egyenes hajjal, amelyek az oldalán és a hátán vannak.

Rövid sötét haj

Forrás

Rendkívül rövid haj

Ha valami újat szeretne kipróbálni, akkor a dobozon kívül kell gondolkodnia. Ha egyáltalán nem szeretne hajformázással foglalkozni, akkor csak vágja le igazán tényleg rövid és színes nagyon könnyű. A hatás elképesztő lesz.

Rendkívül rövid haj

Forrás

Rövid Afro

Ha nagyon vastag hajú nők frizurájára gondol, az afro megjelenés valójában fantasztikus választás. Nem kell túl nagy hangerővel rendelkező vagy túl hosszú stílust választania. Válassza ki a megfelelő hosszúságot!

Rövid Afro

Forrás

Rövid szőke haj

Minél világosabb a haj, annál érdekesebb a kontraszt a sötétebb bőrrel. Ez azt jelenti, hogy kipróbálhat valami újat, ha egyszerűen rövidre vágja a haját, és világosabbá teszi. Próbáld ki, és nézd meg, hogy néz ki!

Rövid szőke hajú fekete nők

Forrás

Aszimmetrikus megjelenés

A fantasztikus dolog ebben a megjelenésben az a tény, hogy a hajad rendkívül rövid az egyik oldalon, és nagyon hosszú a másikon. Tehát, ha megnézi a tényleges megjelenést, egy nagyon érdekes eredeti stílust láthat, amely jól néz ki!

Rövid aszimmetrikus hajvágás fekete nők

Forrás

Rövid göndör haj

Ha egy természetesebb megjelenést szeretne választani, akkor mindössze annyit kell tennie, hogy rövidítse le a haját, és hagyja, hogy feltekeredjen. Színezd ki valami érdekes hatással. Válasszon olyan színt, amely közelebb áll a bőrszínéhez.

Rövid göndör frizurák fekete nőknek

Forrás

Rövid tüskés pillantás

Ez meglehetősen fiús megjelenés, mivel nagyon rövid, és érdekes tüskékkel van kialakítva. Ez az a fajta megjelenés, amelyet mindenféle eseményen kipróbálhat, és akár egy éjszakát is a lányokkal!

Rövid tüskés frizurák fekete nőknek

Forrás

Rövid vörös haj

Ez az a fajta megjelenés, amely másokat jobban megcsodál majd, mint gondolnád. A gyömbérszőr és az egész arcát borító hosszú frufru nem csak titokzatos, hanem szexi megjelenést kölcsönöz.

Rövid vörös haj

Forrás

Rövid fehér haj

A csodálatos dolog ebben a hajvágásban az a tény, hogy a haj valóban rövid, de hullámos is. Sőt, az a tény, hogy a haj fehér és az arcszíne sötét, a kontraszt teljesen fantasztikus!

Rövid fehér haj

Forrás

Rövid sötét Pixie haj

A nagyszerű dolog ebben a hajvágásban az a tény, hogy valóban előkelő, és túl sok gond nélkül formázható. Azt is viselheti, ahol csak szeretné, függetlenül attól, hogy barátaival megy ki vagy találkozót tart.

Rövid sötét Pixie haj

Forrás

Aranyos hullámos haj

Ez egy bob megjelenés, amely egyszerűen csodálatosnak tűnik. Ez annak köszönhető, hogy a hajvégek megtelnek, és a haj valójában hosszabbnak tűnik. Ezenkívül a hullámos haj aranyossá teszi a megjelenést.

Aranyos hullámos haj

Forrás

Nagyon göndör haj

Ez biztosan egy hajvágás, amelyet főleg sötétebb arcbőrű nőknél láthat. Minden a haj természetes megjelenéséről és a modell arcának pompás vonásairól szól. A rövid haj elképesztő!

Rövid, nagyon göndör haj

Forrás

Szuper rövid vörös haj

Annak ellenére, hogy azt gondolhatja, hogy az igazán rövid haj nem olyan vonzó, csak nézze meg a képen látható vörös hajat. Nőiesen néz ki, és elgondolkodtat azon, hogy vannak nők, akik rövidebb hajjal is stílusosan tudnak kinézni.

Szuper rövid vörös haj

Forrás

Szőke sötét kombináció

Ha tényleg valami eredetit szeretne kipróbálni, akkor a szőke göndör haj és a sötét egyenes haj kombinációját kell kipróbálnia. A kontraszt és az a tény, hogy ez nem valami, amit minden nap lát, sok fejet fog fordítani.

Szőke sötét kombináció

Forrás

Természetes megjelenés

Ha valóban valami természeteset szeretne választani, akkor felejtsen el mindent a színekről és a hosszú hajról. Csak hívja stylistját, és vágja le a haját, amennyire csak lehetséges. Ettől csak pompásabban fog kinézni, mint gondolnád!

Természetes megjelenés

Forrás