Haluatko piilottaa pulleat poskesi? Jos näin on, voit harkita bobia. Rinnat ovat paras kampaus naisille, joilla on pyöreät kasvot, koska ne luonnollisesti pidentävät kasvojen muotoja. Yhdistettynä oikeaan leikkaustekniikkaan ja muotoiluun pyöreät kasvot yksinkertaisesti vähenevät leikkaamalla hiuksia.

Pallon pituus vaihtelee lyhyestä keskipitkästä pitkään. Jos haluat laihduttaa kasvosi välittömästi, pyydä stylistiä leikkaamaan hiuksesi bobiksi. Lisää otsatukka ja kerrokset rintakehiin pyöreämpiä kasvoja varten, jotta voit luoda ainutlaatuisen, trendikkään hiustyylin, joka sopii sinulle!

Bob -kampauksia pyöreille kasvoille voi olla vaikea löytää. Avain tämän kasvojen muodon hienoon leikkaukseen ja tyyliin on luoda illuusio pituudesta valitsemalla leikkaukset, joissa kulmat ja värit ponnahtavat, luo kruunun korkeuden tai toistaa muita ominaisuuksia, kuten silmiä.

Pyöreiden kasvojen tasapainottaminen on luonut bob -leikkauksen mielenkiintoisilla kulmilla kasvojen kehystämiseksi. Riippumatta siitä, minkä pituuden valitset, harkitse aina sivuttaisen reunan tai jonkinlaisen kasvojen kehystyskerroksen lisäämistä tyylisi täydentämiseksi ja personoimiseksi!

Liity kanssani, kun kävelen läpi jokaisen näistä imartelevista bob -leikkauksista pyöreille kasvoille. Sinut aseistetaan upeilla valokuvilla, jotka näytetään stylistillesi, sekä opetusohjelmia, jotka auttavat sinua saamaan salonki -ilmeen kotiin!

Joten ennen seuraavaa hiusten tapaamista, katso nämä kuvat bob -leikkauksesta pyöreille kasvojen muodoille.

Upea olkapään pituus Bob pyöreille kasvoille sivulle

Upea olkapään pituus Bob pyöreille kasvoille sivulleInstagram @hannah.at.virtue

Tässä on upea olkapäähän ulottuva bob, joka tekee klassisen ja trendikkään kampauksen! Se on paras lohko pyöreille kasvomuodoille. Se vetää huomion pois kasvojen symmetriasta ja täyteläisyydestä. Välttääksesi litteät, suorat näköiset lukot, yhdistä se kiharoihin ja sivuosaan saadaksesi välittömästi äänenvoimakkuuden ja suositun bob-ilmeen.

Tyylikäs vaalea Bob -leikkaus pyöreille kasvoille

tyylikäs vaalea bob -leikkaus pyöreille kasvoilleInstagram @jessie_loves_hair

Huomattava vaalea bob -leikkaus joka kausi pyöreille kasvoille! Aloita syvällä sivuosalla ja lisää korostuksia ja matalat valot suorille hiuksille mittatuloksen saavuttamiseksi.

Ihastuttavin kuvioitu leukapituinen Bob-leikkaus aaltoilla ja kiharoilla

Kuvioitu leukapituinen bob-leikkaus, jossa on aaltoja ja kiharoita pyöreille kasvoilleInstagram @beauty_withsabina

Naiset, joilla on pyöreät kasvot, haluavat hiustenleikkuun, jossa on pidemmät kerrokset ja vähemmän volyymia. Siksi kuvioitu, leuan pituinen bob-leikkaus, joka on muotoiltu hienoilla aalloilla ja kiharoilla, on ihana tyyli.

Unenomainen espresso ruskea ja karamellin kohokohdat

Unenomainen espresso ruskea ja karamellin kohokohdatInstagram @Lindsaybellavi

Tämän paksuille hiuksille tarkoitetun bobin loi stylisti Lindsay Lomas Plymouthista, MI. ”Hiustenleikkaus antaa kasvoille enemmän huomiota, koska sitä ei peitä tonni hiuksia. Tämä leikkaus on ihanteellinen naisille, joilla on pyöreät kasvot, koska se parantaa muotoa ”, hän toteaa.

Paras asia, joka on otettava huomioon pyöreille kasvoille, on hiustyyppi ja kuinka paljon aikaa käytät hiusten muotoiluun päivittäin. Lomas sanoo, että naiset, joilla on erittäin kiharat hiukset, eivät ehkä halua tätä leikkausta, koska muotoilu on välttämätöntä tyylin saavuttamiseksi.

“Nainen, jolla on erittäin paksut hiukset, ei myöskään pidä tästä leikkauksesta, koska se näyttää useimmissa tapauksissa kolmikulmaiselta. Lisäksi, toisin kuin uskotaan, lyhyet hiukset vievät yleensä enemmän muotoiluaikaa, jotta ne näyttäisivät näkemiltäsi lyhyiltä leikkauksilta ”, hän lisää.

Kaunis keskipituinen kulmikas Bob Shag

Keskipitkä kulmainen rintaliivit pyöreille kasvoilleInstagram @frangipanihairstudio

Kaunis keskipitkä kulmainen bob -shag -leikkaus luo teräviä kulmia ja on ihanteellinen naisille, joilla on pyöreät kasvot. Bob -leikkauksen kulmat auttavat pidentämään pyöreitä kasvoja. Shaggy -kerrokset luovat ihanan liikkeen ja tekstuurin.

Upea käänteinen Bob pyöreille kasvoille

Käänteinen bob pyöreille kasvoilleInstagram @therougesalonandspa_

Upea ylösalaisin pyöreä kasvot on täydellinen leikkaus, jos haluat pidentää kasvosi. Voit halutessasi muotoilla käänteisen bob -leikkauksesi suoristettuna tai hieman kaarevana.

Fantastinen kaulan pituus A-line Bob pyöreille kasvoille

Fantastinen kaulan pituus A-line Bob pyöreille kasvoilleInstagram @Ladyastrock

Veronica Irene, parturi ja stylisti New Havenissa, CT loi tämän lyhyen, kuvioidun, hieman epäsymmetrisen A-linjan pyöreille kasvoille.

Jos harkitset tätä sivusuunnassa leikattua bob-leikkausta pyöreille kasvoille, Irene kehottaa varmistamaan, että et välitä siitä, että hiuksesi ovat kasvoissasi. “Lisäksi et ehkä pysty vetämään sitä takaisin niin helposti kuin aiemmin. Sanotaan kuitenkin, että jos nämä asiat eivät häiritse sinua, mene siihen “, hän lisää.

Tämän hiustyylin muotoiluun Irene ehdottaa My Amazing Blowdry Secretin Quick Dry Shake n Spray- ja Joico Power Whip -vaahtoa kosteisiin hiuksiin. “Suorita sitten laaja, mutta suora kuivaus.”

Muista, että pyöreille kasvoille tarkoitetulla lyhyellä bobilla, jos olet huonommin ylläpitävä nainen, joka ei muotoile hiuksiaan paljon, tämä leikkaus ei ehkä ole sinua varten.

Lyhyt Bob aaltoileville hiuksille ja pyöreille kasvoille

Lyhyt Bob aaltoileville hiuksille ja pyöreille kasvoilleInstagram @headmade_helsinki

Täydellinen bob aaltoileville hiuksille ja pyöreille kasvoille on täällä! Liike ja pituus, jossa se ravitsee kaulaa, antaa hiuksille täyteläisemmän tyylin. Lisätty sivutangot antavat imartelevan kulman pyöreille kasvoille.

Muodosta muotoillessasi varmista, että aloitat säikeiden kiertämisen poispäin kasvoista. Vaihda sitten kiharoiden suunta eteenpäin ja taaksepäin koko ajan. Ravista hiukset kihartamisen jälkeen, jotta lopputulos näyttää luonnolliselta.

Keskipitkä ohuille hiuksille ja pyöreille kasvoille

Keskipitkä ohuille hiuksille ja pyöreille kasvoilleInstagram @hairbyme_g

Tämä keskipitkä ohuille hiuksille ja pyöreille kasvoille on klassinen mutta moderni kampaus. Sen on luonut kampaaja Gianna Vera Healdsburgista, Kalifornia.

“Bob -leikkaus, jossa on keskiosa, on tyylikäs, ikoninen leikkaus, joka pitää raskaan ja tylsän tunteen hiusten päissä”, Vera sanoo. “Lisäksi se on leikattu hartioiden yläpuolelle kiinnittääkseen huomion kasvoihin.”

Vera uskoo, että tämä pyöreän kasvon kampaus on erittäin trendikäs ja melko helppo ylläpitää niin kauan kuin olet valmis leikkaamaan useita tuumaa, jotta saat tylpän bob -vaikutelman!

Likainen blondi lyhyt kulmainen Bob pyöreille kasvoille

Likainen vaalea lyhyt kulmainen bob pyöreille kasvoilleInstagram @nikitenko_elen_

Likainen vaalea lyhyt kulmainen pyöreä pyöreä muotoinen kasvot on erittäin laihduttava ja lisää hienompia hiustyyppejä. Vaalea bob on aina pään kääntäjä, mutta leukarajan yli kulkeva kulmikas pituus muotoilee kasvojen sivut. Lisäämällä asteikkoa selän läpi antaa hiuksille täydellisemmän ilmeen, mikä tekee tästä bob -leikkauksesta hienon hienolle hiukselle, jolla on pyöreä kasvomuoto.

Tyylikäs tumman suklaan ruskea kerros Bob pyöreille kasvoille

Tyylikäs tumman suklaan ruskea kerros Bob pyöreille kasvoilleInstagram @ashley.nicolexox

Aveda -kampaaja Ashley Hillgrube of Warrington, PA loi tämän kerroksellisen bobin pyöreille kasvoille.

“Tämä leikkaus sisältää tekstuurin, joka luotiin kerrosten kautta. Se lisää hiuksiin pehmeää elementtiä ja voidaan muotoilla ikään kuin se olisi luonnollista. Kaiken kaikkiaan tämän leikkauksen rakenne vie tämän klassisen bobin uudelle tasolle ”, hän selittää.

Hillgruben mielestä tämä hiustenleikkaus sopii parhaiten naisille, joilla on hienot tai keskikokoiset hiukset ja tiheys ohuesta keskipitkään. “Tietyillä muunnelmilla tämä kerros kerroksittain sopii pyöreille kasvomuodoille. Tämä hiustenleikkaus on ihanteellinen naisille, jotka ovat liikkeellä päivällä, mutta jotka haluavat trendikkään ja tyylikkään tunnelman yöllä ”, hän lisää.

Hieman A-vuorattu lohko pyöreille kasvoille

Hieman vuorattu lohko pyöreille kasvoilleInstagram @mainpointsalon

Kokeile lievää linjalohkoa, joka koskettaa juuri solisluun alapuolella, jos haluat tasapainottaa pyöreät kasvot ja saada kasvot näyttämään ohuemmilta. Käytä Aveda Smooth Infusion -muotoilutuotteita luodaksesi pyöreille kasvoille suoran ja tyylikkään pään. Se on lämpösuojaava ja tasoittava kerma all-in-one ja erittäin tehokas pitkällä leikkauksella pyöreille kasvojen muodoille.

Pitkä Bob pyöreille kasvoille auringon suudelluilla kohokohdilla

Pitkä Bob pyöreille kasvoille auringon suudelluilla kohokohdillaInstagram @hairby_cindy

Tämä pitkä bob pyöreille kasvoille, jossa on auringon suutellut kohokohdat, on hienovarainen ja luonnollinen. Värin ja leikkauksen loi Cindy S Magarin, kampaaja Suwaneessa, GA: ssa.

“Jos etsit enemmän luonnollista ja vähän huoltoa vaativaa leikkausta, jolla on vielä ulottuvuutta, tämä olkapään pituus on oikea tapa”, Magarin sanoo.

Jos sinulla on luonnostaan ​​aaltoilevat hiukset, hän ehdottaa, että yrität lisätä hiuksiin suolaa, jotta saat hiukan koostumuksen ja hieman pidon. ”Erinomainen hiustuote on Keunen BLEND -merisuolasuihke. Tässä tuotteessa on hienoa, että voit edelleen käyttää 1/4-tuumaista kihararautaa löysien kiharoiden lisäämiseksi, jotta pyöreät kasvot saadaan paremmin kootuksi ”, hän lisää.

Ammattimainen sivulta erotettu epäsymmetrinen Bob pyöreille kasvoille

Ammattimainen sivulta erottuva epäsymmetrinen Bob pyöreille kasvoilleInstagram @hairbymarissaeliz

Tämän pitkän epäsymmetrisen pyöreän kasvon loi kampaaja Marissa Hodge Pensacolasta, FL.

“Lyhyemmät leikkaukset voivat myös saada sinut näyttämään vanhemmalta ja kypsemmältä”, Hodge sanoo. ”Mikä on hienoa tässä pyöreässä kasvotuksessa, on se, että kun se yhdistetään vaaleisiin lastenvalaisimiin ja balayageen, se pitää sinut nuorena ja elinvoimaisena. Tämä pullea leikkaus pulleille kasvoille on niin monipuolinen ja hauska kaiken ikäisenä. ”

Hodge uskoo myös, että tylppä bob voi olla hieno naisille, joilla on hienot hiukset, koska se näyttää siltä, ​​että hiukset ovat paksummat ja täynnä kehoa. “Kuvioitu bob voidaan käyttää paksumpiin hiuksiin lisäämällä kerroksia ulottuvuuteen ja poistamaan painoa, jotta hiukset eivät ole niin raskaita tai pörröisiä päissä. Harkitse epäsymmetristä rullaa, joka on pitkä (lohko) ja tarpeeksi pitkä, jotta se voi vetää halutessaan takaisin matalaan poniin ”, hän lisää.

Keskipitkä Bob, jossa on keskiosa ja aaltoileva tyyli

Keskipitkä Bob, jossa on keskiosa ja aaltoileva tyyliInstagram @hairbyamberjoy

Tämä keskipitkä bob on ihanteellinen naisille, joilla on pyöreät kasvot. Tämän leikkauksen loi stylisti ja salonkiomistaja Amber Joy Rogan Winnipegistä, MB.

“Tämä aaltoileva bob -leikkaus voidaan räätälöidä kenelle tahansa naiselle”, Rogan väittää. ”Keskeinen tekijä on katsoa, ​​missä solisluusi sijaitsee. Jos haluat todellisen lohkon tunteen, suunnittele leikkauksesi henkilökohtaiselle solisluullesi. ”

“Joillekin tämä tarkoittaa, että lohko näyttää lyhyemmältä tai pidemmältä, mutta ota se omaksesi ja rokka! Keskipitkät rinnat toimivat aina parhaiten jaettuna keskeltä ja kuluvat joko sileinä tai kuvioituina aaltoilla ”, hän lisää.

Houkutteleva pitkä rintaliivi hienoille hiuksille ja pyöreille kasvoille

Houkutteleva pitkä rintaliivi hienoille hiuksille ja pyöreille kasvoilleInstagram @maqandmane

Jopa hiusten- ja meikkiasiantuntija Rachel Biestman Augusta, GA loi tämän pitkän bobin hienoille hiuksille ja pyöreille kasvoille.

“Vaikka tämä pyöreä kasvopohja on keskipitkä edestä, takaosa on hieman lyhyempi”, Biestman selittää. ”Kun lähdet tätä leikkausta varten, mene luotettavan stylistin luo, koska liian suuri osa pinosta voi näyttää vanhentuneelta. Se on paksu, viistetty kerros. Ota sana “pino” pois sanastostasi, kun pyydät tätä leikkausta! “

Biestman suosittelee teksturoivan suihkeen, kuten Davines More Inside Dry Texturizerin, käyttöä liikkeen lisäämiseksi valmiiseen tyyliin, jos haluat muotoilla pyöreitä kasvoja leikkaavia hiuksia tai kasvoja ohentavia leikkauksia.

Mukautettava tummanpunainen valmistunut Bob lasilla

Mukautettava tummanpunainen valmistunut Bob lasillaInstagram @kaitlynslight

Tämä valmistunut bob -leikkaus on klassikko, ja se toteutettiin Vidal Sassoonin ABC -leikkauksella stylisti Kaitlyn Slightin leikkauksella. “Ennen leikkauksen aloittamista määritettiin haluttu pituus, jotta etukappaleet voidaan vetää taaksepäin suorittamaan päivittäisiä toimintoja”, selittää Slight.

Hän lisää: “Edessä oleva lievä asteikko, joka kulkee eteenpäin pitemmälle eteen, luo pehmeän mutta selvän viivan.”

Naisille, joilla on kiharat hiukset ja jotka haluavat kokeilla lyhyempää tyyliä, Slight sanoo, että yritä työskennellä pituuden kanssa määrittääksesi, mikä näyttäisi hyvältä, kun sinulla olisi aikaa suoristaa ja tasoittaa ulkonäkö sekä käyttää sitä luonnollisella tekstuurillasi.

Pyöreyden pehmentämiseksi ja kasvojen liiallisen pituuden vähentämiseksi Slight sanoo lisäävän hapsun. “Epäsymmetrian leikkaaminen edestä voi auttaa peittämään luonnollisen kasvosi muodon pyöreyden siirtämällä huomion vahvoihin linjoihin.”

Söpö ja trendikäs kihara Bob naisille, joilla on pyöreät kasvot

Söpö ja trendikäs kihara Bob naisille, joilla on pyöreät kasvotInstagram @maggiepcurls

Siitä tulee söpö, flirttaileva ja varmasti upea! Tämä trendikäs kihara bob tekee suuren hyödyn kumppaniksi pyöreille kasvoillesi. Olkapään pituinen leikkaus ja määritetyt kiharat antavat kampauksellesi myös hyvän muodon. Käytä esilajittelussa volyymigeeliä ja nostovaahtoa tähän käpristyneeseen bob-kampaukseen, jotta saat kimmoisan ja painovoimaa uhmaavan lopputuloksen.

Razor Cut Bronde Bob hienoille hiuksille

Razor Cut Bronde Bob hienoille hiuksilleInstagram @erickinvisible

Mikä tyylikäs leuan pituus, partaveitsi leikattu bob hienoille hiuksille! Se ei vain lisää tekstuuria bronde -hiuksillesi, vaan myös määrittelee poskiluusi ja lisää illuusion terävämmästä leukaluusta tyylikkäällä tavalla.

Kampaaja Erickson Arrunategui New Yorkista, NY loi tämän särkyneen bobin hienoille hiuksille ja pyöreille kasvoille. “Se on lyhyt ja siinä on paljon painonpoistoa. Se on risti bobin ja aikuisen pixie-leikkauksen välillä ”, hän selittää.

Hän jatkaa: “Tämä bob -leikkaus sopii naisille, joilla on hienot tai keskipitkät hiukset, mutta joilla on paljon sitä. Se on hyvä tapa lisätä tekstuuria ja muotoa hiuksiin kiinnostaakseen hiuksia. Se sopii myös naisille, jotka haluavat olla lyhyitä, mutta eivät halua klassista muotoa. ”

Tyylikäs Bob sivutangolla pyöreille kasvoille

Tyylikäs Bob sivutangolla pyöreille kasvoilleInstagram @theclairestylist

Jos sinulla on suorat, hienot hameet, jotka yhdistävät kaulan pituisen tyylikkään rintaliivin ja sivutangot pyöreille kasvoille. Lopputulos? Se on yksinkertainen mutta upea kampaus, jota voit käyttää päivittäin. Tämä pyöreille kasvoille tarkoitettu lyhyt bob on helppo ja nopea muotoilla, täydellinen naisille, joilla on kiireinen elämäntapa. Suklaanruskealla balayagella tällaisen pilkkeen kasvattaminen ei koskaan häiritse sinua.

Klassinen tylppä Bob pyöreille kasvoille

Klassinen tylppä Bob pyöreille kasvoilleInstagram @studio7ss

Tylsä bob tekee trendikkään kaulan pituisen leikkeen, joka pysyy täällä ikuisesti! Kuvioitu kerros lisää liikettä tummaan harjaan, ja se on ihanteellinen ulkoasu, joka täydentää pyöristettyjä kasvoja. Se on todellakin yksi houkuttelevista kampauksista, joita kannattaa kokeilla!

Shaggy Lob pyöreille kasvoille ja paksuille hiuksille

Shaggy Lob pyöreille kasvoille ja paksuille hiuksilleInstagram @emmadiamondhair

Lisää muotoa ja vartaloa antaa kampauksellesi funky -tunnelman. Keskipitkä, takkuinen kerrostettu bob, jossa on otsatukka pyöreille kasvoille, kuten tämä, vastaa varmasti iloisuuttasi. Luonnolliset kuparihiuksesi kirkastavat myös kasvojen pyöreyttä.

Kampaaja Emma Diamond Glasgow’sta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, loi tämän 70 -luvun inspiroiman pehmeän shag -kampauksen, joka on värjätty syvällä, rikkaalla kuparilla. “Tämä elinvoimainen sävy luo varmasti ihanteellisen ja tyylikkään kerroksellisen kampauksen pyöreille kasvoille”, hän selittää.

Tyyliä ajatellen Diamond käskee levittää suolaa kosteisiin hiuksiin. Hänen suosikkinsa on Eleven Australia Sea Salt Texture Spray. ”Kampaa leveällä hammastetulla kammalla varmistaaksesi, että se on tasainen juurista latvoihin. Kuivaa sitten joko ilmakuivaus (jos aika ja sää sallii) tai kuivaa pehmeästi hajottimella ”, hän lisää.

Täysin kuvioitu Bob pyöreälle kasvomuodolle

Täysin kuvioitu Bob pyöreälle kasvomuodolleInstagram @chrisjones_hair

Tämä täysin kuvioitu bob, jossa on silmiä poistavat otsatukka, puhuu puolestaan. Hieman pidemmät tylpät otsatukka tekevät leikkauksesta tyylikkään ja trendikkään lisäyksen, jolloin hiukset voivat muotoilla pyöreät kasvot tyylikkäästi. Lisää kulmien lisääminen leikkaukseen muokkaa sitä naisille, jotka haluavat korostaa tai piilottaa ominaisuuksia. Kun sinulla on kerrostetut, vaaleat hiukset, rakenne on avain korostamaan hiusten väriä ja yleistä tyyliä. Sävy on melko vähän huoltoa vaativa, jos se on yhdistetty tummiin juuriin.

Sotkuinen Choppy Bob, jossa otsatukka ja kerrokset pyöreille kasvoille

Sotkuinen Choppy Bob, jossa otsatukka ja kerrokset pyöreille kasvoilleInstagram @brittanyfrancohair

Valitse ylimääräinen rakenne täydentämään pyöreitä kasvoja. Tämä sotkuinen, katkera bob, jossa on otsatukka pyöreille kasvojen muodoille, on keskikokoinen leikkaus, joka sopii täydellisesti tummille hiuksillesi. Tällainen keskellä jaettu reunus voi myös korostaa ainutlaatuista silmien väriä. Virtaus tässä pörröisissä kerroksissa on arvaamaton, joten se näyttää pirteältä ja vilkkaalta.

Pyöreä Bob sivuilla pyyhkäisi otsatukka

Pyöreä Bob sivuilla pyyhkäisi otsatukkaInstagram @gabcraftandtheory

Tämä upea pyöreä bob, jossa on sivuttain pyyhkäistyt otsatukka, parantaa varmasti röyhkeitä kasvoja! Jos olet siunattu ohuilla lukkoilla, tämä sivuosainen bob on loistava vaihtoehto äänenvoimakkuuden saavuttamiseksi. Jos sinulla on sileät ja paksut hiukset, saavuta enemmän tekstuuria partakoneen leikkaustekniikalla. Tee tästä sivusta pyyhkäisty bob yksinkertaiseksi mutta silmiinpistäväksi pitämällä lukot pimeinä ja kaulan pituisina.

Beachy Babe Bob kampaus ohuille hiuksille ja pyöristetyille kasvoille

Beachy Babe Bob kampaus ohuille hiuksille ja pyöristetyille kasvoilleInstagram @appery

Tämä pitkä rantaviivainen ohuille hiuksille näyttää niin pehmeältä pyöreällä kasvomuodolla. Rannan inspiroimat aallot ovat erittäin yksinkertainen, mutta tyylikäs tapa keinuttaa keppiä. Jos sinulla on hienot tai keskipitkät hiukset, joissa on muutamia luonnollisia aaltoja tai kiharoita, tämä kuvioitu lohko on täydellinen sinulle! Muotoilussa merisuolasuihke parantaa tekstuuria.

Tämä rantaviiva ohuille hiuksille on moderni ja vaivaton elävä ulottuvuus. Sen leikkasi salonkiomistaja ja stylisti Amanda Perkins Wesley Chapelista, FL.

”Kehä pidetään tylpänä ja tekstuuria lisättiin liikkumista varten. Tekniikka, jota käytettiin tähän, oli razored näkyvä kerrostekniikka. Muotoile se erittäin löysällä aallolla käyttämällä 1 1/4 curling -rautaa ja vetämällä päitä ”, hän selittää.

“Lyhyet hiukset vaativat tyypillisesti enemmän muotoilua, joten haluamme aina pitää sen mielessä”, Perkins lisää. “Tämä tyyli näyttäisi hyvältä sekä käpertyneenä/aaltoiluna että suorana. Se on nykyaikaisempi, tekemätön versio klassisesta bobista ja hieman pidempi. ”

Leukapituinen Bob, jossa otsatukka pulleille kasvoille

Leukapituinen Bob, jossa otsatukka pulleille kasvoilleInstagram @airs_chair

Oi niin imarteleva söpö blondi suora leuka pituus bob kokeilla pyöreitä kasvoja! Pidä leuanpituus tuoretta ja vähän huoltoa vaativaa hiustenhoitoa varten. Voit vapaasti muuttaa sen valkoiseksi blondiksi, joka vastaa neutraalia ihon sävyä.

Kulmakappale suorille hiuksille ja pyöreille kasvoille

Kulmakappale suorille hiuksille ja pyöreille kasvoilleInstagram @ellarosehairboutique

Suuri kulmainen bob suorille hiuksille on oltava virheettömän näköinen! Lukkojen luonnollisella tekstuurilla on ratkaiseva rooli tällaisen tyylikkään tyylin parissa. Pituus, joka ravitsee kaulaa, tekee siitä yhden parhaista bob -leikkauksista naisille, joilla on pyöreät kasvot. Käytä muotoilussa tasaista rautaa sen tyylikkyyden parantamiseksi. Silitys päätä kohti kaulaa, jotta tämä erittäin tyylikäs bob -leikkaus ei näytä niin tylsältä.