Kulmikas bob on eteenpäin leikattu leikkaus, joka on lyhyempi takana ja siirtyy vähitellen pitemmäksi edestä, jolloin se näyttää kulmikkaalta. Aika yksinkertaista, eikö?

Joten kutsumalla sitä kulmaiseksi bobiksi yleisemmäksi termiksi, se kuvaa lyhyen leikkauksen yleistä muotoa. Valittavana on oikeastaan ​​useita erityyppisiä kulmaisia ​​rintoja. Yleisimpiä ovat: a-linja, käänteinen, porrastettu ja epäsymmetrinen.

Tämä leikkaus on tehnyt valtavan paluun suosittujen aliarvostusten suhteen. Se toimii hyvin monille hiustyypeille ja sillä on lukemattomia muotoiluvaihtoehtoja. Vaikka tämä on yksi tyylikkäimmistä aliarvostuksista, on vielä paljon tapoja tehdä mielenkiintoinen käänne tähän uuteen klassiseen leikkaukseen!

Alla olen koonnut joitain valokuvia hienoimmista ja parhaiten kulmikkaista rullista seuraavaa leikkaustasi varten!

Huomattava pitkä kulmainen Bob otsatukka

Huomattava pitkä kulmainen Bob otsatukkaInstagram @hairjennahair

Super seksikäs ja pehmeä leikkaus tyylillä aaltoileva ja pyöristetty otsatukka. Tämä ihana kampaus jättää sinut flirttailevaksi koko päivän!

Trendikäs keskikokoinen Bob kerroksilla

Trendikäs keskikokoinen Bob kerroksillaInstagram @gerilynghaisarzadeh

Tämä dramaattinen valkoinen-blondi bob on kauniisti kerrostettu. Se näyttää erityisen upealta naisilla, joilla on luonnollisesti suorat, hienot hiukset.

Kulmikas pitkä Bob

kulmikas pitkä bob -kampaus naisilleInstagram @ruteboazhair

Etkö osaa päättää haluatko pysyä pitkään vai paljon lyhyemmän? Tämä kulmikas lohko tarjoaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet, petollisen pitkät kerrokset edessä ja hallittavat keskipitkät kerrokset takana.

Keskipitkän kulmikas Bob -leikkaus

Keskipitkä kulmainen Bob -leikkausInstagram @nicolasfloreshair

Q&A tyylin luoja, Nicolas Flores

Kampaaja @ Sally Hershberger Salon Los Angelesissa, Kaliforniassa

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä leikkaus on solisluun pituus, hieman kulmassa edestä ilman kerrostumista. Asiakkaallani on paljon hiuksia, joten saadaksemme ulkoasun puhalletuksi sileäksi tai ilmakuivatuksi, leikkasimme hiuksen sisäpuolelta painoa irtoamisen vähentämiseksi. Sulehka Hiltonin (@raucouscolour) tekemä väri lisää ulottuvuutta, jotta hiukset näyttävät upotetuilta.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämä hiustenleikkaus sopii mihin tahansa kasvojen muotoon, ja pituus on se, mitä haluat ottaa huomioon saavuttaessasi sen. Jotkut kasvomuodot, kuten kaulusluu, tarvitsevat pitää pidempään, kun taas muut kasvomuodot näyttävät hyvältä lyhyemmällä pituudella. Suosittelen aina, että et muotoile hiuksia liikaa, kun saavutat ilmeen kotona. Ajattele vähemmän on enemmän.

Käytä Bumble and Bumble -näkymätöntä öljyä pörröisyyden hallintaan ja UV -suojaa ja käytä myös hienoa koostumussuihketta, kuten Sally Hershberger 24K Supreme Stylist, lisätäksesi tekstuuria.

Suloisin lyhytkulmainen Bob

söpöin lyhyt kulmainen bob -leikkausInstagram @mymanegame

Valitse pohjaan tummanruskea pohja. Koska se näyttää melkein siltä, ​​että se voisi olla mallin luonnolliset hiukset, joissa on hienovaraisia ​​kohokohtia.

Se on monipuolinen niin monille kasvomuodoille. Epäsymmetrian ansiosta se voi sopia pyöreistä neliöihin. Hapsut ovat myös vaihtoehto naisille, jotka haluavat sen. Tässä tapauksessa mallissa on pehmeä lakaisureuna.

Jotkut stylistit suosittelevat leikkausta tällä bob -muodolla, koska se mahdollistaa painolinjan olevan selvä ja ilman, että hiukset työntyvät alta, ja se kasvaa paremmin. Tämä on ehdottomasti enemmän trendikkäälle naiselle, joka ei pelkää jäädä lyhyeksi niskassa.

Muotoilu on varsin monipuolinen, mutta se vaatii jonkin verran työtä, kuten puhalluskuivausta tasoitusemulsiolla ja lämpösuojapistettä päissä. Käytä väriturvallista shampoota ja hoitoainetta, jotta väri näyttää rikkaalta ja terveeltä.

Hauskaa & Flirttaileva Bob

Hauskaa & amp; Flirttaileva Bob -kampausInstagram @thecolourroom

Q&A tyylin luoja Jessica Muñozin kanssa

Väriasiantuntija / omistaja @ Värisalonki kaupungissa San Antonio, TX

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on ehdottomasti hauska ja flirttaileva bob! Se on erittäin monipuolinen tyyli, joka sopii täydellisesti arkeen tai iltaan! Rakastan ranta -aaltojen tekstuuria. Ne putoavat niin pehmeiksi ja vaivattomasti.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Voit luoda tämän ilmeen uudelleen käyttämällä moussea, kuten Big & Seksikäs hiusjuuripumppu ja tasoittava seerumi, kuten Paul Mitchell Super Skinny ennen puhalluskuivausta. Tämä lukitsee tyylisi sisäisesti, luo äänenvoimakkuutta, lisää lämpösuojaa ja poistaa karkeuden. Kun olemme täysin kuivuneet, suihkutimme Bed Head Masterpiece -hiuslakkaa ja kampasimme läpi.

Aloita sitten alhaalta ja pään yläosaa kohti leikkaa hiukset vaakasuoraan ja käpristä yhden tuuman pystysuorat osat 1 1/4 tuuman kiharrusraudalla. Kun kiharat, jätä hännänpää ulos. Tämä on sen ranta -aallon salaisuus! Kun käpristymme koko pään, suihkuta kevyttä hiuslakkaa kaikkialle ja anna kuivua ja jäähtyä 30 sekuntia. Kampaa hiukset sormillasi ja olet valmis!

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Tämäntyyppinen bob näyttää erittäin imartelevalta missä tahansa kasvomuodossa ja millä tahansa hiusten rakenteella. Se sopii mihin tahansa elämäntapaan, koska se on helppo muotoilla suoraan tai aaltoilevaksi. Paksille hiuksille varmista, että löydät hyvän kampaajan, joka on mukava teksturoida. Tämäntyyppinen leikkaus on ohennettava ja teksuroitava, jotta se asettuu ja muotoilee oikein.

Smaragdikulmainen Bob

Smaragdikulmainen Bob -kampausInstagram @karinnamagic

Q&A tyylin luoja, Karinna Barley

REDKEN -asiantuntija @ Vain B kampaamo paikassa Duluth, GA

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on smaragdikulmainen bob -leikkaus. Suosikkini ulkonäössä on kontrasti. Normaalisti vihreät hiukset ovat yleensä jotain, mitä ihmiset yrittävät välttää, mutta smaragdin sävyt sulautuvat kauniisti hänen luonnollisesti tummaan pohjaansa.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Suosittelen aina väriturvallisia shampoita, hoitoaineita ja muotoilutuotteita kaikille elävilleni. Pidän parempana Pureology-tuotesarjaa, koska ne ovat kaikki luonnollisia ainesosia ja haalistumista estävää kompleksia.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Suosittelen tätä ulkoasua asiakkaille, jotka haluavat ilmaista itseään ja tuntea olonsa mukavaksi ihossaan. Muotivärit vaativat yleensä kohtuullista ylläpitoa, joten vaadin asiakkaitani jatkamaan hiustenhoitoa kotona Olaplex- tai pH -bonderilla ja tulemaan päivitykseen kuuden tai kahdeksan viikon välein.

Jyrkkä Ota klassinen Bob

Jyrkkä Ota klassinen Bob -kampausInstagram @hair_by_marlo

Q&A tyylin luoja, Marlo Svegelius

Päästylisti @ Pure Form Salon Calgaryssa, Kanadassa

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on jännittävä versio klassisesta ulkoasusta. Et voi koskaan mennä vikaan klassisen bobin kanssa, mutta lisätään tekstuuria ja tarkennetaan muotoa kiinnostuksen saamiseksi. Suosikkini tässä leikkauksessa on, että kuka tahansa voi saada sen. Se sopii kaikille pienellä säätämisellä!

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Suosittelen aina juurenostosuihketta tai -vaahtoa sekä tasoittelevaa voidetta latvoihin. Tietenkin kaikkien hiukset ovat erilaisia, joten lopulta se riippuu asiakkaan hiustyypistä.

Tämä ilme voidaan luoda monella tavalla monenlaisille hiuksille. Olet ehdottomasti lämpösuoja, joka säästää hiukset kaikilta kuumilta työkaluilta, sekä pehmeä melaharja ensimmäiseen kuivaukseen ja pyöreä harja tai tasainen rauta tarvittaessa.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Tämä leikkaus voi olla kenelle tahansa! Kaikenikäiset ja elämäntavat rakastavat tätä leikkausta, koska jos sen monipuolisuus. Sitä voidaan käyttää monella eri tavalla (aaltoileva, kihara tai suora) ja sillä on jopa mahdollisuus laittaa takaisin (ainakin osittain). Kaikki kasvot voivat käyttää tätä leikkausta, sinun tarvitsee vain säätää hiusten kulmaa ja painoa. Se voi piilottaa ongelmakohdat tai määrittää kasvojen piirteitä.

Se on helppo hoitaa 99% ihmisistä. Näin ollen joku, jolla on karkeat, karvaiset hiukset, saattaa joutua viettämään hieman enemmän aikaa niiden kanssa. Se on lyhyt leikkaus, joten tämän ilmeen kiillottamiseen ei tarvita enempää kuin 15 minuuttia. Se on yksi suosikkini ulkoasuista!

Hauska lyhyt kuvioitu Bob

hauska lyhyt kuvioitu bobInstagram @dianemilinkovichhair

Tämä on hauska lyhyt kuvioitu bob. Parasta siinä on, että voit muotoilla sen useilla tavoilla ja se on hieno kaikille hiustyypeille ja tekstuureille.

Kokeile Aveda Volumizing Tonic -tuotetta kevyelle äänenvoimakkuudelle. Yhdistä se Aveda New Texture Tonicin kanssa pehmeän, liikuteltavan tekstuurin lisäämiseksi. Sopii hyvin suorille tai kiharoille hiuksille.

Tämä leikkaus sopii erinomaisesti kaikille hiustyypeille, tekstuurille ja tiheydelle. Se voi todella pehmentää vahvaa leukaluuta. Tämä ulkoasu on loistava on-the-go -tyyli, mutta halutessasi se voidaan helposti pukea löysillä kiharoilla.

Tyylikäs kulmikas Bob terävillä viivoilla

Tyylikäs kulmikas Bob, jossa on terävät viivatInstagram @Kauppalehti.fi

Q&A tyylin luoja, Sarah Melvin

Salongin omistaja / stylisti @ Hitsi! Hiusten suunnittelu Glasgow’ssa, Iso -Britanniassa

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Kuvailisin tätä ulkoasua kauniina ja tyylikkäänä kulmaisena bob -leikkauksena, joka ei koskaan mene pois muodista. Suosikkini tässä tyylissä ovat terävät viivat. Se on täydellinen tasapaino lyhyen ja tilavan takana, mutta säilyttää pituuden ulkonäön kasvojen ympärillä.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Tätä ulkoasua varten käytin Schwarzkopfin Osis+ -suolasuihketta lisäämään äänenvoimakkuutta puhalluskuivauksessa, koska se ei ole liian raskas hienoille hiuksille. Ulkonäön viimeistelyyn käytin Schwarzkopfin öljysumua hienoille hiuksille lisätäkseni kiiltoa ja pitääksesi ne tyylikkäinä.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Suosittelen tätä tyyliä kaikille hiusten rakenteesta tai iästä riippumatta. Se voidaan mukauttaa jokaiselle asiakkaalle. Se on ajaton ulkonäkö, joka voidaan muotoilla tyylikäs tai kuvioitu.

Keskipitkä kulmikas Bob

Keskipitkän kulmikas Bob-kampausInstagram @vtomb

Q&A tyylin luoja, Valeria Tomb

Kosmetologi @ Studio 3-26 paikassa Mesa, AZ

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Kuvailisin tätä keskipitkänä kulmikkaana. Suosikkini tässä on väri ja hiustenleikkaus. Se on vähän huoltoa vaativa kampaus, joka on täynnä modernia tyyliä.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Käytä seerumia pitämään päät sileinä ja lisäävät kiiltoa sekä lisää voimaa. Lempiseerumini on Loma Fortifying Tonic. Se auttaa korjaamaan hiuksia ja lisää samalla suojaa ja kiiltoa. Temppu saada hiukset näyttämään terveiltä on kiilto!

Suosikki volyymisuihkeeni on Kenra Root Lifting Spray. Se lisää paljon volyymiä ilman, että hiukset tuntuvat tahmeilta. Käytän myös keskikokoista pyöreää harjaa puhalluskuivauksen aikana lisätäksesi äänenvoimakkuutta ja tasaista rautaa tasoittaa päät suoraan.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Suosittelen tätä klassista leikkausta, väriä ja tyyliä kaikille asiakkaille, jotka haluavat nuorekkaan ilmeen. Se on täydellinen niille, jotka etsivät myös modernia, korkean muodin tyyliä. Bob on aina hyvä idea lyhyelle kampaukselle!

Voima Bob

Power Bob kampausInstagram @katieminalga.hair

Q&A tyylin luoja, Katie Minalga

Stylisti ja Goldwellin kouluttaja @ Teoria -kampaamo paikassa Bozeman, MT

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Kuvailen tätä ulkoasua uutena klassikkona. Se on moderni ote a-linjaiseen leikkaukseen, jossa on tylpät viivat ja sisäinen kerros, joka luo tyylikkään muodon. Värissä on juurten varjostus ja käsinmaalatut sävyt, jotta värit saumattomat.

Suosikkini siinä on värin virtaus leikkauksen muotoon ja miten se saa asiakkaani näyttämään vahvalta ja voimakkaalta.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Tämän ilmeen luomiseksi suosittelen Goldwell -hiusväriä ja Goldwell Duel Senses -shampoota ja -hoitoainetta sävyn ylläpitämiseksi.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Koska tämä pituus on yleisesti imarteleva ja väri vaatii vähän huoltoa, suosittelen tätä ulkoasua monille asiakkaille. Voit muokata tätä ulkoasua jokaiselle asiakkaalle käyttämällä eri kerrosta hiustyypistä riippuen ja vaihtamalla värin luonnollisempaan sävyyn haluttaessa.

Kauniisti pinottu kulmikas Bob ja vaaleat kohokohdat

Kauniisti pinottu kulmikas Bob ja vaaleat kohokohdatInstagram @rachelastylist

Q&A tyylin luoja, Rachel Mann

Stylisti @ Salon U Midtown paikassa Birmingham, AL

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämän bobin takaosassa on pieni asteikko (tai pino) ja pistepiirretty kehä pehmeän reunan luomiseksi. Suosikkini tässä ulkoasussa on se, miten kohokohdat parantavat hiustenleikkuun muotoa.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Lempituotevalikoimani on Bumble and bumble ja suosittelen aina vierailleni erilaisia ​​heidän tuotteitaan. Tätä ulkoasua varten aloitan ColorMinded -shampoolla ja -hoitoaineella, jotta väri näyttää parhaalta salonkikäyntien välillä. Pyyhekuivauksen jälkeen levitä Prep -juurte alusta loppuun pohjamaalina ja levitä sitten Paksuuntava Hiuslakka samalla tavalla. Tämä lisää pitoa, jotta saat kaiken irti föönauksesta.

Lisää lopuksi neljäsosa puoleen dollariin Straight Blowdryä puolivälistä latvoihin. Tämä auttaa saamaan tasaisemman ja haalistumattoman ilmeen. Kaunein viimeistely, käytä pyöreää harjaa kuivaamaan. Lisäksi suosittelen leikkausta viiden tai seitsemän viikon välein.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Aina kun saat hiustenleikkuun, sen pitäisi olla räätälöity ominaisuus ominaisuuksien parantamiseksi tai vähentämiseksi. Tämä leikkaus näyttää parhaalta kapeilla, soikeilla ja sydämenmuotoisilla kasvoilla, mutta voidaan säätää toimimaan useimpien muotojen kanssa. Rakenteellisesti tämä leikkaus toimii parhaiten suorista hiukan aaltoileviin hiuksiin.

Kaiken kaikkiaan mielestäni tämä leikkaus sopii erinomaisesti useimpiin elämäntapoihin. Se on riittävän kiillotettu ammattimaiseen ympäristöön, voit lisätä pienen sassin tietyille litteille silitysraudoille tyttöjen iltaan tai vetää sen takaisin poniin, jos olet liikkeellä oleva äiti tai innokas kuntosalikävijä.

Ajaton Bob

Ajaton Bob -kampausInstagram @halcyonsalonshelby

Q&A sekä Casey Allen ja Laura Gant Eslick

Stylistit @ Halcyonin salonki paikassa Shelby, NC

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä leikkaus on klassinen ja ajaton. Rakastamme sitä, että se voi olla imarteleva useimmille kasvomuodoille ja hiustyypeille.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Suosittelemme Organic Pure Care -tuotteita. Kaikki heidän tuotteensa ovat uskomattomia, mutta suosittelemme Volumizing Spray-, Volumizing Foam- ja Hydrating Shiny Spray -tuotteita, jotta saat juuri tämän ilmeen asiakkaan hiustyypille..

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Edessä olevat pitkät pituudet voivat auttaa tasapainottamaan kasvojen pyöreyttä, mutta kaiken kaikkiaan tämä on erittäin monipuolinen leikkaus ja sitä voi käyttää joku, jolla on luonnollisesti kiharat, aaltoilevat tai suorat hiukset.

Pitkäkulmainen Bob kerroksilla

Pitkäkulmainen Bob kerroksillaInstagram @hairbymegananton

Q&A tyylin luoja, Megan Anton

Kampaaja / salongin omistaja @ Megan Anton Oy: n hiukset paikassa Surprise, AZ

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on kulmikas pitkä bob -leikkaus. Pidän todella tästä leikkauksesta, koska voit käyttää sitä suoraan tai voit muotoilla sen pehmeillä ranta -aalloilla. Leikkauksen pitkät kerrokset auttavat luomaan volyymia ja lisäävät liikkuvuutta hiusten läpi, kun niitä käytetään käpristyneinä.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Tätä tyyliä varten suosittelen Moroccanoil Beach Wave Moussea, joka levitetään märkiin hiuksiin ja puhalletaan hiuksiin. Vaahto lisää hiuksiin volyymia ja pitkäkestoista koostumusta. Käytin Babyliss 1 1/4 tuuman curling-rautaa aaltojen luomiseen. Kun curling, jätin viimeisen tuuman hiukset pois curling -raudasta luodakseni peruuttamattoman rantaisen ilmeen.

Lopetin tyylin Moroccanoil Dry Texture Sprayllä. Tämä suihke lisää pitkäkestoista pitoa ja tekstuuria hiuksiin.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Tämä leikkaus on niin hieno, koska se todella toimii kaikilla hiustyypeillä tai kasvojen muodoilla. Asiakkaille, joilla on karkeat kiharat hiukset, suosittelen jättämään kerrokset pidemmiksi. Asiakkaille, joilla on ohuet/rapeat hiukset, kerrokset voidaan leikata lyhyemmiksi, mikä auttaa lisäämään volyymia ja liikkumista hiuksissa.

Tämä hiustenleikkaus on myös erittäin monipuolinen. Se voidaan muotoilla suoraan, luonnollisesti kiharaksi, käpristyä rautaraudalla tai jopa heittää puoleen yläsolmuun.

Hieman kulmikas lohko

Hieman kulmainen Lob -kampausInstagram @hairbyninamahlum

Q&A tyylin luoja, Nina Mahlum

Mestari Colorist @ Koi -kampaamo Jacksonville, NC

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on kulmikas lohko, jossa on vain pieni, hienovarainen kulma ja kapenevat päät, jotka sopivat täydellisesti hankaukseen ja yleensä erittäin imartelevalle kaikille hiustyypeille!

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Esikäsittele pyyhekuivatut hiuksesi Amika Bombshell Blowout Spray- ja Kenra’s Thickening Glaze -tuotteilla. Viimeistele kuivalla koostumuksella, kuten Amika Un.done Texture Spray.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Tämä lohko on niin naisellinen ulkonäkö, joka on erittäin monipuolinen ja joka voi olla menestyvä tyyli liikenaiselle toimistossa tai vaivaton ilme rantarannalle! Se voi olla viileä, rento, hienostunut tai kiitorata.

Tämä ilme on helppo sovittaa erilaisiin kasvomuotoihin ja hiustyyppeihin. Voit esimerkiksi lisätä pienen reunan, jättää pituuden kasvojen ympärille poistaaksesi pyöreät kasvonpiirteet … luettelo jatkuu! On niin monia vaihtoehtoja muokata, mikä lobin ulkoasu sopii sinulle parhaiten.

No-Fuss aaltoileva kulmainen Bob-leikkaus

No-Fuss aaltoileva kulmainen Bob-leikkausInstagram @hiustyyppi

Q&A tyylin luoja, Angie Shian

Hiusmuotoilija @ Blue Waters Salon ja Spa Los Angelesissa, Kaliforniassa

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on monipuolinen, asunut, linjainen bob-leikkaus. Nykyään termiä “asunut” käytetään kuvaamaan vaivatonta, valmiita kampauksia, ja tämä leikkaus on lähimpänä sitä. Suosikkini siinä on, että johtaja voi käyttää sitä klassisesti suorana ja sileänä tai käpristettynä saadakseen nuoremman leikkisämmän ilmeen.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Käytin Neuma Afghan -hoitoa kiiltoon ja pehmeyteen, Unite Elevate -vaahtoa vartaloon ja hallintaan, ja viimeistelin tyylin teksturoivalla suihkeella! Suosittelen aina teksturoivaa suihketta tai tahnaa elävään ulkoasuun.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Tämä leikkaus toimii parhaiten keskipitkille tai ohuille hiuksille. Sitä voivat käyttää kaiken muodot kasvot sen monipuolisuuden ja sen tyylin ja kulumisen mukaan.

Kiiltävä tylppä Bob

Kiiltävä kulmainen tylppä bobInstagram @demetriusschool_eng

Kiiltävä tylppä bob on moderni leikkaus, jossa on tylppä ulkonäkö, luonteenomaiset linjat ja sileys, jotka osoittavat monipuolisuutta ja rohkeutta.

Tuoreleikattu Bob

Fresh Cut Bob -kampausInstagram @mikahairsalonportperry

Q&A tyylin luoja, Sadie Ross

Stylist / Colorist @ Oma kampaamo paikassa Port Perry, Ontario

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Rakastan tätä ulkoasua syksyn alussa. Rentojen hiusten kesän jälkeen on hienoa lisätä rakennetta takaisin hienolla leikkauksella, mutta silti pitää asiat rentoina ranta -aaltojen kanssa. Kesän jälkeen rakastan auringon vaurioituneiden päiden leikkaamista. Hieno asia on, että jopa ilman uutta hiusväriä, tämä leikkaus yksin tekee koko ulkoasun jälleen raikkaaksi.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Pidän kevyistä tuotteista, jotka ovat taipuisia, mikä tarkoittaa, että jos asiakas haluaa muotoilla hiuksiaan koko päivän ajan, hänellä on tämä vaihtoehto lopettamatta rasvaista sotkua. Käytin KMS Sea Salt Sprayä, kun hänen hiuksensa olivat kosteat lisätäkseen tekstuuria. Muotoilun jälkeen lopetin KMS Dry Waxilla. Nämä ovat molemmat hauskoja tuotteita, joita käytän naisilla, joilla on pitkät ja lyhyet kampaukset, jotta he saisivat vaivattoman ilmeen.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Luulen, että on hieman harhaluulo, että monet naiset eivät voi heiluttaa kulmaista bobia, mutta tämä on niin kaukana totuudesta. Tätä tyyliä voi todella säätää (hyvä kampaaja) sopimaan kenen tahansa kasvomuodon tai hiustyypin mukaan.

Bob voi olla niin huoltokelpoinen kuin haluat tehdä, mikä tekee siitä niin hauskan ja monipuolisen. Niille kouluun palanneille äideille, jotka ovat ahdistuneita aamulla, mutta haluavat näyttää siltä, ​​että heillä on se yhdessä, tämä on sinulle.

Tyylikäs blondi

Tyylikäs Blonde Lob kampausInstagram @katierussodoeshair

Q&A tyylin luoja, Katie Russo

Päästylisti @ Katie Russo tekee hiuksia paikassa Metro Detroit, MI

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä ilme on klassinen ja tyylikäs. Se vetoaa kaikenlaisiin naisiin, koska se on erittäin monipuolinen ja helppo vetää pois.

Oma suosikkini siinä on kaikki vaihtoehdot. Tämä ulkoasu voidaan pitää sileänä tai heiluttaa tyylikkään ilmeen saavuttamiseksi. Leikkaus näyttää upealta upealla hiusvärillä.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Suosittelen ehdottomasti tasoittavaa seerumia, joka lisätään kosteisiin hiuksiin ja puhalletaan sisään. Lisää voidaan käyttää, kun hiukset ovat kuivia kiillottaakseen vieläkin enemmän. Volumizing mousse on myös hyvä idea. Lämpösuojaussuihke on välttämätön, jos käytät tasaista silitysrautaa.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Tämä ilme on monille hyvin imarteleva, mutta parhaan ehdokkaan pitäisi olla tiheys sivuilla kulman poistamiseksi. Paksummat hiukset ovat yleensä parhaita. Muut tekstuurit voivat myös toimia, mutta vaativat ponnisteluja sen asettamiseksi oikein. Tämä leikkaus vaatii myös huoltoa, jotta se pysyy kauniisti.

Ulottuvuus pitkä kulma Bob

Ulottuvuus pitkä kulma BobInstagram @tampereen

Q&A tyylin luoja Stephanie Smithin kanssa

Hiusmuotoilija @ Glo Hair Lounge paikassa Winter Springs, FL

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on ulottuvuusblondi ja pehmeillä, tuhkan kultaisilla sävyillä pitkässä kulmassa. Rakastan kuinka tyylikäs siitä tuli.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Tätä ulkoasua käytin Oribe Straight Away Smoothing Blowout Cream, Oribe Royal Blowout ja Oribe Super Fine Hairspray. Kaavaani varten tein vauva-hienoja kohokohtia kaikkialla ja sitten sävytin häntä Guy Tang 10SM: llä. Käytin myös Fanola -violettia shampoota päästämään eroon keltaisista sävyistä.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Suosittelen tätä ulkoasua henkilölle, jolla on luonnollinen taso 5 tai korkeampi ja jolla on vaalea tai keskikokoinen ihonväri. Suosittelen sitä myös niille, jotka rakastavat ulkoilua tai rantaa.

Tylppäkulmainen Bob

tylppä kulmikas bob otsatukkaInstagram @melanie_colours

Viivat palvelevat ulkoasua! Stylisti Melanie antoi tarkan leikkauksen, jossa on liike ja vartalo.

Kaunis kulmikas Bob

Kaunis kulmainen Bob -kampausInstagram @coreydren

Q&A tyylin luoja, Corey Wilken

Kampaaja / Pinta -asiantuntija @ Trios Salon Omaha Omahassa, NE

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Rakastan vain tätä kulmaista bobia! Rakastan Surface Hair -parranajokoneeni luomisessa hauskan tekstuurin mahdollisimman monipuoliseksi. Se auttaa luomaan kauniin ja helpon tyylin rantaviivaa tai sileää.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Suosittelen ehdottomasti pinnan hiusten hoitoa! Tykkäsin käyttää Surface Awaken -vaahtoa antaakseni hänelle lisää volyymia ja Surface Swirl -merisuolasuihketta lisää tekstuuria ja liikettä varten! Lopuksi lisäsin Surface Bassu -öljyä kiiltoa ja pehmeyttä varten.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Rakastan tätä leikkausta kaikille, jotka etsivät vähän huoltoa. Sopii melkein mihin tahansa kasvojen muotoon ja tekstuuriin. Tekniikasta riippuen partakoneen käyttö voi auttaa lisäämään volyymiä hienoille hiuksille ja poistamaan paksujen hiusten painon. Ranta -aallot ovat loistava tapa lisätä ulkoasua. Rakastan käyttää curling -sauvaa enemmän vaivattomaan kiharointiin!

Tyylikäs olkapäähän nähden kulmikas Bob

Tyylikäs olkapäähän nähden kulmikas BobInstagram @sunny_styled

Q&A tyylin luoja, Megan Germershausen

Stylisti @ Studio 7 The Salon paikassa Baltimore, MD

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on olkapään pituinen, tyylikäs kulmainen bob. Rakastan selkeitä, teräviä viivoja, jotka luovat muodon! Suosikkini kulmikas bob on sen monipuolisuus. Sen voi muotoilla niin monella tavalla!

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Tuotteita, joita suositellaan tälle tyylikkäälle keikalle, ovat Paul Mitchell Mirror Smooth Shampoo ja hoitoaine, joka auttaa vähentämään pörröisyyttä ja luomaan sileän kankaan muotoilua varten, Paul Mitchell Mirror Smooth Highgloss Primer tasaiseen ja kiiltävään föönaukseen ja Paul Mitchell Neuro Protect lämmön suojaamiseksi ja pörröisyyden vähentämiseksi ennen tasoitusta sileällä raudalla. Suosittelen myös Paul Mitchell Stay Strongia pitämään kaikki paikoillaan samalla, kun tyyli on kosketeltavan pehmeä.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Tyylikkäämpi bob on paras jollekin, jolla on luonnollisesti suorat hiukset tai joku, joka on valmis panostamaan hiuksen muotoiluun sileäksi parantaakseen tätä kulmaa. Tämäntyyppinen leikkaus voi kuitenkin yleensä olla aaltoileva, kihara tai kuvioitu! Kuka ei rakasta ranta -aaltoja?!

Parasta tällaisessa leikkauksessa on, että se on imarteleva jokaiselle kasvomuodolle ja sitä voidaan räätälöidä jokaiselle vieraalle!

Kirkas kulmikas Bob

Kirkas kulmainen Bob -kampausInstagram @kampaaja_by.m.ardeleanu

Q&A tyylin luoja, Mandita Ardeleanu

Hairstylist @ HairstylebyM paikassa Århus, Tanska

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on helppo käyttää, raikas ja kirkas ilme. Yleensä bob -aliarvostus on melko helppo muotoilla (suurimman osan ajasta), eikä tämä erityinen ulkonäkö vaadi liikaa huomiota, koska hiukset ovat lyhyet eivätkä kovin paksut.

Tämä on käytännöllinen ulkoasu naisille, jotka eivät halua viettää niin paljon aikaa peilin edessä, ja se on yksi lempiasioistani. Se on myös sellainen ulkonäkö, joka tarvitsee leikkausta vähintään joka kolmas kuukausi, koska leikkauksen muoto muuttuu joka kuukausi.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Vaaleille hiuksille suosittelen aina hopeashampoota. Pidän eniten Milk Shake -tuotteesta, koska se ei tahraa hiuksia, mutta poistaa keltaiset sävyt tai alavärit ja saa hiukset näyttämään aina tuoreilta.

Vaaleat hiukset voivat joskus saada karkean rakenteen ajan myötä. Jotta hiukset pysyisivät pehmeinä ja kiiltävinä, suosittelen öljyä ja lämpösuojaa, jotka kosteuttavat ja suojaavat niitä kuumuudelta.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Suosittelen tätä ulkoasua enimmäkseen naisille, joilla ei ole kovin paksuja hiuksia, tai niille, jotka haluavat olla lyhyet, mutta eivät silti kovin lyhyet tai liian tylsät. Bob -leikkaus on paljon helpompi puhaltaa kuivaksi ja antaa volyymia kuin jos hiukset ovat ohuet, pitkät ja litteät.

Suosittelen naisille, joilla on pyöreät, soikeat ja pyöreät kasvot. Se ei ole niinkään pitkille naisille, koska tämä erityinen leikkaus on pidempi edestä, symmetrinen ja hieman kulmautunut. Se todella antaa tunteen, että kasvot ovat vielä pidemmät.

Babylights varmasti lisää plussaa tähän ulkoasuun, koska vaikka hiukset kasvavat, väri näyttää silti tuoreelta ja juuret sekoittuvat tasaisesti pituuteen. Se antaa dynaamisen tunteen ja luo liikettä hiuksiin. Tämä ilme on yksinkertainen ylläpitää ja sopii täydellisesti naisille, jotka haluavat olla erilainen kampaus, joka ei ole tylsää, mutta helppo muotoilla.

Tyylikäs kulmikas Bob punaisilla paneeleilla

Tyylikäs kulmikas Bob, jossa on Red Panels -kampausInstagram @jenkinssalon

Q&A tyylin luoja, Suidayna Williams

Master Stylist @ Jenkin’s Salon Douglasville, GA

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on kulmikas tyylikäs bob. Oma suosikkini siinä on väri. Punaisten paneelien läpi katsominen on kaunista!

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Kenra Silkening Gloss ja Lanza Brush Through Hairspray olivat täydellisiä tuotteita tähän ilmeeseen.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Suosittelen tätä kaikille, jotka haluavat hiuksensa näyttävän paksummilta tai haluavat käyttää vain lyhyttä sassy -tyyliä.

Teksturoitu Balayaged Angled Lob

Teksturoitu Balayaged Lob kampausInstagram @mmitmittohair

Q&A tyylin luoja, Michelle

Stylist / Hair Painter @ Salon Prive paikassa Lorton, VA

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Kutsuisin tätä ulkoasua teksturoiduksi, balayaged -lohkoksi. Kaikki ulottuvuus ja rakenne rakastan eniten!

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Maalasin Schwarzkopf Blonde Me -valkaisuaineelle ja teksturoisin hiukset saksilla ja partakoneella. Lopuksi käpristin hiukset suosikki BioIonic -kihartusraudallani ja suihkutin tekstuurisuihkulla.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Tämä olisi hieno ulkoasu hienoille tai keskipitkille hiuksille. Tällä tyylillä asiakkaan tulee olla valmis muotoilemaan hiuksensa päivittäin. Se on superleikkaus naisille, jotka haluavat kokeilla lyhyempää pituutta.