Lyhyet kerrokset pitkissä hiuksissa on eri pituuksilla leikattu aliarvostus, joka lisää volyymia, poistaa painoa, kehystää kasvot ja mahdollistaa joustavan muotoilun. Pitkien lukkojen omistaminen voi joskus olla taakkaa, mutta hankkimalla lyhyitä kerroksia voit itse asiassa saada enemmän!

Eri pituudet muuttavat yksitoikkoisen ilmeen edgieriksi, dynaamisemmaksi. Hiusten taiteilija Gabriel DeodatoKerrostetut hiusten luomukset osoittavat kuinka ilmiömäinen ja vaivaton kaunis harja voisi olla muotoiltu kerroksilla koostumuksesta riippumatta.

Tyylikäs otsatukka, ranta-aalto, kohokohdat tai shag-lyhyet kerrokset pitkissä hiuksissa ovat avain modernin sotkuisen, elävän ilmeen kuoriutumiseen, josta kaikki ovat hulluja. Oikeilla hiusten muotoilutuotteilla voit luoda lukemattomia ulkonäköjä kotona ja silti näyttää tuoreelta ja ainutlaatuiselta joka päivä.

Tämä hiustenleikkaus sopii kaikille persoonallisuuksille, ja se vaatii usein vierailuja kampaajalle, koska ulkonäkö riippuu ensisijaisesti hiusten pituudesta. Jos tarvitset vakuuttavampaa, ota inspiraatiota Hollywoodin tyttöjen Amanda Seyfriedin, Dakota Johnsonin ja Elizabeth Olsenin upeista Boho -ilmeistä!

Jatka lukemista alla saadaksesi suosituimman ulkonäön ja lisätietoja siitä, miten tehdä pitkät hiukset lyhyillä kerroksilla!

Lyhyet kerrokset ohuille hiuksille

lyhyet kerrokset pitkille ohuille hiuksilleInstagram @hair_salon_by_hadis

Pienet, porrastetut kerrokset auttavat lisäämään suoria, ohuita hiuksia.

Lyhyet kerrokset

Erittäin lyhyet kerrokset pitkissä hiuksissaInstagram @stylistkaitrose

Jotkut ihmiset todella haluavat hiuksensa riittävän pitkiksi saadakseen niistä täydelliset kerrokset. Volyymi, joka erottuu joka kulmasta!

Lyhyemmät kerrokset erittäin pitkille hiuksille

Lyhyet kerrokset hyvin pitkille hiuksilleInstagram @l.bass_beauty

Lyhyempien kerrosten luominen vyötäröpituisiin hiuksiin tekee kuvioidun ilmeen. Jos haluat kovemman ulkonäön, sinun kannattaa kokeilla tätä.

Kerrokselliset keskipitkät pitkät hiukset

Lyhyet kerrokset keskipitkille ja pitkille hiuksilleInstagram @lsmobilehairstylist

Useampien kerrosten leikkaaminen olkapäähän ulottuvaan leikkaukseen luo enemmän levenneitä päitä. Tasojen pitäminen minimissä saisi paremman ilmeen.

Lyhyet kerrokset suorille hiuksille

Lyhyet kerrokset pitkille suorille hiuksilleInstagram @beautybyheatherkristy

Aloita jakamalla hiukset vaakasuoraan ja tekemällä leikattavat kerrokset. Leikkaa sitten vähitellen kerrosta kohti. Föönaa kuivaksi ja harjaa pois maksimaalisen äänenvoimakkuuden saavuttamiseksi.

Lyhyet kerrokset hienoille hiuksille

Pitkät hiukset lyhyillä kerroksilla hienoille hiuksilleInstagram @sierracole96

Leikkaa herkkiä kerroksia hiuksiin luodaksesi volyymin ja rungon hienoille hiuksille. Pidä niitä virtaavia lukkoja pitäen hieman hohtoa päissä.

Lyhyet etukerrokset

Lyhyet etukerrokset pitkissä hiuksissaInstagram @kylieelizabeth_hairartist

Jos annat pitkille hiuksille niitä kaivattuja lyhyitä kerroksia, ne voivat muuttaa ulkonäköäsi äärimmäisen hyvällä tavalla. Suunnittele pehmennetty ulkoasu säilyttäen pituus.

Pitkät hiukset otsatukka

pitkät tukkaiset hiukset, joissa otsatukkaInstagram @stebunovhair

Pidä se yksinkertaisena ja luonnollisena pehmeillä leikkaushapsuilla ja pitkillä, kerroksellisilla lukkoilla. Eikö tämä musta takkuinen hiusrokkia?

Kerrokselliset kiharat hiukset

Lyhyet kerrokset pitkillä kiharoillaInstagram @hairondisplay

Mitä tehdä, kun sinulla on kiharat kiharat hiukset? Lisää äänenvoimakkuutta! Kerrokset lisäävät elämää kiharoihin, jotka voivat mullistaa ulkoasusi.

Lyhyet höyhenpeitteiset kerrokset

Pitkät hiukset lyhyillä höyhenpeitteilläInstagram @Kauppalehti.fi

Tämä sopii erinomaisesti niille, joilla on paksut hiukset ja haluavat mieluummin tasapainottaa hiustensa kehon.

Q&A tyylin luoja, Kelly Magee

Master Colorist @ Salon Sovay Austinissa, Texasissa

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä ilme on yksi suosikeistani. Tämä on kaunis kultainen beige balayage vaalean suklaapohjan päällä. Se on loistava kompromissi henkilölle, joka haluaa tulla vaaleammaksi tai vaaleammaksi muuttumatta kokonaan blondin puolelle.

Syvyyden ylläpitäminen juuressa/pohjassa ja kaikkialla luo paljon pehmeämmän ilmeen ja kasvaa myös pehmeämmäksi. Tämä leikkaus pitää pituuden ennallaan ja antaa samalla liikettä, tilavuutta ja tekstuuria modernilla otteella Farrah -kerroksilla.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Jokaisen, joka harkitsee tätä ulkoasua, on ensin mietittävä, mistä hän aloittaa. Yksi alan suurimpia kamppailuja on saada naiset ymmärtämään, että keventyminen on prosessi. Haluamme säilyttää hiusten eheyden koko prosessin ajan varmistaaksemme terveen ja kauniin värin.

Lähtökohdasta riippuen tämä voi kestää yhdestä jopa neljään tai viiteen istuntoon tuolissani. Kevyyden rakentaminen ajan myötä on paras reitti. Tämä vaatii kärsivällisyyttä ja maksaa koko hinnan istunnosta.

Tämä on niin vähäinen huoltoväri, kun haluttu ulkonäkö on saavutettu. Jotkut asiakkaistani koskettavat vain kerran tai kaksi vuodessa. Se kasvaa saumattomasti. Tämä hiustenleikkaustyyli on erittäin monipuolinen päivittäiseen muotoiluun, ja se voidaan puhaltaa, käpristyä tai suoristaa ja näyttää edelleen kerroksen liikkeen.

Lyhyiden yläkerrosten ansiosta äänenvoimakkuus saavutetaan helpommin, jos yläosa on yleensä raskas ja tasainen. On hämmästyttävää tuoda elämää ja tyyliä myös hienoihin kuvioituihin hiuksiin. Jos jollakin on luonnollisesti aaltoilevat hiukset, huomaan, että hyvä jätettävä tuote, joka antaa hiusten kuivua ilmassa, toimii erittäin hyvin ja näyttää kauniilta rannalta. Koska väri ei vaadi paljon huoltoa, pisin leikkauksen muotoilun välinen aika on 12 viikkoa.

Choppy Layers

Choppy LayersInstagram @Kauppalehti.fi

Q&A tyylin luoja, Casey Miller

Kampaaja @ Trichology Salon Oklahoma Cityssä, OK

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä ilme on tasapainoinen sekoitus nykyaikaista ja klassista, ja rakastan sitä niin paljon. Ajattele, että Brigette Bardot tapaa nykyajan miehen tai naisen.

Olemme nähneet jatkuvan trendin pitkissä hiuksissa, ja lyhyempien pituuksien sisällyttäminen kasvojen ympärille ja koko latvaan on loistava tapa lisätä hiuksiin elämää ja säilyttää asiakkaiden rakastama pituus.

Ulkonäöllä, jolla on niin paljon rakenteellista leikkausta, värivalinta ja sijoittelu ovat harkittavia. Yritän aina saavuttaa täydentävän, yhtenäisen ilmeen hiusten leikkauksen ja värin välillä.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämä hiustenleikkaus on ehdottomasti sellainen, joka sopii hyvin kaikille hiustyypeille ja tekstuureille sekä kasvojen muodoille. Avain kasvojen piirteiden korostamiseen tai vähättelyyn on kerrosten sijoittaminen.

Asiakkaat rakastavat tekemätöntä, “vähemmän on enemmän” -näkymää. Tämä tyyli sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat vähän huoltoa aamuisin. Upea tekstuurituote antaa hiuksille sen tarvitseman elämän.

Tämän leikkauksen monipuolisuus luo loputtomat mahdollisuudet muuttaa ulkoasua sen mukaan, kuinka monta kerrosta ja kuinka lyhyen kerroksen haluat ottaa. Voit valita dramaattisemman ilmeen luomalla hiuksiin enemmän tekstuuria eri pituuksilla tai menemällä johonkin konservatiivisempaan pitämällä kerrokset pidempinä.

Stylistinä rakastan, kun asiakkaat tuovat valokuvia! Kun tutkit tällaisia ​​leikkauksia, etsi sanoja kuten “shag” tai “modern shag”.

Kerrostetut pitkät aaltoilevat hiukset

Kerrostetut pitkät aaltoilevat hiuksetInstagram @sopistarhair

Q&A tyylin luoja, Ratana Sopi Sornbutnark

Colorist @ Salon Ambiance paikassa Huntington Beach, CA

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Pitkä kerrostettu hiustenleikkaus antaa sinulle monipuolisuuden olla luova hiuksillesi. Voit muotoilla hiuksesi suoriksi tai pehmeiksi kiharoiksi tai hyvin aaltoileviksi.

Tämä on hiustenleikkaus kaikille naisille, jotka rakastavat pitkiä hiuksia yhdistettynä ruskeasta viileään blondiin.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Se on raikas, nuori seksikäs ilme. Se on hienoa, koska leikkaus voidaan säätää minkä tahansa kasvomuodon mukaan.

Kosteisiin hiuksiin käytän mielelläni Unite Hair Care -hoitoainetta Seven Second Detangler Leave-in Conditioner, jota seuraa Unite Boosta Volumizing Spray, joka luo juurivolyymin.

Hiusten kuivaamisen jälkeen käpristän ne, ravistan kiharat pois ja lopuksi suihkuttamalla Unite Argon Oil -volyymia, täyteläisyyttä ja rakennetta.

Pitkät hiukset lyhyillä kerroksilla

Pitkät hiukset lyhyillä kerroksillaInstagram @houstonhairlife

Q&A tyylin luoja, Patty Valle

Hiustaiteilija / Colorist @ Locale Hair Studio paikassa Webster, TX

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Rakastan tehdä tätä leikkausta! Nämä ovat pitkät hiukset ympäri kerrosleikkausta. Se koostuu kasvojen kehystyskerroksista, pitkistä kerroksista ja lyhyistä kerroksista.

Tämän leikkauksen muotoilu on erittäin helppoa. Se näyttää hyvältä, kun silität sen, puhallat sen ulos, käpristynyt tai jopa ilmakuivattu. Varmista vain, että sinulla on oikea tuote oikeaan tyyliin.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämä leikkaus vie paljon painoa hiuksista. Tästä syystä se on parasta jollekin, jolla on pitkät paksut hiukset. Jos sinulla on hienot hiukset, voit saada tämän ilmeen, mutta vähemmän kerroksia.