Nyelv piercing ötletek típusokkal, fájdalommal és gyógyító szakaszokkal

A piercingek mindig is a beszélgetés indítói voltak, és jól néznek ki. Tehát, ha csodálatos jégtörőt keres, vagy valóban érdeklődik a piercing iránt, akkor a nyelvpiercing lehet az Ön számára a megfelelő.

Az avatatlanok számára a nyelvpiercing olyan, mint bármely más típusú piercing, amelyet a testén kaphat, kivéve, ha a nyelvén van. Különféle piercingek sokasága érhető el, mindegyik egyedibb és más, mint az előző.

De ezt valószínűleg tudja, és valószínűleg elhatározta magát. Ezenkívül csak egy jó piercing ötletet keresel, amely minden bizonnyal megéri az összes pénzt és időt, amit be fog tölteni.

Nos, mind az avatatlanok, akik többet szeretnének megtudni a nyelv piercingekről, mind az ezt olvasó tetoválási rajongók, itt van egy részletes útmutató mindarról, amit a nyelv piercingekről tudni kell, valamint néhány ötletet a piercingekhez.

Nyelv piercingek

Nyelv piercingek

Az emberek számára elérhető különböző piercingek közül a nyelvpiercing könnyen a legkülönfélébb. Számtalan különböző stílus áll rendelkezésre a nyelv piercingekhez, és a piercing beszerzése után módosíthat, így még sokoldalúbbá válhat. És az évek során elképesztő nyelvpiercingek történtek, amelyek szégyent hoztak más típusú piercingre.

Míg a legtöbb ember hajlamos egy egyszerű súlyzót beszerezni a nyelve közepére, vagy egy nagyon általános nyelvpiercinget választ a nyelv közepén, különféle stílusok sokasága kínálkozik helyette. a megfelelő stílusokra, beszéljünk egy kicsit arról, hogy mi történik egy piercing során.

nyelv piercing

Amikor beszúr egy piercinget

Miután összeszedte az erőt egy piercing megszerzéséhez, mert elég ijesztő lehet piercinget szerezni, ez nem csak így történik. A piercing először alaposan megnézi a nyelvét, mielőtt elkezdené. Tehát attól függően, hogy hol szeretné piercingjét, a piercer megmondja a piercing költségeit, és hogy a piercing egyáltalán lehetséges -e. És igen, a piercingje egyenesen tagadhatja, hogy piercinget adott volna.

Csak egy okból teszik ezt, és ez azért van, mert úgy vélik, hogy a frenulum szerkezete nem elég erős. Még azt is megkérdezheti a piercingetől, hogy miért nem teszik, de a válasz nem tér el túl messze a nyelvétől, nem elég erős.

Másrészről, ha a nyelve erős és minden más rendben van, a piercing megkérheti, hogy mossa meg a száját szájvízzel, mielőtt elkezdi a piercinget. Ez a lépés azonban nem kötelező, mivel néhány piercing kihagyja ezt a lépést.

Attól függően, hogy hol szeretné elvégezni a piercinget, a piercing méréseket végez az adott területen, és segít megtalálni a megfelelő ékszereket. Szükséges megtalálni ékszereinek megfelelő méretét, látva, hogy a kisebb ékszerek hogyan okoznak szükségtelen nyelvduzzanatot. Tehát ha professzionális piercinget választ a piercinghez, akkor további útmutatást kaphat valakitől, aki tudja, mit csinál.

Végül megjelölik a nyelvét azon a helyen, ahol a piercinget szeretné használni, majd átszúrja a nyelvét. Egyes szakemberek bilincsekkel is rögzíthetik nyelvét, amikor átszúrják őket, ezért ne ijedjen meg.

nyelv piercing

A nyelv piercingek típusai

Ha a piercing előtt ülve azt mondja nekik, hogy nyújtsanak nyelvnyílást, akkor valószínűleg üres arccal találkozik. Egy piercinget kérni nyelvpiercingre ugyanaz, mint ha borbélyhoz mész, és azt mondod, hogy hajvágást szeretnél. A szakember nem tudja pontosan, mit szeretne, ha nem írja ki nekik.

Nagyon pontosan meg kell határoznia, hogy milyen piercinget szeretne a piercingjétől, és milyen ékszereket szeretne vele együtt. Tehát, hogy segítsen a képzettebb döntés meghozatalában, íme a leggyakoribb nyelv piercing típusok, amelyeket valakin találna.Középvonalú nyelv piercing

Középvonalú nyelv piercing

Kezdjük a legalapvetőbb és leggyakoribb nyelvpiercingtípussal, a középvonalas piercinggel. Ahogy a neve is sugallja, a középvonal piercing a nyelv közepén található. És mivel középen van, ez az egyik legkönnyebben elérhető piercing. Ez a legegyszerűbb piercing, amit a piercer adhat.

De ez a piercing kissé irritáló lehet, különösen, ha eszel. Tehát, ha történetesen többet eszik a jobb oldalával, akkor balra kell helyeznie a piercinget, hogy elkerülje az irritációt.

Vízszintes vagy függőleges nyelv piercing

Továbblépve, nézzük a második leggyakoribb piercingtípust, a vízszintes vagy függőleges nyelvpiercinget. A vízszintes és függőleges nyelv piercing egy nagyon gyakori stílus piercing, hogy az emberek kapnak. A piercing a nyelv bal és jobb oldalán, vagy függőlegesen a nyelv közepén történik.

Függőlegesen vagy vízszintesen beszerezhető piercingek száma nincs korlátozva. Most tisztességes megjegyezni, hogy nem minden piercing végez ilyen típusú piercinget, mert sok kockázatot rejt magában az ilyen típusú piercing. Mivel sok ideg fut végig a nyelvén, ez a piercing veszélyezteti az idegek ütését.

Különböző erek vannak a nyelvében, amelyek kockázata az ütés. Ezért fontos, hogy megtalálja a megfelelő szakembert a munkához, mivel mindenáron el akarja kerülni annak kockázatát, hogy az idegeket és az ereket ütje..

Kígyószem piercing

Kígyószem piercing

Ez a piercing talán a legfurcsább bármely más nyelvpiercing közül, mégis látványos piercing. A kígyószúrás név nem csak jó név, hanem egyben jó módja annak, hogy leírjuk, hogyan néz ki ez a piercing. Ez a piercing kígyónak tűnik, ha megmutatod másoknak. És bár a piercing úgy néz ki, mintha két egyedi ékszer lenne, ez csak egy nagy ékszer.

A kígyószem piercing a nyelved hegyén történik, és csodálatosnak tűnik.Oldalsó nyelv piercing

Oldalsó nyelv piercing

Az oldalsó nyelvpiercing ékszerek tekintetében nagyon hasonlít a középvonalas piercinghez, de elhelyezkedését tekintve eltér. Míg a középvonalas piercing közvetlenül a nyelv közepén van, az oldalsó nyelvpiercing csak a nyelv egyik oldalán található (bal vagy jobb oldalon).

Természetesen választhat, hogy a piercinget a bal vagy a jobb oldal felé szeretné. De okosan kell választania, mivel a piercing kissé irritálhat evés közben. A szakemberek azt tanácsolják, hogy tartsák a piercinget azon oldal felé, ahol a legkevésbé rágódnak, így nem irritálja.

Frenulum Linguae piercing

Végül beszéljünk az Ön számára legritkább piercingről, mert általában az ember nyelve alatt van. Az A frenulum egy kis csík a nyelv alatt és az egyik legnehezebb hely piercinghez, nemcsak azért, mert a nyelv alatt van, hanem hihetetlenül érzékeny is.

Ez nem egy piercing, amelyet bárki megszerezhet, mivel néhány embernek nagyon vékony és gyenge frenuluma van, ami a piercing leeséséhez vezet. Ezért mindenképpen vegye fel a kapcsolatot szakemberével, mielőtt elkötelezi magát az ilyen típusú piercing mellett.

Most, hogy ismeri a piercingek különböző típusait, megismerkedhetünk a piercing sokféle stílusával, amelyekkel megpróbálhatja igazán lenyűgözni barátait.

Frenulum piercing

Mennyire fáj?

Nos, sajnos ez a legnehezebben megválaszolható kérdés. Mivel a fájdalom minden ember számára szubjektív, nincs mód arra, hogy valaki meg tudja mondani, mennyire fájhat. Természetesen a piercing fájni fog, de az, hogy mennyire fáj a fájdalom, és mennyire érzékeny a fájdalomra, szubjektív számodra.

Az emberek gyakran összehasonlítják a piercing során érzett fájdalmat a fogak harapásával. Ez azonban pontatlan, mivel a nyelvét harapni valójában sokkal fájdalmasabb. A fogak sokkal nagyobb felületet borítanak a nyelvén, ha véletlenül megharapja a nyelvét, míg a tű egy nagyon kis területet borít a nyelvén, és a fájdalom nagyon gyorsan elmúlhat.

Tehát a kérdésedre válaszolva, igen, a nyelvpiercing nagyon fájhat, és ez ellen nem igazán tehetsz semmit.

A piercing gondozása

Az emberek gyakran forró piercingekbe rohannak a trendek sarkán. Bár nem feltétlenül van valami baj azzal, hogy az emberek követik a trendeket, a piercingek nem olyan dolgok, amelyekbe rohanni szeretne.

A piercingek bizonyos kockázatokkal járnak, és sokkal több utógondozást igényelnek, mint bármely más piercing. Tehát, hogy segítsen az utógondozási folyamatban, íme, hogyan gondoskodhat a piercingről a fertőzések elkerülése érdekében.

A piercing tisztítása

Naponta legalább négyszer meg kell tisztítania a piercinget Listerine antiszeptikummal vagy tengervizes oldattal. Ezt az oldatot óvatosan meg kell ecsetelnie a nyelvére, hogy biztosítsa a legoptimálisabb gyógyulást. És ne felejtse el kezet mosni, mielőtt megérinti a piercinget.

A Duzzanat

Az első napokban a nyelve megduzzad, és a legjobb módja annak, hogy kis jégdarabokat olvasztunk a nyelvén. Csökkentenie kell a beszéd mennyiségét is, mivel ez a nyelv nagy duzzanatához is vezethet. Próbáljon távol lenni a forró italoktól vagy a szénsavas italoktól a piercing során.

GYIK

Mi történik, ha a piercing során visszahúzom a nyelvemet??

Semmi, mert egyáltalán nem tudja mozgatni a nyelvét. A professzionális piercing egy csipesszel tartja a nyelvet, így nem tudja mozgatni. A piercing nagyon éles tűt is fog használni, így mire még érez is valamit, a piercing kész.

Károsíthatom a fogaimat?

Igen tudsz. A száj piercing minden más típusához hasonlóan nagyon valószínű, hogy a piercing által károsítja a fogait. A kockázat minimalizálásának legjobb módja az ékszerek tökéletes illeszkedésének biztosítása, vagy az első hónap után váltson kisebb piercingekre.

Megváltoztathatom magam az ékszereket

Igen, abszolút megteheti. A legtöbb típusú ékszert fel- és le lehet csavarni, könnyen le lehet venni bárki más segítsége nélkül.

Beszélek furcsa módon?

Amikor frissen elkészült a piercingezéssel, lesz egy kis időbeállítási idő, amikor furcsa módon beszélhet, mert duzzadt a nyelve, azaz biztosan viccesen fog beszélni.

10+ különböző stílus

 1. A mosolygó arc

Történetesen nagy rajongója a képregényeknek Alan Moore, nos, akkor a mosolygós arcpiercing biztosan epikus emlékeket idéz elő számodra. A Watchmen könnyen az egyik legbefolyásosabb képregény, amit valaha készítettek, mivel képes volt tökéletesen összekeverni az észjárást, a humort és a puszta horror elemeit egy 12 kiadású képregénysorozaton belül. És mivel hamarosan megjelenik az új HBO sorozat, ez biztosan csodálatos jégtörő lesz.

Míg néhányan vitathatják, hogy az eredeti szimbólumon vérfolt volt, a jól ismerő barátok tudni fogják, miért kapta. És még akkor is, ha nem találja magát a képregények nagy rajongójának, egy jó mosolygós középponti piercing sokat segíthet abban, hogy jól nézzen ki és megállíthatatlannak érezze magát.Merész súlyzó piercing

 1. A merész súlyzó piercing

A súlyzók az új híres piercing; Az emberek kint vannak a csapokkal és a súlyzókkal. Ezek a súlyzók hihetetlenül hevesek és mindenki figyelmét lekötik. Különösen ez a rózsaszín súlyzó középvonal piercing, amely gyönyörű nézni.

A rózsaszín szín nyugodt és lágy érzést kölcsönöz az egyébként heves súlyzó piercingnek, amely a piercingnek a vadság és a puhaság félelmetes kombinációját adja. A hegy rózsaszín színe annyira fényes, hogy megfelelően ellentétben áll a súlyzó roppant sötét színével.Gyűrű és súlyzó nyelvpiercing

 1. Nagyon merész választások (gyűrű és súlyzó)

Ha több elkötelezettséget keres, mint egy egyszerű ménest vagy súlyzót, akkor miért ne menjen végig, és szerezzen dupla áttört súlyzót és gyűrűt a nyelvén. Ez természetesen nagyon pörgős megjelenés, és nem mindenkinek való, mégis hihetetlenül jó megjelenésű stílus.

A súlyzó és a gyűrű középvonalas piercinget kap, mivel szimmetriaérzetet kölcsönöz nekik, és tovább növeli az általános vonzerőt. Most megváltoztathatja a súlyzók és gyűrűk színét, valamint stílusukat, hogy maga a stílus még jobb legyen. A stílus és a szín megváltozása a stílust is sokkal kevésbé élettelivé teheti, ha ez aggasztja. De ne feledje, hogy a piercing megszerzése nagyon nagy elkötelezettség, ezért mindenképpen beszéljen önmagával, és ne rohanjon bele ebbe.Dupla középvonalú Studs nyelv

 1. Dupla középvonalú csapok

Szinte minden azonnal jobb, ha több van, mint ezek a hihetetlen középvonalú csapok. De ne feledje, dupla csapok, kétszeres elkötelezettség.

Ezek a középvonalú csapok önmagukban is csodálatosnak tűnnek, de még jobban mutathatnak, ha különböző típusú súlyzókat és csapokat kevernek össze. Bár a dupla piros szegecsek önmagukban is jól néznek ki, minden jó lehet jobb. Hé, őrülj meg vele, és segíts magadnak, hogy jobban kitűnjön ezzel a stílussal.

Ettől függetlenül ez az egyik legjobban kinéző stílus, és a legjobban illik alkalmi napokhoz és eseményekhez. A dupla golyós csapokat laposabb habbal is helyettesítheti, hogy kevésbé legyenek láthatók, ha diszkrétebb megjelenést szeretne elérni.nyelv piercing

 1. Crystal Ball Stud

Szinte kötelező, hogy végül minden ékszernek legyen valamilyen bedazzled párja, ez szükséges. És ha véletlenül sokkal fényesebb ékszerek iránt érdeklődik, akkor lehet, hogy mi lesz az Ön számára.

A kristálygömb csap a legjobb viselni ott, ahol a figyelem középpontjában kíván lenni. Eltekintve attól, hogy hihetetlenül fényes (nyilvánvalóan), a ménes felmehet a nyelved hegyére, amitől jobb lesz nézni. Duplázhatja a csapokat is, és hozzáadhat még egyet a keverékhez, csak azért a kis megelégedésért.

A kristálygömbcsap elhelyezését tekintve hihetetlenül dinamikus, hiszen bárhová elhelyezheti, és a csap jól néz ki.Arany Frenulum piercing

 1. Arany Frenulum piercing

Semmi sem teszi a figyelem középpontjába, mint egy arany súlyzó a nyelved alatt. Most már biztos, hogy nem mindenki fogja látni, de biztos, hogy meglehetős benyomást hagy valakire, akinek sikerül rápillantania.

Ez a piercing jól fog mutatni más piercingekkel, amelyeket esetleg a nyelvére kapott, ezért feltétlenül keverje össze, hogy a legjobb megjelenést kapja. A súlyzó legjobb része a frenulum gyűrűhöz képest az, hogy a gyűrű a legjobb körülmények között is kissé kellemetlen lehet.

Most, amikor azt gondolhatja, hogy a frenulum piercingje nem az Ön számára, másképp gondolhatja, miután megnézte ezt a képet.Kígyóharapás piercing

 1. Kígyóharapások

Valószínűleg hallott már a kígyószem piercingekről, de valószínűleg soha nem hallott a kígyómarás -piercingekről. A kígyómarás -piercing sokkal égetőbb és hűvösebb módja annak, hogy vízszintes piercingeket mondjunk egymáshoz közel.

Most a kígyócsípő piercing gyakran sokkal jobban néz ki lapos csapokkal, amelyek a nyelv felszínén fekszenek. Bár a golyós felsők nem feltétlenül fognak rosszul kinézni, kissé kényelmetlenek lehetnek, ha hosszabb ideig kívánják viselni őket.

 1. Négyzet alakú piercingek

Belefáradt a hihetetlenül hagyományos és általános súlyzókba, amelyek golyókkal rendelkeznek a rúd mindkét végén? Nos, akkor ezek a négyzet alakú piercingek lehetnek a megfelelőek az Ön számára.

A négyzet alakú piercingek hagyományos súlyzóként működnek, és hihetetlenül sokoldalúak az alkalmazásukban, mivel bármely speciális piercing nem korlátozza őket. Tehát, vagy középvonalas piercinget vagy oldalsó piercinget kaphat a nyelvére, és a piercing tökéletesnek tűnik.

Most már igaz, hogy a négyzet alakú rúdnak fekete színe van, és ha ez kissé túl gótikus az Ön számára, akkor különböző színeket találhat szakemberével.

 1. Merész gyűrűk

A vastag gyűrűk egy másik frenulum piercing, amely nem a gyenge szívűeknek való. Nem mindenki hajlandó mindig frenulum piercingre menni, és akik ezt teszik, hozzáadnak egy kis hevességet a személyiségükhöz.

A gyűrűk bármilyen színűek lehetnek, ezért őrülten szabja testre, hogy milyen típusú gyűrűt szeretne. És ha különösen feltűnőnek érzi magát, kaphat egy aranygyűrűt a frenulum piercinghez. A frenulumhoz sokkal nagyobb gyűrűt is kaphat, hogy még jobban megmutassa, mennyire heves.Kígyószem nyelv piercing

 1. Klasszikus kígyószemek

Ha nem valami feltűnő vagy leleplező dolgot keres, akkor mindig klasszikus kígyószemeket szúrhat. Nem csak nagyon jól néznek ki, hanem a nyelvük hegyén is, nem olyan könnyű észrevenni őket.

Ami az ékszereket illeti, használhat nagyobb piercingeket, vagy ragaszkodhat valami sokkal kisebb és kevésbé felismerhető dologhoz, miközben választhat az ékszerek nagy választékából.rózsa nyelv piercing

 1. Elegáns rózsák

A nyelvpiercing nem hirtelen heves emberré változtat, akivel mások nem akarnak összekuszálni. A piercingek hihetetlenül finomak és nőiesek is lehetnek, és mindez az Ön által használt ékszerekre vezethető vissza; például az elegáns rózsaszín.

Az elegáns rózsaszín súlyzó egy csodálatos ékszer, amely a piercinget hihetetlenül gyönyörűvé teszi a merész helyett. Maga a rózsa nem hordoz más színt, mint az ezüst, ami tovább növeli eleganciáját.

Következtetés

A nyelv piercingek a divat most, mivel az emberek most mindent megtesznek, hogy elképesztő piercingeket szerezzenek. Ez most nem azt jelenti, hogy ez egy nagyon könnyű feladat, hiszen könnyen úgy érezheti, hogy túlterhelt a szükséges utókezelés. Győződjön meg róla, hogy megfelelő információkat kap a professzionális piercingjétől a lépésekről, amelyeket meg kell tennie annak érdekében, hogy jobban vigyázzon magára.

Összefoglalva, győződjön meg róla, hogy a lehető legtöbb kutatást végezze el, mielőtt elkötelezi magát egyetlen piercing mellett. Sok szerencsét és jó szórakozást a piercing kalandjához.