A standard lebeny piercing szórakoztató, de próbáltad -e ápolni a piercingek gyűjteményét az egész fülön?

Igen, a divatosok profiként viszik ezt a stílust. A több fül piercing már nem a csillagok és a hírességek választása; a piercing szerelmeseit találja meg a körében. A piercingek idővel ezelőtt kezdődtek, mind a gyógyszer, mind a megbélyegzés mellett. Idővel ez a tendencia nagyon kedvelt divat-kijelentéssé vált.

Az Instagram részben felelősségre vonható azért, hogy a piercingek száma kevesebb, ami ezreket befolyásolt. Indokolható módon, a finom ékszerek, amelyek a fül különböző piercingfoltjait díszítik, ellenállhatatlanok.

Ha itt olvassa ezt a cikket, akkor már megharapta a piercing hiba. Ne féljen, jó helyen járt, ahol információt keres. Miután túljutott az utókezelésen és a sebek begyógyultak, élvezni fogja, ha egy adott típusú piercinget kap.

Élénk ruhát akarsz csinálni anélkül, hogy szemetes lenne? Egy daith vagy bástya piercing elvégzi a munkát helyetted. Bárki örülne a gyönyörű gyémántfüzérnek, amely felmászik a fül oldalára.

A füllyukasztás anyagi elégedettsége mellett érzelmi ügy is. Sokan azt jelzik a világnak, hogy övék a testük, és büszkék arra, amit képviselnek. A testmódosításokat többnyire rossz szemmel nézték?

A fül piercing koncepciója még a föld távoli tájain is elérhető. A törzsek és a közösségi gondolkodású emberek számára a piercing határozza meg hagyományaikat. Ma, ha fülét átszúrja, néhány általános normát és irányelvet kell követnie, mint plfül piercing

1. Kutatás

A füllyukasztás olyan változás, amely örökre veled marad. Nem akarja, hogy bármi baj történjen, vagy szükségtelenül szenvedjen csak azért, mert rossz piercinget választott. Végezze el a kutatást; alaposan tanulmányozza a különböző típusú füllyukasztásokat, azok utógondozását és ilyesmit, mielőtt rátelepedne.

2. Tanulmányozza a fájdalomra adott válaszát

Létfontosságú, hogy tisztában legyen saját testének fájdalomtűrő képességével. Ha nem tudja kezelni az éles fájdalmat, és a testének gyógyulása időbe telik, akkor fontolja meg, hogy átszúrja az olyan területeket, mint a lebeny.

3. Éles tárgyak

Ha nem tolerálja az éles tárgyakat a bőr közelében, és fóbiája vagy félelme van a tűktől, akkor érdemes ragaszkodnia a mesterséges fülbevalóhoz és a fülékszerekhez. Ha azonban a félelmeinek megszabadulása szerepel a vödörlistán, akkor ez a tökéletes kiindulópont. Kezdje könnyen olyan helyeken, amelyek gyorsabban gyógyulnak, például a lebenyben.

4. Allergia

Végezze el a házi feladatát, mielőtt belép a piercing szalonba. Ha allergiás vagy, és nem reagálsz jól egy adott fémtípusra, akkor a piercing élmény visszaütése nem lehet más hibája, mint a tied. Legyen nagyon konkrét azokról a fémekről, amelyek a fül piercing folyamatába kerülhetnek

5. Nem fog működni

Nem minden piercing mindenkinek való. Előfordulhat, hogy az olyan foltok, mint a daith, nem alkalmasak minden fülstruktúrára, ezért ha a piercing azt tanácsolja, hogy ez nem fog működni, ne végezze el.

6. Mindig, mindig forduljon szakemberhez

A legtöbb tetováló szalon piercing szolgáltatást kínál. Próbáljon meg jó hírű helyre szúrni piercinget, még akkor is, ha azt szeretné, hogy a fülcimpáját átszúrják. Kerüljön minden olyan helyet, ahol érvényesítés nélkül „piercinget” kínálnak.

7. Menj egy barátoddal

„Barát” alatt egy barátot értünk. Olyannal kell menned, akivel teljesen jól érzed magad. Néha az éles fájdalom, amely csak egy percig tart; káromkodhat. Ugye most nem akarná ezt megtenni az egész csapat előtt?

8. A tippek számítanak

A piercingje nagylelkű tippet érdemel, amiért nem rontja el a munkát. Általános udvariasság, hogy borravalót ad a szolgáltatóinak. Ki tudja, ha legközelebb meglátogat, VIP -kezelést kap.

A fül piercing típusai

Nagyon sokféle fül piercing áll rendelkezésre, és néha kissé nehéz lesz eldönteni egyet. A piercing minden típusának különböző kaliberű fájdalma és gyógyulási ideje van. Az utógondozási folyamat is változik a fül adott helyétől függően. Mielőtt beszerezne, feltétlenül tisztában kell lennie a különböző típusú piercingek minden aspektusával.

Ennek a trendnek a népszerűsége az egyik fő oka, hogy sokféleképpen lehet ezt elérni. A füled lehet a vásznod, amely megjeleníti a különböző típusú piercingeket, hogy megmutassa a belső énedet a világnak.

Íme egy útmutató a fül piercing leggyakrabban követett trendjeihez, és a következő lépésekhez.fülbevágó_típusok

1. A Helix piercing

Ezek a piercingek a felső fül mentén helyezkednek el, és porc piercingek. Ez a piercing nem fájdalmas; csak egy enyhe szúrást érezhet a végrehajtásához használt mérőtűből. A spirál területén nincsenek idegvégződések, így ideális bárki számára, aki még nem ismeri a piercinget. Különböző ékszerek közül választhat, hogy díszítse ezt a piercinget. A csapoktól kezdve a gyöngygyűrűkig vagy súlyzókig bárki úgy gondolja, hogy működhet ezen a megjelenésen.

2. A csatár Helix

Ez is egy porc piercing a felső fül mentén, de alacsonyabb, mint az eredeti spirál piercing. Közelebb van a spirál gyökerének végéhez. Ezt a piercinget többnyire csapok díszítik. De természetesen dolgozhat más kényes ékszerekkel is.

3. Ipari

Ez az egyik legérdekesebb piercing típus. Az ipari piercing két piercingből áll, amelyek egyetlen ékszert hordoznak. Az egyik ilyen piercing az elülső hélixbe kerül, míg a másik a fül hátsó részébe. Általában ezt a piercinget egyetlen súlyzó díszíti, de a piercing tanácsával más mintákkal is kísérletezhet.

4. A kényelmes piercing

Ez az egyik legszembetűnőbb piercing valaha. A függőleges szakasz felénél a fül belső porcába van nyomtatva. Ezt a piercinget általában apró szegecsek vagy miniatűr fülbevalók díszítik. A piercing belső része miatt a mikroékszerek útját kell választania.

5. Torony piercing

Valószínűleg az egyik legfélelmetesebb piercing, ez is nagyon megkülönböztethető. Ez óvatosan hasonlít a szoros piercingre, de függőlegesen helyezkedik el a tragus felett. A gerincre helyezik, amely elválasztja a kagyló elülső és belső részét. Használhat ívelt súlyzót és lenyűgöző gyöngygyűrűket.

6. A kagyló piercing

Ez minden bizonnyal szemet gyönyörködtető megjelenés. A fájdalom viszonylag kisebb, mint amire számíthat. Ennek a típusnak két kategóriája van: a belső és a külső. Lenyűgöző gyöngygyűrűt adhat hozzá ezen a területen. Ennek a piercingnek a neve az óceánban található kagylóhéjhoz való hasonlóságból származik.

7. Orbitális

Ezt a piercinget egy ékszer is összeköti bármely két piercinghez. De ez nem kifejezetten a fülre vonatkozik, lehet bármilyen két piercing, amelyet egyetlen ékszer köt össze. Ezek gyakoriak a hélix és az antihelix területeken.

8. Tragus

Közvetlenül a hallójárat előtt helyezik el. Ezt elég nehéz lehet elérni, ha a fül tragusa vastagabb. De ha már sikeresen megbirkózott az utógondozással, akkor megéri. Ez az egyik legsokoldalúbb piercing, és különféle stílusú ékszerekkel büszkélkedhet.

9. Anti-tragus

Ezek rendszeres lebeny piercingek. Nagyon hasonlít a tragus piercingekhez, annak ellenére, hogy anti-tragusnak nevezték el.

10. Lebeny piercing

Nos, a legtöbben ismerjük ezt a piercinget, és nem is emlékszünk ennek a piercingnek a fájdalmára vagy sebre. Általában kisgyermekkorban végzik a szülei felügyelete alatt, és nyöszöröghet a fájdalomtól – amennyit csak akar, akkor is, ha nem annyira, mint gondolta. A felnőttek azonban biztosan kísérletezhetnek az ilyen típusú piercingekkel, és újat szerezhetnek. Fájdalommentes, és az apró seb gyorsan gyógyul.

11. Keresztlebeny

Ez a lebeny piercing kortárs csavarral. Ha kijelentést szeretne tenni, akkor ez a legbiztonságosabb tétje. A lebenyre van helyezve, és egy súlyzó díszíti, amely vízszintesen megy a fül alsó része alá, és csak a súlyzó két fém végét láthatja. Ez a típus szigorúan függ a lebeny alakjától, szerkezetétől és anatómiájától.

12. A daith piercing

A kutatás a legjobb barátod, ha ezt meg akarod valósítani. Győződjön meg róla, hogy tudja, mit vár, és milyen érzés lehet egy daith piercing elvégzése. Ez az egyik legnagyobb kihívást jelentő piercing. Itt sok minden elromolhat, és meglehetősen gyorsan el is romolhatnak, ennek fényében tanácsos szakember szakértelmét kérni, hogy a megfelelő módon járjon el.

A daith -ot a fülön áthaladó porc legbelső területén keresztül helyezik el. Ez egy hajtogatás, amelyen nehéz átjutni, és a tiszta piercing megszerzése nagyon kihívást jelent. Ez a fül szerkezetétől is függ. De 3–6 hónapos ápolás után sokféle ékszert ringathat, és minden idők egyik legstílusosabb piercingjével büszkélkedhet.

13. Az Auricle

Ezek tökéletesek a finom vagy merész gyűrűkhöz, bármilyen ízlésű is legyen. Ezt a porc külső peremére helyezzük. Általában egy része a piercingeknek a lebenytől felfelé. Kiegészíthetik bármely más fül piercinget, amely lehet, vagy önmagában pompásan néz ki. 3-4 hónap alatt gyógyul, és teljesen fájdalommentes.

14. Bőr

Ezek a piercingek csak egy szögben láthatók a bőr felületén. Általában a tragustól befelé helyezkednek el.

Mit kell tenni a piercing megszerzése előtt??

A ti a piercing lehet a felelős a legtöbb piercing élményért, de ez nem mentesít néhány lépéstől az eljárás zökkenőmentes biztosítása érdekében. Az általános irányelveken kívül van néhány dolog, amiben nagyon biztosnak kell lennie.

Végezze el a kutatást! Ezt a pontot nem lehet elégszer hangsúlyozni. Az emberek nem értik a tájékozatlanság következményeit, és ez kissé csúnya élményhez vezethet a piercing szalonban. Tudnia kell a keresett piercing pontos típusát; ez sok bajtól megkímélhet. Ha árnyékos személy végzi el az eljárást, akkor az életmentő lehet, ha pontosan tudja, hová szeretné a tűt. De ez nem ajánlott. Mielőtt bármi mást tenne, keressen egy jó hírű piercinget, és tekintse át barátainak vagy kollégáinak néhány ajánlását

A hibás piercing tönkreteheti a fül szerkezetét. Mielőtt belépne a piercing szalonba, fontolja meg a piercing minden egyes aspektusát. A piercing költsége egy másik nagyon hatásos tényező ebben az élményben. Ha nincs elég pénze ahhoz, hogy jó hírű helyről piercinget szerezzen, akkor a legjobb, ha elhalasztja a piercinget, amíg meg nem kapja a pénzt az adott piercinghez. Nem minden piercing ára azonos, ezek az utógondozástól, a gyógyulási időktől és a hely nehézségétől függenek.

Szinte mindig jó ötlet egy piercinget elvégezni egy barátjával vagy családtagjával, aki járatos a fül piercing fejezetben. Ha alig várja, hogy daith piercinget szerezzen, akkor a legjobb, ha eldönti, hogy a fülszerkezete alkalmas -e rá vagy sem. Ugyanez vonatkozik a kényelmes és újonc piercingekre is.

Soha nem a kis többletpénzzel spórol, ha fülbevágást végez a bevásárlóközpontban. Ehhez szakemberre van szüksége. Egy másik fontos szempont, hogy megtapasztalja néhány olyan potenciális helyet, ahol szeretné elvégezni ezt az eljárást. Ha bárhol piercingpisztolyt lát, erősen tanácsos, hogy fusson, mint a szél, és soha ne térjen vissza.

A lyukasztó pisztolyok súlyosan károsíthatják a fül szövetét, és fertőzéseket okozhatnak, mivel a szerszám nem tiszta. A piercingpisztolyokat alaposan meg lehet tisztítani, de mindig fennáll annak a lehetősége, hogy a bőr és a vérmaradványok valahol benne maradnak.

Azt is meg kell vizsgálnia a különböző ékszer lehetőségeket, amelyek az Ön választása szerint rendelkezésre állnak. Amellett, hogy tájékozódik a fémről, amelyre allergiás lehet, tisztában kell lennie az ékszerrel is, amelyet a fül szerkezete támogatni tud.

Kerülje a megerőltető tevékenységeket egész nap a piercing elvégzése előtt. Továbbá egyél egy kiadós ételt legalább két órával a megbeszélt időpont előtt. Mindig előzetesen érje el a piercing szalonot, és készüljön fel a piercinggel járó fájdalmakra.

Az Utógondozás

Ez ugyanolyan fontos, mint a piercing elvégzéséhez használt eszköz. Nem hagyhatja figyelmen kívül az utasításokat semmilyen áron. A napi ápolás szükséges, és a seb tengeri sóval történő tisztítása, valamint a meleg vizes oldat felgyorsíthatja a gyógyulási folyamatot.

Emellett növelnie kell a K -vitamin és a kálium bevitelét, ami segít a sebek tisztán tartásában és a fertőzések mentességében, miközben csökkenti a gyógyulási időt. Vedd be az étrendedbe az egészségesebb ételeket, különösen a C- és E -vitamint. Nem szeretnéd, hogy a seb félig „begyógyuljon”.

A piacon különféle kenőcsök és megoldások állnak rendelkezésre természetes összetevőkből. Próbáljon ki olyat, amely nem tartalmaz káros vegyi anyagokat vagy általában vegyi anyagokat.

Nem szabad nyílt sebet permetezni semmilyen potenciálisan káros anyaggal. Ha viszketést vagy duzzanatot tapasztal közvetlenül a piercing megszerzése után, menjen a piercerhez vagy rohanjon a kórházba. Ez nem feltétlenül fertőzés, mivel néha a szervezet megpróbálja kiszorítani a piercinget.

Próbáljon meg szüneteket hagyni a piercingek között ugyanazon a fülön. Kaphat néhányat egyidejűleg olyan területeken, mint a füllebeny, de a trükkös méhnyak esetében a legjobb elkerülni a több piercinget egyszerre.

Tartsa tisztán és nedvesen a fülét néhány nappal a seb teljes gyógyulása után. Ne terhelje túl az új piercinget nehéz ékszerekkel, és mindig végezzen fémpróbát, mielőtt egy bizonyos típusú ékszert visel..

Lényeg

A fül piercing az egyik legkényelmesebb piercing, amellyel fitogtatni és végezni lehet. Bár ez is a testmódosítás egyik formája, a társadalmakban óriási mértékben elfogadják, mint divatmegállapítást, nem pedig tabut.