Moderni, ärtyisä ja klassinen afrikkalaisamerikkalainen kampaus erottuu aina joukosta. Kuten täydellinen lisävaruste, ne yhdistävät kokonaisuuden. Olitpa mieluummin yksinkertainen ja tyylikäs tai kuvioitu ja funky, nämä mustat kampaukset saavat sinut varmasti huomaamaan!

Joten ennen seuraavaa hiustapaamista tutustu näihin inspiroiviin valokuviin suosituimmista afrikkalaisamerikkalaisista kampauksista ja hiustenleikkauksista.

Kihara Pixie lyhyille luonnollisille hiuksille

Kihara Pixie lyhyille luonnollisille hiuksilleInstagram @drazticchick

Tämä afrikkalaisamerikkalainen kampaus on täydellinen luonnollisesti kihara pixie-leikkaus, jonka on suunnitellut hiussuunnittelija Dominique Texasista.

Naisten on tiedettävä, että lyhyet hiukset tarkoittavat huoltoa. Kaikki on kuitenkin kampauksessa. Hyvä leikkaus voi tehdä tai rikkoa minkä tahansa tyylin. Dominique on erikoistunut kääntöpisteiden leikkaamiseen. ”Tämän ansiosta voin antaa jokaiselle naiselle leikkauksen erityisesti heille, heidän pään muodolleen ja elämäntyylilleen. Joten kyllä, tämän leikkauksen tarjoavan stylistin tulee räätälöidä se sinulle ”, Dominique toteaa.

Mitä tulee tuotteisiin, vähemmän on parasta. Tämä tyyli on erittäin pehmeä. Dominique selittää: ”Käytän hiuksiin eteerisiä öljyjä, joten ne ovat erittäin terveitä. Lämpö on minimissä. Pidä vain hauskaa pitkillä tai lyhyillä hiuksillasi, keskustele stylistisi kanssa yksityiskohtaisesti ja älä unohda esittää kysymyksiä. ”

Jumalatar punokset kiharoilla

Jumalatar punokset kiharoillaInstagram @isso_e_dread

Goddess -punokset, joissa on kiharat, ovat tavallisia punoksia, joissa on kuvioitu kierre. Yhtenäinen sekoitus luo silmiinpistävän suojaavan kampauksen, jonka avulla voit nauttia kiharoiden hiusten nuoruudesta. Satiinikonepelliä yöllä käytetään tämän kampauksen säilyttämiseen.

Mustien tyttöjen puoliksi ajettu tyyli

Tyttöjen puoliajettu tyyliInstagram @nonimariecollection_22

Mustien tyttöjen puoliksi ajettu tyyli tehdään luonnollisella sivuosalla, joka päättyy korvan taakse. Naiset, jotka käyttävät puoliksi ajettuja kampauksia, ovat pelottomia ja seikkailunhaluisia, koska he eivät pelkää kokeilla jotain uutta.

Sivulta erotetut kiharat Bob-kampaukset

Sivulta erotettu kihara bob-kampausInstagram @uwinshair

Sivulta erotettu kihara bob-kampaus voi luoda muodon ja korostaa poskipäät. Kiharat bob -kampaukset voivat säästää paljon aikaa ja rahaa muotoilussa. Se rajoittaa kuitenkin muotoiluvaihtoehtojasi. Työnnä toinen puoli taaksepäin ja mukauta tyyliäsi.

Pelot afroamerikkalaisille naisille

Pelot afroamerikkalaisille naisilleInstagram @cypashore

Dreads afroamerikkalaisille naisille on muodin eteenpäin suunnattu kampaus. Se voi olla suojaava tai pysyvä edistäen samalla afro -hiusten kasvua. Tee lausuma ja omaksua luonnolliset hiuksesi urheilulla kampaus näin.

Pitkät virkatut punokset

Pitkät virkatut punoksetInstagram @nesamua

Pitkiä virkattuja punoksia voidaan käyttää ilman jännitystä. Saavuta loputtomia etuja hienoille ja paksuille hiuksillesi oikealla punoskuviolla minimoidaksesi jännitystä näille arvokkaille follikkelille. Varmista, että hiukset ja päänahka on puhdistettu, hoidettu ja kosteutettu perusteellisesti ennen asennusta.

Aaltoileva Lob mustille naisille

Aaltoileva lohko mustille naisilleInstagram @thestylistqueen56

Aaltoileva lohko mustille naisille voi olla vaivatonta ja tyylikästä minkä tahansa hiusten tekstuurin kanssa. Tämä ulkoasu tuo vartaloosi ja liikkeeseesi hiuksiasi, kun ne on muotoiltu kihararaudalla pehmeille aalloille. Hyvä asia tässä tyylissä on, että naiset voivat mennä yli viikon ilman lämpöä siihen.

Tyylikäs & Epäkeskoiset pyörteet ja punokset

Tyylikäs & amp; Epäkeskoiset pyörteet ja punoksetInstagram @touchofkay

Tämän afrikkalaisamerikkalaisen kampauksen kuvailee tyylikäs ja eksentrinen stylisti Kay of Hampton Roads, VA.

Tätä tyyliä voidaan käyttää kuvan mukaisesti tai ottaa pois ja käyttää kiharoina. Kay neuvoo, että hiusten rakenteen tunteminen on erittäin hyödyllistä määritettäessä, mitä tuotteita käytetään ja olisiko parempi tehdä muotoilu kuiville tai puolikostutetuille hiuksille.

Syöttö korkea poninhäntä

Syöttö korkea poninhäntäInstagram @_slayitnae

Syötettävä korkea poninhäntä on erittäin monipuolinen. Sen suunnitteli ja loi ammattimainen punoja, Georgian Janae Brice.

“Voit laittaa sen sivulle, suoraan keskelle tai isoon pullaan! Tätä ulkoasua voidaan käyttää mihin tahansa rento- tai ammattitapahtumaan ”, Brice sanoo.

Vesiputous Devacut

Vesiputous DevacutInstagram @dgubeauty

Harkitse hyvin pitkää, ylellistä, allekirjoitettua Waterfall Devacutia luonnollisille mustille hiuksille. Tämäntyyppiset lukot luovat upean korkean sotkuisen pulla tai vain matalan pulla.

Minneapolisissa asuva stylisti Daisy Giles-U’u toteaa: ”Suosikkini on draama, jonka pituus tuo mukanaan. Viimeinen sekunti olisi lisäkiharat, joita hänen sisustuksensa lisääminen tuo mukanaan. ”

Tällaiset afrikkalaisamerikkalaiset kampaukset on tarkoitettu mustille tytöille, joilla on joko ajattelevat hiukset, joilla on erittäin vahva kiharakuvio, joka ei laimenna paljon pituudeltaan, tai niille, joilla on heikompi kihara ja jotka eivät välitä raskaasta huollosta ja levittämisestä jokaisen puhdistuksen ja kunnon yhteydessä.

Fulani Braids kampaus

Fulani Braids kampausInstagram @pirkkonen

Tätä tyyliä kutsutaan “Fulani -punoksiksi”. Ison -Britannian stylisti Reya loi laatikkopunokset pään takaosaan, kun taas pään etuosa on rukous. Se on kuin ottaa osia kahdesta erillisestä afroamerikkalaisesta kampauksesta ja muuttaa ne yhdeksi kampaukseksi.

Reyan mukaan: “Nämä pitkät hiukset voidaan muotoilla kourallisesti eri tavoilla, koska pään takana olevat punokset mahdollistavat helpon muotoilun ja käsittelyn. Loppujen lopuksi näitä punoksia voidaan käyttää updossa, poninhäntässä, puoliksi puoliksi alas tai jopa pullaa. “

Reya suosittelee sitomaan punokset yöllä silkkihuivilla, jotta ne eivät hankaudu. On myös tärkeää kosteuttaa hiustyypistä riippumatta ennen punomista ja sen jälkeen, jotta hiukset eivät kuivu. Muista, että tämä on suojaava tyyli, joten muista suojata hiukset ja päänahka.

Lyhyt Edgy -partaveitsi mustille naisille

Edgy Razor Cut -kampaus mustille naisilleInstagram @lori_theexclusivestylist

Valitse irrotetut ja jyrkät partaveitsellä leikatut otsat, joissa on upeita kohokohtia ja karamellipohja mustille naisille.

Chicagon stylisti Loriane Jacksonin luoma väri voidaan saavuttaa Wella 7W: llä, Blonde Brilliance -valkaisuaineella ja Wellan 20 volyymikehittäjällä. Tämä dynaaminen ja ärsyttävä paukutus shampoottiin Joico K-Pakilla ja hoitoaineella ja muotoiltiin pään muotoiseksi It’s 10-jättää ja Nairobin vaahtomuovilla.

Jackson sanoo: ”Hänet asetettiin kuivaajan alle 45 minuutiksi ja sitten kammattiin pois. Lisäsin herneen kokoisen määrän rypäleen siemenöljyä muotoilua varten hieromalla sitä koko hiuksiin. Käytin 1/2-tuumaista rautaa silkkimään ja viimeistelemään hiukset. ”

Trendikkäät aallot lyhyille hiuksille

Trendikkäät aallot lyhyille hiuksilleInstagram @t.tekniikat

Tässä on aaltoileva ilme, joka on klassinen ja moderni käänne! Aallot ovat ehdottomasti trendikkäitä. Georgiassa asuva stylisti Tynisha Escobar sanoo: “Heilutustekniikan avulla voin olla yhtä yksityiskohtainen ja luova samalla kun annan naiselle optimaalisen pitkäikäisyyden.”

Escobar lisää: ”Suosittelen tätä ulkoasua jokaiselle naiselle, joka nauttii vähäisestä ylläpidosta ja trendikkäästä tyylistä. Se on ihanteellinen niille, joilla on lyhyet, kemiallisesti rennot hiukset. ”

Sivu Cornrows punos tyyli

Sivu Cornrows punos tyyliInstagram @tanssi

Nämä sivurullat ovat erittäin ärsyttäviä ja kokeilemisen arvoisia!

Hiustaiteilija Madalinen Georgiasta suunnittelema hän sanoo: “Se sopii jokaisen naisen kasvomuodolle ja tekee ulkonäöstäsi houkuttelevamman, koska se tuo esiin leukasi rakenteen ja kasvojen piirteet, jotka normaalisti peitettäisiin. Se muotoilee kasvosi ja niskasi luonnollisesti. Se saa myös naisen kasvot näyttämään ohuemmilta ja kapeammilta kehotyypistä riippumatta. ”

Madaline käyttää vain yhtä tuotetta tehdessään näitä sivupunoksia. ”Käytän mehiläisvahaa, koska se leikkaa hiustesi rakenteen ja helpottaa kiertämistä. Mehiläisvaha myös kasvattaa hiuksiasi todella nopeasti ja pitää ne kosteina levittämisestä siihen asti, kun ne poistavat kampauksen ”, Madaline selittää.

Vintage-innoittamia aaltoja

Vintage-innoittamia aaltojaInstagram @hairbydelvina

Nämä vintage -aallot ovat hyvin klassisia. Tyyli todella puhuu 1920 -luvun vintage -läpän ulkoasusta, joka on noussut uudelleen esiin viime vuosina. Virginiassa toimiva stylisti Delvina Jeffries sanoo: “Suosikkini tässä tyylissä on, että stylistin on vaivatonta saavuttaa tämä ulkonäkö ja naisten on helppo ylläpitää sitä kotona.”

Tämä tyyli toimii todella parhaiten ohuissa tai rentoissa hiuksissa. Se on loistava, vähän huoltoa vaativa, nousuvaiheinen kampaus, joka voi toimia useimpien kasvojen kanssa.

Suojaavat Bob -punokset

Suojaavat Bob -punoksetInstagram @stellahairstyles

Tämä punottu bob on suojaava tyyli useimmille mustille/afroamerikkalaisille naisille. Se on keskimäärin lyhyt bob, joka sopii täydellisesti kuumaan kesään. “Rakastan siinä sitä, että voit vain nousta ja mennä aamuisin”, toteaa stylisti Stella Styles Palm Beachistä, FL.

Tämän ilmeen luomiseksi tarvitset kuusi -kymmenen pakkausta punottuja hiuksia ja suojaavan hiustyylin/-rasvan sekä liekehtivän kynttilän tai litteän raudan polttaaksesi kärjet haluttuun pituuteen.

Styles lisää: “Naiset, joita suosittelisin punotulle keikalle, olisivat ne, jotka haluaisivat suojaavan tyylin, joka on vähemmän huoltoa vaativa.”

Ei hätää hiukset kelat

Ei hätää hiukset kelatInstagram @pirkkoniemi

Valitse luonnolliset, huolettomat hiukset. Parasta tässä ulkoasussa, jonka on luonut hiussuunnittelija Genevieve Ohiosta, on, että näet ne kiharat, joilla on hohto!

Genevieve jatkaa: ”Kohokohdat auttavat parantamaan kiharatyyppiä. Tiukemmilla kiharoilla kiharat voivat joskus eksyä, mutta tämä tyyli auttaa näyttämään ne. ”

Viiden säikeen syöttöpunokset

Viiden säikeen syöttöpunoksetInstagram @styledbyesss

Harkitse viittä syöttöpunosta, joiden välissä on pieniä punoksia. Se on yksinkertainen ja monipuolinen samaan aikaan ja antaa sinulle edun olematta liian äärimmäinen. New Yorkin stylisti Esther Contant loi tämän tyylin, joka on mukava päivittäinen ulkoasu, jonka voit pukeutua ylös tai alas.

”Tätä ulkoasua varten käytin yhtä pakkausta Xpression -punoshiuksia sekä Shineä ja Jamia pitämään osat ja punos puhtaina. Seurasin mousseella, sitoin sen ja asetin hänet kuivausrummun alle noin kymmeneen minuuttiin, Contant selittää.

Löysät olkapäälle ulottuvat aallot sivuosalla

Löysät olkapäähän ulottuvat aallot sivuosallaInstagram @adashofjass

Tässä on löysän aallon tyyli stylisti Jasmine Flaggin Cincinnatista, OH. Käyttämällä tätä suoristusmenetelmää se mahdollistaa minkä tahansa hiusten tekstuurin pomppimisen ja kehon.

Flagg korostaa: ”Minun suosikkini tässä tyylissä on, että se on mukava, pehmeä ja tyylikäs tyyli. Se mahdollistaa myös joustavuuden kemikaalien kanssa tai ilman, koska monet afrikkalaisamerikkalaiset naiset ovat siirtyneet rentouttimien käytöstä luonnollisiin hiuksiin. ”

Hän selittää: ”Tämä ilme harvoin epäonnistuu. Se on hieno ja tyylikäs, mutta nuorekas. Se ei myöskään lisää jännitystä, joten se on mukava tapa antaa hiustesi hengittää normaalista päivittäisestä muotoilustasi. Ainoa ylläpito olisi kääriä se yöllä ja peittää se silkkihuivilla. ”

Painottomat modernit pitkät kiharat

Painottomat modernit pitkät kiharatInstagram @torrensalicia

Tämä afrikkalais-amerikkalainen lukkotyyli näyttää timantin muodon, joka korostaa kasvojen piirteitä. On hienoa, kuinka se putoaa painottomana ja kuinka vaivattomalta se näyttää määriteltyjen kiharoidensa kanssa. Hiukset leikattiin kiharoiksi ja täysin kuiviksi tämän muodon luomiseksi. Kiharat leikattiin siellä, missä he asuvat!

Stylisti Alicia Torrens Floridasta neuvoo: ”Käytä vain vesiliukoisia tuotteita tämän ilmeen luomiseen. Innersense Organic on yksi suosituimmista tuotelinjoistani! Puhdistin hänen hiuksensa Hydrating Cream Hair Bath -shampoolla ja Hydrating Cream hoitoaineella. Muotoilin hänen hiuksensa Quiet Calm curl -voiteella ja luon pitovoidetta. ”

Torrens lisää: ”Varmistin, että levitin muotoilutuotteita märille hiuksille, lisäämällä ensin voiteen ja viimeistelemällä pidettävällä geelillä. Hieroin hiuksia ylimääräisen veden poistamiseksi ja tuotteen läpäisemiseksi. Annamme hiusten kuivua täysin koskematta hiuksiin. ”

Kun nämä hiukset ovat täysin kuivat, hankaa ne rikkoaksesi geeliä. Kiharat ovat täyteläisiä, pehmeitä ja kosteutettuja!

Keskipitkä Pixie punaisilla kohokohdilla

Keskipitkä Pixie punaisilla kohokohdillaInstagram @leikkaus_up

Keskipitkä pixie tekee hauskan, leikkisän ja seksikkään ilmeen. Floridassa asuva stylisti Simone Ho-Sang rakastaa sitä, että se on pehmeä tyylihaalari, jossa on hieman rohkeutta värin kanssa.

Tämä pixie -leikkaus on tarkoitettu mustalle naiselle, joka haluaa pehmeän, söpön ja ärtyvän ilmeen. Se sopii erinomaisesti naisille, jotka haluavat ottaa pienen riskin värinsä kanssa. Ihanteellisen naisen on kuitenkin oltava hieman tiheä tekstuurissaan tämän ilmeen saavuttamiseksi.

Sassy Short Pixie

Sassy Short PixieInstagram @tylerjamessalonlofts

Se on tuoretta, mutta lumoavaa – tämä poikamainen pikkuleikkaus antaa sinulle tuulen tunteen koko päivän ilman, että hiuksesi joutuvat kauniisiin kasvoihin.

Pitkä Pixie suorille hiuksille

Pitkä Pixie suorille hiuksilleInstagram @khimandi

Afrikkalaisamerikkalaisten kampausten suhteen tämä Hollywoodin suosikki lyhyt leikkaus on sensaatiomainen! Yhdistä tämä täydellisiin otsatukkaihin ja esittele kauniit kasvojesi linjat.

Lyhyt afroteksturoitu kampaus

Lyhyt afrotekstuurinen kampausTyyli: Nancy Hamilton, Lady of Grace, Peoria, Arizona

Lyhyillä afro-kuvioiduilla hiuksilla on oma viehätyksensä. Esittele upeat lyhyet luonnolliset lukot tässä super söpössä lyhyessä kampauksessa.

Kuinka muotoilla:

 1. Käytä suihkussa ollessasi hoitoaine
 2. Kuivaa hiukset varovasti vanhalla t-paidalla ja levitä runsaasti curl-voidetta
 3. Käännä kevyesti päät luonnollisella kiharakuviolla.
 4. Anna hiusten kuivua ilmassa.
 5. Nukkaa kiharat haluamallasi tavalla.

Määritellyille ja ehdollisille kiharoille afroamerikkalaisilla kampauksillasi kokeile Kinky Curly’s Knot Today -hoitoainetta. Tämä pixie -tyyli luonnollisilla kiharoilla toimii kaikille kasvomuodoille.

Tyylikäs kulmikas Bob afroamerikkalaisista naisista

Tyylikäs kulmikas Bob afroamerikkalaisista naisistaInstagram @shanamaire_

Viileä vaalea sävy suorilla säikeillä on täydellinen kaikkina vuodenaikoina. Yhdistä se röyhkeällä bob -leikkauksella ja olet valmis lähtemään!

Glamour Blowout pitkillä aalloilla

Glamour Blowout pitkillä aalloillaInstagram @rachel_redd

Käytä oikeaa blondia näillä erittäin tyylikkäillä löysillä kiharoilla. Tuo hiusten S-muoto esiin ja ole hämmästyttävän upea!

Erittäin suorat hiukset ja tylpät otsatukka

Pitkä suora kampaus otsatukkaineenTyyli: Nicki Glasgow, Studio Seven Salons, Columbia, SC

Jos haluat kääntää afrikkalais-amerikkalaisen kampauksen, kokeile yhdistää vahvat, täydet otsat supersuoriin hiuksiin.

Kuinka muotoilla:

 1. Valmista pyyhekuivatut hiukset hiustenkuivaajalla.
 2. Jaa hiukset neljään neljännekseen ja puhalla kuivaksi suoraan pienellä melaharjalla.
 3. Blowdry otsatukka vuorotellen puhaltaa ne alas ja puolelta toiselle.
 4. Tasaiset rautahiukset työskentelemällä pienissä vaakasuorissa osissa.
 5. Tasaiset rautatangot suoraan alaspäin ja kevyt mutka päissä.
 6. Viimeistele tyyli pienellä määrällä kuivaa öljyä.

Kokeile Drybarin 100 Proof -hoitoöljyä saadaksesi kevyen kiillon. Tämä tyyli toimii kaikille kasvomuodoille.

Kevyesti käyristynyt pitkä Bob

Kevyesti käyristynyt pitkä BobTyyli: LACEY SINGLETON, Tasokas kampaamo, Savannah, GA

Tämä kevyesti käpristynyt pitkä bob on pehmeä ja makea kampaus, joka puhuu paljon. Kokeile lisätä kiharoita vain pitkän bobin päihin makean tyylikkään huomiota herättävän tyylin saamiseksi.

Kuinka muotoilla:

 1. Levitä föönausvoidetta pyyhekuiviin hiuksiin.
 2. Käytä keskikokoista pyöreää harjaa, föönaa hiukset.
 3. Blowdry otsatukka pienellä pyöreällä harjalla ja hieman vastakkaisella puolella.
 4. Käytä tasaista rautaa, muotoile otsatukka haluamallasi tavalla.
 5. Kihara hiukset 1 tuuman litteällä raudalla.
 6. Aseta tyyli pehmeällä hiuslakalla.

Täydellisen pyöreän harjan löytäminen on vaikeaa, mutta Olivia Gardenin 2-tuumainen 100% luonnollinen Boar Bristle Round Brush -harja toimii hyvin saavuttaakseen täysin tasaisen puhalluksen. Kun kiharat hiuksiasi, älä käpristy korvan keskikohtaa korkeammalle saavuttaaksesi täydellisen kiharan latvoihin. Tämä tyyli sopii soikeille, kolmioille ja pitkänomaisille kasvomuodoille.

Solmittu Updo

Solmittu UpdoTyyli: Shwanda Williams, Kenneth Shuler Schools, Columbia, SC

Afrikkalaisamerikkalaiset kampaukset ovat täydellisiä sekä luonnollisesti kiharoille että rentoille tytöille.

Kuinka muotoilla:

 1. Levitä kostealle öljylle ilmakuivattuihin hiuksiin.
 2. Jaa hiukset korvan yläosasta toiseen korvaan.
 3. Vedä yläosa tiukkaan poninhäntään osan lähellä.
 4. Vedä alaosa tiukkaksi poninhäntäksi osan lähellä.
 5. Luo jokaiselle poninhäntälle 5 osaa.
 6. Jaa osat kahtia ja luo 2 -säikeinen kierre.
 7. Kiinnitä kierteet kirkkaalla kuminauhalla.
 8. Kierrä 2 -säikeinen kierre poninhäntien ympärille halutessasi ja bobby -nasta paikalleen.
 9. Nopea kierre lisää äänenvoimakkuutta halutulla tavalla.
 10. Viimeistele tyyli kiiltoa parantavalla suihkeella.

Kokeile Kinky-Curly’s Perfectly Polished -kosteutta, joka kosteuttaa ja lisää kiiltoa lukkoihisi. Tämä updo -tyyli toimii kaikille kasvomuodoille.

Punottu Frohawk

punottu frohawk-kampaus afroamerikkalaisilleTyyli: LASHONDA HOWARD, Ensivaikutelma, Ft. Walton Beach, Florida

Ota maailma vastaan ​​ja huomaa, kun hehkuvat kiharat hiukset ja punottu faux hawk -tyyli!

Kuinka muotoilla:

 1. Ilmakuivattuihin hiuksiin leikkaa sivut, joissa haluat punokset olevan.
 2. Luo 4 cornrow -punosta, jotka menevät edestä korvan taakse. Kiinnitä punokset kirkkaalla kuminauhalla.
 3. Suihkuta loput hiukset vedellä ja levitä kiharavoidetta.
 4. Anna hiusten kuivua ilmassa ja kihara halutessasi.
 5. Viimeistele keskipitkällä hiuslakalla.

Kokeile Moroccan Oils Luminous Hairspray -valmistetta keskipitkällä, jotta saat joustavan pidon ja paljon kiiltoa. Tämä vähemmän dramaattinen mohawk -tyyli toimii kaikille kasvomuodoille.

Leukapituinen Bob otsatukka

Leukapituinen Bob ja otsatukka afrikkalaisamerikkalainen kampausTyyli: PAULA RUSSELL, Kenneth Shuler Schools, Columbia, SC

Jos haluat tyylin, joka ei ole liian lyhyt eikä liian pitkä, kokeile tätä leukaa laiduntavaa bobia voimakkailla otsatukkailla.

Kuinka muotoilla:

 1. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin kosteusemulsio ja lämpösuoja.
 2. Työskentele pienissä osissa ja puhalla kuivat hiukset Denman -harjalla.
 3. Tasaiset rautahiukset ja taivuta varret varovasti alle.
 4. Tasaiset rauta -otsat haluamallasi tavalla lisäämällä hieman taivutusta päihin.
 5. Levitä päihin kiiltoa parantavaa öljyä.

Käytä Josie Moranin 100% arganöljyä erittäin pehmeisiin ja kiiltäviin lukkoihin. Tämä tyyli toimisi parhaiten kolmion ja soikean kasvojen muodoissa.