Meillä on rakkautta kaikkiin kiharoihin tytöihin! Katso nämä upeat kiharat päivitykset. Olipa kyseessä luonnollinen kihara tai lisäsit sen curling -raudalla, lupaamme olla kertomatta!

Kihara matala punottu päällinen

Kihara matala punottu päällinenInstagram @guilhermeviega

Jos haluat piilottaa kaikki kiharat lukot helposti, punokset ovat tyylikkäin tapa tehdä se. Tämä “tee kiharoille hiuksille” voi olla niin muodollinen tai rento ja boho kuin haluat!

Kaunis kihara ranskalainen kierre

Kaunis kihara ranskalainen kierreInstagram @locksandlasheswi

Parturi -kampaaja Stephanie loi tämän houkuttelevan ranskalaisen twistin, jossa on paljon tekstuuria ja joka sopii tytöille, joilla on keskipitkät hiukset. Rakenne ja tilavuus luovat illuusion pitkistä hiuksista ja samalla kevyestä.

Upea kihara punottu pulla

Upea kihara punottu pullaInstagram @veronicafensel

Tämä loistava taideteos saavutetaan luomalla ensin kiharat, jotka tarjoavat valtavan syvyyden ja äänenvoimakkuuden, ja pitämällä ne sitten isossa pienessä pussissa. Viimeistele koristamalla se paksulla kierroksella ja söpöllä kukkakruunulla naisellisille kiharoille.

Parannettu

Kuva parannetusta kiharasta updoInstagram @hairbysamortega

Paranna luonnollisia kiharoitasi tällä yksinkertaisella mutta loistavalla updoilla. Mahtava kaikkiin tilaisuuksiin, olipa se sitten treffi -ilta tai rento kävely rannalla!

Korkea pulla Updo

Korkea pullaInstagram @st_biton

Q&A tyylin luoja Esti Bitonin kanssa

Hiusmuotoilija & Meikkitaiteilija / kouluttaja @ Tel Avivissa, Israelissa

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä updo on ihanteellinen ulkoasuni. Se on vaikuttavaa ja vaivatonta. Kiharat ovat havaittavissa, ja ne ovat erittäin mukavat käyttää. Tärkein asia kiharoita luodessa on pitää muotonsa pitkään, ja hiusten ylläpitäminen auttaa säilyttämään kiharoiden rakenteen..

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämä kihara tyyli täydentää paksuja ja paksuja hiuksia, mutta se on myös loistava ratkaisu ohuille hiuksille. Hiusten käsittely ja volyymi luovat illuusion täydellisistä hiuksista.

Sinun on otettava huomioon, että lopputulos on luonnollinen ja vaivaton, mutta kuluu melko vähän aikaa, kun ruiskutetaan lakalla jokaiseen hiusosaan ja sitten käpristetään. Tämä prosessi auttaa pitämään kiharat paikallaan.

Se on hieno tyyli jokaiselle naiselle, joka haluaa puhtaan, luonnollisen ilmeen ja silti tuntuu itseltään.

Kierretyt pullot

Kierretyt pullotInstagram @traehowardhair

Q&A tyylin luoja, Trae Howard

Freelance -morsiamen- ja tapahtumastylisti Nashvillessä, TN

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä on runsas punottu chignon, jossa on kiharat kiharat hiukset.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Rakas morsiameni halusi puhtaan ja tyylikkään pukeutumistyylin kauniilla yksityiskohdilla. Käytin tekstuurissa Kenra Airgrip -suihketta. Huomasin, että tämä auttoi hallitsemaan pörröisyyttä luonnollisesta kiharasta. Otin pieniä osia pään yläosaan, loin löysiä käänteitä ja laajensin niitä samalla, kun kiinnitin ne ristikkäiseen kuvioon.

Jaoin tyylin pohjan kolmeen punokseen, suihkutin Puff Me: tä jokaiseen ja tuuletin ne, jotta ne näyttäisivät todella täynnä, ja varmistin sen luodakseen matalan chignon -ilmeen. Lopetin Redken 32: lla.

Korkea poninhäntä

Korkea poninhäntäInstagram @heloved_bohemian

Q&Tyylin luoja Cheriese Anderson

Omistaja / kampaaja @ Rakas boheemi kaupungissa Townsville, QLD

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä ulkonäkö on vaivaton, tilava kuvioitu poninhäntä – täydellinen tasapaino ylä- ja alamäkeen, joka näyttää pituuden pitäen hiukset poissa kasvoista. Kaunein asia tässä ulkoasussa on, että se tuntuu villiltä romanttiselta, huolettomalta ja naiselliselta.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämä tyyli on niin joustava, ja kilpailee kerran melko vähän huoltoa ja pitkäikäistä.

Pidän tekstuurijauheen käytöstä ulkonäön saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi, samoin kuin merisuolasuihkeet ja kuiva shampoo hiuslakan korvikkeena, joten se pitää kevyen ja ilmavan ilmeen.

Mielestäni tämä tyyli sopii täydellisesti naiselle, joka todella rakastaa tätä vaivatonta jäsentämätöntä tyyliä, toisin kuin hyvin “tehty” tyylikäs ja kiillotettu ulkonäkö.

Jos sinulla ei ole pituutta ja volyymia luonnollisesti, kiinnitettävät pidennykset ovat loistava kustannustehokas tapa antaa sinulle hieman enemmän hiuksia työskennelläksesi.

Tämä voidaan saavuttaa useimmille hiustyypeille oikealla valmisteella!

Loose Curly Updo

Loose Curly UpdoInstagram @dananematallahair

Q&A tyylin luoja, Dyana Nematalla

Master -stylisti @ Melrose & McQueenin salonki Atlantassa, GA

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä ilme on peruuttamaton romanttinen päänahka naisille, joilla on luonnollisesti kiharat hiukset. Se on täydellinen luonnostaan ​​kiharalle tytölle, joka on menossa hienoon tapahtumaan, mutta ei halua suoristaa hiuksiaan ja käydä läpi niiden asettamista tällä tavalla. Se on orgaanisemman näköinen ja sotkuinen tapa, ja se on yksi suosikeistani.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Haluan yleensä aloittaa kostuttamalla hiuksesi ja laittamalla kiharavoiteen (Twister by R.&Co) ja Chiffon Mousse myös R+Co. Hajaan sitten ylösalaisin. Se sopii täydellisesti tytölle, jolla on jo tekstuuri hiuksissaan ja haluaa jotain erilaista muodolliseen tapahtumaan. Tämä ilme voidaan saavuttaa myös suorilla hiuksilla tytöille käpristymällä ja lisäämällä tekstuuria ja haravoimalla hitaasti edestä, jotta hiuksista tulee pehmeämpi ja romanttisempi.

Tucked Grecian Curls

Kuva hiukan hauskasta kiharasta updostaInstagram @tanssi

Q&A tyylin luoja, Krystal Hopkins

Stylist @ Krystalized Hair paikassa Auburn, MA

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä kreikkalainen upstyle ei ole vain loistava viralliseen tapahtumaan, mutta vieraani täällä oli myös illallisvarauksia! Hopeiset bobby -nastat todella toivat sen kotiin minulle. Se antoi jonkin verran kiinnostusta ja ulottuvuutta sekä asiaankuuluvaa “Shabby Chic” -näkymää.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Jos sinulla on jo kiharat tai aaltoilevat hiukset, täydelliset, säästät aikaa ja saat upean päivittäisen ilmeen. Niille, jotka eivät kestä kiharoita kiharoitasi toisena päivänä, hiusten kiinnittäminen voi olla todella kaunista.

Tämä ilme valmistettiin kolminkertaisella tynnyrin heilurilla nastaisiin hiuksiin suosikki KMS -tuotteillani!

ADD VOLUME nestemäinen pölypuhalluskuivattu hiuksiin täyteläiseksi ja hiukan karkeaksi.

THERMASHAPE 2 in 1 -suihke lämpösuojaukseen ja muotoiluun.

HAIR PLAY kuiva vaha-erottamiseen ja tekstuurin lisäämiseen hiusten heilutuksen jälkeen, sopii kaikille kiharoille.

Kihara matala pulla kuvioitu kierre

Kihara matala pulla kuvioitu kierreInstagram @makeupandhairbymichelle

Q&A tyylin luoja, Michelle

Lisensoitu kosmetologi @ Meikki ja hiukset Michelle, Clearfield, UT

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Kuvailisin tämän ulkoasun tyyliä, koska se on mahdollisuus olla muodollinen tai ei muodollinen tyyli, ja rakastan sitä, että siinä on niin paljon luonnollista tekstuuria.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Varmista, että sinulla on hyvä hiuslakka, joka pitää kiharat kärjet alas. Pidän enemmän Kenra -hiuslakasta.

Valitse myös hiusväriisi sopivat kuminauhat ja nastat. Tämä tyyli pitää hiukset pois kasvoiltasi turvallisilla käänteillään ja antaa niille hauska leikkisä tyyli, joka vastaa persoonallisuuttasi.

Romanttinen kihara matala updo

Kuva romanttisesta tyylikkäästä kiharasta pääntiestäInstagram @thestylistabroad

Q&A tyylin luoja, Ashley Peters

Riippumaton stylisti paikassa McLean, VA

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tein hiukset työskennellessäni Jewel Hair Designissa (@jewelhairdesign). Kuvailisin tätä ulkoasua hienostuneena romanttisena matalana. Luulen, että suosikkini tässä tyylissä on se, että se todella kattaa luonnolliset kiharat. Emme kiharranneet hiuksia ollenkaan, paitsi muutamassa paikassa, joissa oli mutka tai epämiellyttävä pää, mutta 95% siitä, mitä näet, on hänen luonnollinen tekstuurinsa, joten rakastan sitä, että naiset voivat omaksua syntyneet kiharat jopa päivityksissä.

Pidän myös siitä, että tämä tyyli on erittäin monipuolinen. Jos joku halusi sen olevan enemmän bohoa, voisimme päästää muutaman jänteen alas tai tiukentaa jotain rakenteellisempaa. Siinä on vaihtoehtoja.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämä tyyli on täydellinen asiakkaille, joilla on luonnollisesti kiharat hiukset ja jotka haluavat rakastaa kiharoitaan suurena päivänä. Se on erittäin turvallinen tyyli, joten se on täysin ehjä illan lopussa, vaikka hän tanssii yön.

Mitä tulee tuotteisiin, käytin Kenra Smoothing Serumia yhdistämään ja kesyttämään kaikki juurien lähellä olevat kärpäset tai kiharat, Kenra 25 -hiuslakkaa ja kun kaikki oli paikallaan, Kenra Shine Spray antaa sille hieman vauhtia ja kiinnittää kaikkien silmät.

Hänellä on kevyempiä paloja, jotka lisäävät ulottuvuutta, mutta suosittelen aina tummahiuksisia morsiameni saamaan muutamia kohokohtia, vaikka sen “maitosuklaa” ruskeat kohokohdat lisäävät tyyliä. Muuten yksityiskohdat voivat kadota.

Muotoilutyökalut, joita käytin: 1 tuuman kihara rauta Pro Toolsilta, Diane Teasing Comb, Olivia Garden Teasing Brush ja Diane Bobby ja hiusneulat. Asuste on peräisin Hair Comes The Bride.

Prom -arvoiset kiinnitetyt kiharat

Kuva hienostuneesta mutta muodollisesta kiharasta updostaInstagram @kauneushoitola

Q&A tyylin luoja Becki Geiger

Hiusmuotoilija & Meikkitaiteilija @ Martyn salonki Lederachissa, PA

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Kuvailisin tätä kuvioitua updoa romanttiseksi, vaivattomaksi tyyliksi. Suosikkini siinä on, että se on kaikkea muuta kuin vaivatonta stylistille! Se on haaste! Kiharoiden kiinnittäminen tietyllä tavalla on erittäin tärkeää pehmeän vesiputouksen luomiseksi. Jokaisen pää ja hiukset ovat täysin erilaiset, joten tekniikka, joka toimi yhdelle henkilölle, ei välttämättä toimi toiselle.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Jos haluat muodollisen tyylin tai updo: n, tule aina salonkiin kuivilla, pesemättömillä hiuksilla. Likaiset hiukset ovat parempia, joten mene niin monta päivää kuin pystyt pesemättä hiuksiasi. Voit vapaasti käyttää kuivashampoota noina päivinä, se auttaa kiusaamisprosessia meille! Älä huoli, me stylistit teemme sen, että hiuksesi eivät näytä likaisilta suurissa tilaisuuksissa.

Kaikille kiharoille asiakkaille, jotka haluavat tällaisen tai hyvin samankaltaisen hiuksen, odota hiuksesi tasaiseksi ennen kuin kihara alkaa! Ellei sinulla ole täydellisiä, rakenteellisia kiharoita, haluamme tasoittaa kiharat ja sitten käpristää kihartimella luodaksesi pehmeämmän ilmeen ilman pörröisyyttä.

Mielestäni tämä tyyli sopii täydellisesti mihin tahansa hiusten tekstuuriin ja tiheyteen! Kiharat antavat ohuille, ohuille hiuksille näyttää täyteläisemmiltä. Hiusten pituus, joka on hartioiden pituuden ja selän keskikohdan välillä, sopii paremmin tähän updoon. Lyhyempää ja pullaa ei voida luoda ja pidempään, hiukset voivat olla liian raskaita antaakseen hyvän pidon.

Monet nuoret naiset kääntyvät tämän vaivattoman ulkonäön puoleen tekstuurin vuoksi. Se on aina juhlajuhlat ja häät. Se lisää hieman “persoonallisuutta” kuin tyylikäs, tyylikäs tyyli.

Vaivaton kihara puolihoito

Vaivaton kihara puolihoitoInstagram @becky1hair

Q&A tyylin luoja Becky Gonzalezin kanssa

Vanhempi stylisti @ InStyle Salon J.C Penneyssä Rosevillessä, Kaliforniassa

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Kuvailisin tätä ulkoasua vaivattomaksi, hauskaksi ja monipuoliseksi.

Minun suosikkini tässä kampauksessa on, että sen ei tarvitse olla täydellinen. Se on kampaus, joka näyttää siltä, ​​että olet saattanut panostaa siihen paljon, mutta se on itse asiassa erittäin helppoa! Pidän myös siitä, että voit käyttää sitä rentoina tai kuvitella lisäämällä koruja tai pieniä kukkia.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Minulle tämän kampauksen tärkein osa on kiharat, joista aloitat. Tämä kampaus toimii parhaiten keskipaksuilla, paksuilla, kiharoilla tai aaltoilevilla hiuksilla. Jos aiot kokeilla tätä ulkoasua luonnollisilla kiharoillasi, varmista, että hiuksissasi on riittävästi tuotetta ennen aloittamista, jotta se ei rypisty ja sen kanssa on helpompi työskennellä, kun kiinnität sen. Voit kokeilla tätä tyyliä juuri pestyillä hiuksilla tai toisen päivän kiharoilla.

Kuvassani olevalla asiakkaallani oli jo luonnostaan ​​kiharat hiukset, joten kun hän tuli sisään, kastelin hiukset uudelleen suihkepullolla, levitin moussea ja kevyttä seerumia ja kuivatin ne matalalla lämmöllä diffuusorilla.

Jos hiuksesi ovat aaltoilevat ja käpristyvät minimaalisesti, voit myös koskettaa muutamia kappaleita pienellä kiharrussauvalla tai kiharrusraudalla ennen kiinnittämistä. Varmista vain, että kiharat ovat kuivat, ennen kuin kiinnität kaiken!

Vedä seuraavaan osaan hiustesi yläosa poninhäntäyn. Varmista, että jätät muutaman kappaleen etuosaan myöhempää käyttöä varten. Tykkään jakaa poninhäntä kahteen osaan, kiertää kutakin ja kääriä ne pehmeäksi pullaksi. Kiinnitä se erittäin tukevasti, voit aina vetää varovasti pullaa sen jälkeen, kun se on kiinnitetty, jotta asiat löystyvät hieman.

Kosketa edessä jättämiäsi paloja kiharasauvalla, jotta kaikki näyttää pehmeämmältä ja olet valmis! Viimeistele kevyellä hiuslakalla. Tykkään käyttää jotain pehmeällä otteella, jotta kiharat pysyvät luonnollisen näköisinä eivätkä tunnu tahmeilta tai kovilta. Suosikkini on Healthy Sexy Hair Soy Touchable hiuslakka.

Tärkeintä on muistaa, että sen ei tarvitse näyttää täydelliseltä. Mitä vaivattomammalta ja pehmeämmältä se näyttää, sitä parempi!

Kuvioitu kihara Chignon

Kuvioitu kihara ChignonInstagram @renkaat

Q&A tyylin luoja, Mindy Hobley

Omistaja @ Ringletts Salon New Orleansissa, LA

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Rakastan tätä ulkoasua, koska se on täynnä ja vaivatonta. Ringletts Salonin nykyiset tyylit ovat pehmeämpiä ja helpompia. Tämä ilme on esimerkki tekstuurista ja yksinkertaisuudesta, jonka omaksumme.

Tässä ulkoasussa on niin hienoa, että se voidaan tehdä mihin tahansa tekstuuriin suorista/ohuista hiuksista kiharoihin, joissa on asianmukaiset valmistus- ja muotoilutyökalut.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämä ilme luotiin luonnollisesti kiharalle tytölle.

Kiillotimme hänet kiiltävällä seerumilla kuivana, sitten kierrettiin ja valettiin täydellinen muoto erittäin kuvioituun chignoniin.

Pehmeä & Luonnolliset luonnolliset kiharat

Pehmeä & amp; Orgaaninen kampausInstagram @hairbysammiejane

Q&A tyylin luoja, Samantha Jane Money

Kampaaja @ Fortelli Salon & Kylpylä paikassa Mississauga, ON

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tykkään työskennellä kiharat hiukset! Asiakkaani osallistui sisarensa häihin ja päätimme työskennellä hänen luonnollisten kiharoidensa kanssa. Pidän siitä, kuinka pehmeältä ja orgaaniselta tämä näyttää.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Jos aiot saada luonnollisen kiharan muodon, hyvä tapa valmistaa hiuksesi päivänä on pestä tai kunnostaa hiuksesi. Käytä kiharavoidetta tai kevyttä geeliä vähentämään pörröisyyttä ja kierrä pieniä, tuumaa tuumalta osia kiharoiden muodostamiseen, kun ne ovat vielä märkiä. Varmista, että hajotat hiuksesi tai sinulla on tarpeeksi aikaa kuivua luonnollisesti ennen tapaamista stylistisi kanssa!

Harmaa ja tyylikäs päällinen

Harmaa ja tyylikäs Updo -kampausInstagram @karvahiukset

Q&A tyylin luoja, Givini E. Vega

Tekstuurimestari & Parturi -kampaamo @ Willow Luomusalonki & Day Spa paikassa Jacksonville, FL

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä on pörröinen ja tyylikäs updo, joka sopii täydellisesti huolettomalle, boho -morsiamelle, jonka avulla kiharat voivat tehdä kaiken työn. Pidän ehdottomasti siitä, miten tämä tyyli näyttää niin vaivattomalta.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tätä ulkoasua varten aloitimme juuri pestyt kiharat, jotka pestiin yhdessä Aveda Be Curly CoWashin kanssa. Muotoilin BeCurly Style Prepillä ja Curl Enhancerilla sekä muutamia Aveda Texture Tonic -suihkeita äänenvoimakkuuden ja tekstuurin lisäämiseksi. Kuivasin hänen hiuksensa saman päivän ajan käyttämällä CurlyCoa. hajotin. Hajotus salli hänen hienon tekstuurinsa olla mahdollisimman paljon tilavuutta minimaalisella kiusauksella.

Jos joku haluaa kokeilla tätä tyyliä, suosittelen lämpimästi kierre- tai korkkiruuvi -hiusneuloja. Ne keräävät paljon hiuksia minimaalisilla nastoilla. Viimeistelemällä tämän tyylin hiuksilla, pysyt varmasti poissa.

Romanttinen tyylikäs updo kiharoilla

Romanttinen Chic Updo -kampausInstagram @abbietko

Q&A tyylin luoja, Abbie

Johtaja / vanhempi stylisti @ Total Knockout Salon & Kylpylä paikassa Canandaigua, NY

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä on romanttinen tyylikäs updo. Rakastan sitä, koska tämä on sellainen ulkoasu, joka näyttää niin monimutkaiselta, mutta sen luominen ei kestänyt ikuisesti. Rakastan eniten siinä pieniä kiharoita, jotka roikkuvat edessä ja yleinen rypytetty rakenne, joka tuo esiin romanttisen tunteen.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämän ilmeen saamiseksi sinulla pitäisi olla 2C- tai 3A -käyrätyyppi noin keskipitkällä pituudella. Toisen päivän hiukset ovat hienoja antamaan sinulle hieman hämärämpi ja luonnollisempi ilme, joten pieni pörröisyys on HYVÄ!

Jos olet sellainen tyyppi, joka ei ole liian huoltovapaa, mutta rakastaa hiuksiasi hieman pukeutua, tämä on loistava “tee sinulle!

Vaivatonta & Luonnollinen

Vaivaton & amp; Luonnollinen kampausInstagram @danipiszczek

Q&A tyylin luoja, Danielle Piszczek

Kampaaja @ Ihana salonki ja kylpylä Milwaukeessa, WI

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Rakastan tätä ulkoasua ja kuvailisin sitä vaivattomaksi ja luonnolliseksi. Hänen hiuksensa on tehty tähän tyyliin! En ole pakotettujen päivitysten fani, joten kun tämä tuli paikalleen, sen oli tarkoitus olla.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Neuvoni jollekin, joka haluaa tämän tyylin, olisi, että heillä olisi oltava luonnollinen rakenne. Se voisi toimia luonnollisesti suorilla hiuksilla, mutta tämän ilmeen saavuttaminen vaatisi paljon enemmän valmistelua.

Kiharat ovat hauskoja ja villiä, joten jos olet siunattu tällä hiusten tekstuurilla, mene hiusten luonnollisen halun mukaan.

Pehmeä tukka tiukille kiharoille

Pehmeä tukka tiukille kiharoilleInstagram @kelleygingerhair

Q&A tyylin luoja, Kelley

Hiusten käsityöläinen ja värimies @ Vincent Salon Eaganissa, MN

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on loistava upstyle morsiamelle, morsiusneidolle tai muulle erityistapahtumalle.

Rakastan eniten tästä ulkoasusta pehmeyttä. Ottamalla pienen kihararaudan (noin kiharakuvion kokoinen) asiakkaan luonnolliselle kiharalle pystyimme luomaan kiillotetumman ilmeen menettämättä sen aitoutta.

Mitä vinkkejä tai tuotteita suosittelet tämän ilmeen luomiseksi uudelleen??

Tämän ulkonäön saavuttamiseksi käytettiin kiharointia parantavaa hoitoa shampoosta, hoitoaineesta ja vaahdosta. Rakastan Living Proof curl -linjaa, koska se tekee ihmeitä tällaisille hienoille/tiheille haastetuille hiuksille. Ennen kihartamista kerroin Living Proofin Dry Volume Blast and Control -hiuslakan. Jos kosteus on tekijä, kerro myös Living Proof’s Kosteudenhallinta.

Lopuksi lisäsin toisen kierroksen tai kaksi Control -hiuslakkaa. VIHJE: Pehmeämmän ilmeen saavuttamiseksi käytä enemmän hiusneuloja kuin Bobby -nastoja. Ne eivät myöskään häiritse kiharoita niin paljon!

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Koska olen uskovainen luonnollisen kauneuden parantamiseen, minusta tämä ilme on loistava ja imarteleva vaihtoehto luonnollisesti kiharoille tytöille. Silitysraudan koon tulisi vaihdella käpristymiskuvion mukaan ja hiukset tulee aina kääriä tynnyrin ympärille, jotta ne näyttävät aidommilta.

Lopputuote on yksityiskohdissa. Kun otimme huomioon asiakkaan ominaisuudet ja kasvojen muodon, loimme pehmeyttä kehystämällä hänen kasvonsa poskiluun laiduntavilla kiharoilla ja niskaharjoitetuilla säröillä.

Rento ja kuvioitu sotkuinen updo

Rento ja kuvioitu sotkuinen updoInstagram @tanssilaakso

Q&Tyylin luoja Stacie Goodwin

Moblie Wedding Hairdresser @ Stacie Goodwin Kampaaja Suffolkissa, Englannissa

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on rento, kuvioitu päällinen. Oma suosikkini siinä on, että se on erittäin monipuolinen tyyli. Sitä voidaan käyttää yksin tai voit lisätä useita lisävarusteita. Voit kokeilla bändiä kuvassa, hiusten viiniköynnöksen, pienet nastat tai jopa tuoreet kukat sopisivat kaikenlaiseen updoon.

Mitä vinkkejä tai tuotteita suosittelet tämän ilmeen luomiseksi uudelleen??

Tämä ilme luotiin pääasiassa käyttämällä asiakkaan omia luonnollisia kiharoita. Käytin tuotteiden yhdistelmää, mukaan lukien Redken All Soft Argan-6 Oil ja Kenra Matte Texture Putty. Sekoitin nämä kaksi ja käytin sitä kiharoiden määrittämiseen.

Minun vinkkini olisi olla liian siisti ja jäsennelty luodessasi tätä tyyliä. Sen pitäisi näyttää vaivattomalta, ikään kuin se olisi asetettu muutamassa minuutissa. Toinen vinkki on, että jos sinun on määriteltävä kiharat tarkemmin, pieni curling -sauva on loistava työkalu. Se kiharaa hiuksia tavalla, joka antaa silti luonnollisen vaikutuksen.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Suosittelen tätä kampausta kaikille, jotka etsivät pehmeää, rentoa tyyliä. Se sopii morsiamelle, lisää tuoreita kukkia ja huntua, mutta sopii yhtä hyvin ilman lisävarusteita, jos aiot syödä illallista ystävien kanssa.

Vaikka tällä asiakkaalla on luonnollisesti kiharat hiukset, se voidaan luoda helposti kihartamisauvalla useimmille hiustyypeille. Suosittelen olkapäätä pitkiä hiuksia tai pidempiä. Mielestäni tämä ilme sopii useimmille kasvomuodoille, koska tyyli on rento, sotkuinen.

Pehmeä & Ajaton Updo

Pehmeä & amp; Ajaton kampausInstagram @brandy_hairstylist

Q&A tyylin luoja, Brandy Godden

Kampaaja @ Studio 62 Salon Victoria, BC

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Minusta tämä ilme on pehmeä, romanttinen ja ajaton päällinen, joka kattaa hänen kauniit luonnolliset kiharat. Se on herkkä mutta tyylikäs ja kaunis häät tai valmistujaiset.

Rakastan tekstuuria hiuksissa, koska se lisää pehmeyttä. Tykkäsin myös työskennellä hiusten kanssa. Käytin sitä ensimmäistä kertaa ja huomasin, että se antoi niin paljon tilaa luovuudelle.

Mitä vinkkejä tai tuotteita suosittelet tämän ilmeen luomiseksi uudelleen??

Pyysin häntä tulemaan sisään luonnollisilla kiharoillaan kuivana ja asettamaan tavanomaisen kiharavoiteen kanssa. Rakastan Redavid -orkideaöljyä ja käytin sitä tasoittamaan hänen kuivia hiuksiaan. Käytin myös Sexy Hair 450 Protectia ja käärin jokaisen kiharan 1/2-tuuman curling-raudan ympärille, vuorotellen suuntiin.

Tein matalan pulla tyynyksi ja kiinnitin renkaat pohjaan. Kiinnitin viiniköynnöksen loppuun ja suihkutin kiiltoaineella.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Tämä ulkoasu sopii kaikille, joilla on kiharat hiukset ja jotka haluavat parantaa luonnollista tekstuuriaan. Se olisi hieno ulkoasu mihin tahansa muodolliseen tilaisuuteen. Se on täydellinen tapa niille, jotka rakastavat kiharoiden omaksumista, tuntea olonsa tyylikkääksi ja silti tuntea itsensä.

Romanttisesti punottu kihara päällinen

Romanttisesti punottu kihara päällinenInstagram @Kauppalehti.fi

Q&A tyylin luoja Jessica Aguilar

Stylist / Colorist @ The Style Bar paikassa Stamford, CT

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Kuvailisin tätä ulkonäköä romanttiseksi ulkonäöksi. Suosikkini siinä on se, kuinka kiharat antavat sille pehmeän mutta erittäin tyylikkään ilmeen.

Mitä vinkkejä tai tuotteita suosittelet tämän ilmeen luomiseksi uudelleen??

Aloita esivalmistamalla hiukset kevyellä öljyllä päästäksesi eroon kiiltoista ja antamaan hiuksille kiiltoa. Käytin pienen määrän Bumble and Bumble Hairdresser Invisible Oil -öljyä. Lopuksi asetan kevyellä hiuslakalla niin, että kiharat pysyvät paikoillaan, mutta eivät näytä rapeilta tai jäykiltä. Käytin hänen kanssaan Bumble and bumble Does It All Hairspray, koska hänellä on hienot hiukset, mutta voit aina käyttää jotain hieman pidempään hiustyypistä riippuen.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Pidän tästä ulkoasusta, että se on erittäin monipuolinen ja kuka tahansa nainen voi käyttää sitä. Se näyttää kauniilta missä tahansa kasvomuodossa. Kiinnitän hiukset aina kasvojen ympärille viimeisenä, jotta voin kehystää hiukset kasvojen ympärille imartelemaan jokaista ihmistä. Tämä ulkoasu sopii erinomaisesti kaikkiin muodollisiin tilaisuuksiin!

Kihara yläsolmu

Kihara yläsolmuInstagram @justinemarjan

Tämä sotkuinen mutta mahtavasti tehty korkea solmu on varmasti silmänruokaa! Voit jättää pehmeät kiharat kasvoillesi flirttailevan tunnelman ja kehystysvaikutelman vuoksi.

Curls ‘N Sheen

Glam -kiharat yhdistettynä punaisiin kohokohtiin tekevät tästä kampauksesta sellaisen, josta sinä ja kaikki ystäväsi rakastat!

Glamorous Curly Updo punaisilla kohokohdilla

Tyyli:

 1. Työnnä kiharaa määrittelevä voide pyyhekuivien hiusten läpi.
 2. Puhalla kuivat hiukset kokonaan käyttämällä kuivainta, jossa on hajotin. Varmista, että kuivausrumpu on matalalla tai keskilämmöllä.
 3. Takahiukset lähellä päänahkaa ja aivan otsa -alueen yläpuolella.

  Tasoita hiuksia hiusrajasta taaksepäin, jotta jälkitaivutus ei näy läpi.

 4. Kiinnitä hiukset ylös ja hieman sivulle poninhäntässä.
 5. Suihkuta käpristymistä säätelevää suihketta hiuksiin, jotka käpristyvät.
 6. Käytä 1 tai ¾ tuuman curling-rautaa lisätäksesi kiharoita (tai määrittele omasi) poninhäntään.
 7. Kiinnitä kiharat lähelle poninhäntäpohjaa, jotta kuminauha kätkeytyy.
 8. Suihkuta keskipitkällä tai voimakkaalla hiuslakalla koko yön pitoon.

Suositellut tuotteet:

Kokeile Bed Head Foxy Curls Moussea, joka on äärimmäisen kiharainen vaahto, joka on suunniteltu hoitamaan ja pehmentämään hiuksia säilyttäen muodon ja tyylin.!

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Tämä tyyli sopii parhaiten niille, joilla on soikea, sydän, pyöreät ja neliömäiset kasvot ja joilla on paksut, luonnollisesti aaltoilevat tai kiharat hiukset.

Sotkuinen pulla

Sotkuinen pullaInstagram @curlmaestro

Yksinkertaista, luonnollista, mutta mahtavaa! Tämä kammottava kampaus on ihanteellinen naisille, jotka eivät pelkää omaksua Jumalan antamia kauneuden lahjoja.

Hienovaraiset kiharat

Pehmeät kiharat täydentävät täydellisesti tätä virtaavaa tyyliä ja kaksiväristä vaaleaa väriä!

Pehmeä kihara päällinen punoksella

Tyyli:

 1. Levitä muotoiluvoidetta pyyhekuiviin hiuksiin.
 2. Jaa hiukset toiselle puolelle.
 3. Föönaa kokonaan kuivaksi ja tasoita melaharjalla.
 4. Lisää käänteinen ranskalainen punos noin kahden tuuman päässä hiusrajastasi. Aloita punos toisen korvan takana ja työnnä se sitten pään yli ja alas toisen korvan taakse.
 5. Suihkuta lämpösuojaa muihin hiuksiisi.
 6. Käytä 1 tuuman tynnyrin curling-rautaa lisäämään kiharoita hiusten etupuolen läpi ja käpristymään pois kasvoistasi saadaksesi oudon mutta aikuisen tyylin.
 7. Kiinnitä hiukset löysästi toiselle puolelle käyttämällä Bobby -nastoja.
 8. Viimeistele keskipitkän tai korkean pidon hiuslakalla tyylimuistiin.

Suositellut tuotteet:

Kokeile Healthy Sexy Hair Soy Touchablea, joka on kevyt hiuslakka, joka kosteuttaa ja ravitsee ja korjaa hiuksia samalla kun se tarjoaa UV- ja lämpösuojan..

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Tämä kampaus toimii parhaiten luonnollisesti aaltoilevilla tai suorilla hiuksilla ja niillä, joilla on soikeat, neliömäiset, timanttiset tai sydämen muotoiset kasvot.

Braid Bun

Braid BunInstagram @hairdesignbyabigail

Aloita luomalla löysät punokset ja kiertämällä niskaasi, viimeistelemällä jumalattarelle sopiva pulla.

Kihara ranskalainen kierre

Kihara ranskalainen kierreInstagram @perfectscentsutah

Kaunis upstyle luonnollisille kiharoille hiuksille on kaikki mitä tarvitset päivän tappamiseen. Pelaa hiusten luontaisella tekstuurilla ja määritelmällä saadaksesi upean tuloksen.

Makea ja yksinkertainen

Tämä tyyli voi näyttää vaikealta, mutta kyse on todella yksinkertaisesta kudonnasta ja kiinnittämisestä!

Makea Yksinkertainen Kihara UpdoSuloinen yksinkertainen kihara yläpuolen puoli

Tyyli:

 1. Levitä muotoiluvoidetta pyyhekuiviin hiuksiin.
 2. Jaa hiukset toiselle puolelle.
 3. Puhalla kuivat hiukset kokonaan.
 4. Aloita keskeltä takaa, käytä 3/4 tai 1 tuuman tynnyrin curling-rautaa lisäämään kiharat kaikkialle.
 5. Kudota kiharat sisään ja