Aliarvostettu haalistuminen on miesten aliarvostus, jossa on keskipitkän tai suuren sumeuden haalistumista, ja hiukset ovat keskipitkät tai pitkät ylhäältä ja lyhyet sivuilta. Se on olennainen temppu saada aliarvostuksesi näyttämään vaivattomasti viileältä!

Parasta tässä haalistumisessa on se, miten se luo illuusion alla olevasta siluetista kontrastiksi, joka kiinnittää kaiken huomion tuoreeseen kampaukseen. Kun taitavasti tehty, häivytetty aliarvostus toimii kaikenlaisille hiusten tekstuureille niin kauan kuin sinulla on pituutta sen esittelyyn!

Ota inspiraatiota siitä, kuinka erottuva Adam Levine, Rami Malek ja Jeremy Renner ovat, kun he muodostavat parinsa tämän hienostuneen häivytyksen kanssa! Ainoa tehtävä, joka on tehtävä, on muotoilla säikeesi haluamallasi tavalla, ja aliarvostus takaa aina hämmästyttävän tuloksen.

New Hampshiren parturi-slash-stylisti Hercules Tsirovakas esittelee saumattomia haalistuneita leikkauksiaan eri tekstuureissa ja viimeistelee työtään muotoilutuotteilla, kuten savella. Saat tekstuurisemman ja kestävämmän tuloksen vahan, saven tai geelin avulla.

Loppujen lopuksi se on ihanteellisin haalistuminen, jos haluat koko päivän seksikkään ja siistin ilmeen. Jatka vierittämistä löytääksesi trendikkäimpiä aliarvostetun haalistumisen tyylejä!

Matala haalistuminen

Alhainen haalistuminenInstagram @ho3ein_jefri

Tämä matala haalistumisalusta antoi keinon upeille kiharoille ja aalloille todella loistaa. Esitys huipulla oli kaikki tämän hiljaisen mutta tappavan alarajan ansiosta. Jos haluat modernin ulkonäön, joka todella ponnahtaa, matala kalju haalistuu siellä, missä se on juuri nyt.

Lyhyet hiukset Drop Fade

Lyhyt aliarvostus haalistuuInstagram @abram_barber

Omaa aliarvostettu haalistuminen jopa lyhyillä säikeillä! Pidä yläosa hyvin leikattuina kuvioituihin kerroksiin viimeistelyn saamiseksi.

Slicked Back Undercut Fade

Slick Back Undercut haalistuuInstagram @andrewdoeshair

Vahaa tai kesytä geelillä, et koskaan lopu tyyleistä kokeilla näitä kampaamattomia hiuksia! Mikä loistava tapa näyttää myös puhdas, sileä kalju haalistuminen.

Mid Skin Fade

Mid Skin Fade -leikkausInstagram @josh.watson23

Korkeampi parranajo pyöristää pään ja antaa kypsemmän ilmeen. Leikkaa se pois vain temppelistä ja pidä täydellisempi yläosa löysän kampauksen yli haalistuneen alapinnan saamiseksi

Undercut kampaus

Undercut kampausInstagram @woodyhairspaghettis

Nuoren aliarvostettu haalistuva kampaus, jota myös miehet voivat käyttää ammattimaisesti. Pidä kerrostettu yläosa ylhäällä luodaksesi kuvioidun ilmeen, joka voi myös antaa sinulle melko mahtavia otsatukkaita.

Kalju haalistu paksuihin hiuksiin

Kalju haalistuu aliarvostettuna paksuihin hiuksiinInstagram @nico_barber_lissandrello

Täysin sivuttain pyyhkäisten hiusten ja kaljuun haalistumisen rinnakkainen vaikutus on loistava kontrasti. Tee paljon helppoa muotoilua pitäen se todella helpoksi sivuilla.

Pitkät hiukset leikattu takaisin

Pitkät hiukset leikattu takaisinInstagram @tarberber_

Suihkun jälkeen föönaa kosteat pitkät hiukset samalla kun kammat takaisin saavuttaaksesi tämän ilmeen. Kiinnitä geelillä tai hiuslakkauksella, tasoita aliarvostus ja olet valmis lähtemään!

Kova osa, jossa korkea haalistuminen

Kova osa, korkea haalistuminenInstagram @kuyascuts

Tämä korkea haalistuminen ja alleviivaus saavat melkein faux haukan näyttämään. Nosta machoa kovasti tarvittavalla kovalla osalla.

Keskipitkä Pompadour

Keskipitkä pompadour -leikkaus haalistuuInstagram @netoluzbarber

Tämä leikkaus koskee pomppia. Korosta sitä yhdistämällä se puhtaaseen haalistumiseen, leikattuun partaan, joka kehittää kasvot kokonaan.

Kiharat hiukset

Kihara alileikattu haalistuuInstagram @hiukset.cules

Moderni mies tarvitsee modernin leikkauksen. Tiukat kiharat antavat sille seikkailunhaluisemman ilmeen, kun taas haalistunut aliarvostus pitää kaiken loitolla. Erinomainen tasapaino päivä- ja yöasuihin.

Mid Fade

Mid FadeInstagram @yamilhairstyle

Q&A tyylin luoja Yamil Rodríguez Villanuevan kanssa

Parturi @ Hair by Yamil paikassa Peñuelas, PR

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Pidän siitä paljon leikkauksen puhtauden vuoksi, ja se antaa tyylikkään ilmeen.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Suosittelen tätä leikkausta ihmisille, joilla on pitkänomainen kasvot, joten leikkaus voi korostaa paljon enemmän. Jos sinulla on tämä leikkaus, suosittelen, että pidät hiuksista hyvää huolta.

Alle leikatut piikkiset hiukset

Alle leikatut piikkiset hiuksetInstagram @Jasonjaybarber

Siisti hiusraja esittelee valtavan haalarin. Rinnakkaiset viivat sijoitettiin strategisesti häivytykseen, jotta alusleikkaus erottuisi.

Q&A tyylin luoja, Jason Agron Martí

Barber @ Jayson Jay Barber paikassa Isabela, PR

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä hiusten leikkaus on erittäin innovatiivinen leikkaus, joka on saanut inspiraationsa eurooppalaisesta muodista. Se kiinnittää paljon huomiota, koska kampaus antaa sille luonteen.

Tämän erikoisen leikkauksen tekee freestyle -muotoilu, joka tekee siitä sopivan sekä muodollisiin tapahtumiin että juhliin.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Ota huomioon elämäntapasi. On hiustenleikkauksia, joiden korjaaminen kestää päivittäin. Hiustuotteet ovat erittäin tärkeä asia. Levitä tuotteita hiustyypin mukaan.

Katkaistu Undercut

Irrotettu Undercut FadeInstagram @jaakko_sanna

Kestävä haalistuminen tekee katkeamattoman ilmeen paksummista yläharjoista. Tämä tuo tietyn tekstuurin ja asenteen, erityinen osallistuminen kulmikkaaseen hiusten muotoiluun niskassa.

Q&A tyylin luoja Ali Alhashemin kanssa

Lisensoitu parturi / omistaja @ Uppercutz Parturi paikassa Dearborn, MI

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä kampaus on todella siisti, koska se on ainutlaatuinen niin monella eri tavalla. Kun katsot ensin takaa, luulet sen olevan Mohawk, mutta edestä se on kuin liukas selkä/kampaus. Se ei ole yhdistelmä, koska se ei putoa sivulle, vaan putoaa taakse, mutta kulmassa.

Suosikkini siinä on kaksinkertainen V -viiva takana, joka antaa sille ylimääräisen kastikkeen!

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Niin monimutkaiselta kuin se saattaa näyttää, tämä ilme on todella helppo saavuttaa. Se on yksi niistä herätys- ja ei-kampauksista. Kirjaimellisesti sinun tarvitsee vain kammata se kulmaan sormillasi. Se on pidempi päällä, joten se ei aiheuta vaikeuksia saada se istumaan oikein.

Se vaatii vähän tai ei ollenkaan vaivaa. Voit lisätä sormenpäällä TGM Pomadea varmistaaksesi pidon koko päivän ja jopa kiillon. Kaiken kaikkiaan se antaa sinulle ammattimaisen, yritysystävällisen kampauksen, jossa on pieni vivahde selässä!

Korkea ihon haalistuminen

Korkea ihon haalistuminenInstagram @atman.barberstudio

Pidennä kasvosi voimakkaalla pörröisellä pompilla ja aliarvostuksella ja ihon haalistumisella. Tämä tyyli toimii yleisenä lausuntona, joka ei vaadi lainkaan lisävarusteita.

Q&A tyylin luoja, Alessio Bolognesi

Barber @ Atman Barber Studio Roomassa, ITL

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämän leikkauksen nimi on liukas selkä, jossa koko pituus työnnetään taaksepäin. Se on moderni, monipuolinen leikkaus ilman parranajoa, mutta se voi pukea myös pitkän parranajon.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Suosittelen tätä leikkausta niille, jotka haluavat säilyttää pituutensa yläosassa ja nauttia nautinnosta alaosan leikkaamisesta. Tätä ulkoasua varten tarvitset vahaa, jonka avulla voit pitää hiukset taaksepäin – erinomainen viimeistely hiukan lakalle.

Lyhyet sivut, pitkä haalistuminen

Lyhyet sivut, pitkä haalistuminenInstagram @blanco3112

Q&Tyylin luoja Ben Whitmore

Barber @ Jaken NY: n pääkonttori Binghamtonissa, NY

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Neuvottelumme aikana päätimme pitää suurimman osan pituudesta ylhäällä maksimaalisen äänenvoimakkuuden ja tekstuurin saavuttamiseksi ja että hän halusi pudottaa keskipitkän kaljuuden. Minun suosikkini tässä häivytyksessä on se, miten käytin moderneja ja perinteisiä elementtejä luodakseen muodon ja sävyn, joka sopii hänen pään muotoonsa.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Opi luomaan tyyli uudelleen. Tarvitset vain 5-8 minuuttia puhalluskuivaimella, kuumalla asetuksella äänenvoimakkuuden luomiseksi ja viileän kuvan asettamisen. Käytin muotoiluvoidetta esipuhdistusaineena ennen puhalluskuivausta ja hyvin pienen määrän jauhetta ja mattahiuslakkaa jättämään luonnollisen, vapaasti virtaavan ilmeen. Tämä on täydellinen tyyli niille, jotka haluavat modernia ja puhdasta estetiikkaa, joka on myös trendi monien tällä hetkellä suosittujen eurovaikutteiden suhteen.