Hiustenleikkaus on suuri, kun sivut ja selkä ajetaan lyhyemmiksi alkaen lähemmäksi pään yläosaa. Tämä suosittu miesten hiusten suuntaus on osoittautunut rohkeaksi keinoksi antaa lausunto hiuksillesi.

Erityisesti Hollywoodin huijarit Zayn Malik, Brad Pitt, Justin Timberlake ja Justin Bieber ovat käyttäneet haalistunutta leikkausta miehille, jotka haluavat kiinnittää kaiken huomion hiuksiin.

Korkea haalistuminen vs matala haalistuminen

Korkeissa haalistumissa on sekoitettu ajeltu leikkaus, joka alkaa temppelialueelta tai sen yläpuolelta. Toisaalta matala haalistuminen alkaa tuumaa tai vähemmän korvien yläpuolella.

On olemassa joukko trendikkäitä miesten aliarvostuksia ja kampauksia, jotka voidaan korottaa korkealla haalistuneella leikkauksella – buzz -leikkaus, liukas selkä, faux -haukka, miehistön leikkaus, miespulla ja paljon muuta. Sinulla on varmasti pitkä luettelo vaihtoehdoista, joista valita, ennen kuin lähdet parturiin.

Ennen seuraavaa leikkausta, katso nämä valokuvat suosituimmista korkean haalistumisen leikkausideoista!

High Fade Comb-Over

High Fade Comb-OverInstagram @victor___sosa

Trendaava korkea ihon haalistumiskampaaminen muistuttaa faux haukkaa, kaikki kovan linjan määrittelemä. Erittäin haalistunut hiustenleikkaus pyöristää kasvot ja korostaa kampausta vieläkin enemmän.

Korkea häivytys ja pelot

Korkea haalistuminen pelkojen kanssaInstagram @kingro_thebarber

High fade with dreads on moderni spin to dreadlock -tyyli. Tämä leikkaus on tarkoitettu miehille, jos heillä on ongelmia pelkojen putoamisen kaulaan tai jos heillä on liikaa hiuksia, mutta he eivät halua leikata niitä liian lyhyiksi. Se antaa sinulle kaiken etsimäsi ja on erittäin tyylikäs yhdistettynä rastatukkaihin.

High Fade + Fringe

Korkea haalistuminen + hapsutInstagram @nunez.the.barber

Korkea haalistuminen + hapsut sisältävät leikkaamisen lähellä päätä, sivuilla ja selässä sekä keskiviivan yläpuolella. Hiusten muotoilu hapsuilla, jotka putoavat eteenpäin joko tylpillä viivoilla tai teksturoivalla pyyhkäisyllä, pehmentää otsan korkeutta. Se voi joko lisätä rakennetta pehmeämmälle kasvomuodolle tai vähentää kulmia vahvan muodon saavuttamiseksi.

Korkea haalistuminen + liukas selkä

Korkea haalistuminen + liukas selkäInstagram @kieronthebarber

Korkea haalistuminen + liukkaat hiukset toimivat hyvin miehillä, joilla on pitkät kasvot, koska ne täydentävät hyvin pään ja kasvojen muotoa. Lisäksi se on nopea ja helppo muotoilla. Tämä liukas selkä ja on haalistunut sivuilta iholta, joka on otettu tyylikkääseen yläosaan. Tämän tyylin ylläpito on suhteellisen vähäistä. Hyvä pomade antaa sinulle tarvittavan pidon koko päivän.

Kihara korkea toppi, jossa on erittäin haalistuva hiustenleikkaus Afroon

Kihara korkea toppi, jossa on erittäin haalistuva hiustenleikkaus AfroonInstagram @max_dossantos

Mustat miehet nauttivat tästä hyvin hoidetusta korkean tason haalistumisesta, koska se korostaa afro-kiharoitaan entistä enemmän kaikella pään ympärillä olevan haalistumisen helpolla. Puhdas kokoonpano ja helppo huolto täydentäisivät myös tämän korkean topin paketin, jossa on erittäin haalistunut kampaus!

High Fade Pompadour

High Fade PompadourInstagram @javi_thebarber_

Tämä erittäin haalistuva pompadour kertoo meille, että jos kaikki muu epäonnistuu, sinun on vain pompattava se laajahampaisella kampaasi keskipitkillä hiuksillasi. Korkea haalistuma leikkaus sopii pidempiin hiuksiin, kuten moderni pompadour päälle ja tekee kauniista sävyistä leikkurin ajeltuilla sivuilla.

Korkea ja tiukka haalistus

Korkea ja tiukka haalistusInstagram @topgun_stolitsa_solntsevo

Tällainen ihoon sidottu korkea ja tiukka leikkaus tuottaa kaljuun kaltaisen ulkonäön, joka saa kaiken näyttämään hyvältä. Tällainen korkea ja tiukka haalistuminen lisää kontrastia, kun sitä käytetään terävällä kokoonpanolla hiusrajan ympärillä. Tämä viileä leikattu leikkaus näyttää myös hyvältä matalalla haalistumalla, jos se on sinun juttusi. Alhainen huoltotyyli on aina hyvä tapa edetä, etenkin armeijan kavereille.

Suurempi haalistuminen kiharoissa hiuksissa

Korkea haalistuminen kiharoissa hiuksissaInstagram @ourbarberliv

Terävä terä tarvitaan kiharan korkean haalistumisen aikaansaamiseksi! Täydentämällä ihon suurta haalistumista kiharoilla hiuksilla korostat varmasti hiusten luonnollista koostumusta.

Erittäin haalistunut leikkaus, jossa on sivuosa

Erittäin haalistunut leikkaus, jossa on sivuosaInstagram @dionkhodabakhsh

Tämä sivuttainen hiustenleikkaus on meneillään miesten korkean haalistumisen kampauksiin. Stylist Dion teki tarkan ihon häivytyksen, joka korostaa ankanhäntämuotoa. Mikä on todella hienoa tässä korkeassa haalistumisessa, on sen monipuolisuus, koska voit pelata eri tyyleillä käyttämällä hiuksia päälle.

Korkean lämpötilan haalistuminen

Korkean lämpötilan haalistuminenInstagram @yaron_suissa

Korkean lämpötilan häivytyksessä on hyvä se, että se muuttaa vähitellen hiusten pituutta niin tasaisesti, että se saavuttaa pään takaosan. Sivupalot lisäävät kontrastia haalistuneelle alueelle ja yhdistävät koko ulkoasun yhteen.

Piikkiset hiukset ja korkea kalju haalistuminen

piikikäs hiukset High Bald FadeInstagram @k_guuimaraes

Pidä se suorana ja yksinkertaisena puhtaalla korkealla kaljuhäivytyksellä, joka kulkee tasaisesti pään ympärillä. Yhdistä se piikkiseen tekstuuriin saavuttaaksesi yhden niistä kiihkeistä korkean haalistumisen kampauksista, jotka ovat flaunting -arvoisia!

High Skin Fade Faux Hawk

High Skin Fade Faux HawkInstagram @omargadier_78

Pyydä partakoneelta nollaa, jotta saat korkean ihon haalistumisen sivujen ympärille, kun taas yläosassa on lyhyt, tiheä leikkaus. Lisätty ajeltu hiusten muotoilu korkealla haalistumisella faux hawkilla, kuten tämä, voi tehdä rennosta ulkoasusta ainutlaatuisen.

Korkea haalistuminen pitkillä hiuksilla ja kovalla osalla

Korkea haalistuminen pitkillä hiuksilla ja kovalla osallaInstagram @fernandadiniz_barber

Tämä korkea haalistumaleikkaus antaa pään pyöreämmän ilmeen, kun taas quiff ylläpitää vapaasti muotoiltavaa aluetta. Pyydä parturia puhdistamaan pään sivun reunat, kun sinulla on korkea haalistuminen ja pitkät hiukset päällään. Mitä tulee hiustuotteisiin, et voi mennä pieleen yksinkertaisella mattapomadilla.

Quiff High Faded Line -viivalla

Quiff High Fade ja viivaInstagram @abas_ahmadifard

Tällaiset viileät hiustenleikkaukset kuin tämä korkea haalistuminen ja quiff eivät ole kaikille kavereille. Mitä muuta voit lisätä näennäisen normaaliin haalistumiseen? Erittäin tyylikäs, geometrinen partakoneen leikkauslinja ja kammattu faux haukka haalistuvat!

Korkea haalistuminen

Korkea haalistuminenInstagram @alifade22

Korkea haalistunut tyyli korostuu enemmän alleviivauksella. Kuvioidut hiukset muistuttavat vaaleaa mohawkia erittäin monipuolisen aliarvostuneen haalistumisen vuoksi.

Korkea haalistuminen lyhyissä hiuksissa

Korkea haalistuminen lyhyissä hiuksissaInstagram @tanssi

Jos parta ei kerro kaikkea, tämä korkeampi haalistuminen lyhyellä leikkauksella on taideteos. Sileä haalistumistyyli, joka puhdistaa korvan alueen kaikista hiuksista säilyttäen paksut hiukset, jotka on muotoiltu litteäksi. Se on erittäin puhdas leikkaus, joka vaatii vain ammattilaisen, joka osaa käyttää trimmeritään.

Korkea kartion haalistuminen osalla

Korkea kartion haalistuminen osallaInstagram @thatraightedgebarberuk

Jos haluat nähdä kaikki terävät reunat, kokeile tätä korkeaa kartiomaista haalistumista jäljittelemään pyöreämpää ilmettä. Se on erittäin ammattimainen tyyli. Jos haluat jotain karkeampaa, mene leikattuihin hiuksiin. Se on yksi 30 -vuotiaiden miesten suosituimmista tyyleistä.

Tämä korkea haalistuminen kartiolla vaatii enemmän huoltoa kuin useimmat muut tyylit, Allenin mukaan, joten ole valmis viettämään enemmän aikaa hiusten muotoiluun.

High Drop Fade

High Drop FadeInstagram @jlb_manitas

Tämä hiustenleikkuun haalistuminen on sen suurin potentiaali, sanoo parturi Jorge Luis Barranco Kaliforniasta. “Se on hienosti sekoitettu korkea pudotus. Se on terävä ja tyylikäs veitsenterävä ”, Barranco sanoo.

Tämän leikkauksen kasvojen muodon tulisi olla soikea, pyöreä tai pitkänomainen. Tämä leikkaus on pidettävä aina lyhyenä ja sileänä, jotta se näyttää terävältä. Leikkausta suositellaan kerran viikossa.