Ikke for kort og ikke for lang, disse søte skulderlengde frisyrene for kvinner faller rett på det perfekte stedet! Hvis du vokser ut hår med skulderlengdehår, vil du kunne oppnå flere utseende. Rett og slank, bølget og morsom, eller krøllete og søt, vil du oppdage at et av disse bildene av populære og enkle frisyrer vil inspirere ditt neste klipp!

Stilig dypsidedel

skulderlang dyp sidedel frisyre og gyldenbrun hårfargeKreditt: Nadia Mejia

Sengetøy så aldri så bra ut! Kombiner de gyldenbrune tøffe lagene med en rotete, dyp sidedel for et helt trendy skulderlangt utseende.

Glatt og elegant

Kult skulderlangt hårklipp med mørkt brunt hårKilde: Pinterest

Ingenting sier elegant akkurat som denne slanke og mest populære skulderlengdeklippingen. Enten du handler med jentene eller går til et forretningsmøte, vil dette utseendet bære deg dit og overalt i mellom.

Tousled, mellomdel lag

Nydelige touslede mellomlags skulderlange lokkerKilde: Pinterest

En litt usentrert del, med glamorøse tøffe lag som er litt under skuldrene. Den subtile fargen gjør at dette utseendet er en av de vakreste skulderlange frisyrene denne sesongen.

Kortere hestehale

Hestehale for skulderlangt hårInstagram @convict_cutters

En enkel, men vakker frisyre på skulderlangt hår. Med en søt, lav hestehale kan du skryte av ansiktet ditt og holde håret av hvis du er idrettsutøver eller trener. Bare ta på ditt favoritt hårbånd for ekstra hold og stil.

Rotete Sandy Ombre

Rotete skulderlangt hår med en sandbrun ombreInstagram @hairbylydiao

Dette er bokstavelig talt en av de enkleste og mest stilige frisyrene for hår på skulderlengde. Du kan prøve hvis du ønsker en enkel og uanstrengt rutine for hårpleie. Rotete skulderlange kutt passer godt sammen med en skarp ombre. Naturlige røtter gir deg all tekstur og volum du trenger for et superflatterende utseende.

Formelle krøller

En formell frisyre på skulderenInstagram @emilyraehair

Denne skulderlengden er for de som ønsker et flott Gatsby -utseende! Prøv denne feilfrie, myke stilen på 1920 -tallets frisyre. Du kan legge til noen varme høydepunkter for å gjøre det ultramoderne!

Afroamerikansk hår

skulderlang afrikansk amerikansk frisyreInstagram @the_salon_cafe

Vipp skulderlengden vev behagelig og moteriktig på samme tid med denne enkle og flørtende frisyren. Plassering av håret på den ene siden og bearbeiding av lagene med noen bølger skaper en smigrende finish.

Uformell Updo

En casual updo i skulderlengdeInstagram @christinehaweshair

Den perfekte gå-til-stilen til hverdags eller til og med for en formell begivenhet-denne uformelle og raske bunken er mulig for enhver hårtype så lenge du har nok lengde til å holde den.

Lengre kravebenbølger

Et lengre skulderlangt hårInstagram @m.pelaezhair

Hold deg myk og flagrende med disse enorme bølgene som fungerer bra på håret i skulderlengden. Disse lengdene er også det beste lerretet hvis du vil prøve den populære ombre -stilen.

Twisted Wedding Updo

Bilde av en vridd bryllup skulderlengde updoInstagram @aidavokshihair

Leter du etter en elegant, men ungdommelig og trendy bryllupsfrisyre for ditt skulderlange hår? Vridninger fungerer alltid perfekt for alt hår, spesielt når du har høydepunkter for å gi disse vendingene dimensjon. Avslutt med en bolle og noen løse bølger foran for et nydelig utseende.

Vakreste lysebrune hårfarge

Bilde av den vakreste lysebrune hårfargenInstagram @laurenhunterblushgirl

Smigrende på hvilken som helst hårtype og ansiktsform, den søte brune skulderlengden er det hver kjendis har nå på grunn av sin allsidighet i styling. Denne stilen får håret ditt til å se tykt og sunt ut uansett hvordan du styler.

Nydelig Light Blonde Blunt Cut

Bilde av et nydelig lysblondt sløvt snittInstagram @behind_torischair

Et friskt sløvt snitt som passer alle som ønsker å være naturlig blonde. De subtile høydepunktene og de mørke røttene bidrar til å gi håret mer dimensjon og tekstur for et komplett strandaktig utseende.

Utrolig Bob for krøllete hår

Bilde av en utrolig bob for krøllete hårInstagram @sarahcolehair

Omfavn gaven din og vær trygg på å vise deg frem ved å få dette perfekte skulderlengdeklippet for krøllete hår. Husk at fuktgivende er nøkkelen for å gi låsene dine livet og sprett de trenger!

Mørk espresso med veldig krøllete hår

Bilde av en mørk espresso med veldig krøllete hårInstagram @jerseycurlsalon

Jenter som er naturlig velsignet med nydelige krøllete låser, bør prøve dette enkle, men livlige utseendet. Hvis du leter etter en måte å lette opp den store mengden lange krøllete krøller kan gi deg, velger du dette korte hårklippet som fremdeles lar deg vise frem dine fantastiske naturlige krøller.

Perfekt pastellrosa

Bilde av et perfekt pastellrosa skulderlangt hårInstagram @salonhitsallabouthair

Et glamorøst pastellrosa hår som dette får deg til å føle deg som en havfrueprinsesse hver dag! Lev drømmene dine med denne super søte og blendende fargen som er smigrende på alle frisyrer.

Ønskelig dimensjonal LOB for kvinner over 50 år

Bilde av en ønskelig dimensjonal LOB for kvinner over 50 årInstagram @hairbyjenevans

Dra nytte av ditt lysende hår med denne ungdommelige skulderlengdefrisyren for kvinner over 50. Den pulserende bronde og feilfrie bølgene er også et enkelt triks for å tilføre volum til håret ditt.

Strukturert kastanje

Bilde av et skulderlangt hår med teksturert kastanjeInstagram @hairbyelisaa

Denne hårfargen er veldig behagelig for øyet på grunn av den varme og sexy auraen. Flott for alle hudtyper og hårklipp.

Innebygd stump kutt

Bilde av et levende sløvt snittInstagram @shanecraighair

Det mest populære hårklippet i år-“våknet-som-dette-utseendet” er det alle ønsker. Det er superenkelt å style, vedlikeholde og trendy på samme tid! Den lar deg jobbe med din naturlige farge mens du har noen beachy høydepunkter som gir håret en flott dimensjon.

Søte side-feide smell

Bilde av en søt feid smellInstagram @doretaylorhair

Denne myke sølvombréen får henne til å stumpe boben med søte, feide smell som skiller seg ut og huskes av alle! Det er en frisyre som ser best ut på ansikter som er hjerteformede eller ovale.

Strawberry-Copper Angled Bob

Bilde av en jordbærkobber vinklet skulderlang bobInstagram @lady00goodman

Ta et skritt videre ved å velge denne rike jordbærblondinen med kobberundertoner på det rette skulderlange håret ditt. Denne veldig søte fargen er ideell på lys og nøytral hud.

Imitert rosentre Bob Invertert Bob

Bilde av en rød omvendt skulderlang bob i palisanderInstagram @hairby_ae

Denne fantastiske stablet bob er et godt eksempel på hvordan du kan forvandle hårklipp på skulderlengde med en dyp fargetone. Den er krydret med en fantastisk jevn dyp rød som passer til alle hudtyper, varme eller kalde. Bare husk at rødt er høyt vedlikehold, men definitivt verdt det!

Pent vinklet Bob

Bilde av en pent vinklet skulderlang bobInstagram @jerry_prive

Bemerkelsesverdig barberkniv

Bilde av et bemerkelsesverdig barberhårskåret skulderlangt hårInstagram @hairbymirna

Gjør det hakket lagdelte skulderlange håret ditt enda mer interessant ved å lyse det opp med en blond balayage. Barberhøvelklippet pluss den nydelige fargen vil definitivt gi frisyren din ungdom og liv.

Fantastisk rett blondt hår

Bilde av et fantastisk rett blondt skulderlangt hårInstagram @overthemoonhair

Hvis du blir lei av det lange håret ditt, vil du kanskje prøve noe nytt og kortere som denne fantastiske rettblonde flippen. Bare husk at bruk av veldig lyse farger krever TLC og høyt vedlikehold for å holde dem fantastiske.

Marvelously Layered Bob

Bilde av en fantastisk lagdelt skulderlang bobInstagram @stylist_shannonbingham

Disse shaggy bølgene utfyller på en fantastisk måte lagene og den subtile ombreen og høydepunktene i tillegg til å skape et dimensjonalt og strukturert utseende. Avslutt med en tykk fryns for det komplette, moderne shag -utseendet.

Feilfri Ash Brown

Bilde av et feilfritt askebrunt skulderlangt hårInstagram @kimwasabi

Bli alle overrasket når de ser deg med denne sjarmerende askebrune hårfargen med en bølget lang bob. Denne fantastiske fargen passer perfekt til kule til middels hudtoner.

Flytende sølvfargede langlag

Bilde av et flytende sølvfargede lange lagInstagram @hairbyhairguy65

Svart til grå Ombre

Bilde av en svart til grå ombreInstagram @maguy_rue48

Du kan prøve den trendy ombreen alle ønsker akkurat nå med et stort skvett grått. Passer for alle hårlengder så lenge du er opptatt av å sørge for at håret ditt er sunt for å få mest mulig ut av denne fantastiske fargen.

Rett mellomdel

Bilde av rett midtre skulderlangt hårInstagram @thevillagesalonspa

En senterdel for middels glatt hår skaper en uanstrengt ramme rundt ansiktet og forlenger det også. Denne enkle, men effektive stylingen lar din ungdommelige og moderne personlighet skille seg ut.

Drømmeste krøllete hår

Bilde av et drømmende, krøllet, skulderlangt hårInstagram @hairbyjordanrobinson

Middels brune høydepunkter på feilfritt krøllet hår gir deg lyst til å bli et show-off! Høydepunktene skaper den beste dimensjonen og dybden sammen med bølgene.

Kule brune toner

Bilde av en kul brun tone skulderlangt hårInstagram @sarahgossetthair

En klassisk, men likevel trendy måte å jobbe med dine mørke røtter på er å male håret med noen kule brunettehøydepunkter som alltid ser nydelige ut uansett hvordan du styler det.

Sølvbølger

Bilde av bølger av sølv skulderlangt hårInstagram @justhairobsession

Et fantastisk utseende for de som vokser ut sine hakkete korte bobs eller de som ønsker en frisk kort til middels hårklipp! Legg til noen imponerende bølger for å vise den pulserende sølv- og askebrune smelten, og gjør deg klar til å motta overfylte komplimenter overalt.

Stålgrått hår Ombre

Bilde av et stålgrått hår skulderlangt ombreInstagram @haironesalon

Vis din kantete side med dette moderne utseendet! En rotete solid bølget grå lob er super ideell for de med tillit til å rocke denne unike stilen og har tid til å holde tritt med det høye vedlikeholdet.

Søt rett Bob Ombre

Bilde av en søt, rett skulderlang bobInstagram @michellejanehair

Et utsøkt arbeid med en blandet blond ombre som dette vil la deg føle deg lett og fasjonabel hele dagen. Et middels hårklipp er akkurat nok til å vise frem den glatte overgangen denne trendy stilen kan gi deg.

Perfekt for tynt hår

Bilde av et skulderlangt hår perfekt for tynt hårInstagram @hairbymarissaeliz

Nå kan du komme deg over dine tynne eller fine hårproblemer ved å prøve denne super elegante frisyren. Mørke røtter og en iskald blond balayage vil gi deg det friske, søte utseendet du alltid har ønsket deg.

Fremhevet vinklet bob

Bilde av en markert vinklet skulderlang bobInstagram @alyssahatcherhair

Krydre fargen din mens du holder røttene og basen naturlig ved å få varme blonde høydepunkter som ikke bare lysner, men også gir dybde til det rette håret ditt.

Morsom skulderlengde blondt Bobhår

Morsomt blondt Bob-hår i skulderlengdeInstagram @hairandmakeup_bytaylor

Sett en edgy vri i den klassiske blonde boben ved å legge til super morsomme lange lag foran og samtidig holde ryggen kort og stablet for et lett utseende.

Beachy Lob for et rundere ansikt

Bilde av en beachy lob for et rundt ansiktInstagram @haylesloganhair

Utvilsomt en av de beste lengdene for runde ansikter er et hårklipp av middels skulderlengde. Sideskille og legge til bølgete teksturerte strandbølger hjelper mye på tynning og forlengelse av ansiktet.

Bedårende askebrune krøller

Bilde av en nydelig askebrun skulderlange krøllerInstagram @meryamasgharhairartistry

Disse subtile askebrune høydepunktene gir litt dybde til håret mens de feilfrie bølgene viser frem dimensjonen. Dette søte skulderlange håret er superenkelt å lage og perfekt for et feminint utseende hver dag.

Trendy Top Messy Bun

Bilde av et trendy toppete rotete bolle skulderlangt hårInstagram @bh_hmua

En rotete høy bolle kan gjøre livet ditt enklere for dagen ved å få håret av ansiktet ditt og gi deg en frisk luftig følelse. Du kan også bære denne flotte frisyren ved formelle arrangementer ved å legge til bølger i håret for et mer fantastisk utseende.

En fet burgunderrød

Bilde av et dristig burgunderrødt skulderlangt hårInstagram @strandsbyjohna

Forbløff alle med denne super elskelige burgunder på rett hår! Denne nydelige fargen ser bra ut på varme og solbrune skinn og trenger vedlikehold for å holde den levende hele tiden.

Box Braids

skulderlange boksfletterInstagram @zhaanaay

Appellerer til alle, ettersom disse flettene kan styles på utallige måter, krever bare lite vedlikehold og fungerer med hvilken som helst hårtype og tekstur. Hold den i en skulderlengde eller kortere hvis du vil føle deg lett og bekymringsløs.

Sp&En med stilskaperen, Zhané

Student i Kansas City, KS

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er et edgy og old school -utseende. Disse kortere boksflettene gir meg en 90 -tallsfølelse. Det jeg liker med denne frisyren er lengden og juvelene. Juvelene på slutten får virkelig denne frisyren til å skille seg ut.

Noen råd til noen som vurderer det?

Hvis håret ditt er litt for langt, bretter du håret i to, så når du klipper endene, klipper du ikke ved et uhell! Sørg også for å fukte hodebunnen en gang i uken for å unngå irritasjon og tørrhet.

V-formet hårklipp

V-formet hårklippInstagram @tagyourhair

Denne kraftig lagdelte kuttet smigrer utsøkt ethvert medium til langt hår like likt. Sammen med disse høydepunktene skaper denne teknikken dybde og bevegelse i disse trådene.

Sp&En med stilskaperen, Kim Taglienti

Frisør @ Art + Science Salon & Spa i Philadelphia, PA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er et V-snitt med mange lag og med en fargekombinasjon av babylys & balayage, ferdig med strandbølger. Fargen hennes her viser hvor lite vedlikehold den kombinasjonen er fordi vi ikke engang gjorde det i løpet av denne økten.

Dette er fargen jeg gjorde 10 uker før, og den ser fortsatt flott ut! Jeg elsker virkelig trendene som er enkle å vedlikeholde for folk når de farger håret. Det lar folk leke med farger.

Jeg elsker å legge til strandbølger til de fleste av mine farger og kutt fordi det får frem dimensjonen til fargen og teksturen til hårklippet. Farge kan se så forskjellig ut når den er rett sammenlignet med når den er krøllet. Dessuten kan teksturen til et hårklipp være så vakker når den er krøllet.

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg vil si gå for det! Du trenger langt hår til å begynne med for å lage V-formen riktig, men det er veldig allsidig for alle hårtyper og teksturer. Det ser også flott ut når det er rett eller krøllet.

Jeg personlig liker dette hårklippet med mange lag for å vise frem teksturen og gi håret mye kropp og volum.

Jeg tror noen kan endre dette snittet i henhold til ansiktsformen, ved å velge hvilke ansiktsrammestykker du legger eller ikke legger rundt gjestens ansikt. For lengre ansikter liker jeg å legge til flere biter rundt ansiktet.

For å lage dette utseendet brukte jeg Avedas volumiserende tonic ved roten hennes og Avedas skadehjelpemiddel daglig hårreparasjon gjennom endene. Deretter blåste jeg tørket og avsluttet med et 1 1/4 ″ krøllejern, og vekslet retningen jeg gikk i.

Etter at krøllene var avkjølt, løp jeg fingrene gjennom håret, knuste krøllene og avsluttet med Aveda’s Control Force hårspray. Den hårsprayen er min absolutte favoritt fordi den er en superbevegelig hårspray, men den har også et holdbart hold.

Frizzy Waves

En krusete skulderlang hårklipp med bølgerInstagram @chantelledidit

Sp&En med stilskaperen, Chantelle Smegal

Custom Color Specialist @ Black Fox Studio i Spruce Grove, AB

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette malte hakkete bob -utseendet er ekstremt allsidig og lite vedlikehold. Det er et veldig morsomt, flørtende utseende som kan brukes av alle aldersgrupper. Med en hårmalingsteknikk som brukes til lysning, gir den en super lav vedlikeholdsfarge som fungerer med at hudtonen gir lysstyrke og dimensjon, alt mens håret vokser ut fantastisk.

Denne A-line bob-hårklippingen over skuldrene er veldig myk. Vi la til litt myk lagdeling gjennom toppen og rundt ansiktet for å fjerne litt masse og legge til en lettere følelse av det generelle utseendet. De sterkt strukturerte endene ble opprettet ved hjelp av spissskjæring for å myke linjen, og skape et mer leken og ustrukturert utseende av boben.

Noen råd til noen som vurderer det?

Gå for det. Dette utseendet er ekstremt flatterende for alle ansiktsformer. Dette utseendet kan være enkelt for de som har litt tekstur og for de med krøllete hår.

Jeg vil bare anbefale å legge til noen ekstra lag i den for enda mer vektfjerning for de med tyngre hår, så det ikke forblir for klumpete gjennom bunnen. For de med rett hår er det veldig enkelt å legge til litt bevegelse med en krøllstav, krøllejern eller flatjern, ettersom det er ment for et ugjort utseende.

Jeg anbefaler alltid å bruke termisk beskyttelsesspray når du bruker varme verktøy og avslutter utseendet med en teksturiserende spray for ekstra hold, volum og separasjon.

Naturligvis krøllete rød

Lys rød hårfarge for naturlig krøllete skulderInstagram @portlandhairstylist

Sp&En med stilskaperen, Emily Mazour

Fargespesialist & Creative Director @ 77 Salon i Portland, OR

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Min klient er naturligvis et nivå 2 med middels til grovt hår. Hun har lenge vurdert å gjøre rødt. Farger som dette tar en dristig personlighet og en som ikke er redd for oppmerksomhet. Hun bærer den både krøllete eller rette. Mitt mål når jeg lager motefarger eller farger er å sørge for at hårets integritet er intakt. For utseendet hennes ønsker hun å sport det både krøllete eller rette, så jeg lager hjørnene i den fremre runden for å oppnå et buet utseende når den er krøllet.

Portland handler om interessante snitt og farger, og derfor elsker jeg å bo her. Jeg gjør ganske mye motefarger. Selv om, avhengig av hvor mye engasjement, hvor ofte de vil komme inn og hvordan de behandler håret hjemme, varierer utseendet og plasseringen av mine motefarger.

Målet mitt er også å sørge for at den kommer til å ha på seg lenge og se bra ut selv om den blekner. Jeg elsker krøllete hår, og jeg elsker hvordan hun ikke er redd for å vise det frem. Håret hennes ser helt rett ut etter operasjonen.

Noen råd til noen som vurderer det?

Vær oppmerksom på at du har en rutinemessig plan som kommer inn i salongen. Vi frisker opp håret hver sjette uke.

Du vil sørge for å bruke kjøligere vann hjemme. Ikke vask hver dag og bruk en fargesikker sjampo og balsam. Jeg liker å bruke Angel Wash and Rinse av Kevin Murphy, Smooth Again for å gre håret, og Cocktail Deva Curl Styling Cream og Gel, for deretter å diffundere.

For krøllete hår føler jeg at enhver ansiktsform fungerer. For din livsstil må du virkelig sørge for at sjefen din ikke bryr seg.

Jet Black Utdannet Bob

Bilde av en Jet Black-gradert skulderlang bobInstagram @sarahklimara

Sp&En med stilskaperen, Sarah Klimara

Frisør @ Salon Elements i Hudson, FL

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en elegant, moderne oppfatning av standard bob. Jeg elsker absolutt den bratte inversjonen, som skiller dette hårklippet fra den typiske bobben.

Allsidigheten til denne frisyren tillater en klient å ha på seg rett, med naturlige krøller eller strandbølger.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette hårklippet kan brukes av alle, men for deg med et rundt ansiktsform gir det faktisk et slankere ansikt. Uansett om håret ditt er fint eller tykt, kan dette hårklippet rokkes og få hodet til å snu!

Hvis du stryker eller krøller for strandbølger, må du alltid bruke et varmebeskyttelsesmiddel når du påfører varme til håret ditt. Jeg elsker Kenra Hot Spray Heat Protectant, da den også fungerer som en hårspray. Hvis du velger å bruke med naturlige krøller, hjelper DevaCurl med å redusere krus og definerer krøllene uten å gjøre håret stivt eller fett.

Rockabilly Green

En Rockabilly-frisyre for skulderlangt hårInstagram @megan_moye

Sp&En med stilskaperen, Megan Moye

Stylist @ Panache i Boise, ID

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er en vintage stil med en moderne vri. Jeg liker mest at det er så komplementært til nesten alles hår. Det er en veldig allsidig stil, og den legger til en klasse for enhver anledning.

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg oppnådde denne stilen ved å referere til et sett mønster, ved hjelp av et krøllejern og feste hver krøll på plass som en fatrulle. Etter curling brukte jeg Aveda Air Control for å gi et lett grep, og så slapp jeg alle krøllene ut. Ved hjelp av en padlebørste og erting der jeg trengte volum, skapte jeg formen jeg ønsket og avsluttet den med Aveda Control Force for et høyborg. Dette utseendet er fantastisk for nesten enhver anledning og er fantastisk for hakelengde til langt hår.

Smell og lag

En skulderlang frisyre med smell og lagInstagram @ash_money_millionhairs

Sp&En med stilskaperen, Ashley Widmann

Frisør @ Stella Luca i Winter Park, FL

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne klienten ønsket å myke opp noen lag som nylig ble kuttet. Grunnen til at jeg tror hvorfor disse lagene opprinnelig ikke fungerte for henne, er fordi hun har masse fint hår. De ble litt kompromittert, slik at du kunne se hver snipp av saks fra forrige kutt.

Jeg gikk gjennom og myknet omkretsen hennes ved å skjære punktet mens det var tørt før jeg shampoo henne. Deretter brukte jeg en rett barberhøvel gjennomgående (ikke med flaten på bladet) for forsiktig å fjerne vekten fra lagene, og jeg myknet også endene mer med barberhøvelen.

Deretter håndtørket jeg alt og glattet ut endene raskt, slik at jeg kunne vurdere vekten og hvordan alt lå. Jeg avsluttet med å plukke opp noen stykker for å avsmalne endene for å gjøre det supermjukt med saksene mine, for å gi litt mer bevegelse og for å jevne ut vektlinjene fra før.

Smellen hennes var allerede på punktet, så jeg ryddet dem litt opp for henne, myknet dem ved å kutte litt dyp og grunne når de tørket.

Jeg elsker hvordan jeg fikk bruke øyet for hele kuttet, i stedet for et forhåndskartet perfekt seksjonert hårklipp. Jeg elsker det absolutt når jeg kan gjøre det!

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette utseendet er flott for noen som foretrekker litt innredet/rotete stil – som om du ikke leter etter en perfekt strukturert bob, men en stil som bare følger med strømmen. Du kan lufttørke den hvis du liker din naturlige tekstur eller kaste et par vandrede biter der inne.

Jeg vil ikke anbefale dette kuttet for hår med lav tetthet eller for stramme eller krøllete krøller. Det er flott for middels tekstur, middels til tung tetthet, rett til bølgete eller myke krøller.

Til hennes føning brukte jeg Bumble and Bumble Hairdressers Invisible Oil Primer og Bumble and Bumble Thickening Spray over alt. Jeg brukte deretter en tryllestav for å legge til litt ekstra bevegelse og dimensjon. Jeg avsluttet utseendet hennes med Bumble og Bumble Dryspun Finish over hele røttene og gjennom hele hodet!

Perfekt platina blond farge

Bilde av en perfekt platina blond fargeInstagram @melrosebeautyy

Sp&En med stilskaperen, Melissa Kingma

Stylist / fargelist / makeupartist @ Govero Salons i Des Peres / Clayton, MO

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg vil kategorisere dette som et California girl/beachy chic look. Klienten min kom inn med håret sitt og trengte større TLC. Etter å ha lysnet henne opp, ga vi henne et snitt som kunne være lett for hver dag eller en morsom helgglam. Det er ingenting bedre enn denne sexy strandbølgen! Når jeg legger siste hånd på håret hennes, er det som fyrverkeri går av og jeg blir forelsket.

Noen råd til noen som vurderer det?

Selv om dette utseendet er flott for en person med lite til middels vedlikehold, er produkter et must for å sikre fargen og stilens levetid. Med alle kule blondiner sender jeg dem alltid hjem med Kevin Murphy Blonde Angel -opplegget. Når jeg styler et teksturert, men slank utseende, strekker jeg alltid etter en rekke Kevin Murphy -produkter – Hair Resort, Bedroom Hair og en av Shimmer Sprays. Alle jobber fabelaktig med enhver hårtype, og gir en volumisert glansfull finish.

Utsøkt rotete Bob

Bilde av en utsøkt rotete skulderlang bobInstagram @katiebacigalupihair

Sp&En med stilskaperen, Katie Bacigalupi

Stylist @ Hector Estrada Salon i San Francisco, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Det er en enkel teksturert lang bob. Denne klienten har en liten bølge til enden av håret, noe som gjør det ufarlige utseendet veldig enkelt å oppnå. Jeg elsker det innlevde utseendet som denne kutt og stil har. Det er mye tekstur i kuttet som gir rom for det rotete utseendet.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne kuttet fungerer på stort sett alle ansiktsformer og hårtype. De med en naturlig bølge eller krøll vil finne det lettere å få det rotete utseendet. Hvis håret er rett, bruk et strykejern eller krøllejern for å gi håret en løs krøll, bruk deretter en bred tannkam og børst dem ut til du har ønsket mengde bølge. For å fullføre stilen er en god teksturiserende spray eller lotion alt du trenger – som Oribe Dry Texturizing Spray som jeg brukte.

Hårete hår med naturlige høydepunkter

Bilde av et hakket hår med naturlige høydepunkterInstagram @harlotofhair

Sp&En med stilskaperen, Jess Gannaway

Hårartist @ Eden Salon & Barbershop i Colorado Springs, CO

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er uanstrengt. Vi tar ditt naturlige bølgemønster og kler det opp. Det enkle er det som gjør meg gladest med det. Kom hun seg nettopp ut av sengen og kjørte fingrene gjennom håret? Går hun til kirken eller timen? Er bilen topp og ned, og hun blir ferdig på treningsstudioet? Ingen vet fordi utseendet er så rent og mildt sagt uryddig.

Noen råd til noen som vurderer det?

Labber er for alle! Alle ansiktsformer og størrelser! Hakkete lobber er lett den universelle frisyren jeg føler hvem som helst kan ha på seg. Invester i et godt krøllejern. Jeg bruker varme verktøy som et fatkrøllejern og @domdomhairs curlingteknikk, men så ruller jeg alle krøllene mine på samme måte. Vend håret om, kast litt @love_kevin_murphy Soveromhår i det. Gjennomfør det med fingrene og avslutt det med @love_kevin_murphy Dry Powder over det hele og Powder Puff ved røttene for intens volum.ka

Stablet Bob

Et skulderlangt stablet bob-hårklippInstagram @delucoshairdesign

Sp&En med stilskaperen, Michelle DeLuco

Frisør / eier @ DeLucos hårdesign i Vernon, CT

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne frisyren, kjent som A-line stacked bob, er en av mine favorittklipp. De lengre lengdene foran gjør at kvinner kan prøve kortere stiler mens de fortsetter å gi dem følelsen av langt hår. Den er allsidig for så mange livsstiler! Trekk den tilbake, skru sammen og gå, eller glatt og rett ut – alt er opp til deg! Den rike sjokoladebrune basen, aksentert med bare et snev av røde fargetoner, er perfekt for denne brunetten. De naturlig blandede høydepunktene lyser den mørke basen for de kommende sommermånedene, og skaper forskjellige dybder og fargedimensjoner.

Noen råd til noen som vurderer det?

Stablede bobs utfyller nesten alle ansiktsformer og hårtekstur. Denne stilen kan skilles på hver side eller nedover midten. Den kan spilles opp med tekstureringsprodukter for en morsom dag på stranden eller glatt for en elegant kveld i byen. For fint hår vil en fortykkende glasur cocktailert med en medium hold gel eller mousse fungere godt, og for tykkere hår vil bruk av en lett stylingkrem mens du blander i en silkende glans gi glans og glatthet. Fullfør dette utseendet med en glansspray eller arganolje, og du er klar for alt livet kaster deg.

Ginger Prom

En perfekt ballfrisyre for skulderlangt hårInstagram @mariapetershair

Sp&En med stilskaperen, Maria Peters

Hair Artist @ Isaac Roberts Salon i San Diego, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet var en korrigerende farge. Hun kom først til meg med en mørk og nesten burgunder tone som allerede vokste omtrent en centimeter av hennes naturlige askeblonde rot og falmede ender.

Da jeg så henne, visste jeg umiddelbart fra hudfargen og øynene at hun ville se nydelig ut med en kobberrød. Hun liker tykt smell, så jeg innlemmet et kort strukturert lagklipp for å gi henne en moderne vintagestil.

Etter at jeg var ferdig med fargen og klippet håret, satte jeg håret på krøller og festet det til tørk. Deretter børstet jeg dem ut og ga henne en pin -curl for en flare vintage -stil.

Jeg elsker at denne nye fargen ikke bare utfyller henne mer enn før, men det er også mindre vedlikehold og røttene hennes er nå også mindre merkbare.

Noen råd til noen som vurderer det?

Tenk alltid på hudtonen din, din naturlige hårfarge, øyenfarge og livsstil. Din naturlige skjønnhet sier alltid sannheten.

Hvis du har rosa hud, fregner, lysblondt eller lysrødt hår, vil denne fargen mer sannsynlig komplimentere deg veldig godt.

Vær alltid oppriktig med deg selv. Mange kvinner vil ha noe helt motsatt av sitt eget naturlige spekter, og det vil kreve mye vedlikehold og budsjett.

Å ha et nytt utseende krever ikke alltid at du gjør noe supergal og drastisk for å være vakker.

Tykke rette smell er ikke for alle. For noen mennesker ville det være lett å style dem. For noen kan det ta tid å trene håret til å gå dit du vil at det skal ligge.

Snakk alltid med en profesjonell frisør og ta med deg dine realistiske inspirasjonsbilder.

Mellomdel LOB

Et skulderlangt hårklipp med en midtre delInstagram @haircolourstudio

Sp&En med stilskaperen, Edgar Brambis

Frisør @ Hair Color Studio i Kings Cross, London

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne stilen er frisk og allsidig. Det er flott for alle som leter etter et nytt utseende, men vil også røre seg bort fra en bob og unngå å se mamma ut. Med midi på mote akkurat nå, er LOB et must-have for sommeren, ettersom det fungerer for både rett hår eller sexy strandbølger for det “jeg våknet slik” utseende.

Jeg elsker hvordan denne typen hårklipp kan forvandle et sliten utseende til en stilig og edgy, spesielt hvis du vil klippe langt hår, men ikke er modig nok til å gå kort. Det vil definitivt gi deg den “nye meg” -følelsen.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne lengden kan stort sett passe til enhver ansiktsform, selv om fronten må justeres for å skreddersy stilen i henhold til benstrukturen.

Bortsett fra en midtdel, kan den også formes til en sidedel, noe som ville være avgjørende for et langt eller avlangt ansikt.

Bruk noen produkter for et mer ferdig utseende. Jeg personlig elsker når dette er stylet litt rotete og teksturert. Noen havsaltspray, kitt og hårspray vil gjøre underverker.

Vintage Updo

En skulderlengde vintage updoInstagram @Goldplaited_

Sp&En med stilskaper, Krista Bernardo

Frisør @ goldplaited i Chicago, IL

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Det er en modernisert vintage updo. Klienten gikk på et skolearrangement med 1920-tema og ønsket å passe uten å gå over bord.

Jeg elsker de rene linjene, og at den fanget den gamle Hollywood -elegansen uten å være for stilisert.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne stilen utføres best på middels til tykt andredags hår, slik at den kan holde de skapte formene bedre.

Lek med pinnekrøllene foran. Varierende volumgrader vil gjøre utseendet egnet for forskjellige ansiktsformer.

Det er et flott alternativ for alle som ønsker glamme fra old school uten å virke kostyme.

Fransk flette

En fransk frisyre i skulderlengdeInstagram @jessie.rose.mua

Sp&En med stilskaperen, Jessie Rose

Frisør / makeupartist / øyenbrynstekniker @ i Neston, England

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg vil sette dette utseendet i ‘boho -kategorien’. De myke bølgene og klumpete flettet gir den det enkle utseendet du trenger for et boho -utseende.

Jeg tror klientens farge gir flettet en definisjon. Noen ganger finner du at fletter går seg vill i mørkt hår, men denne karamellfargen bryter den opp.

Noen råd til noen som vurderer det?

Klienten min trodde at du ikke kan gjøre noe med kort hår. Feil!

Tydeligvis er du begrenset til det du kan gjøre, men dette gir definitivt en kortere bob litt karakter og litt moro.

Jeg brukte Babyliss -tryllestaven til bølger og støv som kom tilbake for tekstur.

Du kan bruke den til enhver anledning, og du kan også dekorere den med blomster eller et glitrende hårtilbehør.

Bright Blonde for rett hår

Bilde av et rett lyst blondt skulderlangt hårInstagram @stylistkrystyna

Sp&En med stilskaperen, Krystyna Hammond

Frisør @ Adore Hair Studio i Atlanta, GA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg liker dette hårklippet for mine klienter med tynt eller fint hår. Ved å holde lengden sløv, skaper det en illusjon av fylde.

Jeg elsker å legge til en liten nedadgående vinkel mot fronten for å skape et fokuspunkt. Det holder snittet elegant og trendig ut.

Jeg la til foliehøydepunkter for å gi henne dimensjon og beholde fargen lys. Jeg elsker måten lyset reflekterer av champagnetonen.

Fordelene med høydepunkter eller babylights med fint hår er at lynet ofte svulmer opp neglebåndet og gir enda mer fylde. Det hjelper også med å skape tekstur-en vinn-vinn!

Noen råd til noen som vurderer det?

Det første du må bestemme er hvor du vil at den skal treffe: over skuldrene, på haken eller midt på nakken.

Vanligvis avhenger dette av ansiktsformen og nakkelengden. Ofte glemmer folk at nakkelengden kan gjøre en stor forskjell når man klipper en bob.

For denne klienten har hun en elegant lang hals som skaper en elegant stil som passer henne.

Planlegg å style ditt korte hår. Jeg elsker å bruke en fortykningsmousse og føntørke den med en flat børste.

Det er mange varianter av bob -hårklippet. Be stylisten om å hjelpe deg med å bestemme hvilken versjon som passer best for deg!

Mørk mahogni

skulderlangt mahogoni mørkt rødt hårInstagram @bri_claire_hair

Sp&En med stilskaperen, Bri Claire

Stylist @ Bobbi Pins Salon i Glendora, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en dimensjonal rubinrød. Jeg liker hvordan det røde komplimenterer det grønne i hennes hasselblå øyne, og hvordan de lysere bitene fremhever teksturen i hennes snitt.

Noen råd til noen som vurderer det?

For alle som leter etter en sterk rød farge, bør de først vurdere at en dristigere farge krever mer vedlikehold.

Rødt er notorisk høyt vedlikehold, men blir lett holdt med en fargedeponerende sjampo, for eksempel Viral in Ruby eller Overtone -produkter.

Elegant

Bilde av et elegant skulderlangt hårInstagram @beckifiedbeauty

Sp&En med stilskaperen, Beckie

Frisør @ Atomic Style Lounge i Las Vegas, NV

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er klassisk, et moderne snurr på en vintage sideboy -kamp. Det fungerer perfekt for skulderlengde stiler for å gi det riktig mengde glans og sprett. Det er utenfor ansiktet hennes, men de fremre kurvene gir også mykhet i ansiktet hennes. Jeg elsker hvordan fargen hennes forstørret hele stilen.

Noen råd til noen som vurderer det?

Enhver form for kantet ansikt (hjerte, diamant, firkant) gir rettferdighet til et skulderlangt sløvt snitt med minimal lagdeling. Vi prøver å forbedre de sjokkerende og dristige vinklede funksjonene, ikke dempe dem. Jeg prepped håret hennes med Amika Thermal Shield Spray for å hjelpe til med å forme krøllene i form. Deretter gre jeg det ut og la Sexy Hair Powder Lite i håret fra basen til enden lett for å skape hold for krøllene uten å erte. Jeg avsluttet med Amika Fluxus Hairspray og CHI Shine Spray.

Bølger for tynt hår

Bilde av bølger for tynt skulderlangt hårInstagram @cynthia.alenius

Sp&En med stilskaperen, Cynthia Alenius

Frisør @ Angles Hair & Estetikk i Cochrane, AB

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er et forvirret, strandaktig teksturert utseende. Den voksne voksenveksten og lysstyrken rundt ansiktet får det til å se ut som om hun har vært ute i solen, naturlig solkysset.

Jeg elsker at det ser rotete ut med vilje. Nesten som om hun kom ut av sengen, krøllet noen biter og avsluttet med en teksturspray. Jeg elsker tanken på det “nettopp kommet ut av sengen” -utseendet. Fargen bringer alt sammen for å forbedre krøllen. Noe av det er hennes naturlige tekstur, og det ser fantastisk ut når det er rett!

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg tror LOB -hårklippet fungerer best for hver ansiktsform. Det er lett å style. Som jeg sa før, liker jeg tanken på at det skal være rotete med vilje, så bruk av et krøllejern, som 1 1/4 Bex krøllejern, fra midten av skaftet og ned mens du lar endene være ute gir deg det perfekte rotete teksturerte utseendet.

Jeg krøllet ikke hvert hårstykke for å jobbe med hennes naturlige tekstur, fordi det gir litt ekstra. Jeg liker ikke å overdrive når det gjelder bruk av hårprodukter. Start med en leave-in balsam med varmebeskyttelse, deretter en tørr teksturspray etter bruk av strykejernet, og avslutt med en brukbar hårspray for å gi den litt ekstra hold.

Lobby hakket hårklipp

Bilde av en hakket hakket hårklipp i lobbyenInstagram @hairbychristymiller

Sp&En med stilskaperen, Christy Miller

Kosmetolog @ Tenth Street Hair Lounge i Riverside, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er min favoritt slags bob – strukturert og hakket. Jeg justerer lengden og lagene avhengig av klientens ansiktsform.

Jeg elsker denne kuttet fordi med bare noen få små endringer avhengig av hva du vil markere, kan den se bra ut på hvem som helst.

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg er sur for tekstur fordi det er lite vedlikehold. Jeg oppfordrer alle mine klienter til å omfavne sin tekstur i stedet for å bekjempe den.

Dette utseendet er så lite vedlikehold. Du trenger bare å legge til et teksturprodukt som Matrix StyleLink Airy Builder. Det er en mousse som tilfører tekstur og litt grus. Det bygger fint hår og er sterkt nok til å kontrollere tykt hår uten å skape for mye oppbygging.

Hvis du har fint, glatt hår, legg til moussen, diffundér og pakk noen biter med ansiktsramme rundt staven din, så er du i gang. Hvis du allerede har tekstur, bare bruk Airy Builder, diffuse, og gå mens dette tørker så utrolig.

Mange av mine klienter ber om dette kuttet fordi det er lite vedlikehold, men fortsatt på trend. Den har stor allsidighet fordi den alltid kan stiles elegant med en dyp sidedel for en kveld ute.

Bright Pink Rooted Ombre

Bilde av en lyserød forankret skulderlengde ombreInstagram @themadhairstylist

Sp&En med stilskaperen, Maddie Walk

Frisør @ Rod Sickler Salon i Champaign, IL

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er platina med et sprut av rosa ved røttene. Jeg elsker hvor perfekt den rosa smelter inn i platinaendene!

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette er for de som liker håret sitt å være veldig dristige! Det ser flott ut med hvilken som helst hårlengde, noe som gjør det allsidig.

Når vi snakker om livsstil, er dette for noen som ikke er mye i et basseng og ikke vasker håret tonnevis. Jo mindre du vasker håret, jo lengre vil fargen vare!

Denne forankrede platinaen ser bra ut på rett eller krøllet hår!

Flettet Updo for Prom

Bilde av en flettet updo til ballInstagram @nadiakharitonov

Sp&En med stilskaperen, Nadia Kharitonov

Frisør og makeupartist i Moses Lake, WA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Når det gjelder oppdateringer for hår på skulderlengde, er en sofistikert fiskehale veien å gå! Jeg elsker at den er trendy, perfekt for enhver anledning, kan brukes som en brudepike frisyre, ball og gjenskapt som en rask middagsdatooppdatering ved å flette fiskehale flettet og deretter montere den med en rotete lav bolle.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne frisyren kan brukes for enhver hårtype. Jeg vil anbefale å forhåndskrølle alt håret før du styler det. Jeg elsker også å bruke Kenra teksturiserende spray før jeg krøller håret.

Jeg starter med å skille og erte poof -delen. Så for å lage den nedre bollen, fester jeg en smultring på midten av den nedre delen av hodet og fester krøllene rundt for å skjule smultringbollen. Til slutt begynner jeg å flette en fiskehale som inneholder den i updo bun, og etterlater noen få krøller som henger foran og innrammer ansiktet.

Denne frisyren er perfekt for noen som anser seg selv som trendy og leter etter en krøllete updo med en innarbeidet fiskehale flette.

Havfruesmelte for tykt bølget hår

Bilde av en havfruesmelte for tykt, bølget skulderlangt hårInstagram @courtgannhair

Sp&En med stilskaperen, Courtney Alexander

Salongseier / stylist @ Tribe Salon i Libanon, MO

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg elsker absolutt denne skulderlange frisyren! Å bruke en fargesmelteteknikk og bruke motefarger er så gøy!

Det er så sommerlig og minner meg om havet! Jeg er glad for å komme tilbake til lysere og lysere farger etter at alle har blitt mørke for vinteren!

Noen råd til noen som vurderer det?

Med hvilken som helst motefarge, bør du alltid vurdere om du er klar til å forplikte seg eller ikke før du dykker inn. Vedlikehold og vedlikehold av hjemmet er nødvendig med disse fargene.

En sulfatfri sjampo og balsam i farge er også et must. Jeg liker den nye Biolage R.A.W.

Jeg anbefaler en lav varmeinnstilling i stylingsverktøy og en god varmebeskyttende spray som Kenra 22 for å holde fargen din varig.

Hold hårvask til et minimum. Mote farger er veldig populære akkurat nå, og jeg elsker å gjøre dem, men jeg forbereder alltid kundene mine med ettervern og gir dem beskjed om at de er annerledes enn de tradisjonelle fargene dine!

Inspirerende Invertert Bob

Bilde av en inspirerende omvendt skulderlang bobInstagram @killler_bangs

Sp&En med stilskaperen, Meg Geruntho

Stylist @ Tangles Salon / Lash Extension Artist @ The Pink Lady

i Lancaster, PA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er glamorøst uryddig. Den har en blanding av fashion-forward, powermamma og sommerfestivalhår, alt sammen rullet sammen.

Dette er en av mine absolutte favorittstykker. Det er leken, kult og elegant! Det fungerer på så mange plan. Den er kort nok til å føle seg fri og enkel, men lang nok til å style på en rekke måter.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne stilen er et flott, lite vedlikeholdsutseende for omtrent enhver ansiktsform og hårtype! Blås tørk den rett og glatt for en sammensatt, feilfri, slank oppgave, eller legg til noen bølger og en teksturspray for det “jeg våknet slik” bohemske utseende. Du kan virkelig ikke gå galt!

Lengden foran gir deg endeløse alternativer for fletter og halvboller også! Vær modig og klipp håret for denne lekne sommerlooken!

Edgy Dip Dye Blue Ombre

Bilde av en edgy dip dye skulderlang blå ombreInstagram @schneidekunstdresden

Sp&En med stilskaperen, Andrea

Hår & Makeup -artist @ Schneidekunst Dresden i Dresden, Tyskland

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er et skikkelig elendig utseende. Jeg elsker fargesmeltingen fra matt askebrun til levende turkis. Føles som da Askepott ble til den nydelige prinsessen i sin turkise kjole

Noen råd til noen som vurderer det?

Hver jente eller kvinne kan bruke dette utseendet hvis hun er modig nok. Men jeg tror det vil se best ut for alternative jenter.

For de søte strandbølgene, bruk en stor krøller og gre deretter alt med fingrene. Bruk litt pumpespray hvis du liker det litt mer rotete.

Den lange bobben er mest egnet for kvinner med tynt hår fordi det er hårklippet som gir håret mest volum.

Vær oppmerksom på at den turkise er en semi-permanent hårfarge. Det forsvinner med hver vask. Hvis du liker at den skal forbli lys, må du farge den ofte.

Men hvem sier at pastellfarger ikke ser kule ut?

Attraktiv rødbrun farge

Bilde av en attraktiv rødbrun skulderlang hårfargeInstagram @beckyb_hair

Sp&En med stilskaperen, Becky

Stylist @ Becky B Hair i Caloundra & North Lakes, QLD

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en kobber-gullfargesmelte! Jeg elsker dette alternativet over en sliten klassisk ombre. Når vi går bort fra det klassiske mørke til blonde, har vi jazzet det opp og gitt det nytt liv.

Den beste delen er at vi ikke måtte forhåndslysne, så håret er i god stand, noe som resulterer i episk glans! Denne uimotståelige fargeovergangen er vanskelig å se bort fra!

Noen råd til noen som vurderer det?

Med en Novafusion kobbersjampo med hjem, kan denne fargen være rik og uten oppstyr hjemme. Den subtile fargeblandingen vil se fantastisk ut hvis den er krøllet, rett eller naturlig naturlig.

Litt lek skitten tørrvoks får denne stilen til å se ut som et varmt rot i en fart, noe som er mitt favoritt “ugjort” utseende.

Lengden er perfekt for en jente på farten. Lett å style og lett å kaste opp!

Jordbær virvler krøllet hår

Bilde av et jordbær som virvler krøllet hårInstagram @leishascisson

Sp&En med stilskaper, Leisha Scisson

Hårfarger & Eier @ Wanderlust Boutique i Troy, OH

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er et dimensjonalt rødt og blondt lagdelt snitt med myke krøller. Hun gynger også en trendy skulderlengde i snittet og en sideveis smell.

Min favorittdel er fargen og hvordan den ikke bare komplimenterer huden hennes, men også hennes snitt. Disse 2 nyanser av rød og honningbeige blond går også så bra med hverandre.

Noen råd til noen som vurderer det?

Vurder alltid hudtonen din for denne fargekombinasjonen. Hvis du har lys hud, vil det å legge til i en dyp rød gir deg mer livlighet i hudtonen din og gjøre øynene lysere..

Denne blondefargen som er markert med den røde, er en honningbeige nyanse, slik at vi kan bli på den varmere siden for å komplimentere den røde, men også gi henne litt livfullhet i hennes lyse hud.

Jeg vil også si at hvis du har en skulderlang frisyre, vil det å ha noen myke teksturerte lag gjøre stylingen mer håndterlig, men også holde krøllene mye lenger.

For styling av dette utseendet, prepped jeg først henne med IGK Trust Fund for litt volum i toppen og kronen og brukte deretter IGK Mistress på endene for å jevne ut frizz og deretter føntørket rett.

Jeg brukte et 1 tommers Sam Villa flatjern for å lage myke, enkle krøller og avsluttet med litt Lanza healing oil spray for et fast grep med glans.

Dette utseendet er lett for henne å oppnå hjemme på 15 minutter eller mindre, og hun kan style dette mer polerte til resepsjonen hennes eller riste det ut og ha det mer rotete å gå ut i helgene.

Denne stilen er best for oval eller rund ansiktsform og fin til middels tetthet.

Festet for et perfekt festlook

Bilde av en festet for et perfekt fest skulderlangt hårInstagram @nataliemantia703

Sp&En med stilskaperen, Natalie Mantia

Manager @ Studio 703 i Chesterfield, MO

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne halv opp halv halv ned stilen er den perfekte blandingen av elegant og finurlig.

Min favoritt ting med dette utseendet er hvor enkelt det er, men tilsetningen av brosjen gir den akkurat den riktige mengden ekstravaganse.

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg vil anbefale dette utseendet for noen som har lag, da det ville være vanskelig å replikere hvis håret bare er en lengde. Jeg brukte KMS Dry Wax for å gi den grep, så vel som litt tekstur.

Flettet Aqua

Bilde av et flettet aqua skulderlangt hårInstagram @beautyby_mashara

Sp&En med stilskaperen, Mashara Bumbico

Frisør @ Streaks Salon i Modesto, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en flettet skulderlengde frisyre med løse bølger. Min favoritt ting med denne stilen er flettet!

Fletter er så populære og morsomme akkurat nå. De legger til riktig mengde tekstur sammen med de løse bølgene og hjelper virkelig med å bringe hele utseendet sammen.

Noen råd til noen som vurderer det?

Mine klienter ber om dette utseendet hele tiden fordi denne frisyren er så allsidig. Den kan brukes til så mange anledninger som for eksempel barnesenger, bryllup eller andre spesielle begivenheter.

Denne stilen er perfekt for klienten som er ute etter et uanstrengt utseende og ikke altfor overdrevet.

Dette utseendet kan virkelig passe mange ansiktsformer og kan skreddersys til disse formene med detaljene foran.

For denne klienten festet vi løst hennes smell slik at hun følte at de fortsatt innrammet ansiktet hennes uten å føle at de ville være i veien for henne hele natten, og la igjen noen stykker som rammet ansiktet på den andre siden.

Imidlertid kan du også slippe unna med alt trukket tilbake fra ansiktet avhengig av klientens preferanser.

Denne stilen er best egnet for middels hårtekstur og skulderlengde til langt hår.

Innpakket lett Updo

Bilde av en innpakket enkel skulderlengde updoInstagram @kellybarr_hair

Sp&En med stilskaperen, Kelly Barrett

Stylist @ Hez Studio Salon & Spa i Scranton, PA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en skulderlang frisyre som er enkel og strukturert med polert eleganse. Selv om jeg favoriserer slank utseende personlig, har jeg vokst til å elske bevegelse. Jeg tror det gir et feminint utseende til personen som bærer det fra alle vinkler.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette utseendet kan gjøres for å se fantastisk ut på de fleste ansiktsformer ved å bare se på andelen av stilen – mening, tetthet, bredde, høyde. Og blondiner viser tekstur best!

Det er virkelig et vakkert utseende, enkelt stylet med et av mine favorittprodukter, KMS spray play, en annen favoritt, Puff Me, og avsluttes med R + Co Vicious spray.

Solnedgangsblond med lag

Bilde av en solnedgangsblondine med skulderlange lagInstagram @cloverdalecutabove

Sp&En med stilskaperen, Vivian

Stylist @ The Cut Obove Salon & Spa i Etobicoke, ON

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en hårklipp med lite vedlikehold på skulderlåser som er flott for flere anledninger-på dine 9-5, date netter, bryllup og til og med daglige ærendsturer. Det gir teft og sass til ensemblet om dagen eller natten.

Vår favoritt med denne frisyren er at tilbehør vil hjelpe deg med å kle deg opp eller ned.

For å kle deg kan du koble den med din favoritt lille sorte kjole og leppestift i nyanser av rødt eller plomme. For å kle seg, vil dette utseendet passe bra med et par jeans og en behagelig genser. Uansett vil de myke bølgene ramme ansiktet ditt, noe som resulterer i et livlig og søtt utseende.

Noen råd til noen som vurderer det?

For de med fint til normalt hår, er dette utseendet perfekt fordi det gir akkurat nok volum og kropp. Tykkere hår vil bare ikke ha de samme resultatene som dette utseendet. Det vil se mer tett og tungt ut. Vårt forslag er å bruke et mindre fatkrøllejern eller krølltavler slik at krøllene faller bedre. Du kan enten bruke et turmalin keramisk krøllejern eller en krøllstav med en 32 mm &38 mm fatomkrets.

Den passer for alle aldre fordi den aldri går av moten. Modellens hår faller litt forbi skuldrene hennes når det er rett, og når det er krøllet som bildet, sitter det rett på skuldrene.

Når du krøller, husk å veksle krøllretningen for å få et mer naturlig krøllemønster. Start med å krølle ett stykke vekk fra ansiktet og krølle det neste stykket mot ansiktet.

De beste ansiktsformene for denne stilen er enten runde, ovale eller hjerteformede.

Denne klassiske myke krøllete boben varer i ca 3 dager og vil forvandle seg til en rotete løs bølge -look fra den andre dagen – egnet for travle bier som ikke kan bruke for mye tid på å style håret hver dag. Ha en tørr sjampo -spray i posen for å berøre fete røtter og fnug opp tyngde biter.

Anbefalte produkter og hvorfor:

1. Termisk beskyttende spray (Ironclad 01 Joico Thermal Protectant Spray)

For: Varmebeskyttelse mot varme verktøy

2. Root Booster (Matrix&rsquos Totalresultater High Amplify Wonder Boost Root Lifter)

For: Løfte røtter for volum

3. Volumizing Blowout Cream (Matrix&rsquos Blowout Big Queen)

For: Tilfører volum og kropp til håret (valgfritt for personer med tykt hår, mer viktig for de med fint til normalt hår)

4. Texturizing Spray (KMS Hairplay Playable Texture Remodelable Spray)

For: Oppnå det rotete bølgelooket og separering av krøllstykker

5. Medium Hold Hairspray (Sebastian Shaper+ Extra Hold)

For: Tamme flyktige hårstykker og sette det ferdige utseendet

6. Tørr sjampo (KMS Hairplay Makeover Spray)

For: Fjerner fete røtter mellom hårvasker

Fantastisk teksturert Bob

Bilde av en flott teksturert skulderlang bobInstagram @jackiedavisbeauty

Sp&En med stilskaperen, Jackie Davis

Eier @ Jackie Davis Beauty i Chatsworth, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en strukturert moderne bob -kutt på skulderlangt hår. Det er litt mer moderne på grunn av det faktum at det har mer bevegelse enn en mer strukturert klassisk bob.

Jeg elsker hvor ungdommelig, sexy og elegant denne stilen er. Det er veldig feminint og smigrende på de fleste kvinner.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette er perfekt for de fleste ansiktsformer (unntatt på firkantede ansikter).

Når du styler det, ha det gøy! Bruk den rett eller krøllete. Hvis jeg bare gjør det rett, bruker jeg mitt mest favorittprodukt, 12n1 av Mon Platin og føner.

For en krøllete stil, tørker jeg og bruker deretter et 3/4 tommers krøllejern som er utstyrt med en termisk stylingsspray fra Kenra. Jeg sprayer Matrix Texture Builder for å legge til litt tekstur.

Myk brun balayage farge

Bilde av en myk brun balayage -fargeInstagram @hair_and_makeup_by_krys

Sp&En med stilskaper, Krysti Hanson

Creative Master Hair Designer & Color Specialist @ Alchemy Salon and Spa i Knoxville, TN

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en skulderlengde lob, eller lang bob, med høydepunkter i balayage. Dette hårklippet har vært veldig populært de siste årene.

Det er flott for noen med langt hår som ønsker et nytt utseende, men som heller ikke vil ha noe for kort eller høyt vedlikehold.

Min favoritt er fargen vi paret med dette fantastiske hårklippet. En skikkelig lopp sammen med en feilfri balayage. Jeg elsker å holde høydepunktene litt sterkere og lysere rundt ansiktet. Den “pengebiten” er alt!

Noen råd til noen som vurderer det?

Heldigvis er dette utseendet egnet for alle ansiktsformer og hårtekstur, det ser bra ut på alle!

For å få den nye hårklippet til å se nydelig ut, sørg for å se stylisten hver 6. til 8. uke for en trim. I tillegg bruker du en glansbehandling for å holde hårfargen din skinnende og sunn.

Jeg anbefaler ikke kundene mine å vaske håret hver dag, prøv å gå minst annenhver dag. Bruk en tørr sjampo mellom vaskene. Jeg elsker “Hair Refresher” av Davines.

For det “levde i” populære beachy -utseendet, bruk flatjernet eller krøllejernet ditt for å legge til litt krøll. Når krøllen er avkjølt, spray med Davines tørr teksturiserende spray. Den sprayen har også en god holdfasthet.

Nå er du klar til å erobre dagen med ditt nye, lite vedlikehold, stilige og trendy utseende!

Bryllup Perfekt Maypole Flettet Updo

Bilde av et bryllup perfekt maypole flettet hårInstagram @theupdogirl

Sp&En med stilskaperen, Ellie Ferrari

Bryllup & Anledning Hårspesialist @ Updo -jenta i Exeter, Devon

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en formell oppfatning av en boho updo, rett og slett fordi den har slankheten på fatrullen, men flettene bidrar til at den ser mer avslappet ut.

Dette er flott for folk som ikke ønsker å forplikte seg til et fullstendig polert utseende.

Min favoritt er flettene fordi du ikke kan slå en pen flette i noen stil. Pluss at denne flettet faktisk er noe nytt jeg har laget som jeg har kalt “Maypole” flettet.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne stilen ville være perfekt for alle som ønsker å endre stil midt på en anledning eller overgang fra dag til natt.

Du kan enkelt ta fatrullen ut og ha en vakker halv opp, halv ned ned frisyre.

Du trenger et middels til tykt hår for denne stilen på grunn av flettene.

Stilen er veldig allsidig og passer alle ansiktsformer. Fronten kan styles som du vanligvis ville gjort for å smigre funksjonene dine.

Mørkebrunt hår med karamellhøydepunkter

Bilde av et mørkt brunt hår med karamellhøydepunkterInstagram @hairbyrachs

Sp&En med stilskaperen, Rachel Sommers

Sertifisert Colorist @ Classic Images Hårdesign i Livermore, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en av mine favoritt skulderlange frisyrer fordi den har mange dimensjoner og karamellfargen på høydepunktene utfyller hudtonen hennes. Den subtile mørkere roten vil også tillate høydepunktene å vokse ut mykt for et lavere vedlikeholdsutseende.

Noen råd til noen som vurderer det?

Mitt råd er å beholde lengden rundt kragebenet, noe som vil bidra til å unngå “skulderflippen” når håret sitter rett på skuldrene. Vi brukte en teksturspray og varmebeskyttelse og krøllet bare den øvre halvdelen av håret for å oppnå dette bølgete utseendet.

Midtskilt smell

Bilde av et midtskilt smell på skulderlangt hårInstagram @isadoraciola

Sp&En med stilskaperen, Isadora Ciola

Hårstylist & Makeup -artist @ CKamura i Campinas, São Paulo

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en av de mest trendy skulderlengdeklippene for kvinner som er fashionistas. Det er fordi det er klassisk og kult på samme tid.

Alt avhenger av finishen du vil gjøre – rett eller vinke! Og jeg tror dens allsidighet er det som er interessant med det!

Noen råd til noen som vurderer det?

GJØR DET! Det fungerer for nesten alle. Og hvis du synes ansiktet ditt er for “sirkulært”, kan du satse i et diagonal smell for å lage forskjellige linjer rundt ansiktet ditt.

For de som har krøllete hår, ikke gå med et rett snitt, og det ville ha volum bare til slutt akkurat som en pyramide. Så mitt råd er å lage noen lag hvis du vil unngå det.

Hvis du bruker den rett, kan du avslutte med en olje. Hvis du vil ha det bølget, kan du bruke produkter som havsalt.

Blå lilla for et funkelig utseende

Bilde av en blå lilla for et funky utseendeInstagram @elyserox00

Sp&En med stilskaperen, Elyse Zydek

Frisør @ Rockit Studio i Schaumburg, IL

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er et voldsomt blikk som ikke er for sjenert! Hvis du noen gang ønsket regnbuehår, kan du alltid ende på den kjøligere siden av regnbuen. Jeg elsker absolutt blandingene av farger og fargepallen.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette er ikke for noen som ikke er interessert i vedlikehold og stell av håret. Jeg krever at alle havfruene mine bruker Olaplex for å holde de blekede låsene sunne. Sulfatfri sjampo og balsam og vask bare 1-2 ganger i uken. En god tørr sjampo får deg gjennom de dagene som ikke er vasket. Kaldt vann er også et must!

Når du styler, er det best å holde på lav varme. Jeg elsker Bio Ionic’s StyleWinder -jern fordi det er veldig enkelt å bruke.

Disse fargene holder seg omtrent 6 uker og blekner for hver vask. Mange faktorer spiller inn med levetiden til disse fargene. Men hvis du tør prøve, ville jeg gå for det!

Utrolig strukturert Bob

Bilde av utrolig strukturert bobInstagram @tangleshairstudioalbany

Sp&En med stilskaperen, Nicole Holdaway

Stylist @ Tangles Hair Studio i Albany, Vest -Australia

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne friske og morsomme A-line bob-hårklippet for skulderlangt hår, og det er en av mine favoritter.

Jeg elsker hvordan den kan brukes med en dyp sidedel eller sentrert del og fremdeles ser fantastisk ut. Jeg elsker også hvordan A-line bob er så allsidig og kan brukes på så mange forskjellige måter.

Noen råd til noen som vurderer det?

Hvis du vil ha et snitt som merker alle boksene, er dette den for deg! Det passer de fleste hårtyper, jeg vil gjerne foreslå ikke for super tykt hår med mindre du er forberedt på noen tunge løft! Dette kuttet kan få tynt hår til å se tykt ut og føles vakkert.

Dette kuttet er brukervennlig for de fleste. Rask og enkel å style selv om den er slitt rett eller krøllete.

For å gjenskape dette utseendet, ville jeg glatte håret med Wella EMI Perfect Me krem ​​(BB -kremen for hår). Legg deretter til en krøll og børst den ut, for å skape den ultimate tekstur! Avslutt med Wella EMI stay stylet hårspray. Enten du er på kontoret eller utendørs, vil du 100% rocke på bobben!

Merkbart naturlig krøllete hår

Bilde av et merkbart naturlig krøllete skulderlangt hårInstagram @jedihairmaster

Sp&En med stilskaperen, Yadira Muñoz

Hair Artist @ Rebel Femme Salon and Education in Mission Viejo, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Fokuset for dette utseendet var å gjøre krøllene hoppe og friske igjen. Jeg tok omtrent 5 tommer fra endene hennes for å oppnå et mer omfangsrikt utseende. Hun sa: “Jeg vil at krøllene mine skal beholde formen og ha kropp hele dagen.”

Endene hennes var tidligere farget, tørr og tynget krøllen hennes. Jeg tok av lengden og la til ansiktsrammende lag for å åpne ansiktet hennes. Jeg la til noen mellomlange lag rundt for å smelte inn i ansiktsrammelagene foran slik at håret hennes endte opp med en pigg, vektløs form når det ble tørket med en diffusor.

Noen råd til noen som vurderer det?

Med krøllete hårklienter liker jeg vanligvis å forberede håret med en fuktighetsgivende sjampo og balsam før jeg klipper det. Jeg brukte Kenra -profesjonelle sneglekremlinje på grunn av hvor fuktighetsgivende det er for alle hårtyper uten å tynne håret.

Etter vask liker jeg å gå inn med en spray som løsner og med en bred tannkam for å løsne håret, aldri en børste!

Etter kuttet hennes brukte jeg Devacurls ’Super Creme for mykhet og definisjon og en liten mengde Arc Angel for å holde på krøllemønsteret, gre det gjennom fingrene og fulgte med en diffusor. Jeg tror en diffusor alltid er best å bruke når du tørker krøllete hår fordi det gir krøllemønsteret form og håret massivt fyldepotensial.

Enhver ansiktsform fungerer med dette kuttet så lenge du skreddersyr det for kundene hjemme. Enten det er kortere lag eller lengre, det vil fungere!

Mørke mellomdelte smell

Bilde av en mørk midtskilt smellInstagram @pink.dagger

Sp&En med stilskaperen, Paige Brueck

Frisør / eier @ Pink Dagger Studio i Atlanta, GA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Shaggy teksturert bob! Dette snittet er så allsidig. Det er søtt rett trukket tilbake med det lagdelte gardin smellet eller bølget og rotete!

Noen råd til noen som vurderer det?

Hårklipp på skulderlangt hår som dette krever ikke for mye arbeid, da det ser bra ut både rett og bølget. Men for et voluminøst utseende hjelper en rotløftespray det med et uanstrengt utseende.

For smellet foreslår jeg å trekke fronten forover og rundbørsting og deretter tørke. Deretter skiller du ned midten for et ansiktsrammende utseende!

Et fantastisk A-line snitt

Bilde av et fantastisk skulderlangt snitt i en linjeInstagram @hairbykkkkelly

Sp&En med stilskaperen, Kelly S.

Frisør @ R Rated Hair Studio i Long Beach, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Edgy, men jentete, på grunn av hårfargen i rosagull. Min favorittdel var bare å style håret og se sluttresultatet.

Noen råd til noen som vurderer det?

Hvis du ikke er interessert i et vedlikeholdende utseende, ikke vil bruke penger på et produkt eller er for lat til å besøke salongen hver tredje måned, vil jeg ikke anbefale denne kuttet og fargen.

Varme rødbrune toner

Bilde av en varm rødbrun toner skulderlangt hårInstagram @gabrielasprettylocks

Sp&En med stilskaperen, Gabriela Mora

Stylist @ Sorelle’s Salon i Bartlett, IL

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en leken moderne LOB. Jeg elsker allsidigheten den tilbyr. Snittet kan endres for å smigre enhver ansiktsform, og det endelige utseendet kan styles på mange forskjellige måter.

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg vil nesten alltid oppmuntre dem til å gå for det! Jeg sier alltid at det er varmt. Du vil ikke angre. LOB er definitivt på trend, og den kan styles elegant, blåses ut for volum eller i dette tilfellet bølget.

Jeg brukte flatjernet mitt til å krølle alt håret på sidene og alt over occipital -linjen i ryggen. Når alt er krøllet, sprayer jeg med en teksturspray (Osis Volume Up Texture Spray) og river fingrene gjennom det for å bryte det hele opp og virkelig vise frem tekstur og bevegelse.

For å opprettholde denne frisyren, anbefaler jeg at du kommer inn for en hårklipp hver 5-6 uke. Hold deg hjemme med en profesjonell sjampo og balsam som er anbefalt av stylisten din for din hårtype.

Rich Angled LOB

Bilde av en rik vinklet skulderlengde loppInstagram @mzmelly__mel286

Sp&En med stilskaperen, Melanie Alexis

Uavhengig frisør @ Le ’Hair Salon i Glendale, AZ

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er sassy og elegant. Du får det beste fra begge verdener. Du har et bob -utseende, men det er lenge nok til å leke med det.

Noen råd til noen som vurderer det?

Bruk godt produkt og gode verktøy. Mine go-to-produkter er Loma Fortify Repair Oil (brukes på både vått og tørt), og Small Talk fra Bed Head for styling og volum.

Sørg for at du bruker verktøy som går opp til 450 grader, da det gjør en stor forskjell, men også bruk oljen før du krøller eller retter ut.

Jet Black Blunt Cut

Bilde av en jet svart sløv skulderlang frisyreInstagram @gabbiefreshstyles

Sp&En med stilskaperen, Gabbie Berrest

Stylist @ Essentials Salon i Doylestown, PA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette snittet er et mer moderne inntrykk av en klassisk bob. Jeg elsker virkelig hvor rent og slank dette hårklippet er. Det er ingenting bedre enn en fin skarp linje.

Noen råd til noen som vurderer det?

Frisyrer på skulderlangt hår som dette fungerer best på noen som har rett til bølget hår. Jeg bruker Aveda Smooth Infusion for å oppnå den rette og krusete finishen.

Bronde teksturerte lag

Bilde av et brunt teksturert lag skulderlangt hårInstagram @osb_paige

Sp&En med stilskaperen, Paige Bussey

Stylist @ O ’So Beautiful i Paducah, KY

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er enkelt, med hensyn til fargen og hvordan den er kuttet/stylet! Målet vårt var å ha en veldig naturlig solkysset farge, som så pen ut på noen måte som hun ønsker å style den.

Min favoritt ting om det er dimensjonen vi oppnådde uten å ha høy kontrast, og hvordan de løse bølgene utfyller disse tonene!

Noen råd til noen som vurderer det?

Tenk aldri “håret mitt ville aldri gjort det.” Denne klienten har VELDIG kinky, krøllete og naturlig grovt hår. Jeg sørger alltid for å bruke en god leave-in balsam, en utjevningskrem, et serum for å slå av frizz og et lett hårspray for å oppnå disse bølgene.

Men fordi hun er så naturlig krøllete, er det ikke ideelt for henne å style håret sitt slik daglig. Så med fargen og snittet sørget jeg for at teksturen og tonene fortsatt ville oversettes vakkert hvis hun skulle bli naturlig eller rett ut.!

Solsikkeinspirert Ombre

Bilde av en solsikkeinspirert skulderlang ombreInstagram @samanthabrookshirehair

Sp&En med stilskaperen, Samantha Brookshire

Frisør @ James Edwards Salon i St. Clair Shores, MI

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Skulderlengder er virkelig på trend akkurat nå. For meg er det en like blanding av stilig moro og raffinement.

Min favoritt med dette utseendet er at det er ekstremt allsidig. Den passer perfekt inn i enhver livsstil. Hvem som helst kan bruke den, og den ser og føles fantastisk ut.

Noen råd til noen som vurderer det?

Vær oppmerksom på hårtypen din og hvor mye tid du vil bruke på å style det. Snakk med frisøren din, denne lengden er så tilpassbar. Du kan gå litt kortere eller lengre, avhengig av tykkelse, du kan legge til litt lagring eller vinkle den, du vil kanskje ha smell eller en ansiktsramme.

Avhengig av hvordan du tilpasser og stiler, vil det gi deg et annet utseende, og aldri la klippet føles kjedelig. Den kan gjøres glatt og slank med en rund penselblåsning eller flatt jern. Den kan styles med hoppende krøller eller beachy bølger med en tryllestav eller jern.

Du vil ganske enkelt bare vaske og gå, iført din naturlige tekstur. Det som er fint er også for de dagene du ikke vil slite det, det er fortsatt lenge nok til å lage en hestehale eller en updo -stil.

Jeg anbefaler alltid å bruke produkter. Det er ekstremt viktig å beskytte håret ditt mens du bruker varme på det. Det er også et viktig verktøy for å lage og holde stilen du ønsker.

For klienten min på bildet tilpasset jeg utseendet hennes slik at lengden svingte rett utenfor skulderen med myk lagdeling og teksturering. Ingen ansiktsramme eller smell som hun liker å endre sin del. Jeg lagde deretter stilen hennes ved hjelp av Redkens Pillow Proof Express Treatment Primer på fuktig hår. Det beskytter håret opptil 450 grader, bidrar til å redusere brudd og gir volum. Etter at hun hadde tørket, vinket jeg håret med et strykejern og avsluttet stilen med Redkens Wax Blast. Det er en sprayvoks som er perfekt for å forsterke et strukturert, forvirret utseende, og etterlate et ikke stivt grep.

Boho Inspired Braid

Bilde av en boho-fletning for skulderlangt hårInstagram @kristinthestylist

Sp&En med stilskaper, Kristin Kamarauskas

Salongseier @ Hideaway Salon Retreat i Swedesboro, NJ

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Så gjesten min her var å få gravidfotografier gjort på stranden, så hun ville ha noe strandaktig og morsomt (nesten med en moder jordfølelse). Jeg synes de teksturerte bølgene og kroneflettet er perfekte.

Noen råd til noen som vurderer det?

Det er definitivt et blikk alle kan trekke av. Gjesten min her hadde fint hår og de teksturerte bølgene fikk henne til å virke fyldigere. Vi brukte litt SexyHair Powder Play Lite på kronen hennes for å gi henne litt mer glans, og avsluttet stilen med AG Tousled Texture etterbehandlingsspray for å gjøre bølgene hennes mer uforsiktig..

Platinum Blonde Shadow Root

Bilde av et platinablondt skyggerot skulderlangt hårInstagram @mandyshairandspa

Sp&En med stilskaperen, Mandy

Sertifisert Hair Professional @ Mandys hår & Spa i Bronx, NY

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er en blond skulderlengde hårfarge som er balayage med en rotfestet effekt.

Min favoritt ting med dette utseendet er at det lar klienter som drømmer om å være blondiner (men ikke kan trekke ut et helt blondt utseende) endelig kunne være en blondine og fortsatt beholde sin grunnleggende hårfarge!

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg anbefaler deg definitivt å kjøpe Olaplex eller en annen dyp balsam og sølv/lilla sjampo. Det vil bidra til å fukte håret og opprettholde fargetonen slik at det ikke blir messing.

En bemerkelsesverdig rosagullfarge

Bilde av et bemerkelsesverdig rosagull skulderlangt hårInstagram @daniellebadgerhair

Sp&En med stilskaperen, Danielle Badger

Hair Designer @ This or Die Salon i Los Angeles, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en lang bob, også kjent som en lob. Det er et snitt i en lengde som har innvendig lagdeling for å skape tekstur og fjerne vekten, slik at den ikke blir til en trekant på hodet ditt.

Min favoritt ting er rosetonen i håret hennes! Jeg brukte den eneste rose toning -veganske sjampoen som er på markedet. Det kalles Surface Rose Shampoo and Conditioner. Det vasker rett ut etter 1-3 vasker, og du vil få blondt hår igjen. Dette er perfekt for noen som er redd for å farge håret, men ønsker noe morsomt og midlertidig.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette utseendet er flott for folk som ønsker å forlenge nakken. Men den må kuttes på riktig sted, som vanligvis er kragebeinet. Det varierer for hver person. Dette kuttet er veldig tilpasset hver person, selv om det til tider ser enkelt ut. Sørg for at stylisten din forstår ansiktsform og kroppens konturer.

Perfekt rett askeblond

Bilde av et helt rett askeblondt skulderlangt hårInstagram @hair_by_salene

Sp&En med stilskaperen, Salene Jessy

Medeier & Stylist @ Sweet Summer Salon i Miami, FL

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er definitivt en kul blondine. Jeg elsker hvor konsekvent fargen er. Jeg er også besatt av askeblondiner.

Min favoritt med dette utseendet er at det er blondt! Og hvem liker ikke en god blondine? Jeg liker at det gir en illusjon av en blondine uten å lette hele hodet.

Noen råd til noen som vurderer det?

Det første og viktigste er å beholde din naturlige base! Jeg anbefaler å gjøre full høydepunkt og veve hvert stykke og ikke gjøre en grunnfarge. På denne måten, etter hvert som håret vokser ut, har du ikke en streng grenselinje der fargen ble plassert fordi deres naturlige farge alltid er der.

Jeg vil ikke anbefale å gå dette lyset uten Olaplex. Hvis du vil beholde hårets integritet, MÅ du sørge for at du ikke overbehandler og Olaplex forsikrer det.

Jeg anbefaler alltid en fuktighetsgivende sjampo og balsam. Min go-to er Redken All Soft. Du vil også bruke en toningssjampo. Jeg foretrekker Malibu eller Pravana.

Langsveide smell

Bilde av en lang side feid smell på et skulderlangt hårInstagram @quynhair

Sp&En med stilskaperen, Quynh Gip

Frisør @ SOZO Boutique Salons i The Woodlands, TX

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er uanstrengt elegant. Min favoritt er at alle med hårtekstur eller ansiktsform kan bruke den. Og det tar ikke lang tid å style.

Noen råd til noen som vurderer det?

Mitt råd er å alltid tørke smellet først. Etter sjampo, påfør en leave-in balsam og rotløfter.

Fønk smellet med en stor rund børste rett ned, og fei deretter til siden. Når smellet er tørt, snu hodet og tørk håret.

Krøl håret med et 1-tommers krøllejern, og la endene være ute. Jeg holder strykejernet mitt loddrett og krøller meg vekk fra ansiktet. Ikke bekymre deg hvis du ikke kan nå alt håret, det er ok å gå glipp av et stykke her og der.

Deretter sprayer jeg en volumiserende pulverspray og rister den ut.

Hvis klienten har krøllet eller bølget hår, kan de skrubbe det eller lufttørke.

Denne frisyren fungerer best hvis håret er markert, ettersom teksturen vil vise mer.

Frisk flerdimensjonal lilla

Flerdimensjonalt skulderlangt lilla hårInstagram @mirandawiuff

Sp&En med stilskaper, Miranda Wiuff

Frisør og sminkeartist @ Lunatic Fringe Salon i Franklin, TN

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en flerdimensjonal farge på mellomlangt hår. Selv om det er en mørk lilla rot, brukte vi min favorittblokkfargeplassering og blandede tilpassede farger for å utfylle hverandre.

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Vi brukte Paul Mitchell DPL, samt Pravana lilla, blå og fortynnere nyanser. Av hensyn til hårhelse anbefaler jeg vanlige, spisse trimmer og Paul Mitchell Triple Rescue for fargesikker fuktighet og varmebeskyttelse.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Dette er en flott fargeplassering for kvinner i alle hårtyper. Fet farge som dette handler mer om å bli lagt merke til enn å blande seg inn. Hjerte, runde og ovale ansiktsformer bærer dette utseendet godt.

Sunkissed Beachy Waves Bronde

Et attraktivt mellomskulderlangt snitt med beachy bølger og brun hårfargeInstagram @hairbysarahmiller

Sp&En med stilskaperen, Sarah Beukelman

Hårstylist @ Salong O i Murrieta, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en nedsunket, flerdimensjonal blondine på et kragebeinsnitt. Min favoritt med dette utseendet er lengden. Det er ikke for kort, men ikke for langt!

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Jeg anbefaler å bruke en varmebeskyttende olje, et 1 1/4-tommers krøllejern for å lage bølgene og en teksturspray for å dele det ut for et strandaktig utseende.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Jeg tror dette sløve skulderlengdesnittet vil passe til alle klienter. det er virkelig opp til klienten hvordan de vil style det fordi du kan gjøre så lite eller så mye du vil med denne lengden!

Trendy Honey Long Messy Bob

En trendy skulderklippet lang bob -frisyre med honningblond hårfargeInstagram @samdowellhair

Denne rotete skulderlengdebobben er perfekt for det hverdagslige utseendet som er en hårlengde.

Sp&En med stilskaperen, Samantha Dowell

Stylist @ Jeffrey Lamorte Salon i Frankfort, IL

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Dette utseendet er en veldig populær og trendig lang bob. Jeg liker at den har et innblandet, uanstrengt utseende og kan brukes både beachy/rotete eller slank.

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Lag løse bølger med rette ender med et 1-tommers krøllejern eller flatjern, og avslutt deretter med en hvilken som helst tørr teksturspray for å få bølgene til å se naturlige og innbygde inn.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Dette utseendet er flott for unge jenter som er lei av det lange, tunge, enlange håret, men er redde for å gå veldig kort. Denne stilen ser også bra ut med balayage -farge!

Skulderlengde lagdelt hår

Bedårende lagdelt skulderlangt hårklippJoseline / Instagram

Sp&A med Style Creator Joseline Vargas

Eier og fargelist ved De Colores i Pasadena, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva du liker best med det?

Skulderlange hårklipp som dette er klassiske. Det er lite vedlikehold, men ikke kjedelig i det hele tatt! Denne klienten har fint hår, og da vi la til de lengre lagene, forvandlet det kuttet og la litt sprett til hennes normalt slappe hår. Jeg elsker at noe så enkelt virkelig kan lyse opp et ansikt!

Hvilke produkter vil du anbefale for dette utseendet?

For dette utseendet brukte jeg et nytt produkt kalt Puff Me by Design.Me. Det er en pulvertåke som kan brukes til å oppnå volum og tekstur, med litt grep også.

Hvilke hudtoner og hårtyper kan trekke denne kombinasjonen av farger/stil best ut?

Jeg sier alltid at en kvinne med hvilken som helst hudfarge kan trekke av hvilken som helst farge så lenge de har de riktige undertonene. Det er opp til deg og stylisten din å ha den konsultasjonen for å få den riktige matchen.

Hva er ditt beste tips når det gjelder å gjenskape/vedlikeholde denne fargen/stilen?

For denne klienten anbefalte jeg at hun kom hver fjerde til sjette uke for en berøring om gjenveksten siden vi dekker grått hår. For å gjenskape stilen hjemme trenger du bare en god rundbørste, en føner og en teksturiserende eller volumiserende spray for påføring etter føntørket.

Sexy krøller med briller

En jente med briller som har en bemerkelsesverdig mørk skulderlang lengde og fargeAimee Sanchez / Instagram

Sp&A med Style Creator Aimee Sanchez

Frisør @ William Edge Salon i Nashville, TN

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva du liker best med det?

Denne klienten har naturlig tykt, grovt og krøllete hår. Sammenlignet med hennes normale utseende, er dette faktisk en ekstremt jevn og elegant stil. Jeg elsker den løse og avslappede følelsen av bølgene og teksturen og volumet som lånes til stilen fra hårets naturlige tekstur. Jeg sørget for å gi henne et skulderlangt snitt som ville style godt krøllete eller glatt, som hadde mye bevegelse og en sterk form, men ingenting for tungt eller sløvt.

Hvilke produkter vil du anbefale for å skape og vedlikeholde dette utseendet?

Jeg prepped dette håret med Aveda Brilliant Damage Control. Jeg bruker dette på nesten alle gjester fordi det er et varmebeskyttende middel og en detangler. For å redusere krus og glans, brukte jeg Aveda Smooth Infusion Style Prep for å rette opp krøllen hennes. For ekstra grep brukte jeg Smooth Infusion Glossing Straightener. Jeg avsluttet med Dry Remedy Oil for å tilføre ekstra glans og fuktighet.

Krøllete hår er naturligvis litt tørketrommel og mer krøllete enn glatt hår. Denne klienten sjekket inn igjen hos meg noen dager etter avtalen og ga meg beskjed om at stilen hennes fortsatt var vakker.

Hvilken type person ville dette utseendet fungere best for?

Dette er et veldig allsidig utseende og form som enkelt kan tilpasses avhengig av hårtekstur.

Hva er ditt beste tips for noen som vurderer dette utseendet?

Dette ville være et veldig lite vedlikeholdsutseende for noen med glatt til bølget tekstur. Hvis noen har ekstremt strukturert hår og ønsker denne stilen, vil det bli lagt litt mer tid og krefter på å oppnå dette utseendet. Uansett har den en vakker og uanstrengt finish!

Fantastisk lagdelt klippelapp for tykt hår

Skulderlengd lobskutt for tykt hårInstagram @tyler_the_hairstylist

Layered Lob hårklipp for skulderlangt hår er så populære akkurat nå og er veldig lett å administrere.

Skulderlange frisyrer på denne lengden er fremdeles lange nok til å kaste seg ut i en rotete bolle eller hestehale de dagene du bare ikke har lyst til å style det.

For å style, bruk en leave-in balsam (R+Co’s Prep Spray) samt en fuktighet og glanskrem fra mellomlengdene til ender (R+Co’s High Dive). Begge disse inneholder varmebeskyttende midler som er så viktige å bruke når du styler!

Deretter bruker du en rotspray eller volumizer som Maximista av Oribe fordi den gir et godt løft uten å være for klebrig. Det er veldig brukervennlig, og alt du trenger å gjøre er å spraye det seksjon for seksjon ved roten mens du tørker. Når alt var glatt og tørt, avslutt med en lys hårspray bare for å holde alt tamt.

Du kan også lage strandbølger. Bruk en 1 til 1 inch-tommers stav eller krøllejern og pakk håret rundt for å oppnå de rotete bølgene som ser så forvirrede og uanstrengt ut. Fullfør det utseendet med å krase inn en mengde perle i størrelse R+Co’s Mannequin Styling Paste, så er du klar.

Avhengig av ansiktsformen din, er det hvor stylisten din vil vurdere å gjøre et lengre smell. Hvis du har et slankt ansikt, kan du ta pannen litt kortere. Uansett ansiktsform kan denne lengden tilpasses dine behov.

Bare forbi skuldrene for sommeren

Like forbi det skulderlange håret for sommerenInstagram @jakeseitchik

Sp&En med stilskaperen, Jake Seitchik

Frisør @ Number 9 Salon i St. Petersburg, FL

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva du liker best med det?

Jeg vil beskrive dette er uanstrengt, jente-on-the-go hår. Min favoritt med dette utseendet er hvor slitesterk det er. Enten hun styler det eller bærer det ugjort og litt rotete, ser det fortsatt flott ut.

Hvilke produkter vil du anbefale for å skape og vedlikeholde dette utseendet?

For å omfavne naturlig bølge ved lufttørking, er havsaltspray veien å gå. Hvis du krøller med et strykejern, skill krøllene med en tørr teksturspray. Oribe gjør en flott!

Hvilken type person ville dette utseendet fungere best for?

Dette utseendet er virkelig ideelt for alle. Det er smigrende på hver kvinne, og det er så enkelt å lage formell eller bruke casual.

Hva er ditt beste tips for noen som vurderer dette utseendet?

Mitt beste tips er å leke med noen løse curling/vinketeknikker fordi det er da jeg synes denne stilen ser best ut. Hold den også rundt kragebenelengden, og du vil fortsatt ha mye hår å jobbe med.

New Wave Textured Shag

En fantastisk strukturert medium shag -frisyreInstagram @colorclassy_byjess

De mørke krøllene rett over skulderlengden skaper en punktlig frisyre for eldre kvinner. Det er det perfekte skulderlange hårklippet med smell.

Sp&En med stilskaperen, Jessica Francis

Senior Stylist/ Assistant Manager @ Studio G Salon i Stafford, VA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva du liker best med det?

Dette er en ny bølge teksturert shag. Gjesten min ønsket seg en skulderlengde med smell som et tilbakeblikk på hennes mer ungdommelige dager. Hun har en naturlig bølge i håret, så jeg laget en strukturert, lang, shaggy hårklipp med en buet, bratt fryns. Min favoritt ting ville være fleksibiliteten for bevegelse og allsidigheten.

Hvilke produkter vil du anbefale for å skape og vedlikeholde dette utseendet?

Vi brukte Mirror Smooth (et lett utjevningsserum) for utblåsningen, deretter krøllet med et flatt jern og sprayet i Full Effect for å gi en strukturert finish.

Hvilken type person ville dette utseendet fungere best for?

Hvis du vil ha det, har du det! Jeg elsker dette utseendet for mennesker med naturlige bølger, mennesker på farten og jenter som liker å prøve flere utseende med hårklippene.

Hva er ditt beste tips for noen som vurderer dette utseendet?

Sørg for at du har tid og produkt om morgenen for å gi oppmerksomheten dette utseendet kan kreve! Be alltid stylisten om å forklare hvordan du gjenskaper denne stilen, samt hvilke produkter og verktøy du trenger.

Stilig, men likevel edgy

elegant kantet skulderlangt snittInstagram @hairdesignsbychristine

Sp&En med stilskaper, Christine Nguyen-Hill

Frisør @ Statements the Salon i Woodbridge, VA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva du liker best med det?

Se elegant og edgy på samme tid! Jeg elsker sammenkoblingen av den mellomlange hårklippningen med sølvfargen fordi den på en måte gir fra seg denne spunky, avslappede stemningen.

Hvilke produkter vil du anbefale for å skape og vedlikeholde dette utseendet?

Jeg anbefaler er Viral Extreme Silver -sjampoen for å opprettholde hårfargen. Når det gjelder skulderlengde løse krøller, anbefaler jeg en hårstav som flatjern og krøllejern noen ganger kan falme hårfargen tilbake til blond.

Hvilken type person ville dette utseendet fungere best for?

Enhver ansiktsform kan fungere med denne fargen! Når det gjelder den spesifikke nyansen av sølv, vil det være avhengig av hudtonen din. Overraskende nok kan imidlertid de fleste trekke av sølvhår! Denne stilen fungerer godt med stilige handlinger, og til og med spinky, edgy mennesker. Hvis du er noen som leter etter et lite vedlikeholdende hår, er dette ikke noe for deg.

Hva er ditt beste tips for noen som vurderer dette utseendet?

Jeg anbefaler at du besøkte en profesjonell og erfaren stylist, ettersom dette er et utseende som kan ta et par prosesser før du oppnår sølvfargen. Sluttresultatet kan til og med kompromittere hårets integritet, men en konsultasjon med en autorisert profesjonell vil gjøre deg klar for suksess!

Multi-Tonal

Et flerfarget mørkbrunt skulderlangt hårklipp og fargeInstagram @charlotte_green_

Sp&En med stilskaperen, Charlotte Green

Kunstnerisk leder @ Louise Woods Hair Studio i Leicester, England

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva du liker best med det?

Dette er en allsidig, flerfarget, mellomlang stil.

Hvilke produkter vil du anbefale for å skape og vedlikeholde dette utseendet?

For å skape og opprettholde dette utseendet, vil jeg anbefale å bruke en volumiserende rotløftemousse og en havsaltspray.

Hvilken type person ville dette utseendet fungere best for?

Det flotte med dette utseendet er at en versjon av den passer for alle, ettersom du kan tilpasse formen rundt fronten for å passe og flate de fleste ansiktsformer. Det er flott for noen med en travel livsstil, ettersom du kan krympe litt havsaltspray i og du er i gang.

Fargemessig er disse tonene perfekte for alle med en lysere hudtone for å varme den opp og brune eller hasselblå øyne for å virkelig få dem til å poppe. Personlig sett vil denne stilen passe alle som kjeder seg lett, ettersom du kan endre den for å lage så mange forskjellige utseende. Det er nok lengde for en updo, du kan vinke den med tang/en tryllestav, eller glatte og polere den med strykejern. Du kan ha et annet utseende for hver dag!

Hva er ditt beste tips for noen som vurderer dette utseendet?

Mitt beste tips for noen som vurderer dette utseendet er å be om tekstur for å virkelig bryte hårklippet, og å gå for gratis toner et par nivåer lysere og lysere enn den naturlige basen, slik at de alle blander seg og forsvinner inn i hårklippet sammen.

Blond tekstur & Bevegelse

Et vakkert blondt skulderlangt hårklipp for bevegelseInstagram @alecia_theblvd

En imponerende blond farge med langt frynsekutt på skulderlangt hår.

Sp&En med stilskaperen, Alecia Brown

Stylist/eier @ BLVD i Peoria, AZ

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva du liker best med det?

Dette utseendet har mye tekstur og bevegelse. Det er et snitt som går over fra den aldri så populære “lobben” til mer et mellomlangt utseende. Jeg elsker dette utseendet fordi det er så allsidig. Du kan bruke den slank og rett, eller gi den mye volum og tekstur.

Hvilke produkter vil du anbefale for å skape og vedlikeholde dette utseendet?

Jeg anbefaler Unite U -olje gjennom endene for glatthet og fuktighet og Unite Expanda -volum for en rotforsterkning og volum. Hvis du vil ha et mer levende utseende, avslutt det med en tørr teksturspray som Unite Texturiza.

Hvilken type person ville dette utseendet fungere best for?

Dette hårklippet er for praktisk talt alle. Det ville virkelig smigre enhver ansiktsform og hudtone. Selv noen med virkelig krøllete hår kan rocke dette hårklippet, det ville bare ha et helt annet utseende.

Hva er ditt beste tips for noen som vurderer dette utseendet?

Produktet er nøkkelen! Jeg anbefaler også å holde utkantområdet lengre. Jeg tror at hvis kanten blir mye kortere, gir den en helt annen følelse som kanskje ikke er like aktuell og trendy.

Uformelt & Søt

Storslått skulderlangt mørkt hår med høydepunkterInstagram @nichole_steph00

Sp&En med stilskaperen, Stephanie Schmidleutner

Designer @ Illusions Color Spa i St. Louis, MO

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva du liker best med det?

Dette er en uformell og søt hårklipp på skulderlangt hår. Min favoritt med dette utseendet er at det er morsomt og trendy

Hvilke produkter vil du anbefale for å skape og vedlikeholde dette utseendet?

De beste produktene for dette utseendet ville være tekstur og volumprodukter. Jeg brukte IGK Texture Foam, IGK Texturizing Spray og Oribe Superfine Hairspray

Hvilken type person ville dette utseendet fungere best for?

Dette utseendet fungerer for alle hårtyper og personligheter.

Hva er ditt beste tips for noen som vurderer dette utseendet?

Dette utseendet er lettere å style når du bruker de riktige produktene!

Konvertibel tekstur

Konvertibel tekstur frisyreInstagram @katelyn.harter.hairstylist

Sp&En med stilskaperen, Katelyn Harter

Frisør @ Alchemy Salon and Spa i Sacramento, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Denne frisyren for skulderlangt hår har mye konvertibel tekstur, noe som gjør den perfekt for strandbølger eller slank for et møte eller intervju.

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Jeg elsker Rockaway spray for tekstur ved røttene samt Trophy for å avslutte utseendet med glans og tekstur. Begge laget av R+Co.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Dette utseendet er perfekt for alle som ønsker å gjøre en stor endring uten å gjøre et stort snitt. Det er flott for alle hårtyper og kan enkelt tilpasses enhver situasjon.

Skulderlengdehår med smell

En bemerkelsesverdig rett frisyre med et skulderlangt snitt og smellInstagram @marchyrizzhair

Sp&En med stilskaperen, Marcella Rizzuto

Frisør @ Prep Hair i Winnipeg, Canada

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Dette utseendet er et klassisk skulderlangt hår med smell. Det er et moderne inntrykk av en retro fryns. Min favoritt ting om det er tekstur og morsom følelse det generelle utseendet har.

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Det beste produktet for å opprettholde dette utseendet må være Chiffon fra R+Co. Den er flott rundbørstet inn og gir fint volum, men en jevn finish. Jeg liker også å legge til litt Salty Dog fra Evo etter tørking for å gi den en litt strukturert kant.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Jeg anbefaler dette utseendet for noen med middels til tykt hår. Hvis håret ditt er veldig fint, vil jeg foreslå å ta lengden litt kortere for å sikre fylde i endene. Dette utseendet er flott for enhver ansiktsform, men vanligvis, hvis du har et rundere ansikt, vil det å legge til en fryns fremheve det. I så fall vil det være mer flatterende å bringe frynsene nærmere kinnbeina. Du kan virkelig leve hvilken som helst livsstil for å ha dette utseendet, men en fryns er alltid litt mer vedlikehold, så ta hensyn til det før du tar steget!

Skulderlengde Bob

Allsidig skulderlang vinklet bob-hårklippInstagram @editdowntownsalon

En skulderlang bob er ideell for kvinner med flatt hår. Dette er også et toppvalg for kontorfrisyrer.

Sp&En med stilskaperen, Kyle Bradshaw

Deleier og stylist @ Edit Downtown Salon i Salisbury, MD

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette utseendet som en lapp. Lobben er definitivt en av mine favorittstiler. Den har så mye allsidighet og er svært lite vedlikehold. Hvis enkelt og stilig er noe du leter etter, ville flippen være perfekt for deg.

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Produkter er viktige for å opprettholde enhver stil. Her brukte jeg Total Results Wonder Boost. Denne klienten har fint, tynt, rett hår og var på utkikk etter litt mer kropp. Ved å bruke Wonder Boost og manipulere håret med en rund børste skapte akkurat den rette mengden volum og stil for henne. Et varmebeskyttende produkt ville være bra for enhver klient over hele linjen.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Dette utseendet er perfekt for klienten som trenger et lite vedlikehold, profesjonell frisyre som flyr ut av døren. På dager du har litt ekstra tid, legg til noen krøller og du har et annet utseende. Hvis du våknet sent og er presset på tid, kast et lite produkt i det og dra! Denne flippen passer stort sett til enhver ansiktsform og hårtype. Jenter med krøllet skulderlangt hår må vurdere krøllmønsteret de har, da dette kan spille inn hvor kort eller langt det er å klippe håret.

Mykt og enkelt

En myk og enkel frisyre like under skulderlengdenInstagram @rheafaith_hair

Sp&En med stilskaperen, Rhea Frohmader

Frisør @ Main Street Salon i Sumner, WA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Jeg elsker hvor enkelt dette skulderlange håret er. Den har mykheten i malt hår, men med litt mer pop!

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Vi brukte Kevin Murphy Antigravity Spray for å gi litt høyde og hold mens vi stilte, og avsluttet deretter med en liten Kevin Murphy Hair Resort Spray for litt stramhet

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Det som er flott med både fargen og snittet er at de hver kan fungere for så mange mennesker. Dette utseendet er ganske lavt vedlikehold, så du kan gå måneder mellom fargetimene. Lengden er lett å krølle eller rette, og du kan fortsatt bruke den i en hestehale.

Sjokolade brun tekstur

En strålende sjokoladebrun skulderlang hårfarge & amp; skjæreInstagram @ashleyannehair

Sp&En med stilskaperen, Ashley Johnson

Independent Cut + Color Specialist @ Salon Gold i Minneapolis, MN

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette utseendet som et skulderlangt, lett strukturert utseende som er subtilt lengre foran. Hun liker lite vedlikeholdsfarge, så jeg håndmalte høydepunkter og fjærte dem mykt opp mot roten for å skape et utseende som ville vokse pent ut av seg selv.

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

For enhver fargeklient anbefaler jeg en sulfatfri, fargesikker sjampo for å opprettholde tonen og helsen til håret. Jeg liker å holde det enkelt når det gjelder produkter fra styling av skulderlangt hår, så jeg brukte et varmebeskyttende middel før føntørking og en teksturpasta i endene for å fullføre.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Det jeg liker mest med denne trenden er allsidigheten i den. Jeg føler at de med hvilken som helst ansiktsform kan rocke den. Det handler om de siste detaljene som tilpasser den spesielt til klienten. Jeg finner ut at dette utseendet vokser pent ut og ikke krever seks til åtte ukers vedlikehold av kortere utseende over skulderen.

Karamell langlag

En nydelig balayage skulderlange lagInstagram @karlasloveforbeauty

Den drømmende skulderlengde frisyren med lag og karamellhøydepunkter.

Sp&En med stilskaperen, Karla Perezrea

Uavhengig kolorist/frisør @ Studio J Salon i Benicia, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en mellomlang frisyre med beige/brune lange lag og buttery blonde balayage. Jeg elsker hvordan utseendet fremstår uanstrengt, men polert.

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Jeg anbefaler en flott fargesikker sjampo og balsam (Pureology), en primer (Bumble and bumble), en føntørr krem ​​(Joico) med bruk av en rullebørste (Olivia Garden) og en god føner.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Denne frisyren ville fungere med tykkere hår og omtrent hvilken som helst ansiktsform. Dette utseendet er flott for kvinnen som liker å føle seg polert, men ikke altfor ferdig.

Shag-inspirert

En av de beste skulderlange shag-hårklippene du finnerInstagram @sofiawithaf31

Sp&En med stilskaperen, Sofia Nordhamn

Stylist @The Livingroom Salon i Costa Mesa, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive utseendet som strukturert, skulderlangt, shag-inspirert snitt. Allsidigheten til stylingsmuligheter er uendelig. Du kan gå fra rocker til bohemisk bølgete, fra rett til med tekstur eller festet på forskjellige måter.

Min favoritt ting om det er at det er en veldig allsidig stil som kan brukes med hårets naturlige tekstur. Denne klienten har tilfeldigvis en flott naturlig bølge i håret, og det var en del av det som inspirerte meg. Hun kan også bære den blåst ut glatt eller rettet, eller med mer definerte og polerte bølger. Hun har også nok lengde til å bære den hvis hun vil.

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Jeg er fan av Oribe, så jeg brukte Curl Gloss på håndkletørt hår for å fremme den naturlige teksturen og legge til glans. Jeg spredte håret hennes og la tekstur tørr spray på røttene for ekstra volum og tekstur. Til slutt brukte jeg Fiber Architect for å definere tekstur på endene.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Jeg anbefaler dette utseendet for personer med naturlig bølget hår på skulderlengde som har en lav vedlikeholdstype og vasketype. Det er også et flott utseende for noen som liker å se mer bevegelse og tekstur innenfor hårets lengde. Som jeg nevnte tidligere, er det en veldig allsidig stil som virkelig kan brukes i hvilken som helst lengde. Det er et ideelt utseende for noen som ønsker en enkel og moteriktig stil, eller en annen silhuett enn den typiske mellomlengden med lang lag. Pluss det vokser fint ut også!

Tatoverte Undercut

Tatoverte underskår på bølget skulderlangt hårInstagram @stylistwitch

Hvis du leter etter raske frisyrer med litt teft, vil denne gjøre det. Med håret tatovering, legg det inn i en oppdatering for å gi det det edgy utseendet.

Sp&En med stilskaperen, Chloe Loesch

Stylist / Makeup Artist @Rocco Altobelli Salons i Minneapolis, MN

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Jeg elsker hårklipp som har mye allsidighet, og det er noe flott med denne skulderlengden. Det er lett å style som en bob, og fremdeles lenge nok til å hestehale det når du trenger det av veien. Du kan også gjøre en morsom halv opp -stil når du vil ha noe mer interessant!

Jeg elsker tillegg av denne typen frakoblet underskjæring med en hårtatovering. Det er en veldig kul måte å vise frem kanten når du vil, og du kan enkelt dekke det når du har lyst til å beholde utseendet ditt mer klassisk.

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Disse hoppende strandbølgene kan oppnås med hvilket som helst flatjern mellom en og to centimeter bredt. Forbered håret med et varmebeskyttende middel og mousse med lett hold, tørk deretter håret helt før du bruker flatjernet ditt.

Jobb deg rundt hodet og krøll deg i små deler med flatjernet. Brikkene rundt ansiktet ditt skal være krøllet tilbake og vekk fra ansiktet ditt, men etter det skaper veksling mellom krølling bakover og fremover dette forvirrede/strandete utseendet.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Lobben er flott for alle som ikke vil jobbe med å håndtere veldig langt hår, men ikke er sikker på om de vil gå helt kort. Det er også spesielt bra for rette eller bølgete damer med fint hår som blir sprøtt i endene når det blir for langt og lagdelt. Loben holder disse hårtypene til å se sunne og fulle ut!

Den tatoverte underkanten er fantastisk for alle som liker å sette håret opp og vise sin kantete noen ganger, men kanskje også trenger å tone det ned for et profesjonelt arbeidsmiljø.

Flerfarget lapp

Flerfarget Lob-frisyreInstagram @hairbykailey1

Sp&En med stilskaperen, Kailey Lux

Hår- og sminkedesigner @ The Image Salon and Day Spa i Pleasanton, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Min favoritt med denne fargen er at hun har alle tre fargene hun ønsket brune røtter, blonde og morsomme farger. Jeg elsker å jobbe med Joico -farger. Jeg ga henne fire fargetyper som ga henne litt morsom farge uten å være for mye.

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Jeg anbefaler den lilla eller blå Celeb Luxury Viral sjampoen og balsamen. Jeg liker også sjampoen Joico Color Safe.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Den lange lob -kuttet er flott for alle ansiktsformer. Det er også flott for fint hår fordi det gjør håret tykt og gir litt volum. Det er en av mine favoritter fordi du virkelig kan tilpasse hårklippet (og fargen!) For klienten.