Tänä vuonna liian lyhyet leikkaukset ovat trendejä, joissa on paljon ainutlaatuisia kampauksia. Nämä trendikkäät kampaukset ovat myös trendejä tai mustat naiset kantavat niitä. Mustat naiset tykkää seurata näitä trendikkäitä hiustenleikkauksia kampaus näyttää tyylikkäältä ja seksikkäältä. Tässä on joitain suosittuja ja trendikkäimpiä esimerkkejä kampauksista, jotka ovat liian trendikkäitä ja tyylikkäitä ja joita myös houkuttelevat mustat naiset.

Tänä vuonna liian lyhyet hiustenleikkaukset ovat trendejä kihara ja aaltoileva kampaus. Nämä kampaukset näyttävät liian kauniilta ja tyylikkäiltä.

Kiharat lyhyet aliarvostus mustille naisille

Lähde

Vaaleat hiusten värit näyttää trendikkäältä lyhyillä ja ainutlaatuisilla aliarvostuksilla tai kampauksilla. Kaikki vaaleammat ja tummemmat sävyt vaaleiden hiusten värisävyissä ovat trendeissä hämmästyttävien lyhyiden kampausten kanssa ja mustat naiset kantoivat myös näitä hämmästyttäviä hiusvärejä trendikkäillä lyhyillä aliarvostuksilla.

Vaaleat lyhyet kampaukset mustille naisille

Lähde

Afrikkalais-amerikkalainen tykkää myös kantaa hämmästyttäviä lyhyitä ja trendikkäitä kampauksia hämmästyttävillä hiusväreillä.

Lyhyet afrikkalaisamerikkalaiset kampaukset 2013

Lähde

Tässä on toinen hämmästyttävä tyyli lyhyt trendikäs aliarvostus, jota mustat naiset kantavat.

Parhaat lyhyet kampaukset mustille naisille

Lähde

Monet tunnetut mustat naisjulkkikset kantoivat myös trendikkäitä ja ainutlaatuisia hiustenleikkauksia näyttämään seksikkäiltä ja tyylikkäiltä. Tämä tunnettu julkkis Rihanna kantaa hämmästyttävää ja trendikästä lyhyttä leikkausta, jossa on sotkuinen karkea ja kihara kampaus ja myös mustien hiusten värisävy.

Parhaat lyhyet kampaukset mustille naisille-1

Lähde

Mustat naiset haluavat kantaa trendikkäitä lyhyitä hiustenleikkauksia upeilla kampauksilla.

Parhaat lyhyet kampaukset mustille naisille-3

Lähde

Kaksi sävytettyä hiusväriä näyttävät myös hämmästyttäviltä lyhyiden aliarvostusten kanssa ja mustat naiset haluavat kantaa näitä ainutlaatuisia lyhyitä kampauksia.

Parhaat lyhyet kampaukset mustille naisille-4

Lähde

Tässä on toinen paras esimerkki trendikkäistä lyhyistä kampauksista, joita musta nainen kantaa. Hänellä oli ainutlaatuinen ja hämmästyttävä lyhyt leikkaus, jossa oli kaksi hiusväriä. Hiusten yläosa vaaleiden hiusten värisävyllä ja alemmat karvat mustan hiusten värisävyllä.

Parhaat lyhyet kampaukset mustille naisille-5

Lähde

Parhaat lyhyet kampaukset mustille naisille-6

Lähde

Parhaat lyhyet kampaukset mustille naisille-7

Lähde

Parhaat lyhyet kampaukset mustille naisille-8

Lähde

Parhaat lyhyet kampaukset mustille naisille-9

Lähde

Parhaat lyhyet kampaukset mustille naisille-10

Lähde

Parhaat lyhyet kampaukset mustille naisille-11

Lähde

Parhaat lyhyet kampaukset mustille naisille-12

Lähde

Parhaat lyhyet kampaukset mustille naisille-13

Lähde