Lyhyet shag -aliarvostelut luodaan partaveitsen leikkaustekniikalla, jotta saadaan enemmän tekstuuria lyhyille hiuksille. Lyhyissä pörröisissä aliarvostuksissa on paljon rypistyviä kerroksia, jotka johtavat moderniin sotkuiseen kampaukseen. Lyhyt shag sopii hyvin kuvioitujen otsojen kanssa ja naisille, joilla on kapeammat kasvot. Shagista tuli suosittu 1970 -luvulla kuuluisuuksien, kuten Joan Jettin ja Mick Jaggerin, ansiosta.

Yksi suosituimmista muotoiluvihjeistäni lyhyille hiuksille on, että sinun tulee työskennellä luonnollisen hiusten rakenteen kanssa. Monilla naisilla on hiusten rakenne, joka putoaa jonnekin suorien ja kiharoiden väliin.

Ei ole yksinkertaisempaa ja nopeampaa tapaa muotoilla hiuksiasi kuin löytää takkuinen leikkaus ja kampaus, joka sopii tekstuuriin pikemminkin kuin sitä vastaan.

Oletko valmis inspiroitumaan?

Ennen seuraavaa hiustapaamista tutustu näihin kuviin parhaista naisten lyhyistä shag -leikkauksista ja kampauksista juuri nyt.

Lyhyt 70 -luvun shag Choppy -päillä

Lyhyt 70 -luvun shag -hiustenleikkaus, jossa on katkaisevat päätInstagram @seolahair

Shag -leikkaus näyttää tältä lyhyeltä 70 -luvun shagilta, jossa on rypytettävät päät. Nykyaikaiset lyhythiuksiset aliarvostukset, jotka ovat rypytettyjä, voivat antaa sinulle raikkaan ilmeen! Se kehystää kasvot kauniisti ja antaa hiuksille vaivattoman rakenteen.

Lyhyt Bob Shag sivuosalla

Hopea lyhyt bob shag kampaus sivuosallaInstagram @rachelwstylist

Moderni kierre lyhyellä bob -shagilla, jossa on sivuosa, pitää rakenteen muodossaan. Sivulta erotettu shag toimii loistavasti neliömäisimmillä kasvoilla, koska normaalit täysi otsatukka lyhentää kasvoja entisestään. Tämä sopii myös niille, jotka haluavat sivuttaisen osan. Sivuosan tyylin vuoksi et halua kerrosten olevan liian lyhyitä. Paljon liikkeen muodostuminen kehän ympärille tuo virtausta ja tekstuuria bobiin.

Black Shag Bob vaaleanpunaisilla kohokohdilla

Musta shag bob kampaus vaaleanpunaisilla kohokohdillaInstagram @hairby_hannaemilia

Musta shag bob vaaleanpunaisilla kohokohdilla voi lisätä tyyliisi kirkkautta ja keveyttä. Shag lisää hiuksiin kevyemmän tunteen käytetyistä kerrostekniikoista. Lisääntynyt virtaus ja liikkuminen hiuksiin lisää väriäsi. Kokeile lisätä vaaleanpunaisia ​​kohokohtia mustaan ​​shagiisi syvyyden parantamiseksi.Kirkkaan vaaleanpunainen istuu mustia sävyjä vastaan, jotka sulautuvat kerroksiin.

Lyhyt takkuinen Bob, keskiosa

Lyhyt takkuinen Bob, keskiosaInstagram @hairbybethany

Nämä lyhyet pörröiset bob-kampaukset voidaan ottaa huomioon minkä tahansa naisen hiusten tekstuurissa ja kasvojen muodoissa kasvojen kehystyskerroksilla. Sen on luonut kampaaja Bethany Duffy North Providence, RI.

“Jos harkitset tällaista lyhyttä bob -leikkausta, se on niin vähäinen huolto! Rikkoutuneet lyhyet rinnat ovat täysin pesu ja leikkaus ”, Duffy sanoo.

Duffy suosittelee hankkimaan kiharavoiteen, kuten Davines Love Curl Controller pesupäiville ja Davines Sea Salt Spray -öljyä päivitykseksi muina kuin pesupäivinä, jotta hauska rakenne säilyy..

Jos sinulla on illanvietto, määritä sauvalla muutama aalto sassier shaggy bobsille. Jopa pieni sängynpää tekee siitä upean!

Lyhyt likainen blondi shag -tyyli

Lyhyt likainen blondi shag -tyyliInstagram @alliehairandbeauty

Lyhyt likainen vaalea shag-tyyli on kuvioitu leikkaus, joka on ihanteellinen keskikokoisille tai puolihienoille hiuksille. Idaholainen stylisti Allison Loftin luo lyhyitä shag-leikkauksia tämänkaltaisille naisille. “Isolle otsalle tai laskevalle hiusrajalle tämä leikkausverho antaa hyvän ilmeen”, Loftin toteaa.

Hän lisää: ”Lyhyemmät shag -leikkaukset auttavat naisia, joilla on vähemmän hiuksia, saamaan enemmän vartaloa ja volyymia. Kun hiukset leikataan tekstuurilla lyhyiksi, ne voivat luoda suloisen sotkuisen ilmeen. ”

Lyhyt shag -leikkaus lyhyillä kerroksilla

Shag lyhyillä kerroksillaInstagram @jenikafortrue

Tämä lyhyt takkuinen hiustyyli on niin röyhkeä ja urheilullinen, ja sen loi vanhempi stylisti Jenika Criswell Las Vegasista, NV.

Mukava asia tässä rajatussa shag -leikkauksessa on, että voit saada niin paljon monimuotoisuutta tästä ulkoasusta. Tyylikkäästä ja suorasta aaltoilevaan sotkuiseen ja ärsyttävään.

Hiustyypistäsi riippumatta Criswell suosittelee syvähoitoaineita, lämpösuojaimia ja hiuksiin jätettäviä hoitoaineita. “Salonhoitoihin pääseminen pitämään hiukset terveinä ja kiiltävinä vähintään kerran kuukaudessa”, hän lisää.

Tyttöjen lyhyet hiustenleikkaukset sopivat erinomaisesti niille, jotka eivät välitä siitä, että vievät hieman aikaa saadakseen tyylinsä juuri oikeaksi joka päivä. Tällaisen lyhyen shagin haittoja on se, että se ei ole pestävä ja tyylikäs ulkonäkö.

Kaulan pituus aaltoileva shag otsatukka

Kaulan pituus aaltoileva shag otsatukkaInstagram @hyvinvointi

“Valitse lyhyet hiukset, jotka ovat hieman täyteläisempiä latvoista sen sijaan, että veisit niitä yhtä paljon kuin todellinen shag”, neuvoo mestarityyli Holly Seidel Etelä -Pasadenasta, Kalifornia.

Tässä kuvassa olevien aaltoilevien hiusten ja takkuisten kerrosten luoma täyteys antaa kruunulle enemmän volyymia, ja otsat ja bitit luovat niin imartelevan kehyksen kasvoille.

Tämä lyhythiuksinen leikkaus on myös uskomattoman helppo käyttää. Se toimii yhtä hyvin ilmakuivattuna ja rypytettynä kuin puhallettuina tai käpristyneenä.

”Shag -kampaukset lyhyille hiuksille toimivat niin monilla erilaisilla hiustyypeillä, mukaan lukien hyvin kiharat ja hyvin suorat hiukset. Jos sinulla on hyvin paksut hiukset, pyydä stylistiasi poistamaan paljon irtotavaraa suorilla partakoneilla ”, Seidel lisää.

Jos haluat lyhyitä aaltoilevia shagoja, tiedä, että niitä on eripituisia ja niitä voidaan muuttaa kerrosten määrän ja pituuden sekä otsatukka-/hapsutyylin, pituuden ja täyteläisyyden mukaan..

Leuan pituus Choppy Shag paksuihin hiuksiin

Leuan pituus Choppy Shag paksuihin hiuksiinInstagram @singing_stylist

Nämä leuanpituiset katkeavat shag-leikkausideat sisältävät modernin otteen klassisesta shagista lyhyille hiuksille.

Lyhyet shag -leikkaukset paksuihin hiuksiin ovat loistava tapa poistaa irtotavara ja raskaus.

👉 Katso lisää leuan pituisia kampauksia.

Erittäin lyhyt Balayage Shag

Erittäin lyhyt Balayage ShagInstagram @emilya_filippa_do

Tämä suosittu lyhyt shag on vähän huoltoa vaativat vaaleat hiukset, jotka ovat innoittamana Anh Co Tran. Sen loi koloristi ja stylisti Emilya Filippa Do, Austin, TX.

“Erittäin lyhyet takkuiset hiustenleikkaukset sopivat erinomaisesti naisille, joilla on vahvat leukaluut”, hän lisää.

Lyhyt ranskalainen kerroskerros

Lyhyt ranskalainen kerroskerrosInstagram @cindi.love

Tämä ranskalainen lyhyt shag -tyyli on rento vaivattomalla esteettisyydellä, joka liikkuu ranskalaisen tyttöjen ja 70 -luvun rock and roll -tunnelman välillä. Sen on luonut kampaaja ja omistaja Cynthia Valdez De Gamboa McAllenista, TX.

Tämän lyhyen leikkauksen ja siirtymien sisäkerrokset antavat sille raikkaan kuvioidun shag -tyylin. Nyt voit käyttää hiuksia leikkaamalla, joka esittelee persoonallisuutesi helposti.

”Tämän kampauksen epävarmuus on ihanteellinen liikkeellä olevalle tytölle, joka voi sitoutua vähintään kahteen muotoilutuotteeseen ja kestää vähintään kymmenen minuuttia. Lyhyiden, pörröisten hiusten leikkausten ohuille hiuksille pitäisi lisätä hiuksiin liikettä ”, hän selittää.

Tuotteet, kuten ranta -aallot, tekstuurinen merisuihku tai tekstuurisavi on helpoin tapa säilyttää tämän lyhyen takkuisen kampauksen raikas ja vaivaton esteettisyys.

Lyhyt ja tyylikäs Shaggy Lob

Lyhyt ja tyylikäs Shaggy LobInstagram @nicollemaryanabeauty

“Tämä on suloisin idea lyhyestä hiuksenleikkauksesta naisille”, väittää kampaaja Nicolle Muldowney Lathanista, NY.

Tyylikäs shaggy lob haircut on moderni käänne retro -tyyliin.

”Tiedä, että takkuisissa lyhyissä tyyleissä pitäisi olla kerrospukeutuminen ja täyteaineen poisto. Näin siitä tulee loistava tapa muotoilla takkuinen, lyhyt leikkaus suurilla, löysillä aalloilla ”, Muldowney lisää.

Razored Shaggy Pixie Cut yli 60

Razored Shaggy Pixie Cut yli 60Instagram @lissettehair

Tämä on hyvin lyhyt takkuinen leikkaus naisille 60 -luvulla luonnollisesti kuvioiduissa hiuksissa. Sen on luonut kampaaja Lissette Brito Edgewaterista, NJ.

Tämä on lyhyt ja siksi se on vähän huoltoa vaativa leikkaus, joka on edelleen tyylikäs.

Tämä takkuinen sato on täydellinen lyhyt leikkaus 60-vuotiaille. Tämä piikikäs pikkuhartia voidaan luoda uudelleen kotona helposti ja minimaalisella kuivauksella.

Brito sanoo käyttävänsä kosteuttavaa shampoota, kuten MoroccanOil, kiillon lisäämiseksi ja luonnollisen tekstuurin kuivumisen estämiseksi. “Lopuksi lopuksi pieni Redken Outshine, joka lisää määritelmää vanhempien naisten takkuisille hiuksille”, hän lisää.

Katso lisää pikseleitä 60 -vuotiaille naisille

Shaggy Long Pixie Cut

Shaggy Long Pixie CutInstagram @salonpuremtl

Hanki lyhyt shag -leikkaus, kuten pitkä pixie -leikkaus, joka on helppo käyttää muutamissa eri shag -hiustyyleissä. Otetaan esimerkiksi tämä pörröinen pikseli. Naisilla, jotka harkitsevat lyhyitä shag -leikkauksia, muista, että kuvassa olevalla naisella on melko ohuet hiukset.

Jos harkitset lyhyitä pörröisiä hiustyylejä ja sinulla on paksut ja/tai karkeat hiukset, saatat joutua työskentelemään hiukan vaikeammin muotoillaksesi hiuksesi ilman, että ne näyttäisivät typeriltä.

Lyhyempi Shaggy Angled Bob

Lyhyempi Shaggy Angled BobInstagram @hiukset

Kulmainen takkuinen bob lyhyillä hiuksilla on trendi juuri nyt, koska se on suhteellisen helppo tyyli saavuttaa kotona pienellä vaivalla. Midgley Ross Howe, stylisti ja Howe Hairin omistaja Kapkaupungissa, Etelä -Afrikassa, loi tämän modernin shag -leikkauksen.

Howe sanoo, että tärkein asia, joka on otettava huomioon leikkaamalla hiuksia, on se, että paksut lyhyet hiukset eivät aina ole helpoin vaihtoehto. “Muotoilua varten se on kuitenkin helppoa, kun saat siitä kiinni”, hän selittää.

Tämä shag -kampaus lyhyillä kerroksilla toimii parhaiten naisilla, joilla on lyhyet hienot tai keskipitkät hiukset.

Sinun on oltava valmis käyttämään jonkinlaista tuotetta, kuten moussea tai tekstuurisuihketta, jotta se saa sen pörröisen ulkonäön ja pitävyyden. Jos lyhyet hiukset ovat melko kiharat tai suorat, pihdin käyttäminen on helpoin tapa saada täydellinen täydellinen lyhyt kesäaalto.

Höyhenpeitteinen lyhyt pilkottu shag

Höyhenpeitteinen lyhyt pilkottu shagInstagram @kauneus

“Kuvioitu bob -shag lyhyillä hiuksilla, joissa on höyhenpeitteisiä kerroksia sen sijaan, että istuisivat päällekkäin”, selittää tyylin luoja ja kampaaja Sara Carden Costa Mesasta, Kalifornia.

Tämä julkkis shag -inspiraatio luo nykyaikaisemman ja monipuolisemman bob -kampauksen.

”Lyhyet takkuiset kampaukset sopivat erinomaisesti naisille, joilla ei ole paljon luonnollista tekstuuria taistellakseen. Siksi leikkaukseen on hyvä lisätä takkuinen kerros ”, Carden sanoo.

Tämä on yksi parhaista shag-leikkausideoista pesu-ja-mene-tyylille, joka sopii erinomaisesti ohuille hiuksille. Lyhyt pituus sopii parhaiten naisille, joilla on sydän tai soikea kasvomuoto.

Lyhyet partakoneet takkuiset hiukset

Lyhyt partaveitsi ShagInstagram @jpattonsalon

Tämä lyhyt partahöylä leikkaus on täynnä tekstuuria ja veistettyjä kappaleita, jotka tekevät siitä nuorekkaan ja hauskan käyttää. Sen loi stylisti Julia Patton San Franciscosta, Kaliforniasta.

Lyhyet kerrokselliset aliarvostukset näyttävät usein tekemättömiltä tai eläviltä, ​​joten ne toimivat hyvin vähän huoltoa vaativille naisille, jotka eivät halua shampoota ja muotoilla hiuksiaan usein.

“Jos tutkit suosittuja lyhyitä shagoja etkä ole varma, toimiiko se sinulle, järjestä 15 minuutin konsultointi stylistisi kanssa. Tuo joitain kuvia, joista pidät, jotta stylistisi voi muokata lyhyen, karkean leikkauksen, joka sopii parhaiten hiusten rakenteeseen ja kasvojen muotoon ”, Patton selittää.

Kuinka muotoilla lyhyt shag:

– Pyyhekuivaa hiukset hyvin

– Lisää suolaa

– Käytä hiuksiasi muotoillessasi käsilläsi

Moderni lyhyt A-Line Shag

Moderni lyhyt A-Line ShagInstagram @misahara5

Muotoilija Margarita Ford, Moorpark, CA, loi tämän modernin A-linjaisen shag-leikkauksen lyhyille hiuksille. Se on todella naisellinen leikkaus.

Parhaissa lyhyissä shakeissa on paljon tekstuuria, jotka toimivat kaikille hiustyypeille.

“Tämä lyhyt leikkaus sopii erinomaisesti naisille, joilla on hienot tai keskikokoiset hiukset. Se näyttää paksummalta, seksikkäämmältä ja voi auttaa sinua poistamaan takkuisen trendin lyhyille hiuksille ”, Ford sanoo.

Tyyli:

– Kenra Volumizing Spray juurella

– Puhalla kuivaksi pyöreällä harjalla.

– Kun hiukset ovat kuivat, suihkuta Kenra Professional Heat Block Spray -suojalla tasaisen silityksen aikana.

– Lopuksi suihkuta Kenra Dry Texture Sprayllä.

Shaggy Cut lyhyellä särmällä

Shaggy Cut lyhyellä särmälläInstagram @yukistylist

Valitse hyvin kuvioitu, lyhyt rosoinen leikkaus ja lyhyt hapsu, joka on hyvin muokattavissa jokaiselle naiselle. Tämä suosikkileikkaus on naisille, jotka ovat hieman seikkailunhaluisempia, valmiita, eklektisiä ja joilla ei ole suoria hiuksia.

Shaggy -leikkauksen muotoilu reunalla:

-Kuivaa diffuusorilla Aquage-merisuolasuihkeella saadaksesi sotkuisen, elävän ilmeen.

– Tämän jälkeen käytä Hot Tools Curl Bar -palkkia, jos haluat kiharat, joista et pidä, haluamaasi suuntaan.

– Viimeistele se L’anzan kuivalla tekstuurisuihkulla, joka määrittää tekstuurin ja antaa jonkin verran pitoa.

Lyhyt ja takkuinen leikkaus

Lyhyt ja takkuinen leikkausInstagram @samkanehair

Tämä todella lyhyt takkuinen bob, jossa on alleviilto, on trendikkäin leikkaus rohkeille tytöille. Sen loi vanhempi stylisti Sam Kane Bostonista, MA.

“Jyrkkä lyhyt shags sopii erinomaisesti kaikille naisille, jotka ovat ehkä hieman ujoja sitoutumasta täydelliseen lyhyeen pixie bob -leikkaukseen”, Kane sanoo. “Sinulla on lyhyt takaosa, mutta jonkin pituinen turvaverkko edessä. Tämä lyhyt hiustyyli on loistava tapa ohuille ja ohuille hiuksille näyttää paksummilta ja täyteläisemmiltä. ”

Mitä tulee shaggy pixie bobien muotoiluun, Kane sanoo:

– Puhalla ensin kuivaksi (vain sormilla) suolasuihkulla tai kevyellä vaahdolla.

– Levitä koostumussuihke, kun hiukset ovat kuivat, jotta saat vaivattoman paksuisen ilmeen.

Kaunein leuan pituus Shaggy Cut

Kaunein leuan pituus lyhyt Shaggy CutInstagram @elyselouise_rixonhair

Kaunein leuan pituinen takkuinen leikkaus toimii hyvin hienoilla tekstuureilla ja sydämenmuotoisilla kasvoilla. Poistamalla kaikki irtotavarat, joissa on leikkaus ja tekstuurit. Lyhyemmät kerrokset takakruunussa antavat paljon nostoa työskentelemällä cowlickien ympärillä ja keskipitkät kerrokset kasvojen ympärillä. Leuan näyttäminen luo hauskan lyhyen shag -leikkauksen.

Lyhyt – keskikokoinen pörröinen epäsymmetrinen Bob

Lyhyt - keskikokoinen pörröinen epäsymmetrinen BobInstagram @tagyourhair

Tämä takkuinen lyhyet hiukset on super kuvioitu, epäsymmetrinen partaveitsi leikattu tonnilla kerroksia. Sen on luonut kampaaja Kim Taglienti Philadelphiasta, PA.

“Käytä partakoneella tekstuuria takkuisiin bob -leikkauksiin ja teksturoi se leikkureilla, kun se on kuiva, ja se luo vaivattoman lyhyen tyylin, jossa on shag haircut”, hän selittää.

Tämä lyhyempi leikkaus sopii erinomaisesti kaikille hiustyypeille suorista aaltoilevista kiharoihin. Se riippuu vain siitä, mitä tyyliä aiot käyttää, ja se määrittää, miten se muotoillaan.

Kuinka muotoilla epäsymmetrinen Bob:

– Käytä volyymia lisäävää väriainetta & vahinkoa korjaava päivittäinen hiusten korjaus märkänä & curlingin jälkeen.

– Käytä 1 1/4 tuuman curling -rautaa vuorotellen suuntaan jättäen katkeavat päät ulos, jotta se saa rypistyneen ranta -aallon takkuisen kampauksen. – Käytä sitten määrittävää ruoskaa & ohjausvoiman hiuslakkaa.

“Pomaden käyttö on avain tämän shag -ilmeen saavuttamiseksi ja antaa sille tekstuurin”, hän lisää.

Lyhyt vaalea shag ja otsatukka yli 50

Lyhyt vaalea shag ja otsatukka yli 50Instagram @christopherashleysalon

Lyhyt shag -leikkaus on täydellinen vanhemmille naisille, joilla on edelleen paksut hiukset. Samppanjan vaalean balayage -värin lisääminen on loistava tapa piilottaa luonnollisesti harmaat hiuksesi ja lisätä nuorekkaan ilmeen, jos menet lyhyeksi.

Suloinen Shaggy Cut with Curls lyhyille kiharoille hiuksille

Suloinen takkuinen leikkaus lyhyille kiharoille hiuksilleInstagram @jamesblakehanson

Lyhyet shag -leikkaukset ovat tällä hetkellä erittäin trendikkäitä. “Tämä lyhyt leikkaus on hyvin hajanainen, pyöristetty ylhäältä, neliö sivulta ja hyvin avoin kasvojen ympärillä”, sanoo stylisti James Blake Hanson Orlandosta, FL.

Lyhyt kihara shag sopii kaikille naisille. Se voi parantaa hiusten luonnollista rakennetta, poistaa painoa tai lisätä vartaloa. Se on erittäin helppo ylläpitää niin kauan kuin olet valmis käyttämään vähän tuotetta.

Suorat hiukset voivat olla kuvioituja, aaltoilevia ja kiharat lyhyet hiukset voivat parantua.

“Tämä tyttömäinen shag todella avaa kasvot ja näyttää hyvältä myös hapsujen kanssa. Jos sinulla on vahvat poskipäät, voit todella avata sen. Naisilla, joilla on pyöreät kasvot, näytät silti hyvältä ja voit jopa kaventaa kasvosi ulkoasua hieman pidemmällä kasvokehyksellä ”, hän selittää.

Lyhyt kuvioitu shag, jossa sivuttain pyyhkäistyt otsatukka

Lyhyt kuvioitu shag, jossa sivuttain pyyhkäiset otsatInstagram @mainpointsalon

Lyhyt kuvioitu shag, jossa on sivuttain pyyhkäisevä räjähdys, on sassy ja söpö tyyli. Shag eroaa bobista, koska sivut ovat lyhyempiä kuin selkä. Lyhyet shag -kampaukset sopivat ohuille hiuksille. Suolasuihke on erinomainen tuote lyhyiden hiusten leikkaamiseen.

Söpö lyhyt tylppä shag ja otsatukka

Söpö lyhyt tylppä shag ja otsatukkaInstagram @timpascoe_hair

Lyhyt shag -kampaus, jossa on otsatukka, on partaterätty hiustenleikkaus, jolla on asteikko koko pituudelta ja jossa on irrotetut päät. Suloinen lyhyt tylppä shag ja otsatukka erottuu erittäin riisutusta sotkuisesta viimeistelystä.

Lyhyt ruskea shag -leikkaus kohokohdilla

Lyhyt ruskea shag kohokohdillaInstagram @definedbysav

Lisää toffee -kohokohtia tummanruskeisiin hiuksiin saadaksesi hauskan ja raikkaan lyhyen tai keskipitkän hiuksen. Jokainen korostettu jalusta näyttää kaikki uuden lyhyen takkuisen leikkauksen mitat, ja tummempi hiusväri vastaa varmasti ihon sävyä.

Suloisin lyhytkerroksinen shag

Suloisin lyhytkerroksinen shagInstagram @holly.stylist

Kokeile lyhyt shag vauvan otsatukka, joka antaa lyhyille kampauksille vintage- ja punk -tunnelman. Tämän lyhyen kerrostetun shagin loi stylisti Holly Scott Salt Spring Islandista, eKr.

“Parasta tässä viileässä lyhyessä leikkauksessa on, että se on niin monipuolinen sen mukaan, miten muotoilet sen”, Scott sanoo. “Aallot antavat sille pehmeän” elävän “ulkoasun, kun taas suoristamalla tämä antaa paremman tunnelman.”

Aaltoilevat keskipitkät/hienot hiukset sopivat parhaiten tämän shagin pituuteen ja muotoon. Jos sinulla on suorat hiukset, avain sen näyttämiseen vaivattomalta on luoda “mutka” litteällä raudalla vs kihara. Lopuksi hiero hiuksesi tekstuurisuihkulla viimeistelemään uudet lyhyet takkuiset hiukset!