Lyhyt, pinottu bob on naisten leikkaus, joka on leikattu lyhyemmäksi ja kulmassa, jolloin etuosa on pidempi ja selkä lyhyempi ja pyöristetty kerroksittain. Tällä tavalla pinottu leikkaus antaa hiuksille tilavuutta jopa silloin, kun ne on leikattu erittäin lyhyiksi tekemällä kulmista silmiinpistävämpiä!

Katso muotitähtiä Victoria Beckhamia, Jenny McCarthya, Evan Rachel Woodia ja Halle Berryä ja kuinka he vetivät pois lyhyen pinoamisen, joka on pinottu ja tehnyt siitä ajattoman! Mielenkiintoista on, että heidän tyylikkäät pinotut rintansa voidaan nyt monistaa helposti eri tyylillä.

Värien ja hiusten leikkauksen asiantuntija Daisy -huvila San Diegosta, Kaliforniasta, hämmästyttää asiakkaitaan siitä, miten hän tuo esiin parhaan version lyhyistä hiuksistaan ​​hiustyypeistä riippumatta – kiharat, suorat ja aaltoilevat – tulokset ovat kiistatta erittäin tyylikkäitä ja söpöjä!

Kasvosi muodon, halutun pituuden ja hiusten tiheyden perusteella kampaaja voi myös sisällyttää kohokohtia, otsatukkaita, A-linjan tai aliarvostelun persoonallisuutesi mukaan. Pidä tätä lopullisena hiustesi muutoksena, joka varmasti imartelee iästäsi ja luonteestasi riippumatta. Sanon tämän kuitenkin, pinottu rinnat ovat täydellisiä lyhyitä hiustenleikkauksia yli 60 -vuotiaille naisille!

Jos etsit trendikästä lyhyttä tekemistä, tutustu tähän suosittujen lyhyiden, pinottujen bob -hiustenleikkausten luetteloon!

Lyhyt pinottu paksu paksu tukka

lyhyt pinottu bob paksuihin hiuksiinInstagram @nikitenko_elen_

Mausta paksu bobisi antamalla sille lämmin keltainen väri. Jos olet seikkailunhaluinen, voit muotoilla aaltoilevia kiharoita päissä, jotta saat enemmän tekstuuria pinottuihin hiuksiisi.

Pinottu Bob vanhemmille naisille, joilla on lyhyet hiukset

Pitkä pinottu bob vanhemmille naisilleInstagram @fearlessbeautybyidalesse

Pinottu bob vanhemmille naisille, joilla on lyhyet hiukset, on loistava vaihtoehto naisille, jotka kokevat hiusten ohenemista. Lisää pehmeitä kerroksia ja tekstuuria saadaksesi lisää volyymia. Kun muotoilet, lisää Aveda Smooth Infusion villisianharjasharjaan, kun puhalluskuivaus on sileä ja tyylikäs..

Wedge Stacked Bob yli 70 -vuotiaille naisille

Kiilattu pino yli 70 -vuotiaille naisilleInstagram @brits_elizabeth

Kiilattu pino yli 70 -vuotiaille naisille on täydellinen täydellisen tyylin luomiseksi hienoille hiuksille. Jos haluat olla rohkea, lila -värin lisääminen tekee siitä hauskempaa!

Hopea pinottu Bob yli 60 -vuotiaille naisille

Hopea pinottu bob yli 60 -vuotiaille naisilleInstagram @ninis_hairstudio

Hopea pinottu bob yli 60 -vuotiaille naisille on aivan täydellinen. Pitkät kerrokset ja lyhyt alusleikkaus helpottavat muotoilua ja huoltoa.

Höyhenpeitteinen pinottu Bob Piece-y-kerroksilla

Höyhenpeitteinen pinottu bob, jossa on kappaletta y-kerroksiaInstagram @aheadhairmsia

Höyhenpeitteinen pinottu bob on valmistunut niskassa ja paljon kappaletta y kerroksia. Tällainen leikkaus vaatii jonkin verran huoltoa. Viiden tai kuuden viikon leikkauksen pitäisi tehdä temppu.

Pinottu Bob mukavalla takaa

Pinottu Bob ja mukava näkymä takaaInstagram @beautyparadesalon

Hienostunut lyhyt, pinottu bob -leikkaus, joka on sekä houkutteleva takana että edessä, on kokeiltava! Hanki ulkonäkö suoristamalla hiukset ja harjaamalla niitä sisäänpäin pyöristetyn ilmeen saavuttamiseksi.

Käänteinen pinottu Bob ohuille hiuksille

käänteinen pinottu bob ohuille hiuksilleInstagram @shmoakin_hair

Lyhyt pinottu kerros kerroksilla on hauskempaa, kun tutkit useita pinoja lyhyitä hiuksia, jotka varmasti lisäävät hiustesi volyymia. Edessä olevat pidemmät hiukset antavat imartelevan vaikutuksen tähän lyhyeen pinottuun, ohuille hiuksille, jotka täydentävät varmasti kampaustasi ja väriäsi.

Pinottu Bob hienoille hiuksille

pinottu bob naisille, joilla on hienot hiuksetInstagram @flauntbybrynn

Hienovarainen ja puhdas pinottu bob lyhyillä hiuksilla, jonka ansiosta hienot hiustyyppiset naiset voivat saavuttaa suuren määrän ja muotoa päivittäisiin kampauksiinsa! Lyhyet kampaukset yli 60 -vuotiaille naisille, joilla on hienot hiukset, sisältävät rinnat ja pixie -leikkaukset.

Dramaattinen korkeapinoinen Bob yli 50-vuotiaille naisille

Dramaattinen korkeapinoinen bob yli 50-vuotiaille naisilleInstagram @emily_kaoshair

Dramaattinen korkeapinoinen bob yli 50-vuotiaille naisille on loistava leikkaus, joka lisää äänenvoimakkuutta tasaisille, hilseille hiuksille. Salonin omistaja Emily Horsefield Yhdistyneestä kuningaskunnasta loi sen, joka näyttää kauniilta myös pään kohokohdilla!

Horsefield sanoo: ”Mittausleikkauksen avulla on helppo saada tilavuus hiuksiin. Sinun ei tarvitse laittaa tunteja puhalluskuivaukseen, muotoiluun ja tuotteiden levittämiseen. “

Super lyhyt pino

Super lyhyt pinoInstagram @smoakin_hair

Tämä lyhyt leikkaus on pinottu, hieman lyhyt ylösalaisin. Sen on luonut kampaaja Sheridan Holyoak Ogdenista, UT: sta. “Hanki alaleikkaus niskaan poistaaksesi napsahdukset. Voit käyttää sitä rypytettynä, aaltoilevana tai keinuttaa suoria hiuksia tai kiharoita hiuksia, ja rakenne on edelleen näkyvissä ”, Holyoak sanoo.

Kun harkitset tällaisia ​​lyhyitä pinottuja aliarvostuksia, varmista, että löydät stylistin, joka luottaa lyhyiden hiusten leikkaamiseen, sillä se voi tehdä tai rikkoa tämän kampauksen. Varmista myös, että sinulla on aikaa muotoilla tämä leikkaus. Se ei ole pesu ja mene-tyyli.

Lyhyille bob -leikkauksille Holyoak sanoo varmistaakseen, että sinulla on oikeat muotoilutuotteet, volumizer, lämpösuoja, kuiva koostumus ja mahdollisesti kevyt pomade.

Lyhyt pinottu Bob sivutangolla

Lyhyt pinottu bob sivutangollaInstagram @design_danette

Lyhyt pinottu bob sivutangolla on kaunis klassinen leikkaus. Pino, joka on pinottu, eli sen takana on lyhyempiä kerroksia, jotka edestä pitenevät haluttuun pituuteen. Tämä on lyhyt pino -tyyli naisille, joilla on kaikki hiusten rakenteet ja kasvot, et voi mennä pieleen.

Erittäin lyhyt pinottu Bob

Erittäin lyhyt pinottu bobInstagram @shmoakin_hair

Jos etsit söpöä, lyhyttä leikkausta, harkitse hyvin lyhyttä pinottua bobia. Lyhyt mutta silti erittäin naisellinen kerrostettu pino on erittäin monipuolinen. Sitä voidaan käyttää suorana, käpristyneenä tai jopa korvien takana. Jos sinulla on hienot hiukset, pyydä erittäin lyhyt pinottu bob lisäämään äänenvoimakkuutta limpeisiin lukkoihisi.

Lyhyt aaltoileva Bob, joka on pinottu

Lyhyt aaltoileva Bob, joka on pinottuInstagram @yotovayuliya

“Se on hyvin kuvioitu, kerrostettu, pinottu bob lyhyillä hiuksilla”, kuvailee stylisti Yuliya Yotova Lontoosta. “Jos sinulla on paljon hiuksia eikä sinulla ole aikaa muotoilla niitä joka päivä, valitse lyhyt aaltoileva leikkaus, joka on vaivaton. Samaan aikaan se on erittäin monipuolinen, joten se sopii mihin tahansa tilanteeseen, jos se on muotoiltu tietyllä tavalla. ”

Pinottujen hiustenleikkausten suhteen Yotova sanoo, että mene siihen! “Se on tällä hetkellä trendikästä ja sopii melkein kaikille kasvomuodoille.”

Tämä korkealla pinottu bob on niin monipuolinen ja helppo käyttää ja muotoilla. Se on täydellinen naisille, joilla on paksut hiukset ja keskipitkät tai hienot hiukset, koska se vie paljon painoa antamalla tekstuurin (paksu), luoden tilavuuden, kehon ja liikkeen (keskikokoinen tai hieno).

“Se voidaan muotoilla sileäksi kuivausrummulla ja pyöreällä harjalla, heiluttaa sauvoilla, remmeillä tai suoristusraidoilla ja jopa jättää kuivumaan”, Yotova sanoo. “Jos käytät kuumia työkaluja, hyvät naiset, käytä aina hyvää lämpösuojaa – esimerkiksi Nektaria tai Kerastasin Extentioniste Thermiquea.”

Pinottu Bangs

Lyhyt pinottu bob, jossa otsatukkaInstagram @lara_stelmashuk

Lyhyt pinottu bob ja otsatukka on ehdottomasti tyylikäs. Naisille, jotka haluavat bob -leikkauksen, tämä on aina tyylikästä. Saadaksesi täältä suoran ilmeen, puhalla se kuivausvoiteella ja pyöreällä harjalla.

Kulmikas lyhytpinoinen Bob

Kulmainen lyhyt pinottu bobInstagram @shmoakin_hair

Kulmainen lyhytpinoinen bob on aivan upea kaikenikäisille ja erityisesti paksuille hiuksille. Selässä pinottu lyhyt kulmikas bob, jossa on pidempiä, kasvoja kehystäviä kappaleita, joissa on useita eri kerroksia takana, jotta saadaan aikaan puhdas, pyöristetty leikkaus. Lyhyitä pinottuja kampauksia ei ole rajoitettu.

Pinottu Pixie Bob

Lyhyt pinottu pixie bobInstagram @shmoakin_hair

Upea pinottu pixie bob -leikkaus vaatii paljon tekstuuria. Useilla kerroksilla ja takkuisilla päillä ylimääräinen rakenne tekee tilavammasta tyylistä.

Lyhyt A-linjainen pinottu Bob

lyhyt linjainen pinottu bobInstagram @klippoteketkarlstad

Valitse erittäin tyylikäs lyhytlinjainen pinottu bob. Ota kuvia katsomaan stylistisi kanssa, kun keskustelet tämän tyyppisestä asteikosta.

Lyhyen A-linjan bobin on oltava siellä, missä keskustelet, sekä selkänojan aste. Keskustele aina tämän pinottujen hiusten leikkauksen ylläpidosta.

Lyhyt pinottu kerros Bob

Lyhyt pinottu kerrostettu bobInstagram @hair_by_kanami

Lyhyt, pinottu kerrostettu bob on tarkka leikkaus, joka luo kauniin pyöristetyn leikkauksen. Lyhyesti pinottu bob-kampaus on upea kulunut suoraan tai kihara ja näyttää kauniilta paksummilla hiuksilla. Lyhyet hiukset on ihana, loputon trendi.

Pinottu Bob kiharoille hiuksille

Pinottu Bob kiharoille hiuksilleInstagram @huntandgatherhairco_mandy

Tämä on lyhyt pinottu bob -leikkaus, jonka muoto on epäsymmetrinen. “Tämän lyhyen kampauksen saavuttamiseksi käytettiin kuivia ja märkiä leikkaustekniikoita”, sanoo salongin omistaja ja kampaaja Mandy Rogers Brittiläisestä Kolumbiasta, Kalifornia.

“Kun työskentelet luonnollisen kiharan kanssa, on todella tärkeää luoda vahva pohja leikkaukselle, kun se on kostea ja matala jännitys”, Rogers selittää. ”Käytä käden teksturointi- ja leikkaustekniikoita parantaaksesi kiharan luonnollista muotoa. Tämä saavutettiin käyttämällä suoraa ja kaarevaa leikkausleikkausta. Kaarevat leikkurit voivat tehdä ihmeitä yrittäessään manipuloida käpristymisen suuntaa. ”

Käänteisen bobin vahvat linjat yhdistettynä irrotettuihin kiharoihin luovat kauniin muodon. Epäsymmetria on niin imartelevaa ja tämä leikkaus näyttää hyvältä joka kulmasta ja voi toimia kaikenikäisille naisille.

”Kasvojen muodon suhteen tämä pinottu bob -kampaus on fantastinen useimmille. Poikkeuksena ovat sydämenmuotoiset kasvot. Lohko on tässä tapauksessa parempi valinta ”, hän lisää.

Geelit, merisuolasuihkeet, vahat ja vahasuihkeet sopivat paremmin tyyliin. Lyhyesti sanottuna tämä on leikkaus naiselle, jolla on aikaa muotoilla hiuksensa 30 minuuttia päivässä. Jos käytät aikaa, se voi olla erittäin hauska, röyhkeä ja hienostunut tyyli.

Lyhyt pinottu Bob ja leikkaus

lyhyt pinottu bob, jossa on alleviiltoInstagram @hiustyyppi

Lyhyet hiukset ovat pinottu bob -leikkaus, joka on hauska, ärsyttävä, mutta myös tyylikäs ja ammattimainen.

Mikä siinä on myös hienoa, on aliarvostus. Jos et ole varma, haluatko suoremman leikkauksen, pyydä stylistiltasi epäsymmetrinen lyhyt bob, jonka takana on leikkaus.

Tähän pinottuun leikkaukseen pantiin paljon tekstuuria painottomuuden tunteen aikaansaamiseksi. Perinteisestä kolmion muodosta alkaen äärimmäinen kulma luotiin pituuden säilyttämiseksi edestä.

Oikea määrä hiuksia on ratkaiseva lyhyille pinottuille aliarvostuksille. Tämä ei toimi hyvin naisilla, joilla on erittäin ohuet tai erittäin ohuet hiukset. Toisaalta liikaa hiuksia tai luonnollista koostumusta voi tehdä tästä erittäin vaikea saavuttaa, mikä voi myös vaatia paljon työtä tyylin muotoiluun.

Hyvin lyhyttä pinottua bob -leikkausta naisille, joilla on pyöreä kasvomuoto, ei suositella. Tämä johtuu siitä, että se luo heille vain lisää pyöreyttä.

Kaunis blondi pinottu Bob -leikkaus

kaunis vaalea pinottu bob -leikkausInstagram @gulevich.vladimir