Vuosi 2018 on vuosi, jolloin jokainen nainen haluaa kokeilla uusia lyhyitä kampauksia. Siksi olemme koonneet luettelon vuoden 2018 kampauksista, joita haluat ehkä kokeilla. Jos haluat eloisan rikkoutuneen vaikutelman, voit harkita rosoisia, rosoisia päitä, joissa on monikerroksinen ulottuvuus. Viimeisimmissä leikkauksissa on kerros, joka irrotetaan epäpuhtaasta kosketuksesta. Katkera aliarvostus tehdään bob-, A-linja- ja pixie-leikkausten perusteella, ja ne luovat täysin uuden raikkaan uuden ilmeen. Samankaltaiset tekstuurit ja viivat, jotka on yhdistetty harmaan värin parannuksiin, luovat uuden tyylin. Näkemyksemme on, että et voi jättää väliin näitä uusia loistavia ideoita innovatiivisesta ulkoasusta, joka hämmästyttää sinua siitä, kuinka uskomattoman upeita voit todella olla lyhyt tukkaleikkaus. Kun lisäät huollon helppoutta, on niin toivottavaa valita tämä leikkaus milloin tahansa.

1. Aaltoilevat ja katkeavat lyhyet hiukset

Jos sinulla on aaltoilevat hiukset ja etsit aina söpöjä lyhyitä kampauksia, joista on helppo huolehtia, pidät tästä varmasti. Tämä upea kampaus, jossa on aaltoilevat ja katkeavat sivut, mutta hieman pitkät otsat, jotka yleensä peittävät toisen silmän ja toisen korvan, ovat hämmästyttäviä. Se virkistää sinua aika ajoin, koska sen korjaaminen ei vie paljon aikaa, vain harjaat sormesi läpi ja se on valmis.

Katkerat lyhyet aliarvostus

2. Krissa Fowlesin lyhyt hiustyyli

Lyhyet hiukset ovat suuri voimavara yhtä paljon kuin pitkät hiukset, ja kuten alla näet, keskipitkillä hiuksilla on vain vähän vaihtoehtoja hiusten leikkaamiseen. Tämä hiustenleikkaus on muotoiltu ajamalla hiuksiasi kiiltoa parantavaa seerumia ja tämä tekee niistä kiiltävät.

Lyhyt katkera kampaus

3. Sivulta erotetut karkeat lyhyet hiukset

Tämä kampaus on muotoiltu siten, että kaikki hiusten kerrokset sijaitsevat korvien toisella puolella. Se peittää kokonaan toisen korvan, mutta ei peitä kasvoja. Sinulla on oltava ektasinen hiuslenkki, jotta voit leikata osan hiuksista pään takaosassa, jotta ne eivät rullaudu sivulle, jota et peittänyt. tarkista tämä täältä.

Katkeat lyhyet hiukset

4. Choppy Short Pixie Hair Cut

Leikkaavat lyhyet hiukset

5. Bob Cut

Lyhyet katkeavat aliarvostus

6. Tavi Gevinson

Katkerat lyhyet aliarvostus-6

7. Lyhyet punaiset aaltoilevat hiukset

Katkerat lyhyet aliarvostus-7

Lähde

8. Lyhyt Choppy Bob Haircut

Leikkaavat lyhyet aliarvostus-8

9. Dorit Kemsley

Katkerat lyhyet aliarvostus-9

10. Sassy Short Haircut

Katkera lyhyt aliarvostus-10

11. Pixie Platinum Hair

Leikkaavat lyhyet aliarvostus-11

12. Keskipitkät lyhyet hiukset

Katkera lyhyt aliarvostus-12

13. Choppy Layers

Leikkaavat lyhyet aliarvostus-13

14. Valmistumiskerrokset

Katkera lyhyt aliarvostus-14

15. Jäävaalea Bob

Leikkaavat lyhyet aliarvostus-15