Teolliset lävistykset ovat uusin suuntaus, joka on mahdollisesti yksi vanhimmista kehonmuokkaustavoista. Vaikka nimi voi viitata hyvin tekniseen tai numeroiden lävistykseen, teollinen lävistys on kaukana keskimääräisen ihmisen lävistyksestä.

Teolliset lävistykset, joita usein kutsutaan palkkilävistyksiksi, rakennustelineiden lävistyksiksi tai rakennuslävistyksiksi, ovat mitä tahansa kahta lävistystä, jotka on liitetty yhteen koruun. Teolliset lävistykset viittaavat joskus nimenomaan yläkorvan ruston rei’itykseen. Lävistys on ainutlaatuinen ulkonäöltään, koska näyttää melkein siltä, ​​että sinulla on pieni leuka-palkki vuodessa.

Yksi teollisen lävistyksen tärkeimmistä eroista on, että se ei rajoitu yläkorvan rustoon ja voi mennä minne tahansa, missä voit yhdistää kaksi lävistystä.

Tästä oppaasta löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää teollisista lävistyksistä. Täällä on saatavilla valmisteluja ennen lävistyksiä, ammattilaisen valitsemista jälkihoitoon ja paljon muuta. Kiinnostunut? Pidä kiinni, kun tarkastelemme ensin ainutlaatuisia ja teollisia lävistysideoita

Ideoita teollisiin lävistyksiin

Toisin kuin yleisesti uskotaan, teolliset lävistykset eivät ole lainkaan rajallisia ja niiden suunnittelussa on laaja valikoima malleja, jotka voivat hävetä muuntyyppisiä lävistyksiä. Tässä on yli kymmenen erilaista tyyliä teollisille lävistyksillesi, jotka ovat upeita.

Kuoleman varjelusten viehätys

Näytä rakkautesi yhteen tämän sukupolven parhaista kaunokirjallisuuksista tämän kuoleman varjelusten viehätysvoiman avulla. Yksi uusimmista teollisen lävistyksen malleista on ripustuskorujen lisääminen niiden tankoihin. Nämä paitsi lisäävät hämmästyttävän paljon räätälöintiä lävistyksiin, mutta viehätysvoimien ansiosta yleinen lävistys näyttää paljon paremmalta.

Mikään ei aivan sano: “Rakastan Harry Potter -pelisarjaa”, kuten kuoleman pyhä symboli lävistyksenäsi. Paitsi että saat näyttämään upealta, lävistykset voivat olla loistava jäänmurtaja tai loistava keskustelun aloittaja, varsinkin jos toisella on myös käsittämätön rakkaus Harry Potteria kohtaan.

Yksinkertainen tangon lävistys

Mikään ei ole verrattavissa klassikkoon. Olipa kyse elokuvista, kappaleista tai jopa tässä tapauksessa koruista, mikään ei ole lähellä kokeiltuja ja todellisia klassikoita, jotka ovat kestäneet ajan. Klassinen hopeinen tanko on paras valinta, kun et voi päättää, mitä koruja hankit.

Hopeinen tanko on myös loistava, jos olet täysin uusi teollisissa lävistyksissä ja haluat käyttää turvallista vaihtoehtoa. Et voi koskaan mennä pieleen tällä yksinkertaisella tankalla; Olipa kyse muodollisesta tai satunnaisesta tapahtumasta, hopeinen tanko sopii erinomaisesti kaikkiin tapahtumiin.

Kolminkertainen tangon lävistys

Tuntuuko hieman ylimääräiseltä? Kolminkertainen tanko saattaisi sopia sinulle. Kolminkertainen teollisuuslävistys on kolme erilaista tankoa, jotka kulkevat rinnakkain ylemmässä korvakupussa. Nämä lävistykset löytävät täydellisen tasapainon naisellisen ja kovan välillä, ja ne näyttävät paremmilta muiden korvan lävistysten kanssa.

Sinun ei tietenkään tarvitse etsiä yksinkertaisia ​​tai tavallisia tankoja, koska voit saada myös muita tankoja, joilla on haluamasi väri ja muoto. Voit korvata nämä hopeiset tangot kultaisilla tai sekoittaa ja yhdistää eri tankoja nähdäksesi, mikä näyttää parhaalta. Voit jopa käyttää useampaa kuin yhtä suosikkitankoistasi samanaikaisesti.

Gem Row Industrial Bar Bell

4.

Yksi suosituimmista korutyypeistä on epäilemättä ne, joissa on jalokiviä. Rubiinista timantteihin, safiireihin, niin kauan kuin korussa on jalokivi, se on vain paljon arvokkaampi. Myös nämä teolliset tangot eivät eroa toisistaan, ja niillä on laaja valikoima koruja.

Gem Row Industrial Barbell -lävistyksessä on useita pieniä jalokiviä yhdellä rivillä. Tämä tanko muistuttaa klassista ja vakiotyyppistä teollisuuslävistystä, mutta siihen on lisätty hienoja jalokiviä, jotta lävistys näyttää entistä houkuttelevammalta.

Arrow Barbell -lävistys

Arrow Barbell -lävistys

Vaikka nuolet eivät ole usein valinta useimmille naisellisille lävistyksille, nämä nuolet ovat erityisesti Cupid -nuolia, jotka aiheuttavat ”rakkauden haavoja”. Riippumatta siitä, uskotko amorien tarinaan vai et, mikään ei vie tämän tangon eleganssia ja kauneutta.

Kun nuoli lävistää yläkorvan, se näyttää uskomattoman kauniilta eikä ole liian hieno useimmissa tilanteissa. Tämä erityinen tanko on kultaa, mutta voit varmasti löytää erivärisen ja erikokoisen. Voit saada tämän nuolen myös muille teollisille lävistyksillesi, kuten ylhäältä alareunaan.

Kolmen pisteen lävistys

Kolmen pisteen lävistys

Jos haluat saada kolminkertaisen teollisen lävistyksen, saatat huomata, että kolmen pisteen lävistys voi olla mitä haluat. Tässä kolmipistelävistyksessä käytetään luovasti kolminkertaista teollista lävistystäsi, varsinkin jos tangot eivät ole sinua varten.

Kolmen pisteen lävistys on yksi ainutlaatuisista lävistyksistä, jopa teolliset lävistysstandardit. Jos haluat erottua juhlissa tai etsit keskustelun aloittajaa, kolmen pisteen lävistys ei ole sinulle järkevää.

Avain Tanko

Vie metafora “avain sydämeeni” aivan uudelle tasolle tällä avainpainikkeella. Avaimet pitävät ja ovat aina pitäneet, mikä on suuri symboli sekä vapaudelle että vankeudelle. Esittele valtava symbolinen tietämyksesi tällä kauniilla avaimetangolla.

Tanko on kaunis kultainen väri ja pieni jalokivi sydämessä avaimen toisessa kulmassa. Loput tangosta ovat avaimen muotoisia, etenkin tangon päät.

Vääntynyt metalli

Kierretty metalli, lävistys

Vaikka jotkut saattavat ajatella, että tangot ovat hämmästyttäviä ja nostavat itse lävistyksiä, toiset pitävät niitä haitallisina. Siksi niille teistä, jotka haluavat saada teollisen lävistyksen, mutta jotka eivät halua käsitellä tankoja, korut, kuten kierretty metalli, ovat juuri sinulle.

Twisted Metal, joka ei lävistä peliä, on koru, joka tavallaan kietoutuu yläkorvan ympärille ja muodostaa yhteyden toiseen korvaasi lävistykseen, aivan kuten käärme. Korujen valinta itsessään on hyvin erilainen kuin muuntyyppiset lävistykset ja varmasti erottuu joukosta ihmisiä, joilla on teollisia lävistyksiä.

Hello Kitty Barbell

Joten etsit jotain naisellista, mutta söpöä eikä kovaa. No, on turvallista sanoa, että vain yksi tanko sopii tähän laskuun ja se on tämä Hello Kitty Barbell. Olkaamme tosissamme, tämä tanko on aivan liian söpö laskettavaksi, ja vaaleanpunaisten timanttien lisääminen tekee lävistyksestä entistä houkuttelevamman.

Osoita rakkauttasi maailman söpöimmälle ja ilmeisesti rikkaimmalle kissalle tällä Hello Kitty -tankalla. Jos olet onnekas, tanko voi olla loistava keskustelun aloittaja. Tankoa on myös useita eri värejä, joten voit vapaasti valita.

Taivutettu sydämen tanko

Taivutettu sydämen tanko on hämmästyttävä valinta teollisille lävistyksillesi, osittain sen uskomattoman sydämen muodon ansiosta. Tanko on normaalikokoinen ja suihkumustan värinen, joten se on varsin goottilainen valinta. Tämä ei tarkoita sitä, että muita värejä ei ole, koska voit helposti löytää erilaisia ​​värejä tälle tangolle.

Näytä rakkautesi kumppanillesi tai ystävillesi tällä hämmästyttävällä taivutetulla sydämen tangolla. Sydämen väri ja muoto tekevät tästä tangosta vaivatonta kaikille, jotka haluavat jäähtyä ja luovia käyttää lävistykseensä.

Batman Lävistys

Batman on yksi suosituimmista supersankareista, joka on koskaan kunnioittanut pop -kulttuuria. Hän synnyttää lukuisia sarjakuvia, TV -ohjelmia, sarjakuvia, pelejä ja elokuvia, ja hän on yksi parhaista koskaan kirjoitetuista ja koskaan tehdyistä supersankareista. Joten tietysti hänelle on omistettu lävistys.

Batman -fanit iloitsevat, sillä nyt voit ilmaista rakkautesi yhtä kaikkien aikojen suurimpia supersankareita kohtaan myös lävistyksellä. Tämä lävistys on erityisen hyvä keskustelun aloittaja ihmisten kanssa, jotka jakavat rakkautesi ja innostuksesi Batmania kohtaan.

Steam Punk Jewel

Steampunk -jalokivi on monimutkainen koru, joka kulkee koko korvan läpi. Se alkaa kaksipisteisellä teollisella lävistyksellä, joka muodostaa yhteyden isompaan jalokiveen, joka haarautuu kahteen eri osaan korvaa, mikä tekee siitä suuren osan koko korvalle.

Jos satut olemaan jonkin verran veteraani lävistyksissä ja sinulla on useampi kuin yksi korvissasi, löydät varmasti tämän lävistyksen uskomattoman kauniin.

Tietoja teollisista lävistyksistä

Jos nämä monipuoliset ja ainutlaatuiset lävistysideat ovat onnistuneet herättämään kiinnostuksesi teollisiin lävistyksiin, tässä on joitakin tärkeitä tietoja teollisista lävistyksistä. Tämä osio sisältää lävistimen valitsemisen, mitä tapahtuu lävistyksen aikana, kuinka paljon se sattuu, kuinka paljon se maksaa ja jälkihoito.

Lävistimen valinta

Mikä on mahdollisesti tärkein askel lävistyksen saamisen aikana, oikean lävistimen löytäminen voi tehdä tai rikkoa koko kokemuksesi? Oikean myymälän tai lävistimen löytäminen ei valitettavasti ole niin helppoa kuin kävellä kauppaan saman päivän lävistyksiä varten. Sinun on tehtävä laaja tutkimus paikasta, johon olet menossa, ja sinun on tarkasteltava arvosteluja kaupasta ja muita kokemuksia, joita ihmiset ovat saaneet kyseisessä paikassa.

Tietenkin, jos sinulla on ystävä, jolla on lävistys tai joka tietää siitä paljon, voit myös kysyä heiltä, ​​mistä he saivat sen. Mutta jos päätät silti valita paikan itse, sinun on ensin tarkistettava muutama asia. Muista tarkistaa yrityksen steriiliys, salkku, toimilupa, puhtaus ja sertifikaatit. Muista myös tehdä kattava taustatarkistus kaupassa.

teolliset lävistykset

Katso myös:

  • 75+ Medusa -lävistysideaa: kipu & Paranemisaika (& Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää)
  • Kielen lävistysideoita tyypeillä, kipua & Parantumisvaiheet
  • 5 syytä saada hymiölävistys [yli 75 kuvan kanssa]

Mitä tapahtuu lävistyksen aikana

Jos saat ensimmäistä kertaa lävistyksen tai et mennyt ystävän kanssa katsomaan, kuinka he saavat lävistyksen, luultavasti et tiedä mitä tapahtuu toimenpiteen aikana. Joten kun olet löytänyt oikean myymälän lävistyksellesi, lävistin aloittaa menettelyn.

Lävistin alkaa pestä kädet ja mahdollisesti käyttää käsineitä suojautuakseen bakteereilta ja vereltä. He tarvitsevat vain neulan, korut ja desinfiointiaineen, joita he käyttävät pinnan puhdistamiseen; sinun tapauksessasi ylempi korvakoru. Sitten he alkavat merkitä lävistyksen paikkoja ja näyttävät ne sinulle.Muista käyttää aikaa, kun valitset oikean paikan lävistyksellesi.

Kun olet hyväksynyt kohdistuksen, he alkavat tehdä reikiä korvaasi. Kun olet tehnyt ensimmäisen reiän, lävistimesi alkaa lisätä valitsemiasi koruja. Joten riippuen siitä, mitä valitset, tanko tai kolmen (tai useamman) pisteen lävistys, tämä prosessi voi kestää hieman kauemmin. Lävistystaiteilija puhdistaa veren, joka virtaa jokaisen lävistyksen yhteydessä. Kun kaikki lävistykset on tehty, lävistäjäsi lisää lopulta toisen desinfiointiainekerroksen korvaasi ja lähettää sinut matkallesi.

Kuinka paljon se sattuu?

Vaikka useimmat ihmiset antavat mielivaltaisen numeron tuntemallesi kivulle, ei ole todellista tapaa kertoa jollekin kuinka paljon kipua he voivat kokea tietyn toimenpiteen aikana. Koska kipu on hyvin subjektiivista, henkilö, jolla on suurempi siedettävyys kipua vastaan ​​ja jolla on kokemusta lävistyksistä, tuntee paljon vähemmän kipua kuin henkilö, jolla on heikko sietokipu ja joka ei ole koskaan ollut lävistyksen vastaanottopäässä.

Sinun tulisi myös ottaa huomioon se tosiasia, että teollisissa lävistyksissä on enemmän kuin yksi lävistys, joten riippuen siitä, kuinka monta lävistystä saat, tuntemasi kipu vain lisääntyy. Jotkut ihmiset saattavat jopa kokea enemmän henkistä tuskaa kuin fyysistä kipua, koska yksinkertainen ajatus lävistyksen saamisesta on enemmän kuin tarpeeksi lähettämään useimmat ihmiset reunalta.

Nyt on hyvin normaalia, että ihmiset tuntevat hyvin ahdistusta ennen lävistystä, ja kyllä, jopa ihmiset, jotka ovat saaneet lävistyksen useita kertoja, tuntevat itsensä väsyneiksi lävistyksestä; se on hyvin normaalia. Toisaalta voit välttää tämän ahdistuneen tunteen ajattelemalla onnellisia ajatuksia tai miettimällä, kuinka hyvältä korut näyttävät lävistyksen jälkeen, kun tappavan terävä neula lävistää korvasi..

Se on ymmärrettävästi hyvin pelottava kokemus, mutta ei niin pelottava kuin luulet. Kun alat tuntea kipua, ensimmäinen lävistys on jo valmis ja lävistäjäsi siirtyy toisen lävistyksen päälle. Joten kaiken muun lisäksi se ei ainakaan kestä kovin kauan. Riippuen tekemistäsi lävistyksistä, koko toimenpide voi kestää enintään kymmenen minuuttia.

Valitettavasti kipu ei kuitenkaan lopu lävistysten jälkeen, ja minuutin kipu jatkuu muutaman päivän ajan. Sinun on kestettävä lävistysten aiheuttama arkuus, koska et voi edes käyttää jäätä lävistyksissäsi, koska ne ovat vaarassa tarttua.

Paljonko se maksaa?

Kaiken muun muassa hinta on joskus tuotteen tai palvelun määrittävä ominaisuus, joka vie useimmat ihmiset pois, eikä teollinen lävistys ole erilainen. Vaikka useimmat ihmiset ovat halukkaita käymään läpi kipua saada lävistyksiä ja taistelua löytääkseen sinulle sopivat korut, lävistyksen hinta voi olla ainoa syy siihen, että ihmiset eivät saa lävistystä.

Kun lävistysten kustannuksella on niin valtava rooli, on hieman raivostuttavaa, että lävistyksille ei ole asetettu hintaa. Asuinpaikastasi, lävistimen kokemuksesta ja myymälän koosta riippuen kaikki määräävät, kuinka paljon maksat lävistyksestäsi. Karkea arvio hinnastasi on 30–90 dollaria yllä olevista tekijöistä riippuen.

Joten jos menisit pieneen kauppaan kaupungissa lävistystä varten, joudut todennäköisesti maksamaan hieman vähemmän tai vähän yli 30 dollaria lävistyksestä, kun taas joudut maksamaan noin 90 dollaria lävistyksestä kaupungissa paljon isompi ja paljon kuuluisampi kauppa. Tämä ei tarkoita sitä, että lisähinta olisi perusteeton, koska kaupungin kaupalla on paljon enemmän kokemusta lävistyksistä ja sillä voi olla parempia työkaluja kuin kaupunkien pienempi kauppa.

Jälkihoito

Kun olet saanut lävistyksen, on aika antaa haavan parantua. Kaikkien lävistysten jälkihoito on mahdollisesti tärkein osa lävistystä, toiseksi vain itse lävistyksen jälkeen. Yksi ensimmäisistä ja parhaista vihjeistä jälkihoitoon on haavojen liottaminen merisuolaliuokseen.

Jopa lävistäjäsi ehdottaa, että liotat lävistyksesi merisuolaliuokseen kahdesti päivässä muutaman viikon ajan. Merisuolaliuoksella on kaksinkertainen rooli, joka auttaa lävistyksiä paranemaan ja vähentää tartuntariskiä. Merisuolaliuos auttaa myös vähentämään bakteereja, jotka ovat jo kertyneet lävistyksen kohdalle, joten se on kaikin puolin loistava tapa antaa lävistyksesi parantua.

Muista pestä kädet ennen korvien puhdistamista, sillä pesemättömät kädet voivat aiheuttaa erittäin vakavia infektioita. Jos satut käyttämään hiustuotteita, muista pitää ne poissa korvalta, koska se voi suuresti kääntää paranemisprosessin ja palauttaa sinut lähtöpaikalle.

Lisäksi, jos olet kuullut, että useimmat ihmiset, jotka saavat teollisen lävistyksen, saavat tartuntoja, siinä on jonkin verran totuutta. Jos pidät kuitenkin hyvää huolta lävistyksistäsi ja altistat ne suolavedelle, sinun ei tarvitse huolehtia infektioista.

Usein kysytyt kysymykset

1. Kuinka kauan kestää teollisten lävistysten paraneminen?

Teollisten lävistysten paranemisaika voi vaihdella suuresti henkilöstä toiseen. Jos et ole huolimaton jälkihoidon kanssa ja huolehdi lävistyksestäsi, saatat parantua vain kuukaudessa. Tästä huolimatta useimmille ihmisille paraneminen voi kestää yli kolme kuukautta, joten sinun tulee pitää mielessäsi vähintään neljän kuukauden arvio, kun lävistät.

2. Pitäisikö minun saada lävistyksiä molemmissa korvissa samaan aikaan?

Ei, sinun ei pitäisi. Teolliset lävistykset vaativat paljon hoitoa ja huomiota, ja yksi teollinen lävistys voi saada sinut tuntemaan suuren vastuun. Päävastuun lisäksi kaksi lävistystä voi tehdä nukkumisesta erittäin epämukavaa. Jos sinulla on vain yksi, sinulla on ainakin useampi kuin yksi vaihtoehto nukkumiseen, mutta kahden hengen kanssa sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nukkua suoraan vahingoittamatta korvaasi.

3. Kuinka pitkä menettely on?

Menettely ei saa eikä saa kestää kauemmin kuin 15-20 minuuttia pahimmassa tapauksessa. Kun työskentelet ammattilaisen kanssa, toimenpide voi kestää korkeintaan 10 minuuttia.

4. Teollisen lävistyksen kustannukset

Teollisen lävistyksen hinta vaihtelee 30 dollarista 90 dollariin riippuen siitä, mistä kaupasta saat sen, lävistimen, joka antaa sen sinulle ja kuinka monta lävistystä haluat saada.

5. Kuinka vähentää teollisen lävistyksen turvotusta

Teepuuöljyn tai kookosöljyn käyttö vanupuikolla on osoittautunut uskomattoman tehokkaaksi tulehduksen vähentämisessä. Älä käytä jääpaloja, koska ne voivat aiheuttaa infektioita.

6. Milloin voin vaihtaa teollisen lävistykseni??

Heti kun teollinen lävistyksesi paranee kunnolla, voit vaihtaa lävistyksen välittömästi toiseen tankoon tai koruvalikoimaan. Mutta ole varma, kysy lävistäjältäsi, milloin on paras aika vaihtaa lävistys.

teolliset lävistykset

teolliset lävistykset

teolliset lävistykset