En lang krøllete bob er en kvinnelig bob -hårklipp for naturlig krøllete hår som er klippet et sted mellom nakken og kragebeinet. Hvis du liker å vise frem mankens autentiske tekstur, vil denne smigrende hårklippet få deg til å omfavne krøllen din mer!

Alle måter å jobbe med spoler, knekk og krøller er bevist oppnåelige når de kuttes i denne allsidige lengden. Kombiner den med en frynse for et kantigere utseende, eller gå med en omvendt eller stablet kutt for å gi låsene en fantastisk kropp!

“Ha det gøy med det! Det vokser tilbake, så ikke vær redd for å legge til noen kortere lag, ”er en Ohio-basert krøllstylist Cheyenne Hairston sier dette som hennes første råd for noen som vurderer en lang krøllete bob. Spør deg selv før du går til frisøren din: “Vil krøllene mine falle i denne formen?” som Cheyenne forteller oss at “ikke alle krølletyper og teksturer vil fungere best for denne formen.”

Når det kommer til produkter, lager du noen “lette silikonfrie stylere for å holde krøllene super bouncy [og unngå] silikonfylte produkter som kan veie krøllene.” Få inspirasjon fra hvordan krøllete hårentusiaster Zendaya, Lili Reinhart, Salma Hayek og Jenny Slate stiler sine fantastiske ringletter!

Når det gjelder å opprettholde en krøllete lapp, sa Cheyenne “Det vil bli mer vedlikehold med et snitt som dette, så tenk på det før du begår. Du må sannsynligvis klippe deg hver 3-4 måned i stedet for 4-6 måneder. Tross alt – med flott krøllete hår kommer det store ansvar!

Få det fantastiske krøllete håret vist med denne perfekte frisyren! Fortsett å lese og gå videre til disse populære, lange, krøllete bob -hårklippene og frisyrene!

Asymmetrisk Bob med smell

krøllete asymmetrisk lang bob med smellInstagram @sane.hair

Med definerte krøller kan denne asymmetriske boben med smell skille deg fra andre damer. Strekene av grønn fargetone på de mørke, lange lagene i lange lag vil gi utseendet ditt et snev av finurlighet. Design et mønstret underskår for å skape en liten overraskelse.

Asymmetrisk Bob

krøllete asymmetrisk lang bobInstagram @alizaquefez

Et asymmetrisk snitt på en krøllete lang bob gjør virkelig kunsten å øke volumet og kroppen i håret enda mer. Denne handlingen i siden gjør at du ser yngre ut og fremhever krøllene dine til neste nivå.

Vinklet Bob

krøllete vinklet lang bobInstagram @cristinacutshair

Ikke nøy deg med det normale brunette -utseendet. Gi den lobben volumet den fortjener ved å krølle dem til fine stramme krøller. Tro meg, du vil gjøre deg selv en tjeneste.

Lagdelt Bob

langlags krøllete bobInstagram @milk.honey.hair

Lange krøller lagvis på en måte som gir et større utseende. Prøv dette med beige ombre krøllete Lob som denne for en moderne tilnærming til ditt forenklede, men elegante snitt.

En Line Bob

lang krøllete en line bobInstagram @danimichayene

Et mer definert snitt, dette gir symmetri som ingen andre kutt. Faktor i krøllene som myker opp den krøllete a-line boben, og du har et slående feminint utseende.

Konkave Bob

lang krøllete konkav bobInstagram @bthoma.z

Hva ville få curlies til å sprette enda mer? Ordne dem i en konkav bob som er kortere bak og lengre foran! Det vellykkede utseendet blir vennligere av smekk av smell for å ramme ansiktet ditt.

Ansiktsrammer A-Line Curly Lob

ansikt innramming lang krøllete en linje bobInstagram @lepetitsalon_devacurl

Sp&En med stilskaperen, Teo Delima

Hair Stylist @ Lepetit Curl Concept i Cambridge, MA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Det kalles en A-line klassisk krøllete lapp med mange lag og vinkler rundt ansiktet.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette utseendet er veldig enkelt å vedlikeholde, elegant og veldig moderne. For 2A hårtype foreslår jeg å bruke en leave-in balsam og medium hold gel (Ultra Defining Gel fra Deva Curl).

For best resultat på krøllete hår, må du bruke alle produktene når håret fortsatt er vått. Finger børst produktene inn i håret, start med leave-in balsam og avslutt med gelen. Rens deretter håndkleet med et håndkle med mikrofibermateriale. Følg med en diffusor eller lufttørk.

Det lar enhver lettgående person vise frem hennes personlighet og livsstil. Jeg personlig kaller dette snittet for en moderne, leken bob-stil!

Long Curly Bob

lang krøllete bob -hårklippInstagram @milk.honey.hair

Sp&En med stilskaperen, Kyle Mallory

Hårstylist / fargelegger @ Anthony Garubo Salon i Maplewood, NJ

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne lange krøllete bob -kuttet er naturlig og uanstrengt. Det er ekte naturlig tekstur, og det er sunt! Jeg brukte Anthony Garubo curl definere #4 for å oppnå disse krøllene, men Deva Cut var det som virkelig brakte krøllene tilbake til livet ved å kvitte seg med egenvekt og overbehandlede ender. Det lot virkelig krøllene hoppe tilbake.

Hun ble velsignet med en overflod av hår, så å legge til noen dype indre fosslag ga denne skjønnheten litt form og kvitte seg med egenvekt, men likevel tillate å holde håret langt. Før jeg la inn stylingmidlet mitt, avgifte jeg håret med Anthony Garubo kull eksfolierende sjampo og deretter condition med Curl Hydrate nummer 2 før jeg avsluttet med den definerende kremen.

Noen råd til noen som vurderer det?

Det er flott for naturlig krøllete hår og for noen som trenger en frisyre med lite vedlikehold. Få det riktige produktet, skru det inn og gå!

Lagdelt Bob med smell

Lagdelt Bob med smellInstagram @aoki_hair

Sp&En med stilskaperen, Jenni

Hair Stylist @ Aoki Hair Salon i Mount Pleasant, WA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg kaller dette utseendet “den omvendte dråpen”, ettersom bredden og kroppen er i forhold til øret, i motsetning til en bob. Jeg elsker denne frisyren på grunn av høyden og volumet og spesielt smellet. Dette er en mye edgier, quirkier stil og kan brukes av kvinner i alle aldre. Denne stilen vil aldri date og minner meg om en annen versjon av Meg Ryans hår på 1980 -tallet.

Noen råd til noen som vurderer det?

For å oppnå maksimale resultater for dette utseendet, må lagene være ganske korte, men også lange nok til å skape bredde og høyde. Krølldefinisjon er et must.

Jeg elsker Deva Curl, så dette utseendet kan styles med først en spiseskje ultradefinierende gel og deretter en teskje stylingkrem i vått hår fra røtter til ender i hvert område av håret som du ville gjøre en foundation på ansiktet ditt. Håret ditt skal føles som en “tang”, så diffust for maksimal kropp.

Ikke vær sjenert! Du kan legge til noen ertstørrelser av rettferdig røtterolje til endene for glans og definisjon. Deretter rock den. Dette er perfekt for kvinnen på farten. Det er raskt å style, siden det er kortere, så det krever ikke mye tid eller vedlikehold.

Det er flørtende og morsomt, men det har fortsatt en lengde som kan festes med noen hårjuveler – flott for et sart kveldsutseende. Kort sagt, det er en allsidig, feminin, lite vedlikeholdsstil for kvinner i alle aldre.

Invertert Bob

lang krøllet omvendt bobInstagram @camillejanaehair

Sp&En med stilskaperen, Camille Janae

Salongseier / frisør @ mahogni & Rose Hair Studio i Sacramento, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er et krøllete snitt, og krøllene er designet for langvarig definisjon. Min favoritt ting om det er at dette er hennes naturlige krøller, så jeg kunne vise henne hva hennes eget hår kunne gjøre med bruk av de riktige produktene og teknikkene.

Noen råd til noen som vurderer det?

Du må ha naturlig krøllete hår. Det er viktig at du finner en stylist som spesialiserer seg på krøllete hår som kan lage et snitt tilpasset krøllene dine og som kan anbefale produkter som er spesifikke for dine behov.

Naturligvis Curly Lob

naturlig krøllete lappInstagram @glowrosebeauty

Sp&En med stilskaperen, Amber Rose Talbert

Hårstylist @ Kelly & Co Frisørsalong i Hickory, NC

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne naturlig krøllete Lob er trendy og frisk. Denne bestemte klienten kom til meg med lange tyngde krøller, og alt hun trengte var en stor kotelett for å få krøllene sine til live igjen! Min favoritt ting med denne stilen er formen, ettersom lengden foran virkelig former ansiktet hennes mens ryggen er litt kortere og ligger perfekt på skuldrene hennes.

Noen råd til noen som vurderer det?

Finn gode kvalitetsprodukter til krøllene dine. Krøller er som snøfnugg – ingen er helt like. Det betyr at du må finne produkter som fungerer bra for krøllene dine. Så snart du finner de riktige produktene, er denne stilen svært lite vedlikeholdsvennlig, men ser veldig sammensatt ut.

Krøllete Bob med smell

lang krøllete bob med smellInstagram @infinitesalonpdx

Sp&En med stilskaperen, Jessica Irvin

Master Colorist @ Infinite Salon i Pearl District, OR

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Den lange krøllete boben med smell eller lob er et morsomt utseende, spesielt med en fryns! Å ta vekten av lengden gjør at krøllene virkelig kan sprette. Denne formen er enkel å style og er fremdeles lang nok til å trekke seg tilbake. Randen åpner den virkelig rundt ansiktet!

Jeg elsker allsidigheten til denne stilen og finner ut at de fleste krøll kan ha en variant av dette. Denne kuttet vil gi deg mye bevegelse i håret uten å måtte gå full shag.

Noen råd til noen som vurderer det?

Å ha hår på eller rundt skulderlengden krever vedlikehold hver 12. uke for å unngå å miste for mye bevegelse. Frynsene kan være utfordrende å style, så vær forberedt på daglig oppdatering på forsiden og ansiktsrammende områder.

Jeg lærer gjestene hvordan de skal feste eller til og med feste krøllene i frynsene for å få den til å ligge riktig. Noen ganger trenger håret mer regi og med forskjellige krøllemønstre i forskjellige deler av hodet, og det kan ta litt tid å venne seg til.

Stablet Bob

Stablet BobInstagram @hairxlorraine

Sp&En med stilskaper, Lorraine Rosen

Master Stylist/ Balayage Specialist @ Lajolie Salon and Spa i Stamford, CT

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne krøllete, lange stablet bob omfavner din naturlige skjønnhet og tekstur og lar den skinne. Min favoritt ting med denne lange bob-kuttet er hvor lett det er å style og hvordan de håndmalte høydepunktene gir den ekstra spesielle gnisten.

Noen råd til noen som vurderer det?

Sørg for å spørre stylisten din hva som er det beste produktet for hårtekstur. For eksempel trenger du et produkt for å forbedre og holde krøllen mer? Eller trenger du et produkt som vil forbedre og hydrere krøllene dine mer?

Jeg vil også sterkt anbefale at dette utseendet fungerer for alle, fra konservativ til edgy. Det handler om hvordan du bruker den for å passe din personlighet.

Uteksaminert Bob

Uteksaminert BobInstagram @gerristylesmyhair

Sp&En med stilskaper, Gerri Vereen

Salongseier / frisør @ Gerri Styles My Hair in Raleigh, NC

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Det lange, krøllete bob -utseendet er et sexy, morsomt, bekymringsløst sommerstrandlook!

Min favoritt ting med dette utseendet er at denne boben kan styles for at krøllene skal være veldig definerte, eller det kan bli litt ertet for å gi et fyldigere rotete bob -utseende.

Noen råd til noen som vurderer det?

Kvinner som vurderer denne stilen har tre måter å få dette utseendet på! Du kan bruke et mellomstort 1,25-tommers krøllejern. For naturlig krøllete hår, kan du bruke en krølldefinerende gel og vri håret, og deretter rulle vri på permstenger. Det siste alternativet er å få Virgin Brazilian Curly extensions installert i håret ditt.

Dette er det perfekte utseendet for kvinnene med en dristig personlighet, liker allsidighet og ønsker et fint frittflytende utseende!