Lagdelt krøllete hår er en frisyre for kvinner med krøllete hår som ønsker en illusjon av lengde og volum, uten for mye masse. Å legge lag til naturlig krøllete hår former håret ditt samtidig som det fremmer definisjon. Lagdelt krøllete hår gir tekstur og skaper bevegelse gjennom krøllene.

Lagdelt hårklipp for krøllete hår fungerer med hvilken som helst hårlengde og ansiktsform. Bla gjennom bildene våre og vis dine favoritter til stylisten din for å finne ut den perfekte lagdelte krøllete frisyren basert på dine unike egenskaper.

Elegante, krøllete nakkelengder

Elegante, krøllete nakkelengderInstagram @curlsbylish

En ny frisyr med kort lag er en fin måte å definere dine naturlige krøller på. Å ha en halslengde er en nyttig måte å legge til kropp og volum uten å ha for mye masse. Lagdelt hår og krøller går hånd i hånd for å lage vakre frisyrer.

Krøllete shag for kvinner med tynt hår

Krøllete shag for kvinner med tynt hårInstagram @ashadoeshair

Krøllete shag for kvinner med tynt hår er et smart valg. Mange lag på kronen kan skape et fyldigere og tykkere hår med bouncierkrøller. Når du styler, legg til en krøllkrem for å bekjempe krus som Aveda Be Curly Curl Enhancer, enten la den lufttørke eller diffundere den.

Lagdelt krøllete hår for eldre kvinner

Lagdelt krøllete hår for eldre kvinnerInstagram @ka_espacobeleza

Lagdelt krøllete hår for eldre kvinner er et smart valg. Spesielt for de med tynt hår siden det skaper en illusjon av tykkere, fyldigere krøller. Et tørt hårklipp lar krøllene falle naturlig. Be stylisten din om å forme krøllene dine etter det som passer deg best.

Krøllete Pixie med lag for kvinner over 70 år

Krøllete nisse med lag for kvinner over 70 årInstagram @brits_elizabeth

Å legge til krøller og lag til en nisse er en søt og annerledes måte å style en snarvei for kvinner over 70. Naturligvis har krøllete kvinner definitivt godt av å ha en niesekutt. Krøller har en tendens til å pigge seg opp ettersom de blir mindre tynget og når håret er kortere.

Lagdelte krøller for kvinner over 60 år

Lagdelte krøller for kvinner over 60 årInstagram @curlcraft

Lagdelte krøller for kvinner over 60 år er helt fantastiske og kan passe enhver ansiktsform. Damer som bestemmer seg for å omfavne sine naturlige krøller og ønsker å få en krøllete hårklipp, bør ta to ting i betraktning, krølltekstur og type. Dette vil avgjøre hvordan stylisten din bestemmer seg for å klippe krøllene for de beste resultatene.

Lagdelt hår med krøller for kvinner over 50 år

Lagdelt hår med krøller for kvinner over 50 årInstagram @juliassilvercurls

Lagdelt hår med krøller for kvinner over 50 år er den perfekte måten å skape en fyldig, voluminøs stil. Spesielt med fint hår gjør et bestemt krøllete snitt det mulig å kutte krøllene i sin naturlige tilstand for en nydelig, krøllete foss..

Stilig kort krøllete hår

Stilig, kortlagret, krøllete hårInstagram @urbanbloomhair

Et fullt hode med sexy låser ser nydelig ut i en lengde som er litt forbi haken. Å ha lagdelt krøllete hår vil gi sårt tiltrengt volum og definisjon ved bruk av de riktige curlingproduktene.

Søt krøllete Bob med lagdeling

Søt før og etter krøllete bob med lagdelingInstagram @curlyonq

En søt krøllete bob med lagdeling er allsidig og fungerer på alle typer krøller. Å klippe det krøllete håret ditt i lag gir det ekstra teft og fylde.

Krøllete hårspesialist Kara Dollahite fra Sacramento, CA bruker en tørketeknikk. “Når håret er fint, liker jeg å klippe horisontalt. Jeg løfter for å finne nøyaktig hvor vektlinjen skal være og legger den mindre, forklarer Dollahite.

Lagdelt omvendt Bob for tykt krøllete hår

Lags invertert bob for tykt krøllete hårInstagram @rodrigocintra

Layered invertert bob for tykt krøllete hår gir mulighet for endeløs moro og et stort utvalg av utseende. En lang krøllete bob er populær, da den ser bra ut på de fleste ansiktsformer. Lagdelt krøllete hår ser fantastisk ut på alle ansiktsformer og skaper en illusjon av fyldigere krøller. Krøllete hår med lag kan klippes på mange forskjellige måter, men kommer mest sannsynlig til å bli best med et “krøllet klipp” som gjøres på tørt hår.

Den beste shag med hakkete lag

De beste hakkete lageneInstagram @ravenrowsalon

La håret gå vilt med denne tungt strukturerte shaggen som skriker av volum og fylde! Å legge til en rotete utkant med et lagdelt krøllete hårklipp fungerer perfekt sammen for å balansere brede skuldre og et ovalt ansikt.

Moderne V-form for naturlig krøllete hår

Moderne v-formede lag for naturlig krøllete hårInstagram @curlyonq

Vurder en moderne v-form for naturlig krøllete hår for å gi dine lange lokker et interessant løft. Krøllete hår kan være vanskelig, så be stylisten om å lage det subtile v-snittet vått og deretter tørke for et mer presist klipp. På langt krøllete hår fungerer myke lag godt for å opprettholde den vakre formen. Produkter er et must for å holde håret ditt atskilt og skinnende.

Rotete shaggy lag med smell

rotete, shaggy, lagdelt, krøllete hår med smellInstagram @eryn.o.hair.salonw

Å ha på seg rotete lag med smell ser så morsomt ut! Den sprett, voluminøse finishen vil sikkert fange folks oppmerksomhet. Denne lagdelte krøllete frisyren gir fin manke en mykere finish, spesielt på en blond nyanse.

Trendy Layered Medium Length Curls

lagdelte mellomlange krøllerInstagram @meesha_major_stylist

Disse trendy lagdelte mellomlange krøllene er ikke bare stilige. Lagene for krøllete hår er ideelle for kvinner med tykt hår og en bredere ansiktsform. Det er snittet som får lokkene til å virke mindre klumpete og føles litt lettere. Naturlige krøller og en gylden nyanse skaper en ideell kombinasjon for denne frisyren.

Sp&En med stilskaperen, Michelle Major

Curly Hair Specialist @ Hush Salon and Spa i Ontario, CA

Hvordan vil du beskrive dette?

Disse trendy lagdelte middels lange krøllene er på en lang krøllete bob. Lagdelingen gir volum uten å være uhåndterlig. I tillegg blander lagene seg godt og viser frem krøllene. Dette snittet omfavner naturlig tekstur!

Hva er ditt beste råd?

Kvinner som leter etter en krøllete stylist bør først sjekke ut arbeidet sitt. Mange stylister sier at de vil jobbe med din naturlige tekstur, og så vil de krølle den eller rette den til slutt. Hvis de ikke kommer til å style det eller lære deg å bruke det naturlig, må du fortsette å lete. En god krøllete frisør vil trene deg for å gjøre krøllene dine bedre. Og husk å alltid gå inn med håret nede og flokete! De trenger å se det, ingen boller eller hestehaler!

Nydelig langt og krøllete hår med lag

Langt og krøllete hår med lagInstagram @curlyonq

For å oppnå nydelig langt og krøllete hår med lag, kreves en lagdelt hårklipp. En spesiell hårklipp spesifisert for krøllete låser, oppnås ofte med et tørt klipp, som gjør at håret ditt kan legge seg naturlig og samtidig imøtekomme din naturlige tekstur. Langt krøllete hår er nydelig for alle kvinner og går aldri av moten.

Søte, lagdelte, krøllete låser med sidebang

Lagdelte krøllete låser med sidebåndInstagram @camyhairstylist

Søte lagdelte krøllete låser med sidelegg er det perfekte hårklippet for avlange ansikter. Lagdelte fjærete krøller klippes best ved hjelp av teknikker som et “tørt krøllete snitt.” Denne typen kutt gjør at stylisten din kan analysere, klippe og style krøllene dine slik at de passer best til dine behov.