Vi vet alle at det å ha en dårlig dag kan starte med at håret vårt ikke ser ut som det skal se ut. Dette betyr at alt vil gå galt fra da av. Heldigvis er det måter du kan unngå å ha de dårlige hårdagene resten av livet. Ja, dette er sant og veldig enkelt å gjøre. Alt du trenger å ta i betraktning er typen hår du har. Så hvis du har tykt hår, må du tenke på at den riktige løsningen for deg har flott hår hver eneste dag kan være det riktige hårklippet. Det er visse stiler som bare går fantastisk med tykt hår. Spesielt hvis du vil beholde den på en kortere lengde, må du sørge for at du har valgt riktig lengde for både hårtypen og for ansiktsformen. Her er noen av beste korte frisyrer for dette håret som du kan velge mellom.

Asymmetrisk kort/middels frisyre

Dette er den typen frisyre du vil elske på grunn av det faktum at den ene siden har kortere hår og den andre har lengre hår som kan styles. Du vil nyte et veldig originalt og vakkert utseende i flere uker!

Asymmetrisk kort/middels frisyre

Medium kort frisyre

De rike smellene på dette hårklippet ser fabelaktig ut på grunn av det faktum at hele utseendet understreker modellens virkelig vakre trekk. Hvis du vil at folk skal snu hodet mens du drar av deg denne korte frisyren, kan du ringe stylisten din!

Medium kort frisyre

Kort romantisk blikk

Dette er den typen hårklipp som lar deg style håret ditt på en rotete måte og fremdeles ha en romantisk lokk om deg. Når folk ser på deg, vil de falle umiddelbart at du er annerledes enn andre.

Kort romantisk blikk

Kort opprørsstil

Når du vil ha lengre hår uten ansvar, kan du velge dette kortere og opprørske utseendet. Du vil kunne nyte korte smell og bustete hår hver eneste dag, hvis dette er det du vil.

Kort opprørsstil

Kort Pixie Cut

Dette er en stil som vil ramme ansiktet ditt, noe som får andre til å fokusere på de vakre funksjonene du viser. Enten det er et nydelig smil eller fantastiske øyne, vil håret hjelpe deg med at andre legger merke til dem!

Kort Pixie Cut

Kort originalt utseende

De rastløse hårstrådene i forskjellige størrelser vil sikkert skape en virkelig interessant effekt på ansiktet ditt. Denne typen hårklipp vil sikkert bli merket som annerledes og fet. Få den hvis du vil se nydelig og annerledes ut.

Kort originalt utseende

Kort guttaktig stil

Den nydelige kontrasten mellom hennes hudfarge og mørke korte hår er fantastisk. Hvis du vil imponere folk med utseendet ditt, er dette korte gutteaktige hårklippet den rette veien å gå. Klipp håret kortere!

Kort guttaktig stil

Spikes Short Haircut

Hvis du vil være sikker på at hele stilen din skriker ordet “dårlig”, kan du velge denne korte frisyren som ikke bare vil gi deg et opprørsk utseende, men som vil få deg til å se fantastisk ut samtidig.

Spikes Short Haircut

Kort stilig hår

Det er visse hårklipp som er perfekte for kvinner i alle aldre. Så hvis du har tykt hår, kan du velge dette hårklippet, uansett alder eller alder hårfarge. Det vil få deg til å se stilig og vakker ut.

Kort stilig hår

Kort rotete hårklipp

Dette er definitivt den typen hårklipp som lar deg få håret stylet med bare noen få enkle trekk. Du kan si farvel til timers hårstyling og si velkommen til et flott og rotete utseende akkurat nå!

Kort rotete hårklipp

Veldig kort originalt utseende

Det veldig korte håret på sidene kombinert med det lengre håret på toppen skaper en veldig original stil som får deg til å føle og se annerledes ut. Velg dette hårklippet hvis du vil at folk skal legge merke til deg fra første øyeblikk.

Veldig kort originalt utseende

Veldig kort og pigg utseende

Dette er samtidig et guttaktig og et “dårlig” jentelook, det faktum at det gjør det veldig originalt. Hvis du virkelig liker kort hår, men fortsatt liker å style det litt, så velg dette hårklippet og styl bort!

Veldig kort og pigg utseende

Kort lengde mystisk look

Denne frisyren er definitivt en som er perfekt for kvinner med tykt hår. Du har mye volum som du kan leke med når du har nådd denne lengden på håret ditt. Få utseendet og nyt det!

Kort lengde mystisk look

Rotete og elegant kort hårklipp

Hvis du ved første øyekast føler at dette er et rotete utseende, merker du at det har blitt pent utformet for å se rotete og ryddig ut på den andre gangen. Med denne hårlengden har du mange alternativer!

Rotete og elegant kort hårklipp

Kort hår med volum

Hvis du kunne tenke deg et ord som ville beskrive dette hårklippet, er ordet volum. Dette betyr at du vil nyte mye av det i det øyeblikket du har bestemt deg for å velge denne stilen. Hvem vil ikke ha volum?

Kort hår med volum