Har du noen gang lurt på hvor vanskelig det er å se ut som en kjendis? Vel, hvis du ikke tenker på det faktum at det er en hær av stylister som omgir hver eneste stjerne, så kan du helt få utseendet deres. Faktisk er det mange korte frisyrer som har blitt veldig populære i år, og som kan trekkes av alle som ønsker å ligne en kjendis. Her er de mest interessante frisyrene du kan velge mellom. Det beste med kjendiser er det faktum at de kommer med de mest interessante klippene og at hver og en av dem ser original og stilig ut på sin egen måte. Hvis du tenker på å gjøre en endring som vil bringe deg nærmere din favorittsanger eller skuespillerinne, og deretter velge å ha din hårklipp og stylet på samme måte som de har, er det mest fantastiske du kan gjøre. Du kan klippe håret og være hvem du vil!

Anne Hathaway Pixie frisyre

Anne er en veldig stilig kvinne, det kan du se fra henne pent og nydelig hårklipp. Det at hun liker håret så kort, bør få deg til å føle deg trygg nok til å ringe stylisten din og bestille time!

Anne Hathaway Pixie frisyre

Chelsea Kane Short Curly Hairstyle

Jo krøllere håret, desto mer søt du vil se. Dette er mottoet som Chelsea følger på grunn av at krøllene hennes ser fabelaktige ut. Hvis du vil ha dette originale utseendet, trenger du bare noen få lengre hårstrå og et stylingprodukt!

Chelsea Kane Short Curly Hairstyle

Christina Aguilera Bob frisyre

Christina har gjennomgått mange utseendeendringer gjennom årene, men denne korte bobben passer definitivt hennes beste. Platinumfargen på håret hennes vil se fantastisk ut på alle som har en lignende hudfarge som hennes.

Christina Aguilera Bob frisyre

Nicole Richie kort blond frisyre

Dette er en mer rotete utseende, og selv om håret ikke er ekstremt kort, kan du fortsatt style det slik at det ser ut som Nicole med litt arbeid. Om noen minutter vil håret være klart til fest i alle klubbene!

Nicole Richie kort blond frisyre

Mariska Hargitay kort frisyre

Jo stiligere håret er, jo mer vil du se ut som en kjendis. Dette er tilfellet med Mariska, og frisyren hennes er rett og slett fantastisk. Det rene og rene utseendet vil være perfekt for ethvert viktig arrangement du vil delta på.

Mariska Hargitay kort frisyre

Sharon Stone kort frisyre

Å være en av de mest suksessrike Hollywood -hotties i alle aldre er noe som kan oppnås av en så elegant og vakker som Sharon Stone. Hennes korte og pent ordnede hår er lett å vedlikeholde.

Sharon Stone kort frisyre

Teryl Rothery kort frisyre

Hvis du føler at du bare vil ha en veldig enkel hårklipp, bør du velge den som Teryl Rothery har presentert for publikum over hele verden. Alt du trenger for å se så pent ut, er en veldig god stylist!

Teryl Rothery kort frisyre

Morena Baccarin Short Haircut

Det krøllete og korte håret komplimenterer definitivt den vakre hudfargen og de nydelige øynene til Morena Baccarin. Hvis du vil overraske alle med de svarte krøllene dine, så klipp håret ditt bare for å dekke ørene, og det er det!

Morena Baccarin Short Haircut

Rosa Pixie Cut

Selv om Pink har overrasket oss gjennom årene med gutteaktige og opprørske hårklipp, er dette et kort og elegant utseende som du kan ta til deg hvis du er fan av platinahår. La smellet stå lenger for å style dem pent.

Rosa Pixie Cut

Drew Barrymore kort frisyre

Dette er et blikk som får Drew Barrymore til å ligne en opprører og samtidig uskyldig tenåring. Uansett alder, hvis du vil se så flott ut, så velg dette hårklippet og la håret ditt være fritt!

Drew Barrymore kort frisyre

Mandy Moore kort frisyre

De lengre smellene og det rette håret komplimenterer definitivt Mandy Moores fine holdning og utseende. Dette er utseendet til en kjendis som kan synge og spille i filmer. Hvis du vil se ut som henne, velger du denne kortere frisyren.

Mandy Moore kort frisyre

Jessica Chastain kort frisyre

Dette er et utseende som skriker ordet stilig på grunn av at håret er langt nok til å bli stylet litt og kort nok til å se bra ut og ikke føles som en belastning. Dette er et perfekt utseende for forretningskvinner.

Jessica Chastain kort frisyre

Rihanna nytt kort hår

Rihanna har hatt sine oppturer og nedturer når det gjelder hårklipp, men dette er definitivt en original. De lange og blonde smellene får henne definitivt til å se elegant og vakker ut, noe som hjelper henne å skinne på den røde løperen.

Rihanna nytt kort hår

Julianne Hough

Julianne Hough gjør ingenting annet enn å overraske folk med et lurt og ganske rotete utseende. Du kan ikke få dette utseendet uten at ditt korte hår er stylet til en rotete bolle. Få dette uskyldige og søte utseendet!

Julianne Hough kort frisyre

Natalie Imbruglia Kort frisyre

Hvis du ikke vil håndtere langt hår, kan du velge en kort hårklipp som den til Natalie Imbruglia og få håret til å se mye lengre ut enn det faktisk er. Som en bonus ser det også veldig elegant ut!

Natalie Imbruglia Kort frisyre