En pastellfarge er en myk og dempet nyanse av enhver motetone. En av de mest populære hårfargene de siste årene, pasteller i sitt univers av nyanser gjør scenene ute på gatene og til og med på den røde løperen!

Ukonvensjonell hårfarger Liz Cook bruker tappert sin kreative forstand til å blande minst tre forskjellige pastelltoner, og skape fortryllende IG-berømte frisyrer!

Enten du lener deg mot en solid pastellskygge eller et flertonet hår, er hver nyanse i regnbuen tilgjengelig for deg å prøve! Alt du trenger er en ekspertfarger som kan guide deg gjennom prosessen.

Å gå pastell er en skikkelig investering fordi for å få fargene til å poppe, er det viktig å gjøre håret lysere – og vi vet alle at bleking kan skade håret alvorlig hvis det ikke behandles. Det er her stylist-anbefalte hjemmepleieprodukter redder dagen!

Det beste pastellhårfarget kommer fra produktlinjene Mydentity hårfarge! Det er ingen hemmelighet at Guy Tang er kongen av Balayage, og hårfargestoffene hans kan blandes og matches, eller brukes alene for å lage de beste pastellfargene for deg!

Før din neste håravtale, sjekk ut disse populære bildene av pastellfarger.

Pastell Lavendel låser

Pastell Lavendel låserInstagram @hairbylauraalina

Ashy pastellhår er trenden i dag. Nyanser som dette er flotte for kvinner med bleke og lyse hudtoner. Sett deg på pastellbanen og prøv dette askeblå håret du ikke kommer til å angre på!

Pastellblått hår Ombre

Pastellblått hår ombreInstagram @ha1r.by.tay

Pastellblått hår ombre er perfekt for kvinner som elsker blondinen blandet med blått. For å få dette utseendet, be fargelisten din om et tungt høydepunkt. Tone med sølvrøtter til en pastellblå på endene.

Pastellkorall

PastellkorallInstagram @megmdoeshairs

Pastellkorall er den perfekte ferskenfargen. For å få dette utseendet, be fargelisten din om å lyse håret ditt helt solid med et pastellkoralloverlegg.

Varmrosa pastellhår

Varmrosa pastellhårInstagram @john.n1115

Varmrosa pastellhår er perfekt for kvinner som ønsker å bytte blondine og legge til litt farge midlertidig. Denne pasteltonen har en tendens til å falme tilbake til blond raskt. For å få dette utseendet, spør fargelisten din om en solid blondine med et pastellrosa overlegg.

Rose gull pastell

Rose gull pastellInstagram @magandahairstudio

Rose gull pastell er en allsidig hårfarge som utfyller nøytrale og varmere hudtoner. For mennesker med rikere nyanser av hårfarge, bør de forhåndslyses for å se det i sin ekte nyanse. For å opprettholde denne fargen, finn en balsam i roségull.

Pastell havfruehår

Pastell havfruehårInstagram @pinupjordan

Indigo pastell ombre gjenskaper en veldig iriserende havfrue-inspirert fargetone, selv om den er pastellfarget. Hashtag drømmende i flere dager!

Pastellrosa

fersken pastellrosa hårInstagram @hairbykysa

Candy tanntråd hele dagen med denne karneval pastellrosa fargen. Legg til hipster -vibber med en bølget kotelett. Pastellfarger som dette er perfekte for sommeren!

Mint pastell hårfarge

Mint pastell hårfargeInstagram @courtgannhair

Pastellfarger er faktisk levende og beroligende! Lev som en nisse i skogen, og gyng et mykt grønt mintgrønt hårfarge.

Pastell syrinskygge

Pastell syrinskyggeInstagram @courtgannhair

Omfavn et pastellfarget vaniljelavendelhår som er overdådig med lilla røtter. Bare husk å bruke lilla sjampo og ha regelmessige besøk til salongen din for touch-ups. Pastellfarger krever også regelmessig vedlikehold.

Cotton Candy Waves på pastellregnbuehår

Cotton Candy Waves på pastellregnbuehårInstagram @peacock_hair_designs

Hint av regnbue pastellfarger i bomullsgodis blandes akkurat for det slagrike, kule utseendet som ikke skriker etter mye oppmerksomhet. Noen ganger er mindre mer!

Hvis det vanlige blonde håret ikke er noe for deg lenger, kan du prøve dette med flere pastellfarger. Denne hårinspirasjonen ser unik og veldig pen ut!

Pastellrødt hår

Pastellrødt hårInstagram @kerhon_timo

Den røde dronningen har kommet! Bølger og en v-line cut: bare det beste pastellrøde håret for hennes høyhet.

Pastellfiolett og burgunder -manke

Pastellfiolett og burgunder -mankeInstagram @bymaggiekime

Pastell lilla kommer virkelig i alle nyanser. Den stablede boben gikk bra med denne burgunderfargen. Se trendy og edgy ut ved å oppgradere og gjøre den mørkere hårfargen din pastellfarget.

Pastell sølvhår

Pastell sølvhårInstagram @zusjehaaridee

Pastell sølvhår er delikat og en enkel måte å forsterke stilen på. Det er nesten monokromatisk med et snev av glans.

Pastell grønt hår

Grønn hårfargeInstagram @elissawolfe

Ikke før nylig har en pastellgrønn hårfarge vært en trendfarge å ha på kronen din. For å beholde denne grumsete kalkfargen, bruk produkter som beskytter håret og vask håret med kaldt vann.

Grå pastellfarge

Grå pastellfargeInstagram @kovacidemir

En ashy vaniljepastellfarge er det håret ditt trenger! Prøv denne fargen på mediumlåsene dine for noen oppsiktsvekkende tider.

Pastell lilla

Pastell lilla hårfargeInstagram @hairbychelseaamaarie_

Ube-flavored drømmer i pastellfarger kommer din vei! En lys og falmet syrinfarge som farget av koloristen Chelsea kom sikkert inn i de krøllete pastellfiolette tressene til denne nydelige damen.

Plysj Lys Rosa Pastellhår

Plysj lys rosa pastellhårInstagram @bynatalieobrien

Den gråaktig pastellrosa kom med en advarsel: bli lagt merke til overalt hvor du går med plysj, lysrosa hår og pastellhøydepunkter. Denne trenden er en fantastisk oppgradering for noens naturlige hårfarge.

Oransje pastell

Oransje pastellInstagram @sallitimlin

Dette pastellhåret er en dråpe fersken, aprikos og alt det søte du kan tenke deg! Dempede ingefærfarger er den neste store tingen i denne bransjen.

Pastell rosa Ombre

Pastell rosa OmbreInstagram @mariultabeautyhair

Denne pastellrosa ombrefargen ble laget av frisør Marisabel Romo fra Chandler, AZ.

“Det beste med denne hårfargen er glansen og kontrasten mellom den vakre naturlige fargen og måten den overgår til pastellrosa,” sier Romo.

For å få dette nydelige pastellfargede håret, sier Romo at du må være på et nivå 10 blondt (inne i et bananskall). “Det var lett å nå dette på modellen på bildet fordi hennes naturlige nivå er en 7 mørk blondine. Det er en lang prosess når håret er mørkt brunt nivå 3, forklarer hun.

Profftips: Vær oppmerksom på at du kanskje må komme tilbake om 2 uker for å oppdatere fargen.

Kort pastellhår

Kort pastellhårInstagram @kamhairandbody

Dette er en oppløftende, morsom og leken pastellfarget regnbuehårfarge laget av stylist Shannon Diamond of Scotland.

Hvis du ser på motefarger som disse, sier Diamond å tenke på vedlikehold og bærbarhet. Hun forklarer, “dette bildet ble tatt fire uker etter påføring, og alle tonene som ble brukt, har vakkert blitt til lettere versjoner av det de opprinnelig var.”

Produkter som Matrix Biolage R.A.W. Color Care Shampoo and Conditioner or Matrix Total Results Keep Me Vivid Sjampo og balsam er nøkkelen for å holde denne pastellfargen langvarig.

Lyseblå pastellfarger

Lyse pastellblå tonerInstagram @bære__

Disse lyseblå pastelltonene er et virkelig moderne utseende og ble laget av frisør Carol Geiger fra Sveits.

Hun forklarer, “disse hårfargene vasker vakkert ut. Etter 2 uker blir det mer grønt, og etter 1 måned blir det til en lys pastellmyntefarge. ”

Geiger sier å tenke på at disse fargetypene i hår ikke varer særlig lenge. “De vasker ut raskere enn de naturlige fargene som blonde eller brune toner, så du må sannsynligvis gå til frisørsalongen oftere. Du må også bleke håret til det er hvittblondt før du kan farge sånn, så håret ditt skal være så sunt som mulig, sier hun..

Du må være en kvinne som tar seg god tid til hårbehandlingen fordi håret ditt trenger hyppige behandlinger som masker, en god fargesparende balsam og fuktighetsgivende leave-in etter bleking og tilsetning av det beste pastelfarget. & stylingprodukter.

Pastellblågrønn

PastellblågrønnInstagram @electric.hair.lounge

Denne pastellblågrønne fargen har masse allsidighet, og den ble laget av frisør Jessica Jones fra Brantford, ON.

“Be fargeleggeren din om å dele ut de to halvdelene i et sikksakkmønster, slik at det kan se helt annerledes ut, avhengig av hvordan du føler deg ved å dele håret ditt,” sier Jones.

Hun legger til, “du må ha håret lyst til en veldig blek blond nyanse for at den sanne tonen skal vises. Dette krever tålmodighet og kan bli dyrt. For det andre har pastellfarger en tendens til å falme raskere enn rikere/juveltonede farger. ”

Pastell ferskenfarget hår

Pastell ferskenfarget hårInstagram @brushedtorumble

Dette pastellfargede håret i ferskenfarge har et litt voksen rot. Det ble opprettet av frisør Britney Powell fra Vernon, BC.

“Disse nyanser av pastellhår er for den typen kvinner som alltid er opptatt av å prøve nye ting og ikke har noe imot vedlikehold og vedlikehold av pastelllivet,” sier Powell. “Det utfyller også lys eller blek hudfarge.”

Pastell enhjørningshår

Pastell enhjørningshårInstagram @sheartale

Dette pastellfargede enhjørningshåret ble laget med Mydentity hårfarge og dets bindende sidemann, Olaplex! Koloristen bak dette utseendet er Megan Campbell fra Las Vegas, NV.

“Selv om denne pastellfrisyren kan oppnås med andre merker, var de grunnlaget for dette utseendet,” sier Campbell. “Be fargelisten din om å bruke den diagonale avskjedningsteknikken fordi den får fargen til å se annerledes ut uansett hvor du velger å dele den. På samme måte, hvis den skilles ned i midten, gir den en båndeffekt. Hvis du velger å dele håret ditt på siden, vil det faktisk få en mer dramatisk peekaboo -effekt. ”

Pastellbalayage vil kreve tonere, behandlinger og glasurer eller fulle farger, alt før de morsomme nyansene er påført. Startnivået for mørkt hår vil ta lengre tid og kreve flere trinn for å oppnå pasteller enn det naturlig hår vil. Hvert besøk vil også ta mellom 5-7 timer for å lage enhjørningens magi.

Videre er pasteller en skjør farge i en hvilken som helst fargelinje. De har alle en tendens til å falme raskt. Så hvis dette er drømmenes enhjørningshår i pastellfarger, vil Campbell at du skal vite at den regnes som en farge med høy vedlikehold og vil kreve regelmessig vedlikehold for å opprettholde pastellfargene..

Platinum hvit pastellhårfarge

Platinum hvit pastellhårfargeInstagram @hairbyjaimie77

Dette er en platinahvit pastellhårfarge med en overton til en svak pastell syrinrot. Det smigrer kvinner med varme hudtoner og ble skapt av frisør Jaimie Brown fra Marietta, OH.

Hvis du har pastellinspirerte hårfargeideer, sier Brown at du virkelig bør ha et naturlig hår på nivå 7 eller høyere. I tillegg er vedlikehold noe å vurdere. Touch ups er nødvendig hver 5. uke.

“Be fargelisten din sende deg hjem med en lilla sjampo (Pulp Riot Barcelona) for vedlikehold hjemme,” bemerker hun. “Bruk også en hjemme-behandling en gang i uken og olje med et varmebeskyttende middel.”