En honningbrun hårfarge er en kombinasjon av den lyse fargen på honning med en brunette for å skape en levende nyanse. Det er utrolig hvordan bier kan lage en så søt og strålende ingrediens, men det som er mer fantastisk er hvor mye honningfarget hår som forsterker frisyren din enten gjennom full hårfarge eller bare med høydepunkter.

Honning er en varm farge, men ikke altfor varm (tenk mykt gull i stedet for oransje eller rødt). Nyanser av honningbrun er flatterende for de fleste hudtoner, og for de fleste er det bare noen få nyanser unna din naturlige farge. Honningfarget hår er flott for alle årstider, spesielt sommeren, hvor denne gylne fargen av honning skinner best. Mindre kontrast betyr lavere vedlikehold – hurra! Leter etter litt honningbrun inspirasjon?

Før din neste håravtale, sjekk ut disse bildene med nydelige honningbrune hårideer.

Mørkt honningbrunt hår med en ansiktsrammende mellomdel

Mørkt honningbrunt hår med en ansiktsrammende mellomdelInstagram @rikamorim

De mørkebrune med lysere honningbrune hårhøydepunktene langs smellet er nydelige. Etterlign dette fantastiske honningfargede utseendet ved å koble en lang, lagdelt bob med en midtdel for et ekstra moderne utseende og ansiktsrammekant.

Rødbrun til Honey Brown Ombre med løse krøller

Rødbrun til Honey Brown Ombre med løse krøllerInstagram @hairbyamydelong

Denne nyansen av rødbrun med høydepunkter tilbyr en blanding av honning og gyldenbrune farger for å vise frem sine varme undertoner som utfyller solbrun hud godt. Denne gyldne ombre fargesmelten vil gjøre deg til en utendørs kvinne fordi du vil vise frem sin ildhet under solen.

Middels lengde honningbrun butterscotch

Middels lengde honningbrun butterscotchInstagram @whitneyrain_makes.pretty

Naturligvis mørkt til middels hår ville oppnå dette søte honningbrune hårinspirerte butterscotch vakkert. En middels lang hårklipp er akkurat nok til å vise frem denne glatte overgangen hvis du ikke vil ha vedlikeholdet som langt hår trenger.

Kanelrød med striper av honningbrun

Kanelrød med striper av honningbrunInstagram @salonhairhaven

Du kan ta lokkene dine til neste nivå når du blander de riktige hårfargene sammen, spesielt de tre mest trendige noensinne – brunt, blondt og rødt. Spill med de mange dimensjonene og stylingsmåtene du kan gjøre med denne frisyren på honningtonet rødt hår.

Honningbrun karamell på bølget hår

Honningbrun karamell på bølget hårInstagram @hair.by_kara

En fantastisk måte å bli lysere på for sommeren-en varm, vakker, flerfarget honningbrun hårbalayage. Det er super effektivt hvis du vil beholde det mørkere, lange håret ditt, men likevel ha en illusjon av et lyst hår. En honningfarget tone pluss gullfargede toner er sommerens beste venn.

Mokka med honningbrun

Mokka med honningbrunInstagram @jeaneane_moreno_hairstylist

En subtil måte å slå opp det ganske middels brune håret ditt er ved å få honningbrune striper. Disse honningbrune bølgene gir deg den enkle dimensjonen og dybden som ditt naturlige hår trenger.

Karamell honningbrun med naturlig krøllete hår

Karamell honningbrun med naturlig krøllete hårInstagram @salonchristol

Honningbrune krøller er superønskelige når du ønsker dimensjon og tekstur samtidig. Ikke glem å alltid fukte de fremhevede naturlige krøllene dine. Disse honningfargede krøllene kan tørke håret hvis det ikke blir tatt godt vare på.

Naturlig lys honninghårfarge

Naturlig lys honninghårfargeInstagram @lisalovelylocks

Forbløff alle med dette naturlig utseende håret med subtile lyse honningbrune hårhøydepunkter! Å ha en lys honningfarge er en velprøvd måte å få middels tynt hår til å se dimensjonalt og fullt ut.

Langt hår med hasselnøtt honning

Langt hår med hasselnøtt honningInstagram @bellgoh1267

Det er en så fin frisyre hvis du har langt sjokoladefarget hår med honningstrekk! Legg til noen bølger og delikate honninghøydepunkter på brunt hår på slutten for å legge til mykhet og gi deg et mer dramatisk utseende.

Rett hår med Ashy honningbrune høydepunkter

Rett hår med Ashy honningbrune høydepunkterInstagram @brazilianbeautystudiowa

Disse søte askehunningbrune hårhøydepunktene malt på rett svart hår får hele frisyren til å poppe ut med dimensjonen den tilbyr. Style disse honningfargede låsene med en senterdel som er perfekt for ansikter med symmetriske sider.

Kort hår med gylden honningbrun

Kort hår med gylden honningbrunInstagram @hair.by.niki

“Dette er en veldig naturlig, gylden honningbrun hårfarge med naturlige høydepunkter som er flott for varm, gyllen hud. Hvis du har veldig tykt hår, må du holde sidene og nakken veldig kort, sier frisør Niki Germain fra Texas..

Hvis du vil ha denne honninghårfargen, sier Germain at du virkelig trenger personligheten og livsstilen for denne fargen og hårklippet for å få deg til å føle deg bra.

Myk brun med honning Balayage

Myk brun med honning BalayageInstagram @anavaldez.hairstylist

Denne honning balayage brun er en gratis håndmalt dimensjonal og strukturert balayage. “Det skaper bevegelse med fargeplassering,” sier stylist Anais Valdez fra Temecula, CA.

Valdez forklarer, “platinablondinen og sjokoladebrun ble håndmalt ved siden av hverandre for å gjøre lysheten fra den blonde popen og gi den en fin honningbrun hårfarge. Når håret beveger seg, fremhever det mørke blondinen og skaper den vakkert strukturerte bevegelsen. ”

“Grunnen til at balayage og hårhåndsmaling har blitt veldig populært, er at det gir kvinner muligheten til å ha blondt hår med lite vedlikehold,” bemerker hun. “Siden hårets røtter er igjen på sin naturlige tone, gir det deg muligheten til å vente flere uker før du får en touch-up.”

Nydelig kobber honning brun nyanse

Nydelig kobber honning brun nyanseInstagram @hårbynatalian

Denne dimensjonale honningbrune fargen overgår fra et mørkere kobber ved røttene til et lysere kobber gjennom endene, og understreker det lange lagdelte kuttet for en myk og naturlig effekt. “I sollys ser fargen nesten gyllenblond ut,” sier mesterstylist Natalia Nugent fra Florida.

“Denne frodige fargen fungerer med de fleste hårtyper og passer godt til lyse og klare hudtoner som har en gylden eller fersken undertone,” bemerker hun.

For kvinner som vurderer å bruke nyanser av kobber og honning, sier Nugent at det er viktig å bruke en sjampo som er skånsom mot det fargebehandlede håret og beskytter det mot falming.

Dyp brun med honningkaramell Høydepunkter

Dyp brun med honningkaramell HøydepunkterInstagram @mizzj_at_play

“Dette er en rik og varm brond balayage akkurat som Jennifer Lopezs honninghøydepunkter på mørkebrunt hår,” forklarer seniorstylist Jamie Pierce-Elwell i Santa Monica, CA.

Hun fortsetter med å fortelle oss, “kombinasjonen av kule og varme toner gir det så mye dimensjon. Vi elsker farge og balayage som fortsatt har noen naturlige dypere toner mot midtlengden og ender. Utveksten på det kan være vanskeligere å vedlikeholde, og det er mye vanskeligere for hårets helse. ”

Når du ser på dette, kan du se for deg melkesjokolade, blandet med semsket skinn og karamell for å få frem en fin lysebrun tone samt striper med lys blond farge.

Disse nyanser, eller en med lignende plassering, er flotte for en kvinne som ønsker dimensjon i håret. Fordi en viss dybde ble opprettholdt, sier Pierce-Elwell at utveksten er mykere. “Du trenger bare å få høydepunkter 2-4 ganger i året, men du trenger din grunnfarge hver 5. uke.”

Disse honningbrune høydepunktene fungerer på alle slags ansiktsformer. Stylisten må bare tenke på at plassering av lysere brikker ved siden av de bredeste delene av et ansikt kan få området til å virke bredere, så vær oppmerksom på hvor lysstyrken faller.

Kastanje brun med Honey Balayage høydepunkter

Kastanje brun med Honey Balayage høydepunkterInstagram @michelledaly_hair

Dette kastanje- og honningfargede håret har den perfekte tonen for en brunette som ønsker å bli litt lysere, men likevel vil beholde det naturlig. Det ble opprettet av frisør Michelle Daly fra Wayne, PA.

“Et fullt hode med balayage -høydepunkter ble gjort for å lage denne fargen på fersk honning,” beskriver hun. “Balayage er en enkel måte å oppnå varmere honningbrune høydepunkter på en mørkere base.”

Utveksten er også så myk at du bare retusjerer balayagen 3 ganger i året! Daly anbefaler at du tar en glassertoner et par ganger i mellom. “Denne gyldne brunetten er omtrent like lite vedlikehold som den blir og budsjettvennlig!”

Kjøp profesjonelle hårpleieprodukter. Hvis du bruker $ 200 på fargetjenestene dine, kan du bruke litt mer på sjampo for å beholde den vakre fargen!

Varm, honningfarget, sløv Bob Cut

Varm, honningfarget, sløv Bob CutInstagram @maria.maii

Dette honningfargede håret ble laget av koloristen og stylisten Maria Ioannou fra Preston, VIC.

“Hvis du elsker en varm latte, så er disse honningbrune tonene noe for deg,” sier hun. “Som du kan se på bildet, virker denne kuttet og fargen enkel, men det har så mye som skjer. Det er dimensjon i tonene, og kuttet er fet. “

Mørkebrun til Honey Brown Ombre

Mørkebrun til Honey Brown OmbreInstagram @oliviahyska

Dette honningbrune ombre-utseendet med lite vedlikehold ble laget av frisør Olivia Hyska fra Sturgis, MI. “De honningbrune trådene og karamelltonene flyter så fint med en naturlig grunnfarge. Denne fargen har mange alternativer for frisyrer, men det beste er en myk bølge, sier hun.

For kvinner som vurderer denne typen hårfarge, vil Hyska at du skal vite at du ikke vil få den harde grenselinjen, så du trenger bare noen få fargeavtaler.

“Dette er en god introduksjon hvis du ønsker å gå lettere, spesielt for brunetter,” legger hun til. “En glasur er en flott mellomtjeneste for å friske opp fargen.”

Bruk en fargesikker fuktighetsgivende sjampo og balsam. Varmebeskyttelse er også veldig viktig for de lette endene.

Honey Brown Høydepunkter på mørkt hår

Honey Brown Høydepunkter på mørkt hårInstagram @hair_by_amber_young

Dette er honningblonde høydepunkter på mørkebrunt hår. Du får elementene i å være blond gjennom høydepunkter og balayage mens du fortsatt spiller av den naturlige fargen.

“Det fine med denne fargen er dens evne til å vedlikeholde lite, noe som gjør at den fungerer for nesten alle,” sier stylist Amber Young fra Encinitas, CA.

Young mener den mest ideelle kvinnen for dette mørke honningbrune håret vil beholde sitt naturlige nivå 4-6 grunnfarge og forsterke det med litt utheving. Det er viktig å starte med sterkt, sunt hår som tåler lynprosessen.

“Mørkt hår med honningbrun hårfarge krever litt TLC hjemme på grunn av lynet,” sier Young. “Du bør bruke salongprodukter hjemme for å opprettholde hårets integritet. En sulfatfri sjampo, en fuktighetsgivende balsam, en varmebeskyttende spray og en nærende olje er alle stifter for et utseende som dette. Å vaske bare to til tre ganger i uken er også avgjørende for å opprettholde helse og livskraft. ”

Gullbrunt skulderlangt hår

Gullbrunt skulderlangt hårInstagram @thedapperedge

“Denne honningbalayagen på brunt hår viser virkelig hvor vakkert og bærbart et varmt blondt høydepunkt kan være etter en medium brunettstart,” sier frisør Luis Moreno fra Boston, MA. “Du trenger ikke å bekymre deg for å se messing ut når du bruker farger som fungerer sammen for å skape en generell fin og naturlig utseende honning gyllenbrun hårfarge.”

“En balayage håndmalingsteknikk ble brukt for å lage denne solkysste, naturlige fremhevede brunettskyggen,” bemerker Moreno.

Når det gjelder produkter, sier Moreno at “så lenge du bruker en god fuktighetsgivende balsam, en fargesikker sjampo og kanskje noen pleiebehandlinger for å opprettholde helse og glans i håret ditt, bør du være ok. Prøv JBeverlyHills farge- og stylingprodukter fordi de er fantastiske for å holde honningfarget hår levende. “

Lob med honningbrune høydepunkter

Lob med Honey Brown høydepunkterInstagram @caitlinforhair

Dette er en lapp med høydepunkter i kobber/honningbrunt hår, og den ble laget av stylist og fargespesialist Caitlin Boehm fra San Francisco, CA. “Dimensjonen av fargen har en smeltet effekt fra topp til bunn,” beskriver hun.

En honningfarget nyanse er et fint alternativ for kvinner med middels til mørkt brunt hår som vil ha den dimensjonen som høydepunktene gir, men ikke vil ha megablondt hår. Høydepunkter kan gå fra lys blond til platina blond avhengig av grunnfargen.

“Be fargeleggeren din fokusere på å farge mellomlengder og ender, slik at du kan gå måneder og måneder uten å måtte følge med,” sier Boehm. “Det er alltid viktig å bruke fargesikker sjampo anbefalt av stylisten din for å opprettholde brunt hår med honninghøydepunkter.”

Honey Brown Almond Høydepunkter

Honey Brown Almond HøydepunkterInstagram @meraki_hairdesign

“Disse honninghøydepunktene snur ikke opp og ned på hårfargen din, men gir i stedet akkurat nok ekstra farge til å gjøre den til en unik farge. Det er en naturlig hudfarge kombinert med høydepunktene, noe som gjør den i stand til å forsterke enhver hudtone, forklarer frisør og salonginnehaver Mylena Vittori fra Sveits..

Vittori mener dette honningbrune hårfarget er perfekt for kvinner med naturlig brunt hår. Det er ikke mye endring i hårfargen, men det utstråler fortsatt litt glamour.

“Den passer også alle med en varm fargetype,” bemerker hun. “Skulle disse fargene vaske ut etter en stund, oppdater den med en skinnende fargetone.”

Balayage honningbrunt hår

Balayage honningbrunt hårInstagram @hairbyash912

Dette er balayage honningbrunt hår ble skapt av stylisten Ashley Keippel fra Vernon Hills, IL. Hun sier, “det går fra subtil honning til super lette ender. Liker du ikke hårets overgang? “

Produktene Keippel anbefaler for å opprettholde denne lyse honningfargen vil være Redken fargesikker sjampo og balsam og en balsam hjemme.

“Balayage er ideelt for kvinner som ønsker lite vedlikehold. Hvem som helst kan bruke dette fordi det kan være en subtil service og overgang. Denne fargen ser best ut på en rosa hudtone, legger hun til.

Mange yngre kvinner vil ha denne fargen rett og slett fordi de ikke alltid vil ha håret farget. Besøk salongen minst seks til åtte uker etter gudstjenesten for en glasur fordi den er en semi-permanent farge.