Blonde highlights er en hårfargingsteknikk som legger striper av blond farge til en mørkere grunnhårfarge. Enten du er modig med store, bitete høydepunkter eller myke og subtile, er alternativene for blondt hår høydepunkter helt uendelige.

Når det gjelder denne hårfargeteknikken, kan du velge en av de mange nyansene i det blonde fargespekteret, inkludert solkysset blond, honningblond, jordbærblond, askeblond, skitten blond og til og med platinablond. Ha det gøyere som blondine og ta en titt på de mest populære hårhøydepunktene jeg fant i år!

Før din neste håravtale, sjekk ut disse trendy blonde høydepunktene.

Skittent blondt hår med høydepunkter

Skittent blondt hår med høydepunkterInstagram @emmanuellstyles

Skittent blondt hår med høydepunkter er sexy på kvinner i alle aldre. Mørke røtter skaper en fargesmelteffekt. De kule blonde høydepunktene ser flotte ut under sollyset. I tillegg ser denne balayagen fantastisk ut med strandbølger på et mellomlangt snitt.

Strawberry Blonde Høydepunkter for kvinner over 60 år

Jordbærblonde høydepunkter for kvinner over 60 årInstagram @rvasabrina

Jordbærblonde høydepunkter for kvinner over 60 år har lysere kobberaktige toner i lavt lys og passer godt sammen med kvinner med grått hår og lyse hudfarger. Det er en veldig enkel, frisk og lite vedlikeholdsbehandling for kvinner over seksti.

Grå og blonde høydepunkter for kvinner over 70 år

Grå og blonde høydepunkter for kvinner over 70 årInstagram @annekewesterbos

Grå og blonde høydepunkter for kvinner over 70 gir dimensjon og fylde til grånende hår. Høydepunkter diffunderer det grå, slik at du ikke får full dekning, som vokser mykt ut og har lite vedlikehold for en effektfull farge. Kontrasten mellom de to tonene gir dybden tilbake til håret slik at det ser tykkere ut.

Brunt hår med blondt balayage

Brunt hår med blondt balayageInstagram @haleyvalentinehair

Brunt hår med blondt balayage er en flott hårfarge som gir glans til dine lange lokker. Forny ditt brune hår ved å rocke dette brune håret med blonde høydepunkter. Balayagen fremstår glatt, noe som passer veldig godt til strandkrøller.

Brunett hår med blonde høydepunkter

Brunett hår med blonde høydepunkterInstagram @hairbykatlin

Brunett hår med blonde høydepunkter kan få frem lysstyrken i lange, mørke lokker! Prøv dette brunette håret med høydepunkter for en naturlig balayage-finish. Nyanser og bevegelse fra bølgene blandes så godt og danner en jevn dimensjonell effekt.

Mørkt hår med blonde høydepunkter

Mørkt hår med blonde høydepunkterInstagram @prissyhippiebeautyshop

Mørkt hår med blonde høydepunkter resulterer i en slags dimensjon du trenger for å oppgradere stilen din! Dybden på de blonde høydepunktene er synlig for å understreke den fremhevende fargen. Bølger skaper også bevegelse, noe som gjør håret i mellomlengden mer dramatisk.

Lysebrunt hår med blonde høydepunkter

Bilde av lysebrunt hår med blonde høydepunkterInstagram @giulianuno

Lysebrunt hår med blonde høydepunkter og lowlights er en overraskende farge å prøve. Mørkrotbrun lysebrun med blonde høydepunkter tilbyr ansiktsrammer for ekstra glam. Lagt til bølger og en kotelett der lengden går over brystet, er en ideell kombinasjon for din nye go-to-stil.

Rødt hår med blonde høydepunkter

Rødt hår med blonde høydepunkterInstagram @szrhandzhair

Rødt hår med blonde høydepunkter som er omtalt i det middels lange, shaggy lagdelte snittet gir dimensjon. Dette rødbrune håret med blonde striper er ikke bare for naturlige rødhårede, men disse kan også være de perfekte høydepunktene for brunetter!

Honey Blonde Høydepunkter

honningblonde høydepunkter på lengre hårInstagram @niseynailedit

Honningblonde høydepunkter ser levende ut som om solen skinner gjennom manen. Gå for denne kremete honningblonde balayagen når du har lange, rette lokker. For ekstra dybde, legg til bølger!

Ash-Blonde Høydepunkter

Ash Blonde HøydepunkterInstagram @hairbymai7

Askblonde høydepunkter kan krydre mørke lokker og gi dem en varm, røykfylt effekt. Kombiner disse myke blonde endene med en mellomlang kotelett for å passe godt med noen bølger.

Langt svart hår med blonde høydepunkter

Langt svart hår med blonde høydepunkterInstagram @debvargashair

Langt svart hår med blonde høydepunkter kan ta din naturlige skjønnhet til neste nivå! De ekstra strålende stripene gir fremtredende betydning for dine beste ansiktstrekk. Style ditt brune hår med bølger for en naturlig glød.

Blonde høydepunkter på mørkt brunt hår

Blonde høydepunkter på mørkt brunt hårInstagram @uorden. Hår

Blonde høydepunkter på mørkebrunt hår er en av de trendene du må prøve en gang i livet ditt! Blonde låser gir elegansen til det engelske ansiktet ditt mens du jazzer opp den lange manen din og smigrer hudtonen din.

Blonde og brune høydepunkter

Blonde og brune høydepunkterInstagram @mallonyfarias

Blonde og brune høydepunkter dekker dine mellomlange, mørke låser med varme. Denne blondefargen garanterer en dimensjon, spesielt hvis den er stylet med voluminøse bølger.

Bronde blonde striper

Bronde blonde striperInstagram @nataliedmakeuphair

Bronde blonde striper gjennom balayage unnlater aldri å få frem en solkysset finish. De utstråler utstrålingen og kan ingefær opp mørke lokker. Blonde høydepunkter er perfekte for en lang frisyre med strandbølger.

Kort brunt hår med blonde høydepunkter

Kort brunt hår med blonde høydepunkterInstagram @organiccheveux

Kort brunt hår med blonde høydepunkter ser bra ut på korte A-line bob-frisyrer. Det vil holde håret ditt lyst, med mye bevegelse og den signaturen som er solkysset.

Kule platinahvite høydepunkter for eldre kvinner

Kule platinahvite høydepunkter for eldre kvinnerInstagram @hairbyjanetbiggers

Kule platinahvite høydepunkter for eldre kvinner får frem naturlige sølvgrå tråder. Denne hårfargen er lite vedlikeholdsvennlig og ble laget av stylisten Janet Biggers fra Missouri.

Biggers oppnådde disse tonene ved å markere håret og gjøre en sølvfarget glans. “Glansen bidrar til å opprettholde glansen og gir flere av sølvtonene motsatt grå. Det hjelper også med teksturen i det grå håret, myker det og gjør det mer håndterbart, sier hun.

Moderne Chunky Blonde Høydepunkter for kvinner over 50 år

Moderne klumpete blonde høydepunkter for kvinner over 50 årInstagram @hairbyjanetbiggers

Moderne klumpete blonde høydepunkter for kvinner over 50 gir dybde og kontrast til håret. “Disse hjelper fine lokker til å virke tykkere,” sier stylist Janet Biggers fra Missouri.

I følge Biggers er “en bob -hårklipp med høydepunkter perfekt for kvinner over 50 år.” Det ser flott ut i en elegant stil, men Biggers antyder at strandbølger kan gi håret mer kropp, sprett og tekstur.

Enestående mørkeblonde høydepunkter

Enestående mørkeblonde høydepunkterInstagram @stacyjohairandmakeup

er klassiske, elegante og sassy. Disse ble opprettet av senior frisør Stacy Principe of Bristol, RI. “Denne stilen er perfekt for kvinner med tykt hår. Pluss at fargen gir nok dimensjon enten du bruker den rett eller stylet, sier Principe.

Blonde babylights og balayage er den beste fremhevende kombinasjonsfargen. Det er lett å style og lite vedlikehold. For fargen, sier Principe at du skal se fargeleggeren din hver tredje måned for å få en toner for å friske opp fargen mellom hårklippene.

“Kvinner som har godt vann har en tendens til å ha det vanskelig med at fargen varer. Hvis det er deg, gå inn for ferske fargetjenester før, “legger hun til.

Natural Rooty Blonde Høydepunkter

Natural Rooty Blonde HøydepunkterInstagram @ricky_saldivar

Denne frisyren har naturlige rotete blonde høydepunkter. Det ble skapt av stylist og fargelegger Ricky Saldivar fra Santa Cruz, CA. “Hold den naturlige fargen din på topp for et lite vedlikehold. Dette fører til at det blandes inn i lysspissene, forklarer Saldivar.

Spør stylisten din om ansiktsinnrammende blonde høydepunkter og beachy bølger krøllet bort. Han bemerker, “krøllene får hele stilen til å samles. En liten innsats med å style håret ditt kan få frisyren din til å gå fra ehh til bom, baby! ”

Gradient Caramel Blonde Highlights

Gradient Caramel Blonde HighlightsInstagram @hairbynk

Gradient karamellblonde høydepunkter er en høyere gradient balayage. “Det er mer en nøytral til kjøligere tone. Det er mindre av et subtilt solkysset utseende, men heller mer solid og rikt, forklarer frisør Nicole fra Vancouver, BC..

Håret med karamellhøydepunkter krever toner i salongen hver 8.-12. Uke. Balayagen må også opp når håret blir lengre, vanligvis i en tidsramme på 12-16 uker.

Nicole mener den ideelle kvinnen for denne spesifikke tonen ville ha en lysere hudtone til en oliven/brunfarge med en kul undertone. “Balayage kan fungere for alle hudtoner. Men en dypere nyanse av blonde eller mokka karamellfarger er flatterende på varmere undertoner. ”

Naturlig vakre blonde høydepunkter

Naturlig vakre blonde høydepunkterInstagram @chrisjones_hair

Naturligvis vakre blonde høydepunkter er kjent som “fantasihår” i hårverdenen. Disse ble opprettet av frisør Chris Jones fra Woodlands, TX.

“På dette bildet er det meste av blondinen balayage mens bare noen få høydepunkter går helt til roten,” forklarer Jones. “Dette lar deg gå opptil tre måneder eller mer mellom fargetjenester. Dette håret vokser ut med en minimal mengde røtter. ”

Avslappet & Naturlige høydepunkter for blondt hår

Avslappet & amp; Naturlige høydepunkter for blondt hårInstagram @shhmacie

“Avslappede og naturlige høydepunkter for blondt hår gir lysstyrke rundt endene. Subtile blonde høydepunkter og en diffus rotskygge gjør det naturlig og vakkert, ”forklarer frisør Casie Milmoe fra Montclair, NJ.

Milmoe anbefaler denne stilen for kvinner med alle hudtoner! “Enhver dame kan trekke denne fargen av. Bølget til rett hårstruktur er ideelt. Det er en ganske enkel farge og stil å vedlikeholde og er flott for kvinner med travle livsstiler. “

Myke blonde høydepunkter

Myke blonde høydepunkterInstagram @rubyhairdesignmildura

Myke blonde høydepunkter er en frisk stil. Og disse ble opprettet av salongseier og senior stylist Jaki Dimasi fra Australia. “Foliene er ekstremt fine og rygg mot rygg for å skape en sømløs farge som ikke ser” lineær “ut. I tillegg unngår den en sterk gjenvekst når den vokser ut. ”

“Foiling med L’Oréal Smartbond vil være nødvendig omtrent hver sjette til åtte uke. Vedlikehold av farger hjemme ville være å bruke L’Oréal Silver Shampoo når det er nødvendig, sier Dimasi.

Bruk en sjampo av god kvalitet som L’Oréal Nutrifer Shampoo and Conditioner. “Disse hårproduktene vil bidra til å opprettholde fargen og hårets integritet. Å behandle ukentlig med Smartbond hjemme-behandling ville også være et must som en oppfølging av salongtjenesten, legger hun til.

Hvis du gjør alle de riktige tingene hjemme, vil håret holde seg i topp stand. På sin side får du mer ut av din blonde hårfarge!

Opalescent Golden Blonde

Opaliserende gyldne blonde høydepunkterInstagram @petercolorshair

Denne opaliserende gyldne blondinen er iriserende! “Denne opaliserende blondinen viser en rekke skinn. Når lyset skinner mot det, ser du fargesammensetningen. Se farger hoppe fra vakre gyldne toner til kjøligere perletoner. Høydepunkter for blondt hår ser vakkert ut mot en mørkere base, ”forklarer hårfargeren Peter Salinas fra Yuma, AZ.

“Dette håret er flott for kvinner med middels til fine hårstrukturer og kjøligere hudtoner. Gyldne toner med kjøligere aksenter hjelper kjøligere hudtoner til å se mer ungdommelige ut, legger han til.

Varmt blondt hår med høydepunkter

Varmt blondt hår med høydepunkterInstagram @katieelombardi

Varmt blondt hår med høydepunkter er en lys vaniljeblond. Denne hårfargen ble laget av skjønnhetskunstneren Katie Lombardi fra San Diego, CA.

“Det er dimensjonalt oppe der den naturlige fargen kan komme gjennom og deretter smelte til faste ender. Dette gir fargen en skyggerotfølelse. Ser det ikke nesten ut som en naturlig farge? Det er et flott alternativ for kvinner som ønsker en lettere vekst mens de fortsatt holder mye lysstyrke gjennom endene, forklarer Lombardi.

“Dette er perfekt for kvinner som tidligere har vært en solid blondine,” bemerker hun. “Så hvis du brukte blekemiddel og tone, bør du vurdere denne fargen for å overgå til en mer naturlig utseende farge. Det blir mindre vedlikehold mens du vokser ut denne lyse skyggen. ”

Dette er også en god farge for kvinner som ønsker å beholde lysere låser, men ønsker å holde litt dybde rundt ansiktet for å unngå. Den kan tilpasses i nivå og tone for enhver hudfarge. Dette kan flatere nøytral eller lys hud. For en så lys nyanse som dette, prøv håret som er naturlig lysebrunt eller lysere.

Blonde høydepunkter på blondt hår

Blonde høydepunkter på blondt hårInstagram @ashley_does_hair

Blonde høydepunkter på blondt hår kan tilpasses hudtonen din. “Be fargelisten din om massevis av rygg til ryggfolier mens du gjør høydepunktene. Dette vil gi en lys blondin uten den streaky følelsen, sier frisørmester Ashley Trainer fra Canada.

Trener sier blonde kvinner bør prøve Olaplex. “Det er som en forsikring for håret ditt. Det stopper bruddet og hjelper fargen din til å vare lenger. ”

De fleste kvinner ser bra ut med noen nyanser av høydepunkter, enten de er blonde eller brunetter. Hvis du har en kjøligere hudfarge, kan du be om varmere nyanser av blonde som gyldne/karamellblonde toner. Hvis du har en varmere hudfarge, kan du be om fiolette toner, platinablondt hår, beige blondt eller støvete blondt hår.

Trener sier også at du kan få noen høydepunkter rundt ansiktet ditt for en lysstyrke. “Eller kombiner den med balayage for å få en slagkraftig blondine med lite vedlikehold. Du kan også gå for full høyde for høydepunkter for den platinablonde fargen. ”

Strandblonde høydepunkter

Strandblonde høydepunkterInstagram @kp_hairperfectionstylist

Strandblonde høydepunkter er en strandinspirert frisyre som enhver kvinne kan ha på seg. Disse ble opprettet av frisør Kandice Peay fra Richmond, VA. Den myke, naturlige kontrasten mellom grunnfargen og de fremhevede brikkene er uanstrengt.

For å opprettholde denne fargen, sier Peay at du skal se fargeleggeren din for en fargeoppdatering hver åttende uke.

“Dette strandblonde håret er for kvinner med naturlig hår på nivå 7 som er på utkikk etter en rask lysende løsning,” bemerker hun. “Det er lett å vedlikeholde og overgang gjennom sesongene. Smørfargene ser bra ut på alle! ”

Blonde høydepunkter på brunt hår med mørke røtter

Blonde høydepunkter på brunt hår med mørke røtterInstagram @meganreillyhairnyc

Blonde høydepunkter på brunt hår med mørke røtter er en rotete blondine. “Denne lyse hårskyggen er for kvinner som ønsker en skygge med lite vedlikehold. De lyse blonde høydepunktene er ekstremt sømløse med minimal kontrast og veldig subtile, sier frisør og fargelegger Megan Reilly fra NYC.

“Denne hårfargen er gyllen og varm, noe som gjør den perfekt for mellomtoner, oliven og solbrune hudtoner,” legger hun til.

Blonde høydepunkter med kort hår

Blonde høydepunkter med kort hårInstagram @katgilberthair

Blonde høydepunkter med kort hår gir den rotete blonde fargen. Disse ble laget av frisør Kat Gilbert fra Brentwood, TN. “Det er perfekt fordi det holder håret lysere i endene, men etterlater roten myk.”

Gilbert forklarer, “det er lavere vedlikehold enn tradisjonelle høydepunkter. Du får fremdeles brudd på det “mørke” håret med tonnevis av dimensjoner, men du ser ikke en ny vekst som kommer ut om noen uker. Be stylisten din om balayage mellom foliene for å gi trådene enda mer en lys pop! ”

En balanse mellom protein og fuktighet er nøkkelen til å holde fargebehandlet hår sunt og mykt.

“Denne fargen er flott fordi den kan tilpasses ved å justere hvor mange folier stylisten din legger i,” legger hun til. “For mange kvinner er en balanse mellom lys og mørke mest flatterende, og denne fargenyansen tillater begge deler. I tillegg legger den til en flott pop med lysere farger. Selv lysere blondiner kan gå over til dette. ”

Hvordan høydepunktene/balayagen er glanset (tonet) i prosessen er det som gjør at den kan fungere for enhver hudtone. Du kan justere det varmere med gyldne blonde høydepunkter eller kjøligere med en asket blond tone.

Icy Platinum Blonde Highlights

Icy Platinum Blonde HighlightsInstagram @veronicawisrock

Icy platina blonde høydepunkter er et fullt høydepunkt tonet til en iskald blond nyanse. “Det vil alltid være en klassisk farge for blondiner, for ikke å snakke om at det er stilig og elegant for enhver anledning,” sier frisør Veronica Wisrock fra Huntington Beach, CA.

“Bruk Redken lightener og Redken nyanser EQ for å tone,” bemerker Wisrock. “For å opprettholde denne sølvblonde fargen, roter du mellom Kinactif-produktene. Bruk sølvsjampoen en eller to ganger i uken for å opprettholde den kjølige tonen. Bruk deretter Nutri -sjampo resten av uken for fuktighet. ”

Denne fargen er for lysere til mellomstore hudfarger. I tillegg gir det deg en stor fordel hvis du har lysere og middels hår til å begynne med.

Wisrock sier at denne nyansen krever litt mer vedlikehold enn noen andre farger. “Normen er å komme og få røttene rørt opp og en hel toner for å opprettholde de isete blonde høydepunktene hver sjette uke. For kvinner som ikke kan komme inn så ofte, be om balayage -høydepunkter, som kan tones til samme farge. ”

Solkyssede blonde høydepunkter

Solkyssede blonde høydepunkterInstagram @hairbykana

Disse solbeskinnede blonde høydepunktene er en fargesmeltende balayage og ble laget av stylist og fargelegger Kana Ishii fra Beverly Hills, CA. “Dette får fargen til å se solbeskinnet ut og kan passe både rett og krøllete hår,” bemerker hun.

Bruk lilla balsam og lilla sjampo for å fjerne messing. Lilla sjampo inneholder noen ganger sulfater som faktisk tar fargen ut.

“Balayage -høydepunkter kan vare opptil fem måneder,” sier Ishii. “Dette er fordi utveksten er mindre åpenbar med balayage. Å bruke folier mens balayaging kalles “foilyage”. Folien bidrar til å fremskynde prosessen og kan løfte håret lettere. ”

Røde og blonde høydepunkter

Røde og blonde høydepunkterInstagram @hairdesignbyellie

Røde og blonde høydepunkter skaper en rosa tone som er myk, nesten rosa-rød. ” Det krydrer fargen, så det er ikke en farge, forklarer frisør og frisør Ellie Tognozzi fra Santa Rosa, CA.

“En rød og blond farge er best for kvinner som ikke har mange rosa toner på huden,” sa Tognozzi. “Å ha slike toner ville bringe disse tonene ut og gjøre dem mer dominerende.”

Moderne strandblonde høydepunkter

Moderne strandblonde høydepunkterInstagram @anastasiageorgas

Disse moderne strandblonde høydepunktene kombinerer lyse, strandinspirerte og lyse gyldne høydepunkter. De ble laget av hårfargeren Anastasia Georgas fra NYC.

Georgas sier: “Ikke prøv å lette håret ditt hjemme! Naturlige utseende handler om de små detaljene. Det er lett å miste kontrollen og ende opp med en ujevn messingfarge. ”

“Fargeforandringer hjemme kan se ut som et mislykket forsøk på å bleke håret ditt. Unngå rotet (og tigerstripene!) Og se en pålitelig profesjonell, sier hun.

Hjemmetjenesten din er nøkkelen til å ha vakkert fremhevet hår mellom salongbesøk. En strandaktig balayage og høydepunkter kan tilpasses for å passe til alle hudtoner. Hvis du er varmere, vil du beholde litt gull i høydepunktene. For kjøligere toner, behold høydepunktene mer på den hvite blonde eller aske siden.

Krøllete brunt hår med blonde høydepunkter

Krøllete brunt hår med blonde høydepunkterInstagram @hairbyelian

Krøllete brunt hår med blonde høydepunkter skaper balayage blonde høydepunkter i frisyren. Disse ble laget av frisør Elian Cribari fra Orange, CA.

“Det er en måte å gi kvinner lette stykker som løper gjennom håret uten å være så ensartede som folier kan gjøre,” sier Cribari. “Det er også bra for kvinner som ikke liker å se den harde gjenvekstgrensen. Denne måten vokser mye mykere ut. Dimensjonene i hele hodet ved hjelp av høydepunkter gir det tonnevis av dybde. “

Balayage er flott for kvinner som uansett grunn ikke kan komme seg til salongen regelmessig. Balayage vokser mykere enn tradisjonelle høydepunkter.

Mørkebrunt hår med blonde høydepunkter

Mørkebrunt hår med blonde høydepunkterInstagram @beautyfied_by_josie

“Mørkebrunt hår med blonde høydepunkter har et høydepunkt uten hodebunnen. Det er et mykt, dimensjonalt høydepunkt med smigrende dimensjon og en flott overgangsvekst, sier frisør Josie Enriquez fra Orange County, CA.

For å opprettholde levetiden, sier Enriquez å bruke en fargesikker eller sulfatfri sjampo og balsam. “Denne teknikken krever lav vedlikehold, noe som vil være til nytte for hver kvinnes travle livsstil. For å sikre den beste blandingen fra grunnfargen til å markere, baser du tonenivået på din naturlige grunnfarge. ”

Blonde høydepunkter i brunt hår

Blonde høydepunkter i brunt hårInstagram @lulu_hairstylist

“Blonde høydepunkter i brunt hår gir den innlevde stilen, men er fremdeles lys over det hele,” sier frisør Luisa Candela fra Tampa, FL.

“Be om et fullt høydepunkt og en liten skyggerot ved ditt første besøk,” bemerker hun. “Deretter planlegger du en avtale for 10 uker senere for toning, ikke fremhever. Denne fargen fungerer for kvinner som leter etter en hårfarge med lite vedlikehold, men fortsatt vil føle seg pen med en lysere hårfarge! ”

For å opprettholde denne sandblonde fargen, sier Candela at du ikke skal vaske håret ditt hver dag. “Dette får toneren til å falme ut raskere. Bruk fargebeskyttende og sulfatfrie produkter for å lagre tonene. ”

Du kan være hvilken som helst type blondine. En kul blondine, en nøytral blondine eller en varmere blondine kan alltid opprettes i toningsprosessen. Hvis du vasker håret ditt hver dag, kan det hende at stylisten din vil tone det litt mer asket, slik at det kan vare lenger.

Blonde høydepunkter på mørkt blondt hår

Blonde høydepunkter på mørkt blondt hårInstagram @brighteyeshair

Blonde høydepunkter på mørkt blondt hår er en klassisk blandet blond og askebrun. Denne fargen ble laget av frisør Rachel Wilson fra Australia. “Babylight -folier ble brukt på kvinnen på dette bildet. Det er vakkert fordi det har en glamfølelse uten å være over toppflaskeblondinen, forklarer Wilson.

For å opprettholde en myk tone, anbefaler Wilson at du bruker Olaplex -behandling nr. 3. “Bruk også Hello Blondie -sjampo og balsam fra Matrix,” legger hun til.

Denne fargen og stilen er så allsidig. Den passer til et bredt spekter av hudtoner, og den er flott om sommeren eller vinteren, enten du er bronse eller litt blekere. Det er definitivt viktig å bruke salongkvalitetsprodukter for vedlikehold og beskyttelse.

Blonde høydepunkter på lysebrunt hår

Blonde høydepunkter på lysebrunt hårInstagram @hairbyladymichelle

Blonde høydepunkter på lysebrunt hår gir den gullfargede ombreen. “Det ser fantastisk ut på kvinner med middels brunt hår fordi det er så naturlig. Det vil være minimal åpenbar gjenvekst, sier frisør Michelle Van Der Sandt fra Sør -Afrika.

“Multitonale nyanser av lysebrun og gyllenblond blander seg med naturlig hårfarge. Denne fargen består av fire forskjellige nyanser, fra nivå 7 til nivå 11, forklarer hun.

Van Der Sandt sier å bruke nøytrale fargetoner uten tilsatt rødt eller aske. “Den naturlige mellombrune hårfargen i seg selv skaper de gyldne undertonene.”

En slik farge har en tendens til å bli messing på kjemisk skadet hår, så det er viktig å holde håret hydrert. Dette vil sikre at fargen varer lenger, ser sunnere ut og føles fuktig.

Baby Light Blonde Høydepunkter

Baby Light Blonde HøydepunkterInstagram @hairbycassandramarie

Oppnå baby lyse blonde høydepunkter med lightener og en babylights applikasjon. “Å fokusere på høydepunkter på hårlinjen foran vil få frem lysstyrken i ansiktet ditt,” forklarer hårdesigner Cassie Bartosch fra Rochester, NY.

“Dette er flott for jenter som sliter håret mye. Når du gjør det, blander de vokse ut linjer bort. Å holde babylight -applikasjonen sann og fin reduserer vedlikeholdet også, sier hun.

Bartosch sier videre: “bruk et protein fordi denne fargen nesten alltid mangler protein. En god leave-on proteinbalsam er Neuma Neusmooth leave-on. Eller prøv en spray som Onesta Protein Probiotic Spray for å holde håret ditt så sterkt som mulig. ”

Denne nyansen er flott for kvinner med naturlig lysere hår eller hvis de begynner å gråne og ønsker å blande den bort. Grå begynner vanligvis i den fremre hårgrensen, så det er fint å holde det lysere og blande det bort. Det er også en god farge for kvinner som ønsker å lyse opp hudfargen.

Blonde høydepunkter og lavpunkter

Blonde høydepunkter og lavpunkterInstagram @hairmeroar

Blonde høydepunkter og lavlys skaper en nøytral tone. “En kombinasjon av babylights, hårmaling og en tonejustering er alt du trenger,” sier frisør Jamie Pressman fra Orange, CT.

“Avstanden mellom folier gir mye dybde ved roten din,” bemerker hun. “Dette resulterer i en lowlights-farge til midtskaftet der blondinen virkelig dukker opp.”

Pressman fortsetter med å si, “be fargelisten din om å bruke 20v hvis endene dine tidligere ble lysere. Etter at den er prosessert og sjampoert, bruker du Jbeverlyhills 11.00/11.22 like deler med 2T -utvikler. Dette hjelper til med å vekke disse babylysene og kutte ut det gule. ”

For hjemmepleie, få Jbeverlyhills Blonde Shampoo, som er lilla for å holde messing unna. Vurder også å kjøpe en maskebalsam for å holde endene sunne og myke.

Balayage blonde høydepunkter på mørkt hår

Balayage blonde høydepunkter på mørkt hårInstagram @sarahkay_hairstylist

Balayage blonde høydepunkter på mørkt hår. Ja takk! “Spesielt når det skaper en kontrast mellom den mørke og lyse beige balayagen. Uten å lette alt håret, er en balayage et flott alternativ for å gi tekstur og stil, sier stylist Sarah Kirouac fra Canada.

“Bruk Paul Mitchell Awapuhi Keratin Shampoo for å bevare hårets integritet,” forklarer hun. “Veksle deretter med AG Sterling Silver -sjampo. Dette vil hjelpe deg med å holde høydepunktene dine i en fin beige farge. ”

Overgangs mellomblonde høydepunkter

Overgangs mellomblonde høydepunkterInstagram @hair_by_jessz

Disse overgangsmediumblonde høydepunktene er perfekte! De ble opprettet av frisør Jessica Zering fra Southwick, MA.

“Det er mange jenter som ønsker å bytte farge ofte. Denne fargen er skapt av et fullt hode av babylights, balayage i mellom og en glasur over toppen, ”bemerker Zering.

Zering forklarer, “babylights (fine markerte stykker) bryter opp den mørke fargen. Balayagen (malt på høydepunkter) lyser endene. Ved å legge til en glasur/toner overalt, skaper det en sammenhengende gylden tone som matcher den forrige fargen. ”

“Hvis du vil gå for brunt, til rødt og deretter tilbake til blondt, ta overgangsprosessen sakte,” legger hun til.

Denne fargen er også flott for brunetten som ønsker å gjøre ting lysere for sommeren. Denne fargen kan skreddersys for ethvert mørke/lyshet og tone. Det fungerer med platina høydepunkter, honningblond, kobber, etc..