Mørkebrunt hår med høydepunkter er en flott måte å sette håret ditt på en rimelig måte. Selv om en mørk brunettfarge har massevis av dybde alene, kan det å legge til en fargefarge med subtile eller til og med dristige høydepunkter gjøre ditt endimensjonale brunettehår til et flerdimensjonalt mesterverk. Og den beste delen? Du kan markere brunt hår uten blekemiddel!

Før din neste hårfargetime, sjekk ut disse fantastiske bildene av mørkbrunt hår med ideer om høydepunkter!

Lysebrune høydepunkter

Lysebrune høydepunkterInstagram @joshua_sajtar

Varme brune høydepunkter kan gi et ungdommelig utseende når de males på bølget mørkt brunt hår. Den praktfulle kontrasten mellom subtile lysebrune høydepunkter og en mørkfarget base kan øyeblikkelig forvandle hele utseendet ditt uten å endre fargen din for mye.

Mørkebrun til Ash Blonde Ombre høydepunkter

Mørkebrun til askeblond ombre høydepunkterInstagram @hair_one_tom

Mørkebrun til askeblond ombre høydepunkter fungerer best på kvinner som har en naturlig mørk base. De askeblonde ombre-høydepunktene gir myke bånd av blond og dimensjon til det generelle utseendet. For å få denne fargen, be fargen din om en lys askeblond ombre mot din mørke base.

Mørk mahogny brun med høydepunkter

Mørk mahogny brun med høydepunkterInstagram @heatherrosegold

Mørk mahogny brun med høydepunkter skaper en subtil pop av varme mot den mørke basen. Det ville fungere best på kvinner som ønsker en hårfarge med lite vedlikehold. For å få denne fargen, be fargelisten din om noen høydepunkter på de mørke mahognybrune lokkene dine.

Auburn -høydepunkter for mørkebrune låser

Rødbrun høydepunkter for mørkebrune låserInstagram @haley_beauty

De rødbrune høydepunktene for mørkebrune låser fungerer best på kvinner med naturlig mørkebrune lokker. De rødbrune høydepunktene gir en varm dimensjon til den mørkebrune basen. For å få denne fargen, be fargen din om rødbrun høydepunkter mot ditt mørkebrune hår.

Lys sjokolade Høydepunkter

Lys sjokolade høydepunkterInstagram @maishair__

Lyse sjokoladehøydepunkter ser best ut på kvinner med en naturlig mørk base siden det gir kontrast til høydepunktene. For å få denne fargen, be fargen din om subtile sjokoladehøydepunkter mot din mørke base.

Mørkeblonde høydepunkter på brunett hår

Mørkeblonde høydepunkter på brunettehårInstagram @romeufelipe

Mørkeblonde høydepunkter på brunettehår kan være spektakulære hvis teknikken gjøres riktig. For å skape et blandet, men likevel dramatisk utseende, må du ha frisørfolien et par høydepunkter nærmere roten og rundt ansiktet og folie et par biter i endene også.

Solkyssede høydepunkter med strandbølger

Solkyssede høydepunkter med strandbølgerInstagram @samanthag_hair

Ta med deg sommeren uansett hvor du går med disse søte solkyssede høydepunktene på mørkt brunettehår. Legg inn litt tekstur fra ørehøyde jevnt ned til endene for en iøynefallende dimensjon som er perfekt for mørke brunetter som leter etter rik nyanse.

Disse varme brunette -høydepunktene smigrer en brun hudfarge og fremhever best brune øyne.

Balayage mørkebrune høydepunkter

Balayage mørkebrune høydepunkterKreditt: Pinterest

Dette dype brunettehåret med balayage -høydepunkter er perfekt polert med myke bølger. Resultatet er virkelig balayage perfeksjon! Gå for så mørkt hår med høydepunkter hvis du har en lysere hudfarge.

Face-Framing Walnut Brown Høydepunkter

Face-Framing Walnut Brown HøydepunkterInstagram @hairbymelissapeiffer

Med bare noen få mørkebrune balayaged stykker, kan du få en nydelig endring i utseendet ditt. Disse høydepunktene på ansiktsrammen på mørkebrune låser gir en lysende effekt uten at du trenger å klippe håret for tradisjonelle lag.

Høydepunkter i gull

Mørkebrunt hår med gullhøydepunkterInstagram @lisasatornhair

Hvis du er typen som ikke liker å bruke for mye tid på ditt mørkebrune hår, er disse gylne høydepunktene med en uanstrengt frisyre pluss det skulderlange snittet perfekt for deg! Disse høydepunktene gir ikke bare en lysere nyanse til mørkebrune røtter, men de gir også dimensjon og tekstur til håret.

Kanel Høydepunkter

Kanel HøydepunkterInstagram @pattylowehair

Nydelig dimensjonalt hår kan oppnås med den perfekte kombinasjonen av varme høydepunkter og lavlys på mørke brunettlåser. Denne lysebrune hårbalayagen løfter virkelig den mørke sjokoladebunnen og gir dybde.

Honey Blonde Høydepunkter

Honey Blonde HøydepunkterInstagram @manes.by.morgan

Legg litt stil til ditt brunette hår med disse honninghøydepunktene som gir fantastisk mørke hår kontrast og lysstyrke.

Dette mørkebrune håret med høydepunkter i hårfargen er en idé av stylisten Morgan Rogers fra Seattle. Det ser naturlig ut og får en naturlig fade ut også.

“Fargen blekner til en rik smørblond. Hvis du har tid til å opprettholde denne kuttet og fargen, er det også et morsomt utseende å bytte hver 6.-10. uke, forklarer Rogers..

Mørk sjokolade Høydepunkter

Mørk sjokolade HøydepunkterInstagram @monica.tanglesofevans

Disse mørke sjokoladehøydepunktene på mørkere brunt hår gir en slik kontrast til den grunnleggende hårfargen. Laget av Georgia-baserte stylist Monica Fairall, er det lysere toner som kan fremheve ansiktstrekk!

Fairall bemerker: “Høydepunktene blandes forsiktig inn i det mørke håret, slik at de lett vokser ut. Det krever ikke mye vedlikehold. “

Mørkebrunt hår med levende røde høydepunkter

Mørkebrunt hår med levende røde høydepunkterInstagram @nikkipophair

Disse levende røde høydepunktene for mørkebrunt hår ble laget med et foliehøydepunkt og balayage. “Håret som ble utelatt av folien for å virkelig gi de endene liv, beskriver stylist Nikki Popkow fra Sherman Oaks, CA.

“Med levende høydepunkter er det alltid viktig å huske på hjemmepleie. Disse fargene blekner, og noen blekner raskt! Hvis du bruker en sulfatfri sjampo som Redkens Color Extend Magnetics, vil du legge merke til at fargen din får mer liv fordi pH-verdien er balansert for ikke å skade fargen direkte, sier hun..

Rose Brown Høydepunkter

Rose Brown HøydepunkterInstagram @amhrytsak

Å ha mørkt brunt hår med høydepunkter er en fin måte å jobbe med gamle høydepunkter samtidig som hårets integritet opprettholdes. Stylist Amanda Routly of Calagary sikte på denne rike, dimensjonale brunfargen i roser.

For å opprettholde den rødbrune fargen, foreslår Routly å besøke salongen hver 5-6 uke for retusjering og glasur for lengdene.

Champagne Høydepunkter på Brown Bob

Champagne Høydepunkter på Brown BobInstagram @hair.by.ebonyeliza

Disse champagnehøydepunktene på kort hår har en lite vedlikeholdende farge. De kan til og med smelte godt sammen med naturlig grått hår.

Fargene er designet av frisør Ebony Hammond fra Australia, og de er flotte da de utfyller hverandre ved begge å være på den varmere siden. Grunnfargen gir en fin dybde, og foliene skaper nok letthet gjennomgående uten å overmanne basen.

“Denne hårfargen er sammen med et snitt som er litt konkav bob med kraftig teksturering gjennom lagene for å skape et rotete fjærete utseende,” forklarer Hammond.

Rose gull høydepunkter

Rose gull høydepunkterInstagram @beautybybrandz

Ved å legge rosagull -høydepunkter til mørkebrunt hår skaper du et dimensjonalt utseende som er perfekt for høsten.

Brandie Rivas, en stylist fra Florida, sier: “Hvis du har naturlig krøllete eller ekstremt tykt langt hår, bør du vurdere å tørke og stryke jern siden det kalde høstværet ikke ville få det til å kruse som varmere vær.”

Kastanje Høydepunkter

Kastanjehøydepunkter for mørkt brunt hårInstagram @karllkyl

Disse kastanjehøydepunktene hjelper naturlig mørkhårede kvinner med å oppnå et lite vedlikeholdsutseende. Du kan la røttene stå som din naturlige hårfarge siden denne blandingen av varme og kule fremhevede toner skaper mer dimensjon og bevegelse!

Frisør Karl fra Singapore anbefaler en balayage -teknikk med Loreal Professional Blond Studio Multi Techniques Lightener for løft og Loreal Professional DIA Richesse 5,13 (fortynning med klar) for å oppnå dette utseendet! “Under fargingsprosessen anbefaler jeg også å sette i en smart bond for å minimere skader på håret,” bemerker han.

Bright Pink Ombre Høydepunkter

Lyse rosa ombre -høydepunkter for mørkt brunt hårInstagram @heatherharroun.hairstylist

Disse lyse rosa høydepunktene på mørkebrunt hår er en bærbar søt og dristig farge. Det er en morsom farge som blandes mykt med en naturlig mørk brun nyanse. Rosa er en veldig trendy hårfarge akkurat nå, og å ha flere toner i håret gir et vakkert solnedgangsutseende!

Ifølge frisør Heather Harroun fra Canada er det enormt å ha de riktige produktene når det gjelder å opprettholde motefarger. Hun sier: “Jeg anbefaler en mild sulfatfri sjampo og balsam som Pureology Hydrate og Redken Color Extend Magnetics. Prøv å vaske håret så lite som mulig, og når du gjør det, vask det i kaldt vann for å unngå at det falmer mye. ”

Ash Blonde Høydepunkter

Ash Blonde HøydepunkterInstagram @erica.merakibeauty

Dette er askeblonde høydepunkter på mørkt sjokoladebrunt hår som ikke er dine tradisjonelle foliehøydepunkter, men i stedet er balayaged for å se solkysset ut. Frisør Ashley Moehring fra Mason City, IL skapte denne vakre nyansen.

Moehring anbefaler dette mørkebrune håret med blonde høydepunkter til kvinner som ikke liker vedlikeholdet av tradisjonelle foliehøydepunkter. “De varme tonene pleier å fungere best på de med varme hudtoner, eller kvinner hvis naturlige farge er et nivå 4 eller mørkere,” legger Moehring til.

Mokka høydepunkter for mørkt hår

Mokka høydepunkter for mørkt hårInstagram @nataliecarmichael

Å legge til mokka -høydepunkter i det mørke, brunette håret ditt er en fin måte å se “jeg våknet slik” ut. Stylist Natalie Carmichael fra Chico, CA beviser for oss hvorfor med denne spesielle hårfargen.

“Jeg anbefaler å bruke en tørr teksturspray eller voksspray som Unite Texturiza eller Sexy Hair Play Dirty. Denne typen produkter er et must for å skape et uanstrengt, strukturert utseende som har akkurat nok av en leken stil uten å se rotete ut, sier Carmichael.

Kobberhøydepunkter

Kobberhøydepunkter for mørkt brunt hår[email protected]

Hvis du vil ha uformelt og strukturert hår, kan du prøve å legge til kobberhøydepunkter. “Det skaper denne enkle, men sassy stilen,” sier stylist Louise fra England.

Louise sier: “For å opprettholde høydepunktene, anbefaler jeg Biolage Color Last -sjampoen.”

Kobbertonene og den rike mokkafargen utfyller mørkebrune, hasselblå eller grønne øyne, og en varm hudfarge som har gule og gyldne toner.

Solkyssede blonde høydepunkter

Solkyssede blonde høydepunkterInstagram @ashleycre8salon

Å legge til solkyssede blonde høydepunkter på mørkebrunt hår gjøres best med balayage-teknikken, i motsetning til foilyage.

Den Florida-baserte hårkunstneren Ashley Meyer anbefaler ikke disse brune og blonde nyansene for kvinner som for øyeblikket bokser og dør håret sitt.

Karamell honning høydepunkter

Karamell honning høydepunkter for mørkt brunt hårInstagram @hairbytran

Karamellhonningens høydepunkter på mørkt brunettehår er lite vedlikeholdsvennlige. I følge fargespesialist Tran Nguyen i New York, trenger du ikke å komme inn ofte fordi det ikke er en grenselinje når den vokser ut. Karamellbalayage og honninghøydepunkter er for typen kvinner som ikke vil komme hver sjette uke.

“Jeg anbefaler å bruke R+Co Gemstone sjampo og balsam. Den er sulfatfri som hjelper til med å opprettholde fargen og ikke fjerner hårfargen eller blir messing. Etter sjamponering anbefaler jeg R+Co High Dive for fuktighet, og litt av R+Co motorsykkel fleksibel gel rundt hårfestet for å glatte ut naturlige krøller under blåse, ”foreslår Nguyen.

Ash Brown Høydepunkter

Askebrune høydepunkter for mørkebrunt hårInstagram @gogetpretty

Hvis du vil ha en myk brun ombre, bør du vurdere å legge askebrune høydepunkter til låsene dine.

“Fargen i seg selv går sømløst over fra myk brun til kyss av en mørk gylden blondine. En ombre kan være veldig drastisk i fargegradueringen fra mørk til lys eller lys til mørk, mens en dyster er bare noen få nyanser lysere fra sin dypeste nyanse, sier stylist Tammi S. Ramirez fra Tempe, AZ..

Ramirez foreslår sterkt en glansbehandling fra Redkens Shades EQ Gloss -linje seks til åtte uker etter fargepåføring for å holde fargen frisk. Hun legger til: “Med risprotein og granatepleoljer gir det håret tonnevis av glans samtidig som den opprettholder den fantastiske tonen og styrken i håret ditt.”

Varme Bronde -høydepunkter

Varme brune høydepunkter på det brune håretInstagram @jacki.liftedsalon

Dette rike sjokoladebrune håret med varme bronde høydepunkter ble utført med balayage -teknikken av stylisten Jacki Spellman fra California.

“Det er ikke en farge med høy vedlikehold siden kontrasten er i midten og enden og blander seg mykt inn i grunnfargen,” sier Spellman.

Dette utseendet er flott for brunetter med varme hudtoner. De gule undertonene i huden bidrar til å trekke av de rike gyldne nyanser i hele håret. Hvis du har en kjøligere hudfarge (med rosa undertoner), velger du beige eller kjøligere asketoner gjennomgående.

Myke Sandy Blonde Høydepunkter

Myke Sandy Blonde HøydepunkterInstagram @tr1zzz

Disse sandblonde høydepunktene på mørkere brunt hår, av Massachusetts-baserte stylist Jordan Truong, ble utført ved hjelp av balayage ombre-teknikken. Denne teknikken vil etterlate en myk, naturlig vekst mot uthevet til roten.

“Disse høydepunktene er flotte for kvinner med en travel livsstil. Fargen er malt av roten, derfor vil ikke hvilken farge som er valgt, støte mot huden, sier Truong.

Glansete Mahogni -høydepunkter

Glansete Mahogni -høydepunkterInstagram @jasmineonajourney

Du kan få høydepunkter i mahogny på en rekke forskjellige måter over mange økter for å holde det friskt og budsjettvennlig.

Stylist Jasmine Nicole Miller fra Dayton, OH sier, “For å opprettholde dette utseendet er det et must å få fargesikre produkter. Enhver rik farge vil falme uten riktige produkter for å ta med hjem. Alle farger, bortsett fra grått og blondt, har rødt i seg, noe som betyr at de vil falme raskt og du mister hårets rike toneverdi, “bemerker Miller.

Forankrede rosa høydepunkter

Forankrede rosa høydepunkterInstagram @ashleyjoaldoeshair

Disse rosa høydepunktene på røtt mørkt brunt hår er en fin måte å gjøre deg klar for sommeren uten å gjøre hele hodet. For disse høydepunktene foreslår stylist Ashley Joal Hambly fra Las Vegas at du må lette håret på forhånd.

Dette er best for kvinner som ikke har noe imot dag tre eller fire hår (en fantastisk tørr sjampo vil være din beste venn!) Ettersom fargen varer lenger jo mindre du vasker den.

Hambly forklarer: “Hvis du tilbringer mye tid i solen, er det mer sannsynlig at fargen også blekner. Jeg foreslår at du bruker lue hvis du planlegger å være i solen en stund. ”

Mokka høydepunkter på mellomlangt hår

Mokka høydepunkter på mellomlangt hårInstagram @dashu_lovehair

Hvis du er en mørk brunette, er det et godt alternativ å legge til mokkahøydepunkter fordi “denne fargen vil virke blandet lenge”, sier frisør Dashu i Russland.

Rosa jordbærhøydepunkter

rosa jordbærhøydepunkterInstagram @hairbymalisaweaver

Å få rosa jordbærhøydepunkter for mørkebrunt hår er en flott overgang når du kjeder deg med dine blonde høydepunkter. Det er rikt og trendy, men kan fortsatt passe på kontoret. Stylist Malisa Weaver fra Ohio sier at når det blekner, vil det bli til en vakker pastell.

Weaver sier: “Jeg anbefaler en sulfatfri sjampo. Min favoritt er Lanza Healing Color Care sjampo og balsam. Den har plantebakterier som holder fargen fra å falme og gir utrolig mykhet og glans. Bruk en dyp kondisjoneringsbehandling en til to ganger i måneden, spesielt på forhåndslettet hår. ”

Subtile høydepunkter for mørkt brunt hår

Subtile høydepunkter for mørkt brunt hårInstagram @thegrieveeffect

Hvis du vil ha et enkelt og elegant utseende, kan du gå for subtile høydepunkter på ditt mørkebrune hår.

Stylist Abby Grieve of Corona, CA forklarer at “det er perfekt for lettgående kvinner som ikke trenger å være prangende, de vil bare ha en liten nok forandring for å føle seg vakker! Det er veldig naturlig og lett å administrere, og i motsetning til veldig drastiske blondiner er denne typen farger ganske lett å overføre til. ”

Myke karamellhøydepunkter

myke karamellhøydepunkterInstagram @hairbylucke

En kombinasjon av myke karamellhøydepunkter og en mørk brun base er en populær hårtrend. Det ser stilig og dimensjonalt ut, spesielt med strandbølger. Fargen fungerer også på hvilken som helst hårlengde og -type!

Dimensjonale bronsehøydepunkter

Dimensjonale bronsehøydepunkter for mørkebrunt hårInstagram @hairbyamybee

Disse organiske bronsehøydepunktene lar kvinner med mørkebrunt hår få en vakker lysstyrke, uten vedlikehold av tradisjonelle høydepunkter som starter i hodebunnen. Stylist Amy Baugh fra Fruita, CO foreslår å legge til dype “v” -mønstre for å skape massevis av dimensjoner i hele håret.

For å opprettholde dette utseendet anbefaler Baugh Pureology Hydrate sjampo og balsam. Deretter legger hun til: “Jeg anbefaler også å bruke en lilla sjampo en gang i uken for å bekjempe messingtoner, samt Olaplex #3 for å holde håret sunt og sterkt mellom kjemiske tjenester.”

Subtile karamellbrune høydepunkter

Subtile karamellbrune høydepunkterInstagram @renauxcarterhair

Du kan ikke gå galt med en klassisk bob og noen karamellbrune høydepunkter på virkelig mørkt brunt hår.

For å lage og vedlikeholde kort mørkt brunt hår med høydepunkter, anbefaler Michigan-baserte stylist Renaux Carter å bruke Oribe Straight Away Smoothing Blowout Cream. “Dette er mitt nye favorittprodukt for middels til grovt hår! Det tetter hårets neglebånd og etterlater en vakker, slank finish. Det reduserer også tørketiden, sier Carter.

Rik kobber & Violette høydepunkter

Rich Copper & amp; Violette høydepunkterInstagram @beautybynickigazlay

Disse kobber- og fiolette høydepunktene på lagdelt brunt hår ble laget av fargespesialisten Nicki Gazlay fra Texas.

Hun forklarer: “Rotområdet er mer naturlig og de dristige fargebåndene tiltrekker øyets oppmerksomhet. De rike fiolette undertonene med de dramatiske kobberhøydepunktene skaper en dynamisk kombinasjon. ”

Beach Golden Highlights

Beach Golden HighlightsInstagram @carliesoule_pmtsgl

Å legge til balayage gyldne høydepunkter vil virkelig vise frem dimensjonsfargen. Et godt eksempel på denne hårideen er laget av stylist Carlie Soule fra Port Huron, MI.

“Det er en flott farge og stil for kvinner som søker et lite vedlikeholdsutseende. De ekstra strandbølgene er flotte for kvinner som leter etter en rask stil som kan vare fra dag til natt, ”godkjenner Soule.

Soule legger til: “Den beste delen med den håndmalte balayagen er at den er blandet på toppen, noe som gjør at den kan vokse ut vakkert og forlenge tiden mellom salongbesøk. Kombinasjonen av de to er dynamitt. ”

Dimensjonale grå høydepunkter

Dimensjonale grå høydepunkterInstagram @koryclark_artistry

Disse dimensjonale grå høydepunktene smelter perfekt fra mørket til lyset. Det er en fantastisk hårfarge laget av en stylist Kory Clark fra Brookfield, WI.

“Jeg anbefaler enten en lilla eller sølvsjampo for å hindre at sølvfargen falmer så mye som mulig,” nevner Clark.

Hun legger til, “Denne fargen vil ha litt mer vedlikehold hvis du vil beholde den sølvfarget. Besøk salongen din for en glans en gang i måneden. ”

Røykfylte sølvhøydepunkter

Røykfylte sølvhøydepunkterInstagram @kittycooboo

Hvis du vil ha sølvfargede høydepunkter som dukker opp mot ditt mørkebrune hår, så er dette skyggen for deg.

KC Benson, en frisør fra San Jose, CA sier: “Du kan trenge en lyn for å oppnå ønsket nivå, men også hjelpe med hårets helse.”

Lettere høydepunkter for langhårede brunetter

Lettere høydepunkter for langhårede brunetterInstagram @_douglasjack

Dette er et bohemisk, strandbølget utseende med en naturlig og subtil farge som består av lysere høylys i høylys som rammer inn ansiktet. Den er designet av fargespesialisten Douglas Jack fra Beverly Hills, CA.

“Bruk en sulfat og parabenfri sjampo og balsam. Jeg anbefaler OI av Davines. Dette merket er svært fuktighetsgivende og vil holde håret sunt og samtidig beskytte fargen din, sier Jack.

Jack legger til: “Jeg anbefaler denne typen høydepunkter for de fleste hårtyper – fra tykt til tynt og krøllete til rett. Det fungerer med mange forskjellige teksturer som er flott. Det er veldig subtilt, men kan tilpasses for kvinner som liker litt mer eller mindre en pop. “

Konsultasjon er nøkkelen for å sikre at alle er på samme side, og du får de beste resultatene for en mørk brun hårfarge med høydepunkter!