Lilla ombrehår er en morsom måte å krydre det kjedelige håret på. Lilla ombre nyanser varierer i nyanser fra blek lavendel til en levende neonfarge lilla. Et bredt spekter av blues og fioler skaper en fantastisk hårfarge som kan brukes av kvinner med alle typer basenyanser. Så hvis du er blond, brunette eller rødhåret, kan du rocke en lilla ombre!

Denne ekstremt morsomme fargesmeltingen er en fantastisk måte å oppnå tørt hår ved å bruke trendy fargetoner og uttrykke din kreativitet og finurlige personlighet. Velg fra en subtil, dempet lavendel til elektrifiserende indigo, eller bare bland dem alle sammen for et magisk resultat! Hvis du allerede har lilla hår, kan infusjon av ombre -teknikken virkelig skape en fantastisk frisyre.

Selv om du må huske at med stor ombre -kraft kommer det store ansvar! Ved hjelp av profesjonelle fargesikre produkter er det garantert at du får glede deg over disse dristige fargene over lengre tid.

Hvis du leter etter en måte å legge til en forbløffende dimensjon på låsene dine, er det på tide at du blir besatt av disse oppdaterte bildene av virkelig fantastiske lilla ombrer!

Platina blond til lilla farge

Platinum Blonde to Purple OmbreInstagram @joyahairdesign

Sp&En med stilskaperen, Joya Smith

Frisør @ Joya Hair Design i San Diego, CA

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne lilla ombre hårfargen er allsidig og kan transformeres. Blondiner, hold blondinen lys ved å legge til en skyggerot for å holde gjenveksten mer naturlig.

Den lilla ombréen med lavendelblandingen skaper dybde i håret.

Hva er ditt beste råd?

Hvis du vurderer en levende farge, må du bare vite at de blekner. Liker mye! Hver gang du vasker håret ditt vil du bokstavelig talt se de lilla og lavendelfargene gå ned i avløpet. Så for kvinner som vasker håret hver dag, eller mer enn to ganger i uken, er det noe å huske på. Med det kan levende farger også ta mye tid og tålmodighet å fjerne. Så når du bestemmer deg for en lys og morsom farge, vet du bare at det vil være en forpliktelse for håret ditt. Men vanligvis vel verdt det!

Lavendel Ombre

Lavendel OmbreInstagram @cassandracolours

Dette lavendel ombre håret har en platinablond til sølvaktig lilla hårfargesmelte som er for magisk. Å ha en lysere base gjør det veldig enkelt å dyppe låsene dine på noen lilla godheter, som disse lavendel ombreendene!

Lys lilla Ombre

Lys lilla OmbreInstagram @hairbykatiek

En liten røykfylt syrin eller lys lilla hårfarge på mellomlange bølger er rett og slett søt! Disse dempede fiolette fargene utfyller hudfarger med rosa undertoner.

Lilla Ombre

Lilla OmbreInstagram @hairbyadriennewalsh

Skinnende metalliske lag med edgy dempede lavendelfarger vil helt sikkert legge til dimensjon og karakter til nattelivet ditt.

Pastell Lilla Ombre

Pastell Lilla OmbreInstagram @amberbeckjordhair

Perfekt for alle late dagers utseende, skru sammen tipsene til din fortryllende falmede fiolette ombre for å oppnå dette naturlige strandbølgeresultatet.

Mørk lilla Ombre hår

Mørk lilla Ombre hårfargeInstagram @crystal_d_salon

Lag og langsiden feide smell smigrer ethvert mellomlangt hår; sammen med funky løse krøller, så er du klar for en kveld ute. Det er mange nyanser tilgjengelig for lilla hårfarge, og denne mørk lilla ombre hårfargen bruker mørkere toner.

Ash Purple Hair Ombre

Ask Lilla OmbreInstagram @garynghair

Vi er så forelsket i denne røykfylte plommetonen, og det burde du også! Å ha to forskjellige ombre nyanser av lilla på enkle bølger er en nyskapende måte å bære denne trenden på.

Lys brun til lys lilla Ombre

Lys brun til lys lilla OmbreInstagram @hairby_rr

Noen nydelige hint av fiolett på et rikt, misunnelsesfremkallende brunettehår er utrolig flatterende! Lag dine tykke, lange låser til et lerret for denne utsøkte fiolette ombre -stilen.

Violet Ombre

Violet OmbreInstagram @konstantinos_bakogiannishair

Få de dype, svarte trådene dine til å glitre overalt hvor du går når du avslutter dem med dette strålende fiolette ombrehåret. Å style manken din rett kan vise hvor jevn og imponerende fargeovergangen er.

Burgunder Ombre

Burgunder OmbreInstagram @tressesbytim

Lag på en lang manke med perfekt kuraterte myke krøller og sexy vinfargede tips vil sørge for at alle vil bli blendet av deg.

Lilla og rosa Ombre

Lilla og rosa OmbreInstagram @samonpie

Den perfekte balansen mellom fet og delikat. Disse livlige, men myke krøllene vil gjøre enhver magisk skapning misunnelig på denne søte havfrue-blandingen.

Plomme Ombre

Plomme OmbreInstagram @hair_by_rachhh

Kanalisere din indre havfrue? Fullfør plommen ombre-looken med et middels langt snitt og perfekte stylede løse krøller.

Sølv til lilla farge

Sølv Lilla OmbreInstagram @melanniemillan

Match bølgene dine med disse superkule nyansene! Spill med litt blå-fiolett og aske godhet for en moderne funky finish.

Svart til lilla hår

Svart til lilla OmbreInstagram @coralfasthair

Sp&En med stilskaper, Coral Fast

Frisør / stolleier @ Euphoric Day Spa i North Delta, BC

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne svarte til lilla ombre hårfargen er morsom og moderne. Å leke med funky farger på en mørk base får den rike fargen til å poppe! Hvis plasseringen er på punktet, kan du bruke dette utseendet rett eller krøllet, men jeg elsker når tekstur virkelig viser kontrasten.

Hva er ditt beste råd?

Hvis denne stilen er noe du vil prøve, må du huske på at morsomme farger kan være høyt vedlikehold. Velg en farge som vil falme godt ut hvis du ikke vil besøke salongen for ofte. Men også når fargen blekner, kan det gi deg en god unnskyldning for å prøve en ny farge!

Mørkebrun til lilla Ombre

Mørkebrun til lilla OmbreInstagram @hairbyerika_rohrbach

Sp&En med stilskaperen, Erika Rohrbach

Frisør @ Bella Frisørsalong i Northampton, PA

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er et langt lagdelt snitt med brun til lilla ombré hårfarge. Style den med et en-tommers krøllejern, slik at bølgene i håret ditt viser den lilla lilla i endene.

Hva er ditt beste råd?

Vet at livlige hårfarger som lilla i endene er veldig midlertidige. Gjør endene dine lilla, så det er lettere å ta kontakt med fargede balsam som Brand Overtone, mellom fargeavtaler.

Blå og lilla Ombre

Blå og lilla OmbreInstagram @hairby_milly_mermaid

Sp&En med stilskaperen, Amelia Mercado

Freelance Colorist i Long Beach, NY

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en mørk vannblå til en magenta fargesmelte. Disse fargene sammen, mens de er på den mørkere siden, er fremdeles veldig pigmenterte.

Hva er ditt beste råd?

Du må være villig til å vedlikeholde den riktige måten, slik at fargen varer så lenge som mulig, for eksempel vask med kaldt vann og bruk av fargesikre produkter. Som alt annet vi gjør for oss selv, kommer hår med en forpliktelse.

Lilla og blå Ombre

Lilla og blå OmbreInstagram @bleach_and_tone_81

Sp&En med stilskaperen, Meagan Bester

Eier @ Bleach & Tone i Pretoria, Sør -Afrika

Hvordan vil du beskrive dette?

Snittet løfter den lilla ombreen med lange lag som er flatterende for de fleste ansiktsformer og er super allsidige.

Hva er ditt beste råd?

Bruk et grønnsaksfargestoff for å oppnå denne lyse fargen, som kan falme raskt hvis den ikke behandles med produkter av god kvalitet hjemme. Se etter produkter som ikke bare beskytter farge, men også gir næring til håret ditt. Prøv KMS Moist Repair Shampoo og Conditioner kombinert med Goldwell Dualsenses Color Extra Rich 60s Treatment.

Metallic Purple

Metallic PurpleInstagram @paigelindseyy

Sp&En med stilskaperen, Paige Dudenhoefer

Hair Artist @ Moxi Hair Salon i Erie, PA

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en “Dusty Purple Ombré.” Det vakreste med dette utseendet er den fulle lilla fargen. Lilla ombre -høydepunkter er veldig flatterende på forskjellige hudtoner.

Hva er ditt beste råd?

Husk vedlikehold. Du må fortsette å vaske på et minimum, bruke fargesikker sjampo, senke temperaturen på verktøyene dine og planlegge en fargeoppdatering med stylisten din!

Lilla er den perfekte fargen å prøve hvis du ønsker å krydre fargen din på en måte som vil falme ut til en vakker blondine hvis du slipper den. Selv om det ikke vil vare lenge hvis du ikke følger instruksjonene ovenfor.

Husk også at det kan ta noen avtaler før du oppnår denne lilla ombre hårfargen. Regn med å tilbringe rundt 5 timer i stolen. Be fargeleggeren din først lage ombréen, og deretter bruke den lilla fargen.

Denne lilla ombre hårfargen fungerer på alle hårtyper og teksturer, men det kan ta tid å komme dit, avhengig av hvilken farge du starter som. Blonder, jo bedre!

Det er også den perfekte måten å krydre en gammel ombré eller balayage høydepunkter!

Deep Purple Hair Ombre

Deep Purple OmbreInstagram @wild_and_free_hair_studio

Sp&En med stilskaperen, Kaili Miles

Eier / stylist @ Wild&Gratis hårstudio i Paso Robles, CA

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en lilla ombré utført av balayage plankapplikasjon som det første trinnet. Det andre trinnet er en fargesmelting ved bruk av masseopprør lilla farge fløyel og syrin, og blander tilpassede farger gjennom sone 2 og 3.

Hår ser ut til å bli levende med disse gjennomtrengende livlige hårfargestiler. Det gjør hele tiden for avtaler i levende farger verdt hvert minutt!

Hva er ditt beste råd?

Vurder de totale avtalekostnadene for lilla frisyrer. Vær oppmerksom på at levetiden til en lilla nyanse er minimal og varer 2-3 uker med lite kaldt hår.

Bruk en fargesjampo og balsam med fargepigment og fargesparing som Celeb Luxury Gem Lites Colorwash som er tilgjengelig i en rekke farger!

Rød og lilla hårfarge

Rød og lilla OmbreInstagram @melissahairlove

Sp&En med stilskaperen, Melissa Hartlove

Frisør @ Elsewhere Salon i Wilmington, NC

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en ombré med en kobberbasert rød ved roten til midtskaftet som går over til lilla mot midten til enden av hårskaftet.

Den herdes ved hjelp av en to-tommers stav og vikler hver seksjon rundt staven halvannen gang. Fossen flettet viser hvor morsom og dimensjonal fargen er.

Den kuleste delen av denne stilen er oversettelsene av farger og hårets bevegelse! Det er også bra for kvinner som ønsker en morsom farge, men ikke ønsker å lette håret for mye. Du trenger bare å lyse din til nivå 7 for å oppnå denne lyse lilla.

Hva er ditt beste råd?

Vær tålmodig med lysprosessen og lytt til stylisten din. Også den lilla som brukes i denne fargen er et direkte fargestoff og er ikke permanent, så hvis du vasker håret ditt hver dag vil det falme raskt. På den annen side, siden fargen ikke er permanent, åpner den en verden av muligheter for andre farger!

Ametyst Purple Sombre

Ametyst Purple SombreInstagram @ave65salon

Sp&En med stilskaper, Tina Ong

Frisør / fargelegger / eier @ Ave 65 Salon i San Gabriel Valley, CA

Hvordan vil du beskrive dette?

Det er et morsomt fargelement i denne lilla ombre hårfargen. Den lilla hårfargekombinasjonen blandet seg veldig godt.

Hva er ditt beste råd?

Farge- og behandlingsdelen tar mye tid. Etter å ha fått dette ombre lilla håret, hold deg unna svømming og unngå å vaske håret de neste par dagene. For å utvide fargen er det best å bruke tørr sjampo mellom vaskene. For å holde håret sunt, bruk en leave-in hårbehandling annenhver uke. Å opprettholde farget hår krever mye oppmerksomhet og engasjement. Imidlertid er fargen verdt det!

Bright Purple Ombre

Bright Purple OmbreInstagram @hairbysaretta

Stylist Saretta laget dette ombre fargevalget av langt, lilla hår som er overdådig flettet.